Vrouw komt heftig klaar gratis pjes nl

vrouw komt heftig klaar gratis pjes nl

Complete vrouwelijke dominantie Breng je pik hiernaartoe Zij doet het echt goed Japanse dame en een soldaat Milf en een grote pik De ongehoorzame harem straffen Trainen om te testen Britse vrouwelijke dominante Kleine vingers helpen Blondine met grote tieten in lederen broek krijgt anale Aziatisch meisje ruig geneukt Genade meester, alsjeblieft 1: Britse meid genomen als een dier Johnny doet BDSM Handen en benen vastgebonden Sexy machine werkt goed Soms willen mensen gewoon geforceerd worden Haar persoonlijke seksspeeltje Mensen zijn het beste in kooien 1: Brazzers brunette reet BDSM Dominante brunette slooft zich uit Nukkige vrouw straft haar luie echtgenoot.

We Can't Do This Anymore! Busty Housewife likes It On Top. Huisvrouw heeft grote tieten en een krap kutje. Voor nog geen Euro is Lena Een hele dag zoet.

Spanish Fuck Bunny Canela. Puber naait volborstige MILF. Mama is wel wat gewend, maar hier kan papa niet aan tippen. Lesbian Sovereign use a dildo to fuck. Vlaamse Tina is geen keukenprinses. Kleine oma genomen door een XXL negerlul. Laat Mij Eens Proeven.

Breaking And Entering Her Pussy. George duwt een exotisch kutje aan. Louise hunkert naar timmermanszaad. Chloe benadert haar stiefbroer voor hulp met huiswerk. Rossige stiefmoeder krijgt een flinke drukker. Fuck The Ginger HouseMaid. Seks Met Volborstige Huisvrouw. Oma begint de dag altijd met koffie in haar satijnen duster. Oma zit zonder pardon bovenop de handyman. Sexy bryci plakt een dildo op haar Amerikaanse koelkast.

...

Gillend klaarkomen naakte sletjes

Holly maakt plezier met papa's vrienden. Grote pik voor cullinaire Kayla. Nukkige vrouw straft haar luie echtgenoot. We Can't Do This Anymore! Busty Housewife likes It On Top. Huisvrouw heeft grote tieten en een krap kutje. Voor nog geen Euro is Lena Een hele dag zoet. Spanish Fuck Bunny Canela. Puber naait volborstige MILF. Mama is wel wat gewend, maar hier kan papa niet aan tippen.

Lesbian Sovereign use a dildo to fuck. Vlaamse Tina is geen keukenprinses. Kleine oma genomen door een XXL negerlul. Laat Mij Eens Proeven. Breaking And Entering Her Pussy.

George duwt een exotisch kutje aan. Louise hunkert naar timmermanszaad. Chloe benadert haar stiefbroer voor hulp met huiswerk. Rossige stiefmoeder krijgt een flinke drukker. Fuck The Ginger HouseMaid. Seks Met Volborstige Huisvrouw. Oma begint de dag altijd met koffie in haar satijnen duster.

Maar de baas heeft één probleem, hij heeft geen oren en wil hierover ook niet praten. De eerste sollicitant komt binnen. Hij beantwoordt alle vragen netjes maar toen de baas vroeg of hij iets bijzonders aan hem zag, zei de man: De tweede sollicitant is een vrouw.

Ze beantwoordt de vragen goed en de baas mag haar wel. Maar toen hij weer vroeg of zij iets bijzonders aan hem zag antwoordde ze: De baas was teleurgesteld en nam de vrouw niet aan. Hij beantwoordt de vragen erg goed en de baas is heel erg blij met hem. Toen hij vroeg of de man iets bijzonders aan hem zag antwoordde de man: If you spell Chuck Norris in Scrabble, you win.

Een aardappel loopt op straat, en ziet zijn vriendje — ook een aardappel, huildend op straat lopen. Oooh, het is zo erg, mijn oom zit in de puree. Kids jaar door: Een dokter denkt na en vraagt zich af of een gek een beetje verstand heeft. Hij tekent op de muur een deur en roept naar de gekken dat ze allemaal vrij zijn.

Alle gekken staan op en rennen tegen de muur behalve één gek die blijft zitten en lacht. De dokter vraagt waarom hij lacht? Ronny Brunswijk heeft een gebroken been.

Hij viel tijdens een vergadering uit een boom. Gedateerd - maar wel leuk toen door: Klein meisje staat met vader onder de douche, en kijkt naar de pik van haar vader. Ze vraagt, "Pappa, wanneer krijg ik zo'n ding tussen m'n benen?

Er logeert een hollander in een Engels hotel. De eerste dag al valt de Neder¬lander van de trap af. Er komt een Engelse dokter naar hem toe en vraagt: Vier Belgen gaan naar de hoeren in Amsterdam. Dus zitten ze in de auto, twee voorin, twee achterin. Ze rijden achter het Centraal Station langs en stoppen bij een hoertje. De belg voorin draait het raampje open en vraagt: Top 10 van deze maand door: Twee surveillerende agenten vinden een lijk voor het conservatorium.

Vraagt de een aan de ander. Twee hoeren zijn de bedden aan 't verschonen. Waar zullen we de vuile lakens laten? Jantje zit op school, de klas oefent met gedichtjes en rijm¬pjes.

Jantje wordt gevraagd een voorbeeld te geven. Er komt een Chinees bij een hoer en de Chinees zegt: Na de 50 ste keer zegt de Chinees "bedankt", gooit de deur dicht en gaat de trap af naar buiten.

De hoer die toch wel onder de indruk is snapt er niks van, ze is nu 50 keer voor niks gepakt. Ze gaat maar eens naar buiten toe en ze vraagt aan de hoer die naast haar woont: Chinees, nee, maar wel een hele bus Er rijdt een man in een dikke slee over de wallen en er komt een hoer op hem af die vraagt: Jolanda uit Epe vraagt aan haar vader: Jolanda begint te pijpen en zegt: Ene kleuter tegen andere kleuter: Er was eens een echtpaar dat al meer dan dertig jaar getrouwd is.

Het is niet meer zoals het vroeger was, integen¬deel, het is een nogal saai huwelijk. Vooral de man is een saai zeurderig mannetje geworden. Op een dag probeert de vrouw het huwelijk weer wat op te vrolijken, ze koopt een doorschijnende nachtpon Ze heeft de nachtpon aan en gaat op bed liggen en ze wacht op haar man.

De man komt met een saai gezicht binnen en gaat gelijk op bed zitten en pit gelijk. De vrouw probeert het de volgende dag nog eens maar nu met sexy avondkleding. De man komt binnen, ziet z'n vrouw niet eens, laat een boer en gaat slapen.

De vrouw is hevig teleurgesteld en is van plan om de volgende avond helemaal bloot op bed te gaan liggen. Die avond ligt ze bloot op bed en haar man komt binnen die amper omkijkt, op bed gaat liggen en mompelt: Het is van vlees, maar smaakt naar vis? Rara wat is het? De pik van een haringboer. Het begint met een K, eindigt op een T, is nat van binnen en harig van buiten?

Een kokosnoot Ja, vond ik leuk! Er zitten 3 manen op de fiets eentje, zat er voorrop eentje, zit er achterrop hoe heet die in het miden Rob Ja, vond ik leuk! Jut en Jul zijn verliefd op elkaar en gaan picknicken in de wei. Maar er staan ook nog een koe en een stier in de wei, op een gegeven moment begint de stier de koe te naaien waarop Jul zegt: Dieren - Koeien door: Noem een kleur onder de tien. Flauw - melig door: Een echtpaar is al 40 jaar getrouwd.

Bij het huwelijk heeft die vent tegen z'n vrouw gezegd: Je mag nooit in het linker boven laatje van mijn bureau kijken. Ze kijkt in het laatje en ziet daar euro en 3 eieren liggen. Ze biecht haar daad op, biedt verontschuldigen aan, maar vraagt natuurlijk ook aan haar man wat dat nou te betekenen heeft, euro en 3 eieren. Uitspraak van Hugo de Groot: Wat is het toppunt van automatisering? Een stewardess, zwanger van de automatische piloot.

Wat staat er midden in de kerk dat begint met een T? Waarom heeft een Belg een krant in de auto? Om de bocht af te snijden Nee, man dat doet ie met een mes. Hoe kan die Belg dat nou weten. Waarom heeft een Belgische chirurg een mondkapje voor? Anders likt hij steeds z'n mes af. Hoe kun je zien dat een Belg achter een tekstverwerker heeft gezeten?

Er zit TYP-ex op het beeldscherm. Een Nederlander klaagt over de onlangs weer verhoogde benzineprijzen. Hoe vangt een Belg een vlieg? Hij jaagt een vlieg de trap op naar zolder en breekt de trap af.

Hij vangt er twee en laat er een ontsnappen. Hoe heet een Belgische Pirañia? Een pit bull guppie Ja, vond ik leuk! Er is een Belg die staat voor een spoorboom, hij kijkt omhoog en probeert erin te klimmen, hij gaat omhoog, maar halverwege flikkert hij naar beneden, dat gebeurt een keer of drie.

Er komt een andere Belg die zegt, waarom doe je die spoorboom niet even naar beneden. Waarop de Belg zegt: Waarom komt een Belg altijd op vrijdagmiddag door het raam naar binnen? Het weekend staat voor de deur. Er zijn twee Engelsen en een Belg die tegen elkaar knallen. Hoe vangt een Belg een vogel? Hij gooit een kat in de lucht. Dieren - Honden en katten door: Belgische suppoost in museum: Er zijn twee Belgen op jacht. Ze zien een konijntje zitten, de ene Belg pakt zijn geweer en schiet.

Het konijntje blijft gewoon zitten en de andere Belg zegt: Heel België wordt opgehoogd met 1 meter aarde. Weet je waarom ze dit doen? Dan hoeven ze nooit meer te bukken. Er zitten twee Belgen in een vlieg¬tuig dat neer stort. Waar¬op de ene Belg zegt: Hoe noemen ze in België een ruitenwisser? Een regenvoorjeraamweghaalheenenweerstangetje Ja, vond ik leuk! Een Belg staat in Amerika voor het witte huis te fotografe¬ren.

Ineens stapt er een man op hem af, doet z'n jas open en zegt: De Belg opent zijn jas en zegt: Waarom is een brandweerwagen rood? Hij heeft vier wielen en vijf slangen; 4 maal 5 is 20; er zitten 20 schillingen in een Engelse Pond; achter op de Pond staat Queen Elizabeth; de "Queen Eliza¬beth" is het Engelse vlaggenschip; dat schip vaart in zee; in de zee zwemmen vissen; vissen hebben vinnen; Finnen wonen in Finland; Finland ligt vlakbij Rusland; in Rusland wonen Russen; Russen zijn communisten; communisme is rood; daarom is een brandweerwagen rood.

Boer tegen zijn vrouw: Hoe heet een boemerang die niet terug komt? Man komt met een grote bos bloemen thuis en zegt tegen z'n vrouw: Speciaal voor mannen door: Ik heb bloemen voor uw vrouw.

Waarom eet een blinde zoveel maanzaadbolletjes? Er staan van die leuke verhaaltjes op. Directeur van Heineken, Bavaria en Grolsch zitten samen op een terasje. Ober vraagt wat ze willen drinken. Ober en Restaurant door: Wat is het verschil tussen een Belg en een frikandel? In een frikandel zitten hersens. Hoe weet een Belgische dat ze zwanger is? Ze steekt een wortel naar binnen en kijkt of eraan ge¬knabbeld is. De Belgen en hebben ook een F16 gekocht. Ze dachten dat F16 de prijs was.

Een Belg en twee Amerikanen staan op een wolkenkrabber als er onder hun brand uitbreekt. De Amerikanen openen de paraplu en springen naar beneden. De ene Amerikaan is genezen van zijn gebroken enkel en ziet zijn Amerikaanse vriend net hersteld van een gebroken heup.

Samen gaan ze op zoek naar Chefke, die ze geheel in het gips aantreffen. Als ze vragen wat er met hem gebeurt is antwoord de: Wat krijg je als je het ijzeren gordijn rondom België zet? Een Belg en een Nederlander zitten in een kleuterklasje wie heeft de grootste lul? De Belg want die is al Een papegaai en een Belg zitten samen in een vliegtuig.

Na 6 uur vliegen krijgt de papegaai dorst en roept de stewar¬dess: De papegaai krijgt z'n biertje, de stewardess raakt geïrri¬teerd. Na een kwartier roept de papagaai: De papegaai krijgt z'n biertje, dus die Belg denkt, volgende rondje doe ik mee. Al dalende zegt de papegaai: Wat hebben een gynaecoloog en een hond gemeen? Hoe drinkt een gynaecoloog een biertje?

Yvonne van Gennep heeft een opening van tien-twee Wat is het toppunt van fruitigheid? Een banaan in je pruim peren. Wat is er verkeerd aan feminisme? De verkeerde scheur gaat open. Er was eens een heel lief jongetje, die wou dolgraag gele sokjes hebben.

Hij kreeg dan ook geld van zijn moeder. Hij ging gelijk op zijn fiets naar de Wibra, toen hij bij de kassa was bleek hij net te weinig geld bij zich te hebben. Hij weer terug naar huis voor extra geld van zijn moeder. Toen hij weer terug kwam was de winkel net dicht.

Hij moest nu de hele zondag wachten want maandag gingen de winkels pas weer open. Toen hij eenmaal de sokjes had wou hij ze aantrekken toen plots zijn dierbare moeder overleed Nu moest hij een week in de rouw, dus zwarte sokken aan.

Toen de week voorbij was ging zijn vader dood, dus weer een week in 't zwart. Eindelijk was het zover hij kon zijn gele sokjes aan, hij trok ze aan en ging meteen naar het bos. Toen hij in het bos was zag hij een wolf. De wolf keek naar zijn gele sokjes en wat denk dat de wolf zei?

Helemaal niks, een wolf kan niet praten. Er komt een man een fietsenwinkel binnen rennen en vraagt: Er komt een eend klaar Korte moppen - oneliner jokes door: Kieft van PSV komt klagen bij zijn trainer: Weet U geen oplossing?

Het dunste boek van de wereld. Hoe kan je zien dat de adelaar op de pet van een Duitser een mannetje is? Er zit een lul onder. Waarom zie je in Duitsland zo weinig praatpalen langs de weg?

Die dikke koppen passen er toch niet tussen. Het mist zei de dronkaard beneveld. Wat is het verschil tussen een dood vogeltje? Z'n andere pootje is even lang. Wat is het verschil tussen een dom blondje en een mug? Waarom wordt een dom blondje in een 3-hoekige kist begraven? Als het donker wordt gaan haar benen wijd.

Waarom moet je een dom blondje nooit langer dan 10 minuten pauze geven? Anders moet je haar weer opnieuw inwerken.

Waarom kan een dom blondje geen borst crawl zwemmen? Als ze nat wordt, gaat ze direct op haar rug. André Hazes komt bij de dokter en zegt: Man komt bij de dokter en zegt: Echte leatherboys hebben dildo's met kickstarter. Waarom doen doven het niet? Ze hebben er nog nooit van gehoord. Hoe werd Rita Corrita bevrucht? Waarom eet Rita Corrita een meloen met haar benen wijd? Anders gaan de vliegen op de meloen zitten. Wanneer is Rita Corrita geboren? Op 23, 24 en 25 maart Hoe ziet de onderbroek van Rita Corrita eruit?

Trek maar eens een tosti ham-kaas langzaam uit elkaar. Hoe groot is de kut van Rita Corrita? Geef een paard maar eens een suikerklontje Ja, vond ik leuk! De man achter de toonbank zegt: Da's een probleempje kunt u ze niet passen? Waarop de man zegt "Nee, dat kan niet, ze zijn voor m'n broer Wist je dat condooms tegenwoordig allemaal genummerd zijn? Dan rol je 'm zeker niet zo ver af. Oh, je gebruikt dus altijd een hele.

Claus vraagt aan Beatrix of hij een paar kennissen mag uitnodigen voor een feestje. Wat staat er op Claus z'n slaapkamerdeur? Ik wil niet gestoord worden. Waar is prins Claus geboren? Waarom werkt prins Claus bij het K.

Hij blijkt een hoop verstand te hebben van depressies. Chuck Norris can cut through a hot knife with butter Ja, vond ik leuk! Chuck Norris counted to infinity - twice Ja, vond ik leuk! When Chuck Norris watches Dora, she doesn't ask any questions. Chuck Norris can light a fire by rubbing two ice-cubes together.


vrouw komt heftig klaar gratis pjes nl

Complete vrouwelijke dominantie Breng je pik hiernaartoe Zij doet het echt goed Japanse dame en een soldaat Milf en een grote pik De ongehoorzame harem straffen Trainen om te testen Britse vrouwelijke dominante Kleine vingers helpen Blondine met grote tieten in lederen broek krijgt anale Aziatisch meisje ruig geneukt Genade meester, alsjeblieft 1: Britse meid genomen als een dier Johnny doet BDSM Handen en benen vastgebonden Sexy machine werkt goed Soms willen mensen gewoon geforceerd worden Haar persoonlijke seksspeeltje Mensen zijn het beste in kooien 1: Brazzers brunette reet BDSM Dominante brunette slooft zich uit Nukkige vrouw straft haar luie echtgenoot.

We Can't Do This Anymore! Busty Housewife likes It On Top. Huisvrouw heeft grote tieten en een krap kutje. Voor nog geen Euro is Lena Een hele dag zoet. Spanish Fuck Bunny Canela. Puber naait volborstige MILF. Mama is wel wat gewend, maar hier kan papa niet aan tippen. Lesbian Sovereign use a dildo to fuck. Vlaamse Tina is geen keukenprinses. Kleine oma genomen door een XXL negerlul. Laat Mij Eens Proeven. Breaking And Entering Her Pussy.

George duwt een exotisch kutje aan. Louise hunkert naar timmermanszaad. Chloe benadert haar stiefbroer voor hulp met huiswerk. Rossige stiefmoeder krijgt een flinke drukker. Fuck The Ginger HouseMaid. Seks Met Volborstige Huisvrouw. Oma begint de dag altijd met koffie in haar satijnen duster. Oma zit zonder pardon bovenop de handyman. Sexy bryci plakt een dildo op haar Amerikaanse koelkast.

...

Sex in de woonkamer particulier sex


Roodharig lekkertje 19 met naturel tieten kijkt porno. Janny kan heel wat kwijt in haar tover doos. Na het pijpen maakt ze het zelf af. Jonge oma's genieten van elkaar. Stocking stuffing and Hitachi Orgasm. Kleine College Kutjes Delen 1 Snikkel. Tijd voor sauna en zachte voeten! Wil jij je teen eens in mijn anus stoppen? Masturberende Chloe word verrast door een dikke lul.

Hardcore Squirting and Shaking. Squirt contest in het stamcafe. Schuchtere Japanse wordt toch wel geil van toekijken. Meisjes plagen kutjes vragen. Zuigen op een harde clit. Blondine met grote tieten in lederen broek krijgt anale Aziatisch meisje ruig geneukt Genade meester, alsjeblieft 1: Britse meid genomen als een dier Johnny doet BDSM Handen en benen vastgebonden Sexy machine werkt goed Soms willen mensen gewoon geforceerd worden Haar persoonlijke seksspeeltje Mensen zijn het beste in kooien 1: Brazzers brunette reet BDSM Dominante brunette slooft zich uit Slaap nooit in het huis van een ex Ruwe vastgebonden seks Zelf een mop tevoegen?

Maak een account aan en stuur je mop in. Jan Jongbloed heeft een boek geschreven: Celebrities - Bekende Nederlanders - BN-ers door: Waarom werden er in meer konijnen geboren dan in ? Ja, vond ik leuk! Dieren - Konijnen door: Na zes jaar vruchteloos proberen werd een echtpaar volko¬men onverwacht gezegend met de geboorte van het eerste kind.

De ouders zijn zo blij, ze willen het aan iedereen laten weten en zegt tegen haar echtgenoot, ga maar naar de Telegraaf om een advertentie op te geven. Haar man komt terug met een rekening van 1. Volwassenen - pikant door: Jantje staat in het zwembad naast z'n buurmeisje en vraagt: Een kuikentje Ja, vond ik leuk!

Een werkgever wil graag een nieuwe werknemer aannemen voor zijn bedrijf en voert een paar sollicitatiegesprekken. Maar de baas heeft één probleem, hij heeft geen oren en wil hierover ook niet praten. De eerste sollicitant komt binnen. Hij beantwoordt alle vragen netjes maar toen de baas vroeg of hij iets bijzonders aan hem zag, zei de man: De tweede sollicitant is een vrouw. Ze beantwoordt de vragen goed en de baas mag haar wel. Maar toen hij weer vroeg of zij iets bijzonders aan hem zag antwoordde ze: De baas was teleurgesteld en nam de vrouw niet aan.

Hij beantwoordt de vragen erg goed en de baas is heel erg blij met hem. Toen hij vroeg of de man iets bijzonders aan hem zag antwoordde de man: If you spell Chuck Norris in Scrabble, you win. Een aardappel loopt op straat, en ziet zijn vriendje — ook een aardappel, huildend op straat lopen.

Oooh, het is zo erg, mijn oom zit in de puree. Kids jaar door: Een dokter denkt na en vraagt zich af of een gek een beetje verstand heeft. Hij tekent op de muur een deur en roept naar de gekken dat ze allemaal vrij zijn. Alle gekken staan op en rennen tegen de muur behalve één gek die blijft zitten en lacht. De dokter vraagt waarom hij lacht? Ronny Brunswijk heeft een gebroken been.

Hij viel tijdens een vergadering uit een boom. Gedateerd - maar wel leuk toen door: Klein meisje staat met vader onder de douche, en kijkt naar de pik van haar vader. Ze vraagt, "Pappa, wanneer krijg ik zo'n ding tussen m'n benen? Er logeert een hollander in een Engels hotel. De eerste dag al valt de Neder¬lander van de trap af.

Er komt een Engelse dokter naar hem toe en vraagt: Vier Belgen gaan naar de hoeren in Amsterdam. Dus zitten ze in de auto, twee voorin, twee achterin.

Ze rijden achter het Centraal Station langs en stoppen bij een hoertje. De belg voorin draait het raampje open en vraagt: Top 10 van deze maand door: Twee surveillerende agenten vinden een lijk voor het conservatorium. Vraagt de een aan de ander. Twee hoeren zijn de bedden aan 't verschonen. Waar zullen we de vuile lakens laten? Jantje zit op school, de klas oefent met gedichtjes en rijm¬pjes. Jantje wordt gevraagd een voorbeeld te geven. Er komt een Chinees bij een hoer en de Chinees zegt: Na de 50 ste keer zegt de Chinees "bedankt", gooit de deur dicht en gaat de trap af naar buiten.

De hoer die toch wel onder de indruk is snapt er niks van, ze is nu 50 keer voor niks gepakt. Ze gaat maar eens naar buiten toe en ze vraagt aan de hoer die naast haar woont: Chinees, nee, maar wel een hele bus Er rijdt een man in een dikke slee over de wallen en er komt een hoer op hem af die vraagt: Jolanda uit Epe vraagt aan haar vader: Jolanda begint te pijpen en zegt: Ene kleuter tegen andere kleuter: Er was eens een echtpaar dat al meer dan dertig jaar getrouwd is.

Het is niet meer zoals het vroeger was, integen¬deel, het is een nogal saai huwelijk. Vooral de man is een saai zeurderig mannetje geworden.

Op een dag probeert de vrouw het huwelijk weer wat op te vrolijken, ze koopt een doorschijnende nachtpon Ze heeft de nachtpon aan en gaat op bed liggen en ze wacht op haar man.

De man komt met een saai gezicht binnen en gaat gelijk op bed zitten en pit gelijk. De vrouw probeert het de volgende dag nog eens maar nu met sexy avondkleding.

De man komt binnen, ziet z'n vrouw niet eens, laat een boer en gaat slapen. De vrouw is hevig teleurgesteld en is van plan om de volgende avond helemaal bloot op bed te gaan liggen.

Die avond ligt ze bloot op bed en haar man komt binnen die amper omkijkt, op bed gaat liggen en mompelt: Het is van vlees, maar smaakt naar vis? Rara wat is het? De pik van een haringboer. Het begint met een K, eindigt op een T, is nat van binnen en harig van buiten?

Een kokosnoot Ja, vond ik leuk! Er zitten 3 manen op de fiets eentje, zat er voorrop eentje, zit er achterrop hoe heet die in het miden Rob Ja, vond ik leuk! Jut en Jul zijn verliefd op elkaar en gaan picknicken in de wei.

Maar er staan ook nog een koe en een stier in de wei, op een gegeven moment begint de stier de koe te naaien waarop Jul zegt: Dieren - Koeien door: Noem een kleur onder de tien.

Flauw - melig door: Een echtpaar is al 40 jaar getrouwd. Bij het huwelijk heeft die vent tegen z'n vrouw gezegd: Je mag nooit in het linker boven laatje van mijn bureau kijken. Ze kijkt in het laatje en ziet daar euro en 3 eieren liggen. Ze biecht haar daad op, biedt verontschuldigen aan, maar vraagt natuurlijk ook aan haar man wat dat nou te betekenen heeft, euro en 3 eieren.

Uitspraak van Hugo de Groot: Wat is het toppunt van automatisering? Een stewardess, zwanger van de automatische piloot. Wat staat er midden in de kerk dat begint met een T? Waarom heeft een Belg een krant in de auto? Om de bocht af te snijden Nee, man dat doet ie met een mes. Hoe kan die Belg dat nou weten. Waarom heeft een Belgische chirurg een mondkapje voor? Anders likt hij steeds z'n mes af. Hoe kun je zien dat een Belg achter een tekstverwerker heeft gezeten? Er zit TYP-ex op het beeldscherm.

Een Nederlander klaagt over de onlangs weer verhoogde benzineprijzen. Hoe vangt een Belg een vlieg? Hij jaagt een vlieg de trap op naar zolder en breekt de trap af. Hij vangt er twee en laat er een ontsnappen. Hoe heet een Belgische Pirañia?

Een pit bull guppie Ja, vond ik leuk! Er is een Belg die staat voor een spoorboom, hij kijkt omhoog en probeert erin te klimmen, hij gaat omhoog, maar halverwege flikkert hij naar beneden, dat gebeurt een keer of drie.

Er komt een andere Belg die zegt, waarom doe je die spoorboom niet even naar beneden. Waarop de Belg zegt: Waarom komt een Belg altijd op vrijdagmiddag door het raam naar binnen? Het weekend staat voor de deur. Er zijn twee Engelsen en een Belg die tegen elkaar knallen. Hoe vangt een Belg een vogel? Hij gooit een kat in de lucht. Dieren - Honden en katten door: Belgische suppoost in museum: Er zijn twee Belgen op jacht. Ze zien een konijntje zitten, de ene Belg pakt zijn geweer en schiet.

Het konijntje blijft gewoon zitten en de andere Belg zegt: Heel België wordt opgehoogd met 1 meter aarde. Weet je waarom ze dit doen?

Dan hoeven ze nooit meer te bukken. Er zitten twee Belgen in een vlieg¬tuig dat neer stort. Waar¬op de ene Belg zegt: Hoe noemen ze in België een ruitenwisser? Een regenvoorjeraamweghaalheenenweerstangetje Ja, vond ik leuk! Een Belg staat in Amerika voor het witte huis te fotografe¬ren.

Ineens stapt er een man op hem af, doet z'n jas open en zegt: De Belg opent zijn jas en zegt: Waarom is een brandweerwagen rood? Hij heeft vier wielen en vijf slangen; 4 maal 5 is 20; er zitten 20 schillingen in een Engelse Pond; achter op de Pond staat Queen Elizabeth; de "Queen Eliza¬beth" is het Engelse vlaggenschip; dat schip vaart in zee; in de zee zwemmen vissen; vissen hebben vinnen; Finnen wonen in Finland; Finland ligt vlakbij Rusland; in Rusland wonen Russen; Russen zijn communisten; communisme is rood; daarom is een brandweerwagen rood.

Boer tegen zijn vrouw: Hoe heet een boemerang die niet terug komt? Man komt met een grote bos bloemen thuis en zegt tegen z'n vrouw: Speciaal voor mannen door: Ik heb bloemen voor uw vrouw. Waarom eet een blinde zoveel maanzaadbolletjes? Er staan van die leuke verhaaltjes op. Directeur van Heineken, Bavaria en Grolsch zitten samen op een terasje.

Ober vraagt wat ze willen drinken. Ober en Restaurant door: Wat is het verschil tussen een Belg en een frikandel? In een frikandel zitten hersens. Hoe weet een Belgische dat ze zwanger is? Ze steekt een wortel naar binnen en kijkt of eraan ge¬knabbeld is.

vrouw komt heftig klaar gratis pjes nl