Vingeren kut gangbang organiseren

vingeren kut gangbang organiseren

.

Studente ontvangt thuis wat een grote kut

Op een zekere dag was hij met de noorderzon vertrokken en sindsdien was stiefmoeder obsessief op zoek naar tenminste hetzelfde genot als ze met hem had beleefd. Regelmatig moest Assepoesje het ontgelden. Dan werd ze gegrepen en moest ze haar stiefmoeder klaar maken. Snikkend stootte ze dan haar beide vuistjes tot over haar ellebogen in die stinkende neukgrot. Wanneer ze tenslotte dan eindelijk klaar kwam spoot ze de arme Assepoesje helemaal onder met haar stinkend kleverige boosaardige geil en in plaats van een bedankje kreeg het arme kind een flink pak slaag dat later nog eens dunnetjes werd overgedaan door haar stiefzussen.

Het hele huishouden deed ze. Ze was daarnaast ook het slavinnetje van haar stiefzussen. Die leidden een nogal losbandig leven. Regelmatig was er mannenbezoek in huis, voor één en soms ook voor alletwee de stiefzussen tegelijk. Ze waren allebei dol op gangbangs en ze waren dan de hele nacht bezig. Vanuit de stal waarin ze moest slapen hoorde Assepoesje dan voortdurend het gegil en gekreun wanneer ze weer eens waren klaargekomen.

Stiekem vingerde ze zichzelf dan, denkend aan al die mannen en aan het onmogelijke verlangen dat ze had om ook eens door een van hen geneukt te worden. Dan kwam ze soms stilletjes rillend van genot klaar en veegde dan vlug haar maagdelijke genotsvocht weg met stro uit de stal, uit angst dat haar stiefzussen of, erger nog, haar stiefmoeder iets zouden merken.

Wanneer er weer eens een gangbang of ander mannenbezoek gepland was, moest Assepoesje haar stiefzussen verzorgen. Dan moest ze voorzichtig hun kutjes scheren en, wanneer ze per ongeluk één klein haartje had laten staan, moest ze het altijd ontgelden. Dan gooiden de zussen soms de po gevuld met pis en uitwerpselen over haar heen leeg, waardoor ze helemaal vies werd. Luid snikkend vluchtte ze dan naar haar stal waar ze zichzelf in slaap huilde, intens verdrietig over het meedogenloze bestaan dat ze had.

Op een dag kwam het bericht dat de prins zijn jaarlijkse gangbang tweedaagse zou houden in zijn paleis. Alle geslachtsrijpe jonge meisjes en vrouwen van het hele land waren in hevige staat van opwinding. De prins was ieder jaar op zoek naar een nieuw neukertje en de gewoonte was dat hij tijdens de gangbang een keuze zou maken.

Ook in het huis waar Assepoesje woonde was het een en al opwinding. Niet alleen beide stiefzussen maar ook stiefmoeder waren vast van plan om naar de gangbang toe te gaan. De prins stond in het hele land bekend om zijn uithoudingsvermogen. Hij neukte wel tien keer op een dag en vergreep zich daarnaast ook minstens nog een paar keer aan een van de op het hof aanwezige hofdames.

Er gingen fantastische verhalen de ronde over de omvang van zijn pik en de hoeveelheden sperma die hij kon produceren wanneer hij klaarkwam. Dat wilden de stiefzussen en ook stiefmoeder dus ook wel eens meemaken. Je raadt natuurlijk al dat Assepoesje niet mocht. In plaats daarvan moest zij ervoor zorgen dat de anderen er extra mooi, geil en aantrekkelijk uit zouden zien. De kutjes van beide stiefzussen moesten gewassen worden met rozenwater en uiteraard worden kaal geschoren, met nog meer zorg dan normaal.

Met het puntje van haar tong tussen haar tanden hanteerde Assepoesje het scheermes, terwijl ze het voorzichtig langs de kutlipjes en klitjes van haar stiefzussen haalde. Zo angstig was ze om per ongeluk uit te schieten dat haar hand helemaal beefde. De klapperkut van haar stiefmoeder moest ook worden verzorgd, hoewel daarvan het nut Assepoesje enigzins ontging. Al van ver kon je de bedorven putlucht van haar uitgewoonde neukgrot ruiken.

Er ging het verhaal dat stiefmoeder, op zoek naar neukvlees om haar geile lust te bevredigen, in het bos van Snee Witje één van de zeven dwergen te pakken had gekregen.

Ze had het om genade kermende mannetje bij zijn voetjes gegrepen en met puntmuts en al in haar op spuiten staande hete kut geramd. Van de arme dwerg heeft vervolgens nooit meer iemand iets vernomen.

De helemaal opgedofte en hoerig aangeklede vrouwen vertrokken naar de gangbang, nadat één van de stiefzussen nog een mand met bonen had omgekieperd en Assepoesje had opgedragen om alles weer netjes op te ruimen. Wanneer ze bij thuiskomst ook maar één boontje had laten liggen dan had ze een zwaar probleem. IJverig begon Assepoesje met opruimen. Wat was ze toch een braaf en gewillig meisje. Moe geworden van alle arbeid en gebruik makend van het feit dat ze nu helemaal alleen thuis was, ging Assepoesje aan het einde van de dag onder de boom in de tuin liggen om uit te rusten van het harde werken.

Wat had ze toch graag ook naar de gangbang gegaan en al was het maar dat ze een glimp van de prins zou hebben opgevangen. Terwijl ze dacht aan haar lot begon ze zachtjes te snikken en zo viel ze in slaap. De geile fee was op dat moment bezig aan haar avondvlucht.

Ze zag Assepoesje liggen onder de boom en bij de aanblik van het tafereel van dat oprechte en onbedorven meisje werd haar kutje ineens nat van geiligheid. De geile fee had het vermogen om door de lompen en het vuil heen te kijken. Wat was dat een lief onschuldig meisje. Ze heeft vast nog nooit een pik in haar maagdelijke kutje mogen voelen.

Zou ze al wel eens het genot van klaarkomen hebben gevoeld? Met deze gedachten vingerde de geile fee zichzelf en bij het klaarkomen drupte er wat geil sap uit haar kutje bovenop Assepoesje. Ze schrok er wakker van. En zo gebeurde het. Van een zielig meisje in lompen gehuld veranderde Assepoesje opeens in een oogverblindend mooie sexgodin.

Haar blonde lange haren mooi opgestoken en in plaats van haar vieze juten zak droeg ze een sexy opengewerkt hoerenbroekje en haar borsten waren gehuld in een prachtig behaatje met open cups en kanten randjes, waardoor haar verleidelijk rechtopstaande tepeltjes in alle glorie werden getoond.

Haar met kant en roze strikjes afgewerkte broekje vormde de omlijsting voor een prachtig kutje, met lichtroze lipjes en daartussen, als een met dauw bedekte knop van een rozenbloem, haar glinsterende perfect gevormde klitje. In haar perfect ronde kontje stak een kristalglazen butplugje. Assepoesje was helemaal opgetogen. Plotseling zag ze dat ook de hondenkar die ze altijd gebruikte was veranderd in een roze stretch limo en Hector, de hond, was veranderd in een grote neger met een dikke pik bungelend tussen zijn benen en een chauffeurspet op.

Nu kan ik toch naar de gangbang! Let op, wanneer de klok twaalf slaat dan heb je nog vijf minuten en dan verander je weer terug in wie je was, zei de fee. Assepoesje trok de chauffeur aan zijn pik, sprong in de limo en reed in volle vaart naar het paleis van de prins.

Ze was eigenlijk al te laat toen ze bij de gangbang aankwam. Binnen zag ze dat het feest al in volle gang was. De prins werd net gepijpt door één van de gasten. Wat waren er mooie meiden bij!

De één nog verleidelijker en geiler gekleed dan de ander. De stiefzussen en stiefmoeder waren er ook, in de hoek van de zaal. Ze zag nog net hoe ze tevergeefs probeerden om in de buurt van de prins te komen. Ze werden tegengehouden door enkele lakeien. Toen de prins was klaargekomen en het gezicht en de haren van zijn pijpster had ondergespoten keek hij op en keek hij Assepoesje recht in de ogen.

Vanaf toen had hij alleen nog oog voor haar. Wat een verrukkelijk schepsel was dat! Waarom had hij haar nooit eerder gezien? Zijn pik werd stijf bij de gedachte haar te mogen bezitten. Wat zou hij graag zijn stengel in dat heerlijke kutje stoppen.

Assepoesje genoot van de prinselijke aandacht. Ze geilde de prins en daarmee zichzelf zo enorm op dat ze al bij de eerste stoot van zijn enorme pik in haar kutje drie keer achter elkaar klaar kwam.

De prins voelde hoe Assepoesjes hete kutje om zijn eikel spande, alsof hij door een strakke handschoem werd afgetrokken. Na nog twee stoten trok hij zijn pik uit haar door haar orgasme vibrerende kutje en spoot zijn zaad in grote dikke stralen op Assepoesjes buikje. Ze zat nu helemaal vol met dikke klodders zaad maar in plaats van door naar het volgende kutje, wat de prins normaal altijd deed als hij was klaargekomen, begon hij Assepoesje opnieuw te neuken.

Zo ondergekliederd met zijn zaad zag ze er nog veel verleidelijker en geiler uit als daarvoor. Hij merkte dat ze nog steeds zo strak was daar binnen. Bij andere vrouwen die hij neukte voelde hij na verloop van tijd hoe hun kut door zijn machtige lul zo werd uitgerekt dat hij geen genot meer smaakte aan het neuken.

Maar dit goddelijke schepsel was anders. Ze werd alleen maar strakker en heter. Met lange diepe halen neukte hij haar en Assepoesje genoot. Ze sloeg haar benen om de prins heen om hem daarmee nog beter en dieper te kunnen voelen en ze kwam alweer klaar, de zoveelste keer al. Zo hadden ze de hele rest van de avond onstuimige en spetterende sex, de rest van de vrouwen werkeloos en vol jaloezie toekijkend….

Plots hoorde Assepoesje hoe de klok van de paleistoren twaalf uur sloeg en ze dacht ineens aan wat de fee haar had gezegd. Ze duwde de prins van haar af, voelde hoe zijn dikke apparaat uit haar floepte, nog druipend van zijn zaad en haar geile vocht.

Ze rende het paleis uit naar de roze limo en snelde er vandoor. Net op tijd want even buiten de stad veranderde ze ineens weer terug in het zielige arme meisje dat ze altijd was. Tevreden en helemaal voldaan liep ze naar huis, de hond en hondenkar naast zich.

De volgende ochtend was de spanning om te snijden. Ik liet zijn lul uit mijn mond glippen, dat doet zeer John zei ik, je knijp te hard in mijn tepels, sorry lachte hij, dat had ik even niet door. Hij tilde mij van de stoel af,toen ik voor hem stond begon hij mijn te tongzoenen waar ik nog geile van werd.

Zijn stijve natte lul stond recht omhoog tegen mijn buik aan, dit kunnen wij niet maken joh zei ik, hier krijgen wij gedonder mee. Er is toch niemand bij zei mijn broer, op dat moment tilde hij mij op en droeg mij in zijn sterke armen de trap op naar mijn slaapkamer, mijn bed was nog niet opgemaakt.

John gooide mij op mijn bed, deed zijn jeans, slip en shirt uit en kwam op naast mij liggen, ik was nog te verbouwereerd om ook maar met enig verstand te reageren, ik keek alleen maar naar zijn grote lul , gaat hij mij daar mee neuken vroeg ik mij af? Ja dus, John rukte letterlijk mijn slipje van mijn billen af, hij zag mijn kale kutje en dook tussen mijn benen.

Shit hij gaat me likken schoot het door mij heen, John ik moet mezelf nog even wassen zei ik, dat maakte hem niet uit was zijn reactie,een geile kut mocht best een beetje geil ruiken lachte hij en begon mij echt te likken. Zijn tong flitste door mijn kutje heen, ik voelde zelf wel dat ik heel nat was en gaf mij volledig op dat moment aan mijn broertje over, allebei gelukkig getrouwd, begon wij samen aan een super geile sekspartij met elkaar. Ik dacht nergens meer aan, ik wilde geneukt worden door mijn broer!

Totaal onverwachts gebeurde dit en waren wij in mijn slaapkamer beland waar hij mij heel geil en bedreven lag te likken. Ik kon mijn eigen kutje natte geluidjes horen maken, hij had mijn kittelaar goed te pakken met zijn mond, hij zoog, en likte mij in een mum van tijd in een eerste heftig orgasme, zo snel was ik niet vaak klaar gekomen bij mijn man. Tering Carla wat een geil wijf ben je lachte hij met een nat gezicht toen hij tussen mijn benen vandaan omhoog kwam en bovenop mij ging liggen, gaan we echt neuken vroeg ik?

Ik had het nog niet uitgesproken of ik voelde mijn kutje geweldig oprekken en zijn keiharde lul mijn kutje inboren, Jezus John zei ik happend naar een beetje extra lucht.

Mijn broer begon mij heel goed te neuken, ik deed net zo hard met hem mee, ondanks dat zijn lul een stuk dikke en lange is dan van mijn man, ik kon hem goed hebben. Ik wilde hem helemaal in mijn geile kutje voelen, ik sloeg mijn benen om zijn billen en John kwam helemaal in mijn kutje, ik voelde hem tegen mijn baarmoeder aan stoten, wij hadden samen het goede ritme te pakken, ik werd er heeeeel geil van.

Mijn broer pompte mij steeds weer vol, mijn kutje sopte als een gek, John zei nog nooit een vrouw te hebben geneukt die zoveel geil was als ik, dit vond ik best een mooie compliment. Maar andersom vond ik mijn broer een goede neuker, hij wist mij juist heel geil te maken en te neuken met zijn grote dikke lul. Ik schrok van mijn eigen kabaal wat ik maakte toen ik op zijn lul heerlijk klaarkwam.

John trok zich even terug uit mijn kutje toen ik klaar lag te komen, heldere straaltjes vocht zag ik uit mijn kutje spuiten over zijn lul en ballen, je heb een spuit kut lachte hij.

Dat had ik echt nog nooit gehad, als ik lekker geil ben, wordt ik ook behoorlijk nat, maar echt spuiten uit mijn kutje had ik nog nooit eerder meegemaakt. Dit kwam echt door de manier waarop mijn broer mij neukte,dat kon niet anders. Ik wilde alles wel uit proberen, misschien was het maar eenmalig dat wij seks hadden. John likte eerst achterlangs mijn kutje,maar ook over mijn anus wat ik wel heel apart vond, je heb een mooie ster Carla lachte hij en probeerde er gelijk een vinger in te duwen.

John duwde daarbij ook twee vingers in mijn kutje, mijn kleine meisje stond lekker open van zijn grote lul, maar mijn kontgaatje had ik nog nooit seksueel iets meegedaan. Natuurlijk weet ik wel dat er mannen zijn die graag ook in je kontje neuken, maar mijn man had dat nooit geprobeerd. Mijn broer vroeg of hij mij in mijn kont mocht neuken, ja hoor zei ik stoer, ik wilde het weleens voelen hoe dat was, en op dat moment was ik in alle staten en supergeil gemaakt door mijn broer.

Hij haalde zijn vingers uit mijn kont en kutje, ik voelde zijn lul eerst even tussen mijn billen glijden voor hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje duwde. Ik voelde hem goed naar binnenkomen, het deed even een beetje pijn!

Maar toen hij doorschoot door het eerste stukje nam de pijn al snel af en vond ik het een heel geil gevoel. Mijn broer begon mij in mijn strakke gaatje te neuken, dat het voor hem erg strak moest zijn voelde ik zelf ook wel. John zat helemaal in mijn kont, onze lichamen kletste tegen elkaar aan toen ik ook zijn vingers bij mijn kutje voelde, een vinger duwde hij daarbij mijn kutje in en met zijn duin begon hij mijn kittelaar te strelen, ik dacht dat ik gek werd, wat was dat geil.
vingeren kut gangbang organiseren

.

Dus dat belooft wat. Gezellig drinken en praten wij wat en ondertussen laat ik hun genieten van mijn geile kutje, wat te zien is als ik mijn benen spreid op de bank, ik voel hun oogjes langs mijn geile kutje glijden en dit windt mij erg op en wordt al aardig nat. Opeens ga ik voor de mannen staan en laat mijn jurkje langzaam zakken over mijn borsten verder naar beneden, en zeg dat het nu langzaam tijd wordt voor actie! Terwijl dat de mannen mij aankijken kleden ze zich allemaal ook uit, en ik bekijk ze helemaal.

Mmmmm ziet er allemaal goed uit denk ik bij mezelf en sommige staan al met een harde paal mijn lichaam te bewonderen. Roep ik naar de mannen en streel ze allemaal even langs hun ballen en ga op de matras liggen in de woonkamer. Ik streel mezelf lekker aan mijn borsten en voel mijn tepels al lekker hard worden, dan streel ik langzaam over mijn buik richting mijn al nat geworden kutje en streel mijn klitje. MMM ik voel mijn klitje al opzwellen, en de mannen laten het er niet bij.

Ze komen allemaal om mij heen zitten, en ik ga met handen naar hun al harde palen en masseer ze lekker, ondertussen dat ik twee man aan hun palen masseer komen er twee naast mij gezicht zitten en weet precies wat de bedoeling hiervan is, ik steek mijn tong naar buiten en lik langzaam over de beide eikels, draai rondjes erover, dan sluit ik bij één van de mannen mijn lippen om zijn dikke eikel en zuig zachtjes over zijn paal heen, probeer het zo diep mogelijk. Eindelijk er komt een man boven mij en drukt zijn harde paal tegen mijn lippen aan, en duwt hem langzaam mijn geile kutje in en maakt er lange stevige halen mee, mmmm mijn hoerenkutje voelt gevuld aan, voel de pik langs mijn kale lipjes glijden.

Het is echt een kick om door meerdere mannen gebruikt te worden. Ik lig nog steeds op mijn rug met een pik in mijn geile kutje, een in mijn pijpmondje en twee lig ik te trekken, de man die mij ligt te neuken hoor ik steeds harder hijgen en enkele minuten later spuit hij de eerste stralen warm sperma in mijn kut.

Als hij zijn pik uit mijn kut haalt, spuit hij nog enkele dikke stralen sperma over mijn schaamlippen en buik. Ik word door de mannen ondertussen omgedraaid op mij buik, en vragen of ik op mijn handen en knieën wil gaan liggen en dat doe ik natuurlijk gewillig voor de mannen.

Als ik klaar ben dan voel ik gelijk weer een pik in mijn kutje schuiven en komt een pik voor mijn pijpmondje die ik gewillig begin te pijpen. Ik zie de andere lekker trekken naast mijn gezicht en vind het nu al een geslaagde avond, die nog even doorgaat. De man die mij achterlangs neukt gaat te keer in mijn geile hoerenkutje en ook deze spuit lekker in mijn kut en voel het sperma lekker tussen mijn billen door uit mijn kutje druppelen.

Heerlijk, ga door mannen, en een ander stopt zijn paal erin. Aaach deze is wat dikker en voel mijn lippen strak gespannen om zijn paal heen. Hij neukt mij diep met lange halen en O jé, de man die ik heerlijk aan het pijpen was komt ook lekker klaar en spuit zijn stralen sperma in mijn keel, terwijl een andere al trekkend zijn sperma in mijn gezicht spuit.

Jeetje ik kom al aardig onder het sperma te zitten, maar wil nog veel meer. Ondertussen dat de man mijn gezicht volspuit komt er al weer een pik in mijn mond en ook hem werk ik als een gewillige hoer af en lik, zuig gewillig aan zijn pik.

Ondertussen vinger ik mijn druipende spleet, en draai over mij opgezwollen klitje heen tot ik schreeuwend klaarkom tussen de mannen in en voel weer dikke stralen sperma in mijn gezicht spuiten. Och heerlijk en ik voel weer een spuitende pik in mijn kut en op mijn billen. Mmmmm mijn kutje druipt al flink van de sperma, maar laat er nu weer een in glijden. Heerlijk neuk mij lekker, mijn kale kutje wil meer. En ook hij spuit mij onder en ondertussen draai ik weer op mijn rug en kijk de mannen aan.

Niet te geloven maar ze hebben allemaal alweer een stijve paal!! Ik ga weer met mijn handen langs hun ballen en harde pikken en vertel dat ze mij mogen gebruiken tot ze niet meer kunnen, en voel alweer handen over hele lichaam heen. Mijn borsten worden lekker gekneed en in mijn kutje voel ik twee vingers op en neer gaan, ik pak een pik en stop het in mijn mond.

Ik begin er zachtjes en diep erover te zuigen en laat mijn tong ook zijn werk doen, heerlijk ik voel zijn paal kloppen in mijn mond, lekker er komt ook weer een pik mijn kutje in en deze neukt mijn met ritme lekker diep. Och lekker, kom mannen, ga door, laat me niet ongebruikt liggen, en ook komt er een paal tussen mijn borsten en neukt mijn ertussen. De mannen komen weer allemaal klaar, in mijn mond, over mijn borsten, in mijn kut en kontje, en ik zie eruit als een sperma hoer, lekker mannen.

Ik wil nog meer en verlang naar een geile sandwich. Ik vraag één van mijn mannen onder mij te komen liggen en schuif zijn stijve pik in mijn geile kontje. Terwijl ik achterover ga liggen, begrijpt gelukkig de volgende stijve pik al snel dat ik hem in mijn kut wil.

Deze 2 hengsten beginnen mij stevig te neuken en ik geniet als een echte slet. Het duurt niet lang meer voordat ik een orgasme krijg, als de mannen allebei zo goed als gelijktijdig klaarkomen, gil ik het ook uit. Wat is dit toch heerlijk. Nu de andere mannen dit geile schouwspel hebben gezien, staan er meer pikken klaar op mij te sandwichen. Natuurlijk laat ik mij dit maar al te graag gebeuren en laat de mannen hun gang gaan in mijn kut en kontje.

Ze spuiten bijna allemaal nog een keer lekker diep in mij en ik krijg zelf ook nog een heftig orgasme. Het warme sperma loopt ondertussen uit mijn kut en kontje, de grote hoeveelheid sperma dat ze in mij gespoten hebben, zorgt er voor dat mijn kut en kontje overlopen van het sperma.

Voordat ik opsta pak ik een glas en hou dat tussen mijn benen en vang het sperma op wat uit mijn kut en kontje loopt. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Don en Ad organiseren een tiener gangbang in een afgelegen garage ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Bloemenmeisje laat haar klaproosje misbruiken voor Net Voetbalteam neukt Belgische Debby in het kleedlokaal.

Filosoof Pornobob indoctrineert een naieve blondine anaal. Neuken met een wildvreemde man voor Net Een multi culti gangbang met een Nederlands sletje. Poolse Suzan pijpt en slikt zich uit de armoede. Don en Ad nemen een kijkje in het onderwijs.

De lekkerste archivaris wordt geneukt voor Net


Priveontvangst winterswijk tantra massage alkmaar


Terwijl ze dacht aan haar lot begon ze zachtjes te snikken en zo viel ze in slaap. De geile fee was op dat moment bezig aan haar avondvlucht.

Ze zag Assepoesje liggen onder de boom en bij de aanblik van het tafereel van dat oprechte en onbedorven meisje werd haar kutje ineens nat van geiligheid. De geile fee had het vermogen om door de lompen en het vuil heen te kijken. Wat was dat een lief onschuldig meisje. Ze heeft vast nog nooit een pik in haar maagdelijke kutje mogen voelen. Zou ze al wel eens het genot van klaarkomen hebben gevoeld?

Met deze gedachten vingerde de geile fee zichzelf en bij het klaarkomen drupte er wat geil sap uit haar kutje bovenop Assepoesje. Ze schrok er wakker van. En zo gebeurde het. Van een zielig meisje in lompen gehuld veranderde Assepoesje opeens in een oogverblindend mooie sexgodin. Haar blonde lange haren mooi opgestoken en in plaats van haar vieze juten zak droeg ze een sexy opengewerkt hoerenbroekje en haar borsten waren gehuld in een prachtig behaatje met open cups en kanten randjes, waardoor haar verleidelijk rechtopstaande tepeltjes in alle glorie werden getoond.

Haar met kant en roze strikjes afgewerkte broekje vormde de omlijsting voor een prachtig kutje, met lichtroze lipjes en daartussen, als een met dauw bedekte knop van een rozenbloem, haar glinsterende perfect gevormde klitje.

In haar perfect ronde kontje stak een kristalglazen butplugje. Assepoesje was helemaal opgetogen. Plotseling zag ze dat ook de hondenkar die ze altijd gebruikte was veranderd in een roze stretch limo en Hector, de hond, was veranderd in een grote neger met een dikke pik bungelend tussen zijn benen en een chauffeurspet op.

Nu kan ik toch naar de gangbang! Let op, wanneer de klok twaalf slaat dan heb je nog vijf minuten en dan verander je weer terug in wie je was, zei de fee. Assepoesje trok de chauffeur aan zijn pik, sprong in de limo en reed in volle vaart naar het paleis van de prins.

Ze was eigenlijk al te laat toen ze bij de gangbang aankwam. Binnen zag ze dat het feest al in volle gang was. De prins werd net gepijpt door één van de gasten. Wat waren er mooie meiden bij!

De één nog verleidelijker en geiler gekleed dan de ander. De stiefzussen en stiefmoeder waren er ook, in de hoek van de zaal. Ze zag nog net hoe ze tevergeefs probeerden om in de buurt van de prins te komen.

Ze werden tegengehouden door enkele lakeien. Toen de prins was klaargekomen en het gezicht en de haren van zijn pijpster had ondergespoten keek hij op en keek hij Assepoesje recht in de ogen. Vanaf toen had hij alleen nog oog voor haar. Wat een verrukkelijk schepsel was dat! Waarom had hij haar nooit eerder gezien? Zijn pik werd stijf bij de gedachte haar te mogen bezitten. Wat zou hij graag zijn stengel in dat heerlijke kutje stoppen. Assepoesje genoot van de prinselijke aandacht.

Ze geilde de prins en daarmee zichzelf zo enorm op dat ze al bij de eerste stoot van zijn enorme pik in haar kutje drie keer achter elkaar klaar kwam. De prins voelde hoe Assepoesjes hete kutje om zijn eikel spande, alsof hij door een strakke handschoem werd afgetrokken. Na nog twee stoten trok hij zijn pik uit haar door haar orgasme vibrerende kutje en spoot zijn zaad in grote dikke stralen op Assepoesjes buikje.

Ze zat nu helemaal vol met dikke klodders zaad maar in plaats van door naar het volgende kutje, wat de prins normaal altijd deed als hij was klaargekomen, begon hij Assepoesje opnieuw te neuken. Zo ondergekliederd met zijn zaad zag ze er nog veel verleidelijker en geiler uit als daarvoor. Hij merkte dat ze nog steeds zo strak was daar binnen. Bij andere vrouwen die hij neukte voelde hij na verloop van tijd hoe hun kut door zijn machtige lul zo werd uitgerekt dat hij geen genot meer smaakte aan het neuken.

Maar dit goddelijke schepsel was anders. Ze werd alleen maar strakker en heter. Met lange diepe halen neukte hij haar en Assepoesje genoot. Ze sloeg haar benen om de prins heen om hem daarmee nog beter en dieper te kunnen voelen en ze kwam alweer klaar, de zoveelste keer al.

Zo hadden ze de hele rest van de avond onstuimige en spetterende sex, de rest van de vrouwen werkeloos en vol jaloezie toekijkend…. Plots hoorde Assepoesje hoe de klok van de paleistoren twaalf uur sloeg en ze dacht ineens aan wat de fee haar had gezegd. Ze duwde de prins van haar af, voelde hoe zijn dikke apparaat uit haar floepte, nog druipend van zijn zaad en haar geile vocht.

Ze rende het paleis uit naar de roze limo en snelde er vandoor. Net op tijd want even buiten de stad veranderde ze ineens weer terug in het zielige arme meisje dat ze altijd was. Tevreden en helemaal voldaan liep ze naar huis, de hond en hondenkar naast zich.

De volgende ochtend was de spanning om te snijden. Ze hoorde haar stiefzussen boos vertellen over de onbekende slet die alle aandacht van de prins had gekregen, waardoor zij zich met een stel oude geile lakeien hadden moeten behelpen.

Maar gelukkig was er nog een kans. Vanavond was de tweede gangbang avond. Tijdens het klaarmaken van de vrouwen voor de tweede avond had Assepoesje een opvallend zonnig humeur. Zou ze vanavond een tweede kans krijgen? Toen de drie vrouwen eindelijk waren vertrokken liep Assepoesje opnieuw naar de boom waar ze gisteren had gelegen toen ze opeens door de geile fee was betoverd en vol goede hoop viel ze in slaap.

En inderdaad, ook die avond voltrok zich hetzelfde wonder. Assepoesje zag er zo mogelijk nog mooier en aantrekkelijker uit dan daarvoor. Opgewonden vertrok ze in de luxe roze limo naar het paleis. Daar zat de prins al ongeduldig te wachten. Ik word door de mannen ondertussen omgedraaid op mij buik, en vragen of ik op mijn handen en knieën wil gaan liggen en dat doe ik natuurlijk gewillig voor de mannen.

Als ik klaar ben dan voel ik gelijk weer een pik in mijn kutje schuiven en komt een pik voor mijn pijpmondje die ik gewillig begin te pijpen. Ik zie de andere lekker trekken naast mijn gezicht en vind het nu al een geslaagde avond, die nog even doorgaat. De man die mij achterlangs neukt gaat te keer in mijn geile hoerenkutje en ook deze spuit lekker in mijn kut en voel het sperma lekker tussen mijn billen door uit mijn kutje druppelen.

Heerlijk, ga door mannen, en een ander stopt zijn paal erin. Aaach deze is wat dikker en voel mijn lippen strak gespannen om zijn paal heen. Hij neukt mij diep met lange halen en O jé, de man die ik heerlijk aan het pijpen was komt ook lekker klaar en spuit zijn stralen sperma in mijn keel, terwijl een andere al trekkend zijn sperma in mijn gezicht spuit.

Jeetje ik kom al aardig onder het sperma te zitten, maar wil nog veel meer. Ondertussen dat de man mijn gezicht volspuit komt er al weer een pik in mijn mond en ook hem werk ik als een gewillige hoer af en lik, zuig gewillig aan zijn pik. Ondertussen vinger ik mijn druipende spleet, en draai over mij opgezwollen klitje heen tot ik schreeuwend klaarkom tussen de mannen in en voel weer dikke stralen sperma in mijn gezicht spuiten.

Och heerlijk en ik voel weer een spuitende pik in mijn kut en op mijn billen. Mmmmm mijn kutje druipt al flink van de sperma, maar laat er nu weer een in glijden. Heerlijk neuk mij lekker, mijn kale kutje wil meer. En ook hij spuit mij onder en ondertussen draai ik weer op mijn rug en kijk de mannen aan.

Niet te geloven maar ze hebben allemaal alweer een stijve paal!! Ik ga weer met mijn handen langs hun ballen en harde pikken en vertel dat ze mij mogen gebruiken tot ze niet meer kunnen, en voel alweer handen over hele lichaam heen.

Mijn borsten worden lekker gekneed en in mijn kutje voel ik twee vingers op en neer gaan, ik pak een pik en stop het in mijn mond. Ik begin er zachtjes en diep erover te zuigen en laat mijn tong ook zijn werk doen, heerlijk ik voel zijn paal kloppen in mijn mond, lekker er komt ook weer een pik mijn kutje in en deze neukt mijn met ritme lekker diep. Och lekker, kom mannen, ga door, laat me niet ongebruikt liggen, en ook komt er een paal tussen mijn borsten en neukt mijn ertussen.

De mannen komen weer allemaal klaar, in mijn mond, over mijn borsten, in mijn kut en kontje, en ik zie eruit als een sperma hoer, lekker mannen. Ik wil nog meer en verlang naar een geile sandwich. Ik vraag één van mijn mannen onder mij te komen liggen en schuif zijn stijve pik in mijn geile kontje.

Terwijl ik achterover ga liggen, begrijpt gelukkig de volgende stijve pik al snel dat ik hem in mijn kut wil. Deze 2 hengsten beginnen mij stevig te neuken en ik geniet als een echte slet. Het duurt niet lang meer voordat ik een orgasme krijg, als de mannen allebei zo goed als gelijktijdig klaarkomen, gil ik het ook uit. Wat is dit toch heerlijk. Nu de andere mannen dit geile schouwspel hebben gezien, staan er meer pikken klaar op mij te sandwichen.

Natuurlijk laat ik mij dit maar al te graag gebeuren en laat de mannen hun gang gaan in mijn kut en kontje.

Ze spuiten bijna allemaal nog een keer lekker diep in mij en ik krijg zelf ook nog een heftig orgasme. Van de bouwmarkt naar huis pikt hij een tiener op. Stanley is de lul en is de laatste die Danique mag vol kwakken. Blonde Ellen woll ein bitschen geld verdienen. Sofia Valentine laat zich palen in de keet. Roodharige Haagse opgepikt op de tippelzone. Michael uit Utrecht heeft een ondeugende wens.

Schriele blondine zuigt een snikkel naar binnen. Spijbelen voor een beurt op de achterbank. Brandweerman Sam steekt zijn spuitslang in een hoertje. Een fikse fooi voor deze Hollandse barvrouw. Nerveuze Eddie mag Sylvana neuken.

vingeren kut gangbang organiseren