Super geil wijf vuist in je reet

super geil wijf vuist in je reet

...

Heerlijk naakt afspraak gangbang

super geil wijf vuist in je reet

...

Bij hem en haar binnenkomend, word ik gelijk bars gevraagd om te knielen, dit doe ik gedwee en ik voel de handen van haar door mijn haren gaan. Hij vraagt me op te staan en beveelt me om mijn kleren uit te doen. Keurend kijken beide naar mijn lichaam, bevalt het hun wel? Wat vind ik hiervan, ik vind het eng om beoordeelt te worden, maar gelijk ril ik van opwinding. Hij wil graag dat ik ga liggen op de pijnbank en mijn benen worden door haar in de beugels gelegd.

Mijn handen worden geboeid en hij gaat op een plank staan om zijn geslachtsdeel aan mij te kunnen aanbieden. Hij dwingt me mijn mond te openen en doet zijn pik in mijn mond, zuigen wordt er gezegd met dat ik zuig duwt zij een dildo in mijn kont, ik schreeuw het uit van pijn , maar ik moet mijn mond houden. Klemmen worden door haar op mijn tepels gezet en hij trekt voorzichtig tergend aan de kettingen. Ook mijn klit en schaamlippen worden geklemd en opnieuw trekt hij aan de kettingen.

Hij wil dat ik geniet en ik moet kreunen, zij pakt een zweep en kletst met een zwaai op mijn buik, plagend trekt ze de zweep over mijn schaamgebied en ik kronkel van opwinding, ik wordt bevolen niet te opgewonden te worden en zijn pik komt nog dieper in mijn mond en duwt ruw op en neer, weer wordt aan de kettingen getrokken en zij spankt mij op mijn benen.

Weer lopen de rillingen over me heen. Ik kan het niet hebben, het doet pijn maar toch wil ik meer. De dildo zit nog steeds in mijn reet, het voelt rauw en ik voel me daar erg heet, zij heeft het a snel in de gaten en duwt de dildo nog verder in mijn anus. Met een veer bewerkt ze mijn schaamdeel en ik kan niets doen, ook zijn de kettingen weer aan de beurt. Ze zoekt mijn kleine gaat waar het giga vochtig is en likt het vocht op en kreunt daar heerlijk bij, mijn mond is nog steeds vol en ik voel zijn pik steeds meer spannen, ik voel warme vloeistof in mijn mond vloeien, ik wordt bevolen om te drinken, hij plaste in mijn mond en ik kreeg het met moeite weg.

Tegelijkertijd wordt ik gedwongen om zelf ook te plassen en zij opende haar mond om mijn vocht op te vangen. Toen hij klaar was haalde hij zijn penis uit mijn mond en begon mij uitgebreid te tongen, zijn pik kwam dicht bij mijn schaamstreek en drukte erg op de kettingen en klemmen, die gingen pijnlijk worden en ook de dildo zat nog diep in mijn lijf in mijn kont en trilde als een gek. Mijn lijf stond op het punt om te breken en ik smeekte om te stoppen en mij klaar te laten komen.

Maar dat was nog niet aan de orde. De benen werden uit de beugels gehaald en ik moest me omdraaien, de dildo trilde nog steeds in mijn kont en nu probeert hij daarnaast nog in mijn kont te komen, zij kwam bij mijn gezicht liggen en duwde haar schaamheuvel in mijn gezicht en wilde dat ik ging likken en beffen, mijn tong moest in haar kut ronddraaien, de warmte zorgde dat ik zo heet en geil werd, zodat ik volledig opging in heet te bevredigen en haar te neuken met mijn tong, daarbij voelde ik niet meer dat hij met zijn dikke pik en een dildo in mijn kont was gekomen.

Tegelijkertijd had hij in mijn kut een staafje ge duwt en was bezig dit op te rekken, zodat er steeds meer ruimte was en er op een gegeven moment een dildo naar binnen kon.

Nu krijg je van mij een beurt. Ik ging poedelnaakt op de keukentafel liggen en zij spreidde mijn benen, zodat ze aan het eind van de tafel tussen mijn benen kon gaan staan. Haar zware tieten liet ze op mijn lul rusten. Ondertussen kneedde ze zachtjes mij ballen. Langzaam liet ze haar lippen over mijn lul glijden en nam hem heerlijk in de mond.

Ze zoog er naar hartelust op en ze werd opnieuw geil. Met haar andere hand gleed ze van mijn ballen naar mijn anus. Voorzichtig voelde ze aan de opening van mijn kont en liet er een vinger langzaam in glijden. Mijn anus nam haar vinger soepel op. Langzaam liet ze de vinger in en uit mijn kont glijden terwijl ze met haar mond aan mijn piemel zoog.

Hij verdween tot aan de ballen in haar mond, tjonge wat was dat heerlijk. Het kwijl liep uit haar mond terwijl ze zoog en ik zag dat haar tweede hand naar haar inmiddels weer zeiknatte kut ging. Ze stak er een paar vingers in en bracht die vingers vervolgens naar mijn kont en ze smeerde haar kutgeil rond mijn anus. Hierdoor werd die zo smeuïg dat ze makkelijk met twee vingers erin kon glijden. God wat was dat lekker. Ik kreunde en steunde en dat verhevigde haar inspanningen nog meer.

Ze vingerde mijn kont op zo’n heerlijke manier dat ik al snel mijn lul voelde kloppen in haar keel. Voorzichtig duwde ze een derde vinger erbij. God wat was dat heerlijk. Een golf van sperma kwam vanuit mijn ballen omhoog en spoot met en geweldige kracht in haar mond. Ze slikte en slikte, maar kon niet alles verwerken en het zaad liep uit haar mond en over mijn lul. Ze likte het allemaal netjes op en haalde uiteindelijk haar twee vingers uit mijn kont en likte ook die twee vingers af.

Wie had dat kunnen denken. Ze draaide zich om en pakte nog twee flesjes bier uit de ijskast. Toen ze zich voorover bukte kreeg ik wederom haar achterwerk in het vizier en dacht eraan hoe lekker haar vingers in mijn kont hadden aangevoeld en werd onmiddellijk weer geil.

Ik greep haar vast bij haar billen en trok langzaam haar billen van elkaar. Haar bilspleet werd zichtbaar en ik zag haar kontgaatje met de bruine kring eromheen. Ze duwde haar kont in mijn richting en ik likte voorzichtig aan haar anus.

Toen mijn tong naar binnen ging begon ze te kreunen en duwde nog harder haar reet in mijn gezicht. Lik mijn reet, ja lik mijn kontgat, riep ze, dat vind ik heerlijk. Ik stopte mijn tong zo diep mogelijk in haar anus en intussen duwde ik ook enkele vingers in haar kut. Ik smeerde net zoals zij zonet bij mij gedaan had haar kutgeil uit over haar kont en ging er toen met drie vingers tegelijk in en uit. Neuk mijn kont, riep ze wild, ik wil dat je mij kont neukt. Ik kwam recht en duwde mijn lul voorzichtig tegen haar anus en beetje bij beetje liet ik hem naar binnen glijden totdat hij er tot zijn ballen inzat.

Gelijktijdig vingerde ik haar clitoris en stootte mijn lul in en uit haar kont. Op het moment dat ik naar binnen stootte ontspande ze haar sluitspier zodat hij gemakkelijk naar binnen ging, maar op het moment dat ik hem naar buiten trok kneep ze haar kont dicht en moest ik flink trekken om hem eruit te krijgen.

Op deze wijze werd mijn lul door haar kont feitelijk afgetrokken. Dat was een heerlijk gevoel en ik duwde mijn lul zo diep mogelijk in haar kont. Ondertussen kneedde ik haar enorme tieten met mijn handen. Ik trok zachtjes aan haar tepels en rolde ze tussen mijn vingers. Ze kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Ik voelde haar tong heftig in mijn mond bewegen en voelde dat ze klaar begon te komen.

Haar sluitspier spande zich krampachtig om mijn piemel en daar kwam ze voor de 2e keer. Ze vingerde zich zelf in haar kut en op het moment dat ze kwam kneep ik hard in haar tepels. Dat wond haar nog meer op en ik merkte dat ze enigszins sado masochistisch was. Ik kneep haar zo hard dat ze het uitgilde van pijn en van genot. Toen ze was uitgekermd bewoog ik voorzichtig mijn lul weer op en neer in haar kont, want ik was nog niet klaargekomen.

Ze had het meteen in de gaten en bewoog met kaar kont ook op en neer. Ik voelde hoe ze haar reet dicht kneep en mijn lul stevig vasthield op die manier. Ik moest echt eraan trekken om hem eruit te krijgen. Toen hij er bijna uit gleed liet ze haar sluitspier weer ontspannen en duwde haar reet naar achter en zo floepte hij weer terug naar binnen. Na een paar keer zo op en neer te zijn gegaan voelde ik hoe het sperma zich een weg begon te banen vanuit mijn kloten naar het uiteinde van de eikel en met een enorme zucht spoot ik het zaad in haar darmen.

Dat was nog eens een lekker nummertje zei ik nadat ik mijn lul had afgeveegd. Dat is vatbaar voor herhaling zei ze op haar beurt en dat was het ook. Als je weer eens goed geil bent dan kom je maar weer hier naar toe.

Ze nam mijn inmiddels slap geworden lul in haar mond en begon er nog eens lekker op te sabbelen. Onmiddellijk werd hij weer stijf. Godverdomme riep ze, je krijgt er ook niet genoeg van, is het niet. Nee, zei ik, bij een zo’n lekker geil wijf blijf ik zin houden. Waarom ook niet antwoordde ze, maar eerst moet ik even naar de wc. Mag ik mee, vroeg ik, ik wil je wel eens zien pissen. Ze keek me schalks aan en vroeg: Ja zei ik, daar word ik ongelooflijk geil van. Kom mee en ze nam me mee naar de badkamer.

Ze ging wijdbeens in de badkuip staan en zei me dat ik haar kut moest likken dan kwam het sneller. Ik ging voor haar zitten en begon haar clitoris te likken. Ze trok haar kutlippen vaneen en ik keek zo het roserode gat in. Het was glibberig van het kutgeil en ik likte haar binnenste kutlippen schoon. Plots opende het pisgaatje zich en er kwam een straal warme pis uit dat recht in mijn gezicht spoot. Ik slurpte de pis op, het smaakte heerlijk, en likte haar clitoris nog harder.

Ze bewoog haar kut naar beneden en spoot de geile pis over mijn buik naar mijn lul. Die werd nog stijver toen hij de straal pis over zich heen kreeg. Ze stopte even met piesen en begon nu mijn lul schoon te likken. Ondertussen likte ik haar zeiknatte kut en smeerde de pis door haar schaamhaar zodat het geheel als een verzopen kat kwam uit te zien.

Godverdomme wat was dat geil. Plots begon ze weer te piesen en ik lurkte haar pis op en slikte alles door. Ik liet mijn mond vol met haar pis lopen maar slikte het nu niet door maar zocht haar mond om haar te kussen.

Ze zag wat ik van plan was en bukte zich om mijn mond te kussen. Ze opende haar lippen en stak haar tong in mijn mond die nog vol met haar pis zat.


Nuru massage brabant meisjes die beffen


De benen werden uit de beugels gehaald en ik moest me omdraaien, de dildo trilde nog steeds in mijn kont en nu probeert hij daarnaast nog in mijn kont te komen, zij kwam bij mijn gezicht liggen en duwde haar schaamheuvel in mijn gezicht en wilde dat ik ging likken en beffen, mijn tong moest in haar kut ronddraaien, de warmte zorgde dat ik zo heet en geil werd, zodat ik volledig opging in heet te bevredigen en haar te neuken met mijn tong, daarbij voelde ik niet meer dat hij met zijn dikke pik en een dildo in mijn kont was gekomen.

Tegelijkertijd had hij in mijn kut een staafje ge duwt en was bezig dit op te rekken, zodat er steeds meer ruimte was en er op een gegeven moment een dildo naar binnen kon. Voor ik wist wat er gebeurde, plaste zij in mijn mond en ik dronk onder dwang van haar natte poes.

Langzaam tergend kwam de pik uit mijn reet en hij draaide mij om en deed op nieuw mijn benen in de beugels, de dildo deed nog steeds zijn werk en trilde tot in het puntje van mijn neus.

De dildo uit mijn kut, haalde hij eruit en duwde zijn geslachtsdeel, een dikke super stijve pik in mijn kut. Hij pompte zo stevig op en neer dat ik bijna mijn bewustzijn verloor, maar daarvoor kreeg ik geen kans want zij duwde stevig haar mond op de mijne en tongde heftig zodat ik nauwelijks adem kreeg, hierdoor werd mijn opgewonden geile gevoel zo heftig zodat ik spontaan klaar kwam, helaas was dat te vroeg volgens beide en ze gingen beide mij nog een keer neuken, tongen, klemmen, zweet gutste uit mijn lijf en ik had geen weerstand hier meer tegen, zodat ik keer op keer met de geile dikke pik in mijn kut en daarna in mijn kont klaar kwam.

Ik ontdekte verschillende werelden en ik wist niet meer in welke ik was. Hierna werd ik geblinddoekt en voelde ik een vuist in kont gestoken worden, daarna begon zij mijn klit te likken en ook zij duwde haar hand in mijn kut, kut zeg wat deed dat zeer maar wat voelde ik me super geil, weer kwam ik klaar en daar waren ze erg boos om, mocht niet eerder meer klaar komen dan op hun teken.

Ze snoerden me helemaal in en ik kon gen kant meer uit, ook in mijn mond had ik een mondbal zodat ik ook niets meer kon zeggen. Ik kwam keer op keer klaar, ook anderen kwam continue klaar in mijn kont, in mijn kut, in mijn mond over mijn buik, er werd over me heem geplast en warme vloeistoffen wat het ook maar was voelde ik op mijn lijf neerdalen. Wat een aandacht heerlijk, ik voelde me helemaal zweven tussen hemel en aarde.

Volgens mij ben ik wel honderd keer klaargekomen en het duurde wel uren. Mijn kont en kut en mijn mond en handen hebben op volle toeren gedraaid en ik ben helemaal binnenste buiten geneukt. Zo werd ik losgemaakt en omgedraaid op de bank zodat ik van achteren nog opnieuw geneukt kon worden in mijn reet, diep gingen ze allemaal naar binnen en ik voelde vrouwen hun vuist naar binnengaan waardoor ik alles vanbinnen in geil worden en heet.

Het kwijl liep uit haar mond terwijl ze zoog en ik zag dat haar tweede hand naar haar inmiddels weer zeiknatte kut ging. Ze stak er een paar vingers in en bracht die vingers vervolgens naar mijn kont en ze smeerde haar kutgeil rond mijn anus. Hierdoor werd die zo smeuïg dat ze makkelijk met twee vingers erin kon glijden. God wat was dat lekker. Ik kreunde en steunde en dat verhevigde haar inspanningen nog meer. Ze vingerde mijn kont op zo’n heerlijke manier dat ik al snel mijn lul voelde kloppen in haar keel.

Voorzichtig duwde ze een derde vinger erbij. God wat was dat heerlijk. Een golf van sperma kwam vanuit mijn ballen omhoog en spoot met en geweldige kracht in haar mond. Ze slikte en slikte, maar kon niet alles verwerken en het zaad liep uit haar mond en over mijn lul. Ze likte het allemaal netjes op en haalde uiteindelijk haar twee vingers uit mijn kont en likte ook die twee vingers af.

Wie had dat kunnen denken. Ze draaide zich om en pakte nog twee flesjes bier uit de ijskast. Toen ze zich voorover bukte kreeg ik wederom haar achterwerk in het vizier en dacht eraan hoe lekker haar vingers in mijn kont hadden aangevoeld en werd onmiddellijk weer geil.

Ik greep haar vast bij haar billen en trok langzaam haar billen van elkaar. Haar bilspleet werd zichtbaar en ik zag haar kontgaatje met de bruine kring eromheen. Ze duwde haar kont in mijn richting en ik likte voorzichtig aan haar anus.

Toen mijn tong naar binnen ging begon ze te kreunen en duwde nog harder haar reet in mijn gezicht. Lik mijn reet, ja lik mijn kontgat, riep ze, dat vind ik heerlijk. Ik stopte mijn tong zo diep mogelijk in haar anus en intussen duwde ik ook enkele vingers in haar kut. Ik smeerde net zoals zij zonet bij mij gedaan had haar kutgeil uit over haar kont en ging er toen met drie vingers tegelijk in en uit.

Neuk mijn kont, riep ze wild, ik wil dat je mij kont neukt. Ik kwam recht en duwde mijn lul voorzichtig tegen haar anus en beetje bij beetje liet ik hem naar binnen glijden totdat hij er tot zijn ballen inzat. Gelijktijdig vingerde ik haar clitoris en stootte mijn lul in en uit haar kont. Op het moment dat ik naar binnen stootte ontspande ze haar sluitspier zodat hij gemakkelijk naar binnen ging, maar op het moment dat ik hem naar buiten trok kneep ze haar kont dicht en moest ik flink trekken om hem eruit te krijgen.

Op deze wijze werd mijn lul door haar kont feitelijk afgetrokken. Dat was een heerlijk gevoel en ik duwde mijn lul zo diep mogelijk in haar kont. Ondertussen kneedde ik haar enorme tieten met mijn handen. Ik trok zachtjes aan haar tepels en rolde ze tussen mijn vingers. Ze kreunde en steunde dat het een lieve lust was.

Ik voelde haar tong heftig in mijn mond bewegen en voelde dat ze klaar begon te komen. Haar sluitspier spande zich krampachtig om mijn piemel en daar kwam ze voor de 2e keer.

Ze vingerde zich zelf in haar kut en op het moment dat ze kwam kneep ik hard in haar tepels. Dat wond haar nog meer op en ik merkte dat ze enigszins sado masochistisch was. Ik kneep haar zo hard dat ze het uitgilde van pijn en van genot. Toen ze was uitgekermd bewoog ik voorzichtig mijn lul weer op en neer in haar kont, want ik was nog niet klaargekomen. Ze had het meteen in de gaten en bewoog met kaar kont ook op en neer.

Ik voelde hoe ze haar reet dicht kneep en mijn lul stevig vasthield op die manier. Ik moest echt eraan trekken om hem eruit te krijgen. Toen hij er bijna uit gleed liet ze haar sluitspier weer ontspannen en duwde haar reet naar achter en zo floepte hij weer terug naar binnen. Na een paar keer zo op en neer te zijn gegaan voelde ik hoe het sperma zich een weg begon te banen vanuit mijn kloten naar het uiteinde van de eikel en met een enorme zucht spoot ik het zaad in haar darmen.

Dat was nog eens een lekker nummertje zei ik nadat ik mijn lul had afgeveegd. Dat is vatbaar voor herhaling zei ze op haar beurt en dat was het ook. Als je weer eens goed geil bent dan kom je maar weer hier naar toe. Ze nam mijn inmiddels slap geworden lul in haar mond en begon er nog eens lekker op te sabbelen.

Onmiddellijk werd hij weer stijf. Godverdomme riep ze, je krijgt er ook niet genoeg van, is het niet. Nee, zei ik, bij een zo’n lekker geil wijf blijf ik zin houden. Waarom ook niet antwoordde ze, maar eerst moet ik even naar de wc. Mag ik mee, vroeg ik, ik wil je wel eens zien pissen.

Ze keek me schalks aan en vroeg: Ja zei ik, daar word ik ongelooflijk geil van. Kom mee en ze nam me mee naar de badkamer. Meid met vette reed stopt dildo in kont MILF met grote tieten stopt een vibrator in haar kont en kut 2: Dana DeArmond stopt haar vuist in haar kont Latina stopt een dildo in haar kont. Mooi jong meisje speelt met haar dildo Speelse non masturbeert haar kont Blonde schoonmaakster drukt speeltje in kont Blonde masturbeert haar kont De masturbatie van India Summer's kont Sexy brunette stopt wat speelgoed in haar kont Blondje komt over de brug en stopt het in haar kont

super geil wijf vuist in je reet

Thuisontvangst zuid holland lisa prive ontvangst


Speelse non masturbeert haar kont Blonde schoonmaakster drukt speeltje in kont Blonde masturbeert haar kont De masturbatie van India Summer's kont Sexy brunette stopt wat speelgoed in haar kont Blondje komt over de brug en stopt het in haar kont Slanke blonde kont is schandalig en open Brunette met grote borsten stopt een speeltje in haar kont Dikke kont treedt solo op Prachtige meid stopt twee dildo's in haar kut Flexibel meisje neukt haar poesje en kont Opvallend cam meisje stopt fake gereedschap in haar spleet Haar kont masturberen Jonge brunette masturbeert haar kont Grote dildo nauwe kont Geile blonde wil pik in de kont Roodharige houdt van speeltjes in haar kont en kutje Zij deed het laatste waardoor ik bijna tegen haar blote kont opkeek.

De rand van de jurk kwam net tot aan de onderkant van haar kont en haar gedachtegang was duidelijk. Ze was me aan het verleiden, dat zag nog een blinde.

Ze schonk me een glas bier in en bukte zich net zover dat ik een deel van haar enorme blanke tieten kon zien. Ze zag dat ik naar haar borsten keek en ze bukte zich nog eens op quasi wat van de grond op te rapen.

Nu kreeg ik een nog betere blik op haar joekels en in mijn short tekende zich een bult af. Neem me niet kwalijk buurvrouw, zei ik stoutmoedig, maar u hebt ook niet achteraan de rij gestaan toen God de borsten uitdeelde. En wie zegt dat ik die gevolgen niet wil, antwoordde ze en het ijs was gebroken. Ik stond op en legde mijn handen op haar joekels en streelde ze door de stof van de jurk heen.

Ze greep onmiddellijk in mijn kruis en had mijn paal al in haar handen voordat ik het in gaten had. Ik trok in een keer haar jurk van haar dikke lijf en daar stond ze voor me in haar volle glorie. Haar benen waren niet echt dik, Eerst bij haar dijen werden ze flink, maar haar billen waren dat wel. Haar kut was niet geheel zichtbaar door de wallen van haar buik en daarboven Oei, Oei.

Twee enorme blanke bergen met aan het eind van elke berg een grote tepel omringt door een enorme tepelhof. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, zo mooi.

Ze hingen zwaar maar dat was bij die omvang en op die leeftijd ook niet verwonderlijk. Ik nam ze in mijn handen en woog ze voor zover dat mogelijk zou zijn.

Wat een grote kanjers, murmelde ik. Ondertussen trok ze aan mijn lul en ik voelde dat ik het niet lang zou uithouden. Zachtjes kneedde ik haar tiet terwijl ik aan haar inmiddels keihard geworden tepel zoog. Mijn andere hand gleed naar beneden naar haar behaarde kut en ik voelde dat ze behoorlijk nat was. Ze kreunde stevig toen ik een vinger naar binnen liet glijden.

Ik wist niet dat een vrouw van zestig zo geil kon zijn. Ik kneep zachtjes in haar clitoris en ik voelde hoe deze groeide naarmate ik harder kneep. Ook haar kreunen nam toe en verwonderd keek ik naar haar kut.

Ik zette haar op de keukentafel en spreidde haar benen zodat ik een goede kijk op haar flamoes kreeg. De rose kutlippen stonden wijd open en het geil liep in straaltjes uit de zeiknatte opening. Het meest opmerkelijk was toch wel haar clitoris die bijzonder groot was. Je kon zien dat het een rudimentaire piemel was.

Een klein piemeltje met een heuse eikel aan het uiteinde. Ik bracht mijn lippen ernaar toe en kuste de clitoris en beet er zachtjes in. Ze reageerde heftig en riep: Ik dacht ze zal het krijgen ook en ik stopte twee vingers in haar kut en begon haar wild te vingeren. Haar kut opende zich nog meer en ik duwde er een derde vinger bij en even later had ik er zelfs vier vingers in zitten. Alleen mijn duim stak er nog niet in. Zij bewoog hevig met haar dikke kont en haar enorme tieten waggelden als plumpuddingen.

Voorzichtig probeerde ik of ik niet mijn hele vuist in haar kut kreeg, want ik had het gevoel dat er nog meer dan vier vingers in konden Ik maakte voorzichtig een vuist en ineens zoog haar kut mijn hele vuist naar binnen. Ze gilde het ondertussen uit en ik begon mijn vuist langzaam in haar enorme kut te bewegen.

Ik bewoog mijn pols een beetje op en neer en plots kwam ze klaar zoals ik zelden iemand heb zien klaarkomen. Wat ging ze te keer zeg. De hele buurt kon het horen, maar het kon me geen reet schelen, want ook ik was supergeil geworden. Toen ze uitgeraasd was zei ze tegen me. Ga jij nu maar eens op de tafel liggen. Nu krijg je van mij een beurt. Ik ging poedelnaakt op de keukentafel liggen en zij spreidde mijn benen, zodat ze aan het eind van de tafel tussen mijn benen kon gaan staan.

Haar zware tieten liet ze op mijn lul rusten. Ondertussen kneedde ze zachtjes mij ballen. Langzaam liet ze haar lippen over mijn lul glijden en nam hem heerlijk in de mond. Ze zoog er naar hartelust op en ze werd opnieuw geil. Met haar andere hand gleed ze van mijn ballen naar mijn anus.

Voorzichtig voelde ze aan de opening van mijn kont en liet er een vinger langzaam in glijden. Mijn anus nam haar vinger soepel op. Langzaam liet ze de vinger in en uit mijn kont glijden terwijl ze met haar mond aan mijn piemel zoog. Hij verdween tot aan de ballen in haar mond, tjonge wat was dat heerlijk. Het kwijl liep uit haar mond terwijl ze zoog en ik zag dat haar tweede hand naar haar inmiddels weer zeiknatte kut ging.

Ze stak er een paar vingers in en bracht die vingers vervolgens naar mijn kont en ze smeerde haar kutgeil rond mijn anus. Hierdoor werd die zo smeuïg dat ze makkelijk met twee vingers erin kon glijden. God wat was dat lekker. Ik kreunde en steunde en dat verhevigde haar inspanningen nog meer. Ze vingerde mijn kont op zo’n heerlijke manier dat ik al snel mijn lul voelde kloppen in haar keel.

Voorzichtig duwde ze een derde vinger erbij. God wat was dat heerlijk. Een golf van sperma kwam vanuit mijn ballen omhoog en spoot met en geweldige kracht in haar mond.

Ze slikte en slikte, maar kon niet alles verwerken en het zaad liep uit haar mond en over mijn lul. Ze likte het allemaal netjes op en haalde uiteindelijk haar twee vingers uit mijn kont en likte ook die twee vingers af. Wie had dat kunnen denken. Ze draaide zich om en pakte nog twee flesjes bier uit de ijskast. Toen ze zich voorover bukte kreeg ik wederom haar achterwerk in het vizier en dacht eraan hoe lekker haar vingers in mijn kont hadden aangevoeld en werd onmiddellijk weer geil.

Ik greep haar vast bij haar billen en trok langzaam haar billen van elkaar. Haar bilspleet werd zichtbaar en ik zag haar kontgaatje met de bruine kring eromheen. Ze duwde haar kont in mijn richting en ik likte voorzichtig aan haar anus. Toen mijn tong naar binnen ging begon ze te kreunen en duwde nog harder haar reet in mijn gezicht. Lik mijn reet, ja lik mijn kontgat, riep ze, dat vind ik heerlijk. Ik stopte mijn tong zo diep mogelijk in haar anus en intussen duwde ik ook enkele vingers in haar kut.

Ik smeerde net zoals zij zonet bij mij gedaan had haar kutgeil uit over haar kont en ging er toen met drie vingers tegelijk in en uit. Neuk mijn kont, riep ze wild, ik wil dat je mij kont neukt. Ik kwam recht en duwde mijn lul voorzichtig tegen haar anus en beetje bij beetje liet ik hem naar binnen glijden totdat hij er tot zijn ballen inzat. Gelijktijdig vingerde ik haar clitoris en stootte mijn lul in en uit haar kont. Op het moment dat ik naar binnen stootte ontspande ze haar sluitspier zodat hij gemakkelijk naar binnen ging, maar op het moment dat ik hem naar buiten trok kneep ze haar kont dicht en moest ik flink trekken om hem eruit te krijgen.

super geil wijf vuist in je reet