Oma komt gillend klaar sm slaaf gezocht

oma komt gillend klaar sm slaaf gezocht

Hij bewoog op en neer en het enige wat ik me kon bedenken was.. Hij stootte en stootte langzaam, steeds het tempo een beetje opvoerend. Mijn moeder had ondertussen ergens een vibrator vandaan gehaald,en duwde die droog mijn sterretje in.

Ik gilde het uit. ZOveel sensatie maar de ontlading kon nog niet komen. Ze klom op de tafel, terwijl mijn vader mij steeds harder en steeds bruter neukte, ging zij met haar natte kut op mijn gezicht zitten.

Ik likte tot ik niet meer kon, ik voelde overal handen, monden, een dikke pik,alles klopte, tintelde en pulseerde. Terwijl ik mijn tong steeds harder over mijn moeders klitje liet flitsen,en mijn vader steeds harder neukte met die strak staande kloten van hem,voelde ik binnenin me alles verstrakken. Ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik klaar zou komen. En ik voelde ook aan hun beiden dat het niet lang meer zou duren. Mijn moeder kwam als eerste.

Ze gilde het uit, terwijl golven geil over mijn gezicht liepen. En toen gebeurde het ook bij mij, Likkend, kreunend en gillend liet ik alles gaan. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen. Het samentrekken van mijn kutje was blijkbaar ook hetgene dat mijn vader over de streep trok: Hij gromde , beet in mijn schouder en ik voelde zijn zaad diep in me pompen.

Bijna huilend kwam ik daardoor nog een keer klaar. De vibrator die trilde en zoemde in mijn kontje en maar niet ophield,droeg daar zeker ook aan bij. Niet uit te houden dit Liefdevol keek ze me aan. Ik knipoogde stiekem naar mijn vader waarna ik fluisterde: Het was haar idee en zij had nog bijna niets mogen meemaken En als je het dan met je dochter doet, moet je het ook goed doen Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik duwde haar achterover op de bank.

Ik zou haar laten gillen! Mijn vader stond met zijn pik in zijn hand naar me te kijken en zijn ogen glommen. Ik weet dat hij dit in zijn wildste dromen niet had kunnen voorstellen en ik genoot van het feit dat hij zo op me geilde.

Dus ik ging rustig tussen de benen van mijn moeder zitten en spreidde ze een klein beetje. Wat een mooi roze kutje had ze. Toen boog ik me voorover. Met mijn tong likte ik zachtjes over haar klit, die als een knikker omhoog stak tussen haar schaamlippen.

Ze sloot haar ogen en lag heerlijk te genieten van mijn tong. Aarzelend stak ik een vinger uit en streelde daarmee haar gaatje. Wat was ze heerlijk nat.

Ik keek met een schuin oog naar mijn vader die inmiddels als een bezetene aan zijn pik stond te rukken die inmiddels alweer een geweldig formaat had. Ik wriemelde mijn tong haar kut in , likte alsof mijn leven er vanaf hing terwijl mijn gezicht glom van het kutgeil. Dat was voor mij wel een teken dat ik verder kon gaan. Ik likte over mijn vinger en stak die haar kutje in, en begon ermee heen en weer te bewegen.

Dat beviel haar wel, want ze kreunde steeds harder. Dan zou er ook wel een tweede vinger inpassen. Terwijl ik zo zat, met mijn kont omhoog en mijn moeder likte, voelde ik achter me mijn vader aan mijn sterretje komen. Eerst alleen met een vinger en terwijl mijn anus kloppende bewegingen maakte en zich opensperde voor die onderzoekende vinger voelde ik zijn natte tong ook naar binnen dringen. Mijn kontje werd geneukt door de tong van mijn vader. Ik begon alweer bijna sterretjes te zien, zo geil maakte dit hele gebeuren me.

Ik kon het sperma in de ballen van mijn vader bijna horen borrelen. Hoewel hij net een flinke lading geloosd had, stond zijn pik nu alweer op volle oorlogssterkte. Een bevel waar ik maar al te graag gehoor aan gaf. Al die tijd waren mijn vingers niet uit de kut van mijn moeder geweest en haar kreuntjes en geluidjes maakten me duidelijk dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen. Dat wilde ik nou ook weer niet.

Ik rukte me met tegenzin los en ging spiernaakt in de kamer staan. Ik voelde de bewonderende blikken van mijn ouders op mijn lichaam en stiekem was ik ook wel een beetje trots. Mijn moeder knikte enthousiast. Weer iets geleerd wat je niet elke dag van je vader hoort.

Mijn moeder vleide haar lichaam neer op de grond en wenkte mij dat ik op haar moest komen zitten, en mijn kont omhoog moest doen. Dit had ze vaker gedaan. Ik deed wat ze zei en mijn borsten kwamen precies op de goede hoogte voor haar om ze in haar mond te pakken, wat ze dan ook enthousiast deed.

Zachtjes beet ze in mijn tepel en achter me voelde ik hoe mijn vader iets van glijmiddel in mijn sterretje smeerde. Daarna voelde ik de dikke eikel tegen mijn kontje aandrukken. Ondertussen begint ze de riem en de knopen van Bram zijn broek open te maken.

Bram helpt haar en stapt uit zijn spijkerbroek. Zijn enorme paal staat als een tent in zijn boxershort. Mijn vrouw kijk mij aan, moet je eens zien wat een lul hij heeft. Kom eens hier Sissy, sist ze mij toe. Ga op je knieën zitten. Ik neem plaats voor Bram, die begint zijn grote bobbel tegen mij aan te drukken.

Ik voel zijn enorme stijve pik tegen mijn wangen drukken. Komop, Sissy, ruiken, snuffel aan die bobbel. Ik ruik en snuif de geur naar binnen. Ik ruik zijn lul door de stof heen. Mijn vrouw duwt mijn gezicht nog harder tegen de bult aan. Zo ruikt een echte mannenpik, gaat ze verder. Nu trek je met je tanden zijn boxershort naar beneden, kom op je kan het Sissy. Ik zet mijn tanden in het elastiek en trek het naar voren toe, dan maak ik de beweging naar beneden.

Zijn grote lul stribbelt tegen, maar opeens floept zijn paal naar uit zijn boxer. Bram duwt zijn boxer verder naar beneden terwijl zijn hete lul tegen mijn gezicht aandrukt. Mijn vrouw slaakt een kreet van verrukking, WOW! Wat een geile en grote paal, Mmmm, lekker hoor! Bram slaat met zijn paal in mijn gezicht, klets, klets gaat zijn lul tegen mijn gezicht.

Mijn vrouw begint te lachen en zegt, laat hem maar voelen wat voor niksnut hij is, hahaha. Kom eens staan zegt ze even later, ze trekt mijn Sissy slipje naar beneden. Mijn kleine pikkie staat nog steeds stijf. Vergeleken met Bram zijn knots is mijn pikkie echt zielig klein. Bram zijn lul is 2,5 x dikker dan de mijne en zeker 15 centimeter groter. Zijn eikel is enorm, mijn kleine eikeltje valt in het niet, de adderen in Bram zijn lul zijn ook gezwollen en staan strak op zijn paal.

Mijn vrouw pakt het meetlint en geeft het aan mij. Jij mag zijn lul even opmeten, dat vindt je toch zo geil. Dat klopt, dat is een van mijn geile verlangens, ik leg het meetlint over Bram zijn paal.

Hahaha, lacht ze tevreden. En al die heerlijke centimeters zijn voor mij, gaat ze verder. Ga maar weer zitten Sissy. Ze gaat samen met Bram weer op de bank zitten, ik neem plaats tegenover hun.

Bram heeft inmiddels zijn overhemd uitgetrokken en zijn gespierde borstkas is mooi behaard. Met haar hand streelt ze zijn borstkas en ze zoekt met haar mond de zijne. Al zoenend en tongend ontdekken ze elkaars lichaam. Ik zie Bram met zijn grote hand richting haar slipje gaan. Hij trekt het naar beneden en mijn vrouw wurmt zich uit het slipje. Ik zie dat ze haar benen open houd. Bram heeft nu vrij spel met zijn hand in haar kale kutje. Er gaat een siddering door mijn vrouw heen als Bram haar klitje aanraakt.

Ze kreunt zachtjes, ik merk dat ze botergeil is geworden. Bram begint haar te vingeren, met zijn andere hand pakt haar stevig beet. Hij is sterk, ze kan geen kant op. Ik zie dat ze zich overgeeft een zijn lange dikke vingers. Ze kreunt, fluistert in zijn oor.

Bram gaat gewoon verder, steeds meer begint te kronkelen. Als Bram twee vingers in haar kutje schuift, begint ze nog harder te kreunen. Al neukend met zijn vingers sopt hij in haar kutje. Voor mijn ogen zie ik hoe en vreemd vent, mijn vrouwtje een orgasme bezorgt.

Ze begint steeds wilder te bewegen, ze begint sneller te kreunen en te hijgen. Bram gaat door, hij houd haar stevig vast. Voor mijn ogen krijgt mijn vrouw een heftig orgasme, ze gilt het uit van genot. Bram gunt haar wat rust hij haalt zijn vingers uit haar kletsnatte kutje. Kom eens hier, Sissy Hij steekt zijn vingers uit, likt maar schoon. Hij stopt zijn vingers in mijn mond. Ik proef het kutje van mijn vrouwtje, het is vreemd om de vingers van een man in je mond te hebben.

Ik voel me heel klein, maar het is zó geil. Ik lik alle zoute kutsappen van zijn vingers. Goedzo Sissy, ga maar weer op je plek zitten. Hij pakt mijn vrouw weer stevig vast en begint weer te tongen met haar. Ik zie dat ze langzaam met haar tong naar zijn oor gaat en dan langzaam naar beneden toe. Ze likt aan zijn tepels, ze draait kringetjes om zijn navel heen. Langzaam gaat ze naar zijn enorme paal toe. Ik zie hoe ze kusjes geeft op zijn pik, elke keer een stukje dichter naar zijn eikel toe.

Na 10 kusjes neemt ze voorzichtig zijn grote eikel in haar mond. Meer zal ze er niet in krijgen, zo groot is zijn knop. Ze begint hem al likkend en zuigend te pijpen.

Haar twee handen slaat ze om zijn paal heen. Bram begint neukbewegingen te maken. Hij kijkt mij aan, je vrouwtje kan goed pijpen, Sissy. Ik stamel iets van, Ja Bram, ik zie het. Kom eens hier Sissy, vroeg Bram.

Dan mag je aan mijn kont ruiken. Mijn vrouw begint te lachen, goed idee, Bram. Ze staan beidde op, ga maar op de bank liggen met je hoofd deze kant op, zegt Bram. Ik ga liggen en Bram gaat over mijn hoofd zitten. Zijn grote ballen rusten nu op mijn ogen, ik zit met mijn neus pal tussen zijn billen. Kom op Sissy, ruik aan zijn kont, hoor ik mijn vrouw zeggen. Ze trekt de billen van Bram uit elkaar en Bram duwt zijn kont dichter tegen mijn neus aan. Ik kan haal nu nog adem via mijn mond, langzaam laat ik de wat lucht door mijn neus naar binnen komen.

Een penetrante kontlucht komt er nu naar binnen toe. Ik raak bedwelmd door de geur van Bram zijn kont. Ze heftig en vreselijk vernederend is dit. Half in een trance hoor ik mijn vrouw zeggen, nu ga je Bram zijn komt even lekker rimmen. Voorzichtig lik ik aan zijn poepgaatje, steeds dieper gaat mijn tong door zijn aars heen.

Dit is lekker hoor ik Bram zeggen. Ondertussen is mijn vrouw Bram weer aan het pijpen. Ik kan een glimp opvangen van mijn vrouw, ze kijkt mij lachend aan terwijl ze de eikel van Bram in haar mond neemt. Mmmm hij heeft een heerlijke pik hoor, mannetje van me. Ik knipper met mijn ogen, ondertussen roert mijn tong door Bram zijn kont. Inmiddels ben ik gewend aan de indringende geur van Bram zijn kont. Bram staat na een tijdje weer op, ga jij maar weer op je plek zitten, word er tegen me gezegd.

Gehoorzaam ga ik weer zitten. Bram steekt een sigaret op, mijn vrouw hangt tegen hem aan. Ze krijgt en sigaret van hem. Zo Sissy, laat jij maar eens zien wat je met dat kleine pikkie kan doen. Slipje uit en geef ons maar een showtje. Mijn vrouw haalt mijn Butt-plug tevoorschijn, kijk een schatje, die mag je ook gebruiken, ze lacht als ze de plug aanreikt.

Ik trek mijn slipje uit, Bram en mijn vrouw knikken goedkeurend. Nou, laat maar eens zien, wat je kan, Sissy. Mijn pikkie staat al stijf, ik trek mijn eikeltje naar achter.

Ahhh wat lief, zegt mijn vrouw kleinerend. Bram lacht, trek maar aan je piemeltje Sissy en stop die anal-plug in je reet. Ik maak mijn vingers nat met veel spuug en haal dit door mijn kontgaatje heen.

Ik duw twee vingers met spuug mijn kontje in. Dan pak ik de anal-plug en duw deze langzaam in mijn kontje. Opeens plopt hij mijn kont in, ik beweeg wat met mijn kont, totdat de plug gemakkelijk zit. Ik ga weer zitten, die anal-plug gaat nog dieper mijn kontje in. Dan begin ik aan mijn pikkie te trekken, maar al snel moet ik stoppen, anders kom ik klaar.

Kom op trekken, zegt mijn vrouw bits. Voorzichtig weet ik het klaarkomen tegen te houden. Mijn vrouw begint weer met Bram te zoenen en speelt met zijn half slappe penis. Ze letten niet meer op mij. Mijn vrouw fluistert wat in Bram zijn oor, hij knikt en moet lachen. Dan zegt Bram tegen mij, stop maar met rukken Sissy, doe je mooie kanten slipje maar weer aan. Ga maar in de badkamer op de grond zitten. Ik trek mijn slipje aan, haal mijn kousen op en doe wat Bram me heeft opgedragen.

De vloer van de douche is koud en hard, maar ik zit. Ik hoor Bram en mijn vrouw, praten en lachen met elkaar. Af en toe slaakt mijn vrouw een kreet uit. Ik heb geen idee waar ze mee bezig zijn.

De vernedering en onwetendheid maakt me gek van geiligheid. Dit is wat ik wilde, gaat er elke keer door me heen. Bram komt de badkamer ingelopen, gevolgd door mijn vrouw. Sissy, zet hij spottend. Het gaat zeg ik hem met benepen stem. Bram komt met zijn half slappe lul in zijn hand voor me staan.

Even pissen hoor, zegt hij spottend. Dan begint hij over me heen te pissen, een ferme straal, zeikt zo over mij heen.

Zijn hete urine klets tegen mijn voorhoofd, het prikt in mijn ogen. Hij richt op mijn openstaande mond, ik proef zijn zoute urine tot achter in mijn keel. Het smaakt vies, maar ook wel geil. Bram richt zijn straal tegen met pikkie aan, zijn hete urine maakt mijn pikkie nog stijver. Steek je tong uit, zijn laatste vang ik op met mijn mond.

Gehoorzaam doe ik wat hij me vraagt. De penetrante smaak maakt zich meester van mijn lichaam. Al die tijd heeft mijn vrouw staan toekijken, ze lacht. Ik zie de minachting in haar ogen. Dan zegt ze opeens, blijf jij hier maar zitten, kan je opdrogen. Ik ga met Bram de slaapkamer in, ze draait zich om en zegt tegen Bram, kom op lieverd, ik wil je voelen. Bram lacht, reken maar. Tegen mij zegt hij, i ga je vrouw zo gigantisch neuken, daar heeft ze wel behoefte aan.

En weg zijn ze. Daar zit ik dan, mijn zeiknatte haren druipen nog na. Met een zoute smaak in mijn mond, totaal vernederd. Ondertussen hoor ik mijn vrouw kreunen. De slaapkamer is pal naast de badkamer, ze hebben expres beide deuren open gelaten. Ik hoor ons bed kraken en mijn vrouw kreunen. Steeds harder begint ze te kreunen. Ik denk dat Bram als een wilde aan het neuken is, ik hoor zijn lichaam tegen die van mijn vrouw kletsen. Ze begint steeds harder gillen en het bed kraakt als bezetene.

Dan gilt mijn vrouw, ik kom! Ohhh, Bram, neuk me, ik wil klaarkomen. Ik hoor hoe hij zijn tempo nog meer versneld. Dan kom ze gillend klaar.

...

Sex shmaile sexdate gratis
oma komt gillend klaar sm slaaf gezocht

Hij bewoog op en neer en het enige wat ik me kon bedenken was.. Hij stootte en stootte langzaam, steeds het tempo een beetje opvoerend. Mijn moeder had ondertussen ergens een vibrator vandaan gehaald,en duwde die droog mijn sterretje in.

Ik gilde het uit. ZOveel sensatie maar de ontlading kon nog niet komen. Ze klom op de tafel, terwijl mijn vader mij steeds harder en steeds bruter neukte, ging zij met haar natte kut op mijn gezicht zitten. Ik likte tot ik niet meer kon, ik voelde overal handen, monden, een dikke pik,alles klopte, tintelde en pulseerde. Terwijl ik mijn tong steeds harder over mijn moeders klitje liet flitsen,en mijn vader steeds harder neukte met die strak staande kloten van hem,voelde ik binnenin me alles verstrakken.

Ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik klaar zou komen. En ik voelde ook aan hun beiden dat het niet lang meer zou duren. Mijn moeder kwam als eerste. Ze gilde het uit, terwijl golven geil over mijn gezicht liepen.

En toen gebeurde het ook bij mij, Likkend, kreunend en gillend liet ik alles gaan. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen. Het samentrekken van mijn kutje was blijkbaar ook hetgene dat mijn vader over de streep trok: Hij gromde , beet in mijn schouder en ik voelde zijn zaad diep in me pompen. Bijna huilend kwam ik daardoor nog een keer klaar. De vibrator die trilde en zoemde in mijn kontje en maar niet ophield,droeg daar zeker ook aan bij.

Niet uit te houden dit Liefdevol keek ze me aan. Ik knipoogde stiekem naar mijn vader waarna ik fluisterde: Het was haar idee en zij had nog bijna niets mogen meemaken En als je het dan met je dochter doet, moet je het ook goed doen Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik duwde haar achterover op de bank.

Ik zou haar laten gillen! Mijn vader stond met zijn pik in zijn hand naar me te kijken en zijn ogen glommen. Ik weet dat hij dit in zijn wildste dromen niet had kunnen voorstellen en ik genoot van het feit dat hij zo op me geilde. Dus ik ging rustig tussen de benen van mijn moeder zitten en spreidde ze een klein beetje.

Wat een mooi roze kutje had ze. Toen boog ik me voorover. Met mijn tong likte ik zachtjes over haar klit, die als een knikker omhoog stak tussen haar schaamlippen. Ze sloot haar ogen en lag heerlijk te genieten van mijn tong. Aarzelend stak ik een vinger uit en streelde daarmee haar gaatje. Wat was ze heerlijk nat. Ik keek met een schuin oog naar mijn vader die inmiddels als een bezetene aan zijn pik stond te rukken die inmiddels alweer een geweldig formaat had.

Ik wriemelde mijn tong haar kut in , likte alsof mijn leven er vanaf hing terwijl mijn gezicht glom van het kutgeil. Dat was voor mij wel een teken dat ik verder kon gaan. Ik likte over mijn vinger en stak die haar kutje in, en begon ermee heen en weer te bewegen.

Dat beviel haar wel, want ze kreunde steeds harder. Dan zou er ook wel een tweede vinger inpassen. Terwijl ik zo zat, met mijn kont omhoog en mijn moeder likte, voelde ik achter me mijn vader aan mijn sterretje komen.

Eerst alleen met een vinger en terwijl mijn anus kloppende bewegingen maakte en zich opensperde voor die onderzoekende vinger voelde ik zijn natte tong ook naar binnen dringen. Mijn kontje werd geneukt door de tong van mijn vader. Ik begon alweer bijna sterretjes te zien, zo geil maakte dit hele gebeuren me. Ik kon het sperma in de ballen van mijn vader bijna horen borrelen.

Hoewel hij net een flinke lading geloosd had, stond zijn pik nu alweer op volle oorlogssterkte. Een bevel waar ik maar al te graag gehoor aan gaf. Al die tijd waren mijn vingers niet uit de kut van mijn moeder geweest en haar kreuntjes en geluidjes maakten me duidelijk dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen.

Dat wilde ik nou ook weer niet. Ik rukte me met tegenzin los en ging spiernaakt in de kamer staan. Ik voelde de bewonderende blikken van mijn ouders op mijn lichaam en stiekem was ik ook wel een beetje trots. Mijn moeder knikte enthousiast. Weer iets geleerd wat je niet elke dag van je vader hoort. Mijn moeder vleide haar lichaam neer op de grond en wenkte mij dat ik op haar moest komen zitten, en mijn kont omhoog moest doen. Dit had ze vaker gedaan. Ik deed wat ze zei en mijn borsten kwamen precies op de goede hoogte voor haar om ze in haar mond te pakken, wat ze dan ook enthousiast deed.

Zachtjes beet ze in mijn tepel en achter me voelde ik hoe mijn vader iets van glijmiddel in mijn sterretje smeerde. Daarna voelde ik de dikke eikel tegen mijn kontje aandrukken. Ondertussen begint ze de riem en de knopen van Bram zijn broek open te maken. Bram helpt haar en stapt uit zijn spijkerbroek. Zijn enorme paal staat als een tent in zijn boxershort.

Mijn vrouw kijk mij aan, moet je eens zien wat een lul hij heeft. Kom eens hier Sissy, sist ze mij toe. Ga op je knieën zitten. Ik neem plaats voor Bram, die begint zijn grote bobbel tegen mij aan te drukken. Ik voel zijn enorme stijve pik tegen mijn wangen drukken. Komop, Sissy, ruiken, snuffel aan die bobbel. Ik ruik en snuif de geur naar binnen. Ik ruik zijn lul door de stof heen. Mijn vrouw duwt mijn gezicht nog harder tegen de bult aan. Zo ruikt een echte mannenpik, gaat ze verder.

Nu trek je met je tanden zijn boxershort naar beneden, kom op je kan het Sissy. Ik zet mijn tanden in het elastiek en trek het naar voren toe, dan maak ik de beweging naar beneden. Zijn grote lul stribbelt tegen, maar opeens floept zijn paal naar uit zijn boxer. Bram duwt zijn boxer verder naar beneden terwijl zijn hete lul tegen mijn gezicht aandrukt. Mijn vrouw slaakt een kreet van verrukking, WOW! Wat een geile en grote paal, Mmmm, lekker hoor! Bram slaat met zijn paal in mijn gezicht, klets, klets gaat zijn lul tegen mijn gezicht.

Mijn vrouw begint te lachen en zegt, laat hem maar voelen wat voor niksnut hij is, hahaha. Kom eens staan zegt ze even later, ze trekt mijn Sissy slipje naar beneden. Mijn kleine pikkie staat nog steeds stijf. Vergeleken met Bram zijn knots is mijn pikkie echt zielig klein. Bram zijn lul is 2,5 x dikker dan de mijne en zeker 15 centimeter groter. Zijn eikel is enorm, mijn kleine eikeltje valt in het niet, de adderen in Bram zijn lul zijn ook gezwollen en staan strak op zijn paal. Mijn vrouw pakt het meetlint en geeft het aan mij.

Jij mag zijn lul even opmeten, dat vindt je toch zo geil. Dat klopt, dat is een van mijn geile verlangens, ik leg het meetlint over Bram zijn paal. Hahaha, lacht ze tevreden. En al die heerlijke centimeters zijn voor mij, gaat ze verder. Ga maar weer zitten Sissy. Ze gaat samen met Bram weer op de bank zitten, ik neem plaats tegenover hun. Bram heeft inmiddels zijn overhemd uitgetrokken en zijn gespierde borstkas is mooi behaard.

Met haar hand streelt ze zijn borstkas en ze zoekt met haar mond de zijne. Al zoenend en tongend ontdekken ze elkaars lichaam. Ik zie Bram met zijn grote hand richting haar slipje gaan. Hij trekt het naar beneden en mijn vrouw wurmt zich uit het slipje. Ik zie dat ze haar benen open houd. Bram heeft nu vrij spel met zijn hand in haar kale kutje.

Er gaat een siddering door mijn vrouw heen als Bram haar klitje aanraakt. Ze kreunt zachtjes, ik merk dat ze botergeil is geworden. Bram begint haar te vingeren, met zijn andere hand pakt haar stevig beet. Hij is sterk, ze kan geen kant op. Ik zie dat ze zich overgeeft een zijn lange dikke vingers. Ze kreunt, fluistert in zijn oor. Bram gaat gewoon verder, steeds meer begint te kronkelen. Als Bram twee vingers in haar kutje schuift, begint ze nog harder te kreunen.

Al neukend met zijn vingers sopt hij in haar kutje. Voor mijn ogen zie ik hoe en vreemd vent, mijn vrouwtje een orgasme bezorgt. Ze begint steeds wilder te bewegen, ze begint sneller te kreunen en te hijgen.

Bram gaat door, hij houd haar stevig vast. Voor mijn ogen krijgt mijn vrouw een heftig orgasme, ze gilt het uit van genot. Bram gunt haar wat rust hij haalt zijn vingers uit haar kletsnatte kutje. Kom eens hier, Sissy Hij steekt zijn vingers uit, likt maar schoon. Hij stopt zijn vingers in mijn mond. Ik proef het kutje van mijn vrouwtje, het is vreemd om de vingers van een man in je mond te hebben.

Ik voel me heel klein, maar het is zó geil. Ik lik alle zoute kutsappen van zijn vingers. Goedzo Sissy, ga maar weer op je plek zitten. Hij pakt mijn vrouw weer stevig vast en begint weer te tongen met haar. Ik zie dat ze langzaam met haar tong naar zijn oor gaat en dan langzaam naar beneden toe. Ze likt aan zijn tepels, ze draait kringetjes om zijn navel heen. Langzaam gaat ze naar zijn enorme paal toe. Ik zie hoe ze kusjes geeft op zijn pik, elke keer een stukje dichter naar zijn eikel toe.

Na 10 kusjes neemt ze voorzichtig zijn grote eikel in haar mond. Meer zal ze er niet in krijgen, zo groot is zijn knop. Ze begint hem al likkend en zuigend te pijpen. Haar twee handen slaat ze om zijn paal heen. Bram begint neukbewegingen te maken. Hij kijkt mij aan, je vrouwtje kan goed pijpen, Sissy.

Ik stamel iets van, Ja Bram, ik zie het. Kom eens hier Sissy, vroeg Bram. Dan mag je aan mijn kont ruiken. Mijn vrouw begint te lachen, goed idee, Bram. Ze staan beidde op, ga maar op de bank liggen met je hoofd deze kant op, zegt Bram. Ik ga liggen en Bram gaat over mijn hoofd zitten. Zijn grote ballen rusten nu op mijn ogen, ik zit met mijn neus pal tussen zijn billen. Kom op Sissy, ruik aan zijn kont, hoor ik mijn vrouw zeggen.

Ze trekt de billen van Bram uit elkaar en Bram duwt zijn kont dichter tegen mijn neus aan. Ik kan haal nu nog adem via mijn mond, langzaam laat ik de wat lucht door mijn neus naar binnen komen.

Een penetrante kontlucht komt er nu naar binnen toe. Ik raak bedwelmd door de geur van Bram zijn kont. Ze heftig en vreselijk vernederend is dit. Half in een trance hoor ik mijn vrouw zeggen, nu ga je Bram zijn komt even lekker rimmen. Voorzichtig lik ik aan zijn poepgaatje, steeds dieper gaat mijn tong door zijn aars heen. Dit is lekker hoor ik Bram zeggen. Ondertussen is mijn vrouw Bram weer aan het pijpen.

Ik kan een glimp opvangen van mijn vrouw, ze kijkt mij lachend aan terwijl ze de eikel van Bram in haar mond neemt. Mmmm hij heeft een heerlijke pik hoor, mannetje van me. Ik knipper met mijn ogen, ondertussen roert mijn tong door Bram zijn kont. Inmiddels ben ik gewend aan de indringende geur van Bram zijn kont.

Bram staat na een tijdje weer op, ga jij maar weer op je plek zitten, word er tegen me gezegd. Gehoorzaam ga ik weer zitten. Bram steekt een sigaret op, mijn vrouw hangt tegen hem aan.

Ze krijgt en sigaret van hem. Zo Sissy, laat jij maar eens zien wat je met dat kleine pikkie kan doen. Slipje uit en geef ons maar een showtje. Mijn vrouw haalt mijn Butt-plug tevoorschijn, kijk een schatje, die mag je ook gebruiken, ze lacht als ze de plug aanreikt.

Ik trek mijn slipje uit, Bram en mijn vrouw knikken goedkeurend. Nou, laat maar eens zien, wat je kan, Sissy. Mijn pikkie staat al stijf, ik trek mijn eikeltje naar achter. Ahhh wat lief, zegt mijn vrouw kleinerend. Bram lacht, trek maar aan je piemeltje Sissy en stop die anal-plug in je reet.

Ik maak mijn vingers nat met veel spuug en haal dit door mijn kontgaatje heen. Ik duw twee vingers met spuug mijn kontje in. Dan pak ik de anal-plug en duw deze langzaam in mijn kontje. Opeens plopt hij mijn kont in, ik beweeg wat met mijn kont, totdat de plug gemakkelijk zit.

Ik ga weer zitten, die anal-plug gaat nog dieper mijn kontje in. Dan begin ik aan mijn pikkie te trekken, maar al snel moet ik stoppen, anders kom ik klaar. Kom op trekken, zegt mijn vrouw bits. Voorzichtig weet ik het klaarkomen tegen te houden.

Mijn vrouw begint weer met Bram te zoenen en speelt met zijn half slappe penis. Ze letten niet meer op mij. Mijn vrouw fluistert wat in Bram zijn oor, hij knikt en moet lachen.

Dan zegt Bram tegen mij, stop maar met rukken Sissy, doe je mooie kanten slipje maar weer aan. Ga maar in de badkamer op de grond zitten. Ik trek mijn slipje aan, haal mijn kousen op en doe wat Bram me heeft opgedragen.

De vloer van de douche is koud en hard, maar ik zit. Ik hoor Bram en mijn vrouw, praten en lachen met elkaar.

Af en toe slaakt mijn vrouw een kreet uit. Ik heb geen idee waar ze mee bezig zijn. De vernedering en onwetendheid maakt me gek van geiligheid. Dit is wat ik wilde, gaat er elke keer door me heen. Bram komt de badkamer ingelopen, gevolgd door mijn vrouw.

Sissy, zet hij spottend. Het gaat zeg ik hem met benepen stem. Bram komt met zijn half slappe lul in zijn hand voor me staan. Even pissen hoor, zegt hij spottend. Dan begint hij over me heen te pissen, een ferme straal, zeikt zo over mij heen. Zijn hete urine klets tegen mijn voorhoofd, het prikt in mijn ogen. Hij richt op mijn openstaande mond, ik proef zijn zoute urine tot achter in mijn keel.

Het smaakt vies, maar ook wel geil. Bram richt zijn straal tegen met pikkie aan, zijn hete urine maakt mijn pikkie nog stijver. Steek je tong uit, zijn laatste vang ik op met mijn mond.

Gehoorzaam doe ik wat hij me vraagt. De penetrante smaak maakt zich meester van mijn lichaam. Al die tijd heeft mijn vrouw staan toekijken, ze lacht. Ik zie de minachting in haar ogen. Dan zegt ze opeens, blijf jij hier maar zitten, kan je opdrogen. Ik ga met Bram de slaapkamer in, ze draait zich om en zegt tegen Bram, kom op lieverd, ik wil je voelen. Bram lacht, reken maar. Tegen mij zegt hij, i ga je vrouw zo gigantisch neuken, daar heeft ze wel behoefte aan.

En weg zijn ze. Daar zit ik dan, mijn zeiknatte haren druipen nog na. Met een zoute smaak in mijn mond, totaal vernederd. Ondertussen hoor ik mijn vrouw kreunen. De slaapkamer is pal naast de badkamer, ze hebben expres beide deuren open gelaten. Ik hoor ons bed kraken en mijn vrouw kreunen. Steeds harder begint ze te kreunen. Ik denk dat Bram als een wilde aan het neuken is, ik hoor zijn lichaam tegen die van mijn vrouw kletsen.

Ze begint steeds harder gillen en het bed kraakt als bezetene. Dan gilt mijn vrouw, ik kom! Ohhh, Bram, neuk me, ik wil klaarkomen. Ik hoor hoe hij zijn tempo nog meer versneld. Dan kom ze gillend klaar.

...


Gratis sex ca escort markt


oma komt gillend klaar sm slaaf gezocht