Kutten parade neuken in de vrachtwagen

kutten parade neuken in de vrachtwagen

..

Geile kutjes nl neuken voor 40 euro

Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie! Meeting Er was een meeting , om Legalize was weer verpest door dat stomme vechten idd, maar daarna een bijzondere leuke after meegemaakt en dat maakte een hoop goed. Dit was dit legalize dat er kk veel mensen ginge vechten op dat plein. Dankzij de verdamper toch nog een leuke middag gehad.

Precies 3 nummers gehoord. Had nog veel gezelliger kunnen worden.. Balen van die Rellen, Dr. Rude bij elements of Bass was echt TOP. Wat een tyfuszooitje daar gek!

Net een vullisbelt joh! Heb je toch wat gemist. Echt jammer van de rellen maaruh verders was alles Feessie was de mensen waren organisatie Sfeer was helemaal Volgend jaar wordt geweldig ipv Was gezellig, ik was met leuke mensen alleen jammer van die rellende mensen.

Volgend jaar iedereen verplicht stik roken bij aanvang. Dan blijven ze wel rustig! Alleen triest dat die hoerenzonen zonodig moesten gaan rellen Publiek vond ik verder zwaar ok. Veel toffe mensen ontmoet. Was er uberhaupt iemand nuchter opd at feest..?? Hoop lijpo's veel wasige muziek op de vuinisbuild.

Hoezo staat er op partyflock niet duidelijk de route op dan?? De parade was super, maar het eindfeest En ley echt kut voor je dat de boxen waren opgeblazen. Beter geen hardcore meer op dit festival Drugs moet je toch kalmeren Tijdens de parade geen geluid op de EOB truck en toen die op het terrein aankwam reed ie vast in een kuil.

Laat die relnichten volgend jaar lekker ergens anders heengaan. Vond het een kewl feessjies, lekker chill De afterparty van TPF was super!

Lekker gratis zuipen en op een truckje dansen. Ben vroeg weggegaan vanwege de sfeer is maar goed ook merk ik. Ik vond ZubZero wel lekker draaien op die 12'' Alkmaar House truck, maar helaas werd dit te vroeg afgekapt.

Alleen jammer dat er dan weer rellen zijn. Gsus zeik niet zo. Spontane acties zijn altijd leuk, maar als er een paar weer dachten dat ze elkaars bek moesten verbouwen dan ben ik zo weer weg.

Als ik dat uitsprak zou onmiddellijk alles afgebroken worden. Met die woorden moest ik het doen. Verder zou alles een groot raadsel blijven. Ik begon het hele voorval weer te vergeten. Tot ik op een dag uit mijn werk kwam. Terwijl ik naar mijn auto liep hoorde ik voetstappen achter me aan komen. Op zich niet vreemd in een grote parkeergarage maar het was laat, donker en de voetstappen naderden sneller dan redelijk was. Ik keek om en op het zelfde moment stopte het geluid. Mijn hart bonkte nu in mijn keel en ik probeerde mezelf gerust te stellen.

Inmiddels was ik bij mijn auto gearriveerd. Op het moment dat ik de deur open maak hoor ik gekuch. Als ik op kijk zie ik een man naast me staan. Hij lacht vriendelijk en vertelt me dat ik met hem mee mag naar zijn auto! De eerste tovert ergens een zak vandaan en trekt die over mijn hoofd. Ik stribbel heftig tegen en probeer te gillen. De zak dempt echter alle geluid en ondanks mijn worsteling klikt de tweede man me een paar handboeien om.

Binnen een minuut zit ik gebonden en geblinddoekt in een andere auto. De auto gaat rijden en ik sta doodsangsten uit. Hevig transpirerend in de zak begin ik me zorgen te maken om te stikken. Gelukkig wordt de zak vrij snel verwijderd.

Naast me op de achterbank zit de eerste man. Hij kijkt me nog steeds vriendelijk aan. Wij vertegenwoordigen een firma die dit allerlei wensen en verlangens realiseert. Je hebt als het goed is een codewoord afgesproken met je vriend. Ik was in gedachten nog bij zijn openingsmededelingen en pas na een poosje drong zijn vraag tot me door. Als je dat woord uitspreekt, op welk moment dan ook, komt er een einde aan en brengen we je weer netjes thuis.

Je auto is daar nu al naar onderweg overigens en je vriend is overal van op de hoogte. Met een vragende blik reikte hij me een mobieltje aan. Ik rammelde wat met mijn handboeien en keek verwijtend terug. Ik knikte waarop mijn handen werden losgemaakt en ik kon bellen.

Ga je ermee door? Hebben ze je geen pijn gedaan? Hij vuurde tal van vragen af maar ik deed dat ook. Na een kwartiertje was alles bij ieder duidelijk en hingen we op. Tegelijkertijd besloot ik maar eens aan te zien wat me te wachten stond. Er werd een zwarte kap over mijn hoofd getrokken die mijn neus en mond echter vrijliet. Mijn handen werden weer achter me geboeid en ik wachtte af. Na een uurtje rijden moest ik uitstappen en werd ik door allerlei ruimtes en trappen geleid om uiteindelijk te eindigen achter een soort gordijn waarachter een luid gejoel klonk ….

Met een schok keerde ik terug naar de realiteit. Het gejuich drong weer tot me door en ik hoorde de menigte schreeuwen om mijn broek. Ik dankte de kap over mijn hoofd voor de anonimiteit en bescherming. De spreekstalmeester joeg het publiek verder op en vroeg mijn bewaarders me te showen.

Ik werd opgetild en dichter naar het publiek gedragen. Ik voelde het geluid bijna. Mijn borsten werden geshowd. Ik verbeelde me het kwijl er tegenaan te voelen spetteren. De bewaarders knepen in mijn borsten en schudden ze heen en weer.

Het uitzinnige publiek het moesten er honderden zijn schreeuwde om meer. En dat kregen ze. Mijn bewaarders trokken me iets terug en draaiden me met mijn rug naar het publiek. De spreker gaf een teken en direct werd ik voorovergebogen. Mijn tegenspartelen was slechts een futiliteit.

Tegen vier sterke handen had ik niets in te brengen. Ze duwden me voorover en de spreker kwam al pratend dichterbij. Al snel voelde ik zijn hand weer over mijn billen aaien. Lijkt het jullie wat? Ik hoorde wat het podium oprollen. Ik werd opgetild en op een verhoginkje gezet. Mijn handen werden losgemaakt. Ik probeerde me direct los te rukken maar tevergeefs.

Ik zat in een soort frame met mijn handen hoog in de lucht. Mijn enkels werden aan een soort horizontale balk vastgemaakt. Het frame stond blijkbaar op wieltjes want ik voelde hoe ik werd rondgedraaid en geshowd als op een veemarkt. Het publiek brulde nog steeds om mijn broek.

De spreker kwam naderbij, met zijn schaar in de lucht knippend. Hoewel ik een stevige spijkerbroek droeg had de schaar er geen enkele moeite mee. Net als mijn bloes werden de pijpen, voor- en achterkanten, van onder naar boven in lange repen geknipt.

Alleen mijn riem hield de losse stukken nog omhoog. Door de flarden wist ik, was mijn slip nu duidelijk zichtbaar.

Natuurlijk had ik net die dag een stringetje aan. Wederom werd ik geshowd en heen en weer gereden. De bewakers lieten het karretje steeds abrupt stoppen zodat mijn flarden kleding opzij schommelden. Het publiek werd stilaan gek. Het antwoord was niet verbazingwekkend. Weer kwam de schaar en nu werd mijn slip volledig weggeknipt. Ik stond nu vrijwel naakt op het podium met mijn rug naar het publiek dat tussen de stroken spijkerstof vrij zicht had op mijn kont.

Ik voelde wind op mijn lijf. Een ventilator of iets dergelijks liet de reepjes stof van mijn broek en bloes opzij dwarrelen waardoor het publiek nu rijkelijk zicht op me had. Vervolgens werd ik weer langzaam rondgedraaid en heen en weer gereden naar elke hoek van het podium. Uitvoerig werd ik getoond en het publiek schreeuwde nog harder om meer.

Ondertussen bleef de spreker me aanprijzen. Let op die billen!. Kleine petsjes op mijn billen lieten mijn toch strakke kontje schudden. Onwillekeurig trok ik mijn buik in en kont naar achteren. Het codewoord flitste door mijn hoofd. Het publiek overstemde de spreker volledig. Hij had blijkbaar zijn schaar weer getrokken want ik voelde de restanten bloes van me af glijden, even later gevolgd door de flarden die eens mijn broek vormden.

Ik was nu volledig naakt. Alleen mijn riem zat nog om mijn middel. Naast me hoorde ik weer wat geluiden, gevolgd door iets kouds dat over mijn schouder naar beneden gleed. Het was iets vloeibaars en het rook naar … olie! Tegelijk met dit besef hoorde ik de spreker om vier vrijwilligers vragen.

Nou, er waren er wel honderd maar uiteindelijk hoorde ik hoe een aantal het podium op klom en om het hardst naar me toe renden. Meteen voelde ik acht handen de olie over me uitsmeren. Van top tot teen werd ik ingevet onder aanmoediging van hun vriendjes in de zaal. Mijn aanvankelijke schroom veranderde langzaam in iets …. Ik merkte dat ik niet eens zo heel erg schrok toen de handen ook mijn billen en poes rijkelijk in de olie zetten. Het ene flesje na het andere werd aangerukt. Vanaf mijn tenen tot aan mijn nek werd ik in een dikke laag olie gezet waarbij vooral mijn borsten en kruisstreek extra aandacht kregen.

Ik werd zo glibberig dat de vingers probleemloos langs en tussen mijn schaamlippen gleden. Ook tussen mijn billen ging erg soepel en ik voelde regelmatig een puntje over en zelfs in mijn anus wrijven. Ik voelde nog een harde tik op mijn billen die mijn kont deed schudden en dat was het. Glad en glimmend als een aal werd ik nogmaals over het hele podium getrokken en geshowd. Ik voelde de olie nog steeds overal van me af druppen. Het publiek viel langzaam stil.

Ik vermoedde dat het einde nu wel bereikt was. Wat kon er tenslotte nog meer gebeuren? Ik hoorde weer wat gerommel naar me toe komen. Weer iets op wieltjes? De bewaarders maakten me los van het frame. Ik heb het doorstaan en was best trots op mezelf. Ze hielpen me van het podium maar lieten me niet los. Ik stond met mijn gezicht naar het publiek en werd met mijn buik ergens tegen aan geduwd, een soort hoge bank of zo.

Mijn rechter enkel werd weer vastgezet in een boei. Vervolgens begonnen ze aan mijn linker enkel te sjorren waardoor mijn benen uit elkaar werden getrokken. Ik had weinig keus. Toen mijn enkels maximaal uit elkaar waren werd ook de linker vastgezet.

Daarna voelde ik hoe grote handen mijn schouders naar voren duwden, over de bank heen. Het bleek een soort bok te zijn want mijn borsten vielen er overheen en bungelden vrij in de lucht. Daarna werden mijn polsen naar beneden getrokken en ook vast gezet.

Ik stond ik nu diep voorover gebukt met mijn benen wijd. Ik wist gewoon dat mijn kont open en bloot zichtbaar was en ik voelde dat mijn kutje iets open stond. Het publiek had tijdens deze operatie het oude volume weer bereikt. Ook zij vermoedden wat het uitzicht zou zijn als ik werd omgedraaid.

Aan het geluid te horen tot aan de uiterste rand van het podium. Daarna, heel langzaam, centimeter voor centimeter, werd mijn kont naar het publiek gedraaid. Weer werden de decibelmeters naar nieuwe waarden gestuwd. De spreker vuurde het publiek, totaal onnodig, verder aan. Is het geen genot? Langzaam werd ik weer heen en weer gereden over het podium. Twee andere handen mengden zich er in en trokken ook mijn schaamlippen uit elkaar.

Het publiek genoot hoorbaar van het spektakel. Toen lieten alle handen los en werd ik een paar meter verder gereden. Daar herhaalde dit spel zich en nogmaals werden mijn kontje en kutje goed opengesperd voor de uitzinnige menigte. Nadat de hele zaal zo bediend was riep de speaker: Direct voelde ik handen over mijn billen glijden en aan mijn poes voelen. Tientallen handen voelde ik terwijl ik weer heen en weer gereden werd. Het publiek vocht bijna om vooraan te staan.

De vingers werden steeds brutaler en regelmatig voelde ik er een proberen naar binnen te komen. Op zekere moment voelde ik er een diep naar binnen dringen bijna meteen gevolgd door een tweede in mijn kontje.

Dit gaat te ver dacht ik en koortsachtig probeerde ik me het codewoord te herinneren. Ondertussen schoot nu de ene na de andere vinger bij me naar binnen. Net wou ik het uitroepen of ik werd weer teruggereden naar het midden onder luid boegeroep van het publiek. Mijn kont gloeide van de vele kletsen en mijn kutje schrijnde een beetje.

Ergens diep van binnen vond ik het niet eens een onprettig gevoel. Mijn handen werden weer losgemaakt. Ook mijn benen mocht ik weer gebruiken om op te staan en een beetje onvast werd ik teruggeleid.

De teleurstelling in de zaal was bijna voelbaar en tot mijn stomme ontzetting merkte ik dat ik het zelf eigenlijk ook wel jammer vond dat het afgelopen was. Terwijl ik me nog stond te verbazen over mijn eigen reactie hoorde ik een nieuw, inmiddels bekend geluid: Het was duidelijk nog niet afgelopen. Een beetje angstig en nieuwsgierig tegelijk liet ik me weer naar het midden van het podium dirigeren.

Het publiek joelde weer nu het doorhad dat er weer iets ging gebeuren. Bovendien konden zij zien wat er aan kwam. Met zachte aandrang werd ik gedwongen te gaan zitten op een soort plateautje. Vervolgens werd ik achterover geduwd zodat ik op mijn rug lag met mijn onderbenen naar beneden bungelend. Er werd een soort stang over mijn buik gelegd, tegen mijn heupen aan en vastgezet aan het plateau.

Nu werden mijn benen omhoog geduwd en om de stang heen gevouwen tot mijn voeten schuin naar achter en omhoog wezen. Ik lag nu alsof ik, met gebogen knieën, voorover gebukt stond maar dan op mijn rug. Mijn enkels werden weer ergens aan vastgezet. Vervolgens voelde ik leren banden om mijn benen vlak boven mijn knie. Deze werden vastgezet en er zaten blijkbaar touwtjes aan want nu werden mijn knieën ook nog iets uit elkaar getrokken. Mijn god, nu lag ik wel heel erg open.

Nog erger dan zojuist op die bok. Had ik daar nog enig gevoel van bescherming omdat ik met mijn rug naar het publiek stond, nu lag ik wijdbeens, met opgetrokken knieën in een soort gynaecologen houding. Ik had het gevoel dat je tot in mijn baarmoeder kon kijken.

Aan het publiek te horen was dat ook zo. De spreker prees wederom mijn waren aan, wederom volslagen onnodig. Mijn handen had ik over mijn borsten geslagen maar dat bleek ook niet de bedoeling.

Ze werden vastgepakt en ver uiteen getrokken om daar vastgezet te worden. Stel je nu voor dat je op je hurken zit met je knieën uit elkaar en met gestrekte armen alsof je je evenwicht wil bewaren. Kantel dan in gedachten achterover op je rug en je hebt een aardig beeld van de positie waarin ik nu verkeerde.

Ook dit platform kon uiteraard draaien, rijden en zelfs kiepen merkte ik al gauw en ik werd dan ook weer, onder luid gejuich rondgereden en -gedraaid. Elk plekje werd getoond. Tot mijn eigen verbazing begon ik het prettig te vinden. Mijn geest, veilig onder de kap begon als op een afstandje te voelen wat het lichaam op het platform doormaakte … en het prettig te vinden …!

Een plotse uithaal in volume van het publiek rukte mijn aandacht weer naar de gebeurtenissen. De spreker had iets gedaan wat het publiek blijkbaar leuk vond. Ik zette me schrap … en voelde vervolgens iets kouds over mijn borsten rollen. Mijn gevoel vertelde me dat het een glad ding was met een ronde punt eraan. De spreker liet het plateau overeind kiepen zodat ik weer in standje hurkzit zat. Vervolgens mochten alle delen van de zaal zien hoe mijn borsten gekneed en gemasseerd werden.

Na het rondje podium werd ik weer achterover gekanteld en je raad het al: Onbewust duwde ik mijn onderlichaam naar voren, naar de dildo toe. Onze hoofdshow krijgt er zin in! Zullen we haar eens helpen? Prompt voelde ik de dildo in mijn kut glijden. Ik kon het niet helpen maar was inmiddels zo nat geworden dat het ding moeiteloos naar binnen floepte.

De overvloedige olie maakte het nog makkelijker. Even schoot er een gedachte door mijn hoofd: Ik liet me meevoeren op het publiek en bewoog ritmisch mee met de dildo. Ik vond het heerlijk. De spreker ging lekker op in zijn bezigheid, nu hitste het publiek hem op.

Na een poosje stond ik op het punt van klaarkomen. Niks kon me meer schelen, ik dacht alleen maar aan klaarkomen. De aanwezigheid van publiek maakte me alleen maar geiler. Het idee dat een zaal vol uitzinnige kerels toekeek hoe ik op een podium gepaald werd met een dildo … Het geil liep langs mijn billen.

Door de geilheid heen viel me op zeker moment op dat de dildo niet meer bewoog domweg uit mijn kut naar buiten stak. Hij zat behoorlijk diep, al zou ik het willen, ik kon hem er niet uitdrukken. Het geloei uit de zaal zwol weer aan. Er stond weer iets te gebeuren. Ik vroeg me niet eens meer af wat, ik liet het maar gewoon gebeuren. Het codewoord zweefde af en toe voorbij maar de pure geilheid hield het op een afstand. Toen voelde ik weer iets kouds. Ditmaal drukte het tegen mijn kont.

Nauwelijks was ik van de schrik bekomen of langzaam maar zeker voelde ik een tweede dildo mijn kontje binnendringen. Door alle olie en geile sappen uit mijn poes ging dat nog erg makkelijk ook maar toch was dit voor mij een noviteit. Ik was echter zover heen dat ook dit me niet kon afschrikken.

De dildo had een verdikking halverwege en mijn kontje moest flink oprekken om hem te laten passeren maar toen zat ie er ook muurvast in. De zaal klapte en juichte. Ik wou bijna smeken om klaar te komen. De dikke dildo in mijn kut gleed langzaam naar buiten , hoe ik ook mijn best deed, ik kon hem niet vasthouden.

Een luid afkeurend geroep kwam uit de zaal. Bovendien werd ik weer wat omhoog gekanteld. Als ik nu de kap af kon doen zou ik de hele zaal overzien. Gelukkig kon ik dat niet want wat ik zou hebben gezien was het volgende: Er zaten ook enkele vrouwen bij. Op de eerste rij maar liefst. Iedereen verdrong zich om vooraan te staan bij de plek waar ik naartoe gereden was.

Achter me had de spreker de gevallen dildo opgeraapt en aan de dichtstbijzijnde, uitgestoken hand gegeven. De gelukkige vocht zich verder naar voren en schroefde, niet echt zachtzinnig, de dildo weer in mijn kut.

Onmiddellijk sloegen de golven geilheid weer door me heen. Nu mocht het publiek een voor een, even aan me zitten kondigde de speaker aan. Dat was het sein voor bijna totale chaos. Terwijl ik langzaam langs de rand van het podium werd gereden voelde ik een kakofonie van handen.

Mijn tepels gedraaid en gevoeld. Er zaten vingers in mijn kut en in mijn kont, soms één maar meestal meerdere en waarschijnlijk niet eens van dezelfde hand. Ik wist zelfs niet zeker of het wel vingers waren. Ik verzonk in een dronken roes van geilheid en kwam aan de lopende band klaar. Ik was verworden tot zestig kilo neukvlees, gewillig, geil. Slechts een handvat voor mijn kutje en kontje en klaar voor alles. Toen ik het einde van het podium bereikte en de laatste vingers uit mijn kutje werden getrokken en met een plopje ook het laatste voorwerp?

Wil je nog verder gaan? Waarschijnlijk de enkeling die zich niet tijdig naar voren had weten te worstelen. Ik was inmiddels helemaal achterover gekiept zodat ik weer op mijn rug lag en klaarblijkelijk midden op het podium. De volledige implicatie drong nog niet echt tot me door tot ik weer handen op mijn lichaam voelde. Meerdere handen, tientallen handen, overal, overal op, overal in. Mijn kutje, mijn kontje mijn borsten, mijn buik, dijen, mond, en gezicht, zelfs vingers en tenen, alles werd gevoeld, geknepen gelikt en gepenetreerd.

Ik zonk nog dieper weg in een zalige roes van onverschillige geiligheid. Ergens ver weg merkte ik op dat de speaker en de bewaarders alles in goede banen leidden en in de gaten hielden of niemand iets pijnlijks bij me uithaalde.

Mijn kutje was heel even leeg maar werd direct, en voor het eerst, gevuld met een piemel. En een stevige ook. Hij pompte gewelddadig hard heen en weer en mijn karretje werd bijna door zijn remmen heen geduwd. Snel werd er echter al gespoten en ik voelde hoe mijn kut vol liep. De lul was nog niet uit me getrokken of er zat alweer een volgende in.

Ondertussen werd mijn kontje ook voortdurend gevingerd. Er werd nog een pik tegen mijn wang gedrukt en ik opende mijn mond om hem in te slikken. Deze eerste lullen waren blijkbaar een soort teken want schijnbaar iedereen haalde nu zijn pik te voorschijn. Overal voelde ik pikken langs me wrijven en in me prikken.

Ze vochten om een plek in mijn kutje, kontje of mond. Mijn handen hield ik als vuisten om nog meer pikken geklemd die zich daarin klaarspoten.

De kap over mijn hoofd was inmiddels al doorweekt met sperma van de pechvogels die niet dichtbij genoeg konden komen en zich van een afstandje over me aftrokken. Ook mijn buik en borsten en dijen zaten vol met sperma. Het liep in straaltjes uit mijn kut en kont. Ik kwam aan de lopende band klaar. Het leek eindeloos te duren.

Een niet aflatende parade van anonieme pikken boorden zich in me en spoten me onder. Ik voelde mijn billen en schouders gewoon soppen in een plas sperma. Mijn mond liep over.

Soms probeerde ik te slikken maar dat ging niet eens omdat de volgende lul zich alweer in mijn mond drong. Geen seconde bleef mijn kont of kut leeg. Dikke lullen, korte lullen, lange lullen, lilliputterpikjes … het hele scala kwam langs en elk gaatje dat mijn lichaam kende werd gepenetreerd.

Soms moest ik zelfs even happen naar adem. Als willoos neukvlees liet ik het gebeuren en genoot ervan. Mijn verstand stond op nul. Elke lul die over me spoot deed me naar nog meer verlangen. Plots was mijn mond leeg maar voelde ik er iets overheen gedrukt worden. Instinctmatig voelde ik met mijn tong en ontdekte dat het een kut was. Er waren dus ook vrouwen aanwezig!? Ik likte gretig en boorde mijn met zaad overdekte tong zo diep mogelijk naar binnen.

Ik voelde de kut verkrampen en schokkend kwam de vrouw op me klaar. Haar sappen liepen over mijn kin en voegden zich bij de spermaplassen onder mijn hoofd. Direct werd haar plek weer ingenomen door een dikke lul. Dit ging zo door. De ene pik na de andere, af en toe afgewisseld door een kutje. Na een in mijn beleving oneindige tijd was echter de laatste aan zijn gerief gekomen.

Mijn kutje voelde de laatste pik uit zich glijden en er kwam geen vervanger meer, mijn kontje voelde geen vingers meer wroeten en mijn mond bleef open hangen … leeg. Wat resteerde was ik alleen, … volledig doorgeneukt,.. Mijn brein registreerde vaag en vanaf een afstand hoe ik er aan toe was.

Liggend op mijn rug, knieën opgetrokken en wijd uiteen vastgebonden , mijn handen idem uitgestrekt. Mijn kutje kletsnat, mijn aars ook. Hele plassen sperma in mijn navel, tussen mijn borsten, onder mijn billen, schouders en hoofd. Mijn gezicht, nog steeds afgedekt met de van sperma en kutvocht doortrokken kap. Mijn armen, schouders, dijen, voeten en handen, borsten, alles was bedekt met een plakkerige laag sperma.

En ik voelde me … geweldig. Ik stond te midden van een paar honderd anderen in een zaal. Het was een klein zaaltje met een relatief groot podium. De zaal was voor tweederde vol. Door het brede podium hield dat in dat de achtersten ongeveer vijf rijen voor zich moesten dulden. Ik stond vooraan, met mijn borst tegen het podium geklemd. Samen met wat vrienden waren we ingegaan op de uitnodiging die in de societeit had gehangen: We waren allemaal aangeschoten en zo te zien had de rest van het publiek ook niet op een droogje gestaan.

Ik had een vaag idee over wat ons te wachten stond. Ik kende wat experimenteel theater van een ex-vriendin. Eindeloos geïmproviseerd over niks … maar ach … alles beter dan bedrijfskunde!

De show zou om acht uur beginnen en het was nu tien over. De zaal werd ongeduldig. Het onrustige gejoel nam toe in volume. Plots, zonder verdere waarschuwing, verscheen er een man op het podium. Hij nam direct het woord en begon een verhaal over de show. Ik luisterde helemaal niet.

De broeierige warmte had me loom en ongeinteresseerd gemaakt. Totdat ik een opmerking opving over niet toegestaan onder de achttien jaar. Ook de zaal reageerde met opgewonden gemompel en het gejuich en gejoel nam toe.

Ik kon de speaker nauwelijks nog verstaan terwijl ik dat nu juist wel wou. Nu werd het doek opzij getrokken en op het podium verscheen een vrouw met een kap over haar hoofd. Er werd luid gefloten en geklapt. Dit beloofde leuk te worden. De vrouw werd naar het midden van het podium geduwd door twee enorme kleerkasten. Waarschijnlijk jongens van de nabij gelegen sportschool.

Eenmaal midden op het podium werd ze uitgebreid getoond en rondgedraaid. Ze stond ongeveer een metertje of twee van me vandaan dus ik had een prima zicht. Het was een jonge vrouw aan haar figuur te zien want het gezicht bleef onder de kap. Vrij lang, slank, mooie lange benen en zo te zien een kleine cup c. De kap over haar hoofd liet haar mond met mooie volle lippen en neus vrij en maakte me razend nieuwsgierig naar haar gezicht. De speaker begon haar nu aan te prijzen alsof ze geveild werd.

Waar ging dit naar toe? Hij vroeg en kreeg goedleuring en begon vervolgens zelfs haar borsten te betasten. Op zijn teken werd de vrouw weer omgedraaid en haar benen werden wat uit elkaar getrokken. De zaal was nu behoorlijk opgewonden aan het raken en begon te schreeuwen en aan te moedigen. Ik deed voluit mee. De speaker vroeg ons of we het goed genoeg konden zien. Ha, dat was niet tegen dovemansoren gezegd.kutten parade neuken in de vrachtwagen

..

Was gezellig, ik was met leuke mensen alleen jammer van die rellende mensen. Volgend jaar iedereen verplicht stik roken bij aanvang. Dan blijven ze wel rustig!

Alleen triest dat die hoerenzonen zonodig moesten gaan rellen Publiek vond ik verder zwaar ok. Veel toffe mensen ontmoet. Was er uberhaupt iemand nuchter opd at feest..??

Hoop lijpo's veel wasige muziek op de vuinisbuild. Hoezo staat er op partyflock niet duidelijk de route op dan?? De parade was super, maar het eindfeest En ley echt kut voor je dat de boxen waren opgeblazen. Beter geen hardcore meer op dit festival Drugs moet je toch kalmeren Tijdens de parade geen geluid op de EOB truck en toen die op het terrein aankwam reed ie vast in een kuil. Laat die relnichten volgend jaar lekker ergens anders heengaan.

Vond het een kewl feessjies, lekker chill De afterparty van TPF was super! Lekker gratis zuipen en op een truckje dansen.

Ben vroeg weggegaan vanwege de sfeer is maar goed ook merk ik. Ik vond ZubZero wel lekker draaien op die 12'' Alkmaar House truck, maar helaas werd dit te vroeg afgekapt. Alleen jammer dat er dan weer rellen zijn. Gsus zeik niet zo. Spontane acties zijn altijd leuk, maar als er een paar weer dachten dat ze elkaars bek moesten verbouwen dan ben ik zo weer weg.

Het was heel gezellig, en nu ben ik lekker thuis op naar Mindcontroller. Klote rellen, hebben het hele feest verpest, heb wel gelachen om sommige mensen. Ben blij dat ik nog net op tijd ben gewaarschuwd maar niet te gaan naar dit trieste gezelschap!

Wat denken ze wel niet met zn alle kunnen ze wel!!!!!!! Was wel ff leuk Ronny de Kuyper , Del Scorpio. Dave Teo , Gary Teo. The Vinyl Junk , SynnyS , Legalize Streetparade afgebroken na rellen 6 juni Het feest na de Legalize Street Rave zaterdagmiddag in Noord is na relletjes die veroorzaakt werden door voetbalsupporters afgelast. Fantacid op Legalize Parade Amsterdam 4 juni Na een geslaagde eerste editie van Fantacid dat op 17 april in de Muziekfabriek in Amsterdam Oost gehouden werd, heeft de organisatie Dance4U events besloten om ook een vrachtwagen van Fantacid te laten rijden op de Legalize Parade die as.

Forumonderwerp Forum Tijd Legalize nu al afgelopen f: Het publiek brulde nog steeds om mijn broek. De spreker kwam naderbij, met zijn schaar in de lucht knippend. Hoewel ik een stevige spijkerbroek droeg had de schaar er geen enkele moeite mee. Net als mijn bloes werden de pijpen, voor- en achterkanten, van onder naar boven in lange repen geknipt.

Alleen mijn riem hield de losse stukken nog omhoog. Door de flarden wist ik, was mijn slip nu duidelijk zichtbaar. Natuurlijk had ik net die dag een stringetje aan. Wederom werd ik geshowd en heen en weer gereden. De bewakers lieten het karretje steeds abrupt stoppen zodat mijn flarden kleding opzij schommelden. Het publiek werd stilaan gek. Het antwoord was niet verbazingwekkend. Weer kwam de schaar en nu werd mijn slip volledig weggeknipt. Ik stond nu vrijwel naakt op het podium met mijn rug naar het publiek dat tussen de stroken spijkerstof vrij zicht had op mijn kont.

Ik voelde wind op mijn lijf. Een ventilator of iets dergelijks liet de reepjes stof van mijn broek en bloes opzij dwarrelen waardoor het publiek nu rijkelijk zicht op me had. Vervolgens werd ik weer langzaam rondgedraaid en heen en weer gereden naar elke hoek van het podium.

Uitvoerig werd ik getoond en het publiek schreeuwde nog harder om meer. Ondertussen bleef de spreker me aanprijzen. Let op die billen!. Kleine petsjes op mijn billen lieten mijn toch strakke kontje schudden. Onwillekeurig trok ik mijn buik in en kont naar achteren. Het codewoord flitste door mijn hoofd. Het publiek overstemde de spreker volledig. Hij had blijkbaar zijn schaar weer getrokken want ik voelde de restanten bloes van me af glijden, even later gevolgd door de flarden die eens mijn broek vormden.

Ik was nu volledig naakt. Alleen mijn riem zat nog om mijn middel. Naast me hoorde ik weer wat geluiden, gevolgd door iets kouds dat over mijn schouder naar beneden gleed. Het was iets vloeibaars en het rook naar … olie! Tegelijk met dit besef hoorde ik de spreker om vier vrijwilligers vragen. Nou, er waren er wel honderd maar uiteindelijk hoorde ik hoe een aantal het podium op klom en om het hardst naar me toe renden. Meteen voelde ik acht handen de olie over me uitsmeren.

Van top tot teen werd ik ingevet onder aanmoediging van hun vriendjes in de zaal. Mijn aanvankelijke schroom veranderde langzaam in iets …. Ik merkte dat ik niet eens zo heel erg schrok toen de handen ook mijn billen en poes rijkelijk in de olie zetten.

Het ene flesje na het andere werd aangerukt. Vanaf mijn tenen tot aan mijn nek werd ik in een dikke laag olie gezet waarbij vooral mijn borsten en kruisstreek extra aandacht kregen. Ik werd zo glibberig dat de vingers probleemloos langs en tussen mijn schaamlippen gleden.

Ook tussen mijn billen ging erg soepel en ik voelde regelmatig een puntje over en zelfs in mijn anus wrijven. Ik voelde nog een harde tik op mijn billen die mijn kont deed schudden en dat was het. Glad en glimmend als een aal werd ik nogmaals over het hele podium getrokken en geshowd. Ik voelde de olie nog steeds overal van me af druppen. Het publiek viel langzaam stil. Ik vermoedde dat het einde nu wel bereikt was. Wat kon er tenslotte nog meer gebeuren? Ik hoorde weer wat gerommel naar me toe komen.

Weer iets op wieltjes? De bewaarders maakten me los van het frame. Ik heb het doorstaan en was best trots op mezelf. Ze hielpen me van het podium maar lieten me niet los. Ik stond met mijn gezicht naar het publiek en werd met mijn buik ergens tegen aan geduwd, een soort hoge bank of zo.

Mijn rechter enkel werd weer vastgezet in een boei. Vervolgens begonnen ze aan mijn linker enkel te sjorren waardoor mijn benen uit elkaar werden getrokken. Ik had weinig keus. Toen mijn enkels maximaal uit elkaar waren werd ook de linker vastgezet. Daarna voelde ik hoe grote handen mijn schouders naar voren duwden, over de bank heen.

Het bleek een soort bok te zijn want mijn borsten vielen er overheen en bungelden vrij in de lucht. Daarna werden mijn polsen naar beneden getrokken en ook vast gezet. Ik stond ik nu diep voorover gebukt met mijn benen wijd. Ik wist gewoon dat mijn kont open en bloot zichtbaar was en ik voelde dat mijn kutje iets open stond.

Het publiek had tijdens deze operatie het oude volume weer bereikt. Ook zij vermoedden wat het uitzicht zou zijn als ik werd omgedraaid. Aan het geluid te horen tot aan de uiterste rand van het podium.

Daarna, heel langzaam, centimeter voor centimeter, werd mijn kont naar het publiek gedraaid. Weer werden de decibelmeters naar nieuwe waarden gestuwd. De spreker vuurde het publiek, totaal onnodig, verder aan. Is het geen genot? Langzaam werd ik weer heen en weer gereden over het podium.

Twee andere handen mengden zich er in en trokken ook mijn schaamlippen uit elkaar. Het publiek genoot hoorbaar van het spektakel. Toen lieten alle handen los en werd ik een paar meter verder gereden. Daar herhaalde dit spel zich en nogmaals werden mijn kontje en kutje goed opengesperd voor de uitzinnige menigte.

Nadat de hele zaal zo bediend was riep de speaker: Direct voelde ik handen over mijn billen glijden en aan mijn poes voelen. Tientallen handen voelde ik terwijl ik weer heen en weer gereden werd.

Het publiek vocht bijna om vooraan te staan. De vingers werden steeds brutaler en regelmatig voelde ik er een proberen naar binnen te komen. Op zekere moment voelde ik er een diep naar binnen dringen bijna meteen gevolgd door een tweede in mijn kontje. Dit gaat te ver dacht ik en koortsachtig probeerde ik me het codewoord te herinneren. Ondertussen schoot nu de ene na de andere vinger bij me naar binnen.

Net wou ik het uitroepen of ik werd weer teruggereden naar het midden onder luid boegeroep van het publiek. Mijn kont gloeide van de vele kletsen en mijn kutje schrijnde een beetje. Ergens diep van binnen vond ik het niet eens een onprettig gevoel. Mijn handen werden weer losgemaakt. Ook mijn benen mocht ik weer gebruiken om op te staan en een beetje onvast werd ik teruggeleid.

De teleurstelling in de zaal was bijna voelbaar en tot mijn stomme ontzetting merkte ik dat ik het zelf eigenlijk ook wel jammer vond dat het afgelopen was. Terwijl ik me nog stond te verbazen over mijn eigen reactie hoorde ik een nieuw, inmiddels bekend geluid: Het was duidelijk nog niet afgelopen. Een beetje angstig en nieuwsgierig tegelijk liet ik me weer naar het midden van het podium dirigeren. Het publiek joelde weer nu het doorhad dat er weer iets ging gebeuren.

Bovendien konden zij zien wat er aan kwam. Met zachte aandrang werd ik gedwongen te gaan zitten op een soort plateautje. Vervolgens werd ik achterover geduwd zodat ik op mijn rug lag met mijn onderbenen naar beneden bungelend. Er werd een soort stang over mijn buik gelegd, tegen mijn heupen aan en vastgezet aan het plateau.

Nu werden mijn benen omhoog geduwd en om de stang heen gevouwen tot mijn voeten schuin naar achter en omhoog wezen. Ik lag nu alsof ik, met gebogen knieën, voorover gebukt stond maar dan op mijn rug. Mijn enkels werden weer ergens aan vastgezet. Vervolgens voelde ik leren banden om mijn benen vlak boven mijn knie. Deze werden vastgezet en er zaten blijkbaar touwtjes aan want nu werden mijn knieën ook nog iets uit elkaar getrokken. Mijn god, nu lag ik wel heel erg open.

Nog erger dan zojuist op die bok. Had ik daar nog enig gevoel van bescherming omdat ik met mijn rug naar het publiek stond, nu lag ik wijdbeens, met opgetrokken knieën in een soort gynaecologen houding. Ik had het gevoel dat je tot in mijn baarmoeder kon kijken. Aan het publiek te horen was dat ook zo. De spreker prees wederom mijn waren aan, wederom volslagen onnodig.

Mijn handen had ik over mijn borsten geslagen maar dat bleek ook niet de bedoeling. Ze werden vastgepakt en ver uiteen getrokken om daar vastgezet te worden. Stel je nu voor dat je op je hurken zit met je knieën uit elkaar en met gestrekte armen alsof je je evenwicht wil bewaren.

Kantel dan in gedachten achterover op je rug en je hebt een aardig beeld van de positie waarin ik nu verkeerde. Ook dit platform kon uiteraard draaien, rijden en zelfs kiepen merkte ik al gauw en ik werd dan ook weer, onder luid gejuich rondgereden en -gedraaid. Elk plekje werd getoond. Tot mijn eigen verbazing begon ik het prettig te vinden.

Mijn geest, veilig onder de kap begon als op een afstandje te voelen wat het lichaam op het platform doormaakte … en het prettig te vinden …! Een plotse uithaal in volume van het publiek rukte mijn aandacht weer naar de gebeurtenissen.

De spreker had iets gedaan wat het publiek blijkbaar leuk vond. Ik zette me schrap … en voelde vervolgens iets kouds over mijn borsten rollen. Mijn gevoel vertelde me dat het een glad ding was met een ronde punt eraan. De spreker liet het plateau overeind kiepen zodat ik weer in standje hurkzit zat. Vervolgens mochten alle delen van de zaal zien hoe mijn borsten gekneed en gemasseerd werden. Na het rondje podium werd ik weer achterover gekanteld en je raad het al: Onbewust duwde ik mijn onderlichaam naar voren, naar de dildo toe.

Onze hoofdshow krijgt er zin in! Zullen we haar eens helpen? Prompt voelde ik de dildo in mijn kut glijden. Ik kon het niet helpen maar was inmiddels zo nat geworden dat het ding moeiteloos naar binnen floepte. De overvloedige olie maakte het nog makkelijker. Even schoot er een gedachte door mijn hoofd: Ik liet me meevoeren op het publiek en bewoog ritmisch mee met de dildo.

Ik vond het heerlijk. De spreker ging lekker op in zijn bezigheid, nu hitste het publiek hem op. Na een poosje stond ik op het punt van klaarkomen. Niks kon me meer schelen, ik dacht alleen maar aan klaarkomen.

De aanwezigheid van publiek maakte me alleen maar geiler. Het idee dat een zaal vol uitzinnige kerels toekeek hoe ik op een podium gepaald werd met een dildo … Het geil liep langs mijn billen. Door de geilheid heen viel me op zeker moment op dat de dildo niet meer bewoog domweg uit mijn kut naar buiten stak.

Hij zat behoorlijk diep, al zou ik het willen, ik kon hem er niet uitdrukken. Het geloei uit de zaal zwol weer aan. Er stond weer iets te gebeuren. Ik vroeg me niet eens meer af wat, ik liet het maar gewoon gebeuren. Het codewoord zweefde af en toe voorbij maar de pure geilheid hield het op een afstand. Toen voelde ik weer iets kouds. Ditmaal drukte het tegen mijn kont. Nauwelijks was ik van de schrik bekomen of langzaam maar zeker voelde ik een tweede dildo mijn kontje binnendringen.

Door alle olie en geile sappen uit mijn poes ging dat nog erg makkelijk ook maar toch was dit voor mij een noviteit. Ik was echter zover heen dat ook dit me niet kon afschrikken.

De dildo had een verdikking halverwege en mijn kontje moest flink oprekken om hem te laten passeren maar toen zat ie er ook muurvast in.

De zaal klapte en juichte. Ik wou bijna smeken om klaar te komen. De dikke dildo in mijn kut gleed langzaam naar buiten , hoe ik ook mijn best deed, ik kon hem niet vasthouden. Een luid afkeurend geroep kwam uit de zaal. Bovendien werd ik weer wat omhoog gekanteld. Als ik nu de kap af kon doen zou ik de hele zaal overzien. Gelukkig kon ik dat niet want wat ik zou hebben gezien was het volgende: Er zaten ook enkele vrouwen bij. Op de eerste rij maar liefst. Iedereen verdrong zich om vooraan te staan bij de plek waar ik naartoe gereden was.

Achter me had de spreker de gevallen dildo opgeraapt en aan de dichtstbijzijnde, uitgestoken hand gegeven. De gelukkige vocht zich verder naar voren en schroefde, niet echt zachtzinnig, de dildo weer in mijn kut.

Onmiddellijk sloegen de golven geilheid weer door me heen. Nu mocht het publiek een voor een, even aan me zitten kondigde de speaker aan. Dat was het sein voor bijna totale chaos.

Terwijl ik langzaam langs de rand van het podium werd gereden voelde ik een kakofonie van handen. Mijn tepels gedraaid en gevoeld.

Er zaten vingers in mijn kut en in mijn kont, soms één maar meestal meerdere en waarschijnlijk niet eens van dezelfde hand. Ik wist zelfs niet zeker of het wel vingers waren. Ik verzonk in een dronken roes van geilheid en kwam aan de lopende band klaar.

Ik was verworden tot zestig kilo neukvlees, gewillig, geil. Slechts een handvat voor mijn kutje en kontje en klaar voor alles.

Toen ik het einde van het podium bereikte en de laatste vingers uit mijn kutje werden getrokken en met een plopje ook het laatste voorwerp? Wil je nog verder gaan? Waarschijnlijk de enkeling die zich niet tijdig naar voren had weten te worstelen. Ik was inmiddels helemaal achterover gekiept zodat ik weer op mijn rug lag en klaarblijkelijk midden op het podium. De volledige implicatie drong nog niet echt tot me door tot ik weer handen op mijn lichaam voelde. Meerdere handen, tientallen handen, overal, overal op, overal in.

Mijn kutje, mijn kontje mijn borsten, mijn buik, dijen, mond, en gezicht, zelfs vingers en tenen, alles werd gevoeld, geknepen gelikt en gepenetreerd. Ik zonk nog dieper weg in een zalige roes van onverschillige geiligheid. Ergens ver weg merkte ik op dat de speaker en de bewaarders alles in goede banen leidden en in de gaten hielden of niemand iets pijnlijks bij me uithaalde. Mijn kutje was heel even leeg maar werd direct, en voor het eerst, gevuld met een piemel.

En een stevige ook. Hij pompte gewelddadig hard heen en weer en mijn karretje werd bijna door zijn remmen heen geduwd. Snel werd er echter al gespoten en ik voelde hoe mijn kut vol liep.

De lul was nog niet uit me getrokken of er zat alweer een volgende in. Ondertussen werd mijn kontje ook voortdurend gevingerd. Er werd nog een pik tegen mijn wang gedrukt en ik opende mijn mond om hem in te slikken.

Deze eerste lullen waren blijkbaar een soort teken want schijnbaar iedereen haalde nu zijn pik te voorschijn. Overal voelde ik pikken langs me wrijven en in me prikken. Ze vochten om een plek in mijn kutje, kontje of mond. Mijn handen hield ik als vuisten om nog meer pikken geklemd die zich daarin klaarspoten. De kap over mijn hoofd was inmiddels al doorweekt met sperma van de pechvogels die niet dichtbij genoeg konden komen en zich van een afstandje over me aftrokken.

Ook mijn buik en borsten en dijen zaten vol met sperma. Het liep in straaltjes uit mijn kut en kont. Ik kwam aan de lopende band klaar. Het leek eindeloos te duren. Een niet aflatende parade van anonieme pikken boorden zich in me en spoten me onder. Ik voelde mijn billen en schouders gewoon soppen in een plas sperma. Mijn mond liep over. Soms probeerde ik te slikken maar dat ging niet eens omdat de volgende lul zich alweer in mijn mond drong.

Geen seconde bleef mijn kont of kut leeg. Dikke lullen, korte lullen, lange lullen, lilliputterpikjes … het hele scala kwam langs en elk gaatje dat mijn lichaam kende werd gepenetreerd. Soms moest ik zelfs even happen naar adem. Als willoos neukvlees liet ik het gebeuren en genoot ervan. Mijn verstand stond op nul. Elke lul die over me spoot deed me naar nog meer verlangen. Plots was mijn mond leeg maar voelde ik er iets overheen gedrukt worden. Instinctmatig voelde ik met mijn tong en ontdekte dat het een kut was.

Er waren dus ook vrouwen aanwezig!? Ik likte gretig en boorde mijn met zaad overdekte tong zo diep mogelijk naar binnen. Ik voelde de kut verkrampen en schokkend kwam de vrouw op me klaar. Haar sappen liepen over mijn kin en voegden zich bij de spermaplassen onder mijn hoofd. Direct werd haar plek weer ingenomen door een dikke lul. Dit ging zo door. De ene pik na de andere, af en toe afgewisseld door een kutje.

Na een in mijn beleving oneindige tijd was echter de laatste aan zijn gerief gekomen. Mijn kutje voelde de laatste pik uit zich glijden en er kwam geen vervanger meer, mijn kontje voelde geen vingers meer wroeten en mijn mond bleef open hangen … leeg.

Wat resteerde was ik alleen, … volledig doorgeneukt,.. Mijn brein registreerde vaag en vanaf een afstand hoe ik er aan toe was. Liggend op mijn rug, knieën opgetrokken en wijd uiteen vastgebonden , mijn handen idem uitgestrekt. Mijn kutje kletsnat, mijn aars ook.

Hele plassen sperma in mijn navel, tussen mijn borsten, onder mijn billen, schouders en hoofd. Mijn gezicht, nog steeds afgedekt met de van sperma en kutvocht doortrokken kap. Mijn armen, schouders, dijen, voeten en handen, borsten, alles was bedekt met een plakkerige laag sperma.

En ik voelde me … geweldig. Ik stond te midden van een paar honderd anderen in een zaal. Het was een klein zaaltje met een relatief groot podium. De zaal was voor tweederde vol. Door het brede podium hield dat in dat de achtersten ongeveer vijf rijen voor zich moesten dulden. Ik stond vooraan, met mijn borst tegen het podium geklemd. Samen met wat vrienden waren we ingegaan op de uitnodiging die in de societeit had gehangen: We waren allemaal aangeschoten en zo te zien had de rest van het publiek ook niet op een droogje gestaan.

Ik had een vaag idee over wat ons te wachten stond. Ik kende wat experimenteel theater van een ex-vriendin. Eindeloos geïmproviseerd over niks … maar ach … alles beter dan bedrijfskunde! De show zou om acht uur beginnen en het was nu tien over. De zaal werd ongeduldig.

Het onrustige gejoel nam toe in volume. Plots, zonder verdere waarschuwing, verscheen er een man op het podium. Hij nam direct het woord en begon een verhaal over de show.

Ik luisterde helemaal niet. De broeierige warmte had me loom en ongeinteresseerd gemaakt. Totdat ik een opmerking opving over niet toegestaan onder de achttien jaar.

Ook de zaal reageerde met opgewonden gemompel en het gejuich en gejoel nam toe. Ik kon de speaker nauwelijks nog verstaan terwijl ik dat nu juist wel wou. Nu werd het doek opzij getrokken en op het podium verscheen een vrouw met een kap over haar hoofd.

Er werd luid gefloten en geklapt. Dit beloofde leuk te worden. De vrouw werd naar het midden van het podium geduwd door twee enorme kleerkasten. Waarschijnlijk jongens van de nabij gelegen sportschool. Eenmaal midden op het podium werd ze uitgebreid getoond en rondgedraaid. Ze stond ongeveer een metertje of twee van me vandaan dus ik had een prima zicht.

Het was een jonge vrouw aan haar figuur te zien want het gezicht bleef onder de kap. Vrij lang, slank, mooie lange benen en zo te zien een kleine cup c. De kap over haar hoofd liet haar mond met mooie volle lippen en neus vrij en maakte me razend nieuwsgierig naar haar gezicht.

De speaker begon haar nu aan te prijzen alsof ze geveild werd. Waar ging dit naar toe? Hij vroeg en kreeg goedleuring en begon vervolgens zelfs haar borsten te betasten.

Op zijn teken werd de vrouw weer omgedraaid en haar benen werden wat uit elkaar getrokken. De zaal was nu behoorlijk opgewonden aan het raken en begon te schreeuwen en aan te moedigen. Ik deed voluit mee. De speaker vroeg ons of we het goed genoeg konden zien. Ha, dat was niet tegen dovemansoren gezegd.

Er kwam een assistent het podium oplopen met een zwaar uitziende textielschaar. De speaker nam de schaar en liep al knippend op de vrouw af. De zaal werd gekker en gekker en gilde om haar kleren.

En dat gebeurde ook. De speaker knipte eerst haar bloes, evenwijdig aan de knoopjes helemaal open. De panden vielen wat opzij en ik had een eersteklas uitzicht op een wit, kanten beha. Haar tepels waren duidelijk afgetekend tegen de dunne stof. We schreeuwden onze longen leeg om meer en na wat onverstaanbare opjutting van de speaker werd inderdaad haar beha weggeknipt. Een van de kleerkasten gooide hem achteloos de zaal in waar er om gevochten werd als om het bruidsboeket door oude vrijsters op een bruiloft.

De spreker knipte de bloes verder aan flarden. Lange repen van onder naar boven die alleen nog aan het boordje vastzaten. De tieten van de vrouw werden tussen de repen stof duidelijk zichtbaar.

Twee prachtige, stevige borsten. Precies groot genoeg voor mij. Ik meende te kunnen zien dat haar tepels hard waren maar door het geduw in mijn rug was het lastig te zien.

Inmiddels had iedereen wel door welke kant dit op zou gaan en het verwachtingsvolle gejoel bleef aanhouden. De vrouw werd ondertussen van links naar rechts over het podium geduwd en getild.

Haar borsten werden vlak voor mijn neus gehouden en ik wilde er net een lik aan geven toen ze weer verder geduwd werd. Wat een geile vertoning was dit. Lang hoefde ik niet te wachten want de speaker en de vrouw stonden weer in het midden van het podium.

De vrouw werd omgedraaid en voorover gebogen. Helemaal vrijwillig ging dat niet want de kleerkasten moesten duidelijk wat moeite doen om haar voorover gebukt te krijgen. De vrouw stond nu met haar kont naar ons toe.

Als ze geen broek aan gehad had, zou ik recht in haar aars kunnen kijken. Van die gedachte alleen al werd ik geil als boter. De rest van de zaal ook trouwens. Mijn vrienden en ik joelden uit alle macht mee: Ik kon me niet voorstellen dat dat echt ging gebeuren maar hoop doet leven nietwaar. Er kwam een soort trolley het podium oprollen.

Een plankiertje op wielen met een hoge, verticale paal er op. We schreeuwden nog harder van verwachting. De vrouw werd erop gezet en haar handen werden bovenaan de paal vastgezet. Haar enkels werden aan een stang onderaan vastgezet en daar stond ze dan. Met haar armen hoog in de lucht en haar tieten en tepels tussen de repen bloes door prikkend.

De speaker liep al knippend met zijn schaar op haar af. Dit was wel de meest opwindende experimentele show die ik me kon voorstellen.

Mijn hele lijf en geest brulde alleen nog maar om meer … De speaker begon haar spijkerbroek open te knippen. Elke pijp werd van onder naar boven volledig doorgeknipt in meerdere repen. Elke reep hing alleen nog met het lusje aan haar riem.

Dit gebeurde allemaal weer pal voor mijn neus en ik kon duidelijk haar kont zien als de repen wat opzij schommelden. De bolling van haar schaamlippen tekende zich duidelijk af tussen twee magnifieke billen.

Iedereen vooraan, inclusief ikzelf, reikte smachtend naar die billen maar we konden er net niet bij. Ze werd nogmaals langs de hele podiumrand gereden en geshowed. Steeds lieten de kleerkasten het karretje ruw stoppen zodat haar restanten kleding opzij schudden. Het leek wel een veiling maar dan wel een hele geile. Als er nu geboden kon worden zou ik tot aan een faillissement zijn gegaan denk ik. De hormonen zwermde vrijelijk en in grote hoeveelheden rond. Wat de vrouw ervan dacht wist ik niet maar het kon me op dit moment ook geen reet meer schelen.

Het antwoord was niet te verstaan maar ook niet te missen. Prompt kwam de schaar weer en werd haar slip weggeknipt. Een van de kleerkasten verwijderde ondertussen haar schoenen en sokken. Op de flarden kleding na stond ze nu naakt voor me, met haar heerlijke kont naar het publiek. Er verscheen een grote ventilator op het podium die op de vrouw gericht werd. De repen stof wapperden nu ver uiteen en ik had een prachtig zicht op kruis.

De vrouw schrok daarvan want ze deinsde merkbaar terug met haar heupen. Onder nog meer gejoel knipte de presentator vervolgens alle repen stof weg. Ze stond nu naakt en weerloos op de rand van het podium met haar handen nog steeds hoog boven haar hoofd gebonden. Ik had inmiddels een paal van hier tot Tokyo en was zeker niet de enige. Een van de kleerkasten kwam met een flesje olie aanzetten en goot dat in een keer over haar linkerschouder leeg.

De olie stroomde naar beneden en ik ving van de speaker op dat een paar vrijwilligers het mochten uitsmeren. Haa, dat hoefde hij geen twee keer te zeggen.

Naast me klom al een kerel het podium op, maar door me aan zijn riem op te trekken kreeg ik voor elkaar dat ik er eerder was dan hij. Aangezien een van mijn maten dat ook deed belandde hij achterover terug in het publiek.
Gratis squirt films gratis sex afspraak

  • Rijpe vrouwen film lesbische a
  • Vrouwen betalen mannen voor sex goedkoop neuken
  • SHEMALE ADVERTENTIE GRATIS AMATEUR SEX
  • MEESTERES ZOEKT MAN OPA KLEINDOCHTER SEX


Kalekutten kut wijd open


Legalize was weer verpest door dat stomme vechten idd, maar daarna een bijzondere leuke after meegemaakt en dat maakte een hoop goed. Dit was dit legalize dat er kk veel mensen ginge vechten op dat plein. Dankzij de verdamper toch nog een leuke middag gehad. Precies 3 nummers gehoord. Had nog veel gezelliger kunnen worden.. Balen van die Rellen, Dr. Rude bij elements of Bass was echt TOP.

Wat een tyfuszooitje daar gek! Net een vullisbelt joh! Heb je toch wat gemist. Echt jammer van de rellen maaruh verders was alles Feessie was de mensen waren organisatie Sfeer was helemaal Volgend jaar wordt geweldig ipv Was gezellig, ik was met leuke mensen alleen jammer van die rellende mensen. Volgend jaar iedereen verplicht stik roken bij aanvang. Dan blijven ze wel rustig!

Alleen triest dat die hoerenzonen zonodig moesten gaan rellen Publiek vond ik verder zwaar ok. Veel toffe mensen ontmoet. Was er uberhaupt iemand nuchter opd at feest..?? Hoop lijpo's veel wasige muziek op de vuinisbuild. Hoezo staat er op partyflock niet duidelijk de route op dan?? De parade was super, maar het eindfeest En ley echt kut voor je dat de boxen waren opgeblazen.

Beter geen hardcore meer op dit festival Drugs moet je toch kalmeren Tijdens de parade geen geluid op de EOB truck en toen die op het terrein aankwam reed ie vast in een kuil. Laat die relnichten volgend jaar lekker ergens anders heengaan. Vond het een kewl feessjies, lekker chill De afterparty van TPF was super! Lekker gratis zuipen en op een truckje dansen.

Ben vroeg weggegaan vanwege de sfeer is maar goed ook merk ik. Ik vond ZubZero wel lekker draaien op die 12'' Alkmaar House truck, maar helaas werd dit te vroeg afgekapt. Alleen jammer dat er dan weer rellen zijn. Gsus zeik niet zo. Spontane acties zijn altijd leuk, maar als er een paar weer dachten dat ze elkaars bek moesten verbouwen dan ben ik zo weer weg.

Het was heel gezellig, en nu ben ik lekker thuis op naar Mindcontroller. Klote rellen, hebben het hele feest verpest, heb wel gelachen om sommige mensen. Ik begon er echt over na te denken en langzamerhand kwam ik tot de conclusie dat ik een exhibitionistisch typje ben. Marc zag wel dat het me niet los liet en liet niet na regelmatig te peuteren aan mijn gedachten.

Ik had zelf geen idee wat ik er mee bedoelde maar het klonk spannend en ik merkte dat ik het ook erg spannend vond in de auto mijn rok wat op te trekken. Langsrijdende vrachtwagens konden dan zo mijn slip zien en dat wond me erg op.

Marc bleef vragen wat ik precies bedoelde maar meer duidelijkheid kon ik hem niet geven. Weer een paar weken later overviel hij me met de volgende vraag: Je hoeft ook niet nu te antwoorden maar laat het maar weten als je eruit bent. Verder kan ik niks zeggen maar ik beloof je dat je niks tegen je zin zult hoeven doen en dat je het, voor zover ik je ken, bijzonder leuk zult vinden, ok? Marc zei ok en we lieten het er verder bij.

In de weken daarna bleef het aan me knagen. Ik was reuze nieuwsgierig maar elke poging van Marc een uitspraak te ontlokken liep op niks uit: Een paar weken nadien verteld ik hem dat ik akkoord ging mits ik op elk gewenst moment kon stoppen of terugtrekken.

Als ik dat uitsprak zou onmiddellijk alles afgebroken worden. Met die woorden moest ik het doen. Verder zou alles een groot raadsel blijven. Ik begon het hele voorval weer te vergeten. Tot ik op een dag uit mijn werk kwam. Terwijl ik naar mijn auto liep hoorde ik voetstappen achter me aan komen.

Op zich niet vreemd in een grote parkeergarage maar het was laat, donker en de voetstappen naderden sneller dan redelijk was. Ik keek om en op het zelfde moment stopte het geluid. Mijn hart bonkte nu in mijn keel en ik probeerde mezelf gerust te stellen. Inmiddels was ik bij mijn auto gearriveerd. Op het moment dat ik de deur open maak hoor ik gekuch. Als ik op kijk zie ik een man naast me staan. Hij lacht vriendelijk en vertelt me dat ik met hem mee mag naar zijn auto! De eerste tovert ergens een zak vandaan en trekt die over mijn hoofd.

Ik stribbel heftig tegen en probeer te gillen. De zak dempt echter alle geluid en ondanks mijn worsteling klikt de tweede man me een paar handboeien om. Binnen een minuut zit ik gebonden en geblinddoekt in een andere auto. De auto gaat rijden en ik sta doodsangsten uit. Hevig transpirerend in de zak begin ik me zorgen te maken om te stikken. Gelukkig wordt de zak vrij snel verwijderd. Naast me op de achterbank zit de eerste man. Hij kijkt me nog steeds vriendelijk aan.

Wij vertegenwoordigen een firma die dit allerlei wensen en verlangens realiseert. Je hebt als het goed is een codewoord afgesproken met je vriend. Ik was in gedachten nog bij zijn openingsmededelingen en pas na een poosje drong zijn vraag tot me door. Als je dat woord uitspreekt, op welk moment dan ook, komt er een einde aan en brengen we je weer netjes thuis. Je auto is daar nu al naar onderweg overigens en je vriend is overal van op de hoogte.

Met een vragende blik reikte hij me een mobieltje aan. Ik rammelde wat met mijn handboeien en keek verwijtend terug. Ik knikte waarop mijn handen werden losgemaakt en ik kon bellen. Ga je ermee door? Hebben ze je geen pijn gedaan? Hij vuurde tal van vragen af maar ik deed dat ook. Na een kwartiertje was alles bij ieder duidelijk en hingen we op. Tegelijkertijd besloot ik maar eens aan te zien wat me te wachten stond.

Er werd een zwarte kap over mijn hoofd getrokken die mijn neus en mond echter vrijliet. Mijn handen werden weer achter me geboeid en ik wachtte af. Na een uurtje rijden moest ik uitstappen en werd ik door allerlei ruimtes en trappen geleid om uiteindelijk te eindigen achter een soort gordijn waarachter een luid gejoel klonk …. Met een schok keerde ik terug naar de realiteit. Het gejuich drong weer tot me door en ik hoorde de menigte schreeuwen om mijn broek.

Ik dankte de kap over mijn hoofd voor de anonimiteit en bescherming. De spreekstalmeester joeg het publiek verder op en vroeg mijn bewaarders me te showen. Ik werd opgetild en dichter naar het publiek gedragen. Ik voelde het geluid bijna. Mijn borsten werden geshowd. Ik verbeelde me het kwijl er tegenaan te voelen spetteren. De bewaarders knepen in mijn borsten en schudden ze heen en weer. Het uitzinnige publiek het moesten er honderden zijn schreeuwde om meer. En dat kregen ze. Mijn bewaarders trokken me iets terug en draaiden me met mijn rug naar het publiek.

De spreker gaf een teken en direct werd ik voorovergebogen. Mijn tegenspartelen was slechts een futiliteit. Tegen vier sterke handen had ik niets in te brengen. Ze duwden me voorover en de spreker kwam al pratend dichterbij. Al snel voelde ik zijn hand weer over mijn billen aaien. Lijkt het jullie wat? Ik hoorde wat het podium oprollen. Ik werd opgetild en op een verhoginkje gezet. Mijn handen werden losgemaakt.

Ik probeerde me direct los te rukken maar tevergeefs. Ik zat in een soort frame met mijn handen hoog in de lucht. Mijn enkels werden aan een soort horizontale balk vastgemaakt. Het frame stond blijkbaar op wieltjes want ik voelde hoe ik werd rondgedraaid en geshowd als op een veemarkt. Het publiek brulde nog steeds om mijn broek. De spreker kwam naderbij, met zijn schaar in de lucht knippend. Hoewel ik een stevige spijkerbroek droeg had de schaar er geen enkele moeite mee.

Net als mijn bloes werden de pijpen, voor- en achterkanten, van onder naar boven in lange repen geknipt. Alleen mijn riem hield de losse stukken nog omhoog.

Door de flarden wist ik, was mijn slip nu duidelijk zichtbaar. Natuurlijk had ik net die dag een stringetje aan. Wederom werd ik geshowd en heen en weer gereden. De bewakers lieten het karretje steeds abrupt stoppen zodat mijn flarden kleding opzij schommelden. Het publiek werd stilaan gek. Het antwoord was niet verbazingwekkend. Weer kwam de schaar en nu werd mijn slip volledig weggeknipt.

Ik stond nu vrijwel naakt op het podium met mijn rug naar het publiek dat tussen de stroken spijkerstof vrij zicht had op mijn kont. Ik voelde wind op mijn lijf.

Een ventilator of iets dergelijks liet de reepjes stof van mijn broek en bloes opzij dwarrelen waardoor het publiek nu rijkelijk zicht op me had.

Vervolgens werd ik weer langzaam rondgedraaid en heen en weer gereden naar elke hoek van het podium. Uitvoerig werd ik getoond en het publiek schreeuwde nog harder om meer. Ondertussen bleef de spreker me aanprijzen. Let op die billen!. Kleine petsjes op mijn billen lieten mijn toch strakke kontje schudden. Onwillekeurig trok ik mijn buik in en kont naar achteren. Het codewoord flitste door mijn hoofd.

Het publiek overstemde de spreker volledig. Hij had blijkbaar zijn schaar weer getrokken want ik voelde de restanten bloes van me af glijden, even later gevolgd door de flarden die eens mijn broek vormden. Ik was nu volledig naakt. Alleen mijn riem zat nog om mijn middel. Naast me hoorde ik weer wat geluiden, gevolgd door iets kouds dat over mijn schouder naar beneden gleed.

Het was iets vloeibaars en het rook naar … olie! Tegelijk met dit besef hoorde ik de spreker om vier vrijwilligers vragen. Nou, er waren er wel honderd maar uiteindelijk hoorde ik hoe een aantal het podium op klom en om het hardst naar me toe renden. Meteen voelde ik acht handen de olie over me uitsmeren.

Van top tot teen werd ik ingevet onder aanmoediging van hun vriendjes in de zaal. Mijn aanvankelijke schroom veranderde langzaam in iets …. Ik merkte dat ik niet eens zo heel erg schrok toen de handen ook mijn billen en poes rijkelijk in de olie zetten.

Het ene flesje na het andere werd aangerukt. Vanaf mijn tenen tot aan mijn nek werd ik in een dikke laag olie gezet waarbij vooral mijn borsten en kruisstreek extra aandacht kregen. Ik werd zo glibberig dat de vingers probleemloos langs en tussen mijn schaamlippen gleden.

Ook tussen mijn billen ging erg soepel en ik voelde regelmatig een puntje over en zelfs in mijn anus wrijven. Ik voelde nog een harde tik op mijn billen die mijn kont deed schudden en dat was het.

Glad en glimmend als een aal werd ik nogmaals over het hele podium getrokken en geshowd. Ik voelde de olie nog steeds overal van me af druppen. Het publiek viel langzaam stil. Ik vermoedde dat het einde nu wel bereikt was.

Wat kon er tenslotte nog meer gebeuren? Ik hoorde weer wat gerommel naar me toe komen. Weer iets op wieltjes? De bewaarders maakten me los van het frame.

Ik heb het doorstaan en was best trots op mezelf. Ze hielpen me van het podium maar lieten me niet los. Ik stond met mijn gezicht naar het publiek en werd met mijn buik ergens tegen aan geduwd, een soort hoge bank of zo. Mijn rechter enkel werd weer vastgezet in een boei. Vervolgens begonnen ze aan mijn linker enkel te sjorren waardoor mijn benen uit elkaar werden getrokken.

Ik had weinig keus. Toen mijn enkels maximaal uit elkaar waren werd ook de linker vastgezet. Daarna voelde ik hoe grote handen mijn schouders naar voren duwden, over de bank heen. Het bleek een soort bok te zijn want mijn borsten vielen er overheen en bungelden vrij in de lucht. Daarna werden mijn polsen naar beneden getrokken en ook vast gezet.

Ik stond ik nu diep voorover gebukt met mijn benen wijd. Ik wist gewoon dat mijn kont open en bloot zichtbaar was en ik voelde dat mijn kutje iets open stond.

Het publiek had tijdens deze operatie het oude volume weer bereikt. Ook zij vermoedden wat het uitzicht zou zijn als ik werd omgedraaid. Aan het geluid te horen tot aan de uiterste rand van het podium. Daarna, heel langzaam, centimeter voor centimeter, werd mijn kont naar het publiek gedraaid. Weer werden de decibelmeters naar nieuwe waarden gestuwd. De spreker vuurde het publiek, totaal onnodig, verder aan. Is het geen genot? Langzaam werd ik weer heen en weer gereden over het podium. Twee andere handen mengden zich er in en trokken ook mijn schaamlippen uit elkaar.

Het publiek genoot hoorbaar van het spektakel. Toen lieten alle handen los en werd ik een paar meter verder gereden. Daar herhaalde dit spel zich en nogmaals werden mijn kontje en kutje goed opengesperd voor de uitzinnige menigte. Nadat de hele zaal zo bediend was riep de speaker: Direct voelde ik handen over mijn billen glijden en aan mijn poes voelen. Tientallen handen voelde ik terwijl ik weer heen en weer gereden werd.

Het publiek vocht bijna om vooraan te staan. De vingers werden steeds brutaler en regelmatig voelde ik er een proberen naar binnen te komen. Op zekere moment voelde ik er een diep naar binnen dringen bijna meteen gevolgd door een tweede in mijn kontje. Dit gaat te ver dacht ik en koortsachtig probeerde ik me het codewoord te herinneren. Ondertussen schoot nu de ene na de andere vinger bij me naar binnen.

Net wou ik het uitroepen of ik werd weer teruggereden naar het midden onder luid boegeroep van het publiek. Mijn kont gloeide van de vele kletsen en mijn kutje schrijnde een beetje. Ergens diep van binnen vond ik het niet eens een onprettig gevoel. Mijn handen werden weer losgemaakt. Ook mijn benen mocht ik weer gebruiken om op te staan en een beetje onvast werd ik teruggeleid.

De teleurstelling in de zaal was bijna voelbaar en tot mijn stomme ontzetting merkte ik dat ik het zelf eigenlijk ook wel jammer vond dat het afgelopen was. Terwijl ik me nog stond te verbazen over mijn eigen reactie hoorde ik een nieuw, inmiddels bekend geluid: Het was duidelijk nog niet afgelopen. Een beetje angstig en nieuwsgierig tegelijk liet ik me weer naar het midden van het podium dirigeren. Het publiek joelde weer nu het doorhad dat er weer iets ging gebeuren.

Bovendien konden zij zien wat er aan kwam. Met zachte aandrang werd ik gedwongen te gaan zitten op een soort plateautje. Vervolgens werd ik achterover geduwd zodat ik op mijn rug lag met mijn onderbenen naar beneden bungelend. Er werd een soort stang over mijn buik gelegd, tegen mijn heupen aan en vastgezet aan het plateau. Nu werden mijn benen omhoog geduwd en om de stang heen gevouwen tot mijn voeten schuin naar achter en omhoog wezen.

Ik lag nu alsof ik, met gebogen knieën, voorover gebukt stond maar dan op mijn rug. Mijn enkels werden weer ergens aan vastgezet. Vervolgens voelde ik leren banden om mijn benen vlak boven mijn knie. Deze werden vastgezet en er zaten blijkbaar touwtjes aan want nu werden mijn knieën ook nog iets uit elkaar getrokken.

Mijn god, nu lag ik wel heel erg open. Nog erger dan zojuist op die bok. Had ik daar nog enig gevoel van bescherming omdat ik met mijn rug naar het publiek stond, nu lag ik wijdbeens, met opgetrokken knieën in een soort gynaecologen houding. Ik had het gevoel dat je tot in mijn baarmoeder kon kijken. Aan het publiek te horen was dat ook zo. De spreker prees wederom mijn waren aan, wederom volslagen onnodig. Mijn handen had ik over mijn borsten geslagen maar dat bleek ook niet de bedoeling.

Ze werden vastgepakt en ver uiteen getrokken om daar vastgezet te worden. Stel je nu voor dat je op je hurken zit met je knieën uit elkaar en met gestrekte armen alsof je je evenwicht wil bewaren.

Kantel dan in gedachten achterover op je rug en je hebt een aardig beeld van de positie waarin ik nu verkeerde. Ook dit platform kon uiteraard draaien, rijden en zelfs kiepen merkte ik al gauw en ik werd dan ook weer, onder luid gejuich rondgereden en -gedraaid. Elk plekje werd getoond. Tot mijn eigen verbazing begon ik het prettig te vinden. Mijn geest, veilig onder de kap begon als op een afstandje te voelen wat het lichaam op het platform doormaakte … en het prettig te vinden …!

Een plotse uithaal in volume van het publiek rukte mijn aandacht weer naar de gebeurtenissen. De spreker had iets gedaan wat het publiek blijkbaar leuk vond. Ik zette me schrap … en voelde vervolgens iets kouds over mijn borsten rollen. Mijn gevoel vertelde me dat het een glad ding was met een ronde punt eraan. De spreker liet het plateau overeind kiepen zodat ik weer in standje hurkzit zat. Vervolgens mochten alle delen van de zaal zien hoe mijn borsten gekneed en gemasseerd werden.

Na het rondje podium werd ik weer achterover gekanteld en je raad het al: Onbewust duwde ik mijn onderlichaam naar voren, naar de dildo toe. Onze hoofdshow krijgt er zin in! Zullen we haar eens helpen?

Prompt voelde ik de dildo in mijn kut glijden. Ik kon het niet helpen maar was inmiddels zo nat geworden dat het ding moeiteloos naar binnen floepte. De overvloedige olie maakte het nog makkelijker. Even schoot er een gedachte door mijn hoofd: Ik liet me meevoeren op het publiek en bewoog ritmisch mee met de dildo. Ik vond het heerlijk. De spreker ging lekker op in zijn bezigheid, nu hitste het publiek hem op.

Na een poosje stond ik op het punt van klaarkomen. Niks kon me meer schelen, ik dacht alleen maar aan klaarkomen. De aanwezigheid van publiek maakte me alleen maar geiler. Het idee dat een zaal vol uitzinnige kerels toekeek hoe ik op een podium gepaald werd met een dildo … Het geil liep langs mijn billen. Door de geilheid heen viel me op zeker moment op dat de dildo niet meer bewoog domweg uit mijn kut naar buiten stak.

Hij zat behoorlijk diep, al zou ik het willen, ik kon hem er niet uitdrukken. Het geloei uit de zaal zwol weer aan. Er stond weer iets te gebeuren. Ik vroeg me niet eens meer af wat, ik liet het maar gewoon gebeuren. Het codewoord zweefde af en toe voorbij maar de pure geilheid hield het op een afstand.

Toen voelde ik weer iets kouds. Ditmaal drukte het tegen mijn kont. Nauwelijks was ik van de schrik bekomen of langzaam maar zeker voelde ik een tweede dildo mijn kontje binnendringen. Door alle olie en geile sappen uit mijn poes ging dat nog erg makkelijk ook maar toch was dit voor mij een noviteit. Ik was echter zover heen dat ook dit me niet kon afschrikken.

De dildo had een verdikking halverwege en mijn kontje moest flink oprekken om hem te laten passeren maar toen zat ie er ook muurvast in. De zaal klapte en juichte. Ik wou bijna smeken om klaar te komen.

De dikke dildo in mijn kut gleed langzaam naar buiten , hoe ik ook mijn best deed, ik kon hem niet vasthouden. Een luid afkeurend geroep kwam uit de zaal. Bovendien werd ik weer wat omhoog gekanteld.

Als ik nu de kap af kon doen zou ik de hele zaal overzien. Gelukkig kon ik dat niet want wat ik zou hebben gezien was het volgende: Er zaten ook enkele vrouwen bij. Op de eerste rij maar liefst. Iedereen verdrong zich om vooraan te staan bij de plek waar ik naartoe gereden was. Achter me had de spreker de gevallen dildo opgeraapt en aan de dichtstbijzijnde, uitgestoken hand gegeven. De gelukkige vocht zich verder naar voren en schroefde, niet echt zachtzinnig, de dildo weer in mijn kut.

Onmiddellijk sloegen de golven geilheid weer door me heen. Nu mocht het publiek een voor een, even aan me zitten kondigde de speaker aan. Dat was het sein voor bijna totale chaos. Terwijl ik langzaam langs de rand van het podium werd gereden voelde ik een kakofonie van handen. Mijn tepels gedraaid en gevoeld. Er zaten vingers in mijn kut en in mijn kont, soms één maar meestal meerdere en waarschijnlijk niet eens van dezelfde hand.

Ik wist zelfs niet zeker of het wel vingers waren. Ik verzonk in een dronken roes van geilheid en kwam aan de lopende band klaar. Ik was verworden tot zestig kilo neukvlees, gewillig, geil. Slechts een handvat voor mijn kutje en kontje en klaar voor alles.

Toen ik het einde van het podium bereikte en de laatste vingers uit mijn kutje werden getrokken en met een plopje ook het laatste voorwerp?

Wil je nog verder gaan? Waarschijnlijk de enkeling die zich niet tijdig naar voren had weten te worstelen. Ik was inmiddels helemaal achterover gekiept zodat ik weer op mijn rug lag en klaarblijkelijk midden op het podium. De volledige implicatie drong nog niet echt tot me door tot ik weer handen op mijn lichaam voelde. Meerdere handen, tientallen handen, overal, overal op, overal in.

Mijn kutje, mijn kontje mijn borsten, mijn buik, dijen, mond, en gezicht, zelfs vingers en tenen, alles werd gevoeld, geknepen gelikt en gepenetreerd. Ik zonk nog dieper weg in een zalige roes van onverschillige geiligheid. Ergens ver weg merkte ik op dat de speaker en de bewaarders alles in goede banen leidden en in de gaten hielden of niemand iets pijnlijks bij me uithaalde. Mijn kutje was heel even leeg maar werd direct, en voor het eerst, gevuld met een piemel. En een stevige ook. Hij pompte gewelddadig hard heen en weer en mijn karretje werd bijna door zijn remmen heen geduwd.

Snel werd er echter al gespoten en ik voelde hoe mijn kut vol liep. De lul was nog niet uit me getrokken of er zat alweer een volgende in.

Ondertussen werd mijn kontje ook voortdurend gevingerd. Er werd nog een pik tegen mijn wang gedrukt en ik opende mijn mond om hem in te slikken. Deze eerste lullen waren blijkbaar een soort teken want schijnbaar iedereen haalde nu zijn pik te voorschijn.

Overal voelde ik pikken langs me wrijven en in me prikken. Ze vochten om een plek in mijn kutje, kontje of mond. Mijn handen hield ik als vuisten om nog meer pikken geklemd die zich daarin klaarspoten.

De kap over mijn hoofd was inmiddels al doorweekt met sperma van de pechvogels die niet dichtbij genoeg konden komen en zich van een afstandje over me aftrokken. Ook mijn buik en borsten en dijen zaten vol met sperma. Het liep in straaltjes uit mijn kut en kont.

Ik kwam aan de lopende band klaar. Het leek eindeloos te duren. Een niet aflatende parade van anonieme pikken boorden zich in me en spoten me onder. Ik voelde mijn billen en schouders gewoon soppen in een plas sperma.

Mijn mond liep over. Soms probeerde ik te slikken maar dat ging niet eens omdat de volgende lul zich alweer in mijn mond drong. Geen seconde bleef mijn kont of kut leeg. Dikke lullen, korte lullen, lange lullen, lilliputterpikjes … het hele scala kwam langs en elk gaatje dat mijn lichaam kende werd gepenetreerd. Soms moest ik zelfs even happen naar adem.

Als willoos neukvlees liet ik het gebeuren en genoot ervan. Mijn verstand stond op nul. Elke lul die over me spoot deed me naar nog meer verlangen. Plots was mijn mond leeg maar voelde ik er iets overheen gedrukt worden.

Instinctmatig voelde ik met mijn tong en ontdekte dat het een kut was. Er waren dus ook vrouwen aanwezig!? Ik likte gretig en boorde mijn met zaad overdekte tong zo diep mogelijk naar binnen. Ik voelde de kut verkrampen en schokkend kwam de vrouw op me klaar. Haar sappen liepen over mijn kin en voegden zich bij de spermaplassen onder mijn hoofd. Direct werd haar plek weer ingenomen door een dikke lul.

Dit ging zo door. De ene pik na de andere, af en toe afgewisseld door een kutje. Na een in mijn beleving oneindige tijd was echter de laatste aan zijn gerief gekomen. Mijn kutje voelde de laatste pik uit zich glijden en er kwam geen vervanger meer, mijn kontje voelde geen vingers meer wroeten en mijn mond bleef open hangen … leeg.

Wat resteerde was ik alleen, … volledig doorgeneukt,.. Mijn brein registreerde vaag en vanaf een afstand hoe ik er aan toe was. Liggend op mijn rug, knieën opgetrokken en wijd uiteen vastgebonden , mijn handen idem uitgestrekt. Mijn kutje kletsnat, mijn aars ook. Hele plassen sperma in mijn navel, tussen mijn borsten, onder mijn billen, schouders en hoofd. Mijn gezicht, nog steeds afgedekt met de van sperma en kutvocht doortrokken kap.

Mijn armen, schouders, dijen, voeten en handen, borsten, alles was bedekt met een plakkerige laag sperma. En ik voelde me … geweldig. Ik stond te midden van een paar honderd anderen in een zaal. Het was een klein zaaltje met een relatief groot podium. De zaal was voor tweederde vol. Door het brede podium hield dat in dat de achtersten ongeveer vijf rijen voor zich moesten dulden. Ik stond vooraan, met mijn borst tegen het podium geklemd.

Samen met wat vrienden waren we ingegaan op de uitnodiging die in de societeit had gehangen: We waren allemaal aangeschoten en zo te zien had de rest van het publiek ook niet op een droogje gestaan. Ik had een vaag idee over wat ons te wachten stond. Ik kende wat experimenteel theater van een ex-vriendin. Eindeloos geïmproviseerd over niks … maar ach … alles beter dan bedrijfskunde! De show zou om acht uur beginnen en het was nu tien over. De zaal werd ongeduldig.

Het onrustige gejoel nam toe in volume. Plots, zonder verdere waarschuwing, verscheen er een man op het podium. Hij nam direct het woord en begon een verhaal over de show. Ik luisterde helemaal niet. De broeierige warmte had me loom en ongeinteresseerd gemaakt. Totdat ik een opmerking opving over niet toegestaan onder de achttien jaar. Ook de zaal reageerde met opgewonden gemompel en het gejuich en gejoel nam toe. Ik kon de speaker nauwelijks nog verstaan terwijl ik dat nu juist wel wou. Nu werd het doek opzij getrokken en op het podium verscheen een vrouw met een kap over haar hoofd.

Er werd luid gefloten en geklapt. Dit beloofde leuk te worden. De vrouw werd naar het midden van het podium geduwd door twee enorme kleerkasten. Waarschijnlijk jongens van de nabij gelegen sportschool. Eenmaal midden op het podium werd ze uitgebreid getoond en rondgedraaid.

Escort meisjes belgie tranny limburg