Kut met veel schaamhaar slappe lul aftrekken

kut met veel schaamhaar slappe lul aftrekken

Feitelijk kun je een paar dingen doen: Wat je in het laatste geval doet is aan jullie, misschien vindt je vriendin het eigenlijk wel heel leuk om zich door hem te laten vingeren, of door jou en hem samen; en wie weet, wil ze zich eigenlijk laten neuken door hem. Hallo, Ik ben men belofte nagekomen. En bij deze ben ik ontmaagd. In het begin deed het wel wat zeer maar het deed wel deugd. Hij is wel rapper klaar gekomen dan ik. Het was echt zalig!!!!

Oja mijn eene vriendin van 14 wou dat nog eeens zien wat ze gezien heeft dat ik hem afgetrokken heb. Wat zou ik nu doen? Aan haar heb ik alles gezegd wat we gedaan hebben. Ik vind dat ook j hebt t beloofd. Spijt, zeg je, maar, waarván heb je nu eigenlijk spijt? Natuurlijk had je nooit gedacht dat hij zich dit door jou zou laten doen, zich laten aftrekken. Maar hij had wél een heel goede reden, want jij hebt hem immers beloofd dat hij je mag neuken. Dus, stel dat niet uit, maar laat hem je neuken.

Zorg gewoon voor condoompjes, nodig hem uit op je kamer, kleed eerst jezelf en dan hem uit, rol een condoom om zijn stijve die heeft hij dan gerust wel , spreid je benen en je kutlippen en laat hem je neuken. Wel zo fair om hem dat te geven. Per slot, je hebt hem voor het oog van je vriendinnen 'voor paal' gezet.

Wat je beschrijft over jouw gedachten en vast ook die van je vriendinnen tijdens vingerbeurten die volgden op het hem afgetrokken zien worden, daar kan ik me veel bij voorstellen. En logisch toch dat het stiller werd, dat aale aandacht uitging naar wat jouw handen met hem deden, met zijn pik, tot spuiten aan toe. En dat die twee jarigen zenuwachtig giechelden. Heb je er nu spijt van dat je hem zover hebt gebracht? Misschien hem wel letterlijk voor lul hebt gezet?

Zie dan dat je laten neuken als goedmakertje naar hem toe. En als je het lef hebt, zeg dan ook tegen je vriendinnen dat je hem dat als wederdienst hebt gegeven nadat hij zich liet aftrekken door jou. Dat geeft je vriendinnen ook weer begrip voor waarom hij zich door jou, mooie en o zo geile meid, liet aftrekken. Bijna alsof je je laat neuken voor het oog van heel je vriendinnengroepje, toch? Wel zo sportief naar hem.

Je volgende posting beschrijft dus hoe hij je neukte, ik verheug me erop én ik reken erop, verleidster die je bent. Nooit gedacht, zeg je? Meen je dat nu echt? Meen je dat echt?

Je bent gewoon een stuk ouder, hebt veel meer overwicht, en dat heb je succesvol ingezet. Zoe zie je maar hoever je daarmee kunt komen? Vast wel, maar dan wel vermengd met de verrukkelijke wetenschap dat hij, 14 jaar jong, jou, toch 3 volle jaren ouder, mag neuken.

Dat valt me heel erg van je tegen. Je vriend kwam en hoopte op een intiem uurtje met jouw en jij zet hem meteen tussen al die meiden letterlijk voor lul.

OK, jij had hem eerst 2 keer uitgenodigd en de 3e keer kwam hij onverwacht, hij kwam misschien op een ongelegen moment, er waren vriendinnen. Maar je hebt hem half belooft dat jullie neuken als hij zich voor die meiden liet aftrekken maar je wist dat je helemaal niet van plan bent dat ook te doen. Dat was twee keer een rotstreek.

Wat zeggen die vriendinnen dan daarvan. Er zijn er toch wel bij die een goede relatie met een jongen hebben hoop ik. Overigens, als jullie nu wel samen zouden neuken, of ook, als je je door hem zou laten neuken want samen zit er bij jouw niet in, dan komt het nog niet goed. Ik heb er eigenlijk wel spijt van dat ik gezegd heb dat we dan gaan neuken als hij dat liet doen.

Ik had nooit gedacht dat hij dat zou laten doen. We hebben niet gevingerd maar wees er maar zeker van dat ik er savonds wel aan dacht toen ik vingerde. En de andere meisjes zullen ook wel gevingerd hebben savonds. Op die moment hebben we dus niks gedaan. Op het moment dat ik hem aan het uitkleden was was er veel lawaai en iedereen was zo aan het roepen. Op het moment dat ik zijn boxer uit dee was het veel minder lawai.

Ze waren wel wat aan het lachen met zijn blootje vooral die 2 van 14 jaar. Op het moment dat ik hem aan het rukken was zei nieman nog een woord en iedereen keek aandachtig. Je hebt hem wel min of meer voor het blok gezet zeg, door hem zich te laten aftrekken waar meerdere vriendinnen van je bij waren. Hoeveel vriendinnen je nu feitelijk hebt laten toekijken hoe hij zich liet aftrekken beschrijf je niet, maar jullie moeten minstens met zes meiden zijn geweest.

Tja, toen hij eenmaal heel stoer 'ja' had gezegd kon en wilde hij niet meer terug, natuurlijk. Maar het zou best kunnen dat het hem toch wel overviel dat jullie met maar liefst 6 meiden of meer nog? En jij ondeugd, hebt hem nog laten wachten ook toen je vriendinnen allemaal van die prachtig gebouwde turnmeiden Maar, hij liet zich dus wél helemaal uitkleden, had zelfs even een slappe pik in het begin.

Maar, hihi, hij heeft nu dus wél wat tegoed nog van je, namelijk dat je je laat gebeuern dat zijn stijve jouw kutje binnen mag. Ik ben dus benieuwd naar je volgende posting, waarin je beschrijft hoe dát is verlopen. Is dat iets wat jullie zichtbaar voor elkaar doen, jezelf vingeren, of misschien wel dat je elkaar vingert?

Dat is idd een goeie vraag die je op het laatste stelt jongen Fijn dat je iedere keer zo duidelijk antwoord. Ik kan me je al een beetje voorstellen.

Ik denk, je hebt overdreven angst voor jongens. Je wil bij de omgang met jongens alles pressies bepalen. Je wil je nog niet laten ontmaagden.

Goed, maar je bent bang dat een jongen van 14, die er als 12 kan uitzien dat tegen je zin zou doen, dat hij je verkracht. Is dat er niet een beetje over?

Je laat je samen met je zusje van 14 iedere 3 weken scheren in een schoonheidssalon. Met vrouwen onder elkaar heb je het volste vertrouwen? Vriendschap is zonder onvoorwaardelijk vertrouwen moeilijk.

Zonder onvoorwaardelijk vertrouwen lukt dat niet. Waarom heb je in vrouwen zo veel vertrouwen en niet in jongens, zelfs niet in je vriendje van 14? Tuurlijk scheer ik me. Ik laat me scheren door een schoonheidsalon hier in de buurt.

Ik en men zus van 14 gaan er omù de 3 weken naartoE Eerst wou ik hem scheren maar eigenlijk is het de moeite niet. Hij heeft maar een heel klein beetje schaamhaar. En anders gaat hij zoals een jongen van 12 uit zien.

Ik vind het wel een verschil, 14 en 17 jaar. Dat is toch gewoon érg lekker, jezelf vingeren of aftrekken terwijl je de ander naakt ziet. Wat er al niet uit kan voortkomen als je elkaar regelmatig ziet in de trein, toch? Meisje 17, je zegt dat je die jongen wel zou willen scheren. Per slot, je hebt hem al aangeraakt, afgetrokken zelfs, het is maar net een stapje verder om hem daarvoor eerst lekker glad te scheren.

Als hij dat wil dan, natuurlijk. Trouwens, waarom zou je jezelf niet scheren terwijl hij toiekijkt? Of, spannender toch wel, je láten scheren door hem?

Tegelijk vind ik het wel heel lief zoals je beschrijft dat je je toch ook wel preuts voelde. Enne, je kúnt natuurlijk, mochten jullie dat beiden willen, je laten vingeren door hem. Of, en dan is het nog steeds geen neuken al gaat het wel weer een hele stap verder, dat jij hem pijpt, en dat je je door hem laat beffen. Is dat iets waar je al wel over denkt, wat je eigenlijk best graag zou willen dat er gaat gebeuren?

Voor de duidelijkheid, je scheert jezelf wel regelmatig al, toch? Ik heb hem eerst helemaal uitgekleed en toen hij helemaal in zijn blootje stond heb ik me langzaam uitgekleed voor hem. Zijn piemeltje kwam rap stijf. Ik had ook gezegd dat hij mocht mastruberen op het moment dat ik me aan het uitkleden was en dat heeft hij ook gedaan. Fijn dat je er van hebt genoten. Heeft hij jouw ook aangeraakt? Het lijkt er op dat hij alleen heeft gekeken. Ik heb al gezegd wees fair met hem, hij is pas Toen ik 14 was mocht ik bij een vriendin de borstjes voelen en strelen.

Ook heeft ze mij alle plooitjes van haar kutje uitgelegd en ik mocht haar Gspot zoeken, niet gevonden en haar klitje wel gevonden. Hem scheren, als hij dat wil, moet je dat zeker doen. Fair zou zijn dat hij jouw dan ook mag scheren. Juist op het einde heb ik hem klaar getrokken en dan heb ik mezelf klaar gevingerd.

Ik voelde me wel wat preuts op het moment dat ik men kleren uit dee. Men vriendinnen van de turnclub hebben me al naakt gezien men moeder en men zus maar het was al even geleden dat er mij een jongen naakt zach daarmee. Waarom zou ik een condoom moeten gebruiken? Ik heb wel zin om zijn piemel eens te scheren langs de andere kant heeft hij nog heel erg weing en is het nog de moeite niet.

Ja, dat is een uitstekend plan. Je gaat iets doen voor hem. Dat is de hoofdzaak. Na het zelf masturberen, wat dacht je van elkaar. Jij hebt hem al eens, laat hem nu jouw ook. Als dat goed gaat komt de rest vanzelf. Ik wens jullie een onvergetelijke dag.

Ik ga me voor hem uitkleden voor hem en dan ga ik hem helemaal uitkleden. Daarna kunnen we samen mastruberen. Ik bij mij en hij bij hem. Je zegt "We hebben geen relatie" maar het lijkt er toch wel op na een jaar op de trein.

Je voelt je schuldig omdat hij niets mocht, je zelfs niet mocht zien, en jij wel alles gezien en gedaan hebt wat je wou. Als je hem weer uitnodigt kan je dat toch nog gemakkelijk goed maken. Maar je naakt laten zien en verder niets, dat is flauw voor een jongen "waar je goed mee opschiet. Er is toch nog zo veel meer mogelijk. Wel eens gehoord van "petting"? Vertaald is petting knuffelen maar het betekend meer "alles behalve neuken", en dat is heel veel.

Zet je fantasie maar eens aan het werk. Je vriend is 14, jij bent 17, hij gaat nooit doen wat jij niet wil. Wees fair tegen hem, behandel hem een beetje als een kleinere broer. Dat is wel een idee. Welk elk ons eigen. Hoe zou ik het aanpakken? Ik ben niet verliefd op hem maar ik moet toegeven dat ik het wel geil vind om hem volledig naakt te zien. Zo een puberpiemeltje met beetje schaamhaar. Laat hem jou vingeren? Of anaal laten nemen, dan ben je nog maagd, maar heb je toch al iets gedaan: P Jullie kunnen zoveel doen samen zonder echte seks te hebben!

Supergeil - Samen masturberen. Je kan hem vragen welke kleding hij geil vind staan bij je zodat je die aan kunt doen. Je zou hem ook kunnen laten voelen aan jou als je de kleding nog aan hebt of als je in je sexy lingerie staat. Ik vond het best spannend. Nu dat ik dat gedaan heb zit ik wel met hem in. Ik denk wel dat hij verlegen is omdat ik hem in zijn blootje heb gezien en dat ik hem afgetrokken heb.

Terwijl hij mij niet naakt gezien heeft en niks heeft mogen doen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil hem wel iets terug gunnen maar ik wil nog maagd blijven. Ik wil ontmaagd worden door de jongen waar ik op verliefd ga worden. Nou, ik had nooit gedacht dat Tim zich zelfs al aftrok. Hij leek me gewoon nog onvolwassen dat ik dacht dat hij nog nooit aan seks had gedacht. Hoewel, ik was een paar jaar jonger dan hem toen ik voor het eerst begon te proberen. Meteen na wat ik hoorde wat jij vanaf het begin doet elke avond.

Ik wist niet wat ik moest zeggen. De kleine geile broer van me had me al jaren afgeluisterd, en ik wist niet dat hij het wist.

Ik haalde diep adem, het besef dat mijn pik helemaal slap was geworden in de tijd dat Tim tot mij sprak. Ik probeerde mijn gedachten te focussen om er achter te komen wat ik moest zeggen tegen mijn kleine broertje. Hij luisterde naar wat ik zoal aan het doen was. En tegelijker tijd was ik een beetje boos. Dat mijn broertje had mij betrapt, en had elke avond naar mij geluisterd, tijdens de meest intieme momenten die ik voor mezelf had.

Mijn eerste gedachte was om naar de badkamer toe, hem te vergrendele, en mezelf daar af te trekken. Ik kon het niet geloven. Ik zat op mijn bed en keek hem voor een minuut aan. Ik wist het zeker, wat hij uitspookte onder het laken. En toen keek ik recht omhoog naar zijn gezicht, waarna hij mij ook recht in mijn ogen aankeek.

Binnen een paar seconden was mijn lul van slap, tot volledig stijf. Nog steeds werd mijn lul als maar stijver, mijn broertje keek mij weer recht in mijn gezicht. De snelheid was een beetje sneller geworden, terwijl hij zelf nog steeds langzaam streelde. Voor dat ik besefte wat ik deed, had ik mijn hand al tussen mijn benen en ik was ik mijn volledige stijve lul aan het strelen.

Ik dacht er niet meer bij na, en duwde met mijn duimen de tailleband van mijn boxer naar beneden tot aan mijn voeten. Ik sloeg mijn rechterhand rond mijn keiharde lul en begon te strelen, het zelfde tempo dan wat Tim ook deed. Daarna gooide Tim het laken opzij zodat ik een volledig zich had op mijn broertje zijn naakte lichaam.

Weldra hervatte ik weer langzaam het strelen van mijn lul. Wederom verraste Tim me. Hoewel zijn lul niet zo groot was als de mijne, had mijn kleine broertje best wel een vrij grote lul. Het was moeilijk te zeggen, met zijn vuist eromheen, maar ik kon zien dat hij best een hele grote lul had voor zijn leeftijd. Ik was verrast door de hoeveelheid schaamhaar die groeide tussen zijn benen.

Nogmaals, had hij niet zoveel schaamhaar als de mijne, maar voor een jongen van zijn leeftijd, was het best veel schaamhaar rond zijn lul. Inmiddels was er bij mij al haar begonnen te groeien bij mijn: Ik vroeg me af of mijn kleine broertje geen haar op zijn ballen had, hierdoor werd mijn lul steeds stijver.

Ik kon zijn ballen niet zien vanuit de hoek waar ik nu zat. We zaten er voor een moment, zwijgend voor uit te kijken, terwijl we ons lul streelden. Ik spreide mijn benen een beetje waardoor ik wist dat mijn broertje Tim er een beter zicht op had. Ik denk dat dit voor Tim een soort van uitnodiging was, voordat ik het wist, zat mijn broertje geknield voor me op de grond en had alle tien vingers rondom mijn lul heengeslagen. Het was de eerste keer dat iemand anders mijn lul had aangeraakt.

Hoewel Tim erg kleine vingers had zou je bijna denken dat het een meisje was dat langzaam mijn pik streelde, in plaats van mijn eigen jongere broer. En ik keek naar die kleine handen die zachtjes me lul aan het aftrekken was. Hij kwam zo dichtbij, dat het leek of dat hij het puntje van mijn eikel begon te zuigen op mijn lul.

Die gedachte deed het bloed naar mijn kruis toe lopen. Ik kon de adem voelen van zijn woorden boven mijn lul. Toen trok mijn broertje een van zijn handen bij mijn stijve lul weg en duwde zijn hand tussen zijn eigen benen. Met de ene hand trekte die zich zelf af, en met zijn andere hand streelde hij mijn lul.

Mijn ademhaling was sneller geworden, elk trekje van zijn hand aan mijn lul kon ik voelen. Deze nacht met deze geile gebeurtenis had ik nooit kunnen dromen, het horen zeggen van mijn kleine broer, het vloeken van mijn geile broer Tim die door het dolle heen was, laat staan over hoe groot mijn pik was, nou, ik weet niet wat me bezielde. Nou eigenlijk wist ik precies wat me bezielde, Lust.

Ik bedoel, ik was pas een jaar of twee aan het ontdekken op seksueele gebied. Niet te vergeten dat ik al hele nacht naar sex verlangde. Shit, ik begon een stijve krijgen. Nog voordat ik het huis verliet eerder die avond, met de hoop op het scoren van een date. Ik vertelde Tim over mijn plannen voor de nacht. Ik was geil en verlangde naar seks.

Na bijna vier uur van geplaagd te worden door een stijve, was nu het moment waar ik naar verlangde. Nu, mijn kleine broertje mijn lul aan het streelen was met zijn hand, en met zijn ander met zijn eigen lul aan het spelen was.

Zijn gezicht was zo dicht bij mijn lul dat ik zijn hete adem kon voelen. Ik moet toegeven, Tim had gelijk toen hij zei dat ik zou moeten aftrekken voordat ik zou kunnen slapen. En mijn kleine broer was niet stoppen met wat hij deed, en binnenkort zou ik dat zeker ook te doen. Hij nam zijn hand van me en zei tegen mij: Lucas doe je het licht even aan? Want ik wil zo graag goed kunnen zien. Ik deed wat Tim mij gevraagd had, strekte mijn linkerhand achter me naar de schakelaar, hierdoor gingen mijn heupen iets van mijn bed af.

Toen mijn vingers de schakelaar hadden aangezet, keek ik naar beneden. Op het moment dat het licht ging, zag ik mijn kleine broertje, wederom met mijn lul in zijn beide handen, lippen vooruit en kuste de eikel van mijn harde lul. Zijn ogen moesten even wennen aan het licht, en terwijl hij naar beneden keek, keek ik naar hem. Net als hij was getroffen door een bliksemschicht, sprong hij achteruit en liet mijn lul los.

Ik zette mijn kont terug op mijn bed, en begon mezelf af te trekken, wachtend om te zien wat de kleine snotaap zou gaan doen. Het eerste wat hij deed was staren naar mijn lul.

Langzaam streelde hij zijn eigen stijve lul met zijn hand, terwijl zijn andere hand zijn eigen ballen streelde, terwijl hij staarde naar mijn stijve pik. Ik rukte me een tijdje aan mijn eigen lul, terwijl ik dat deed dacht ik dat Tim spontaan zou klaarkomen. Als hij een lading sperma kon spuiten?

Zeker als hij oud genoeg was, en van wat ik kon zien tussen zijn benen, leek een behoorlijke afmeting van een paar grote ballen, voor een kind van zijn leeftijd.

Hoewel ik weet dat ik op zijn leeftijd nog niet kon klaarkomen, toen ik voor het eerst begon met aftrekken. Ik kon Tim nu beter zien met het licht aan, maar met zijn handen over zichzelf, had ik nog steeds niet een goede blik op zijn lul gekregen. En wat ik zei kan ik niet geloven. Het was lang nog niet zo groot als de mijne, maar de lul van mijn kleine broertje was bijna even lang als de mijne.

Ik vond de manier waarop zijn handen streelden over mijn voeten, hij raakte me nauwelijks, en dan voel je zijn hand strak om mijn huid. Hij schoof een beetje naar voren met zijn en pakte mijn lul. Ik zat daar en liet hem lekker met mijn lul en ballen spelen voor een tijdje. Zo moet ik toegeven, dat hij gevoelens in me losmaakte die ik nooit had gedacht om ze te voelen. Nogmaals ik begon te denken dat als Tim niet spoedig zou stoppen, dat ik spontaan zou klaarkomen. Dus, liet ik hem gaan zolang als ik durfde.

Maar toen mijn broer aan de onderkant van mijn ballen kwam, voelde ik al behoorlijk wat zweet druppels langs mijn schaamhaar en ballen lopen. Toen trok Tim zijn hand naar zijn gezicht en ik hoorde hem ruiken met zijn neus.

Dit alles zag ik voor mijn neus gebeuren, dat mijn kleine broer zat te snuiven van mijn mijn zweet van me ballen, terwijl hij met zijn andere hand door mijn schaamhaar streelde, snuifde hij de geur van mijn balzak van zijn andere hand.

Ik bewoog mij dichter na hem toe, en pakte Tim´s armen en begon hem te strelen. Daar zag ik hem voor me zitten, in het fel licht van mijn bedlampje zag ik mijn broertje naakt voor me. Hij was mager, maar strak.

En had een licht getinte huid. En hij had een mooi wasbordje, want ik kon zijn ribben tellen. Zijn buik was ingevallen en zijn navel zonk veel dieper in zijn strakke, kleine buik-spieren. En misschien had hij niet zo veel schaamhaar als ik had gedacht. Het was donker blond en met zijn licht getinte huid zag zijn lul er erg aantrekelijk uit … Maar het was zijn lul waar ik mijn ogen niet van af kon houden. Het was net iets kleiner dan die van mij, maar voor een kind van zijn leeftijd had Tim best een flinke grote lul tussen zijn benen.

Shit, ik schatte mijn lul slechts 2 cm langer dan de zijne, Tim zijn lul schate ik op zo´n 18 cm. Nogmaals, mijn acties werden beheerst door lust. Het enige wat ik wist was dat ik moest weten wie van ons een langere lul had. Alleen al de gedachte dat mijn kleine broertje een langere lul zou hebben dan de mijne … maakte mij gek.

Ik was een beetje verbaasd dat dat Tim´s lul slechts 2 cm korter zou zijn dan de mijne, ik moest nu echt weten wie van ons 2 een grotere lul had. Om er zeker van te zijn, stond ik recht tegenover hem. Ik voelde de overwinning, wetende dat mijn lul diep begraven in Tim zijn ballen begraven was.

Nog voordat ik me geheel bewust van was wat er gebeurde, omhelsde Tim mij met zijn armen rond mijn nek en zijn gezicht lag op mijn borstkas. Ik hield nog steeds onze stijve lullen in de ene hand en mijn andere hand hield zijn billen vast, ik draaide ons om naar het licht toe, en trok Tim stijf tegen mijn eigen naakte body aan.

Ik voelde de warmte van zijn lichaam tegen mijn naakte borstkas aan. Ik voelde zijn warmer adem tegen mijn bezwete borstkas aan. Mijn kleine broertje stopte plotseling met ademhalen. Ik voelde zijn ballen in mijn hand, steeds harder worden, zijn hele lichaam was verstijfd.

Eerlijk gezegd besefte ik niet echt wat er gebeurde, totdat Tim´s lul hard begint te kloppen en zijn warme zaad begint te spuiten in mijn hand. Maar om een of andere rede realiseerde ik me dat het gesmolten lava het sperma van mij geile kleine broertje is, nou … er kwam zo veel sperma dat zelfs zijn schaamhaar op zijn buik spoot. En de kleine snotaap had grote klodders zaad liep druipend langs zijn haarloze benen op de vloer van onze slaapkamer.

Niet te vergeten dat het sperma zelfs op mijn ballen zat, hoewel mijn kleine broertje had het meeste zaad op zich.

Zo kwam het dat ik mijn eerste echte seksuele ervaring had met mijn broertje, de eerste keer dat ik sex had met een ander. En dit gebeurde met mijn kleine broertje die gedrukt tegen mijn aanstond , die bezig was zijn lading tegen mijn ballen aan te spuiten.

En het vreemde was, ik had nog nooit zo´n stijve lul gehad, mijn lul werd als maar groter en dikker als ik keek naar al het zaad van mijn broertje. We waren allebei door zweet en ons lichaam was bedekt met zaad. We waren zo nat van het sperma dat we gleden tegen elkaar aan. Ik bewoog mijn hand mijn zijn zaad hand over zijn goedlijk lichaam uit.

En zonder iets te zeggen, pakte ik Tim bij de achterkant van zijn hoofd en trok zijn gezicht na me toe en gaf hem een heerlijke zoen. Die heerlijke rode lippen volle lippen kuste mij heerlijk. Tim´s armen omhelsde me rond mijn nek en kuste me terug. Het duurde niet lang, of we waren elkaar heerlijk aan het tongzoenen, en ondertussen betasten we elkaars naakte lichaam. Ik weet niet hoe lang dat geduurd heeft, voordat we op mijn bed vielen. Of hoe lang we elkaar aan het betasten waren en elkaars tong zo diep mogelijk bij elkaar naar binnen proberen te schuiven.

En de hele tijd streelden onze handen over het lichaam van de ander, onze lullen stevig tegen elkaar aan, geheel glibberig van al het zweet en sperma die was verzameld. Ik heb nog nooit zo snel mijn zaad gespoten als die keer, zo snel als ik op dat moment klaar kwam. Zijn handen hielden me vast en hij draaide me om op mijn rug, waardoor hij in positie was veranderd en nu boven op me lag. We keken elkaar in de ogen en raakten beide hiervan behoorlijk geil.

Het was Tim, mijn broertje, in wiens ogen ik aan het staren was met complete lust. Dit was gewoon verkeerd. Ik probeerde om te vertellen dat we moesten stoppen, we waren broers. En ik dacht dat geen van ons twee homo was. Tenminste ik dacht het niet. Ik bedoel, dat ik dacht aan Frank of een van mijn andere vrienden toen ik mezelf afrukte, een keer in de zoveel tijd. Maar dat maakt me geen homo. Omdat ik naak in bed lig met ons lichaams strak tegen elkaar, schurend liggen onze stijve lullen tegen elkaar aan… nou ja gewoon, het feit dat wij beiden een stijve lul hadden was al erg genoeg.

Ik was niet zeker of ik nu dit nu onder de hoek van: Maar het maakte niet uit. Tim gooide mij gedachten weg, en zei anders was ik er toch niet mee ingestemd. Zijn tong raakte het puntje van mijn onbesneden eikel en begon me heerlijk te zuigen zuigen. Ik was op het punt om mijn eerste pijpbeurd te krijgen. Het voelde zo geil dat mijn jonge broertje me pijpte, mijn gehele hete eikel in zijn geile mond. Ik keek naar beneden, dit was alles wat ik nodig had. Nu moet ik toegeven ondanks dat Tim mijn broertje is, deed hij het heel erg goed.

Met zijn kaken wijd uitgestrekt deed hij een poging om mijn lul geheel in zijn mond te krijgen. Mijn broertje ziet er niet slecht uit. Zijn haar was lang, tot aan zijn schouders maar meestal hield hij het opgebonden in een staart en zijn bevrijde haarlokken bedekten mijn gezicht.

En zo dun als hij was, kon ik bijna denken dat het een aantrekkelijk meisje was, vooral onder de bril die hij bijna altijd op zijn gezicht had. Maar dit was alles wat ik nodig had. Het was de manier waarop Tim naar me keek, met die geile blik in zijn ogen.

Als ik het op tijd had aanvoelen komen, zou ik mijn broertje hebben gewaarschuwd dat ik op het punt stond om mijn broertje zijn mond vol te spuiten. Echter, het gebeurde gewoon zo verdomd snel. Mijn ogen dichtgeslagen en mijn gehele lichaam lag zo intens te genieten. Ik kon niet zien wat mijn kleine broertje aan het doen was, maar hij zou het zeker horen en voelen.

Toen voelde ik mijn eerste schot zaad exploderen in zijn mond. Tim maakte een geil geluid wat moeilijk is te beschrijven. Ik wist dat ik de eerste keer best veel sperma spuite. Het voelde zo ongelooflijk geil dat het er bijna pijn van deed. De tweede explosie was net zo krachtig.

Ik voelde mijn hete sperma spuiten uit mijn eikel in de reeds hete en natte mond van mijn broertje. Een seconde later voelde ik Tim beginnen om nog harder te zuigen. En ik hoorde hem slurpend. Mijn kleine broertje was mij heerlijk tussen mijn benen aan het zuigen van mijn eikel. Hij dronk mijn zaad op, net alsof hij een week niet had gedronken. Ik merkte dat hij moeite had om mijn hoeveelheid zaad die ik in zijn mond schoot door te slikken.

Ik voelde mijn zaad druppen langs de schacht van mijn lul, dat warme zaad bereikte mijn schaamhaar en kwam op mijn ballen terecht. Al met al, het gevoel van mijn pik, het slurpende geluid, wetende dat mijn lading werd ingeslikt, en wetende dat het mijn kleine broer was die het doorslikte.

Al het zaad wat ik spoot leek wel het zaad van een hele week. En toen was het gewoon te veel voor Tim om door te slikken te hij begon te kokhalzen en verslikte zich in mijn lading, nou ja, om wat voor reden dan ook, dat maakte me alleen maar geiler en schoot Tim zijn mond nog steeds vol. Mijn hele lichaam schokte, elke spier voelde ik als ik weer een straal sperma spoot in Tim zijn mond. Ik had nog nooit zo veel zaad geschoten als nu.

Ik kon niet geloven de ongelooflijke sensaties die ik door mijn lichaam voelde gaan, mijn broertje probeerde zo goed als hij kon om het allemaal door te slikken. Na wat een eeuwigheid leek, slurpte Tim de laatste paar druppels uit mijn eikel, terwijl mijn uitgeputte lichaam trilde en beefde van het intens klaarkomen.

Ik kon niets, daar lag ik. Mijn lichaam voelde alsof het was overreden door een stoomtrein. Mijn spieren waren nog stijver dan na een voetbal training. Ik vroeg me af of ik ooit weer normaal zou ademen. En nog steeds voelde ik mijn kleine broertje tussen mijn benen, zachtjes zuigend tot de laatste druppels van sperma uit mij kwam.

Mijn eikel was veel te gevoelig om door Tim gelikt te worden. Ik verzamelde alle energie die ik had en duwde hem uit de buurt van mijn lul weg.

Het was gewoon te pijnlijk voor mijn overgevoelige eikel. Ik had nooit gedacht dat een orgasme in me kleine broertje zijn mond zo heftig zou zijn. Hij kwam tegen mijn bezwette lichaam aan liggen en kuste me. Tim en ik bracht een groot deel van de tijd door, door elkaar heerlijk te zoenen en te tongen. Echter, mijn kleine broertje´s mond was niet bedekt met mijn Zaad zaols bij de eerste keer.

Ik proefde mijn eigen Zaad. Tim kalmeerde een beetje, hoewel ik zijn lange, stijve lul voelde tegen mijn buik. Ik had Tim slecht twee keer klaar gekregen, en ik zelf slechts een keer. Maar ik was uitgeput en ik dacht dat hij nu wel terug zou gaan naar zijn eigen bed om te slapen. Maar mijn kleine broertje had andere ideeën.

Na een laatste stevige kus streelde Tim mijn lichaam. Ik keek naar zijn nek, zijn borstkas en zijn strakke buik beweegde over mijn gezicht, toen voelde ik iets porren tegen mijn kin. Het was groot, vlezig, warm en nat. Diep van binnen wist ik wat het was, ik was nog steeds een beetje geschokt toen Tim zijn lange lul boven mijn gezicht had. Zijn voorhuid was niet besneden en zijn eikel was bedekt met helder voorvocht.

Zodra hij klaar was met praten, had de kleine snotaap zijn heupen gekanteld naar beneden en voor dat ik het wist, had ik een lul in mijn mond. Nu, zou ik liegen als ik zei dat ik me nooit had afgevraagd hoe het zou zijn om een lul te pijpen, maar ik had nooit gedacht dat ik het ook zou gaan doen.

Laat staan dat ik ooit mijn kleine broertje zou pijpen. Maar dat gebeurde nu wel. Ik pakte Tim bij zijn heupen, zodat ik controle had over hoe diep zijn lul in mijn slokdarm kwam. Ik duwde zijn heupen achteruit zodat ik alleen de eikel van zijn lul in mijn mond kon voelen. Tim probeerde zo veel druk op zou zijn heupen te zetten dat zijn lul diep in mijn keel kwam. Ik duwde hem weer van me af zodat ik weer adem kreeg. En je kunt je voorstellen wat er daarna gebeurde.

Hij duwde zijn lul zonder een waarschuwing naar binnen. Bij zijn volgende stoot, zette hij nog veel meer kracht achter en ik voelde de eikel van zijn lul geheel tot achterin mijn keel naar binnen duwen. Toen slaakte Tim een geile kreet. Ik koos voor de eerste optie en meteen slikte ik al zijn zaad van mijn broertje door, ik duwde vervolgens zijn heupen iets naar achter. Nou, zijn eikel was toen precies tussen mijn lippen, zodat zijn tweede schot met zaad mij mond vulde.

Nogmaals, moest ik slikken, daarna was er nog een schot met zaad. Ik merkte wel dat de smaak van Tim zijn sperma veel minder bitter was als mijn eigen zaad. Tim gromde en kreunde als hij zijn lading schoot, het was zo intens voor hem dat hij buiten zich zelf was.

Daarom gaf ik hem ondersteuning door zijn heupen goed vast te houden. Er was zo veel zaad van hem, dat ik me af vroeg wie van ons twee meer zaad in de andere zijn mond had gespoten. Ik kon nauwelijks voorstellen dat ik meer had gegeven dan wat hij in mijn mond gaf. Het leek alsof Tim maar bleef door spuiten, straal na staal van zijn sperma diep in mijn mond, ik bleef maar slikken.

Hoewel, ik kon de klodders zaad van mijn broer langs zijn lul te en mijn lippen doorvoelen stromen, druipend langs mijn wangen en over mijn kin. Toen hij eindelijk klaar was voelde ik zijn lichaam ontspannen over me heen, ik trok zijn lichaam naar beneden, zodat zijn lul uit mijn mond gleed, en een ogenblik waren we weer van aangezicht tot aangezicht.

Nu wist ik niet of mijn kleine broertje ooit zijn eigen zaad had geproefd, maar omdat hij het ook bij mij had gedaan duwde ik mijn lippen tegen de zijne zodat hij zijn eigen zaad kon proeven. Tim begon te zuigen aan mijn tong net zoals hij met mijn lul had gedaan, waardoor hij zijn eigen sperma in zijn mond kon proeven. We lagen er al een tijdje naakte tegen elkaar aan, met elkaars zaad heerlijk geil in ons mond. Toen sprong mijn kleine broer omhoog alsof hij was geschokt en zei: Ik heb nooit gehoord dat hij weer terug kwam.

Want ik was als een blok in slaap gevallen, of hij nu vijf minuten of vijf uur weg is geweest ik had geen idee. Ik had nog nooit zo diep geslapen in jaren. Ik werd laat de volgende ochtend wakker, zoals altijd met een kloppende erectie, het moment dat ik mijn lul beet pakte vroeg ik me af of ik had gedroomd.

En dat alles op de avond er voor maar een droom was geweest. Nu ik wakker was ging ik ook maar naar beneden om te pissen dacht ik, maar dat deed ik niet. Met de chaotische herinneringen aan Tim en ik die elkaar hadden gepijpt, ik was mijn lul aan het aftrekken bij die gedachten van de vorige avond, dit maakte me zo geil dat ik al snel een lading sperma met mijn lul in mijn borst-haar en schaamhaar spoot.

Daarna trok ik mijn kleren aan en ging naar de badkamer omdat ik nodig moest plassen. Ik kon niet geloven wat ik had gedaan. Wat wij hadden gedaan. En al de gevoelens die ik de avond er voor had gevoeld. Voordat ik naar de keuken voor een kopje koffie liep, was ik pissig en kwaad op mezelf.

Zoals ik al zei, mijn broertje Tim was altijd al een klikspaan. Telkens als hij iets van me wist wat niet mocht, dan meldde hij het altijd aan onze moeder.

Ik had nauwelijks mijn eerst trekje van een sigaret genomen of een slok bier, of Tim vertelde het al weer door. Dat wel elkaar hadden afgetrokken, en elkaars lul hadden gepijpt en elkaars zaad hadden door geslikt. Ik vroeg me af hoe lang het zou duren voordat mijn kleine broertje alles had door verteld aan onze moeder.

En ik was er zeker van dat als Tim het zou vertellen aan haar, dat hij zou zeggen dat ik hem er toe had gedwongen om met mijn kleine broertje sex te hebben. In plaats van dat het idee bij Tim weg komt.

Ik was er gewoon zeker van dat ze mij bont en blauw de deur uit zouden slaan, en ik niet meer terug hoefde te komen. Ik kreeg een kopje koffie en ging naast haar zitten, ik pakte de sport-bijlage, in een poging om zo normaal mogelijk te doen.

Mijn ogen schoten over de scores, maar mijn gedachten waren er niet bij. Mijn verwaande, broertje had me moeder zeker al op de hoogte gebracht over wat wij vanacht allemaal hadden gedaan. Alleen was ik verbaasd dat hij er niet was, om te kunnen zien wat voor straf ik kreeg.

Ik kon er niet achter te komen waarom me moeder niet kwaad op me was geworden. Toen zag ik Tim een briefje geschreven had die aan de andere kant van mijn moeder lag. Het kostte me een beetje moeite om er achter te komen wat mijn kleine broertje had opgeschreven, en ik was erg opgelucht nadat ik het briefje had gelezen.

Mam, ik ga met Tom op de fiets naar de vijver toe vandaag, we zijn voor het donker wel weer thuis. Dus me kleine broertje was zelfs nog eerder dan me moeder opgestaan.

Hij was waarschijnlijk van plan om het vanavond na het eten te gaan vertellen. Dit maakte mij de gehele dag erg onzeker, en ik wist bijna wel zeker dat er klappen gingen vallen die avond. Nou die klappen zijn nooit gevallen. Ik was bij een vriend van me tot laat in de avond, en toen ik thuis kwam, was mijn moeder het tien-uur journaal aan het kijken en Tim was al naar bed gegaan.

Terwijl ik de trap op liep naar de de zolderkamer die ik met mijn broertje deelde, probeerde ik mij zo stil mogelijk te houden, om Tim niet wakker te maken. Ik hoopte dat hij zou slapen. Het was een lange dag geweest. Zelfs nu maakte ik me weer voor de tweede keer zorgen over wat er zou gebeuren als Tim het zou gaan vertellen.

En ik was gewoon zeker dat hij het ook zou gaan vertellen. Misschien niet onze moeder, maar hij zou het iemand vertellen. Misschien zou hij zelfs naar de politie gaan.

Mijn broertje sliep niet toen ik binnen kwam. In feite had hij op me zitten wachten. Toen ik boven aan de trap stond en onze deur van de slaapkamer open deed, zag ik Tim naakt op zijn bed liggen, langzaam streelde hij zijn lange lul met een ondeugende grijns op zijn gezicht. Maar ik ben helaas niet klaargekomen. Ik kon het niet geloven dat mijn broertje net zijn vriend Tom had gepijpt. Hoewel, na wat wij twee die avond ervoor gedaan hadden, twijfelde ik zeer dat Tim niet aan het liegen was tegen mij.

Zijn eerste schot kwam in mijn gezicht en zijn tweede lading kwam op mijn kont. Ik bedoel, dat ik het zelf nooit zou toegeven als ik door een jongen in mijn kont geneukt zou worden. En ik zou het zeker nooit aan mijn broer vertellen. Hoewel, zoals ik al zei, Tim en ik waren totaal verschillend. Maar ik dacht na over wat hij zojuist had gezegd en mijn lul was hard, totdat ik merkte Tim naar mijn kruis beneden keek. Ik veronderstel dat hij wel kon zien dat ik een stijve had in mijn spijkerbroek.

Dit maakte Tim behoorlijk opgewonden. Hij had zijn vuist nu strakker rond zijn lange lul en hij streelde wat sneller. Toen zag het eerste voorvocht uit het topje van zijn eikel lopen.

Mijn hersenen sloegen op hol, allemaal verschillende emoties die door mij heen gingen. Ten eerste, ik moet toegeven de gedachten dat mijn broertje Tom al geneukt had met zijn lekkere lul maakte mij bloedgeil. Dan te beseffen dat mijn kleine broertje al zijn maagdelijkheid had verloren, nog voordat ik het had gedaan, dit maakte mij een beetje pissig.

Hoewel, ik bijna zeker wist dat Tim nog steeds niet een meisje had gevingerd, wat ik inmiddels wel al had gedaan, dit ga mezelf toch een beter gevoel.

...

Kallekut prive ontvangst zeeland


kut met veel schaamhaar slappe lul aftrekken

Feitelijk kun je een paar dingen doen: Wat je in het laatste geval doet is aan jullie, misschien vindt je vriendin het eigenlijk wel heel leuk om zich door hem te laten vingeren, of door jou en hem samen; en wie weet, wil ze zich eigenlijk laten neuken door hem.

Hallo, Ik ben men belofte nagekomen. En bij deze ben ik ontmaagd. In het begin deed het wel wat zeer maar het deed wel deugd.

Hij is wel rapper klaar gekomen dan ik. Het was echt zalig!!!! Oja mijn eene vriendin van 14 wou dat nog eeens zien wat ze gezien heeft dat ik hem afgetrokken heb. Wat zou ik nu doen? Aan haar heb ik alles gezegd wat we gedaan hebben.

Ik vind dat ook j hebt t beloofd. Spijt, zeg je, maar, waarván heb je nu eigenlijk spijt? Natuurlijk had je nooit gedacht dat hij zich dit door jou zou laten doen, zich laten aftrekken.

Maar hij had wél een heel goede reden, want jij hebt hem immers beloofd dat hij je mag neuken. Dus, stel dat niet uit, maar laat hem je neuken. Zorg gewoon voor condoompjes, nodig hem uit op je kamer, kleed eerst jezelf en dan hem uit, rol een condoom om zijn stijve die heeft hij dan gerust wel , spreid je benen en je kutlippen en laat hem je neuken.

Wel zo fair om hem dat te geven. Per slot, je hebt hem voor het oog van je vriendinnen 'voor paal' gezet. Wat je beschrijft over jouw gedachten en vast ook die van je vriendinnen tijdens vingerbeurten die volgden op het hem afgetrokken zien worden, daar kan ik me veel bij voorstellen.

En logisch toch dat het stiller werd, dat aale aandacht uitging naar wat jouw handen met hem deden, met zijn pik, tot spuiten aan toe. En dat die twee jarigen zenuwachtig giechelden. Heb je er nu spijt van dat je hem zover hebt gebracht? Misschien hem wel letterlijk voor lul hebt gezet? Zie dan dat je laten neuken als goedmakertje naar hem toe. En als je het lef hebt, zeg dan ook tegen je vriendinnen dat je hem dat als wederdienst hebt gegeven nadat hij zich liet aftrekken door jou.

Dat geeft je vriendinnen ook weer begrip voor waarom hij zich door jou, mooie en o zo geile meid, liet aftrekken. Bijna alsof je je laat neuken voor het oog van heel je vriendinnengroepje, toch? Wel zo sportief naar hem. Je volgende posting beschrijft dus hoe hij je neukte, ik verheug me erop én ik reken erop, verleidster die je bent. Nooit gedacht, zeg je? Meen je dat nu echt? Meen je dat echt? Je bent gewoon een stuk ouder, hebt veel meer overwicht, en dat heb je succesvol ingezet.

Zoe zie je maar hoever je daarmee kunt komen? Vast wel, maar dan wel vermengd met de verrukkelijke wetenschap dat hij, 14 jaar jong, jou, toch 3 volle jaren ouder, mag neuken. Dat valt me heel erg van je tegen. Je vriend kwam en hoopte op een intiem uurtje met jouw en jij zet hem meteen tussen al die meiden letterlijk voor lul.

OK, jij had hem eerst 2 keer uitgenodigd en de 3e keer kwam hij onverwacht, hij kwam misschien op een ongelegen moment, er waren vriendinnen. Maar je hebt hem half belooft dat jullie neuken als hij zich voor die meiden liet aftrekken maar je wist dat je helemaal niet van plan bent dat ook te doen. Dat was twee keer een rotstreek. Wat zeggen die vriendinnen dan daarvan.

Er zijn er toch wel bij die een goede relatie met een jongen hebben hoop ik. Overigens, als jullie nu wel samen zouden neuken, of ook, als je je door hem zou laten neuken want samen zit er bij jouw niet in, dan komt het nog niet goed.

Ik heb er eigenlijk wel spijt van dat ik gezegd heb dat we dan gaan neuken als hij dat liet doen. Ik had nooit gedacht dat hij dat zou laten doen. We hebben niet gevingerd maar wees er maar zeker van dat ik er savonds wel aan dacht toen ik vingerde.

En de andere meisjes zullen ook wel gevingerd hebben savonds. Op die moment hebben we dus niks gedaan. Op het moment dat ik hem aan het uitkleden was was er veel lawaai en iedereen was zo aan het roepen.

Op het moment dat ik zijn boxer uit dee was het veel minder lawai. Ze waren wel wat aan het lachen met zijn blootje vooral die 2 van 14 jaar. Op het moment dat ik hem aan het rukken was zei nieman nog een woord en iedereen keek aandachtig.

Je hebt hem wel min of meer voor het blok gezet zeg, door hem zich te laten aftrekken waar meerdere vriendinnen van je bij waren. Hoeveel vriendinnen je nu feitelijk hebt laten toekijken hoe hij zich liet aftrekken beschrijf je niet, maar jullie moeten minstens met zes meiden zijn geweest.

Tja, toen hij eenmaal heel stoer 'ja' had gezegd kon en wilde hij niet meer terug, natuurlijk. Maar het zou best kunnen dat het hem toch wel overviel dat jullie met maar liefst 6 meiden of meer nog? En jij ondeugd, hebt hem nog laten wachten ook toen je vriendinnen allemaal van die prachtig gebouwde turnmeiden Maar, hij liet zich dus wél helemaal uitkleden, had zelfs even een slappe pik in het begin. Maar, hihi, hij heeft nu dus wél wat tegoed nog van je, namelijk dat je je laat gebeuern dat zijn stijve jouw kutje binnen mag.

Ik ben dus benieuwd naar je volgende posting, waarin je beschrijft hoe dát is verlopen. Is dat iets wat jullie zichtbaar voor elkaar doen, jezelf vingeren, of misschien wel dat je elkaar vingert? Dat is idd een goeie vraag die je op het laatste stelt jongen Fijn dat je iedere keer zo duidelijk antwoord. Ik kan me je al een beetje voorstellen.

Ik denk, je hebt overdreven angst voor jongens. Je wil bij de omgang met jongens alles pressies bepalen. Je wil je nog niet laten ontmaagden. Goed, maar je bent bang dat een jongen van 14, die er als 12 kan uitzien dat tegen je zin zou doen, dat hij je verkracht. Is dat er niet een beetje over? Je laat je samen met je zusje van 14 iedere 3 weken scheren in een schoonheidssalon.

Met vrouwen onder elkaar heb je het volste vertrouwen? Vriendschap is zonder onvoorwaardelijk vertrouwen moeilijk. Zonder onvoorwaardelijk vertrouwen lukt dat niet. Waarom heb je in vrouwen zo veel vertrouwen en niet in jongens, zelfs niet in je vriendje van 14? Tuurlijk scheer ik me. Ik laat me scheren door een schoonheidsalon hier in de buurt. Ik en men zus van 14 gaan er omù de 3 weken naartoE Eerst wou ik hem scheren maar eigenlijk is het de moeite niet. Hij heeft maar een heel klein beetje schaamhaar.

En anders gaat hij zoals een jongen van 12 uit zien. Ik vind het wel een verschil, 14 en 17 jaar. Dat is toch gewoon érg lekker, jezelf vingeren of aftrekken terwijl je de ander naakt ziet. Wat er al niet uit kan voortkomen als je elkaar regelmatig ziet in de trein, toch? Meisje 17, je zegt dat je die jongen wel zou willen scheren.

Per slot, je hebt hem al aangeraakt, afgetrokken zelfs, het is maar net een stapje verder om hem daarvoor eerst lekker glad te scheren.

Als hij dat wil dan, natuurlijk. Trouwens, waarom zou je jezelf niet scheren terwijl hij toiekijkt? Of, spannender toch wel, je láten scheren door hem? Tegelijk vind ik het wel heel lief zoals je beschrijft dat je je toch ook wel preuts voelde. Enne, je kúnt natuurlijk, mochten jullie dat beiden willen, je laten vingeren door hem. Of, en dan is het nog steeds geen neuken al gaat het wel weer een hele stap verder, dat jij hem pijpt, en dat je je door hem laat beffen.

Is dat iets waar je al wel over denkt, wat je eigenlijk best graag zou willen dat er gaat gebeuren? Voor de duidelijkheid, je scheert jezelf wel regelmatig al, toch?

Ik heb hem eerst helemaal uitgekleed en toen hij helemaal in zijn blootje stond heb ik me langzaam uitgekleed voor hem. Zijn piemeltje kwam rap stijf. Ik had ook gezegd dat hij mocht mastruberen op het moment dat ik me aan het uitkleden was en dat heeft hij ook gedaan.

Fijn dat je er van hebt genoten. Heeft hij jouw ook aangeraakt? Het lijkt er op dat hij alleen heeft gekeken. Ik heb al gezegd wees fair met hem, hij is pas Toen ik 14 was mocht ik bij een vriendin de borstjes voelen en strelen. Ook heeft ze mij alle plooitjes van haar kutje uitgelegd en ik mocht haar Gspot zoeken, niet gevonden en haar klitje wel gevonden. Hem scheren, als hij dat wil, moet je dat zeker doen. Fair zou zijn dat hij jouw dan ook mag scheren. Juist op het einde heb ik hem klaar getrokken en dan heb ik mezelf klaar gevingerd.

Ik voelde me wel wat preuts op het moment dat ik men kleren uit dee. Men vriendinnen van de turnclub hebben me al naakt gezien men moeder en men zus maar het was al even geleden dat er mij een jongen naakt zach daarmee.

Waarom zou ik een condoom moeten gebruiken? Ik heb wel zin om zijn piemel eens te scheren langs de andere kant heeft hij nog heel erg weing en is het nog de moeite niet. Ja, dat is een uitstekend plan. Je gaat iets doen voor hem. Dat is de hoofdzaak. Na het zelf masturberen, wat dacht je van elkaar. Jij hebt hem al eens, laat hem nu jouw ook.

Als dat goed gaat komt de rest vanzelf. Ik wens jullie een onvergetelijke dag. Ik ga me voor hem uitkleden voor hem en dan ga ik hem helemaal uitkleden. Daarna kunnen we samen mastruberen.

Ik bij mij en hij bij hem. Je zegt "We hebben geen relatie" maar het lijkt er toch wel op na een jaar op de trein. Je voelt je schuldig omdat hij niets mocht, je zelfs niet mocht zien, en jij wel alles gezien en gedaan hebt wat je wou. Als je hem weer uitnodigt kan je dat toch nog gemakkelijk goed maken.

Maar je naakt laten zien en verder niets, dat is flauw voor een jongen "waar je goed mee opschiet. Er is toch nog zo veel meer mogelijk. Wel eens gehoord van "petting"? Vertaald is petting knuffelen maar het betekend meer "alles behalve neuken", en dat is heel veel. Zet je fantasie maar eens aan het werk. Je vriend is 14, jij bent 17, hij gaat nooit doen wat jij niet wil. Wees fair tegen hem, behandel hem een beetje als een kleinere broer. Dat is wel een idee. Welk elk ons eigen.

Hoe zou ik het aanpakken? Ik ben niet verliefd op hem maar ik moet toegeven dat ik het wel geil vind om hem volledig naakt te zien. Zo een puberpiemeltje met beetje schaamhaar. Laat hem jou vingeren? Of anaal laten nemen, dan ben je nog maagd, maar heb je toch al iets gedaan: P Jullie kunnen zoveel doen samen zonder echte seks te hebben!

Supergeil - Samen masturberen. Je kan hem vragen welke kleding hij geil vind staan bij je zodat je die aan kunt doen. Je zou hem ook kunnen laten voelen aan jou als je de kleding nog aan hebt of als je in je sexy lingerie staat. Ik vond het best spannend. Nu dat ik dat gedaan heb zit ik wel met hem in. Ik denk wel dat hij verlegen is omdat ik hem in zijn blootje heb gezien en dat ik hem afgetrokken heb.

Terwijl hij mij niet naakt gezien heeft en niks heeft mogen doen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil hem wel iets terug gunnen maar ik wil nog maagd blijven. Ik wil ontmaagd worden door de jongen waar ik op verliefd ga worden. Nou, ik had nooit gedacht dat Tim zich zelfs al aftrok.

Hij leek me gewoon nog onvolwassen dat ik dacht dat hij nog nooit aan seks had gedacht. Hoewel, ik was een paar jaar jonger dan hem toen ik voor het eerst begon te proberen.

Meteen na wat ik hoorde wat jij vanaf het begin doet elke avond. Ik wist niet wat ik moest zeggen. De kleine geile broer van me had me al jaren afgeluisterd, en ik wist niet dat hij het wist. Ik haalde diep adem, het besef dat mijn pik helemaal slap was geworden in de tijd dat Tim tot mij sprak. Ik probeerde mijn gedachten te focussen om er achter te komen wat ik moest zeggen tegen mijn kleine broertje.

Hij luisterde naar wat ik zoal aan het doen was. En tegelijker tijd was ik een beetje boos. Dat mijn broertje had mij betrapt, en had elke avond naar mij geluisterd, tijdens de meest intieme momenten die ik voor mezelf had. Mijn eerste gedachte was om naar de badkamer toe, hem te vergrendele, en mezelf daar af te trekken. Ik kon het niet geloven.

Ik zat op mijn bed en keek hem voor een minuut aan. Ik wist het zeker, wat hij uitspookte onder het laken. En toen keek ik recht omhoog naar zijn gezicht, waarna hij mij ook recht in mijn ogen aankeek. Binnen een paar seconden was mijn lul van slap, tot volledig stijf. Nog steeds werd mijn lul als maar stijver, mijn broertje keek mij weer recht in mijn gezicht. De snelheid was een beetje sneller geworden, terwijl hij zelf nog steeds langzaam streelde.

Voor dat ik besefte wat ik deed, had ik mijn hand al tussen mijn benen en ik was ik mijn volledige stijve lul aan het strelen. Ik dacht er niet meer bij na, en duwde met mijn duimen de tailleband van mijn boxer naar beneden tot aan mijn voeten. Ik sloeg mijn rechterhand rond mijn keiharde lul en begon te strelen, het zelfde tempo dan wat Tim ook deed.

Daarna gooide Tim het laken opzij zodat ik een volledig zich had op mijn broertje zijn naakte lichaam. Weldra hervatte ik weer langzaam het strelen van mijn lul.

Wederom verraste Tim me. Hoewel zijn lul niet zo groot was als de mijne, had mijn kleine broertje best wel een vrij grote lul.

Het was moeilijk te zeggen, met zijn vuist eromheen, maar ik kon zien dat hij best een hele grote lul had voor zijn leeftijd. Ik was verrast door de hoeveelheid schaamhaar die groeide tussen zijn benen.

Nogmaals, had hij niet zoveel schaamhaar als de mijne, maar voor een jongen van zijn leeftijd, was het best veel schaamhaar rond zijn lul. Inmiddels was er bij mij al haar begonnen te groeien bij mijn: Ik vroeg me af of mijn kleine broertje geen haar op zijn ballen had, hierdoor werd mijn lul steeds stijver.

Ik kon zijn ballen niet zien vanuit de hoek waar ik nu zat. We zaten er voor een moment, zwijgend voor uit te kijken, terwijl we ons lul streelden. Ik spreide mijn benen een beetje waardoor ik wist dat mijn broertje Tim er een beter zicht op had. Ik denk dat dit voor Tim een soort van uitnodiging was, voordat ik het wist, zat mijn broertje geknield voor me op de grond en had alle tien vingers rondom mijn lul heengeslagen.

Het was de eerste keer dat iemand anders mijn lul had aangeraakt. Hoewel Tim erg kleine vingers had zou je bijna denken dat het een meisje was dat langzaam mijn pik streelde, in plaats van mijn eigen jongere broer. En ik keek naar die kleine handen die zachtjes me lul aan het aftrekken was. Hij kwam zo dichtbij, dat het leek of dat hij het puntje van mijn eikel begon te zuigen op mijn lul.

Die gedachte deed het bloed naar mijn kruis toe lopen. Ik kon de adem voelen van zijn woorden boven mijn lul. Toen trok mijn broertje een van zijn handen bij mijn stijve lul weg en duwde zijn hand tussen zijn eigen benen.

Met de ene hand trekte die zich zelf af, en met zijn andere hand streelde hij mijn lul. Mijn ademhaling was sneller geworden, elk trekje van zijn hand aan mijn lul kon ik voelen.

Deze nacht met deze geile gebeurtenis had ik nooit kunnen dromen, het horen zeggen van mijn kleine broer, het vloeken van mijn geile broer Tim die door het dolle heen was, laat staan over hoe groot mijn pik was, nou, ik weet niet wat me bezielde. Nou eigenlijk wist ik precies wat me bezielde, Lust. Ik bedoel, ik was pas een jaar of twee aan het ontdekken op seksueele gebied. Niet te vergeten dat ik al hele nacht naar sex verlangde. Shit, ik begon een stijve krijgen.

Nog voordat ik het huis verliet eerder die avond, met de hoop op het scoren van een date. Ik vertelde Tim over mijn plannen voor de nacht. Ik was geil en verlangde naar seks. Na bijna vier uur van geplaagd te worden door een stijve, was nu het moment waar ik naar verlangde.

Nu, mijn kleine broertje mijn lul aan het streelen was met zijn hand, en met zijn ander met zijn eigen lul aan het spelen was. Zijn gezicht was zo dicht bij mijn lul dat ik zijn hete adem kon voelen. Ik moet toegeven, Tim had gelijk toen hij zei dat ik zou moeten aftrekken voordat ik zou kunnen slapen.

En mijn kleine broer was niet stoppen met wat hij deed, en binnenkort zou ik dat zeker ook te doen. Hij nam zijn hand van me en zei tegen mij: Lucas doe je het licht even aan? Want ik wil zo graag goed kunnen zien. Ik deed wat Tim mij gevraagd had, strekte mijn linkerhand achter me naar de schakelaar, hierdoor gingen mijn heupen iets van mijn bed af.

Toen mijn vingers de schakelaar hadden aangezet, keek ik naar beneden. Op het moment dat het licht ging, zag ik mijn kleine broertje, wederom met mijn lul in zijn beide handen, lippen vooruit en kuste de eikel van mijn harde lul.

Zijn ogen moesten even wennen aan het licht, en terwijl hij naar beneden keek, keek ik naar hem. Net als hij was getroffen door een bliksemschicht, sprong hij achteruit en liet mijn lul los. Ik zette mijn kont terug op mijn bed, en begon mezelf af te trekken, wachtend om te zien wat de kleine snotaap zou gaan doen.

Het eerste wat hij deed was staren naar mijn lul. Langzaam streelde hij zijn eigen stijve lul met zijn hand, terwijl zijn andere hand zijn eigen ballen streelde, terwijl hij staarde naar mijn stijve pik.

Ik rukte me een tijdje aan mijn eigen lul, terwijl ik dat deed dacht ik dat Tim spontaan zou klaarkomen. Als hij een lading sperma kon spuiten? Zeker als hij oud genoeg was, en van wat ik kon zien tussen zijn benen, leek een behoorlijke afmeting van een paar grote ballen, voor een kind van zijn leeftijd. Hoewel ik weet dat ik op zijn leeftijd nog niet kon klaarkomen, toen ik voor het eerst begon met aftrekken. Ik kon Tim nu beter zien met het licht aan, maar met zijn handen over zichzelf, had ik nog steeds niet een goede blik op zijn lul gekregen.

En wat ik zei kan ik niet geloven. Het was lang nog niet zo groot als de mijne, maar de lul van mijn kleine broertje was bijna even lang als de mijne. Ik vond de manier waarop zijn handen streelden over mijn voeten, hij raakte me nauwelijks, en dan voel je zijn hand strak om mijn huid.

Hij schoof een beetje naar voren met zijn en pakte mijn lul. Ik zat daar en liet hem lekker met mijn lul en ballen spelen voor een tijdje. Zo moet ik toegeven, dat hij gevoelens in me losmaakte die ik nooit had gedacht om ze te voelen. Nogmaals ik begon te denken dat als Tim niet spoedig zou stoppen, dat ik spontaan zou klaarkomen.

Dus, liet ik hem gaan zolang als ik durfde. Maar toen mijn broer aan de onderkant van mijn ballen kwam, voelde ik al behoorlijk wat zweet druppels langs mijn schaamhaar en ballen lopen. Toen trok Tim zijn hand naar zijn gezicht en ik hoorde hem ruiken met zijn neus. Dit alles zag ik voor mijn neus gebeuren, dat mijn kleine broer zat te snuiven van mijn mijn zweet van me ballen, terwijl hij met zijn andere hand door mijn schaamhaar streelde, snuifde hij de geur van mijn balzak van zijn andere hand.

Ik bewoog mij dichter na hem toe, en pakte Tim´s armen en begon hem te strelen. Daar zag ik hem voor me zitten, in het fel licht van mijn bedlampje zag ik mijn broertje naakt voor me. Hij was mager, maar strak. En had een licht getinte huid. En hij had een mooi wasbordje, want ik kon zijn ribben tellen. Zijn buik was ingevallen en zijn navel zonk veel dieper in zijn strakke, kleine buik-spieren. En misschien had hij niet zo veel schaamhaar als ik had gedacht.

Het was donker blond en met zijn licht getinte huid zag zijn lul er erg aantrekelijk uit … Maar het was zijn lul waar ik mijn ogen niet van af kon houden.

Het was net iets kleiner dan die van mij, maar voor een kind van zijn leeftijd had Tim best een flinke grote lul tussen zijn benen. Shit, ik schatte mijn lul slechts 2 cm langer dan de zijne, Tim zijn lul schate ik op zo´n 18 cm.

Nogmaals, mijn acties werden beheerst door lust. Het enige wat ik wist was dat ik moest weten wie van ons een langere lul had. Alleen al de gedachte dat mijn kleine broertje een langere lul zou hebben dan de mijne … maakte mij gek. Ik was een beetje verbaasd dat dat Tim´s lul slechts 2 cm korter zou zijn dan de mijne, ik moest nu echt weten wie van ons 2 een grotere lul had. Om er zeker van te zijn, stond ik recht tegenover hem.

Ik voelde de overwinning, wetende dat mijn lul diep begraven in Tim zijn ballen begraven was. Nog voordat ik me geheel bewust van was wat er gebeurde, omhelsde Tim mij met zijn armen rond mijn nek en zijn gezicht lag op mijn borstkas. Ik hield nog steeds onze stijve lullen in de ene hand en mijn andere hand hield zijn billen vast, ik draaide ons om naar het licht toe, en trok Tim stijf tegen mijn eigen naakte body aan.

Ik voelde de warmte van zijn lichaam tegen mijn naakte borstkas aan. Ik voelde zijn warmer adem tegen mijn bezwete borstkas aan. Mijn kleine broertje stopte plotseling met ademhalen. Ik voelde zijn ballen in mijn hand, steeds harder worden, zijn hele lichaam was verstijfd. Eerlijk gezegd besefte ik niet echt wat er gebeurde, totdat Tim´s lul hard begint te kloppen en zijn warme zaad begint te spuiten in mijn hand.

Maar om een of andere rede realiseerde ik me dat het gesmolten lava het sperma van mij geile kleine broertje is, nou … er kwam zo veel sperma dat zelfs zijn schaamhaar op zijn buik spoot. En de kleine snotaap had grote klodders zaad liep druipend langs zijn haarloze benen op de vloer van onze slaapkamer. Niet te vergeten dat het sperma zelfs op mijn ballen zat, hoewel mijn kleine broertje had het meeste zaad op zich.

Zo kwam het dat ik mijn eerste echte seksuele ervaring had met mijn broertje, de eerste keer dat ik sex had met een ander. En dit gebeurde met mijn kleine broertje die gedrukt tegen mijn aanstond , die bezig was zijn lading tegen mijn ballen aan te spuiten.

En het vreemde was, ik had nog nooit zo´n stijve lul gehad, mijn lul werd als maar groter en dikker als ik keek naar al het zaad van mijn broertje. We waren allebei door zweet en ons lichaam was bedekt met zaad. We waren zo nat van het sperma dat we gleden tegen elkaar aan. Ik bewoog mijn hand mijn zijn zaad hand over zijn goedlijk lichaam uit.

En zonder iets te zeggen, pakte ik Tim bij de achterkant van zijn hoofd en trok zijn gezicht na me toe en gaf hem een heerlijke zoen.

Die heerlijke rode lippen volle lippen kuste mij heerlijk. Tim´s armen omhelsde me rond mijn nek en kuste me terug. Het duurde niet lang, of we waren elkaar heerlijk aan het tongzoenen, en ondertussen betasten we elkaars naakte lichaam.

Ik weet niet hoe lang dat geduurd heeft, voordat we op mijn bed vielen. Of hoe lang we elkaar aan het betasten waren en elkaars tong zo diep mogelijk bij elkaar naar binnen proberen te schuiven. En de hele tijd streelden onze handen over het lichaam van de ander, onze lullen stevig tegen elkaar aan, geheel glibberig van al het zweet en sperma die was verzameld. Ik heb nog nooit zo snel mijn zaad gespoten als die keer, zo snel als ik op dat moment klaar kwam.

Zijn handen hielden me vast en hij draaide me om op mijn rug, waardoor hij in positie was veranderd en nu boven op me lag. We keken elkaar in de ogen en raakten beide hiervan behoorlijk geil. Het was Tim, mijn broertje, in wiens ogen ik aan het staren was met complete lust. Dit was gewoon verkeerd. Ik probeerde om te vertellen dat we moesten stoppen, we waren broers.

En ik dacht dat geen van ons twee homo was. Tenminste ik dacht het niet. Ik bedoel, dat ik dacht aan Frank of een van mijn andere vrienden toen ik mezelf afrukte, een keer in de zoveel tijd.

Maar dat maakt me geen homo. Omdat ik naak in bed lig met ons lichaams strak tegen elkaar, schurend liggen onze stijve lullen tegen elkaar aan… nou ja gewoon, het feit dat wij beiden een stijve lul hadden was al erg genoeg.

Ik was niet zeker of ik nu dit nu onder de hoek van: Maar het maakte niet uit. Tim gooide mij gedachten weg, en zei anders was ik er toch niet mee ingestemd. Zijn tong raakte het puntje van mijn onbesneden eikel en begon me heerlijk te zuigen zuigen. Ik was op het punt om mijn eerste pijpbeurd te krijgen. Het voelde zo geil dat mijn jonge broertje me pijpte, mijn gehele hete eikel in zijn geile mond.

Ik keek naar beneden, dit was alles wat ik nodig had. Nu moet ik toegeven ondanks dat Tim mijn broertje is, deed hij het heel erg goed. Met zijn kaken wijd uitgestrekt deed hij een poging om mijn lul geheel in zijn mond te krijgen. Mijn broertje ziet er niet slecht uit. Zijn haar was lang, tot aan zijn schouders maar meestal hield hij het opgebonden in een staart en zijn bevrijde haarlokken bedekten mijn gezicht. En zo dun als hij was, kon ik bijna denken dat het een aantrekkelijk meisje was, vooral onder de bril die hij bijna altijd op zijn gezicht had.

Maar dit was alles wat ik nodig had. Het was de manier waarop Tim naar me keek, met die geile blik in zijn ogen. Als ik het op tijd had aanvoelen komen, zou ik mijn broertje hebben gewaarschuwd dat ik op het punt stond om mijn broertje zijn mond vol te spuiten.

Echter, het gebeurde gewoon zo verdomd snel. Mijn ogen dichtgeslagen en mijn gehele lichaam lag zo intens te genieten. Ik kon niet zien wat mijn kleine broertje aan het doen was, maar hij zou het zeker horen en voelen. Toen voelde ik mijn eerste schot zaad exploderen in zijn mond. Tim maakte een geil geluid wat moeilijk is te beschrijven.

Ik wist dat ik de eerste keer best veel sperma spuite. Het voelde zo ongelooflijk geil dat het er bijna pijn van deed. De tweede explosie was net zo krachtig. Ik voelde mijn hete sperma spuiten uit mijn eikel in de reeds hete en natte mond van mijn broertje. Een seconde later voelde ik Tim beginnen om nog harder te zuigen. En ik hoorde hem slurpend. Mijn kleine broertje was mij heerlijk tussen mijn benen aan het zuigen van mijn eikel. Hij dronk mijn zaad op, net alsof hij een week niet had gedronken.

Ik merkte dat hij moeite had om mijn hoeveelheid zaad die ik in zijn mond schoot door te slikken. Ik voelde mijn zaad druppen langs de schacht van mijn lul, dat warme zaad bereikte mijn schaamhaar en kwam op mijn ballen terecht. Al met al, het gevoel van mijn pik, het slurpende geluid, wetende dat mijn lading werd ingeslikt, en wetende dat het mijn kleine broer was die het doorslikte.

Al het zaad wat ik spoot leek wel het zaad van een hele week. En toen was het gewoon te veel voor Tim om door te slikken te hij begon te kokhalzen en verslikte zich in mijn lading, nou ja, om wat voor reden dan ook, dat maakte me alleen maar geiler en schoot Tim zijn mond nog steeds vol.

Mijn hele lichaam schokte, elke spier voelde ik als ik weer een straal sperma spoot in Tim zijn mond. Ik had nog nooit zo veel zaad geschoten als nu. Ik kon niet geloven de ongelooflijke sensaties die ik door mijn lichaam voelde gaan, mijn broertje probeerde zo goed als hij kon om het allemaal door te slikken. Na wat een eeuwigheid leek, slurpte Tim de laatste paar druppels uit mijn eikel, terwijl mijn uitgeputte lichaam trilde en beefde van het intens klaarkomen.

Ik kon niets, daar lag ik. Mijn lichaam voelde alsof het was overreden door een stoomtrein. Mijn spieren waren nog stijver dan na een voetbal training. Ik vroeg me af of ik ooit weer normaal zou ademen. En nog steeds voelde ik mijn kleine broertje tussen mijn benen, zachtjes zuigend tot de laatste druppels van sperma uit mij kwam.

Mijn eikel was veel te gevoelig om door Tim gelikt te worden. Ik verzamelde alle energie die ik had en duwde hem uit de buurt van mijn lul weg. Het was gewoon te pijnlijk voor mijn overgevoelige eikel. Ik had nooit gedacht dat een orgasme in me kleine broertje zijn mond zo heftig zou zijn.

Hij kwam tegen mijn bezwette lichaam aan liggen en kuste me. Tim en ik bracht een groot deel van de tijd door, door elkaar heerlijk te zoenen en te tongen. Echter, mijn kleine broertje´s mond was niet bedekt met mijn Zaad zaols bij de eerste keer. Ik proefde mijn eigen Zaad. Tim kalmeerde een beetje, hoewel ik zijn lange, stijve lul voelde tegen mijn buik. Ik had Tim slecht twee keer klaar gekregen, en ik zelf slechts een keer.

Maar ik was uitgeput en ik dacht dat hij nu wel terug zou gaan naar zijn eigen bed om te slapen. Maar mijn kleine broertje had andere ideeën.

Na een laatste stevige kus streelde Tim mijn lichaam. Ik keek naar zijn nek, zijn borstkas en zijn strakke buik beweegde over mijn gezicht, toen voelde ik iets porren tegen mijn kin. Het was groot, vlezig, warm en nat. Diep van binnen wist ik wat het was, ik was nog steeds een beetje geschokt toen Tim zijn lange lul boven mijn gezicht had. Zijn voorhuid was niet besneden en zijn eikel was bedekt met helder voorvocht.

Zodra hij klaar was met praten, had de kleine snotaap zijn heupen gekanteld naar beneden en voor dat ik het wist, had ik een lul in mijn mond. Nu, zou ik liegen als ik zei dat ik me nooit had afgevraagd hoe het zou zijn om een lul te pijpen, maar ik had nooit gedacht dat ik het ook zou gaan doen. Laat staan dat ik ooit mijn kleine broertje zou pijpen. Maar dat gebeurde nu wel. Ik pakte Tim bij zijn heupen, zodat ik controle had over hoe diep zijn lul in mijn slokdarm kwam.

Ik duwde zijn heupen achteruit zodat ik alleen de eikel van zijn lul in mijn mond kon voelen. Tim probeerde zo veel druk op zou zijn heupen te zetten dat zijn lul diep in mijn keel kwam. Ik duwde hem weer van me af zodat ik weer adem kreeg. En je kunt je voorstellen wat er daarna gebeurde. Hij duwde zijn lul zonder een waarschuwing naar binnen.

Bij zijn volgende stoot, zette hij nog veel meer kracht achter en ik voelde de eikel van zijn lul geheel tot achterin mijn keel naar binnen duwen. Toen slaakte Tim een geile kreet. Ik koos voor de eerste optie en meteen slikte ik al zijn zaad van mijn broertje door, ik duwde vervolgens zijn heupen iets naar achter.

Nou, zijn eikel was toen precies tussen mijn lippen, zodat zijn tweede schot met zaad mij mond vulde.

Nogmaals, moest ik slikken, daarna was er nog een schot met zaad. Ik merkte wel dat de smaak van Tim zijn sperma veel minder bitter was als mijn eigen zaad. Tim gromde en kreunde als hij zijn lading schoot, het was zo intens voor hem dat hij buiten zich zelf was. Daarom gaf ik hem ondersteuning door zijn heupen goed vast te houden. Er was zo veel zaad van hem, dat ik me af vroeg wie van ons twee meer zaad in de andere zijn mond had gespoten. Ik kon nauwelijks voorstellen dat ik meer had gegeven dan wat hij in mijn mond gaf.

Het leek alsof Tim maar bleef door spuiten, straal na staal van zijn sperma diep in mijn mond, ik bleef maar slikken. Hoewel, ik kon de klodders zaad van mijn broer langs zijn lul te en mijn lippen doorvoelen stromen, druipend langs mijn wangen en over mijn kin. Toen hij eindelijk klaar was voelde ik zijn lichaam ontspannen over me heen, ik trok zijn lichaam naar beneden, zodat zijn lul uit mijn mond gleed, en een ogenblik waren we weer van aangezicht tot aangezicht.

Nu wist ik niet of mijn kleine broertje ooit zijn eigen zaad had geproefd, maar omdat hij het ook bij mij had gedaan duwde ik mijn lippen tegen de zijne zodat hij zijn eigen zaad kon proeven. Tim begon te zuigen aan mijn tong net zoals hij met mijn lul had gedaan, waardoor hij zijn eigen sperma in zijn mond kon proeven. We lagen er al een tijdje naakte tegen elkaar aan, met elkaars zaad heerlijk geil in ons mond. Toen sprong mijn kleine broer omhoog alsof hij was geschokt en zei: Ik heb nooit gehoord dat hij weer terug kwam.

Want ik was als een blok in slaap gevallen, of hij nu vijf minuten of vijf uur weg is geweest ik had geen idee. Ik had nog nooit zo diep geslapen in jaren. Ik werd laat de volgende ochtend wakker, zoals altijd met een kloppende erectie, het moment dat ik mijn lul beet pakte vroeg ik me af of ik had gedroomd.

En dat alles op de avond er voor maar een droom was geweest. Nu ik wakker was ging ik ook maar naar beneden om te pissen dacht ik, maar dat deed ik niet. Met de chaotische herinneringen aan Tim en ik die elkaar hadden gepijpt, ik was mijn lul aan het aftrekken bij die gedachten van de vorige avond, dit maakte me zo geil dat ik al snel een lading sperma met mijn lul in mijn borst-haar en schaamhaar spoot. Daarna trok ik mijn kleren aan en ging naar de badkamer omdat ik nodig moest plassen.

Ik kon niet geloven wat ik had gedaan. Wat wij hadden gedaan. En al de gevoelens die ik de avond er voor had gevoeld. Voordat ik naar de keuken voor een kopje koffie liep, was ik pissig en kwaad op mezelf.

Zoals ik al zei, mijn broertje Tim was altijd al een klikspaan. Telkens als hij iets van me wist wat niet mocht, dan meldde hij het altijd aan onze moeder. Ik had nauwelijks mijn eerst trekje van een sigaret genomen of een slok bier, of Tim vertelde het al weer door. Dat wel elkaar hadden afgetrokken, en elkaars lul hadden gepijpt en elkaars zaad hadden door geslikt.

Ik vroeg me af hoe lang het zou duren voordat mijn kleine broertje alles had door verteld aan onze moeder. En ik was er zeker van dat als Tim het zou vertellen aan haar, dat hij zou zeggen dat ik hem er toe had gedwongen om met mijn kleine broertje sex te hebben.

In plaats van dat het idee bij Tim weg komt. Ik was er gewoon zeker van dat ze mij bont en blauw de deur uit zouden slaan, en ik niet meer terug hoefde te komen.

Ik kreeg een kopje koffie en ging naast haar zitten, ik pakte de sport-bijlage, in een poging om zo normaal mogelijk te doen. Mijn ogen schoten over de scores, maar mijn gedachten waren er niet bij.

Mijn verwaande, broertje had me moeder zeker al op de hoogte gebracht over wat wij vanacht allemaal hadden gedaan. Alleen was ik verbaasd dat hij er niet was, om te kunnen zien wat voor straf ik kreeg. Ik kon er niet achter te komen waarom me moeder niet kwaad op me was geworden. Toen zag ik Tim een briefje geschreven had die aan de andere kant van mijn moeder lag. Het kostte me een beetje moeite om er achter te komen wat mijn kleine broertje had opgeschreven, en ik was erg opgelucht nadat ik het briefje had gelezen.

Mam, ik ga met Tom op de fiets naar de vijver toe vandaag, we zijn voor het donker wel weer thuis. Dus me kleine broertje was zelfs nog eerder dan me moeder opgestaan. Hij was waarschijnlijk van plan om het vanavond na het eten te gaan vertellen. Dit maakte mij de gehele dag erg onzeker, en ik wist bijna wel zeker dat er klappen gingen vallen die avond. Nou die klappen zijn nooit gevallen. Ik was bij een vriend van me tot laat in de avond, en toen ik thuis kwam, was mijn moeder het tien-uur journaal aan het kijken en Tim was al naar bed gegaan.

Terwijl ik de trap op liep naar de de zolderkamer die ik met mijn broertje deelde, probeerde ik mij zo stil mogelijk te houden, om Tim niet wakker te maken. Ik hoopte dat hij zou slapen. Het was een lange dag geweest. Zelfs nu maakte ik me weer voor de tweede keer zorgen over wat er zou gebeuren als Tim het zou gaan vertellen. En ik was gewoon zeker dat hij het ook zou gaan vertellen. Misschien niet onze moeder, maar hij zou het iemand vertellen.

Misschien zou hij zelfs naar de politie gaan. Mijn broertje sliep niet toen ik binnen kwam. In feite had hij op me zitten wachten. Toen ik boven aan de trap stond en onze deur van de slaapkamer open deed, zag ik Tim naakt op zijn bed liggen, langzaam streelde hij zijn lange lul met een ondeugende grijns op zijn gezicht.

Maar ik ben helaas niet klaargekomen. Ik kon het niet geloven dat mijn broertje net zijn vriend Tom had gepijpt. Hoewel, na wat wij twee die avond ervoor gedaan hadden, twijfelde ik zeer dat Tim niet aan het liegen was tegen mij. Zijn eerste schot kwam in mijn gezicht en zijn tweede lading kwam op mijn kont. Ik bedoel, dat ik het zelf nooit zou toegeven als ik door een jongen in mijn kont geneukt zou worden. En ik zou het zeker nooit aan mijn broer vertellen.

Hoewel, zoals ik al zei, Tim en ik waren totaal verschillend. Maar ik dacht na over wat hij zojuist had gezegd en mijn lul was hard, totdat ik merkte Tim naar mijn kruis beneden keek.

Ik veronderstel dat hij wel kon zien dat ik een stijve had in mijn spijkerbroek. Dit maakte Tim behoorlijk opgewonden. Hij had zijn vuist nu strakker rond zijn lange lul en hij streelde wat sneller. Toen zag het eerste voorvocht uit het topje van zijn eikel lopen. Mijn hersenen sloegen op hol, allemaal verschillende emoties die door mij heen gingen. Ten eerste, ik moet toegeven de gedachten dat mijn broertje Tom al geneukt had met zijn lekkere lul maakte mij bloedgeil. Dan te beseffen dat mijn kleine broertje al zijn maagdelijkheid had verloren, nog voordat ik het had gedaan, dit maakte mij een beetje pissig.

Hoewel, ik bijna zeker wist dat Tim nog steeds niet een meisje had gevingerd, wat ik inmiddels wel al had gedaan, dit ga mezelf toch een beter gevoel.

...

Ik trok haar schoenen uit en maakte aanstalten om naar mijn bed te lopen. Oma zei; jij moet mij verder helpen want ik kan mijn nachtjapon niet zelf aantrekken! Ik zei; dan haal ik mijn moeder wel op!

Oma zei op een nare toon: Ik zei; dan haal ik wel 1 van mijn zussen op! Ik liep naar mijn zussen en smeekte hun om oma te helpen. De reacties van mijn zussen waren duidelijk; wij helpen dat ouwe secreet niet! Ik liep weer naar mijn kamer en oma zat nog steeds aangekleed op het logeerbed. Om mijn zussen te beschermen vertelde ik dat mijn zussen al sliepen. Dan moet jij het maar doen!

Ik zag er vreselijk tegen op om mijn oma om te kleden. Maar ik had geen andere keus en hielp haar weer in de benen. Mijn oma had een hoog gesloten jurk aan en ik ging achter haar staan om de knopen los te maken. Oma stapte uit de jurk en daar stond mijn oma, alleen nog gekleed in een beha, onderbroek en een bruine panty. Ik schrok wel want zij zag er vreselijk oud en dik uit.

Oma zat vol met rimpels had veel ouderdomsvlekken en had een behoorlijk buikje. Zonder blikken of blozen rolde ik haar bruine panty omlaag. Haar benen zagen er slecht uit, vol met putten, spataderen en er zat zelfs haar op. Ik vroeg; oma waar heeft u uw nachtjapon? Oma zei; de rest moet ook uit want ik draag graag schoon ondergoed! Ik had het niet meer en wist niet goed wat ik moest doen.

Ik verzamelen moed en ging weer achter haar staan. Haar beha zat strak om haar lichaam en moeizaam kreeg ik haar beha los. Ik deed oma's beha af en had van mijn leven nog nooit zulke grote hangborsten gezien. Ik ging voor haar op de knieen en deed haar onderbroek uit.

Een gigantische bos schaamhaar werd zichtbaar! Het was niet normaal zoveel haar daar zat. Ik was zo verbaast dat ik per ongeluk deze opmerking maakte; oma al die schaamhaar lijkt mij ook niet fris! Oma werd toch kwaad en riep; jij moet jou schamen, ik ben zo schoon op mij zelf! Oma werd steeds kwader en riep; waar haal jij de moed vandaan om zo tegen mij te doen!

Opdat moment kon ik mij niet beheersen en riep; jij moet je scheren en doe gelijk dan jouw benen! Oma schrok en werd nu ineens stil. Dit vond ik een vreselijk moment en voelde mij een beetje schuldig.

Om de ruzie te sussen zei ik; sorry oma, ik zal het nooit meer zeggen. Oma was nu enorm kwaad en riep; aan sorry heb ik niets, doe er liever wat aan! Ik vroeg; wat moet ik dan doen? Oma riep boos; er is hier toch wel een scheerapparaat met al die vrouwen in huis! Ik had oma nog nooit zo kwaad gezien en werd zelfs een beetje bang van haar. Dus ik liep naar de badkamer, pakte een handdoek een schaal met water en keek in de beautycase van mijn moeder. Daar zat van alles in o.

Boven gekomen zat mijn oma nog steeds kwaad, naakt op het logeerbed. Ik zei om het enigszins goed te maken; ik zal u van uw overtollige haar ontdoen. Mijn oma ging met haar rug op het bed liggen en ik schoof de handdoek onder haar. Ik pakte een verlengsnoer en deed de stekker van het scheerapparaat erin.

Ik wist niet waar ik moest beginnen met al dat haar. Ik zetten de scheerapparaat net onder haar buik om met het schaamhaar te beginnen. Ik moest eerst de trimmer gebruiken om het meeste schaamhaar weg te halen. Ik was net bezig en oma zei; pak de bijbel even uit mijn koffer! Ik gaf haar de bijbel en oma ging lezen terwijl ik verder ging met scheren. Na een halfuur had ik eindelijk het meeste schaamhaar weg. Ik pakte het scheerzeep en zeepte haar schaamhaar in. Ik kon er moeilijk bij en duwde heel voorzichtig haar benen iets uit elkaar.

Oma merkte dit en spreiden haar benen zover mogelijk zodat ik er beter bij kon komen. Heel voorzichtig scheerde ik haar en moest alleen het schaamhaar bij haar vagina nog doen. Dat ging moeizaam en ik moest haar nu aanraken om haar huid strak te plooien. Ik deed mijn vingers net naast haar vagina trok haar huid strak en scheerde de haartjes weg.

Ik had nog een lastige klus te gaan want er zaten nog veel haartjes dicht op haar schaamlippen. Ik moest haar schaamlippen aanraken om de laatste haartjes weg te halen. Ik deed een paar vingers op haar schaamlippen en plooide die zo, dat ik de laatste haartjes kon scheren. Langzaam bewoog ik oma's schaamlippen en scheerde haar voorzichtig. Steeds meer moest ik haar schaamlippen aanraken. Ik kon niet voorkomen dat ik met mijn vingers tussen mijn oma's schaamlippen kwam.

Om de allerlaatste haartjes weg te halen deed ik mijn duin tussen haar schaamlippen en duwde deze opzij. Het ging vanzelf, mijn duim verdween steeds meer tussen haar oude schaamlippen. Mijn duim zat nu net voor de ingang van haar vagina. Ik keek even op en zag het oude lichaam van oma met haar enorme hangborsten.

Ondanks dat oma er oud en dik uit zag werd ik een beetje opgewonden. Ik dacht; jongen dit kun jij niet maken en probeerde aan andere dingen te denken. Ondertussen voelde ik dat de vagina van oma iets nat begon te worden. Mijn duim ging steeds verder in oma's oude kut. Langzaam bewoog ik mijn duim heen en weer, met mijn andere hand deed ik haar schaamlippen uit elkaar. Ik kon nu goed haar clitoris zien, met een vinger ging er rustig overheen. Ik kreeg een enorme bobbel in mijn pyjama en wist nu niet wat ik moest doen.

Ik stond op en ging naast mijn oma zitten. Mijn oma had haar bijbel in haar linker hand terwijl haar rechter hand naast haar lichaam lag. Mijn hart klopte in mijn keel en verzamelen al mijn moed en schoof mijn pyjama iets naar beneden. Ik had mijn lul nog nooit zo groot gezien. Het zweet brak mij uit maar durfde de hand van mijn oma te pakken. Langzaam deed ik haar hand richting mijn lul en legde haar hand erop.

Ik verwachtte dat oma nu kwaad zou worden maar haar oude gerimpelde hand vol met ouderdomsvlekken raakte mijn lul aan. Oma schoof mijn voorhuid terug en begon rustig aan mijn lul te trekken.

Ik legde mijn hand op de vagina van mijn oma. Oma spreiden haar oude benen en ik begon haar te vingeren. Haar oude vagina werd behoorlijk nat en met twee vingers ging ik heen en weer in haar oude spleet. Ik werd zo geil, trok mijn pyjama uit en ging tussen de oude benen van mijn oma liggen. Steunend op mijn handen, richtte ik mijn lul tussen haar schaamlippen. Ik zat nu met mijn eikel tussen haar schaamlippen en wachtte op haar reactie.

Oma reageerde niet en had nog steeds de bijbel in haar hand. Ik schoof mijn lul een stukje in haar oude natte kut maar oma reageerde niet. Dus ik drukte mijn lul helemaal in haar oude doos en begon oma rustig te neuken. Haar kut was heerlijk nat en het neuken ging lekker soepel. Het was best wel lekker om zo'n oude bejaarde van 70 te neuken op mijn zolderkamer. Oma liet de bijbel uit haar hand vallen en lag met gesloten ogen te hijgen.

Ik begon oma steeds sneller te neuken, haar oude lichaam schudden alle kanten op. Oma was compleet in extase en begon steeds harder te hijgen. Oma zei zachtjes; oh oh dit is fijn jongen. Ik zag de spieren van oma samentrekken en zij was bezig met haar orgasme.

Haar oude lichaam begon te trillen en oma riep; jongen! Oma was totaal van de wereld en ik bleef haar door neuken. En ik vond het heerlijk om mijn oma op mijn kamer te neuken, geweldig! Het idee dat mijn zussen en mijn ouders lagen te slapen terwijl ik oma lag te neuken werd mij te veel. Ik spoot mijn sperma in de oude kut van oma en hield mijn lul nog even in haar kut totdat ik de laatste druppel erin spoot. Nadat eindelijk mijn oma was bijgekomen trok ik haar nachtjapon aan. Oma was zo moe, kon niets meer zeggen en viel gelijk in slaap.

Ik kroop in mijn bed en dacht; ik hoop dat oma nog lang bij ons in huis blijft. Ria de oude zus van oma was een paar dagen overgekomen. Haar man Peter kwam later, hij zou alleen de begrafenis bijwonen. Ria was al 74 jaar en leek totaal niet op haar zusje. Ria was een lelijke spierwitte kleine dunne vrouw. Zij was wel vriendelijke dan oma en zorgde voor iets meer gezelligheid bij ons in huis. De oude zus van oma had fantastische verhalen en kon het leuk vertellen.

Na het eten werd er nog wat geklets en tegen acht uur ging ik naar boven. Ik ging douchen, trok mijn pyjama aan en ging tv kijken. Een uurtje later kwam oma boven en vertelde dat zij enorm moe was. Ik kleedde oma snel om en binnen 10 minuten sliep zij al. Ik zetten de koptelefoon op en ging verder met tv kijken. Tegen elf uur liep ik naar beneden om te gaan pissen.

Ik hoorde nog wat gelach in de huiskamer en ging even kijken. Mijn vader zei; het is goed dat jij er bent want dan kun jij Ria naar boven helpen. Op mijn zolderkamer lag mijn oma behoorlijk te snurken. Ria keek na het logeerbed en zei; het bed is gelukkig groot genoeg! Ik vroeg aan Ria; moet ik u nog ergens mee helpen? Ria vertelde dat mijn oma had beloofd dat ik haar zou helpen met wassen en omkleden.

Ria vroeg; jij vindt het toch niet erg om een bejaarde vrouw te helpen? Want ik kan het helaas niet zelf! Ik zei; het is geen probleem want ik help oma ook altijd! Wat moest ik anders zeggen maar ik zag er vreselijk tegenop om zo'n oude vrouw te helpen. Ik vroeg aan Ria; gaat u mee naar de badkamer?

Daarom liep in naar de badkamer, pakte een handdoek, washandje, zeep en een schaal met water. Boven gekomen zat Ria aangekleed op mijn bed en was duidelijk moe. Ik zei; blijft u maar zitten, ik probeer het zo dat u kunt blijven zitten. Ik trok eerst haar schoenen, colbertje en toen haar blouse uit. Vervolgens deed ik haar rok uit en rolde haar dikke panty uit. Toen kwam de schrik, wat zag Ria er slecht en oud uit, afgrijselijk! Haar oude huid hing als het waren los op haar lichaam en dun dat zij was!

Haar lichaam was spierwit en haar benen zaten vol met donker blauwe spataderen. Ik liet niet merken dat ik van het oude mens walgde en ging onverstoorbaar door. Ria ging iets omhoog en ik schoof haar onderbroek uit. Als laatste deed ik haar beha uit en twee heel kleine hangtietjes met te grote tepels kwamen eruit.

Ik keek nog even na de spierwitte oude bejaarde vrouw van 74 jaar en de koude rillingen liepen over mijn rug. Maar ik kon niet meer terug en pakte het washandje. Ik deed snel haar rug, benen, armen en buikje. Ria was inmiddels zo moe, zij zat slaperig voor zich uit te kijken. Eigenlijk moest ik nu haar borsten en vagina doen.

Ik twijfelen en werd bijna misselijk van die gedachten. Maar ik dacht; stel je niet aan en ik ging verder. Ik ging met het washandje over haar kleine slappe hangtietjes. Haar tepels waren veel te groot in verhouding tot haar hangtietjes. Ik voelde duidelijk haar grootte tepels door het washandje heen. De slappe hangtietjes van de bejaarde vrouw boeide mij ongemerkt. Ik spoelde het washandje weer uit en een beetje ongecontroleerd wou ik mijn hand weer in het washandje stoppen.

Maar het washandje viel op de grond en was vuil geworden. Wat ik mankeerde weet ik niet maar ik pakte met mijn blote handen haar hangtietjes. Ria was te moe om enigszins te kunnen reageren. Ik vroeg voor de zekerheid; vindt u het erg dat ik het even zo doe? De bejaarde vrouw zei slaperig; nee hoor! Ik ben blij dat jij mij helpt!

Het wassen werd nu meer masseren, ik kneed haar slappe hangtietjes en bewerkte haar grote tepels. Ik was zo geobsedeerd van haar slappe tietjes dat ik deze enkele minuten masseerde. De grote tepels van de bejaarde vrouw werden nu zelfs enorm. Of zij dit zelf in de gaten had betwijfel ik want zij zat slaperige op mijn bed. Ik stopte met de massage en droogde haar hangtietjes af. Ik zei tegen Ria; u mag wel op mijn bed gaan liggen dan zal ik het laatste wassen. De oude vrouw ging moeizaam op haar rug op mijn bed liggen.

Ik deed haar oude dunne witte benen uit elkaar en voelde even over haar grijze schaamhaar. De bejaarde Ria kon niet reageren van de slaap en had haar ogen dicht. Het was inmiddels twaalf uur en mijn oma sliep als een roos. Haar oude zus van 74 jaar lag op mijn bed en viel ook bijna in slaap. Normaal gesproken had ik Ria nu moeten laten slapen. Maar ik werd toch geil van deze situatie en trok mijn pyjamabroek uit. Ik ging met mijn vingers over de vagina van Ria en probeerde haar vagina vochtig te krijgen.

Ik deed spuug op mijn vingers en ging over haar clitoris en schaamlippen heen. Mijn wijsvinger stopte ik in haar bejaarde kut en ging een paar minuten heen en weer. Mijn lul begon hard en stijf te worden. Ik vroeg aan Ria; vindt u het goed dat ik u zo wast? Ria sliep nog niet en zei; jongen jij kunt mijn beter wassen als mijn man! Voorzichtig stak ik nu mijn wijsvinger en middelvinger in haar kut. Haar oude kut werd na een tijdje soepelere en iets vochtige.

Dit was voor mij voldoende en kroop tussen de oude benen van Ria. Ik deed mijn lul tussen haar schaamlippen en ging heel langzaam haar oude kut in. Na een paar minuten was haar oude kut gewend aan mijn lul en rustig begon ik te bewegen. Heerlijk begon ik de oude bejaarde te neuken en kneden ondertussen haar slappe hangtieten. Ria was nu iets minder slaperig en ik hoorde haar zachtjes hijgen. Het was duidelijk dat de bejaarde al jaren niet meer was geneukt en zij genoot volop.

Maar hij heeft het toch laten doen. Ze heeft het niet gewaxd maar ze heeft het gewoon weg geschoren met een scheermesje. Het was toch niet veel.

Wat heeft je vriend aan die jongens verteld dat er ging gebeuren dan? Goed plan, samen genieten is toch het leukst al kun je natuurlijk óók met een vriendin genieten, al vingerend. Ik heb me voorgenomen om hu enkel nog iets met men vriend te doen. Dat had je misschien wat beter moeten regelen Er is een kans dat dit uitlekt en dat mensen je een slet gaan vinden.

En als je al iets gaat doen met zn tienen, gebruik je fantasie een beetje! Mijn vriend had zowel 9 vrienden mee! Dus met Jawade ik dacht in men eiegen dat gaat niet door. Alemaal jongens van Men vriend wou dat ik naakt vingerde maar dat wou ik niet. Ik wou het op 1 voorwaarde en dat was als ik hun ook naakt mocht zien. Maar niemand wou durfde zich uit te kleden.

Ik en men vriend zijn dan zelf begonnen toen we naakt waren keken ze nogal. Ik wou niet vingeren tot dat ze naakt waren dus begonnen ze zich ook uit te kleden. Ik moet zeggend dat ik dat wel een leuk moment vond. Er waren er bij nog nog helemaal kaal waren en er waren er bij die echt al veel schaamhaar hadden.

Wel een grappig zicht. Ik denk dat ik weet waarom hij was 15 maar nog niet ver in de pubertijd zelfs nog geen schaamhaar Ze schamen hun wel alemaal dat zag je. Toen ik begoon te vingeren begonner er al 2 te rukken die eene kwam zelfs al rap klaar. Na een tijde waren ze alemaal aan het rukken.

Echt leuk om het te zien. Super geil om hun klaar te zien komen. Samen vingeren, hem aftrekken weer, neuken terwijl vriendin toekijkt en ook geil werd, klaarkwam ook natuurlijk. Je gaat steeds verder, nog even, als hij vriendjes meeneemt, en het wordt een hele orgie van vingerende, trekkende en neukende meiden en jongens.

Of laat je je nu meedrijven op geilheid, denkend dat je wel verder moet, telkens een stapje verdergaand? Voelt het goed, ook diep van binnen, voor je gevoel, prima. Zo niet, stop er dan mee, geniet van wat jullie deden en lieten doen, en klaar.

Durf dan te wachten op de jongen op wie je echt verliefd wordt. Ik hoor graag hoe het verder gaat Hoi, spreek je alleen af wanneer je ouders niet thuis zijn.

Die zouden toch iets door moeten hebben? En speel je dan ook met je vriendinnen of alleen met hem? Misschien vind hij een trio wel leuk? Hey Ik ben het weer. Gisteren was eerst mijn vriend van 14 toegekomen ik heb hem verteld dat mijn vriendin van ook 14 ook nieuwschierig was. Toen ze toe kwam vroeg ik aan men vriend of ik hem moecht rukken terwijl zei toekeek Hij vond het goed. We beginnen ond uit te kleden toen hij zijn boxer nog aan had twijfelde hij je zag zo dat hij verlegen was ook al had ze hem al naakt gezien deze week.

Toen hij zijn boxer uit dee stoind hij daar helemaal naakt een klein slap piemeltje met een beetje schaamhaar hoe lief: Toen ik hem aan het rukken was wou hij mij zien vingeren en dat ander meisje naakt zien. Ik moet wel zeggen dat het raar was om te vingeren waar zei bij was. Zij was erg verlegen maar kleede haar toch uit. Ze hab ook een beetje schaamhaar zoals hem je zag ook dat ze nog aan het puberen was ze had ook nog maar kleine borstjes.

Ze was naakt maar wou niet vingeren Beetje later hebben ik en men vriend sex gehad. Op die moment begon ze wel te vingeren. De sex was echt zalig! Men vriend vroeg of hij ook wat vrienden mocht mee nemen omdat ik men vriendin gevraagd had. Misschien kom je ook eens lekker klaar. Het zijn wel super geile verhalen zeg! Laat maar horen wat je of jullie gaan doen, of laten doen Je bent je belofte toch nagekomen, dat is veel beter dan ik van je had gedacht.

Dat hij snel klaar kwam verwonderd mij niet, 14 jaar en voor hem ook de eerste keer? Het probleem om maagd te blijven, daar ben je nu van af, God dank, en het deed deugd. Meer moet dat niet zijn. Maak je hem nu ook een tijdje je vaste vriend? Als ik jouw was zou ik hem nu een beetje voor jezelf houden. Ik heb al gezegd, probeer alle vormen van petting, je weet nog niet half wat er mogelijk is en hoe leuk dat is, zelfs zonder neuken.

Oefen dat met zijn 2en. Ik denk jij zou bij zijn vrienden, ook niet bij 1 vriend, willen laten zien hoe je hem aftrekt of zo. Neuken als zijn vrienden toekijken zal je helemaal niet willen, en neuken met 1 van zijn vrienden nog minder.

Dan moet je er ook niet aan denken zo iets van hem te verwachten. Laat je vriendin enkel meedoen of kijken als hij dat ook heel echt wil, jij bent 3 jaar ouder, hij kan makkelijk ja zeggen maar het toch eigenlijk niet willen. Het beste, zij brengt dan ook een vriend mee, dan kunnen jullie 2 aan 2. Wat jij en hij samen met zijn 2en uitspoken, houd dat voor jullie, dat gaat jullie vriendinnen, jullie klasgenoten jullie leraren, jullie ouders niets aan.

Misschien wil je vriendin van 14 hem zelf ook wel aftrekken en misschien wil ze ook wel met hem neuken. Jullie kunnen ook voorstellen om een trio te doen. Dan kunnen jullie hem eerst samen aftrekken en hij kan jullie daarna beide beffen. En als jullie dan nog zin hebben kan hij jullie nog neuken. Ik hoor wel wat jullie hebben gedaan, succes. Je hebt hem beloofd dat hij je mocht neuken en dat wil je nu niet. Dat is natuurlijk heel flauw.

Op dit moment heb je niet echt recht meer van spreken vind ik. En aan neuken kan je zelf natuurlijk ook plezier beleven, dus nog minder reden om het niet te doen. Ja, maar als zei haar eerste x niet wil weg geven aan hem dan niet, het is misschien wel flauw en.

Dat siert je, dat je je belofte na bent gekomen en je hebt laten neuken. Wél heel bijzonder dat je op deze manier de stap van je laten ontmaagden hebt genomen. Toch rottig wel dat dat wat zeer deed, maar, gelukkig vond je het uiteindelijk echt zalig. Dat hij eerder klaarkwam dan jij is geen wonder, hij was gewoon helemaal opgegeild, wilde dit dolgraag. En wow, je zult als jarige maar een meisje mogen ontmaagden, een mooie meid van maar liefst drie jaar ouder bovendien.

Dan is het helemaal niet erg om je te laten aftrekken voor het oog van een heel groepje meiden, daar wordt het eigenlijk alleen maar mooier van, voor hem. Dat jij zelf sowieso nog klaargekomen bent is eigenlijk best bijzonder. Tuurlijk, jij was ook opgewonden, maar bij jou was het gevoelig, deze eerste keer, en dan is het toch wel bijzonder dat je toch nog klaarkwam.

Je hebt toch wel een condoompje bij hem omgedaan hoop ik hè? Lief, en dapper ook, dat je die ene vriendin van ook 14 net als je vrijer alles verteld hebt.

Feitelijk kun je een paar dingen doen: Wat je in het laatste geval doet is aan jullie, misschien vindt je vriendin het eigenlijk wel heel leuk om zich door hem te laten vingeren, of door jou en hem samen; en wie weet, wil ze zich eigenlijk laten neuken door hem. Hallo, Ik ben men belofte nagekomen. En bij deze ben ik ontmaagd. In het begin deed het wel wat zeer maar het deed wel deugd. Hij is wel rapper klaar gekomen dan ik. Het was echt zalig!!!! Oja mijn eene vriendin van 14 wou dat nog eeens zien wat ze gezien heeft dat ik hem afgetrokken heb.

Wat zou ik nu doen? Aan haar heb ik alles gezegd wat we gedaan hebben. Ik vind dat ook j hebt t beloofd. Spijt, zeg je, maar, waarván heb je nu eigenlijk spijt? Natuurlijk had je nooit gedacht dat hij zich dit door jou zou laten doen, zich laten aftrekken. Maar hij had wél een heel goede reden, want jij hebt hem immers beloofd dat hij je mag neuken. Dus, stel dat niet uit, maar laat hem je neuken. Zorg gewoon voor condoompjes, nodig hem uit op je kamer, kleed eerst jezelf en dan hem uit, rol een condoom om zijn stijve die heeft hij dan gerust wel , spreid je benen en je kutlippen en laat hem je neuken.

Wel zo fair om hem dat te geven. Per slot, je hebt hem voor het oog van je vriendinnen 'voor paal' gezet. Wat je beschrijft over jouw gedachten en vast ook die van je vriendinnen tijdens vingerbeurten die volgden op het hem afgetrokken zien worden, daar kan ik me veel bij voorstellen.

En logisch toch dat het stiller werd, dat aale aandacht uitging naar wat jouw handen met hem deden, met zijn pik, tot spuiten aan toe. En dat die twee jarigen zenuwachtig giechelden. Heb je er nu spijt van dat je hem zover hebt gebracht? Misschien hem wel letterlijk voor lul hebt gezet? Zie dan dat je laten neuken als goedmakertje naar hem toe.

En als je het lef hebt, zeg dan ook tegen je vriendinnen dat je hem dat als wederdienst hebt gegeven nadat hij zich liet aftrekken door jou.

Dat geeft je vriendinnen ook weer begrip voor waarom hij zich door jou, mooie en o zo geile meid, liet aftrekken. Bijna alsof je je laat neuken voor het oog van heel je vriendinnengroepje, toch?

Wel zo sportief naar hem. Je volgende posting beschrijft dus hoe hij je neukte, ik verheug me erop én ik reken erop, verleidster die je bent. Nooit gedacht, zeg je? Meen je dat nu echt? Meen je dat echt? Je bent gewoon een stuk ouder, hebt veel meer overwicht, en dat heb je succesvol ingezet. Zoe zie je maar hoever je daarmee kunt komen? Vast wel, maar dan wel vermengd met de verrukkelijke wetenschap dat hij, 14 jaar jong, jou, toch 3 volle jaren ouder, mag neuken.

Dat valt me heel erg van je tegen. Je vriend kwam en hoopte op een intiem uurtje met jouw en jij zet hem meteen tussen al die meiden letterlijk voor lul.

OK, jij had hem eerst 2 keer uitgenodigd en de 3e keer kwam hij onverwacht, hij kwam misschien op een ongelegen moment, er waren vriendinnen.

Maar je hebt hem half belooft dat jullie neuken als hij zich voor die meiden liet aftrekken maar je wist dat je helemaal niet van plan bent dat ook te doen. Dat was twee keer een rotstreek. Wat zeggen die vriendinnen dan daarvan.

Er zijn er toch wel bij die een goede relatie met een jongen hebben hoop ik. Overigens, als jullie nu wel samen zouden neuken, of ook, als je je door hem zou laten neuken want samen zit er bij jouw niet in, dan komt het nog niet goed.

Ik heb er eigenlijk wel spijt van dat ik gezegd heb dat we dan gaan neuken als hij dat liet doen. Ik had nooit gedacht dat hij dat zou laten doen. We hebben niet gevingerd maar wees er maar zeker van dat ik er savonds wel aan dacht toen ik vingerde. En de andere meisjes zullen ook wel gevingerd hebben savonds. Op die moment hebben we dus niks gedaan.

Op het moment dat ik hem aan het uitkleden was was er veel lawaai en iedereen was zo aan het roepen. Op het moment dat ik zijn boxer uit dee was het veel minder lawai.

Ze waren wel wat aan het lachen met zijn blootje vooral die 2 van 14 jaar. Op het moment dat ik hem aan het rukken was zei nieman nog een woord en iedereen keek aandachtig. Je hebt hem wel min of meer voor het blok gezet zeg, door hem zich te laten aftrekken waar meerdere vriendinnen van je bij waren. Hoeveel vriendinnen je nu feitelijk hebt laten toekijken hoe hij zich liet aftrekken beschrijf je niet, maar jullie moeten minstens met zes meiden zijn geweest.

Tja, toen hij eenmaal heel stoer 'ja' had gezegd kon en wilde hij niet meer terug, natuurlijk. Maar het zou best kunnen dat het hem toch wel overviel dat jullie met maar liefst 6 meiden of meer nog?

En jij ondeugd, hebt hem nog laten wachten ook toen je vriendinnen allemaal van die prachtig gebouwde turnmeiden Maar, hij liet zich dus wél helemaal uitkleden, had zelfs even een slappe pik in het begin. Maar, hihi, hij heeft nu dus wél wat tegoed nog van je, namelijk dat je je laat gebeuern dat zijn stijve jouw kutje binnen mag.

Ik ben dus benieuwd naar je volgende posting, waarin je beschrijft hoe dát is verlopen.
Vrouwen betalen voor sex vrouw vingert zich klaar


In plaats van dat het idee bij Tim weg komt. Ik was er gewoon zeker van dat ze mij bont en blauw de deur uit zouden slaan, en ik niet meer terug hoefde te komen.

Ik kreeg een kopje koffie en ging naast haar zitten, ik pakte de sport-bijlage, in een poging om zo normaal mogelijk te doen. Mijn ogen schoten over de scores, maar mijn gedachten waren er niet bij. Mijn verwaande, broertje had me moeder zeker al op de hoogte gebracht over wat wij vanacht allemaal hadden gedaan. Alleen was ik verbaasd dat hij er niet was, om te kunnen zien wat voor straf ik kreeg.

Ik kon er niet achter te komen waarom me moeder niet kwaad op me was geworden. Toen zag ik Tim een briefje geschreven had die aan de andere kant van mijn moeder lag. Het kostte me een beetje moeite om er achter te komen wat mijn kleine broertje had opgeschreven, en ik was erg opgelucht nadat ik het briefje had gelezen.

Mam, ik ga met Tom op de fiets naar de vijver toe vandaag, we zijn voor het donker wel weer thuis. Dus me kleine broertje was zelfs nog eerder dan me moeder opgestaan. Hij was waarschijnlijk van plan om het vanavond na het eten te gaan vertellen. Dit maakte mij de gehele dag erg onzeker, en ik wist bijna wel zeker dat er klappen gingen vallen die avond.

Nou die klappen zijn nooit gevallen. Ik was bij een vriend van me tot laat in de avond, en toen ik thuis kwam, was mijn moeder het tien-uur journaal aan het kijken en Tim was al naar bed gegaan. Terwijl ik de trap op liep naar de de zolderkamer die ik met mijn broertje deelde, probeerde ik mij zo stil mogelijk te houden, om Tim niet wakker te maken. Ik hoopte dat hij zou slapen. Het was een lange dag geweest. Zelfs nu maakte ik me weer voor de tweede keer zorgen over wat er zou gebeuren als Tim het zou gaan vertellen.

En ik was gewoon zeker dat hij het ook zou gaan vertellen. Misschien niet onze moeder, maar hij zou het iemand vertellen. Misschien zou hij zelfs naar de politie gaan. Mijn broertje sliep niet toen ik binnen kwam. In feite had hij op me zitten wachten. Toen ik boven aan de trap stond en onze deur van de slaapkamer open deed, zag ik Tim naakt op zijn bed liggen, langzaam streelde hij zijn lange lul met een ondeugende grijns op zijn gezicht. Maar ik ben helaas niet klaargekomen.

Ik kon het niet geloven dat mijn broertje net zijn vriend Tom had gepijpt. Hoewel, na wat wij twee die avond ervoor gedaan hadden, twijfelde ik zeer dat Tim niet aan het liegen was tegen mij. Zijn eerste schot kwam in mijn gezicht en zijn tweede lading kwam op mijn kont. Ik bedoel, dat ik het zelf nooit zou toegeven als ik door een jongen in mijn kont geneukt zou worden. En ik zou het zeker nooit aan mijn broer vertellen. Hoewel, zoals ik al zei, Tim en ik waren totaal verschillend.

Maar ik dacht na over wat hij zojuist had gezegd en mijn lul was hard, totdat ik merkte Tim naar mijn kruis beneden keek. Ik veronderstel dat hij wel kon zien dat ik een stijve had in mijn spijkerbroek. Dit maakte Tim behoorlijk opgewonden. Hij had zijn vuist nu strakker rond zijn lange lul en hij streelde wat sneller. Toen zag het eerste voorvocht uit het topje van zijn eikel lopen. Mijn hersenen sloegen op hol, allemaal verschillende emoties die door mij heen gingen.

Ten eerste, ik moet toegeven de gedachten dat mijn broertje Tom al geneukt had met zijn lekkere lul maakte mij bloedgeil.

Dan te beseffen dat mijn kleine broertje al zijn maagdelijkheid had verloren, nog voordat ik het had gedaan, dit maakte mij een beetje pissig. Hoewel, ik bijna zeker wist dat Tim nog steeds niet een meisje had gevingerd, wat ik inmiddels wel al had gedaan, dit ga mezelf toch een beter gevoel. Maar goed, ik begon me af te vragen, als Tim, Tom zijn kont geneukt had, zou Tom me broertje dan ook hebben geneukt. Ik dacht dat ze het alleen vandaag hadden geprobeerd.

Wat betekende dat het Tim en Tom zijn geweest die het afgelopen jaar al meerdere malen sex hebben gehad. Die gedachte maakte me een beetje meer boos en eerlijk gezegd, een beetje meer geil. Niet alleen was mijn kleine broertje eerder ontmaagd dan ik zelf maar hij had al meer dan één jaar sex met een andere jongen. Tim gaf me een blik, waarvan ik de betekenis meteen begreep.

Hij keek me kwaad aan, en schudde zijn hoofd om aan te geven dat hij nooit sex had gehad met een meisje. Ok, in ieder geval had hij niet sex met mij gehad om mij een plezier te doen. Zijn uitdrukking veranderde en ik moet zeggen, ik was niet al te verrast door wat hij daarna zei. Voordat ik het wist had ik mijn broek op mijn knieën.

Zoals hij de avond ervoor had gedaan, begon hij met het zuigen van mijn voorhuid en het likken van mijn eikel. Mijn gezwollen eikel werd als maar stijver als ik keek, en zag mijn lul in de mond van mijn broertje gaan. Terwijl hij mijn eikel zoog greep Tim mijn lul beet en streelde het zachtjes. Zijn andere hand bewoog over mijn dijen en speelde met mijn harige ballen. Tim bewoog langzaan zijn hoofd op en neer, met mijn lul in zijn mond.

Het voelde gewoon zo lekker geil hoe Tim mijn lul aan het pijpen was. Ik had me ogen open en keek hoe mijn kleine broertje mijn dikke lul in zijn mond op een neer bewoog. Op het Moment had hij iets meer dan de helft van mijn lul in zijn mond, mijn knieën konden mij niet meer staande houden. Dus ik zocht wat steun bij Tim en pakte zijn hoofd met mijn handen.

Hij gromde en begon een beetje harder te zuigen en bewegen met zijn hoofd met mijn lul. Net alsof we het hadden gepland gebeuren, Tim stopte met het op een neer bewegen van zijn mond rondom mijn lul. En ik begon te stoten met mijn heupen, waardoor mijn lul in en uit zijn mond bewoog met hetzelfde tempo als toen hij de controle had. De hand van Tim verhuisd naar mijn schaamhaar. Mijn handen hielden Tim zijn hoofd strakker vast en voor ik het wist, had ik mijn handen vol met Tim zijn mooie lange Donkerblonde haren.

Ik verhoogde het tempo een beetje en begon mijn lul sneller en wat dieper in zijn mond te stoten. Zijn andere hand was nog steeds met mijn ballen aan het spellen. Ik voelde de druk met zijn hand op mijn billen toenemen, waardoor mijn lul wat dieper in zijn mond kwam.

Er was een beetje meer druk van zijn hand bij mijn billen waardoor mijn lul dieper in zijn slokdarm kwam. Op dat moment gebeurde er een paar dingen die geheel nieuw voor mij waren. De hand van mijn broertje oefende meer druk uit op mijn billen waardoor mijn lul bijna helemaal bij mijn broertje in zijn keel naar binnen stoote. Op hetzelfde moment voel ik één de lange vingers van Tim verhuizen van mijn ballen naar mijn bilspleet.

Met de rest van zijn vingers, kneep hij mijn ballen. Ik veronderstel dat het gevoel van de vinger zo dicht bij mijn lul er voor zorgde dat mijn lul steeds stijver werd. Met het feit dat mijn lul voor de eerste keer geheel in zijn mond zat. Ik begon alvast met diep in en uit te ademen, in de wetenschap dat als ik eenmaal begon klaar te komen, dat ik even niet in staat zou zijn om diep te ademen. Toen voelde ik mijn broertje zijn vinger mijn anus probeerde binnen dringen. Ik bewoog me iets naar voren om weg te komen van Tim zijn vinger.

Maar als gevolg daar van voelde ik mijn broertje zijn neus worden begraven in mijn dikke bos van schaamhaar en mijn ballen drukken tegen zijn kin. Dat, Tim zijn mond nu geheel gevuld was is volkomen begrijpelijk, gezien de situatie. Maar ik voelde zijn keel-spieren spannen rond de eikel van mijn lul. Mijn broertje zijn mond was gesnoerd en ik spuite mijn lading zaad diep in zijn mond, waardoor het gevoel nog beter voor mij werd.

Het was net zo lang totdat hij zijn vuisten op mijn dijen bonkte. Toen besefte ik pas wat ik aan het doen was.

Tim kon niet ademen. Ik liet hem los en in een oogwenk, deinsde hij terug, met al mijn zaad uit mijn lul diep in zijn mond. Hij hoestte een paar keer, nam een paar keer diep adem, de hele tijd waren zijn ogen wijd open en staarden naar mijn lul, die nog steeds aan het spuiten was met mijn zaad in zijn gezicht. Tim kreeg wel drie of vier klodders sperma in zijn gezicht. Toen hij genoeg op adem was gekomen opende hij zijn mond wederom en begon met het zuigen van mijn eikel.

Alsof hij drinkte door een rietje, Tim slikte de rest van mijn sperma door in zijn mond, hij slikte zoveel mogelijk door als hij kon. Toen ik weer naar beneden keek, zag ik dat mijn broertje weer opnieuw zijn eigen lul aftrekken. Toen hij mij zag kijken, vertraagde hij zijn tempo en opende zijn vingers een beetje, waardoor hij me een betere blik op zijn grote lul gaf.

Hij had zijn voorhuid naar achteren getrokken en de glanzende eikel van zijn lul was zo gezwollen dat die paars was geworden. Nog voordat hij het had gevraagd was ik al van plan door mijn knieën te gaan en zijn grote lul te zuigen.

Maar ik was een beetje onzeker, kon dit wel wat ik deed met mijn broertje. Ik denk dat Tim mijn terughoudendheid ook moet hebben gevoeld, omdat hij mij een aanbod deed dat ik niet kon weigeren. Tim stond op en ik viel op mijn knieën. Binnen een seconde, had ik de eikel van de lul van mijn broertje in mijn mond en ik was van plan om al zokn zaad door te slikken.

Mijn handen verplaatsen zich snel naar de billen van Tim en ik begon met behulp van zijn heupen zijn lul zo deip mogelijk in en uit mijn mond te stoten. Ik heb zijn lul niet zo diep in mijn keel gehad, als hij bij mij had gedaan.

Ik heb het geprobeerd, maar wanneer ik voelde de eikel van zijn lul de achterkant van mijn keel raakte, voelde het alsof ik moest kotsen. Maar ik denk niet dat Tim daar veel aandacht voor had.

Zijn handen waren op mijn hoofd, zoals ik bij hem had gedaan, alleen heeft hij niet geproprobeerd om mijn eikel zo diep mogelijk in zijn keel te krijgen. In plaats daarvan, verstrengeld hij zijn vingers in mijn haar, en toen deed ik iets dat echt goed voelde, ik streelde hem over zijn voorhoofd. Ik zoog zijn lul voor misschien twee minuten voordat hij gromde. Deze keer wist ik dat hij op het punt stond om klaar te komen.

Ik probeerde mijn hoofd terug te trekken, zodat ik niet mijn mond vol zaad zou krijgen. Echter, Tim had andere ideeën over waar hij zijn lading zaad wilde spuiten, en hij koos dat moment om de controle over te nemen en hij pakte mijn hoofd vast zodat zijn lul er niet uit kon. Een paar seconde´s later, proefde ik zijn sperma diep in mijn mond.

Mijn broertje schoot zo veel dat ik geen andere keuze had dan om het door te slikken. Hoezeer ik ook geprobeerd heb om zo veel mogelijk door te slikken, het was gewoon te veel, waardoor ik de rest van zijn zaad uit mijn mond stroomde.

Doordat ik op mijn knieën zat kwam zijn zaad op mijn lul terecht en er liep zaad in mijn schaamhaar, en zelfs tot aan mijn ballen. Tim gromde een paar keer, dan slaakte hij een lange zucht en ik voelde zijn lul stoppen met kloppende en besefte dat mijn mond niet meer was gevuld met zijn lul. Bijna alsof hij grotere en sterker was dan mij, deed hij zijn handen onder mijn oksels en tilde me op.

Hij begon met het likken van zijn sperma vanaf mijn kin en lippen. Ik voelde zijn handen langs mijn lichaam naar beneden gaan, en pakte mijn volledige stijve lul en zijn andere hand mijn bezwette ballen.

Terwijl we zoenden probeerde Tim om zoveel mogelijk van zijn sperma uit mijn mond op te likken. Hij keek me recht in de ogen en met een sterke druk op zowel mijn pik als op mijn ballen, zei hij: Ik heb nog nooit zo´n grote lul in mijn kont gehad.

Ik zag dat mijn broertje zich spuugde in zijn hand, dan ging hij met zijn hand terug naar beneden, en verspreiden het speeksel en sperma mengsel over mijn keiharde lul. Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven toen mijn broertje verhuisd naar het midden van de kamer, waar een oud kleed over de houten vloer lag, en hij ging op zijn handen en knieën zitten, met zijn lekkere kontje naar mij gericht.

Terwijl ik keek ging één van zijn handen, met speeksel en sperma er op naar zijn lekker kontje en, vlak voor mijn ogen, begon Tim met zijn vinger te boren in zijn strakke jongens kutje. Nou, misschien had mijn broertje dan nog nooit een meisje gevingert, ik was er vrij zeker van dat dit niet de eerste keer was dat hij zijn kont vingerde.

Ik stond daar, langzaam streelde ik mijn eigen harde lul en keek terwijl mijn broertje zich zelf vingerde. Vervolgens stopt hij een tweede vinger in zijn strakke kontje. Toen keek hij over zijn schouder, eerst naar mijn lul, dan naar mijn gezicht.

Echter, mijn enige gedachten waren hoe ongelooflijk geil het zou gaan voelen met mijn lul diep in mijn kleine broertje zijn kont. Ik geef toe dat het best wel een geile gedachten was, dat ik de tweede zou zijn die hem die dag neukte.

Met het zaad van Tom nog in Tim´s geile jongenskutje. Ik heb dit nog nooit gedaan wanneer Tom mij ging neuken, maar zijn lul is kleiner dan de mijne.

Nu mijn broertje het klaar kreeg om op zijn handen en knieën met drie vingers zijn anus te vingeren, werd ik een beetje bang. Ik bedoel, ik stond op het punt om een andere jongen te neuken voor mijn eerste keer, en niet alleen was het een andere jongen, het was ook nog eens een keer mijn eigen broertje. Hoewel ik betwijfel of mijn lul wel hard genoeg was.

En ik was niet helemaal zeker wat ik moest doen. Maar het voelt nog steeds geweldig als Tom mij neukt, maar niet zo goed als wanneer Oom Richard mij neukt. Ok, dus nu probeerd mijn broertje mij te laten geloven dat hij niet alleen geneukt werd door zijn kleine vriend Tom, maar hij ook werd uitgewoond door onze oom Richard. Nu zal ik moeten toe te geven dat ik het bijna niet kan geloven wat Tim mij had verteld, Ik kon het bijna niet geloven wat hij vertelde over oom Richard.

Ten eerste, ik moet je vertellen dat Richard niet echt onze oom was. Mijn grootouders ouders Moeder nam hem in een aantal jaren terug in huis nadat hij uit zijn ouderlijk huis was gezet.

Hij was slechts een paar jaar ouder dan ik, ook al leek hij erg volwassen voor zijn leeftijd. Dat wij door een sneeuwstorm verplicht waren om bij oma en opa te logeren.

Dat was ook de keer dat wij het voor het eerst deden. En ik herinnerde me ook hoe gelukkig Tim leek toen ik besloot om niet met hun mee te gaan naar de camping en ik dacht dat mijn broertje opgewonden was dat hij een paar dagen zonder mij weg is…. Ik denk niet dat ik het geloofd zou hebben wat mijn broertje nu allemaal vertelde, als hij niet helemaal naakt voor me zat op zijn handen en knieën.

Met een hand achter hem en drie van zijn vingers in zijn anus. Tim zijn anus was nog nat en glibberig van het zaad van Tim´s vriend Tom. Die had een paar uur eerderTim zijn kontje nog vol gespoten. En als alles waar was wat hij zei, en dat mijn broertje niet alleen geneukt was door zijn kleine vriend, maar ook door onze oom Richard. Ik kon het niet helpen, maar ik vroeg: Zijn stem was zacht, elk woord dat hij zei raakte me. Maar een keer heb ik Frank afgetrokken. De gedachten dat mijn kleine broertje pijpte of geneukt werd door zijn kleine vriend, Tommy.

En Ik moet toegeven dat ik soms het gevoel kreeg dat oom Richard wel een beetje te vriendelijk over kwam. En hoe meer ik erover nadacht, des te meer kon ik me voorstellen wat Tim over mijn oom Richard verteld had.

De jongen die mijn beste vriend was sinds de kleuterschool? Frank, die Meteen kwaad werd op de jongens die hem voor homo hadden uitgemaakt. Frank, die verliefd was op een meisje een jaar voordat ik een vriendinnetje had.

En hij had twee jaar voor mijn de eerste sex met een meisje gehad. Het was onmogelijk dat Frank mijn kleine broertje had afgetrokken. Dit moest een leugen van Tim zijn. Maar dat deed je niet. Daarna ging je naar binnen om iets te eten en Frank bleef buiten. Ik herinnerde me die avond, Frank vertelde me dat hij een joint van een man had gekregen en was high geworden.

Hij bood aan om het te delen met mij, maar ik was altijd bang voor roken of wat dan ook, dat het een negatieve invloed op mij zou hebben, dus ik ging naar binnen. Frank wist hoe ik me voelde en wist dat ik nooit slecht over hem zou denken als hij dat deed.

Ik zat bij hem en ik vertelde hem dat ik vond dat Jessica een dom meisje is als zij geen sex met jou wil hebben. Zo heb ik hem ook gevraagd over dingen die hij zoal had gedaan met andere meisjes. Of tenminste ik dacht dat ik het wist. Hoewel ik denk dat ik mijn beste vriend niet kwalijk kan nemen dat hij mij hier over niet verteld heeft dat hij is afgetrokken door mijn broertje.

Toen vroeg hij me of ik ooit een andere man met stijve had gezien. Dus ik vertelde hem dat ik dat al eens had gezien, maar ik was er zeker van dat ik nog nooit zo´n grote had gezien als de zijne. En nadat hij zijn lul tevoorschijn haalde vroeg hij of ik zijn lul wilde aanraken. Dus ik trok hem af. Toen hij klaar kwam likte ik al zij zaad van hem af.

Ik bedacht me na alles wat hij had verteld, dat Tim geen reden had om hier over te liegen. Ik dacht na over wat hij had gezegd. Ik had me vaak af gevraagd over hoe Frank zijn lul er uit zou zien.

Ik had het vaak gezien door de jaren heen, toen we klein waren. We hebben vaak onze broek laten zakken en onze kleine jongens lul laten zien en stijf gemaakt. Maar toen we in de puberteit raakten had ik Frank zijn lul niet meer stijf gezien. Ik stond daar, langzaam streelde ik mijn stijve lul, terwijl ik keek naar mijn broertje die met al zijn drie vingers zijn kontje aan het vingeren was, ik verbeelde me hem met Frank, met oom Richard, en zelfs met zijn kleine vriend Tom.

Ik zou bijna vergeten over wat Tim mij had gevraagd om hem te doen. En tegelijkertijd trok hij zijn vingers helemaal uit zijn gat en ik zag een glimp van zijn diepe rode jongenskutje. Ik voelde me alsof ik een marionet was en aan de touwtjes werd getrokken bij mij. Ik kwam een paar stappen dichterbij en ging door mijn knieën achter mijn kleine broertje, die nog steeds langzaam mijn lul streelde.

Zelfs na dat hij zich had gevingerd met drie van zijn vingers was ik nog zeker of mijn dikke lul zou passen in zijn kleine gaatje. Ik keek naar de grote eikel van mijn lul en naar het kontje van me broertje, en Tim nam het besluit om me even op weg te helpen.

Hij pakte me vast aan mijn rug en trok mij naar zich toe, waardoor ik de druk voelde ik tegen mijn eikel. Zijn vingers raakte mijn kont en mijn lul. Ik hoorde hem hijgen en puffen, hij duwde zijn lichaam tegen me aan als hij zijn kont bewoog. Ik kreeg het gevoel dat mijn broertje een beetje gefrustreerd begon te raken.

Een seconde na dat ik mijn kleine broertje begon te neuken voelde ik zijn ongelooflijke strakke jongens kutje om de eikel van mijn lul. Tim die kreunde als een gek, ik voelde de sluitspier strak om mijn eikel knijpen. En op hetzelfde Moment duwde mijn broertje zijn konte naar achter toe. Ik voelde de enorme eikel van mijn lul langzaam bij Tim zijn strakke jongenskutje naar binnen gaan.

Hij slaakte een kreet, ergens tussen een janken en het kreunen in. Tegelijkertijd gaf ik een enorme zucht, Ik heb nog nooit zo iets ongelooflijk lekkers gevoeld in mijn leven. Hoewel het voelde geweldig toen Tim mij had gepijpt. Ik kon de sluitspier strak rondom mijn pik voelen.

Het was heet en nat, ik wist dat het niet lang zou duren voor dat ik mijn lading sperma diep in hem zou gaan spuiten met mijn lul. Toen hoorde ik Tim diep adem halen, dan weer duwde hij zijn kontje een paar centimeter verder waardoor mijn lul steeds dieper ging in zijn gat.

Iets hitste me op en ik besefte wat er werkelijk gebeurde. Ik was aan het neuken. Mijn lul zat in een lekker strak kutje ook al was het van mijn broertje, in plaats van een meisjes kut , en ik zat daar als een idioot, niets te doen. En zodra ik hem er helemaal in had trok Tim zijn kontje terug, hierdoor voelde ik de strakke sluitspier van mijn broertje strak om de eikel van mijn lul zitten. Toen ik mijn lul weer naar binnen stoote, voelde het alsof mijn lul nog dieper in hem leek te zitten.

Zijn heupen waren zo smal dat ik bijna mijn vingers elkaar raakten als ik tim bij de heupen vast hield. We hebben allebeu geil gekreund als ik mijn lul diep in hem stoote.

En als ik terug trok nam in een diep adem en stoote hem weer naar binnen. Toen hij smeekte om hem sneller te neuken, neukte ik hem sneller. Ik was verrast dat ik in staat was om hem te neuken. En het was niet alleen het neuken van hem, maar het maakte het ook zo geil hoe hij met zijn heupen mee stootte. Op dit moment begreep ik wat mensen bedoelen als ze zeggen dat ze net een beest in bed zijn als ze sex hebben.

Er was geen logica of reden te noemen waarom dit gebeurde. Ik bedoel, ik neukte met mijn lul in en uit het hete kontje van mijn broertje in doggy-stijl op onze slaapkamervloer, en er was niemand in de wereld die me kon tegenhouden op dat moment.

Ik werd gedreven door pure lust. Op dat moment, verlangde ik om mijn zaad diep in het hete jongenskutje van mijn geile broertje te spuiten, en er was niemand meer die mij tegen zou kunnen houden. Ademde hij diep in, en herhaalde die laatste twee woorden.

Ja Lucas, neuk me hard met die lekkere grote lul van je! En in mijn gedachten leek het net of ik hem al uren, of dagen, of zelfs jaren aan het neuken was, in werkelijkheid duurde mijn eerste neukbeurt slechts een paar minuten. Ik stoote mijn lul diep in hem, in plaats van terug te trekken, ik probeerde om mijn lul steeds dieper in hem te duwen. En ik voelde zijn hele lichaam alsmaar meer samentrekken en zijn woorden stierven weg en het klonk alsof mijn broertje begon te snikken.

Ik stoote dieper en dieper, ik kregg er niet genoeg van om mijn broertje zijn lichaam tegen mij aan te voelen. Mijn handen gleden vanaf zijn heupen naar zijn buik en borst en ik trok Tim strak tegen mijn buik aan. Mijn lul was nog steeds bezig om hem steeds dieper te neuken, als ik met mijn heupen stote tegen zijn kont, trok ik zijn hele trillende lichaam tegen mijn lul aan.

Zijn jongenskutje had mijn lul strak omsloten, dat voelde zo lekker dat had ik mij nooit kunnen voorstellen. Ik voelde zijn hele lichaam tegen mij aan trillen, alsof hij een aanval of zoiets had. Mijn stoten waren diep en waarschijnlijk te hard, maar ik kon het niet helpen. Het voelde alsof ik werd binnenstebuiten gekeerd, en mijn hele lul zat tot aan mijn ballen in zijn kleine strakke kutje.

Ik probeerde mijn lul nog dieper in Tim´s kont te stoten, toen mijn zaad begon te spuiten. En bij elke straal van mijn zaad die ik schoot probeerde ik om mijn lul nog dieper in hem te krijgen. Toen herinnerde ik me dat mijn zaad was vermengd met het zaad van Tom dat hij in mijn kleine broertje had geschoten, die gedachten maakte mijn ballen nog harder en ik schoot nog een paar flinke stralen sperma in Tim zijn jongenskutje.

Ik trok hem strak tegen me aan en ik kuste, likte en zijn schouders, nek en de achterkant van zijn hoofd. Ik proefde zijn zweet, het leek alsof er nooit een eind aan zou komen.

Toen mijn orgasme eindelijk ophield, bleef ik doodstil liggen. Nadat dit was gebeurd, draaide mijn broertje zijn hoofd om, zodat we elkaar konden zien en toen kuste hij me spontaan. Het was geen stevige zoen alsof we elkaar pijpen. In plaats daarvan kuste Tim mij teder, met behulp van zijn lippen en het puntje van zijn tong.

Mijn lul werd steeds gevoeliger, zoals het altijd deed na twee keer klaarkomen. Ik kon mijn lading sperma voelen stromen en waarschijnlijk ook hat zaad van Tom We omhelsden elkaar stevig. Ik weet niet hoe lang we elkaar hebben gezoend, onze lichamen stijf tegen elkaar aangedrukt met mijn lul in zijn kont.

Ik had gewoon mijn kleine broertje geneukt, nadat zijn kontje was geneukt door zijn vriend Tom. En onze zoenen begon hefitger te worden, onze tongen beweegden wild en onze lippen stijf samengeperst. Voordat ik het wist, stoten mijn heupen weer, in begin ik Tim´s kont weer te neuken. Toen begon Tim zich samen met mij om te draaien, om mijn lul in hem te houden moest ik met hem mee draaien. Enkele seconden later was Tim op zijn rug met zijn benen wijd.

Mijn lichaam was boven op die van hem, met mijn pik nog steeds diep in hem. We lagen bovenop elkaar met onze ogen gesloten, ik begon te langzaam mijn lul langzaam in en uit hem te stoten. In deze positie kwam mijn lul niet zo diep als dat ik hem van achte neukte.

Deze positie was wel erg geil omdat ik zijn gezicht kon zien. Zijn slanke lichaam was bedekt met zweet en sperma, die hij had gespoten terwijl ik hem geneukt had.

En voor ik eigenlijk besefte wat ik aan het doen was, likte ik met mijn tong het geile sperma van Tim´s borstkas af.

Gezien het feit dat ik twee keer in een half uur was klaargekomen, kostte het me een tijdje om voor de derde keer klaar te komen. Ik neukte mijn broertje langzaam. Ik likte zijn huid, hij hief zijn hoofd op waardoor hij mij borstkas en nek kon kussen en likken. Nou, na het horen van dat begon ik mijn lul weer een beetje harder in Tim zijn kontje te stoten. Zijn ogen waren dicht en hij gromde een beetje, als ik hem begon te neuken met een beetje sneller tempo.

Hier door duwde ik mijn lul nog dieper in hem. Ik denk dat oom Richard zijn lul langer is dan de jouwe, maar hij is niet zo dik als de jouwe, ik merk dat dikker veel beter is dan langer. Terwijl ik dat deed begon Tim opnieuw me aan te moedigen met: Geef me je grote, dikke lul! Hoewel in werkelijkheid Tim nog maar zo´n vijf minuten had geneukt of Tim kwam al klaar. Ik kon zijn uitbarsting voelen waardoor zijn hele lichaam mijn lul afgekneep, hij had geschoten een paar stralen sperma voordat ik eigenlijk besefte wat er gebeurt was.

En, nou ja, het voelen van de hete klodders van Tim´s sperma te voelen op mijn buik en borst hielp een beetje. En voordat ik eenmaal besefte dat hij was klaargekomen op mijn buik, na slechts een seconde later ben ik begonnen met het spuiten van mijn eigen sperma.

Nogmaals ik probeerde om mijn zaad zo diep mogelijk in Tim´s kutje te spuiten,mijn lul ging steeds dieper en dieper in zijn kont, zonder hem naar buiten te trekken. Ik was geheel buiten mezelf. Ik was nog nooit zo lekker klaargekomen in mijn leven. Tim sloeg zijn armen om me heen. Ik kon nog steeds voelen zijn strakke jongenskutje rondom mijn lul gespannen, maar langzaam begon mijn lul slap te worden waardoor hij uit Tim´s zijn druipende kontgat ging, en hij deed, zijn armen strak om me heen geslagen en kuste mij in mijn nek.

Ik denk dat ik een beetje ingedommeld was, want toen Tim sprak kon ik nauwelijks herinneren wat er zojuist was gebeurd.

Je bent echt de lekkerste jongen van de hele wereld. Even een biertje drinken. Het was zaterdagavond de disco avond sociëteit was afgelopen ik was daar de dj met Lex en Jan. Het was super gezellig geweest een geslaagde avond voor de jeugd van 12 tot 16 jaar nadat we de boel weer aan kant hadden gebracht vroeg Lex zullen Mijn broer op de universiteit.

Walter was vier jaar ouder dan ik. Hij ging naar de universiteit in een andere stad en kwam vaak het weekend naar huis. We hadden een speciale band, een heel speciale band. Omdat opa altijd alles regelen zat oma zwaar in de problemen. Oma kon namelijk slecht lopen en had vaak last van haar rug. Zij durfde ook niet alleen thuis te zijn dus mijn vader moest een bejaardentehuis zien te regelen. Tot die tijd zal oma bij ons in komen wonen.

En daar waren wij niet blij mee. Oma was namelijk een ouwe zeur van 70, zwaar gelovig en een secreet van een mens. Zelfs mijn moeder had wel eens moeite met haar. Dat oma bij ons kwam wonen deed mijn moeder als morele plicht n zeker niet uit liefde. Direct na het overlijden van opa kwam oma die dag gelijk naar ons toe. En zij drukte al gelijk een negatieve stemming op ons gezin. Verdriet liet zij niet merken en zat gelijk te zeuren over allerlei bijzaken.

Wij baalden verschrikkelijk maar konden haar uiteraard niet aan haar lot overlaten. Na het eten riep mijn vader mij even apart voor een mededeling.

Oma moest boven bij mij op de zolderkamer in het logeerbed slapen. Ik werd enorm kwaad en riep; ik ga mijn kamer niet delen met die oude secreet!

Mijn vader zei; oma kan niet slapen bij jouw zussen want die hebben een kleine slaapkamer. En jij hebt een grote zolderkamer en daar staat ook het logeerbed.

Mijn vader had gelijk want ik had een enorme grote slaapkamer. Maar ik was zo boos dat ik het huis uit rende. Ik liep een uur buiten om af te koelen en ging weer naar huis.

Ik liep het huis binnen en merkte aan de stemming dat tijdens mij afwezigheid ruzie was geweest. Ik hoorde van mijn zus dat onze moeder een behoorlijke ruzie met oma had gehad. Het was dus een slecht begin van waarschijnlijk een lange periode. Avonds besloot ik vroeg naar boven te gaan om tv te kijken. Tegen tien uur hoorde ik iemand de trap oplopen en mijn oma kwam binnen.

Oma zei; jongen ik mag hopen dat jij niet snurkt want daar kan ik niet tegen. Ik gaf geen antwoord en oma ging gewoon verder met zeuren. Weet je wat zij ook zei; jongen ik zou het prettig vinden als jij je voeten wast want ik kan niet tegen zweet luchten. En zei zij tot slot; jij moet oma ook helpen want ik ben 70 en heb last van mijn rug. Ik zag mijn vrije leven instorten en kroop boos onder mijn dekbed. Oma zei; jij kunt niet gaan slapen want jij moet mijn schoenen uitdoen! Kwaad sloeg ik mijn dekbed terug en liep naar die ouwe zeikwijf.

Ik moest haar ondersteunen om haar op bed te zetten. Dat viel niet mee want oma was groot en zwaar. Ik ging op mijn knieen zitten en begon de veters van haar schoenen los te knopen.

Ik trok haar schoenen uit en maakte aanstalten om naar mijn bed te lopen. Oma zei; jij moet mij verder helpen want ik kan mijn nachtjapon niet zelf aantrekken! Ik zei; dan haal ik mijn moeder wel op! Oma zei op een nare toon: Ik zei; dan haal ik wel 1 van mijn zussen op! Ik liep naar mijn zussen en smeekte hun om oma te helpen. De reacties van mijn zussen waren duidelijk; wij helpen dat ouwe secreet niet!

Ik liep weer naar mijn kamer en oma zat nog steeds aangekleed op het logeerbed. Om mijn zussen te beschermen vertelde ik dat mijn zussen al sliepen. Dan moet jij het maar doen! Ik zag er vreselijk tegen op om mijn oma om te kleden. Maar ik had geen andere keus en hielp haar weer in de benen. Mijn oma had een hoog gesloten jurk aan en ik ging achter haar staan om de knopen los te maken. Oma stapte uit de jurk en daar stond mijn oma, alleen nog gekleed in een beha, onderbroek en een bruine panty.

Ik schrok wel want zij zag er vreselijk oud en dik uit. Oma zat vol met rimpels had veel ouderdomsvlekken en had een behoorlijk buikje. Zonder blikken of blozen rolde ik haar bruine panty omlaag. Haar benen zagen er slecht uit, vol met putten, spataderen en er zat zelfs haar op. Ik vroeg; oma waar heeft u uw nachtjapon? Oma zei; de rest moet ook uit want ik draag graag schoon ondergoed! Ik had het niet meer en wist niet goed wat ik moest doen.

Ik verzamelen moed en ging weer achter haar staan. Haar beha zat strak om haar lichaam en moeizaam kreeg ik haar beha los. Ik deed oma's beha af en had van mijn leven nog nooit zulke grote hangborsten gezien. Ik ging voor haar op de knieen en deed haar onderbroek uit.

Een gigantische bos schaamhaar werd zichtbaar! Het was niet normaal zoveel haar daar zat. Ik was zo verbaast dat ik per ongeluk deze opmerking maakte; oma al die schaamhaar lijkt mij ook niet fris! Oma werd toch kwaad en riep; jij moet jou schamen, ik ben zo schoon op mij zelf! Oma werd steeds kwader en riep; waar haal jij de moed vandaan om zo tegen mij te doen!

Opdat moment kon ik mij niet beheersen en riep; jij moet je scheren en doe gelijk dan jouw benen! Oma schrok en werd nu ineens stil. Dit vond ik een vreselijk moment en voelde mij een beetje schuldig.

Om de ruzie te sussen zei ik; sorry oma, ik zal het nooit meer zeggen. Oma was nu enorm kwaad en riep; aan sorry heb ik niets, doe er liever wat aan!

Ik vroeg; wat moet ik dan doen? Oma riep boos; er is hier toch wel een scheerapparaat met al die vrouwen in huis! Ik had oma nog nooit zo kwaad gezien en werd zelfs een beetje bang van haar. Dus ik liep naar de badkamer, pakte een handdoek een schaal met water en keek in de beautycase van mijn moeder. Daar zat van alles in o. Boven gekomen zat mijn oma nog steeds kwaad, naakt op het logeerbed. Ik zei om het enigszins goed te maken; ik zal u van uw overtollige haar ontdoen.

Mijn oma ging met haar rug op het bed liggen en ik schoof de handdoek onder haar. Ik pakte een verlengsnoer en deed de stekker van het scheerapparaat erin.

Ik wist niet waar ik moest beginnen met al dat haar. Ik zetten de scheerapparaat net onder haar buik om met het schaamhaar te beginnen. Ik moest eerst de trimmer gebruiken om het meeste schaamhaar weg te halen. Ik was net bezig en oma zei; pak de bijbel even uit mijn koffer! Ik gaf haar de bijbel en oma ging lezen terwijl ik verder ging met scheren.

Na een halfuur had ik eindelijk het meeste schaamhaar weg. Ik pakte het scheerzeep en zeepte haar schaamhaar in. Ik kon er moeilijk bij en duwde heel voorzichtig haar benen iets uit elkaar. Oma merkte dit en spreiden haar benen zover mogelijk zodat ik er beter bij kon komen. Heel voorzichtig scheerde ik haar en moest alleen het schaamhaar bij haar vagina nog doen.

Dat ging moeizaam en ik moest haar nu aanraken om haar huid strak te plooien. Ik deed mijn vingers net naast haar vagina trok haar huid strak en scheerde de haartjes weg. Ik had nog een lastige klus te gaan want er zaten nog veel haartjes dicht op haar schaamlippen. Ik moest haar schaamlippen aanraken om de laatste haartjes weg te halen. Ik deed een paar vingers op haar schaamlippen en plooide die zo, dat ik de laatste haartjes kon scheren.

Langzaam bewoog ik oma's schaamlippen en scheerde haar voorzichtig. Steeds meer moest ik haar schaamlippen aanraken. Ik kon niet voorkomen dat ik met mijn vingers tussen mijn oma's schaamlippen kwam. Om de allerlaatste haartjes weg te halen deed ik mijn duin tussen haar schaamlippen en duwde deze opzij.

Het ging vanzelf, mijn duim verdween steeds meer tussen haar oude schaamlippen. Mijn duim zat nu net voor de ingang van haar vagina. Ik keek even op en zag het oude lichaam van oma met haar enorme hangborsten. Ondanks dat oma er oud en dik uit zag werd ik een beetje opgewonden. Ik dacht; jongen dit kun jij niet maken en probeerde aan andere dingen te denken. Ondertussen voelde ik dat de vagina van oma iets nat begon te worden. Mijn duim ging steeds verder in oma's oude kut.

Langzaam bewoog ik mijn duim heen en weer, met mijn andere hand deed ik haar schaamlippen uit elkaar. Ik kon nu goed haar clitoris zien, met een vinger ging er rustig overheen. Ik kreeg een enorme bobbel in mijn pyjama en wist nu niet wat ik moest doen. Ik stond op en ging naast mijn oma zitten.

Mijn oma had haar bijbel in haar linker hand terwijl haar rechter hand naast haar lichaam lag. Mijn hart klopte in mijn keel en verzamelen al mijn moed en schoof mijn pyjama iets naar beneden. Ik had mijn lul nog nooit zo groot gezien. Het zweet brak mij uit maar durfde de hand van mijn oma te pakken. Langzaam deed ik haar hand richting mijn lul en legde haar hand erop. Ik verwachtte dat oma nu kwaad zou worden maar haar oude gerimpelde hand vol met ouderdomsvlekken raakte mijn lul aan.

Oma schoof mijn voorhuid terug en begon rustig aan mijn lul te trekken. Ik legde mijn hand op de vagina van mijn oma. Oma spreiden haar oude benen en ik begon haar te vingeren. Haar oude vagina werd behoorlijk nat en met twee vingers ging ik heen en weer in haar oude spleet. Ik werd zo geil, trok mijn pyjama uit en ging tussen de oude benen van mijn oma liggen. Steunend op mijn handen, richtte ik mijn lul tussen haar schaamlippen. Ik zat nu met mijn eikel tussen haar schaamlippen en wachtte op haar reactie.

Oma reageerde niet en had nog steeds de bijbel in haar hand. Ik schoof mijn lul een stukje in haar oude natte kut maar oma reageerde niet. Dus ik drukte mijn lul helemaal in haar oude doos en begon oma rustig te neuken.

Haar kut was heerlijk nat en het neuken ging lekker soepel. Het was best wel lekker om zo'n oude bejaarde van 70 te neuken op mijn zolderkamer. Oma liet de bijbel uit haar hand vallen en lag met gesloten ogen te hijgen. Ik begon oma steeds sneller te neuken, haar oude lichaam schudden alle kanten op. Oma was compleet in extase en begon steeds harder te hijgen.

Oma zei zachtjes; oh oh dit is fijn jongen. Ik zag de spieren van oma samentrekken en zij was bezig met haar orgasme. Haar oude lichaam begon te trillen en oma riep; jongen! Oma was totaal van de wereld en ik bleef haar door neuken. En ik vond het heerlijk om mijn oma op mijn kamer te neuken, geweldig! Het idee dat mijn zussen en mijn ouders lagen te slapen terwijl ik oma lag te neuken werd mij te veel.

Ik spoot mijn sperma in de oude kut van oma en hield mijn lul nog even in haar kut totdat ik de laatste druppel erin spoot. Nadat eindelijk mijn oma was bijgekomen trok ik haar nachtjapon aan. Oma was zo moe, kon niets meer zeggen en viel gelijk in slaap. Ik kroop in mijn bed en dacht; ik hoop dat oma nog lang bij ons in huis blijft.

Ria de oude zus van oma was een paar dagen overgekomen. Haar man Peter kwam later, hij zou alleen de begrafenis bijwonen. Ria was al 74 jaar en leek totaal niet op haar zusje. Ria was een lelijke spierwitte kleine dunne vrouw. Zij was wel vriendelijke dan oma en zorgde voor iets meer gezelligheid bij ons in huis.

De oude zus van oma had fantastische verhalen en kon het leuk vertellen. Na het eten werd er nog wat geklets en tegen acht uur ging ik naar boven. Ik ging douchen, trok mijn pyjama aan en ging tv kijken. Een uurtje later kwam oma boven en vertelde dat zij enorm moe was. Ik kleedde oma snel om en binnen 10 minuten sliep zij al. Ik zetten de koptelefoon op en ging verder met tv kijken. Tegen elf uur liep ik naar beneden om te gaan pissen.

Ik hoorde nog wat gelach in de huiskamer en ging even kijken. Mijn vader zei; het is goed dat jij er bent want dan kun jij Ria naar boven helpen. Op mijn zolderkamer lag mijn oma behoorlijk te snurken. Ria keek na het logeerbed en zei; het bed is gelukkig groot genoeg!

Ik vroeg aan Ria; moet ik u nog ergens mee helpen? Ria vertelde dat mijn oma had beloofd dat ik haar zou helpen met wassen en omkleden. Ria vroeg; jij vindt het toch niet erg om een bejaarde vrouw te helpen? Want ik kan het helaas niet zelf!

Ik zei; het is geen probleem want ik help oma ook altijd! Wat moest ik anders zeggen maar ik zag er vreselijk tegenop om zo'n oude vrouw te helpen. Ik vroeg aan Ria; gaat u mee naar de badkamer? Daarom liep in naar de badkamer, pakte een handdoek, washandje, zeep en een schaal met water.

Boven gekomen zat Ria aangekleed op mijn bed en was duidelijk moe. Ik zei; blijft u maar zitten, ik probeer het zo dat u kunt blijven zitten. Ik trok eerst haar schoenen, colbertje en toen haar blouse uit. Vervolgens deed ik haar rok uit en rolde haar dikke panty uit. Toen kwam de schrik, wat zag Ria er slecht en oud uit, afgrijselijk! Haar oude huid hing als het waren los op haar lichaam en dun dat zij was! Haar lichaam was spierwit en haar benen zaten vol met donker blauwe spataderen.

Ik liet niet merken dat ik van het oude mens walgde en ging onverstoorbaar door. Ria ging iets omhoog en ik schoof haar onderbroek uit. Als laatste deed ik haar beha uit en twee heel kleine hangtietjes met te grote tepels kwamen eruit. Ik keek nog even na de spierwitte oude bejaarde vrouw van 74 jaar en de koude rillingen liepen over mijn rug. Maar ik kon niet meer terug en pakte het washandje. Ik deed snel haar rug, benen, armen en buikje. Ria was inmiddels zo moe, zij zat slaperig voor zich uit te kijken.

Eigenlijk moest ik nu haar borsten en vagina doen. Ik twijfelen en werd bijna misselijk van die gedachten. Maar ik dacht; stel je niet aan en ik ging verder. Ik ging met het washandje over haar kleine slappe hangtietjes. Haar tepels waren veel te groot in verhouding tot haar hangtietjes.

Ik voelde duidelijk haar grootte tepels door het washandje heen.