Korte pik sm

korte pik sm

.

Natte preuten homos pijpen elkaar

Kies dan voor deze goedkope beginners peniskooi CB Rood. Deze peniskooi voor beginners is gemaakt van P. De Holie Treener chastity cage V2 wit is een comfortabele en veilige peniskooi om gedurende langere tijd te dragen. De lengte van de kooi gemeten vanaf de voorz. Sluit haar op in deze spannende Vrouwelijke kuisheidskooi de luxe. Dit comfortabele en voorgevormde bondagespeeltje zorg er voor dat je zowel van voren als van achteren niet op de plek van bestemming kunt komen.

Pas als je haar bevrijdt, kun je tot een climax komen. De Vrouwelijke kuisheidskooi deluxe past precies om je taille, vanwaar een brede ba.

Of dat je beter een cb , cbS, cb of een The Curve kunt aanschaffen? Kies dan voor voor de goedkope Cee Bee Clear Wat zit er in de verpakking 1 kooi - Binnenlengte van de kooi 70 mm - binnendiameter 33 mm5 half open ringen - 48 mm, 45 mm, 42 mm, Voor diegenen die op zoek zijn naar een stalen peniskooi zijn hier aan het goede adres.

Wij hebben de Bon4M opgenomen in ons assortiment. Een speciaal ontwerp van roestvrij staal. De gepolijste chastity cage leveren wij in twee maten en elk met 4 verschillende maten stalen back ringen.

Peniskooi metaal gesloten met penisplug Deze van een penis-plug voorziene chastity-cage is er op gebouwd om het de drager niet al te gemakkelijk te maken. De metalen cockcage is voorzien van een 7cm lange open penisplug, welke relatief gemakkelijk in de pisbuis is te schuiven. Dit is voor een groot deel te danken aan de lengte van en de te m. Fantasy C-Ringz - Geproduceert in: China - Artikelcode Fabrikant: De Bon4 kuisheidskooi heeft een uniek ontwerp en is gemaakt van gepolijst, roestvrij staal..

De stalen peniskooi voorkomt dat je partner een volledige erectie krijgt en het geeft jou als sleutel bewaarder ook een gevoel van macht. Wij verkopen nu ook de ringen apart, deze zijn verkrijgbaar in de binnenmaten 42mm, 46mm en 50mmKleur: Kitchen Safe, de Kluis met timer voor de chastity drager die geen sleutel bewaarder heeft. Je kunt de sleutel van je peniskooi blijven zien maar je weet dat je met geen mogelijkheid bevrijd kan worden uit je kuisheidskooi of kuisheidsgordel. De doorzichtige kluis heeft een timer tot 10 dagen en is niet tussentijds te openen, tenzij je bereid bent.

Deze peniskooi wordt ook wel de Silver Spider genoemd. Met deze luxe metalen cock cage is zelfbevrediging niet meer mogelijkZeer fraaie gepolijste uitvoering. Het metaal is niet poreus en daardoor makkelijk te reinigen. De balring is makkelijk om te brengen omdat die opengeklapt kan worden. Siliconen kuisheidskooi, perfekte vormgeving die samen met de eigenschappen van het materiaal perfekt je penis en ballen omsluit waarbij je de op een gegeven moment bent vergeten dat je een kuisheidskooi draagt.

Dankzij de ventilatie-openingen kan je hem blijven dragen tijdens het douchen of gebr. Deze transparante Cocklock Cock Cage vervult je chastity wensen en de pis liefhebbers komen ook aan hun trekken. Voorzien van een kleine opening aan de top van het eikel gedeelte die door middel van een slang is verbonden aan een stalen buttplug die ook geheel geopend is zodat je in je eigen kont of die van je partner kunt pissen.

Deze lange metalen peniskooi, tralie model, heeft 5 ringen waaruit de penis-schacht is samengesteld. Aan de onderzijde van de kooi is de breedte van de ringen naast elkaar geplaatst circa 22mm en aan de bovenzijde is de ruimte tussen de ringen zodanig dat de breedte van buitenkant ring één tot buitenkant ring vijf 55mm bedraagt.

Kies dan voor voor de goedkope Cee Bee S Clear Wat zit er in de verpakking 1 kooi - Binnenlengte van de kooi 55 mm - binnendiameter 33 mm5 half open ringen - 48 mm, 45 mm, 42 mm, Deze RVS Peniskooi met urethra plug heeft een verborgen slot. De kooi is kort en compact en bestaat uit een 15mm brede band metaal, die zich opsplitst in 3 delen van elk 5mm. Dit vormt de penis-schacht. Gemeten langs de binnen-bovenzijde van de kuisheidskooi tot en met de balzakring is de totale lengte 70mm.

Het ruime eikel gedeelte heeft 8 tralies v. De Kuisheidskooi striktgate Small transparant is een handgemaakte peniskooi van natuurlijk en innovatief materiaal zoals medical grade siliconen en bio resin. Dit resulteert in een hypo-allergeen product dat je heel lang achter elkaar kunt dragen. In de binnenzijde van de kooi zit een ring die de kooi smaller maakt, deze ring is te verwijderen. Lange, stalen peniskooi tralies model. De kooi heeft een speciaal slot i. Lengte van de kooi 7cm.

Totale lengte van de penisplug is 14cm en is ink. Met de roze Rikers Locking peniskooi wordt zijn kuisheid gewaarborgd en de mogelijkheden van seksuele opwinding beperkt. Wanneer je partner de Rikers Locking kooi draagt be. Deze korte RVS Peniskooi met 3 ringen en eikel tralies heeft een verborgen slot.

De tussenruimte van de ringen aan de bovenzijde van de kuisheidskooi bedraagt 7. Met de transparante Rikers Locking peniskooi wordt zijn kuisheid gewaarborgd en de mogelijkheden van seksuele opwinding beperkt.

Wanneer je partner de Rikers Locking koo. De Chastity ExoBelt V1 clear is een peniskooi nieuwe stijl en gemaakt van de best denkbare materialen. Het duurde 4 jaar voordat de ontwerpers tevreden waren over het product voor wat betreft uitvoering en kwaliteit. Gemaakt van een afgeleide van polyetheen. Het eindresultaat mag er zijn, het doorzichtige schild laat prachtig de opgesloten penis en. Houd hem volledig in bedwang en onderwerp hem met deze extreme kuisheidskooi door een van de drie ringen over zijn penis en ballen te schuiven en de kuisheidskooi vervolgens op de schacht van de penis te plaatsen.

Nu kan de pret beginnen. Je kunt kiezen tussen de verwisselbare urethrale buis met opening, de afneembare anale penetratiebal met spiers. How would you like to keep your boy toy locked in hard and tight, literally? This Stainless Steel chastity cage will make him understand that he belongs to just you. To use you simply place the through the cage. You wrap the steel ring and place the closure through the chastity cage.

Then lock him in and he's under your control. The set is made of. Stalen peniskooi met een stoere uitstraling in tralie vorm. De O-ring kan openklappen wat het omdoen vereenvoudigd.

Lengte van de kooi 8cm. Binnendiameter kooi 35mmDe balzakring heeft een binnendiameter van 47mm. Demonteerbare RVS kuisheidskooi met urethra plug. Zowel het eikel gedeelte als de pisbuis plug zijn demontabel, de kooi kan dus ook op een andere manier gebruikt worden. De metalen kuisheidskooi kan ook zonder urethra plug worden gedragen, deze is afschroefbaar.

Het kunststof buisje is GEEN onderdeel, maar dient ter bescherming verwijderen voor geb. Stalen peniskooi met tralies bij de eikel en een afschroefbare, holle flexibele penisplug. Lengte van de kooi 6cm. Kuisheidsgordel met opening in kruis voor vagina en anus, met hangslot. Leverbaar in 2 maten: When stricter enforcement is necessary Your sub will be bent over and locked to keep them on their knees and at your complete mercy.

Ingeniously designed to curve and fit below the ass with the scrotum stretched through the adjustable opening. Wing nuts at either end of the Humbler. Houdini stalen Peniskooi die voorkomt dat je een volledige erektie kunt krijgen. De penisplug heeft een lengte van ruim 60mm en heeft een diameter van bijna 6mm en is hol van binnen. De penisplug is afneembaar. De binnendiameter van de peniskooi is 36 mmAfstand balzakring tot voorkant eikelkooi i. Tralies Peniskooi met aan de binnenzijde venijnige pinnen.

Binnenmaatpinpunt tot pinpunt diameter 34mmLengte kooi mm Buitenmaatkooi diameter 54mmLengte kooi mm De sluitring met slot is verstelbaar en heeft de navolgende binnnen maten: De Bird Cage Chastity Device zorgt ervoor dat je partner niet een volledige errektie kan krijgen terwijl je hem kietelt en plaagt. De bird cage kuisheidskooi bestaat uit twee delen, een cockring welke je achter je ballen plaatst en de kooi welke je over je penis schuift.

Breng de twee delen naar elkaar toe en sluit hem af met het meegeleverde sleutel. Deze rode Cocklock Cock Cage vervult je chastity wensen en de pis liefhebbers komen ook aan hun trekken. Deze set wordt ook wel de Recycler Urinal System genoemd. De Cocklock Cock Cage is voorzien van een trechter in de top van het eikel gedeelte die door middel van een slang is verbonden aan een zwarte siliconen mondknevel.

De mondknevel is v. Deze zwarte Cocklock Cock Cage vervult je chastity wensen en de pis liefhebbers komen ook aan hun trekken.

De Cocklock Cock Cage is voorzien van een trechter in de top van het eikel gedeelte die door middel van een slang is verbonden aan een stalen buttplug die ook geheel geopend is zodat je in je eigen kont of die van je partner kunt pissen. BON4 Metal Chastity Cage Small voor al diegenen die op zoek zijn naar een stalen peniskooi zijn hier aan het goede adres.

De Bon4M is ontwo. De HT chastity cage V2 zwart medium is een comfortabele en veilige peniskooi om gedurende langere tijd te dragen. De totale lengte van deze kooi is van schaambeen tot het puntje van de eikel 9cm.

De lengte van de kooi gemeten vanaf de voorzijd. Deze zwarte Cocklock Cock Cage vervult je chastity wensen, de anaal liefhebber en de pis liefhebbers komen ook aan hun trekken. De Cocklock Cock Cage is voorzien van een trechter in de top van het eikel gedeelte die door middel van een slang tegelijkertijd is verbonden aan een zwarte siliconen mondknevel en een metalen buttplug. Korte, stalen peniskooi tralies model. Lengte van de kooi 4,5cm. De stalen kuisheidsgordel Enforcer is uitstekend geschikt voor langdurig gebruik.

De ruim verstelbare kuisheidsgordel, met grotendeels gesloten Cockcage, is professioneel afgewerkt en handgemaakt.

Urineren is prima mogelijk door het pis. If you have no need for it, lock away your partners penis! This beautiful and unique chastity device wraps up that cock in tight stainless steel, leaving a number of holes open to allow for urination and airflow.

Three different sizes of O-rings are included to find a comfortable or uncomfortable fit, depending on what your slave deserves. Een metalen variant op de CB De stalen peniskooi voorkomt dat je partner een volledige erektie krijgt en het geeft je ook een gevoel van macht.

Lengte van de kooi 9cm. Nieuw, nu te bestellen in 3 verschillende ringmaten: De metalen CeeBee Larg. Deze knalgele Cocklock Cock Cage vervult je chastity wensen en de pis liefhebbers komen ook aan hun trekken. De Holie Treener V2 transparant medium is een comfortabele en veilige peniskooi om gedurende langere tijd te dragen. This all-rubber chastity cage is the best way to experience erection restriction in discreet and flexible comfort.

Featuring a stiff walled rubber cage, with a cum-through opening and separate cock and ball chambers, this soft body device is nearly undetectable under clothing. The low profile and travel-friendly material make it ideal for trips thr. De Kuisheidskooi striktgate Large transparant is een handgemaakte peniskooi van natuurlijk en innovatief materiaal zoals medical grade siliconen en bio resin. In de binnenzijde van de kooi zit een ring die de kooi smaller maakt, deze ring is te verwijde.

Peniskooi afsluitbaar die voorkomt dat je een volledige erektie kunt krijgen. De peniskooi is ook voorzien van een holle, metalen penisplug.

De afneembare penisplug heeft een lengte van ruim 60mm en is hol van binnen. De grootste buitendiameter van de holle buis is 5,86 mmAfstand balzakring tot voorkant eikelkooi is 60mmBinnendiameter van de bal.

Siliconen kuisheidskooi, met uitgekiende vormgeving die samen met de eigenschappen van het materiaal perfect je penis en ballen omsluit waarbij je op een gegeven moment bent vergeten dat je een kuisheidskooi draagt. Hij zou dan alleen onderdanig zijn aan het koppel en zou nu ook sex hebben met de man. Jonas was absoluut niet homoseksueel maar op één of andere manier keek hij er wel naar uit om dit eens mee te maken. Een mens moest tenslotte alles eens gedaan hebben in het leven.

Hij maakte een afspraak met het koppel over wanneer hij zou langskomen en vol verwachting begon hij af te tellen naar deze dag. Eindelijk was de dag aangebroken waarop hij naar het koppel zou gaan. Hij stapten in zijn auto, hij had geprobeerd zo weinig mogelijk kledij aan te trekken zodat hij daar al niet veel last zou hebben.

Hij parkeerde op de oprit van het huis en begon toen aan de laatste voorbereidingen. Hij kleedde zich volledig uit, nam een viagra pilletje en begon zachtjes aan zijn lul te trekken tot deze stijf was. Toen deze stijf was haalde hij een cockring tevoorschijn en deed die rond zijn lul en ballen.

Daarnaast haalde hij ook weer een buttplug boven, maakte deze even nat met zijn tong en schoof deze toen in zijn aarsje. Hij had zich nu volledig klaargemaakt en hij stapte op de voordeur toe.

Hierop hing echter een briefje dat hij achterom moest lopen en dat hij in de tuin een volgende opdracht zou vinden. In de tuin aangekomen zag hij, naaste een enorm zwembad en jacuzzi, ook een soort schommelstoel staan. Deze stoel was echter alleen maar van touwen gemaakt en als je er in ging liggen, zou je bijna helemaal horizontaal liggen en zou je hele lichaam gemakkelijk toegankelijk zijn.

Jonas had direct een vermoeden dat deze stoel een deel was van de uitgebreide collectie sexspeeltjes van het koppel. Op de stoel hing er echter een briefje. Hierop stond dat Jonas zich in de stoel moest zetten en dat hij zijn voeten moest vastmaken met de daarvoor voorziene banden. Als hij dit gedaan had moest hij een blinddoek opzetten en daarna zijn handen leggen waar de banden waren.

Toen hij dat gedaan had en volledig beschikbaar in de touwen lag, voelde hij plots dat zijn beide handen werden vastgenomen en vastgemaakt. Volledig hulpeloos lag hij nu in de touwen. Het volgende dat hij voelde was dat iemand zijn haren vastnam en zijn hoofd naar achter trok. Twee handen hadden nu zijn hoofd vast en hij voelde dat zijn mond tegen een kutje werd gedrukt.

Daarop hoorde hij een stem die herkende als de stem van mevrouw zeggen dat hij haar kutje moest likken. Gehoorzaam begon Jonas nu haar poesje te likken. Ondertussen voelde hij dat een tweede paar handen zijn lul en ballen onder handen aan het nemen was. Hij voelde hoe de cockring werd verwijderd en kort daarop voelde hij een touw rond zijn ballen en penis gaan. Zijn ballen werd netjes ingepakt en ook zijn stijve lul werd mooi afgebonden. Ondertussen bleef hij het poesje van mevrouw likken tot deze het genoeg vond.

Ze liet zijn hoofd los en ging weg. Kort daarop nam er terug iemand zijn hoofd vast. Ditmaal hoorde hij meneer zeggen dat hij zijn mond moest opendoen.

Braaf luisterde Jonas en hij deed zijn mond open. Meneer pakt zijn hoofd vast en stak zijn stijve lul in de mond van Jonas waarop hij het bevel gaf om deze eens goed af te zuigen. Een beetje ongemakkelijk begon Jonas de man te pijpen, dit was namelijk zijn eerste keer dat hij sex had met een man.

Terwijl de man ondertussen de mond van Jonas bleef neuken was de vrouw mee in de touwen geklommen en had haar kutje boven de pik van Jonas gepositioneerd. Langzaam liet ze zich nu zakken en begon zachtjes op zijn pik te rijden.

De man had ondertussen het hoofd van Jonas vastgenomen en probeerde zijn lul telkens dieper in de keel van Jonas te laten verdwijnen. Tot hij opeens nog een laatste keer een zijn pik in de mond van Jonas liet verdwijnen en met een kreet zijn zaad loste achteraan in de keel van Jonas. De man zei daarna tegen Jonas dat hij het zaad moest inslikken en met een klein beetje tegenzin slikte Jonas het zaad van de man weg.

Ondertussen was de vrouw hem steeds wilder en wilder aan het berijden. Jonas voelde dat hij ging klaarkomen maar doordat alles was afgebonden voelde hij enkel een pijnscheut door zijn ballen en lul trekken. Ook mevrouw kreeg het nu lastig en met een laatste heupbeweging kwam zij ook klaar.

Ze liet zich voorover vallen op Jonas die haar grootte borsten op zijn borstkas voelde, ze nam hem vast bij de haren en gaf hem een lekkere tongzoen. Hierop werd Jonas losgemaakt en ook zijn het touw rond zijn ballen en pik werd ook verwijderd.

Daarna werd hij nog steeds geblinddoekt naar een andere plaats gebracht waar hij net als de vorige keer met gespreide armen en benen werd vastgemaakt. Terwijl mijnheer een klein zweepje vastpakte en daarmee Jonas begon te bewerken. Had mevrouw een voorbinddildo gepakt en begon deze aan te doen. De man begon eerst de billen van Jonas te bewerken, om zo verder te gaan langs zijn borstkas en ook zijn pik en ballen ontsnapte niet aan het zweepje.

Bij iedere slag ging er een golf van pijn vermengd met lust door zijn lijf. Ondertussen had de vrouw de dildo omgesnoerd en wat glijmiddel eraan gedaan. Ze ging achter Jonas staan en drukte het topje van dildo tegen het sterretje van Jonas. Langzaam maar zeker drukte ze de dildo in de kont van Jonas die een kreet niet kon onderdrukken.

Mevrouw begon Jonas nu zachtjes anaal te neuken terwijl de man terug een riempje rond de ballen van Jonas bond en daar een gewichtje aanhing. Het gewicht zwaaide met iedere stoot van de vrouw heen en weer en teisterde zo de ballen van Jonas.korte pik sm

.Man zoekt slaaf vrouw pijpt man


korte pik sm