Koppel zoekt trio stijve lul in broek

koppel zoekt trio stijve lul in broek

.

Sm sex film gratis erotische massage haarlemmermeer


koppel zoekt trio stijve lul in broek

.
Shemale dating gratis borsten en kutjes


Het was een geil gezicht haar zo te zien liggen. Haar grote schaamlippen glinsterde tussen haar benen, haar lekkere kontje stak uitdagend omhoog.

Ik kon en wilde me ook niet langer meer bedwingen en ging zachtjes bovenop haar liggen. Mijn slappe pik tussen haar benen kwam direct in actie toen Amber zachtjes haar billen samenkneep. Ik zoende Amber in haar nek, knabbelde wat aan haar oren en maakte zachtjes wat neukbewegingen. Het was een spannend moment, haar warme blote lichaam maakte me gek van verlangen. Veel verder dan dit konden we toch niet gaan we lagen tenslotte op het naaktstrand.

Langzaam rolde ik weer van Amber af en ging op mijn buik naast haar liggen want ik had tenslotte een stijve pik te verbergen. Het stel wat naast ons lag keek duidelijk onze kant uit.

Op haar beurt ging zij nu wijdbeens over mij heen zitten. Haar schaamlippen raakte mijn billen. Vervolgens begon Amber mij te zoenen en plagend, wrijvend met haar onderlijf maakte ze mij steeds geiler.

Als er geen omstanders waren geweest dan was ik haar zeker gaan neuken, maar nu moest ik me even netjes gedragen. Ambers kwam na een paar minuten naast me zitten. Met haar gezicht richting het stel naast ons, fluisterde ze: En vervolgens streelde ze langzaam haar natte clitje. Gulzig zoog ik haar vinger mijn mond in en proefde haar kutvocht. Ik bleef voor alle veiligheid maar op mijn buik liggen want mijn pik was nu bijna pijnlijk hard.

Amber had blijkbaar veel plezier in het teasen, ondeugend keek ze mij aan. Ik knikte bevestigend en keek vervolgens toe hoe Amber twee vingers diep in haar clitje stak. Glinsterend van het voorvocht kwamen ze er weer uit. In gedachten opende ik mijn mond al, maar Amber had ander plannen. Haar vingers gleden over mijn billen en door mijn bilspleet. Ik kreunde van genot, wat had ik het toch getroffen, met deze mooie geile meid. Verlangend naar meer spreidde ik mijn benen wat meer.

Amber streelde opnieuw mijn billen en zachtjes streelde zij met haar natte vinger rondom mijn anus. Terwijl ik mijn hoofd naar haar toedraaide zag ik die blik in haar ogen die ik zo vaak al had gezien wanneer zij opgewonden was.

Plagend vingerde ze mij een tijdje. Ik wilde haar voelen, proeven, strelen, likken, neuken, etc, etc,. Amber wist precies hoever ze kon gaan en trok haar vinger weer terug en lachte mij toe met een ondeugend sexy glimlach. Wat was ik blij dat het niet al te druk was op dit gedeelte van het strand. Vanuit de branding kon ik in de verte Amber zien liggen, het stel dat naast ons lag was in geen velden of wegen te bekennen. Ik besteedde hier verder geen aandacht aan.

Plotseling kwam er een vrouw mijn richting oplopen, ze zag er op een afstandje goed uit en ik probeerde haar snel even te scannen: Op het moment dat ik me even zat te vergapen gebeurde er bij Amber ook het een en ander. Plotseling was X ten tonele verschenen. Hij stelde zich keurig voor aan Amber en bedankte haar voor de gratis show die ze zojuist had weggeven!?

X vertelde Amber dat het hem niet gelukt was om alleen te komen, zijn vrouw had onverwacht vrij genomen en wilde graag met hem mee naar het strand. Wij hadden hem op onze beurt niet herkend omdat wij uitkeken naar een alleenstaande man. Ondertussen vond ik het hoog tijd om weer naar mijn liefste Amber toe te gaan.

Terwijl ik terug liep zag ik dat Amber was gaan staan en mij wenkte. Een klein looppasje zorgde ervoor dat ik snel bij haar was. Met een kloppend hart van opwinding zag ik Amber de duinen inlopen, tot ze uit het zicht verdween.

Waanbeelden spookte door mijn hoofd, was dit wel een goed beslissing.? Ondertussen zag ik de vrouw waar ik zojuist als een aap met bewonderende blikken had naar zitten kijken naar de handdoeken naast ons toelopen. Zij moest dus de vrouw van X zijn! Hoeveel minuten ik heb gewacht weet ik niet meer maar toen ik het te lang vond duren besloot ik Amber achterna te lopen.

Ik liep met een onrustig gevoel de duinen in, waar zouden ze zijn? Al snel zag ik Amber staan, ze stond te zoenen met X. Het zag er hartstochtelijk uit maar ook heel onwezenlijk.

Zijn handen streelde haar volle borstel en haar billen. Op haar beurt zag ik dat Amber de stijve pik van X vasthield en deze masseerde. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was liep ik op Amber en X toe.

Beide stopte nu en wij stelde ons aan elkaar voor. Terwijl ik Amber in haar ogen keek wist ik dat zij er wel zin in had, toch vroeg ik haar nog even of zij wel verder wilde gaan met deze date..

Ik wist niet wat ik hoorde, ik had dit niet verwacht. Hoewel ik er al lang naar had verlangd overviel hij me wel met zijn opmerking. Zonder al te lang te aarzelden nam ik de forse pik van X in mijn handen en opende ik mijn mond om vervolgens zijn pik langzaam in mijn mond te nemen.

Dit wilde ik al zo lang, mijn fantasie werd werkelijkheid. Nooit gedacht dat het zo zou voelen, met mijn tong maakte ik cirkels rond zijn eikel. Likte zijn pik, masseerde zijn ballen ondertussen en vergat even dat ik in de duinen zat met een pik van een onbekende man in mijn mond terwijl mijn vriendin toekeek. Het duurde echter niet lang, tot X zijn pik uit mijn mond terugtrok. Terwijl X langzaam verder de duinen inliep bleven wij achter. Snel ging ik staan en met alle passie die ik op dat moment in me had begon ik Amber te zoenen.

Niet lang daarna — toen mijn pik er weer slap bij hing — liepen we de duin weer af, richting onze handdoeken. De rest van de middag probeerde wij X nog regelmatig te teasen. Terwijl wij hen nakeken kon X het niet nalaten om ons nog even toe te zwaaien en zijn duim in de lucht omhoog te steken.

In het Motel -Op de uitnodiging die X aan Amber had overhandigd stond te lezen dat hij ons graag om Als kleding voorschrift stelde X voor dat Amber in een kort rokje en high heels zou komen. Wij hadden dus nog voldoende tijd om even naar huis te rijden en ons op te frissen en om te kleden.

Tijdens de rit naar huis speculeerde wij volop over wat er deze avond allemaal zou kunnen gebeuren. Wij hadden en reuze veel zin in, twijfel bestond niet meer. Terwijl Amber thuis in de badkamer bezig was, checkte ik onze mailtjes nog even. Wat mij direkt opviel was dat er mailtje van X was binnengekomen.

Vanochtend hadden wij al onze mailtjes nog even gelezen en waren naar het strand vertrokken toen wij alle mailtjes hadden gecheckt. Zou hij er toch vanaf zien?

Spookte direkt door mijn hoofd, wat zou dat een teleurstelling zijn. Snel openende ik zijn berichtje, er stond te lezen: Beste Amber en Frans,Ik hoop dat jullie dit berichtje nog lezen voordat wij elkaar vanavond ontmoeten. Ik moet jullie bekennen dat ik er reuze veel zin in heb, onze vluchtige kennismaking in de duinen vond ik zeer geslaagd. Tijdens onze kennismaking merkte ik dat ik het wel prettig en spannend vind, dus dat beloofd een hoop plezier J vanavond.

Ik wil Amber verzoeken om in ieder geval sexy kleding mee te nemen, als het even kan: We hadden een lade vol met lingerie, en spannende spulletjes zoals o. Terwijl ik Amber kuste voelde ik haar heerlijk blote lichaam, ik streelde haar zachte billen en weldra begon mijn pik weer stijf te worden.

Wat zag ze er toch goed uit. Amber had haar latex lingerie aangetrokken, een zwarte met rood afgezette bh die haar borsten aan de bovenkant vrij liet en net haar tepels vrijgaf.

Haar zwarte string was voorzien van een open kruis waar als zij het wilde haar schaamlippen een stukje kon laten uitsteken. Ik kom langs bij jonge mooie student. Ik kom langs bij een jonge mooie student die graag gepijpt wordt en ook graag pijpt. Ook geef ik graag een eerste ervaring mocht dit één van uw fantasmes zijn. Reageer snel met stats en foto's van uw héle lichaam en ik kom langs. Ben binnen een goed half uurtje in de buurt. Geen 30 mails maar reageren en afspreken om mekaar naar een top-climax te brengen.

Samenbrengen van 2 fantasieën. Welk koppel kan me helpen met de volgende fantasie; Ik kick op stevige vrouwen met dikke billen en grote kont en wil graag eens een facesitting ondergaan terwijl de man me pijpt.

Welk koppel kan me vanavond ontvangen om deze fantasie waar te maken? Ze liep naar Lianne toe want ze wist gevoelsmatig dat die het meest met de situatie in haar maag zat. Johan zag er al uit alsof hij elk moment zijn zaad in zijn broek zou spuiten dus vanuit die hoek hoefde ze niet al te veel problemen te verwachten.

Petra ging bij Lianne op haar schoot zitten en gaf haar een lichte zoen op de mond en drukte haar tieten stevig tegen de memmen van de vrouw aan die ongewild reageerde en haar tong in de mond van haar oppasmeisje stak. Vanaf dat moment maakte het Lianne niet meer uit. Ze voelde de harde tieten tegen haar zachte moederborsten en was geil geworden van het kale kutje van de studente.

De keurige moeder pakte Petra bij het haar en duwde haar mond stevig tegen de hare aan en ze tongden alsof de wereld over een kwartiertje zou vergaan.

Johan had het niet meer en besloot zijn pik te bevrijden uit de benarde situatie. Hij trok zijn broek en onderbroek uit en begon zichzelf langzaam af te trekken op het geile beeld dat nu nog steeds op zijn netvlies gebrand staat. Hun oppas met haar stevige tieten, helemaal naakt, die als een bezetene met zijn keurige echtgenote aan het zoenen was. Nadat de twee vrouwen zich uit hun omstrengeling losgemaakt hadden stond Petra op en begon de knoopjes van de blouse van Lianne één voor één los te maken.

Daaronder had ze een corsetje en een bh met een halve cup waardoor haar grote tieten enigszins rechtop stonden. Lianne stond op en de twee vrouwen begonnen weer heftig met elkaar te zoenen terwijl Petra het rokje van de oudere vrouw losmaakt.

Die viel in een keer naar beneden en ze werd nog geiler van wat ze zag. Heerlijke jarretels, geen onderbroek en de lange knielaarzen die het geheel afmaakten. De ultieme, sexy, oudere MILF. Die liet er overigens geen gras over groeien en ging met haar hand naar het kletsnatte kutje van Petra en begon over haar clitje te wrijven.

Petra liet merken dat ze het heerlijk vond want ze drukte zich nog steviger tegen Lianne aan en pakte haar strakke kontje vast waar ze in begon te kneden. Ze legde haar hoofd op de schouder van Lianne en drukte zo hard als ze kon tegen de vingers aan die haar clitoris aan het masseren waren. Steeds sneller gingen de vingers over haar gevoelige plekje heen en ze wist dat het lang opgebouwde orgasme zodirect een uitweg zou krijgen.

Lianne ontworstelde zich aan de omhelzing van Petra en liet zich op haar knieën zakken met haar hoofd op gelijke hoogte met het kloppende clitje dat ze direct in haar mond nam. Ze begon als een razende met haar tong te bewegen en had ondertussen zelf een paar vingers in haar eigen kut gestopt waarmee ze snel heen en weer ging. Ook bij haar kwam de opgekropte spanning van de afgelopen weken er hard uit en ze genoot van het eerste kutje dat ze tegen haar mond en lippen voelde.

Petra moest zich aan de schouders van Lianne vasthouden omdat ze stond te trillen van genot, die de tong haar bezorgde.

Dit was de eerste keer dat iemand anders dan zijzelf aan haar kutje had gezeten en het was mooier en lekkerder dan ze ooit verwacht had. Ze bleef kutsappen produceren en het gezicht van Lianne zat helemaal onder haar geil maar die leek het absoluut niet te storen.

Ze vond het schijnbaar zelfs lekker want de vingers in haar eigen kut gingen steeds sneller op en neer. Ze had er ondertussen al vier ingestopt en ze wist zeker dat ze ergens dat weekend een hele vuist erin kwijt kon. Ze voelde het orgasme van haar oppasmeisje komen en drukte haar hele gezicht in het kutje van de jonge blondine en zoog de clitoris zo ver als ze kon haar mond in.

Dat was de druppel voor Petra die met veel geluid klaar aan het komen was en zich op de grond liet zakken omdat haar knikkende knieën er bijna voor zorgde dat ze vanzelf omviel. Lianne had een waas voor haar ogen en wilde niets liever dan zelf ook klaarkomen. Ze ging languit op de grond liggen en ging nu met haar hele hand over haar eigen clitoris tekeer.

Petra lag naast haar uit te hijgen en keek in de ogen van Lianne terwijl de keurige huismoeder zichzelf als een gek aan het vingeren was. Ze draaide zich naar de vrouw toe en nam één van de grote tieten in haar mond en begon zachtjes om de tepel te likken. Ze drukte haar hele lichaam tegen het kronkelende lijf aan die op het punt stond te overweldigd worden door genot. Het heerlijke jonge lijf dat tegen haar aangedrukt was en de tong in haar mond was precies datgene dat Lianne nodig had om heftig klaar te komen.

Ze wist dat dit één van haar spuitorgasmes zou worden en drukte haar kutje tegen het onderlijf van Petra aan zodat ze over haar heen zou klaarkomen. Met een paar laatste harde handbewegingen over haar clitoris kwam ze klaar zoals ze lang niet meer meegemaakt had. Ze voelde het vocht uit haar kut ontsnappen dat op het maagdelijke lichaam van Petra terechtkwam die even opkeek toen ze nattigheid voelde maar al snel haar mond op de grote tieten van Lianne plakte en, dit keer nog zachtjes, in haar tepels beet.

Hijgend lagen de twee vrouwen naast elkaar op het tapijt naar het plafond te staren terwijl ze aan het bijkomen waren van hun orgasmes. Ze wisten wat er ging gebeuren toen Johan boven hen kwam staan en zijn keiharde pik stevig door zijn vuist liet gieren. De aanblik van de twee geile vrouwen die elkaar naar klaar hadden gemaakt was hem niet in de koude kleren gaan zitten en hij moest van zijn zaad af.

Dat was precies de laatste stimulans die Johan nodig had om de tweede lading sperma van die dag uit zijn pik te laten spuiten. De twee vrouwen deden automatisch hun mond open en ogen dicht en hij probeerde zo goed en kwaad als het ging vanaf zijn staande positie de monden van de geile sletten onder hem vol te spuiten. Uitgeput van zijn heftige orgasme ging hij even tussen de vrouwen inliggen om ook op adem te komen en hij wist dat het een fantastisch weekend ging worden toen Lianne en Petra over hem heen de klodders sperma van elkaars gezicht af begonnen te likken.

Hij pakte de twee kontjes vast en was blij dat hij Viagra had ingenomen want anders had hij deze twee superhete vrouwen waarschijnlijk niet bij kunnen houden die avond. This site uses Akismet to reduce spam.