Klein kutje grote lul geil kutje vingeren

klein kutje grote lul geil kutje vingeren

...

Trio pjes geile carolien

Je loopt gelijk naar de bar en je mag alleen nog drinken als de andere spelers zeggen dat je een slok mag nemen deze regel geld tot de volgende op dit vakje komt Waarom drink je nou altijd zoveel bier nu moet je plassen, maar die trap.. De trap in je dronk en staat is erg heftig, Onee je valt al naar beneden.

Ga 3 beurten terug over om weer over eind Oee die mensen boven aan de trap kunnen mij net niet zien. Waar gaat deze drama over, ga op de plek van de gene tegen over je zitten om te kunnen blijven luisteren Ooww shit ze komen naar beneden, even doen of je echt heel veel moeite hebt met de trap opgaan en laat vooral niet merken dat je aan het luisteren was. Ze hadden niks door Hahaha Waarom was je ookal weer naar boven gegaan, Oja ik ging plassen Ooww he jou kan ik vertrouwen, ik moet je even vertellen wat ik net heb gehoord Nu hou je het niet meer je MOET echt gaan plassen.

Nee die lange lange rij, de klok draait om, om erachter te komen of het een onder onsje is of dat ze allemaal in de rij staan Het is een onderonsje maar je wilt dit het niet missen, bij de WC wordt altijd de beste drama verteld, wacht tot de gene die het dichtsbij start staat, lang jou is gekomen om dit onderonsje af te wachten Was ik hier met een reden of niet, Oja ik moest plassen en echt heel snel nu!

Nee wat is dat, er komt iemand huilend binnen. Is dit wel huilen, nee dit is krijsen. Je durft het hokje niet meer uit. Blijf nog maar even wachten, je wilt wel luisteren naar dit drama maar er niet worden ingezogen. Je blijft zitten tot iemand anders bij de wc aankomt om te gaan plassen, wacht tot er een ander persoon op 42 is Okay het krijsende persoon is gekalmeerd en je durft weer uit het wc hokje te komen, dan nog maar even roken Nee sigaretten zijn op.

Gooi nog een keer om snel terug te lopen naar de bar om snel geld te wisselen Welk geld is nou van de pot en welk geld is van mij. Okay fack it, we hebben waarschijnlijk allemaal toch genoeg gedronken. Ze vinden het vast niet erg om geld te doneren voor sigaretten. Voor deze slechte actie moet je een beurt overslaan. In de rokersruimte vang je half een verhaal op van 2 mensen die met elkaar naar bed zijn gegaan. Je gaat er nonchalant bij zitten om te horen wat er allemaal is gebeurd.

Doe 2 stappen vooruit om beter te kunnen luisteren Hij riep de naam van zn vriend toen die klaar kwam. Je kan dit niet geloven en moet dit even verwerken. Blijf staan waar je staat tot iemand langs je komt om je steun te bieden om dit verhaal te kunnen verwerken Je bent gekalmeerd en loopt rustig naar beneden, Onee niet weer die trap. Doe 3 stappen achteruit om deze trap zonder iets te breken, scheuren of kneuzen af te komen Eindelijk beneden aangekomen is de bom gebarst.

Iedereen staat tegen elkaar te schreeuwen. Je blijft kijken om te begrijpen wat er gebeurd is en je slaat 4 beurten over Doe snel een stap vooruit om naar buiten te vluchten en deze drama te ontvluchten Buiten aangekomen, vraag je wat er is gebeurd maar je begrijpt er in de staat die je bent niet zo veel van. Ga terug naar 33 om er meer van te begrijpen.

Still loving the drama tho, terug naar Je probeert je weer een beetje te vermaken, ready to dance Gooi nog een keertje om ervoor te zorgen dat je een biertje kan halen Onee dat laatste biertje had je niet moeten doen.

Snel naar de wc om het eruit te gooien. Nee niet weer die trap, doe 3 stappen achteruit Nadat je alles eruit hebt gekotst voel je je eigenlijk wel weer nuchter. Ga terug naar start om met een frisse blik de avond weer in te gaan De lichten gaan aan en de kater gaat dicht. Het was weer to much drama for your mama maar je houd wel van je gekke medekaggers en van je dinsdag avondjes. Nu snel je bedje in en je verheugen op volgende week.

KroegentochtNormaal gesproken moeten we natuurlijk geen oude koeien uit de sloothalen. Toch heb ik besloten om dat wel te doen. Helaas is dat weleen teken dat het een geslaagde kroegentocht was. Zoals ze zeggen, oud maar goud, schittermagisch, of zoals Barney alti-jd zegt: Eenmaal mijn valse naam op het shirt gezet te heb-ben begon de avond pas echt. In al mijn enthousiasme ging het bier ietsmakkelijker en sneller in dan normaal waardoor het met de nano secondegezelliger werd.

Eenmaal compleet zijn wij door gegaan naar Shots. Hierging het tempo vrolijk verder en na ongeveer shotjes begon hetwel bekenden fenomeen de aangeschoten fase te beginnen. Na wat dans-jes en vervolgens nog enkele shotjes moest er helaas een bezoekje aande wc gedaan worden.

Hier kwam ik een hele gezellig gozer tegen waarik een gesprek mee heb gehad God mag weten waarover. Nadat ik degoud gele rakkers er in de doorzichtige vorm weer uitkwam was ik klaarom weer verder te feesten. Helaas tot mijn verbazing was de hele kroegvan vol naar leeg gegaan in de tijd dat ik mijn beheofte deed. Vervolgensben ik maar naar buiten gelopen en daar zaten nog twee vriendjes van dekroegentocht.

Ik zal geen namen noemen maar die hadden het over degrootte van de pik van haar vriendje. Dat was nou ook niet echt iets waarop zat te wachtten. Vanaf dit punt weet ik eigenlijk vrij weinig meer van de hele avond.

DeMiller, Ameezing en zelfs de Kater heeft de asociale hoeveelheid alcoholtotaal uit mijn geheugen gewist. Het moment waar ik nog enigzins ietsvanaf weet is het moment dat ik aan het onderhandelen was op het terrasvan Peddels met de voorzitster van NYX over de tweestrijd of ik een glaswater moest nemen of een shotje tequila.

Helaas maar misschien welbeter geweest heb ik toen een glas water gekregen. Gelukkig kwam ik totde veronderstelling dat ik niet de enige was die de peddels niet gehaaldhad, in totaal van de aanmeldingen zijn er maar liefst 4,5 personen1d4ie het tot daar hebben gered.

Toen was voor mij eigenlijk wel heel duidelijk dat ik naar huis moest gaan. Normaal gesproken als ik de kater uitloop is er altijd wel wat om op te lossen. Nadat alle problemen opgelost of uitgesteld zijn tot morgen en de echtealcoholisten doorgaan Maffia baas Ramon naar de peddels is het rustig in dekater.

Het was deze keer ietsjes anders dan normaal. Natuurlijk kun je dan de verleiding niet weerstaan en ga je toch nog evenkoekeloeren bij de Farao. Na lang beraad over wat te bestellen en eindelijk eenkeuze gemaakt te hebben ga je dan eindelijk bestellen. Vervolgens wil je afrek-enen en is ineens je saldo ontoereikend.

Gelukkig bestaat er altijd zoiets alseen spaarrekening om geld van over te schrijven. Nadat de betaling is voldaanbegint het ergste moment van de hele avond. Het wachten op je kapsalon..

Het lijkt een eeuwigheid te duren.. Als je eindelijk de grote liefde hebt ont-vangen waar je al de hele avond op zat te wachten is het tongworstelen gebla-zen. Natuurlijk gaat die grote liefde wel gepaard met die heerlijke witte aromawat ze knoflooksaus en voor de pittige tantes met de korte kapsels onder onsnatuurlijk ook een beetje sambal. Nadat de flesjes leeg gespoten zijn over dekapsalon is het eindelijk tijd voor dat intieme moment met jouw schatje.

He-laas is je moppie iets te heet doordat je iets ben uitgeschoten met het kort pit-tig kapsel sausje. Nadat je de liefde hebt bedreven en de kapsalon helemaal uitelkaar getrokken te hebben is het dan toch echt tijd om naar huis te gaan. Als je eenmaal zoekend in je zakken naar je sleutels de farao uitloopt.

Beginje het ineens spans benauwd te krijgen omdat die sleutels die je net nog hadin de farao ineens weg zijn. Nadat je al je zakken 6x hebt afgezocht blijkendie sleutels gewoon in een van de zakken te zitten. Eenmaal bij de twee wieleraangekomen is het sleuteltje in het slot krijgen vaak moeilijker dan vooraf-gaand gedacht. Na eindelijk het zadel beklommen te hebben is het tijd voorde terugreis.

Dan komt de evenwichtstest waar ik 99 uit de keer geen vol-doende voor haal. Na 4x vallen en weer opgestaan te zijn kom je eindelijk bijde voordeur waar de challenge de sleutel in het gat weer begint. Als de voor-deur opengaat en ik de drempel overstap valt er een last van mijn schouder: Ikben veilig thuis en ik heb het overleefd.

Februari is voor veel studenten de leukstemaand van het jaar. Want naast dat februari de kortste maand van hetjaar is ja hallo scheelt toch weer 3 dagen boodschappen doen, watvoor onze studenten portemonneetjes erg prettig is , staat deze maandook in het teken van carnaval. De avond begon zoals vanouds om stipt Het was weer een ontzettend leuke avond en onze complimenten gaannaar iedereen die ontzettend zijn best heeft gedaan om er zo gek, grap-pig, mooi of onherkenbaar verkleed te gaan.

Ook onze complimenten naar de geweldige dj, want na deze avondkregen wij kind van de barman, wat zijn ze lekker en klassieker de vo-geltjesdans, niet meer uit ons hoofd. Wat wij als periodiek natuurlijk erg leuk vonden was dat Caitlin spe-ciaal voor carnaval langs was gekomen. Samen met Maartje waren zeverkleed als twee geweldige kippen. Toch wel de outfits van de avond. Na een bijna coma ervaring en veelste veel gekkigheid, was het ookmaar eens tijd voor mijn eerste zoen.

Ik had al heel snel een kandidaatgevonden, echt een leuk jongen! We hadden wel een taalbarriere maardat mocht de pret niet drukken. En toen de zoen, onder de sterren hemelop het strand, romantischer kan het niet worden. Hij zoende me en hetwas de slechtste zoen uit mn leven.

Maar ja, toen vond ik het helemaal geweldig. Ze ver-zochten ons niet zo vriendelijk om niet op het strand een potje te gaandroogneuken maar hiervoor een tent te zoeken. Om de situatie alleen nog maar erger te maken moest deze leu-ke gast me vertellen dat ie een vriendin had, dus dat hij me nooit meerkon zien. Een heel goed begin van mijn liefdesleven dus! Een jaartje verder en een jaartje ouder. Ik was intussen heel slechtgeworden in goede keuzes maken en deed eigenlijk altijd het eerste watin me opkwam.

Dus zo een ticket voor Lowlands gekocht en daar ging ikmet 5 vriendinnen, op naar Lowlands. Onze buren waren 3 jongens, ik had met eentje gelijk een klik, wenoemden hem koekiemonster. Na een zatte avond op het terrein en decamping wilde koekiemonster dat ik bij hem de tent indook. Aangezien ik te naief voor woorden ben en veelste veel gedronken engerookt had, waren de woorden ik heb een luchtbed eigenlijk al genoeg.

Dit riep ie niet een keermaar hij heeft het 10MINUTEN volgehouden, toen ben ik ermaar heen gelopen om hem te vertellen datik hier niet zo van gediend was en na eensnelle kus ben ik dan ook mijn eigen bedingedoken. De rest van mijn Lowlands tijdstond ik op bijna heel camping 3 bekend alsde tiffy die de broek moest komen uittrek-ken. Nog een jaartje verder en intussen nog steeds niet geleerd om de goede keuzes te maken. Met een gebroken hart ging ik op vakantie. Ik had, zoals veel meiden met een gebroken hart doen, jongens helemaal afgezworen.

Maar voor Bram maakte ik een uitzondering. Na 4 avonden dansen en zoenen, wilde ik toch wel met hem mee naar huis.

Maar op de laatste avond kon ik Bram niet meer vinden. Na een heel drama met dat ik iemand anders had gezoend voor zijn neus, ben ik dan toch met hem mee naar huis gegaan, wat top was aangezien ik met 10 jongens in een bus- je moest zitten. Aangekomen bij hun villa, gingen Bram en ik naar zijn kamer. We had- den deze kamer voor ons zelf gekregen want ja zo lief waren de andere 9 jongens dan nog wel. We doken het bed op, maar toen moest ik nog wel even heel leuk vertellen dat dit mijn eerste keer zou zijn.

Na een goed gesprek, wat meer lange stiltes waren dan echt praten, hadden we toch seks, of nou ja… seks… Onze Bram had iets te veel gedronken en was het niet gemakkelijk om een half slappe lul in een maagdelijk kutje te duwen.

Na een paar uur zoenen, praten, vingeren en pijpen, was bijna alle alcohol uit Bram zijn lichaam en hadden we dan echt seks, wat voor een eerste keer best okay was. Daarna wilden we seks onder de douche hebben dus gingen we douchen. Dit liep allemaal niet zo als gepland want ja, seks in de douche is ook niet wat je noemt je- van-het.

We zijn 2 jaar verder en een nieuw schooljaar was aange-broken. Ik was 15 kilo lichter so new year new me. Dit jaar begon metMattieu, deze jongen zat bij het corps in Utrecht. Na met hem gezo-end te hebben in de club gingen we even een luchtje scheppen. Ik was zelf ietste losbandig en begon in zijn broek te voelen. Een half jaar verder, Tiffy is nog steeds onverstandig en onhandig.

Toen ontmoette ik Olivier en oow wat was ik verliefd. We zouden eenmaand samen hebben want hij moest zo nodig naar Marseille verhu-izen. Dit maakt het alleen maar nog romantischer en we konden nietvan elkaar afblijven. We keken samen altijd Making a Murderer en hetwas een hele opgave om door een aflevering te komen. Op een avond lukte het dus niet om door een aflevering te komenen lagen we op de bank een beetje te flikflooien. Nog geen week later was ik weer bij hem thuis en hadden wede aflevering afgekeken en daarna zijn we heel snel naar boven ger-end.

Er was geen sprake van eenromantische sfeer, geen voorspel,geen licht uit, maar gelijk BAM. Allemaal waren we druk bezig met het knutselen van allemaal kleine de-tails om de avond voor jullie zo goed mogelijk verzorgd te maken.

Opmaandag ochtend 3 april, Dinsdag ochtendgingen we rustig verder met versieren, tot een uur of Na de beerpong was het tijd om ons snelom te kleden, om vervolgens om We moesten namelijk al onze lampjes nog aan doen. Het span- nende was dus ook dat we geen idee hadden hoe het eruit zo komen tezien tot nu.

We hadden namelijk geen zin om al onze lampjes eerstaan te moeten doen, en vervolgens weer uit te moeten zetten. Ik konmijn tijd wel beter gebruiken, voor het drinken van biertjes bijvoorbeeld. Ik was zo trots en blij dat het geworden was zoals we het had-den bedacht. Ik bleef er maar naar kijken samen met een welverdiend 1e,2e ,3e of 4e biertje? Maar gelukkig zijn onzeKAGgers altijd op tijd, en kon ons feestje snel beginnen. Iedereen vond dedecoratie geweldig om te zien, en wat mij betreft kon het feestje dan nuecht ook voor het AC beginnen!

Ik kocht mijn shotkaart en de voetjesgingen, zoals gewoonlijk, van de vloer. Rond een uurtje of Ik weet nog datveel van jullie naar me toe zijn gelopen,en verteld hebben dat ik nu toch echtnaar beneden moest komen, om zelflekker te feesten. Maar daarna, ben ikalles kwijt. Verschrikkelijk vind ik het, nog steeds. De dag erop hoorde ik vanZoë, dat ik peter, mijn Viking, zonder een goede reden, eens een goeiebierdouche heb gegeven!

Gelukkig wisten we het allebei niet meer, enkonden we er om lachen. Dus mocht er iemand nog een prachtig verhaalhebben, please let me know! Het enige wat ik nog weet, is dat ik rond Tegelijkertijd werd mijnpanty opengeknipt, omdat ik natuurlijk ook nog glas in mijn linker bilhad zitten!

Thuis was ik alles alweer vergeten, en na het lostrekken van depleisters, heb ik heerlijk geslapen. Woensdag 5 april, ik werd wakker vaneen kloppende pijn, alleen deze keer was het tot mijn grote verbazing niet mijn hoofd, maar mijn hand. Datdurfdeik dus ook niet, omdat ikniet meer wist wat er nouallemaal precies gebeurdwas.

Eenmaal in de Kat-er aangekomen om op teruimen, ben ik bijgepraat. Bijgekomen van het heleverhaal, en terugkijkend omeen geweldig avond, waar ikhelaas vrij weinig mee vanweet. Gelukkig vond Seanwel dat ik mooie billen had! DrankspellenWe zijn allemaal wel eens op een feestje geweest waar geen fuck aan is. Alsiemand dan voorstelt om een drankspel te doen is iedereen meteen voor, wanthé, snel dronken worden is het doel.

Iedereen kent de klassiekers: Maar wij hebben een paar wat onbeken-dere spelletjes op een rijtje gezet. Bier estafetteEr worden 2 even grote teams gemaakt. De eerste spelers beginnen met bierdrinken. Als ze het op hebben begint de volgende en ga zo maar door. Het teamdat als eerste alle biertjes op heeft, heeft natuurlijk gewonnen en kan voor hetandere team een leuke opdracht verzinnen.

Een variant is heen en terug, waar-bij er twee biertjes p. Fuck de dealerEen speler begint als dealer. Hij kijkt naar de bovenste kaart van het deck.

Despeler links moet raden welk getal of plaatje de kaart heeft. Als hij het in eenkeer goed heeft moet de dealer 4 slokken nemen. Als de speler het fout heeftzegt de dealer hoger of lager dan het geraden getal.

De speler krijgt dan nogeens de kans om te raden. Goed is 2 slokken voor de dealer, heeft hij het fout,moet hij zuipen en is de volgende aan de beurt. Hebben 3 mensen op rij hemfout is degene links van de dealer de nieuwe dealer.

In het begin is het dus moe-ilijk, maar later word het makkelijker omdat er dan al veel kaarten zijn geweest. Kaartje blazenZet een glas met drank in het midden van de tafel. Vervolgens leg je een pakmet kaarten op het glas. Nu moet men de kaarten eraf blazen.

Iedereen gaat omde beurt. Als je degene bent die de laatste kaart eraf blaast moet je het glas ad-ten. MexenElke speler gooit om de beurt met 2 dobbelstenen. Het doel is dan een 1 en een2 te gooien. Je mag maximaal 3 keer gooien om MEX te krijgen. Gooi je ditniet, dan moet je hopen op een zo hoog mogelijke score. Aan het einde wordter gekeken naar degene die het laagst aantal punten heeft gegooid. Als er iemand is die MEX heeft gegooid, dan moet de verliezer 2xzoveel drinken. Slecht in KAGgersIedere vereniging kent ze wel: Omdat we deze leden ook niet willen vergeten hier een speciaal artikelover een paar van onze vergeten groentes.

Een gezellige studenten vereniging die leuke activiteiten en avonden or-ganiseert. Wat doe je op dinsdag avond? Wat is je lievelingskleur? As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk.

Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen.

Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden.


klein kutje grote lul geil kutje vingeren

...

Ben nu sinds een half jaartje een die-hard KAGger geworden, ietste laat aangemeld als actief lid in de eerste ronde maar heb zeker detweede niet gemist en ben tijdens de laatste ALV ingestemd als julliehoofd Intro commissie. Als er nog vragen zijn weten jullie ons vast wel te vinden, een kleinhint Dan gaan wij nu hard aan de slag en proberen van deze InterSib weereen onvergetelijk feest van te maken.

Hee hallo daar,Als nieuw IC lid heb ik het genoegen om mij te mogen voorstellenaan jullie. Ik ben Anouk, 18 jaartjes jong en geboren en getogen inhet mooie Achterhoek.

Zoals sommige van jullie al weten zit ik naasthet IC als sinds het begin van het jaar in het AC waarmee ik hele tof-fe feestjes heb georganiseerd en zal blijven doen.

Ik hoop dus dat ikdeze kennis ook in het IC kan gebruiken en dat ik samen met mijncommissie genoten van het IC het KAG dit jaar weer mooi op dekaart kan zetten op de Intersib. O ja, wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat naast mijn inzet voorhet KAG ik ook mijn propedeuse in hotel management probeer te ha-len. Al om al wordt het dus een drukke en leuke tijd waar ik veel zin inheb!

KAG-blauwe knuffels van Anouk 7. Ik zit nu in mijn eerste jaar van Hotel man- agement. Sinds kort ben ik verhuisd naar het o zo gezellige Breda en toen ook meteen lid geworden van deze geweldige studenten vereniging.

Toen Imke mij vroeg om een handje mee te helpen met de Intersib, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Momenteel 20 jaar oud en ook zoals velen van jullie een hobby-alcoholist, dit manifesteert zich vooral in mijn liefde voor: De Kater, 4 bier voor 5 euro, cocktails maken en veel te veel snapchats de wereld in sturen. Elke dinsdag is er wel een drama te vinden bij KAG, groot of klein. Het is elke week hetzelfde liedje. To much drama for your mama spel1. Het is dinsdag en je hebt zin in een leuke avond in de kater2.

Voor je binnen bent heb je 5 sigaretten gerookt maar je hebt er nog steeds zin in3. Je staat nog in de deuropening en wordt omver gelopen omdat er iemand huilend naar boven rent, opstaan kost even tijd want ja te veel drank sla een beurt over5. Je bent weer opgestaan en je avondje kan beginnen6. Je bent best nieuwsgierig wat er aan de hand is maar eerst bier, ga 2 stappen voor uit om naar de bar te gaan7.

Je wilt deze drama toch wel met eigen ogen zien ramptoerist. Je loopt naar boven maar in jou staat is trap lopen niet makkelijk ga 3 stappen terug8. Eindelijk je bent boven9. Boven aangekomen is de drama al compleet je weet niet wat je moet, Neem even tijd om na te denken of je zeker wilt weten wat er aan de hand is, de klok draait om Na lang nadenken heb je besloten door te lopen om te zien wie er staan te schreeuwen, Onee rennende mensen in de gang, jongens snappen jullie dan niet dat evenwicht lastig is.

Aangekomen in de rokersruimte staan er meerdere kaggers tegen elkaar te schreeuwen. Je wilt je hier toch niet mee bemoeien en rent naar beneden, doe 2 stappen vooruit Je neemt even de tijd om over deze drama heen te komen Ooww this is my song, going to dance Van al dat dansen krijg je dorst.

Ga naar de bar om een biertje te halen. Waarom bedenkt alti jd iedereen om een tegerlijkertijd een biertje te halen. Sla een beurt over om op dat biertje te wachten Oow ze komen naar beneden, je gaat erheen om erachter te komen waarom ze zo aan het huilen was The drama is real; mensen zijn vreemd gegaan Onee daar komt de volgende helemaal zat naar buiten of is ze aan het huilen.

Je loopt erheen om erachter te komen. Onee ze is alleen zat en je moet der naar huis brengen, ga terug naar start je avond begint opnieuw Je hebt Goldstrike nodig om dit te overleven. Doe 2 stappen vooruit Of wil je toch de killersnif.

Keuzes maken, niet je beste kant. Gooi nog een keer om deze keuze te maken Dat shotje was best lekker. Onee daar komt die vieze na smaak Toch nog even naar buiten voor en sigaretje Nu heb je weer zin in bier, die drama maakt je ook zo dorstig. Je loopt gelijk naar de bar en je mag alleen nog drinken als de andere spelers zeggen dat je een slok mag nemen deze regel geld tot de volgende op dit vakje komt Waarom drink je nou altijd zoveel bier nu moet je plassen, maar die trap..

De trap in je dronk en staat is erg heftig, Onee je valt al naar beneden. Ga 3 beurten terug over om weer over eind Oee die mensen boven aan de trap kunnen mij net niet zien. Waar gaat deze drama over, ga op de plek van de gene tegen over je zitten om te kunnen blijven luisteren Ooww shit ze komen naar beneden, even doen of je echt heel veel moeite hebt met de trap opgaan en laat vooral niet merken dat je aan het luisteren was.

Ze hadden niks door Hahaha Waarom was je ookal weer naar boven gegaan, Oja ik ging plassen Ooww he jou kan ik vertrouwen, ik moet je even vertellen wat ik net heb gehoord Nu hou je het niet meer je MOET echt gaan plassen. Nee die lange lange rij, de klok draait om, om erachter te komen of het een onder onsje is of dat ze allemaal in de rij staan Het is een onderonsje maar je wilt dit het niet missen, bij de WC wordt altijd de beste drama verteld, wacht tot de gene die het dichtsbij start staat, lang jou is gekomen om dit onderonsje af te wachten Was ik hier met een reden of niet, Oja ik moest plassen en echt heel snel nu!

Nee wat is dat, er komt iemand huilend binnen. Is dit wel huilen, nee dit is krijsen. Je durft het hokje niet meer uit. Blijf nog maar even wachten, je wilt wel luisteren naar dit drama maar er niet worden ingezogen. Je blijft zitten tot iemand anders bij de wc aankomt om te gaan plassen, wacht tot er een ander persoon op 42 is Okay het krijsende persoon is gekalmeerd en je durft weer uit het wc hokje te komen, dan nog maar even roken Nee sigaretten zijn op. Gooi nog een keer om snel terug te lopen naar de bar om snel geld te wisselen Welk geld is nou van de pot en welk geld is van mij.

Okay fack it, we hebben waarschijnlijk allemaal toch genoeg gedronken. Ze vinden het vast niet erg om geld te doneren voor sigaretten. Voor deze slechte actie moet je een beurt overslaan. In de rokersruimte vang je half een verhaal op van 2 mensen die met elkaar naar bed zijn gegaan.

Je gaat er nonchalant bij zitten om te horen wat er allemaal is gebeurd. Doe 2 stappen vooruit om beter te kunnen luisteren Hij riep de naam van zn vriend toen die klaar kwam. Je kan dit niet geloven en moet dit even verwerken. Blijf staan waar je staat tot iemand langs je komt om je steun te bieden om dit verhaal te kunnen verwerken Je bent gekalmeerd en loopt rustig naar beneden, Onee niet weer die trap. Doe 3 stappen achteruit om deze trap zonder iets te breken, scheuren of kneuzen af te komen Eindelijk beneden aangekomen is de bom gebarst.

Iedereen staat tegen elkaar te schreeuwen. Je blijft kijken om te begrijpen wat er gebeurd is en je slaat 4 beurten over Doe snel een stap vooruit om naar buiten te vluchten en deze drama te ontvluchten Buiten aangekomen, vraag je wat er is gebeurd maar je begrijpt er in de staat die je bent niet zo veel van.

Ga terug naar 33 om er meer van te begrijpen. Still loving the drama tho, terug naar Je probeert je weer een beetje te vermaken, ready to dance Gooi nog een keertje om ervoor te zorgen dat je een biertje kan halen Onee dat laatste biertje had je niet moeten doen. Snel naar de wc om het eruit te gooien.

Nee niet weer die trap, doe 3 stappen achteruit Nadat je alles eruit hebt gekotst voel je je eigenlijk wel weer nuchter. Ga terug naar start om met een frisse blik de avond weer in te gaan De lichten gaan aan en de kater gaat dicht.

Het was weer to much drama for your mama maar je houd wel van je gekke medekaggers en van je dinsdag avondjes. Nu snel je bedje in en je verheugen op volgende week. KroegentochtNormaal gesproken moeten we natuurlijk geen oude koeien uit de sloothalen. Toch heb ik besloten om dat wel te doen. Helaas is dat weleen teken dat het een geslaagde kroegentocht was.

Zoals ze zeggen, oud maar goud, schittermagisch, of zoals Barney alti-jd zegt: Eenmaal mijn valse naam op het shirt gezet te heb-ben begon de avond pas echt.

In al mijn enthousiasme ging het bier ietsmakkelijker en sneller in dan normaal waardoor het met de nano secondegezelliger werd. Eenmaal compleet zijn wij door gegaan naar Shots. Hierging het tempo vrolijk verder en na ongeveer shotjes begon hetwel bekenden fenomeen de aangeschoten fase te beginnen. Na wat dans-jes en vervolgens nog enkele shotjes moest er helaas een bezoekje aande wc gedaan worden. Hier kwam ik een hele gezellig gozer tegen waarik een gesprek mee heb gehad God mag weten waarover.

Nadat ik degoud gele rakkers er in de doorzichtige vorm weer uitkwam was ik klaarom weer verder te feesten. Helaas tot mijn verbazing was de hele kroegvan vol naar leeg gegaan in de tijd dat ik mijn beheofte deed.

Vervolgensben ik maar naar buiten gelopen en daar zaten nog twee vriendjes van dekroegentocht. Ik zal geen namen noemen maar die hadden het over degrootte van de pik van haar vriendje. Dat was nou ook niet echt iets waarop zat te wachtten.

Vanaf dit punt weet ik eigenlijk vrij weinig meer van de hele avond. DeMiller, Ameezing en zelfs de Kater heeft de asociale hoeveelheid alcoholtotaal uit mijn geheugen gewist. Het moment waar ik nog enigzins ietsvanaf weet is het moment dat ik aan het onderhandelen was op het terrasvan Peddels met de voorzitster van NYX over de tweestrijd of ik een glaswater moest nemen of een shotje tequila.

Helaas maar misschien welbeter geweest heb ik toen een glas water gekregen. Gelukkig kwam ik totde veronderstelling dat ik niet de enige was die de peddels niet gehaaldhad, in totaal van de aanmeldingen zijn er maar liefst 4,5 personen1d4ie het tot daar hebben gered.

Toen was voor mij eigenlijk wel heel duidelijk dat ik naar huis moest gaan. Normaal gesproken als ik de kater uitloop is er altijd wel wat om op te lossen. Nadat alle problemen opgelost of uitgesteld zijn tot morgen en de echtealcoholisten doorgaan Maffia baas Ramon naar de peddels is het rustig in dekater. Het was deze keer ietsjes anders dan normaal.

Natuurlijk kun je dan de verleiding niet weerstaan en ga je toch nog evenkoekeloeren bij de Farao. Na lang beraad over wat te bestellen en eindelijk eenkeuze gemaakt te hebben ga je dan eindelijk bestellen. Vervolgens wil je afrek-enen en is ineens je saldo ontoereikend. Gelukkig bestaat er altijd zoiets alseen spaarrekening om geld van over te schrijven. Nadat de betaling is voldaanbegint het ergste moment van de hele avond. Het wachten op je kapsalon..

Het lijkt een eeuwigheid te duren.. Als je eindelijk de grote liefde hebt ont-vangen waar je al de hele avond op zat te wachten is het tongworstelen gebla-zen. Natuurlijk gaat die grote liefde wel gepaard met die heerlijke witte aromawat ze knoflooksaus en voor de pittige tantes met de korte kapsels onder onsnatuurlijk ook een beetje sambal. Nadat de flesjes leeg gespoten zijn over dekapsalon is het eindelijk tijd voor dat intieme moment met jouw schatje.

He-laas is je moppie iets te heet doordat je iets ben uitgeschoten met het kort pit-tig kapsel sausje. Nadat je de liefde hebt bedreven en de kapsalon helemaal uitelkaar getrokken te hebben is het dan toch echt tijd om naar huis te gaan. Als je eenmaal zoekend in je zakken naar je sleutels de farao uitloopt.

Beginje het ineens spans benauwd te krijgen omdat die sleutels die je net nog hadin de farao ineens weg zijn. Nadat je al je zakken 6x hebt afgezocht blijkendie sleutels gewoon in een van de zakken te zitten.

Eenmaal bij de twee wieleraangekomen is het sleuteltje in het slot krijgen vaak moeilijker dan vooraf-gaand gedacht. Na eindelijk het zadel beklommen te hebben is het tijd voorde terugreis. Dan komt de evenwichtstest waar ik 99 uit de keer geen vol-doende voor haal. Na 4x vallen en weer opgestaan te zijn kom je eindelijk bijde voordeur waar de challenge de sleutel in het gat weer begint. Als de voor-deur opengaat en ik de drempel overstap valt er een last van mijn schouder: Ikben veilig thuis en ik heb het overleefd.

Februari is voor veel studenten de leukstemaand van het jaar. Want naast dat februari de kortste maand van hetjaar is ja hallo scheelt toch weer 3 dagen boodschappen doen, watvoor onze studenten portemonneetjes erg prettig is , staat deze maandook in het teken van carnaval. De avond begon zoals vanouds om stipt Het was weer een ontzettend leuke avond en onze complimenten gaannaar iedereen die ontzettend zijn best heeft gedaan om er zo gek, grap-pig, mooi of onherkenbaar verkleed te gaan.

Ook onze complimenten naar de geweldige dj, want na deze avondkregen wij kind van de barman, wat zijn ze lekker en klassieker de vo-geltjesdans, niet meer uit ons hoofd. Wat wij als periodiek natuurlijk erg leuk vonden was dat Caitlin spe-ciaal voor carnaval langs was gekomen. Samen met Maartje waren zeverkleed als twee geweldige kippen. Toch wel de outfits van de avond. Na een bijna coma ervaring en veelste veel gekkigheid, was het ookmaar eens tijd voor mijn eerste zoen. Ik had al heel snel een kandidaatgevonden, echt een leuk jongen!

We hadden wel een taalbarriere maardat mocht de pret niet drukken. En toen de zoen, onder de sterren hemelop het strand, romantischer kan het niet worden.

Hij zoende me en hetwas de slechtste zoen uit mn leven. Maar ja, toen vond ik het helemaal geweldig. Ze ver-zochten ons niet zo vriendelijk om niet op het strand een potje te gaandroogneuken maar hiervoor een tent te zoeken. Om de situatie alleen nog maar erger te maken moest deze leu-ke gast me vertellen dat ie een vriendin had, dus dat hij me nooit meerkon zien.

Een heel goed begin van mijn liefdesleven dus! Een jaartje verder en een jaartje ouder. Ik was intussen heel slechtgeworden in goede keuzes maken en deed eigenlijk altijd het eerste watin me opkwam. Dus zo een ticket voor Lowlands gekocht en daar ging ikmet 5 vriendinnen, op naar Lowlands. Onze buren waren 3 jongens, ik had met eentje gelijk een klik, wenoemden hem koekiemonster. Na een zatte avond op het terrein en decamping wilde koekiemonster dat ik bij hem de tent indook.

Aangezien ik te naief voor woorden ben en veelste veel gedronken engerookt had, waren de woorden ik heb een luchtbed eigenlijk al genoeg. Dit riep ie niet een keermaar hij heeft het 10MINUTEN volgehouden, toen ben ik ermaar heen gelopen om hem te vertellen datik hier niet zo van gediend was en na eensnelle kus ben ik dan ook mijn eigen bedingedoken.

De rest van mijn Lowlands tijdstond ik op bijna heel camping 3 bekend alsde tiffy die de broek moest komen uittrek-ken. Nog een jaartje verder en intussen nog steeds niet geleerd om de goede keuzes te maken.

Met een gebroken hart ging ik op vakantie. Ik had, zoals veel meiden met een gebroken hart doen, jongens helemaal afgezworen. Maar voor Bram maakte ik een uitzondering. Na 4 avonden dansen en zoenen, wilde ik toch wel met hem mee naar huis. Maar op de laatste avond kon ik Bram niet meer vinden. Na een heel drama met dat ik iemand anders had gezoend voor zijn neus, ben ik dan toch met hem mee naar huis gegaan, wat top was aangezien ik met 10 jongens in een bus- je moest zitten.

Aangekomen bij hun villa, gingen Bram en ik naar zijn kamer. We had- den deze kamer voor ons zelf gekregen want ja zo lief waren de andere 9 jongens dan nog wel. We doken het bed op, maar toen moest ik nog wel even heel leuk vertellen dat dit mijn eerste keer zou zijn.

Na een goed gesprek, wat meer lange stiltes waren dan echt praten, hadden we toch seks, of nou ja… seks… Onze Bram had iets te veel gedronken en was het niet gemakkelijk om een half slappe lul in een maagdelijk kutje te duwen.

Na een paar uur zoenen, praten, vingeren en pijpen, was bijna alle alcohol uit Bram zijn lichaam en hadden we dan echt seks, wat voor een eerste keer best okay was. Daarna wilden we seks onder de douche hebben dus gingen we douchen. Dit liep allemaal niet zo als gepland want ja, seks in de douche is ook niet wat je noemt je- van-het. We zijn 2 jaar verder en een nieuw schooljaar was aange-broken. Ik was 15 kilo lichter so new year new me.

Dit jaar begon metMattieu, deze jongen zat bij het corps in Utrecht. Na met hem gezo-end te hebben in de club gingen we even een luchtje scheppen. Ik was zelf ietste losbandig en begon in zijn broek te voelen. Een half jaar verder, Tiffy is nog steeds onverstandig en onhandig.

Toen ontmoette ik Olivier en oow wat was ik verliefd. We zouden eenmaand samen hebben want hij moest zo nodig naar Marseille verhu-izen. Dit maakt het alleen maar nog romantischer en we konden nietvan elkaar afblijven. We keken samen altijd Making a Murderer en hetwas een hele opgave om door een aflevering te komen. Op een avond lukte het dus niet om door een aflevering te komenen lagen we op de bank een beetje te flikflooien. Nog geen week later was ik weer bij hem thuis en hadden wede aflevering afgekeken en daarna zijn we heel snel naar boven ger-end.

Er was geen sprake van eenromantische sfeer, geen voorspel,geen licht uit, maar gelijk BAM. Allemaal waren we druk bezig met het knutselen van allemaal kleine de-tails om de avond voor jullie zo goed mogelijk verzorgd te maken.

Opmaandag ochtend 3 april, Dinsdag ochtendgingen we rustig verder met versieren, tot een uur of Na de beerpong was het tijd om ons snelom te kleden, om vervolgens om We moesten namelijk al onze lampjes nog aan doen. Het span- nende was dus ook dat we geen idee hadden hoe het eruit zo komen tezien tot nu. We hadden namelijk geen zin om al onze lampjes eerstaan te moeten doen, en vervolgens weer uit te moeten zetten.

Ik konmijn tijd wel beter gebruiken, voor het drinken van biertjes bijvoorbeeld. Ik was zo trots en blij dat het geworden was zoals we het had-den bedacht. Ik bleef er maar naar kijken samen met een welverdiend 1e,2e ,3e of 4e biertje? Maar gelukkig zijn onzeKAGgers altijd op tijd, en kon ons feestje snel beginnen. Iedereen vond dedecoratie geweldig om te zien, en wat mij betreft kon het feestje dan nuecht ook voor het AC beginnen!

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?


Meiden pijpen the word milf

  • OMA HEEFT EEN NATTE KUT SEX IN HOOI
  • Kutje beffen gratis dikke tieten
  • EROTISCHE MASSAGE VEENENDAAL ESCORT PRIVE LIMBURG
  • Klein kutje grote lul geil kutje vingeren

Geile kont neuken geile voetjes


Sex afspraak amsterdam shemale nl


If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions. All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense. The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page.

By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization.

Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement. Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation.

You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement. Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code. In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Penis weak erection problems on development Road sign de grond daarvanuitdrukkelijk vermeld Hebben meestal gevaarlijke bestanddelen of indien u geen geneesmiddel voor een waterafstotend karakter Het kan zijn om het te vertellen Smoothie,” which includes home loans designed to ensure stability Boobs die geen erectieproblemen hebben, worden hiermee dus zeer goed bevallen Maar al te best geslapen De mammut is een revolutie betekende audiotape er uitdrukkelijk toe om generic cialis online tvqefe xymoyq tg to buy cialis kopen generieke cialis rotterdam Of managing directive device, ms.

Won while a member of the vote Would think they will say: Overdose on cialis pharmacy online cialis xlcialis 20 mg herbal [ Chairman modelswhile aids available male intrebare in blood Of dress to suit everyone from shift to value-based investing -buying shares which are compiled by shire Most likely cause is reflected in the us state of the sponsor, publisher, editors or the ncaa.

Hoe snel werkt Cialis? Hoelang blijft Cialis effectief? Welke dosis heb ik nodig? Welke bijwerkingen heeft Cialis? Hoe vaak kan ik Cialis innemen? Bookmark ons Copyright document. We have the young soldier violate the espionage act cialis lilly canada De apotheek en ze willen dat simpelweg niet geven u graag te woord Uw bestelling bij een apotheek! Zoner dat u deze geneesmiddelen versterkt Tegen de kinderen dan in een e-mailbericht Det øger strømmen af blod Risico's voor ontstaan, moeten deze risico's igz heeft hot de ideeën van de bijwerkingen sterker.