Gespierde lul geile marokkaanse

gespierde lul geile marokkaanse

...

Vrouwen zoeken sex mooie naakte lesbische vrouwen

Zijn ademhaling wordt zwaarder. Met mijn handen houd ik me vast aan zijn bovenbenen. Ik voel zijn spieren spannen. Het gaat niet lang meer duren. Steeds sneller beweeg ik mijn hoofd op en neer, tot ik zijn spieren voel verstrakken en zijn pik begint te schokken. Meteen daarna voel ik hoe zijn warme zaad in mijn mond spuit. Nordin maakt een dierlijk, grommend geluid als hij zijn heupen naar voren duwt en een dikke stralen zaad tegen mijn gehemelte spuit.

Ik houd mijn lippen gesloten rond zijn pik en slik alles door. Het smaakt zilt en lekker. Nordin hijgt nog na als ik zijn nog steeds harde lul uit mijn mond laat glijden. Hij blijft uitgeteld tegen de muur hangen. Ik maak zijn spijkerbroek los. Ik maak zijn sportschoenen los en doe ze uit. Zijn broek trek ik naar beneden. Na een minuut heb ik zijn spijkerbroek helemaal uit. Ik draai hem om en spreid zijn benen.

Hij laat het gebeuren. Hijgend hangt hij tegen de muur. Zijn gespierde kont is maar een kleine afstand van mijn gezicht.

Met mijn hand ga ik tussen zijn benen en pak ik zijn zware zak vast. Ik masseer zijn ballen. Nordin begint weer te kreunen. Ik laat zijn ballen stevig door mijn hand glijden. Af en toe knijp ik er in. Steeds een beetje harder. Nordin’s pik begint weer te groeien. Hij maakt een grommend geluid wanneer ik me voorover buig en voorzichtig met mijn tong zijn bilspleet in ga.

Ik duw zijn benen nog wat verder uit elkaar. Zijn ster is nu helemaal vrij. Nordin’s gekreun wordt sterker wanneer ik mijn tong hard op zijn ster druk. Na een paar keer drukken dringt de punt van mijn tong langzaam zijn kont binnen. Ik proef de scherpe smaak van zijn kont. Nordin kreunt nu nog harder. Tussen het rimmen door stop ik de middelvinger van mijn andere hand in mijn mond totdat hij goed nat is.

Voorzichtig druk ik mijn natte vinger tegen zijn ster en laat hem naar binnen glijden. Er gaat een siddering door Nordin heen. Mijn hele middelvinger glijdt naar binnen. Voorzichtig laat ik hem op en neer glijden langs zijn prostaat. Na een paar minuten protesteert Nordin niet meer. Ondertussen blijf ik zijn zak masseren. Ik laat mijn vinger uit zijn kont glijden en we gaan samen naar mijn slaapkamer.

Ik zal voorzichtig zijn,’ stel ik hem gerust. Ik kleed me uit. Mijn pik is zo hard dat ik er een spijker mee in de muur kan slaan. Nordin gaat op zijn buik op bed liggen. Ik leg een kussen onder zijn buik zodat zijn gespierde bolle kont omhoog staat. Vlug doe ik een condoom om. Uit mijn nachtkastje pak ik een tube KY. Nordin wacht gespannen af. Voorzichtig ga ik nog een keer met mijn middelvinger naar binnen. Na een minuutje trek ik mijn vinger eruit.

Meteen daarna duw ik twee vingers in zijn reet. Hij beweegt zijn lichaam mee op het ritme van mijn pompende vingers. Een minuut later trek ik mijn vingers terug. Zijn ster staat open. Klaar om gepaald te worden. Langzaam voer ik de druk op tot mijn eikel zijn warme kont binnenglijdt. Hij is nauw en strak, maar dat houdt me niet tegen.

Ik laat mijn 18,5 centimeter in één keer zijn aars inglijden. Ik hoor hoe Nordin de pijn verbijt in mijn kussen. Wanneer ik tot aan mijn ballen in zijn reet zit blijf ik stil op hem liggen. Dat is mijn teken om hem stevig te neuken.

Ruw en wild, zoals hij de vorige keer mij heeft geneukt. Ik houd me niet in. Ik ram mijn pik zo hard als ik kan in de hete, strakke kont van die geile Marokkaanse gozer. Hij kreunt en gromt. Voor mij alleen maar meer reden om nog harder te stoten. Het zweet loopt over mijn rug. Ik voel hoe mijn ballen beginnen samen te trekken. Het gaat niet lang meer duren voor ik ga spuiten. Ik trek mijn lul uit zijn kont. Ik zich nu recht overeind. Nordin draait zich om en kijkt naar mijn lul.

Roodhaar, blauw, paar, Marokkaans, Turk, hooligan kon mij allemaal niet interesseren. Ik kwam om te trainen niks meer of minder. Het was een druk fitnesscentrum met veel allochtonen. Toen ik mij douchte daarna het stoombad inliep was het druk. Masud een Marokkaanse jongen die blijkbaar vlakbij mij zou wonen paradeerde rond als een heerser. Hij viel abnormaal op door zijn houding. Ik bleek de enige Nederlander te zijn op dat moment. Toen Masud die boodschap kwam overbrengen zo kaaskop moet jij ook zo nodig stomen, legde ik net mijn handdoek op mijn borstkas.

Normaliter had ik een hekel aan handdoeken. Maar hier paradeerden ze allemaal ermee. Masud bleef nu extra lang bij mij staan keek met grote ogen naar mijn slappe lange dikke lul. Die bengelde tussen mijn benen. Krampachtig hield Masud zijn veel te kleine handdoekje voor zijn geslachtsdeel. Steeds dribbelde hij weer weg om even later langs te komen kijken of ik nog niet het leven had gelaten. Na de derde keer had ik er wel genoeg van.

Om deze tiener van of de zelfde leeftijd of een jaartje ouder te sarren trok ik zijn handdoek weg. Hé man riep hij kwaad en verongelijkt. Nou pijp me dan maar even lachte ik. Man vierde keer dat jij staat te gluren. Ik pakte mijn lul vast kijk maar jochie. Toen ik zijn handdoek weg trok flipte zijn keiharde kleine lul parmantig de vrijheid in. Zijn besneden geile snikkel paste precies bij zijn slanke lange postuur. Wat man, wat man dat zijn van die afwerende woorden riep Masud.

Blaffende honden bijten niet snel, maar blaffen kon Masud. Kweet je te wonen. Pijp je alleen privé daagde ik uit. Ik was een kop groter gespierd en niet bang uitgevallen. Douchen masud stond parmantig naast mij. Iets drinken Masud ging bij mij zitten. Kwebbelde maakte complimenten dat ik zo gespierd was lekker bruin eigenlijk geilde hij openlijk op mij.

Toen ik mijn sporttas oppakte liep hij mee naar buiten. Het leek of ik hem al vele jaren kende. Daar woon je toch. Ja ik keek hem aan. Ik op de hoek. Zo slenterden wij door de wijk. Ik groette een aantal bekenden. Het kwam erop neer dat hij samensporten best leuk zou vinden. Hij was wel grappig. Ik wilde hem of had dat al een paar keer gedaan afbluffen. Zal ik even met je meelopen David.

Waarmee wilde ik weten. Ik keek hem aan. Je wil privé gepakt worden daagde ik uit. Hij reageerde er niet op. Haalde zijn schouders min of meer op. Bleef stevig naast mij lopen. Toen ik de sleutel in het slot stak mijn moeder groette naar mijn kamer liep stond Masud met mijn zusje en moeder te babbelen.

Ik kwakte mijn smerige kleding en handdoeken in de wasmand riep kom je nog Masud of wortel je daar. Masud hipte door mijn kamer. Ging zitten kwebbelde pakte chips en cola terwijl ik achter mijn pc zat. Mijn vriendinnen en vrienden zaten op msn chatten hij keek mee toen ik camde. Hij ging leunend op mijn bureau naast mij staan. Ik daagde hem weer uit. Ruk jij ook achter je pc. Hij keek mij aan zo van ben je gek geworden.

Uitdagend stond hij naast me. Ik zittende hij staande. Nog vroeg ik uitdagend terwijl ik mijn hand over zijn been langzaam naar boven liet glijden. Masud keek mij aan. Toen ik zijn ballen had bereikt keek aarzelde hij maar bleef staan.

Met de topjes van mijn vingers kriebelde ik de stof dus eigenlijk zijn ballen. Het was een geil gozertje. Wat zou hij toelaten. Ben je gay vroeg hij. Moet dat wilde ik weten. Geil gewoon samen is het lekkerder. Jij hebt je velletje nog hé David kun je veel lekkerder ploegen. Ik had veel bewoordingen gehoord. Maar ploegen was nieuw. Als jij de mijne pakt wil ik jou stijve ook zien.

Hij was veel slanker kleiner maar had een lekker lijf. Lekkere kont stevige benen. Ik was slank langer gespierd blond breder gebouwd dan hij. Beide bleken wij zeventien alleen hij deed een technische opleiding ik HAVO.

Ik bevoelde door de dunne stof van zijn broek zijn keiharde snikkel. Je moeder dan wilde hij weten. Deur is op slot toch. Komen hier toch niet als ik dat niet wil. Echt niet gespannen nerveus.

Moet je jou pc uitzetten hé. Kijken ze mee toch. Niemand mocht iets weten. Lamellen op mijn kamer gesloten.
gespierde lul geile marokkaanse

...

Toen voelde ik iets hards tegen mijn spleetje duwen. Ik sloot mijn ogen en probeerde zo goed en kwaad als het ging mij van onderen helemaal te ontspannen. Kennelijk voelde hij dat, want hij begon gelijk wat harder te drukken. Steeds verder voelde ik mijn lippen oprekken, en ik voelde nu een stukje van zijn enorme eikel tussen mijn lippen.

Ik was wel heel blij dat hij niet een 1 keer zijn hele gevaarte naar binnen ramde, maar het rustig aan deed, Toen voelde ik hoe mijn schaamlippen langzaam onder zijn druk bezweken, en hoe zijn eikel langzaam bij mij naar binnen gleed. Toen hij zijn eikel in mij had, hield hij even stil. Ik voelde nu hoe de top van zijn pik in me zat en mijn hele kruis voelde aan of dat het ieder moment uit kon scheuren, en ik begon te beven en te bibberen omdat ik bang was dat het ook zou gebeuren.

Hij voelde mij wel goed aan, want hij wachtte met verder duwen, totdat het bibberen een beetje minder werd. Dit was toch niet te geloven, ging het door mijn hoofd heen, ik werd hier op mijn eigen bed gepaald door een vreemde man en was mijn eigen man volledig vergeten, maar die zat zich op het hele tafereel af te trekken. Hij bracht zijn gevaarte verder langzaam bij mij naar binnen en met een diepe stoot dreef Mo zijn grote pik in mijn op springen staande kutje.

Ja toe pak me, neuk me te pletter siste ik. Ik was helemaal door het dolle heen en het enige wat ik wilde was stevig geneukt te worden. Ik voelde hoe zijn pik steeds dieper naar binnen drong terwijl zijn handen mijn borsten stevig onderhanden namen.

Ik schreeuwde het uit en begon vunzige taal uit te kramen. Ik was snel gewend aan zijn formaat en voelde mij helemaal gevuld. Vrouwen die zeggen dat het formaat er niet toe doet liegen, want het is de geilste ervaring die je als vrouw kan krijgen.

Toen hij met zijn eikel mijn baarmoeder toucheerde kwam ik voor de derde keer klaar. Mo voerde het tempo op en beukte nu met zijn zak tegen mijn onderkut.

Kees was opgestaan en stond zich boven mijn hoofd af te trekken. Allemachtig wat kon Mo neuken hij ging maar door met die machtige stoten.

Inmiddels begon Kees krampachtig te hijgen en spoot zijn sperma in mijn gezicht. Mo begon mij nu gevarieerd te stoten en ik stimuleerde mijn clitje en kreunde het hele huis af. Op hetzelfde moment voelde ik dat Mo ook ging komen want de spanning in zijn machtige geslacht nam toe en toen hij spoot voelde ik zijn grote golven sperma tegen mijn baarmoeder spuiten. Op hetzelfde moment viel ik bijna flauw van mijn volgend orgasme, dat zo heftig was zoals ik het nog nooit beleefd had.

Wat een geluk, dat ik de pil gebruik schoot het ineens door mij heen. Mo lag na te hijgen en Kees ging naast mij liggen. Ik ging met Mo naar de douche en Kees lag op bed nog na te genieten. Onder de douche pakte Mo mijn borsten van achteren beet en begon ze zalig te kneden.

Ik drukte mijn kontje naar achteren en voelde dat zijn enorme Marokkaanse lul weer rechtop ging staan. Mijn kutje stond uitnodigend naar achteren en toen hij zijn mocro pik erin schoof kreeg ik voor de tweede keer die dag een nooit gevoelde ervaring door helemaal gevuld te zijn.

Hij begon ongekend op mijn kutje in te rammen en het voelde nog dieper dan op bed. Zijn stoten werden harder en ik kwam gierend klaar, terwijl het water op ons neer kletste. Spuit dat geile zaad van je in mijn hoerenkut!

Maar Mo had andere plannen, hij trok zijn paal met een plop uit mijn kut en pakte mijn haren vast. Toen bracht hij mijn mond naar zijn eikel. Ik nam met moeite zijn eikel in mijn mond en Mo trok zich in mijn mond af. Geiler kon ik het mij niet bedenken. Ahhhhhhh riep hij en spoot zijn sperma in mijn mond. Dit had ik nog nooit gehad en het proefde een beetje romig toen ik het doorslikte. Omdat ik zo schreeuwde zakte ik door mijn benen heen, dat Kees in de deuropening stond, maar klaarblijkelijk geen stijve meer kon krijgen.

Wij wasten ons af, droogden elkaar af en ik trok mijn baby doll aan. Mo dronk nog een pilsje en vertrok toen naar zijn vrouw, die zo hoorde ik later er helemaal niets vanaf wist en dat ook niet te weten mocht komen. Vier dagen later kreeg ik een sms van Mo, die als volgt luidde: Ik denk nog steeds aan jou en je heerlijke kutje. Toen Kees vandaag bij de baas zat heb ik op zijn mobieltje jouw nummer gezocht. Ik wil meer van jou genieten, stuur mij alsjeblieft een antwoord.

Mijn kutje werd op slag weer zeiknat en ik moest even mijn vingers door mijn spleet laten gaan. Kortom, er ontstond een geile sms-correspondentie met Mo, waarbij wij beiden zorgvuldig de berichtjes gelijk wisten. Mo schreef dat hij stapelgek op mijn kutje was, want zijn vrouw was dik en niet meer aantrekkelijk na de geboorte van hun 4 kinderen.

Ik verlangde naar die grote dikke Marokkaanse lul en hij naar mijn kutje. Drie weken geleden is het er van gekomen: Hij was er om half twee en wij hebben tot vijf uur ongelooflijk lekker geneukt. Ik ben in die uren meer klaargekomen dan in de laatste tien jaar met Kees. Wij hebben afgesproken om iedere woensdag heerlijk te wippen. Mo heeft mij de laatste keer beloofd een vriend mee te nemen, omdat ik nog steeds een fantasie heb van twee Marokkaanse neukpalen die mij verwennen.

Reactie van shanny op 14 november om Ik ben een geike lekkere hollandse milf heel rijk ik verlang alleen na lekkere grote dikke mocro lullen ik wil niks weten van andere afkomsten ik ben mocro pik verslaafd geraakt ik wil only big moroccan cocks.

Reactie van bloondetijger op 7 november om Reactie van richard op 8 maart om Ik pies in mijn broek van het lachen. Reactie van hendrik op 14 januari om Want Marokkaanse jongens die ik gehad heb zijn enorm groot geschapen, het zijn vaak die atletische gespierde maroc boys die heel erg groot geschapen zijn! Reactie van geilekim op 7 januari om Reactie van thea35 op 18 december om Mocros zijn super aantrekelijk, ze zijn echt knap en heel erg groot geschapen en neuken kunnen ze als beesten.

Reactie van charlotte op 17 december om Reactie van samanti op 28 december om Marokkaanse jongens zijn inderdaad heel erg groot geschapen en hebben vaak lekkere geile atletische gespierde bouw,ze zijn heel goed in bed, Ze laten je echt heerlijk klaarkomen..

Reactie van surinaamsebabe23 op 15 december om Reactie van Steffi op 29 augustus om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Ik had veel bewoordingen gehoord. Maar ploegen was nieuw. Als jij de mijne pakt wil ik jou stijve ook zien. Hij was veel slanker kleiner maar had een lekker lijf. Lekkere kont stevige benen. Ik was slank langer gespierd blond breder gebouwd dan hij. Beide bleken wij zeventien alleen hij deed een technische opleiding ik HAVO. Ik bevoelde door de dunne stof van zijn broek zijn keiharde snikkel.

Je moeder dan wilde hij weten. Deur is op slot toch. Komen hier toch niet als ik dat niet wil. Echt niet gespannen nerveus. Moet je jou pc uitzetten hé. Kijken ze mee toch. Niemand mocht iets weten. Lamellen op mijn kamer gesloten. Zwijgplicht hij ratelde maar door. Ik had zijn broek allang los. Haalde zijn onderbroek naar beneden nam zijn keiharde snikkel zittende achter mijn pc in mijn mond en begon hij verdomd lekker keiharde snikkel te pijpen.

Masud werd nu ketter geil. Ik trok zijn kleren uit en kleedde mij zelf ook uit. Opgewonden van zijn geile lijf en snikkel nam ik die op bed weer in mijn mond. Speelde met zijn harde ballen keiharde snikkel. Masud bekeek mijn paal keek mij even aan begon mij te pijpen. Zo lagen wij elkaar te pijpen vol overgave. Hij kreunde zachtjes en met volle mond mompelde hij ik ga komen hoor. Straaltjes sperma schoten mijn keel in Masud kreunde heftig was zo geil opgewonden genoot zo van het klaarkomen dat ik bijna ook spoot.

Ik kom ook mompelde ik terwijl ik hem bleef pijpen. Masud rukte pijpte en keek hoe ik klaarkwam. Jezus met grote ogen hoe ik zijn hele gezicht mond hals onderspoot.

Toen zijn snikkel gelijk verslapte wilde hij snel zijn onderbroek aantrekken. Ik pakte hem beet. Ineens was hij rustig verlegen. Je hebt een lekker snikkel Masud. Steeds verborg hij zijn kleine slappe leuter. Wij trainden tegen elkaar op. Hij was mijn eerste Marokkaantje. Hij was eigenlijk altijd opgewonden. Had altijd wel een stijve snikkel. Op mijn kamer haalde hij meestal gelijk zijn snikkel uit zijn broek wilde dat ik begon te pijpen.

Ik had hem al snel door. Als hij geil was kon je alles met hem doen. Dan was hij heel lief heel aanhankelijk. Niet gelijk pijpte ik hem. Duwde mijn lul tussen zijn gespierde billen.

Neuken vroeg hij mij verbaast. Ik likte zijn jongenskut vingerde hem maakte hem geil en gek. Ja neuken oké vroeg ik. Ik pakte vaseline speelde met zijn hol. Nadat ik drie vingers in zijn hol had ermee speelde hij kronkelde zwaar hijgde duwde ik mijn paal in zijn jongenskut. Ah kreunde hij meer dan hij schreeuwde. Even deed ik heel rustig maar daarna neukte ik hem volop. Masud kronkelde wilde meer geiler doe maar pak me maar siste hij geil opgewonden. Hij vond het ontzettend geil dat ik hem neukte.

Hij raakte er verslaafd aan. Wilde meer en meer. Wij gingen samen de stad in gingen uit en ik leerde andere Marokkanen kennen. Als het laat werd s ' nachts naar huis liepen wilde hij nog wel dat wij nog even iets zouden doen.

Masud was een geile donderstraal. Tussen de autoboxen in het donker naaide ik hem dan vaak. Maar ook wel op een bankje in het stadspark. Hij leunde over de leuning zodat ik hem kon neuken en afrukken. Korte heftige stralen spoten dan de bosjes in. Vaak wachtte hij mij op bij school. Gingen de stad in maar vaak wilde hij naar mijn kamer.

Geneukt worden was zijn favoriete bezigheid. Toen hij in de vakantie weken naar Marokko ging leerde ik Mohammed kennen. Negentien ik kende hem wel maar dan seks. Hoe dat vertelde hij uiteraard niet. Het was gissen natuurlijk. Masud zou nooit iets zeggen. Maar bij het buurt café stond hij ineens naast mij. Bungelde met zijn grote leuter bij de pisbak. Net als Masud raakte ik hem niet meer kwijt.

Hij bleef leuk doen. Bij de autoboxen in het donker duwde hij mij tegen het muurtje. Ik deed dat bij hem. Wij waren gelijkwaardig aan elkaar. Even groot geschapen even groot breed gespierd.

Brutaal siste ik ik neuk je wel. Ineens ging hij mij voor mijn bek. Speelde met zijn geile tong in mijn mond. Oké David geil opgewonden en lief. Maar niet hier siste hij.
Erotische massage vianen pjes nl


Nordin hijgt nog na als ik zijn nog steeds harde lul uit mijn mond laat glijden. Hij blijft uitgeteld tegen de muur hangen. Ik maak zijn spijkerbroek los. Ik maak zijn sportschoenen los en doe ze uit. Zijn broek trek ik naar beneden. Na een minuut heb ik zijn spijkerbroek helemaal uit.

Ik draai hem om en spreid zijn benen. Hij laat het gebeuren. Hijgend hangt hij tegen de muur. Zijn gespierde kont is maar een kleine afstand van mijn gezicht.

Met mijn hand ga ik tussen zijn benen en pak ik zijn zware zak vast. Ik masseer zijn ballen. Nordin begint weer te kreunen. Ik laat zijn ballen stevig door mijn hand glijden.

Af en toe knijp ik er in. Steeds een beetje harder. Nordin’s pik begint weer te groeien. Hij maakt een grommend geluid wanneer ik me voorover buig en voorzichtig met mijn tong zijn bilspleet in ga. Ik duw zijn benen nog wat verder uit elkaar.

Zijn ster is nu helemaal vrij. Nordin’s gekreun wordt sterker wanneer ik mijn tong hard op zijn ster druk. Na een paar keer drukken dringt de punt van mijn tong langzaam zijn kont binnen. Ik proef de scherpe smaak van zijn kont. Nordin kreunt nu nog harder.

Tussen het rimmen door stop ik de middelvinger van mijn andere hand in mijn mond totdat hij goed nat is. Voorzichtig druk ik mijn natte vinger tegen zijn ster en laat hem naar binnen glijden. Er gaat een siddering door Nordin heen. Mijn hele middelvinger glijdt naar binnen. Voorzichtig laat ik hem op en neer glijden langs zijn prostaat. Na een paar minuten protesteert Nordin niet meer.

Ondertussen blijf ik zijn zak masseren. Ik laat mijn vinger uit zijn kont glijden en we gaan samen naar mijn slaapkamer. Ik zal voorzichtig zijn,’ stel ik hem gerust. Ik kleed me uit. Mijn pik is zo hard dat ik er een spijker mee in de muur kan slaan. Nordin gaat op zijn buik op bed liggen.

Ik leg een kussen onder zijn buik zodat zijn gespierde bolle kont omhoog staat. Vlug doe ik een condoom om. Uit mijn nachtkastje pak ik een tube KY. Nordin wacht gespannen af. Voorzichtig ga ik nog een keer met mijn middelvinger naar binnen. Na een minuutje trek ik mijn vinger eruit. Meteen daarna duw ik twee vingers in zijn reet. Hij beweegt zijn lichaam mee op het ritme van mijn pompende vingers.

Een minuut later trek ik mijn vingers terug. Zijn ster staat open. Klaar om gepaald te worden. Langzaam voer ik de druk op tot mijn eikel zijn warme kont binnenglijdt. Ik was wel heel blij dat hij niet een 1 keer zijn hele gevaarte naar binnen ramde, maar het rustig aan deed, Toen voelde ik hoe mijn schaamlippen langzaam onder zijn druk bezweken, en hoe zijn eikel langzaam bij mij naar binnen gleed. Toen hij zijn eikel in mij had, hield hij even stil.

Ik voelde nu hoe de top van zijn pik in me zat en mijn hele kruis voelde aan of dat het ieder moment uit kon scheuren, en ik begon te beven en te bibberen omdat ik bang was dat het ook zou gebeuren. Hij voelde mij wel goed aan, want hij wachtte met verder duwen, totdat het bibberen een beetje minder werd.

Dit was toch niet te geloven, ging het door mijn hoofd heen, ik werd hier op mijn eigen bed gepaald door een vreemde man en was mijn eigen man volledig vergeten, maar die zat zich op het hele tafereel af te trekken. Hij bracht zijn gevaarte verder langzaam bij mij naar binnen en met een diepe stoot dreef Mo zijn grote pik in mijn op springen staande kutje.

Ja toe pak me, neuk me te pletter siste ik. Ik was helemaal door het dolle heen en het enige wat ik wilde was stevig geneukt te worden. Ik voelde hoe zijn pik steeds dieper naar binnen drong terwijl zijn handen mijn borsten stevig onderhanden namen. Ik schreeuwde het uit en begon vunzige taal uit te kramen. Ik was snel gewend aan zijn formaat en voelde mij helemaal gevuld.

Vrouwen die zeggen dat het formaat er niet toe doet liegen, want het is de geilste ervaring die je als vrouw kan krijgen. Toen hij met zijn eikel mijn baarmoeder toucheerde kwam ik voor de derde keer klaar. Mo voerde het tempo op en beukte nu met zijn zak tegen mijn onderkut. Kees was opgestaan en stond zich boven mijn hoofd af te trekken.

Allemachtig wat kon Mo neuken hij ging maar door met die machtige stoten. Inmiddels begon Kees krampachtig te hijgen en spoot zijn sperma in mijn gezicht. Mo begon mij nu gevarieerd te stoten en ik stimuleerde mijn clitje en kreunde het hele huis af. Op hetzelfde moment voelde ik dat Mo ook ging komen want de spanning in zijn machtige geslacht nam toe en toen hij spoot voelde ik zijn grote golven sperma tegen mijn baarmoeder spuiten.

Op hetzelfde moment viel ik bijna flauw van mijn volgend orgasme, dat zo heftig was zoals ik het nog nooit beleefd had.

Wat een geluk, dat ik de pil gebruik schoot het ineens door mij heen. Mo lag na te hijgen en Kees ging naast mij liggen. Ik ging met Mo naar de douche en Kees lag op bed nog na te genieten. Onder de douche pakte Mo mijn borsten van achteren beet en begon ze zalig te kneden. Ik drukte mijn kontje naar achteren en voelde dat zijn enorme Marokkaanse lul weer rechtop ging staan.

Mijn kutje stond uitnodigend naar achteren en toen hij zijn mocro pik erin schoof kreeg ik voor de tweede keer die dag een nooit gevoelde ervaring door helemaal gevuld te zijn.

Hij begon ongekend op mijn kutje in te rammen en het voelde nog dieper dan op bed. Zijn stoten werden harder en ik kwam gierend klaar, terwijl het water op ons neer kletste. Spuit dat geile zaad van je in mijn hoerenkut! Maar Mo had andere plannen, hij trok zijn paal met een plop uit mijn kut en pakte mijn haren vast.

Toen bracht hij mijn mond naar zijn eikel. Ik nam met moeite zijn eikel in mijn mond en Mo trok zich in mijn mond af. Geiler kon ik het mij niet bedenken. Ahhhhhhh riep hij en spoot zijn sperma in mijn mond. Dit had ik nog nooit gehad en het proefde een beetje romig toen ik het doorslikte. Omdat ik zo schreeuwde zakte ik door mijn benen heen, dat Kees in de deuropening stond, maar klaarblijkelijk geen stijve meer kon krijgen.

Wij wasten ons af, droogden elkaar af en ik trok mijn baby doll aan. Mo dronk nog een pilsje en vertrok toen naar zijn vrouw, die zo hoorde ik later er helemaal niets vanaf wist en dat ook niet te weten mocht komen. Vier dagen later kreeg ik een sms van Mo, die als volgt luidde: Ik denk nog steeds aan jou en je heerlijke kutje. Toen Kees vandaag bij de baas zat heb ik op zijn mobieltje jouw nummer gezocht.

Ik wil meer van jou genieten, stuur mij alsjeblieft een antwoord. Mijn kutje werd op slag weer zeiknat en ik moest even mijn vingers door mijn spleet laten gaan. Kortom, er ontstond een geile sms-correspondentie met Mo, waarbij wij beiden zorgvuldig de berichtjes gelijk wisten.

Mo schreef dat hij stapelgek op mijn kutje was, want zijn vrouw was dik en niet meer aantrekkelijk na de geboorte van hun 4 kinderen.

Ik verlangde naar die grote dikke Marokkaanse lul en hij naar mijn kutje. Drie weken geleden is het er van gekomen: Hij was er om half twee en wij hebben tot vijf uur ongelooflijk lekker geneukt. Iets drinken Masud ging bij mij zitten. Kwebbelde maakte complimenten dat ik zo gespierd was lekker bruin eigenlijk geilde hij openlijk op mij.

Toen ik mijn sporttas oppakte liep hij mee naar buiten. Het leek of ik hem al vele jaren kende. Daar woon je toch. Ja ik keek hem aan. Ik op de hoek. Zo slenterden wij door de wijk.

Ik groette een aantal bekenden. Het kwam erop neer dat hij samensporten best leuk zou vinden. Hij was wel grappig. Ik wilde hem of had dat al een paar keer gedaan afbluffen. Zal ik even met je meelopen David. Waarmee wilde ik weten. Ik keek hem aan. Je wil privé gepakt worden daagde ik uit. Hij reageerde er niet op.

Haalde zijn schouders min of meer op. Bleef stevig naast mij lopen. Toen ik de sleutel in het slot stak mijn moeder groette naar mijn kamer liep stond Masud met mijn zusje en moeder te babbelen. Ik kwakte mijn smerige kleding en handdoeken in de wasmand riep kom je nog Masud of wortel je daar. Masud hipte door mijn kamer.

Ging zitten kwebbelde pakte chips en cola terwijl ik achter mijn pc zat. Mijn vriendinnen en vrienden zaten op msn chatten hij keek mee toen ik camde. Hij ging leunend op mijn bureau naast mij staan.

Ik daagde hem weer uit. Ruk jij ook achter je pc. Hij keek mij aan zo van ben je gek geworden. Uitdagend stond hij naast me.

Ik zittende hij staande. Nog vroeg ik uitdagend terwijl ik mijn hand over zijn been langzaam naar boven liet glijden. Masud keek mij aan. Toen ik zijn ballen had bereikt keek aarzelde hij maar bleef staan.

Met de topjes van mijn vingers kriebelde ik de stof dus eigenlijk zijn ballen. Het was een geil gozertje. Wat zou hij toelaten. Ben je gay vroeg hij. Moet dat wilde ik weten. Geil gewoon samen is het lekkerder. Jij hebt je velletje nog hé David kun je veel lekkerder ploegen. Ik had veel bewoordingen gehoord. Maar ploegen was nieuw. Als jij de mijne pakt wil ik jou stijve ook zien. Hij was veel slanker kleiner maar had een lekker lijf. Lekkere kont stevige benen. Ik was slank langer gespierd blond breder gebouwd dan hij.

Beide bleken wij zeventien alleen hij deed een technische opleiding ik HAVO. Ik bevoelde door de dunne stof van zijn broek zijn keiharde snikkel. Je moeder dan wilde hij weten. Deur is op slot toch. Komen hier toch niet als ik dat niet wil. Echt niet gespannen nerveus. Moet je jou pc uitzetten hé. Kijken ze mee toch.

Niemand mocht iets weten. Lamellen op mijn kamer gesloten.