Extreem hard neuken meiden van holland sex

extreem hard neuken meiden van holland sex

Geloof er niet in en ga lekker de kroeg in en spreek die dames gewoon aan! Is hij haar partner of alleen maar de verzorger? Hahahaha vrouwen op verkeerde jongens vallen? Ik heb nu al 4 jaar met mijn vriend die juist t lieve type is en daar val ik echt op! Ook toen ik nog single was wees ik ze af, laat me met rust of pleur op… Waar zijn die romantische mannen!

Zoveel vrouwen zijn naar jullie op zoek! Ik heb de mijne gelukkig gevonden.. Die gewilligheid en vreemdgaan van tegenwoordig dat zo erg in de media en zo voorkomt is zoo deprimerend… Mensen moeten zich bijzonder kunnen voelen, want dat zijn ze ook. Werk gewoon aan je relatie, heb er eens wat voor over! Ruil ze niet in of verwaarloos ze niet, en zeker niet door een slippertje.

Nu bedreigt hij mijn huidige vriend omdat-ie mij terug wil en komt huilend voor mij deur smeken na 5 jaar nog… Had het dan niet gedaan! U do not know what special things u got until u lose thm! Na 4 jaar geven we ons sexleven nog steeds n Ik las dit artikel en ben er helemaal mee eens!

Bad-boys, daar val ik op. Aan lieve jongens heb ik niet zoveel.. Een jongen moet wat tegengas geven! Bad-boys zijn zeker van zichzelf, vaak egotrippers en verdomd sexy met vaak een lekker lichaam. Ik geloof in lust op het eerste gezicht, maar zeker niet in liefde op het eerste gezicht. Helaas is het wel zo dat de relaties met dit type man niet voor lang zijn…. Helemaal eens met Valerie.

Ik val juist op lieve mannen die romantische zijn en rustig, wat wil je nog als je vriend je een compliment geeft wees er blij mee niet je buur jongen komt je complimenteren waarmee niks hebt toch. Aan relaties moet je werken zoals aan alle relaties die je hebt ouders broers, zussen etc.

Maar ja we zijn mensen fouten kan je maken anders leer je het nooit. Maar ook niet zo een fout maken dat je later na 5 jaar weer terug komt dat is gewoon schandalig te doen al ben je een man of vrouw zijnde.

Heb het artikel met veel plezier gelezen en kan mezelf hier volkomen in herkennen. Eigenlijk had ik het stuk ook zelf kunnen schrijven.

Ik heb dan ook het geluk dat ik een man heb die aan het volgende profiel voldoet: Ik ben ook één van die lieve jongens. Mijn ex-vriendin klaagde steen en been over haar vorige relaties, maar ik heb haar moeten laten gaan toen ze zich na 2 jaar blijkbaar té comfortabel maar verveeld nestelde. Haar exen hadden haar bedrogen, geslagen, … en bij mij kon ze daarover niet klagen, en moet nou net dàt het probleem wezen bij dat soort vrouwen.

Als ze dat naar hun vriendinnnen, ouders, … niet kunnen profileren, voelen ze zich slecht. Veel succes gewenst met jouw relatie, Valerie, en je geeft mij hoop opdat er misschien nog wel een vrouw zou zijn die een brave jongen als jouw vriend en ik , ziet zitten.

Als ze geen medelijden kunnen opwekken over hoe slecht ze wel niet door hun partner worden behandeld, dan kunnen ze daar niet mee om. Ik had vroeger een winkel, en daar kwam een vrouw die zichzelf achteraf wist ik dat pas , geschminkt had alsof ze werd mishandeld. Steeds veinsde ze spontaan dat ze tegen een deur was gelopen, in de hoop dat we dat dan niet zouden geloven… enfin, typisch. Veel van die vrouwen doen dat ook onbewust foute mannen vinden — er zijn ook veel foute vrouwen — maar goed.

Verveling zit vaak achter de hoek te luren. En dat hoeft niet seksueel te zijn. Zoals gezegd, de uitdaging, niet met sleur kunnen omgaan in een relatie, en het missen van de support die medelijden met zich meebrengt. Bad boys zijn verdomd aantrekkelijk…ze ogen zelfverzekerd maar zijn volgens mij hardstikke onzeker om zich te binden aan iemand. Tijdverspilling dus voor vrouwen want huisje boompje beestje kan je niet verwachten van zo een vent.

Lieve jongens zijn dus wat in het voordeel in dit opzicht…maar ik denk dat jongens op moeten passen en niet TE lief moeten zijn. Je kan lieve woorden ook op een beidehante toon overbrengen aan een vrouw dus mannen moeten gewoon creatiever zijn met de praatjes, dan denk ik dat een relatie niet zo snel saai wordt. Ik ben van mezelf heel rustig, aardige en teruggetrokken jongen.

Eigenlijk een typisch voorbeeld van een lieve jongen. Ik heb ook zeer grote moeite om een vriendin te vinden terwijl een paar jongens die ik kan met de grootste gemak vrouwen krijgen. En waarom omdat ze vrouwen als stront behandelen.

En het vervolg daarvan is dat mijn haat naar vrouwen steeds groter wordt. Ik ben nu op het punt dat ik alle vrouwen zie als gestoorde onstabiele kut wijven. Psychopaten worden niet geboren ze worden gemaakt door vrouwen. Ik kan mij volledig aansluiten bij Giovanny. Ik ben nu 28, heb een goede vaste job, ben lid van 2 verenigingen en kan ook geen vriendin vinden.

Ik heb het eigenlijk opgegeven en heb me erbij neergelegd dat ik eenzaam zal sterven. Soms denk ik wel wat is er mis met mij, zijn er dan geen aardige vrouwen? Ik heb eigenlijk net als Giovanny mijn respect verloren voor vooral jonge vrouwen jaar en begin hen ook stilaan te haten om wat ze zijn.

Ik ben ook al een paar keer gedumpt omdat ik te lief was. En dat doet heel erg veel pijn. Je doet nix verkeerd,maar je bent te lief zeggen ze dan. Paar weken later hebben ze dan een ander en vertellen overal dat ie zo lief is. Snappen jullie het nog? Dan ook nog lekker zoenen recht voor mijn gezicht…Ik vermaak me wel hoor alleen maar had liever een fijne relatie met een lieve vriendin.

Ik hoop het heel erg. Als je echt verliefd bent, ben je te lief. Als je alleen maar sex wil, kom je sowieso als een bad boy over, en ben je aantrekkelijker. Iedereen heeft dus beide in zich. Maar als je ooit sex hebt gehad met iemand die echt verliefd op je is. Dat geeft toch ook echt iets extra. Ik begrijp er ook niks van waarom vrouwen niet voor mannen gaan die alles voor ze over hebben.

Ik begrijp mezelf daarmee dus niet. Ik had zo een man. Lief, zorgzaam, attent, knap….. In eerste instantie dacht ik: Maar uiteindelijk gaat het mis. Ik denk dat het ook komt omdat hij te graag voor mij wilde zorgen, terwijl ik een zeer zelfstandige en onafhankelijke vrouw wil zijn.

Dat is de grote verandering in de maatschappij. Mannen willen zorgen, man zijn. Vrouwen hebben dat niet echt meer nodig in de maatschappij. Ze zijn zelfstandiger geworden. Mijn vorige vriend was erg mannelijk, afstandelijk, zelfs bot soms. Dat vind ik erg aantrekkelijk. Ik wil dat eigenlijk niet, masr hoe kom ik er van af?

Je mag toch niet iedereen zomaar over dezelfde kam scheren? Ik wil alleen maar zeggen, niet iedereen valt op iedereen. Zo valt geen enkele van mijn vriendinnen op hetzelfde type man.

Ik val op lieve jongens. Of het nu de man of de vrouw is. Het beste is om de rekening te delen. Als een man mij alles laat betalen, is dat de laatste keer dat hij me zag. Ach weet je, het ligt allemaal aan de persoon zelf. Deze discussie is gebaseerd op een zeer globale kijk op de relatie tussen man en vrouw.

Laat ik eerst mezelf een beetje voorstellen. Ik heb een vriendin en doe mijn uiterste best om het haar naar haar zin te maken! Maar juist hierom loop ik altijd het risico om een uitbrander te krijgen, waarschijnlijk kennen jullie het wel. Ik ervaar altijd dat als je te lief bent, een meisje het voor elkaar krijgt boos op je te worden ze verzinnen altijd wel een reden.

Het gekke is echter, dat wanneer je tegenspreekt en bot doet tegen je vriendin… je merkt dat ze er alles aan doet om het goed te maken. Je weet wat ze zeggen: Ik denk dat mannen over het algemeen sneller vallen op vrouwen die op foute mannen vallen. De vrouwen die zelf een stout kantje hebben.

En de mannen die die vrouwen kunnen krijgen zijn foute mannen. Al dat gezeik wat een vrouw wel en niet prettig vindt. Ik kom veel liever een vrouw tegen die doet wat ik prettig vind! Voor elk potje een deksel, en Peter laten we geen potjes en deklsel gaan viesmaken. Wat je zelf niet hebt, heb je meestal afkeer van. En dat werkt beide kanten op. Spieren willen hersenen en hersenen willen spieren.

Komt er ook nog bij kijken dat het voor het gezichtsveld van een vrouw vrij bepalend is hoe ze zich voelt menstruatie, zwanger, veilig enz. Laat elkaar in waarde, zeuren of afgunst tonen is zonde van je energie. Steek je energie in wat je wilt. Ik was eerst de lieve jongen tot 20 jaar , voelde daarna gewoon de drift om plat gezegd, veel te neueken. Heb ik gedaan, sportschool, reizen en de bad boy uithangen. Nu ben ik bijna 27 en voel de urge meer veranderen in een vaste partner willen.

Geen idee hoe ik nog meer verander. Laat dingen gewoon zijn loop en voel zonder te oordelen. Het probleem die hier omschreven word, komt me bekend voor. Ik heb zelf aardig wat relaties gehad, ze liepen allen uit op een teleurstelling. Ik moet zeggen, ik ben zelf een doorzetter als t gaat om een relatie.

Het is misschien raar en vreemd gezegd, maar juist mijn ervaring tijdens een relatie is dat ik maar één verlangen had, mijn eigen vriendin. Ik had ook totaal geen neigingen om een verlangen te leggen naar een ander vrouw. Want in de zin van relaties ben ik zelf ontzettend trouw.

En het eerste gebod en eerste wet dat ik mezelf van af jongs af aan heb aangeleerd is; wie een relatie heeft of getrouwd is hoort niet met verlangen naar een ander te kijken, maar naar alleen naar zijn of haar eigen geliefde. Ik heb zelf een goede kameraad gehad die had een vriendin maar mocht graag met fantasie naar andere meiden kijken, m.

Dit was altijd al van af jongs af aan mijn gedachten geweest. Al vanaf mijn 17e verlangde ik om een eigen gezin te stichten. Ik ben al van mijn jonge jaren iemand geweest die serieus is ingesteld. Het is niet iets dat blijkbaar van deze tijd is.

Maar wat ik wel geleerd heb is dat jongens zoals ik eigenlijks niet in trek zijn of alleen maar tijdelijk in trek zijn. En soms doet het me wel eens zeer, als ik soms om me heen zie, hoeveel mannen van mijn leeftijd al een vrouw en kind hebben, en dat ik het niet kan krijgen. Puur omdat ik simpel weg te anders ben. Ja, dat zijn van die dingen waarvan ik denk; waarom? Maar goed, het zijn maar van die dingen die ons doen leren van het leven.

Wat ik geleerd heb is dat je niet op je gevoel moet leven, maar op de wijsheid dat je hebt gekregen door de jaren heen. Want gevoel kan niet denken en zien, verstand kan denken en zien. Gevoel kan enkel voelen en reageren. Dat is wat ik geleerd heb, om deze beide dingen gescheiden te houden. Mensen spreken te gauw over geluk, maar geluk bestaat niet, als je verder er bij na denkt. Namelijk; als je niet goed genoeg bent of als er op je uitgekeken is, is dat stukje geluk weg.

Geluk is zo dun als een blad van een boom, en bij bepaalde jaargetijde vallen die bladeren van de bomen af, door de wind. En de oppervlakte van een blad kan enorm groot zijn, maar dat weerhoudt de wind niet om die bladeren doen af waaien van de boom. Zo is het ook met liefde, de oppervlakte kan enorm groot zijn, vergelijk die oppervlakte maar als een bepaalde tijd waarin twee geliefden van elkaar houden.

Maar het probleem is met mensen dat zij niet beseffen dat ware liefde ook gevolgen met zich mee brengt. Namelijk, elkaars karaktereigenschappen, daardoor raken mensen al snel op elkaar uitgekeken. Dat is het probleem vandaag de dag. Het draait niet meer om wie ze geven maar om wat ze geven en om wat hun ogen zien. Maar liefde en tegenspoed zijn 2 dingen die je niet van elkaar kunt afscheiden.

Tegenspoed is namelijk ook gebaseerd op momenten dat gevoelens voor elkaar dreigen weg te gaan, hoe sterk is men dan nog?

Is de liefde dan nog zo sterk in jezelf, is je liefde nog zo echt in jezelf? Ik betwijfel het bij velen. Juist in die tegenspoed moet er gestreden worden voor elkaar, dat is toch datgene wat je vanaf het begin in een relatie als hoofddoel zag?

Je doel was toch om voor altijd bij hem of haar te blijven? Liefde betekend namelijk ook strijden voor elkaar, elkaar geven zonder iets terug te hoeven verwachten. Terug verwachten is ook een menselijke ziekte. Wij verwachten altijd iets terug als we iets voor een ander hebben gedaan.

Dat is ook het probleem in vele relaties. Er word vandaag de dag ook teveel verwacht van elkaar, soms het alleen maar geven zonder dat je er iets op terug krijgt. Liefde is immers gebaseerd op wat je geeft aan je geliefde zonder iets terug te verwachten? Je geeft namelijk liefde. En liefde verwacht niks terug, dat is wat ik ken. Ik heb veel gegeven zonder iets terug te verwachten, ik heb ook nooit veel terug gekregen.

Maar ondanks dat, dat ik niks terug heb gekregen ben ik blij dat ik wel gegeven heb. Daarmee heb ik als t ware een blauwdruk achter gelaten in al die relaties die ik heb gehad, dat zal ook een soort aandenken van hun blijven. En waren er maar zoals valerie, zij spreekt woorden die op mijn hart liggen.

Ik lees het nu pas, maar zij heeft procent gelijk. Wat is het fijn om een keer een meid zo te zien praten, die is teminste trouw. Hoeveel kerels en hoeveel vele vrouwen zijn ontrouw? Ze kunnen maar een voorbeeld nemen aan valerie. Wat zij schreef ontroerde mijn hart van blijdschap, waarom? Omdat er zo weinigen vrouwen zo denken, dank je wel, valerie voor je goede reactie. Maar die justice geldt alleen voor hem zelf.

Wat had ik veel gevoel voor deze man, gevangenisbewaarder, had veel last zei die, van pijn, verdriet en tegenslag, onrecht wat hem vaak werd aangedaan. Dat voelt ie, maar wat ie een ander aan doet niet. Lacht zich dood om al die smsjes. Ondertussen zielige verhalen dat hij zijn ouders is verloren, veel onrecht wordt aangedaan.

Maar wat denk je, meneer is ook in Brazilië geweest, in Thailand, je kunt raden wat hij daar deed. En altijd zonder condoom, hij weigert iets te gebruiken, daar moeten de vrouwen maar aan denken. Ik probeer nog steeds contact te krijgen, hij reageert nergens op,kreeg na 6 weken een mail van hem dat hij zei nog steeds voor me te voelen en zijn meisje nog ben. Maar reageren, nee dus. Hij is allang weer met andere vrouwen in de weer, kon ik hem maar stoppen, vind het erg voor al die anderen. Op de datingsite noemde meneer zich saint diablo, wat betekent heilige duivel, denk toch dat ie niet spoort, schizoide persoonlijkheid denk ik.

Maar vind het zo rot voor mezelf, ik kan hem niet los laten, vind het zo zwak van mezelf, heb zoveel gevoel voor hem, maar ik moet los want voor hem besta ik allang niet meer, mensen betekenen voor dit soort lui niets….. Heel vreemd ik was al nooit het lieve type,, en meisjes noemden het ook vaak het type badboy en toen ze wisten dat ik was opgepakt en in de gevangenis had gezeten waren ze helemaal wild.

Nu heb ik het roer andersom gegooid ben eigenlijk gewoon lief nu haha en nu zien ze me lang niet meer zo zitten al eerst!! Kijk, ik ben zelf een simpele ziel, die zich niet mooier voordoet dan dat ie is. Ik ben geen brede stoere kerel, waarvan vele vrouwen er toch van dromen. En dan komt er een simpele ziel als ik voor hun staan, en ik word meteen afgewezen, daarnaast durfen sommigen mij ook nog even te beledigen, ok niets.

Maar mijn moeder zei altijd: Een knappe vent heeft 1 vrouw niet alleen, teminste niet altijd. Er zullen zeker wel knappe kerels tussen zitten die het wel goed bedoelen en trouw zijn naar hun vriendin toe, en dat is ook zo met vrouwen. Maar toch het gevaar met een knap iemand van uiterlijk heb je over t algemeen nooit voor je alleen. Ik ben vaak afgewezen, en als ik een vriendin had dan was het even en dan was bij hun de vlam alweer over. Ik heb vele moeites in relaties gestopt, en het heeft me nergens naar toe geleid.

Daarom heb ik mezelf ook voor genomen om nu zelf niet meer de stap te doen om zelf nu de moeite te doen, laat het nu maar eens van de andere kant komen, en zo moet jij ook denken, Chontall.

Laat die kerels maar eens vechten en zie daarin of ze het echt waard zijn, ik noem zoiets beproeving. Beproef de persoon die voor je staat voordat je ermee in zee gaat. En vanuit die beproeving ontdek je of hij het echt meent en eerlijk is, of dat het een leugenaar is en het niet echt met je meent. Beproeven kun je op verschillende manieren, het zij door praten, het zij door te luisteren naar die persoon. En als je een beetje onderscheid hebt tussen echtheid en bedrog, tussen waarheid en leugen, dan zul je ontdekken of deze persoon echt degene is zoals hij op dat moment zich voor doet.

Kijk lieve Chontall, leugen en waarheid liggen heel erg dicht op elkaar. Mensen weten en begrijpen vaak niet wat bedrog nou precies in houd. Bedrog is namelijk iets dat gepaard gaat met een vleugje echtheid.

De leugen gaat gepaard met een vleugje waarheid, want in ieder bedrog en ieder leugen zit een schrijntje van waarheid in. Als je deze dingen weet, dan ben je er zo uit of je met een goede jongen te maken hebt of met iemand die slechte bedoelingen heeft.

Ik weet zelf wel hoe vele kerels in elkaar zitten, ze doen zich mooi voor om iemand voor zich te kunnen winnen, en als ze uiteindelijk diegene eenmaal hebben, dan pas begin je te ontdekken wat hun ware aard is. Ik heb geleerd dat je niet een vrouwenhart behoord te winnen als een man, je kan het gewoon weg niet winnen, want een vrouwenhart is geen prijs, het is gunst, het is een gift die vrijwillig gegeven behoord te worden door de vrouw zelf.

Laat je nooit om praten door mooie praatjes van jongens, want ze zijn soms zo misleidend, op het stuit zie je t misschien niet, maar naderhand begin je pas te ontdekken wat voor jongens het eigenlijks werkelijk zijn. Jouw hart is iets dat jij geeft aan iemand waarmee jij een gelukkig leven mee op wilt bouwen. Jij verwacht dat die persoon zich zelf is, want dat is namelijk ontzettend belangrijk. En juist dat een jongen zichzelf durft te zijn, dat moet de sleutel wezen tot je hart.

Ik heb geleerd dat ik het hart van een vrouw niet kan winnen, al proberen vele kerels dat wel, maar dat zijn meestal indringers die meestal uit zijn om te roven op wat er in je hart zit. Maar iemand die zichzelf durft te zijn, wint het hart niet van een vrouw door het tot zich te winnen, maar door de sleutel ervan te ontvangen waarmee hij toegang krijgt tot je hart.

Hij hoort namelijk in jouw hart te gaan wonen, en jij in de zijne. Dat is pas de ware liefde waarover ik spreek. En een vrouwenhart is geen eigendom, nogmaals het is een gunst en het is een gift, die alleen door een gegeven sleutel van een vrouw, gegeven kan worden uit vrije wil en verlangen van de vrouw zelf.

Maar die liefde zie je niet meer in deze maatschappij. Omdat iedereen naar zichzelf toe gericht is. Ben zelf een filosoferend type, en om dit te lezen was zeer interessant. Wat ik daarmee bedoelde is dat een langdurige relatie vergelijkbaar is aan de opppervlakte van een blad van een boom. Oppervlakte kan enorm groot zijn, langdurigheid van een relatie kan enorm groot zijn, totdat het van de boom afvalt.

Ik ben zelf geen fylosoof, en ik hou me daar zelf persoonlijk ook niet mee bezig. Ik ben zelf een gelovige, een christen. Ik denk zelf altijd vanuit de Bijbel.

Daardoor kom ik ook heel anders over voor velen, zowel in mijn spreken als in de stukken dat ik typ. Ik hou er gewoon simpel weg niet van dat mensen zich anders voordoen in het begin van een relatie, dat was mijn uitgangspunt een beetje. Er is zeker een manier om van die trekken af te komen. Juist door jezelf daarin over te geven. Let niet op hoe andere vrouwen zelfstandig zijn in de maatschappij, want ook dat heeft een gevolg.

Ik zal je heel fijn uitleggen hoe dat kan. Vandaag de dag begint men al heel vroeg aan kinderen, als we spreken over leeftijden tussen 18 en Ze gaan samenwonen of trouwen wat ik nog beter vind , ze beginnen aan kinderen en vervolgens hebben ze hun eigen gezin.

Vooral wat ik hier in de buurt zie is dat heel veel van jonge leeftijden die al kinderen hebben, ook na een aantal jaren bij elkaar weg gaan. Een grote pijn en leegte, en kinderen die daaruit zijn ontstaan zijn meestal de dupe van die pijn en leegte.

Redenen dat er zou kunnen zijn is dat er geen liefde meer is voor elkaar, er is geen houden van meer onder elkaar, dat is de grootste oorzaak dat mensen al snel uit elkaar, het is vandaag de dag ook de trend geworden om daarmee dan maar uit elkaar te gaan. Dat is een grote fout die men maakt. Want liefde en van elkaar houden is voor altijd bedoelt en niet voor even, dat houd in dat gevochten moeten worden, ook wanneer de liefde en het houden van dreigt weg te raken, juist dan zijn het momenten van tegenspoed.

Wat gebeurd er vervolgens als mensen uit elkaar gaan, wat vandaag de dag ons normaal is geworden. Ze blijven dan alleen over. En juist wanneer een vrouw voor het eerst er alleen voor staat om een kind alleen op te voeden na een scheiding, dan komen er al heel veel complicaties bij kijken. Namelijk; hardheid, en zelfstandigheid. Ze beginnen te proeven van de zelfstandigheid, en zagen daarmee in dat zij het ook zelf best wel alleen af kunnen.

Deze gedachte is langzamerhand in deze maatschappij gekomen, en het is er zodanig ingeslopen dat het ons zelfs normaal is geworden. Deze soorten gedachten is ook ingeslopen onder de jongeren die geen kinderen hebben en nooit hebben samengewoond of getrouwd geweest, ze beginnen te zien hoe een alleenstaande vrouw het voor elkaar krijgt om samen met het kind verder te gaan. En juist daar begint ook de ellende. Eerlijke mannen zijn heel erg zorgzaam, ik sluit mezelf daarbij buiten omdat ik een hekel heb aan hoogmoed, ik neem als voorbeeld mijn broer, hoe hij staat voor zijn gezin, ik zie het als een wonder.

Gelukkig is zijn vrouwtje die evenoud 26 jaar oud als mij is, van de oude stempel om het zo maar te zeggen. Maar ze waardeert het zo ontzettend hoe er voor haar is maar ook voor de drie kids die zij samen hebben. Zij zijn getrouwd vorig jaar, maar ze zijn nog even gelukkig, hun liefde is nooit anders geweest. Ik kom er zo nu en dan. Maar hun liefde blijft vers ondanks de struikelingen die ze maken in hun huwelijk.

Zij vechten namelijk voor elkaar en voor hun kinderen, want vandaag de dag moet je vechten om bij elkaar te blijven, want de kilheid der liefde slaat zomaar toe en daarin moet men bewapend zijn. Zijn vrouw is afhankelijk van hem, maar ik zie juist dat het toch gezegender uit pakt, dan wanneer je als man en vrouw ieder zijn eigen gang maar gaat, want dat zal zeker rare gevolgen met zich mee brengen, namelijk; verdeeldheid in een relatie of huwelijk, en daarbij zal de communicatie ook weg trekken.

Huwelijken vandaag de dag zijn niet meer gebaseerd op gezonde fundamenten. Huwelijken in deze tijden hebben geen vaste en gezonde fundament meer. Want de kennis der liefde is er niet meer. Want de hoogmoed is degene die daarbij de grootste oorzaak is van al die scheuringen van huwelijken en relaties.

Daarom zie je dat relaties en huwelijken vandaag de dag steeds minder standvastiger zijn geworden, al zijn er wel standvastige huwelijken en relaties, maar buiten dat om zijn er wereldwijd teveel die naar de knoppen gaan en vaak op een onnodige manier, en dat grotendeels door gebrek aan communicatie.

Een vrouw is niet ondergeschikt aan een man, maar het gaat er gewoon om dat er één is die eindbesluiten neemt. In mijn geloofsleven heb ik geleerd wat een taak is van een man. Een man is de hoofdpriester in een gezin. En ik zie meteen al tegenstrijdige partijen die dit leven, maar laat me uitspreken, aub. Een man die behoord te functioneren als een priester in een gezin is niet gebaseerd om de baas uit te hangen over zijn gezin.

Een man mag geen baas zijn over zijn vrouw. Een man is een priester, en een priester dient degene die hij lief heeft, zijn gezin dus. En wanneer dient een man zijn gezin? Door zijn verantwoording te nemen, door aandacht en tijd met zijn gezin door te brengen. Door zijn liefde te blijven geven aan zijn vrouw en kinderen. Een man behoord ook daarin de klappen op zich te nemen die een gezin kan overkomen. Hij hoort als een onderpand te wezen voor zijn gezin. Ik zie daarin dat weinig mannen daarin hun verantwoording nemen, omdat het teveel kost van hunzelf.

Daardoor zie je dus dat heel veel mannen hun verantwoording niet volledig op zich nemen, daarbij komt dat vele vrouwen het alleen moeten doen in de opvoeding van hun kinderen, daardoor ontstaat er dus verdeeldheid in een gezin.

En dat kan uitlopen tot een scheiding. Er is geen ontferming meer vandaag de dag om elkaar. Er is meer verdeeldheid dan eenheid. De vrouw gaat haar eigen gang, en de man gaat zijn eigen gang, waardoor ze samen niets meer doen, hun besluiten worden niet meer met elkaar overlegd.

De man gaat naar de winkel, en zijn vrouw gaat naar een vriendin. Er is geen samenwerking meer in een relatie. En hoemeer men dit toelaat in een relatie, hoe hoogmoediger dat men word. Liefde betekend ook samenwerken. Trouw wezen aan elkaar betekend samenwerken met elkaar, in liefde. Maar kennen wij dat vandaag de dag nog?

Nee omdat het voor velen ouderwets klinkt, dus daarbij gaan ze toch hun eigen gang, en tot het eindpunt nadert van hun relatie zien ze toch dat hun wegen niet hebben gewerkt.

De meeste mensen zijn beschadigd geraakt door slechte exen, blijf dan gewoon lekker alleen. Bij mij klopt dit helemaal niet ik heb liever een jongen die lief is en toont wat hij voelt dan een jongen die mij aan het lijntje houd en de bad boy speelt!

In alle eerlijkheid en zonder arrogantie: Kom ik een café binnen, dan zie ik de blikken van dames op mij vallen. Ik ben welbespraakt, niet overmatig bedeesd, sympathiek en jammer genoeg ook nogal lief en introvert.

Zoals zoveel lieve jongens heb ik veel vrouwelijke vriendinnen zoals in: Ik heb mezelf wat klootzakkerig gedrag moeten bijbrengen om mijn situatie een beetje te wijzigen. Het heeft lang geduurd en succes is niet altijd gegarandeerd, maar voor mij was het een noodzakelijke stap.

In essentie komt het erop neer niet te aanhankelijk te zijn, jezelf op te stellen als iemand die volstrekt onafhankelijk is.

Je mag complimentjes geven, maar met een air alsof je er niks voor terug wil. Bedelen om liefde is een afknapper! Neen, totale onafhankelijkheid en een snuifje onverschilligheid , dat is wat je moet uitstralen.

Ik weet het, wanneer het niet in je aard ligt, dan kan dit bijzonder vermoeiend zijn. Je moet een toneeltje opvoeren. Natuurlijk zullen er ook dames zijn die het meer hebben voor lieve mannen, maar ze zijn danig in de minderheid.

En vergeet het cliché dat het de mannen zijn die jagen! Het is uw taak, beste mannen, de vrouwen op u te laten jagen. Dat is volgens mij de kern van de zaak. Laat haar het grote werk doen. Doet ze het niet? Op naar de volgende. Ook ik kan me hier totaal in vinden. Altijd moeite gehad met meisjes geintresseerd te houden terwijl ik van mezelf weet dat ik er goed uit zie, grappig en charmant ben. Voor een avond meisjes regelen is geen probleem maar als ik meer wou was het altijd dat ik inderdaad te schattig ben..

Totaal het roer om gegooid. Minder mijn gevoelens uiten, minder aandacht besteden aan meisjes, af en toe ook gewoon beledigen en stuk minder aardig zijn. Deze zei vertelt hoe veradelijk de gevoelens zijn en de gevolgen. We zouden allemaal nuttige dingen uit dit boek kunnen leren. Het is misschien oud maar het is allemaal waar.

Er is idd veel beeldspraak maar met hulp kom je ver. Het gaat er niet om wie of wat een vrouw is, maar om haar instincten. Een vrouw heeft nu eenmaal graag de holbewoner die een sabeltandtijger de hersenpan inslaat als het nodig is. Dat diezelfde holbewoner ook de vrouw er van langs geeft als ze de biefstuk verkeerd heeft voorbereid neemt ze op de koop toe.

Zelf ben ik lief. Ik houd van diepte en hersenloze fun. Maar voor onbekenden ben ik ondoorgrondelijk. Komt omdat ik niet durf te laten zien dat ik echt lief ben. Daarnaast ben ik niet zelfverzekerd wat vrouwen betreft en zeker niet knap. Ik krijg complimenten over mijn kleding en ik ruik altijd lekker. En ik krijg complimenten over mijn persoonlijkheid als ze eindelijk doorhebben waar ik voor sta. Maar dat is alleen goed genoeg om een vriend te worden.

Vrijen zit er niet in. Ik geloof niet dat ik een vriend van een vrouw kan zijn zonder seks. En ik heb er ook geen behoefte aan, hoewel ik vaak de vrouwelijk input mis. Je leert er veel van en het prikkelt. Maar ja, als het klikt dan wil ik haar doen.

Dus wat ga ik doen? Tegenwoordig doe ik mij anders voor. Alsof ik een gezellige prater ben. Alsof ik haar maar een beetje wil.

Alsof ik goed luister ik ga af op gevoel i. Ik vind het niet leuk maar wat moet dat moet. En dan maar hopen op succes zonder een lekker bekkie en dat zelfverzekerde te hebben. Ik had al succes met mijn nieuwe benadering. De klik herken je aan de ogen die je blijven volgen. Ik moest wel teruglopen omdat ze door wilde kletsen. Uiteindelijk heb ik het verknald maar ach… bij wijze van oefening was het goed genoeg. Maar ik walgde eigenlijk van de situatie.

Ze was namelijk niet geïnteresseerd in mij maar in de bevrediging van haar instincten. En dat is iets heel anders! Maar ik ga door met mijn nieuwe benadering. Het gaat nu nog hakkelend maar komt wel goed. Ik moet een manier vinden om te vertellen dat ik gek wil doen. Spontaan reizen, dingen verkennen.

En zo heb ik zelf ook wat. Het is geen kwestie van elkaar veroordelen. Zo hebben we allemaal wat. Het is een raar spel en ik kijk met plezier uit naar mijn nieuwe uitdaging om het anders te doen. Maar soms is het moeilijk. Ik wil dat ze accepteren dat ik lief ben, en dat ik moeite voor haar wil doen en dat ik het leuk vind om dat te doen, al is het voor even.

Juist je anders voor doen is verkeerd. Ik zie veel mannen die zich tijdens eerste ontmoeting zich zelf niet zijn en altijd anders overkomen dan dat ze werkelijk zijn. Ze doen zich specialer of stoerder voor, en eenmaal dat een jongen relatie heeft met een meid, gaat die meid langzaam ontdekken hoe zijn werkelijke aard is, want dan gaat het aardig zijn van een man al snel weg, vooral wanneer men al snel in bed duikt….

Blijf gewoon in wie je werkelijk bent. Ik word vaak afgeschreven omdat ik mezelf ben, maar mijn zelf zijn laat ik niet verkwanselen omdat vrouwen mij niet interessant genoeg vinden.

Ik zal nooit proberen een vrouw tot mij te winnen, want een vrouw is geen prijs. Zij moet zelf aangeven dat zij iets in me ziet, ik ga een vrouw daarin niet op aandringen. Kim is gwoon een zieke vrouw. Ze wil een foute man. Mag je trots op zijn. Dat betekent dat ze geen eerlijke relatie wil.

Maar na jaren wel klagen dat ze verkeerd wordt behandeld. Het is niet dat ik een man wil die naar andere vrouwen kijkt, me niet belt, me slecht behandelt, maar wat ik wil is spanning en passie en aantrekkingskracht.

Omdat ik niet het meisje wil zijn die een jongen afwijst omdat hij te lief is probeer ik nu een relatie met hem aan te gaan, maar het is moeilijk voor me omdat hij zo lief is dat het soms meer lijkt alsof ik met mn broertje zit. Hij heeft ook een onzekere houding, en ik merk dat ik hem veel leuker en aantrekkelijker vind op de momenten dat hij zelfverzekerd is. Je kunt het wel proberen maar het zal niet slagen, dat kan ik je nu al verzekeren.

Ik leer soms veel van het leven, ik leer veel van andere mensen en niet in de zin dat die mensen mij iets bewust leren. Ik leer van hun door de mensen te observeren in hun doen en laten, in hun karaktereigenschappen.

Het probleem is dat vele relaties naar de knoppen gaan is dat er geen gezag meer is in een relatie of huwelijk. En ik bedoel dan niet die gezag van baasje spelen, maar het gezag van je verantwoordelijkheid die je draagt.

Dit word dikwijls vergeten waardoor vele relaties snel naar de knoppen gaan. Ik ervaar aan jou dat jij je relatie vooral op je gevoel wilt beleven. Maar dat is niet alles. Een relatie, oftewel; voor iemand kiezen is een keuze waar je zelf voor kiest, en dan moet je er ook voor staan. Het probleem van vele mensen is dat zij hun gevoel te snel najagen.

En geloof mij… ons gevoel bedriegd ons gauwer dan dat wij denken. En dat komt omdat de meeste mensen in hun huwelijk of relatie hun gevoel najagen. Want we willen immers een goed gevoel hebben, want dat moet toch bevestigen dat het goed zal komen? Maar het tegendeel is waar. Je kiest voor iemand, dat doe je met je verstand en niet met je gevoel. Maar weinig mensen werken daar aan. Huwelijk en relaties gaan massaal kapot, ik zie dit zovaak om mij heen.

Ik ben zelf een vrijgezelle persoon. Na een aantal keren bedonderd worden heb ik besloten om er eerst maar een punt achter te zetten, met het zoeken naar een vrouw. Dit is een keuze die ik maakte met mijn verstand. Mijn gevoel zegt dat ik graag weer een vrouw wil. Als ik om me heen zie hoeveel mooie vrouwen er om lopen, ja… dan zegt mijn gevoel van; goh ik mis het toch wel. Maar dan rijst de vraag? Volg ik het gevoel dat gebaseerd is op blindheid, of volg ik mijn verstand dat gebaseerd is op ervaring, kennis en inzicht?

Ik volg liever mijn verstand. Maar goed… vandaag de dag wil iedereen een relatie dat vanzelfspreken gemakkelijk zal zijn. Maar helaas, die relatie bestaat niet. Je moet als man en vrouw, als vriend en vriendin eraan werken om een relatie goed te houden. Daarvoor is geduld en passie voor genegenheid en tederheid nodig.

Spanning is enkel een gevoelsbelevenis die eigenlijks alle keren weer gevoed moet worden, ik vergelijk dat als een drugs of drankverslaving. Maar dan komt de vraag weer naar boven: Liefde is gebaseerd op vechten en strijden voor elkaar en niet tegen elkaar wat vandaag de dag wel veel gebeurd. Liefde betekend ook de tegenspoed aanvaarden. Wat is die tegenspoed? Juist wanneer gevoelens dreigen weg te raken is het nodig om te vechten, te vechten voor elkaar. Liefde is niet alleen genot en plezier het neemt ook een grote verantwoording met zich mee, en dat word vaak vergeten.

Liefde betekend vechten en strijden voor elkaar, en wat houd dat soms in? Dat we ons zelf als persoon ook regelmatig moeten onderzoeken.

Soms liggen bepaalde problemen ook wel aan ons zelf, en dan is de vraag of we daaraan willen werken, is je liefde zo echt voor die persoon dat je dat er zelfs voor over hebt om jezelf te veranderen, ten goede voor die relatie of huwelijk?

Ik zeg niet dat je in alles moet veranderen. Maar van wat jij hierboven omschrijft dat je een spanning zoeker bent, word het misschien tijd dat je eens bij jezelf te rade gaat, en er langzaam aan gaat werken om dat te laten achterwegen.

Je beweerd misschien dat dit in je karakter zit, maar dat is een grote leugen. Die spanning waar je naar zoekt word ons door gegeven, door zowel de tv als tijdschriften, muziek en etc. Films kunnen ook een grote invloed daarin hebben. Je andere vriendinnen op school of wat dan ook kunnen daarin zelf een bepaalde invloed hebben, waardoor jij zo naar die spanning snakt. Nou spanning in een relatie lijkt opzich heel leuk, maar met de tijd, laten we zeggen….

En dan kan het soms wel eens te laat zijn en valt je relatie uit elkaar. Ik ben nog maar 26 jaar oud, maar door die enkele jaren heen heb ik ontzettend veel geleerd van die relaties die ik heb gehad. Ik ontdekte bij mij zelf vele gebreken, en daaraan begon ik te onderkennen dat we ons zelf soms moeten veranderen in bepaalde dingen en keuzes, de vraag is; is dat je geliefde waard, dat je zoiets ervoor over hebt? Al die vrouwen die mij hebben bedonderd heb ik ook allemaal stuk voor stuk vergeven, want dat is namelijk goed voor de genezingsproces van je wond.

Maar mijn vertrouwen is weg, al weet en besef ik dat niet alle vrouwen zo zijn. Maar het vertrouwen van een mens is als blad zo dun. Maar met de tijd zal mijn vertrouwen uit schade en schande weer herstellen, al zullen er altijd littekens er aan over blijven. Maar om mij bij mijn betoog te houden; als we een goede relatie willen dan moeten we beginnen bij ons zelf. Onderzoek jezelf regelmatig, dat doe ik ook, en dat werkt zeer goed. Want ondanks dat ik vaak ben bedonderd, er zit ook een groot gedeelte mijn schuld in, en niet in de zin dat ik hun verkeerd behandeld heb maar in de zin dat zij iets misten bij mij.

Maar dit zijn allemaal dingen. Maar goed een ieder man en vrouw heeft zo zijn gebreken, wat de ene heeft, heeft een ander niet, en wat die ander heeft, heeft die ene niet. Daarom dat we onze koers van ons leven soms bij moeten stellen, is dat altijd leuk? Nee, zeker niet, want het gaat tegen je gevoel in. Voor iemand ergens in veranderen dat tegen je gevoel in gaat is niet leuk.

Maar de vraag is; hoe sterk is je liefde dat je het er toch voor over hebt? En op het stuit is die verandering niet leuk, maar na een tijdje zul je zien dat je er veel gelukkiger onder zult worden. Maar goed ware liefde kost ook wat, namelijk dat je soms je gevoel niet moet betrekken in bepaalde keuzes die je maakt voor je geliefde. Want och, in deze maatschappij is het ons normaal geworden om ons gevoel na te jagen, het word zelfs gepromoot, via tv en radio en etc.

Maar dat is niet de juiste weg van een kans van slagen. De liefde van de maatschappij die door de maatschappij word gevoed en die liefde zoals die is van oorsprong zit een wereld van verschil in. De vraag is; hoe echt is onze liefde voor een ander?

Ik die dacht dat er nog hoop was voor mij, 17 jaar en ik ben al van plan om het gewoon op te geven. Kom ik dan toch een 16 jarig meisje tegen die net zoals mij verlegen is en absoluut niet over dit soort onderwerpen durft te praten. Mijn vrienden op school zeggen dat ik de eerste zet moet doen, maar ik durf niet. Het grappige vind ik dan nog dat ik mijn leerkracht nederlands vorig jaar heb uitgelachen toen hij zei dat ik liefde belangrijk zou beginnen vinden.

De reden waarom ik op deze post een kijkje kwam nemen is dan omdat het enige dat meisjes tegen mij zeggen dat ik te lief ben. De moed zakt mij in de schoenen, tijd om op te geven…. Je moet niet opgeven. Ik heb allang ontdekt waarom vrouwen hier in Holland en België moeite hebben met jongens zoals ons. Omdat Holland een hufterig volk is geworden.

Ik heb een vrouw ontmoet uit zuid afrika, van de blanke boeren. Ik heb ontdekt die vrouwen daar veel beschaafder zijn dan hier in Holland. Vrouwen zijn daar fatsoenlijk en letten niet op de gebreken van een man. Zij aanvaarden daar gauwer mannen zoals ze zijn. Dus het geld echt niet alleen maar bij te lieve jongens, het geld ook voor te lieve meisjes. Zelf ben ik niet het dyke achtige type en val daar ook niet op no offence. Gewoon meisje meisje maar ja. Meisjes kunnen toch ook te lief zijn. Ik heb dit zelf ondervonden, ben je een lieve jongen dan heb je pech in deze wereld je zult nooit een vriendin vinden want deze vallen altijd op de bad boy.

Dit komt door dat wij moderne mensen nog steeds denken op het vlak van relaties met het brein van een oer mens. Vrouwen zochten in de oertijd en nu nog altijd naar een man die hun kon beschermen. Vrouwen denken die eigenschappen te vinden in een bad boy omdat deze meer durft en zich niks aan trekt van een andere. Vrouwen vallen op mannen die gewoon zichzelf durven zijn.

En altijd maar weer correct? Laten we eerlijk zijn…niemand is deep down toch zo? Als man val je toch ook niet op dat leuke lieve onschuldige meisje? Kom op, in welke wereld leef je dan? S wat voor debiel ben je dan eh!

Willen vrouwen thuis mishandeld worden ofso! Ik ben tegen een vruw niet vaak mij zelf als een vrouw mij commandeerd doe ik wat die vrouw zegt ik laat over mij heen lopen waarom groeten bert wilhelmy damsté. Het is een belangrijke reden waarom onze maatschappij steeds meer degenereert. Huwelijken tussen bad boys en vrouwen die blijkbaar een perserve vorm van aantrekkingskracht ertoe ervaren krijgen kinderen, die of via de alleenstaande moeder wordt grootgebracht dan wel wordt opgevoed om zelf ook hufterig te worden want succelvol gedrag bij de vrouwen wordt snel gekopieerd door zoonlief.

En dan vinden vrouwen het ineens zo vreemd dat zoveel mannen hufters zijn. Het wordt gestimuleerd dat iemand die zich hufterig gedraagt, niet altijd, hij moet het wel slim spelen, omdat hij zo de vrouwtjes krijgt en zich — uiteindelijk — voortplant terwijl de beschaafde nette vriendelijke jongeman die zo aardig en voorkomend is alleen blijft.

Een voorbeeld voor andere mannen hoe je niet moet zijn blijkbaar. Hallo, Ik zelf doe aan bodybuilding 4 jaar nu. Waar ik naar toe wil gaan is. Het leven draait om zoveel meer dan alleen uiterlijker serieus. F CK all die meisjes die Badboys willen. Das als het mooiste eraf is, is een vrouw niet interessant meer? Nu klink jij zelf als een foute man; eentje die alleen voor het uiterlijk gaat. Een echt lief mens in dat iemand kan veranderen. Een vrouw die eerst op klootzakken viel kan ook veranderen en inzien dat een lieve man tien keer beter is.

Van je fouten leer je. Ik heb ook een theorie waarom vrouwen op foute mannen vallen: Er is ons dus vanaf jonge leeftijd ingestampt dat jongens die gemeen doen, je leuk vinden. Dat is hoe jongens je liefde tonen; door je te pesten, te plagen, te laten huilen, misschien zelfs fysiek pijn te doen. Aangezien je dat van jongs af aan leert, ga je dat later in je leven onbewust ook toepassen.

Hij gaat vreemd, hij slaat je, enzovoorts, allemaal uit liefde. Deze theorie is enkel een speculatie van me. Zo werkt het natuurlijk niet. Ik ken werkelijk niemand die voor een vreemdganger of iemand die zich nooit lijkt te wassen kiest. Zolang je iemand niet persoonlijk kent, kun je ook niet zeggen of het een rotzak is. Zeg nou zelf; er zijn niet eens genoeg klootzakken om de gehele vrouwenvoorraad te voorzien, dus waarschijnlijk zijn 9 van de 10 mannen stiekem toch wel lief.

Ik heb zelf 2 jaar een relatie gehad dat bijna op het trouwen was uitgelopen waar ik ook naar uit keek. Ik was al druk bezig met dingen te regelen, zoals een huisje zoeken, inzet spul bij elkaar krijgen etc. Ook ging ik samen met haar naar de juwelier om trouwringen te bestellen. Ik was echt gelukkig, teminste zo voelde ik mij. Ik heb geen moment gekend met haar dat ik op haar uitgekeken was.

Maar helaas was dat niet wederzijds, van haar kant af. Zoiets breekt een mens, zoiets breekt je hart. Ik heb 4 weken lang alleen maar gelopen en water gedronken. Ik at weinig tot niks. Sindsdien ben ik veel kieskeuriger geworden. Vroeger werd ik al veel afgewezen door vrouwen. Ik heb vaak mezelf daarin onderzocht waar dit aan zou kunnen liggen. Ik heb in die relaties die ik gehad heb mijn best gedaan. Ik heb een mooie tijd met hun gehad. Ze is comfortabel met haar leven, gewoon zonder hem en zonder expres hard to get te zijn.

Ze vertelt hem niet alles, laat hem niet altijd weten hoe zij zich voelt, heeft het soms te druk met niets belangrijks, want ze is comfortabel.

Ze weet dat het goed is, vertrouwt anderen en heeft plezier in wat ze doet. Ze heeft en zal altijd hebben: Het duurt dus even. Maar als het gebaar steeds terugkomt, dan is het tijd en kan er gevoeld worden.

Ontvang hem zodra je weet dat hij aanhoudend is. Zijn liefde laat hij zien in daden. Luister naar zijn verhalen. Jouw liefde is ontvankelijkheid. Zodra hij bij jou wil zijn, wees dan vrijgevig in de liefde, liefkozing, lust en intimiteit. Het is het verschil tussen vriendschap en geliefden. De beste manier om zijn mannelijkheid aan te moedigen is door jouw vrouwelijkheid te vieren. Gooi je legervest af en toe even in de wilgen en stap in jouw zachte, minnelijke, gracieuze kant.

Ik weet dat onze maatschappij ons aanmoedigt om stoer en kordaat te zijn. Maar onbevangenheid is aantrekkelijk zodra jullie met elkaar zijn. Mannen vinden het een waar paradijs als jij zomaar een dansje doet, zingt of je handen in de lucht gooit. Maar gebruik ze wel. Stel grenzen en zorg dat je wat standaarden ontwikkelt voor jezelf. Laat het weten zodra jij het ergens niet mee eens bent.

Een flinke korte discussie of een scherpe opmerking laat hem trillen op zijn grondvesten. Hard nodig af en toe. Heel simpel en ontspannen eigenlijk, toch?

En dan ellenlang praten over de diepe roerselen met: Ga ook op gezette tijd weg. Er is meer in het leven dan een man fijnknijpen in liefde. In ieder geval niet voor extended romance. Zo denken wij ook over nepjongens, toch? Neem maar van mij aan: Een meisje dat zichzelf in de hand heeft en die niet hysterisch wordt als haar mascara een tikkie is uitgelopen.

...

Sex voor twee sex party den haag
extreem hard neuken meiden van holland sex

Geloof er niet in en ga lekker de kroeg in en spreek die dames gewoon aan! Is hij haar partner of alleen maar de verzorger? Hahahaha vrouwen op verkeerde jongens vallen? Ik heb nu al 4 jaar met mijn vriend die juist t lieve type is en daar val ik echt op! Ook toen ik nog single was wees ik ze af, laat me met rust of pleur op… Waar zijn die romantische mannen! Zoveel vrouwen zijn naar jullie op zoek! Ik heb de mijne gelukkig gevonden.. Die gewilligheid en vreemdgaan van tegenwoordig dat zo erg in de media en zo voorkomt is zoo deprimerend… Mensen moeten zich bijzonder kunnen voelen, want dat zijn ze ook.

Werk gewoon aan je relatie, heb er eens wat voor over! Ruil ze niet in of verwaarloos ze niet, en zeker niet door een slippertje. Nu bedreigt hij mijn huidige vriend omdat-ie mij terug wil en komt huilend voor mij deur smeken na 5 jaar nog… Had het dan niet gedaan! U do not know what special things u got until u lose thm! Na 4 jaar geven we ons sexleven nog steeds n Ik las dit artikel en ben er helemaal mee eens! Bad-boys, daar val ik op. Aan lieve jongens heb ik niet zoveel.. Een jongen moet wat tegengas geven!

Bad-boys zijn zeker van zichzelf, vaak egotrippers en verdomd sexy met vaak een lekker lichaam. Ik geloof in lust op het eerste gezicht, maar zeker niet in liefde op het eerste gezicht. Helaas is het wel zo dat de relaties met dit type man niet voor lang zijn…. Helemaal eens met Valerie. Ik val juist op lieve mannen die romantische zijn en rustig, wat wil je nog als je vriend je een compliment geeft wees er blij mee niet je buur jongen komt je complimenteren waarmee niks hebt toch.

Aan relaties moet je werken zoals aan alle relaties die je hebt ouders broers, zussen etc. Maar ja we zijn mensen fouten kan je maken anders leer je het nooit. Maar ook niet zo een fout maken dat je later na 5 jaar weer terug komt dat is gewoon schandalig te doen al ben je een man of vrouw zijnde. Heb het artikel met veel plezier gelezen en kan mezelf hier volkomen in herkennen.

Eigenlijk had ik het stuk ook zelf kunnen schrijven. Ik heb dan ook het geluk dat ik een man heb die aan het volgende profiel voldoet: Ik ben ook één van die lieve jongens. Mijn ex-vriendin klaagde steen en been over haar vorige relaties, maar ik heb haar moeten laten gaan toen ze zich na 2 jaar blijkbaar té comfortabel maar verveeld nestelde.

Haar exen hadden haar bedrogen, geslagen, … en bij mij kon ze daarover niet klagen, en moet nou net dàt het probleem wezen bij dat soort vrouwen. Als ze dat naar hun vriendinnnen, ouders, … niet kunnen profileren, voelen ze zich slecht. Veel succes gewenst met jouw relatie, Valerie, en je geeft mij hoop opdat er misschien nog wel een vrouw zou zijn die een brave jongen als jouw vriend en ik , ziet zitten.

Als ze geen medelijden kunnen opwekken over hoe slecht ze wel niet door hun partner worden behandeld, dan kunnen ze daar niet mee om. Ik had vroeger een winkel, en daar kwam een vrouw die zichzelf achteraf wist ik dat pas , geschminkt had alsof ze werd mishandeld.

Steeds veinsde ze spontaan dat ze tegen een deur was gelopen, in de hoop dat we dat dan niet zouden geloven… enfin, typisch. Veel van die vrouwen doen dat ook onbewust foute mannen vinden — er zijn ook veel foute vrouwen — maar goed. Verveling zit vaak achter de hoek te luren. En dat hoeft niet seksueel te zijn. Zoals gezegd, de uitdaging, niet met sleur kunnen omgaan in een relatie, en het missen van de support die medelijden met zich meebrengt.

Bad boys zijn verdomd aantrekkelijk…ze ogen zelfverzekerd maar zijn volgens mij hardstikke onzeker om zich te binden aan iemand. Tijdverspilling dus voor vrouwen want huisje boompje beestje kan je niet verwachten van zo een vent.

Lieve jongens zijn dus wat in het voordeel in dit opzicht…maar ik denk dat jongens op moeten passen en niet TE lief moeten zijn. Je kan lieve woorden ook op een beidehante toon overbrengen aan een vrouw dus mannen moeten gewoon creatiever zijn met de praatjes, dan denk ik dat een relatie niet zo snel saai wordt.

Ik ben van mezelf heel rustig, aardige en teruggetrokken jongen. Eigenlijk een typisch voorbeeld van een lieve jongen. Ik heb ook zeer grote moeite om een vriendin te vinden terwijl een paar jongens die ik kan met de grootste gemak vrouwen krijgen. En waarom omdat ze vrouwen als stront behandelen. En het vervolg daarvan is dat mijn haat naar vrouwen steeds groter wordt. Ik ben nu op het punt dat ik alle vrouwen zie als gestoorde onstabiele kut wijven. Psychopaten worden niet geboren ze worden gemaakt door vrouwen.

Ik kan mij volledig aansluiten bij Giovanny. Ik ben nu 28, heb een goede vaste job, ben lid van 2 verenigingen en kan ook geen vriendin vinden. Ik heb het eigenlijk opgegeven en heb me erbij neergelegd dat ik eenzaam zal sterven. Soms denk ik wel wat is er mis met mij, zijn er dan geen aardige vrouwen?

Ik heb eigenlijk net als Giovanny mijn respect verloren voor vooral jonge vrouwen jaar en begin hen ook stilaan te haten om wat ze zijn. Ik ben ook al een paar keer gedumpt omdat ik te lief was.

En dat doet heel erg veel pijn. Je doet nix verkeerd,maar je bent te lief zeggen ze dan. Paar weken later hebben ze dan een ander en vertellen overal dat ie zo lief is.

Snappen jullie het nog? Dan ook nog lekker zoenen recht voor mijn gezicht…Ik vermaak me wel hoor alleen maar had liever een fijne relatie met een lieve vriendin. Ik hoop het heel erg. Als je echt verliefd bent, ben je te lief. Als je alleen maar sex wil, kom je sowieso als een bad boy over, en ben je aantrekkelijker. Iedereen heeft dus beide in zich. Maar als je ooit sex hebt gehad met iemand die echt verliefd op je is.

Dat geeft toch ook echt iets extra. Ik begrijp er ook niks van waarom vrouwen niet voor mannen gaan die alles voor ze over hebben. Ik begrijp mezelf daarmee dus niet.

Ik had zo een man. Lief, zorgzaam, attent, knap….. In eerste instantie dacht ik: Maar uiteindelijk gaat het mis. Ik denk dat het ook komt omdat hij te graag voor mij wilde zorgen, terwijl ik een zeer zelfstandige en onafhankelijke vrouw wil zijn. Dat is de grote verandering in de maatschappij. Mannen willen zorgen, man zijn. Vrouwen hebben dat niet echt meer nodig in de maatschappij. Ze zijn zelfstandiger geworden. Mijn vorige vriend was erg mannelijk, afstandelijk, zelfs bot soms. Dat vind ik erg aantrekkelijk.

Ik wil dat eigenlijk niet, masr hoe kom ik er van af? Je mag toch niet iedereen zomaar over dezelfde kam scheren? Ik wil alleen maar zeggen, niet iedereen valt op iedereen. Zo valt geen enkele van mijn vriendinnen op hetzelfde type man. Ik val op lieve jongens. Of het nu de man of de vrouw is. Het beste is om de rekening te delen. Als een man mij alles laat betalen, is dat de laatste keer dat hij me zag.

Ach weet je, het ligt allemaal aan de persoon zelf. Deze discussie is gebaseerd op een zeer globale kijk op de relatie tussen man en vrouw. Laat ik eerst mezelf een beetje voorstellen. Ik heb een vriendin en doe mijn uiterste best om het haar naar haar zin te maken! Maar juist hierom loop ik altijd het risico om een uitbrander te krijgen, waarschijnlijk kennen jullie het wel.

Ik ervaar altijd dat als je te lief bent, een meisje het voor elkaar krijgt boos op je te worden ze verzinnen altijd wel een reden. Het gekke is echter, dat wanneer je tegenspreekt en bot doet tegen je vriendin… je merkt dat ze er alles aan doet om het goed te maken. Je weet wat ze zeggen: Ik denk dat mannen over het algemeen sneller vallen op vrouwen die op foute mannen vallen.

De vrouwen die zelf een stout kantje hebben. En de mannen die die vrouwen kunnen krijgen zijn foute mannen. Al dat gezeik wat een vrouw wel en niet prettig vindt. Ik kom veel liever een vrouw tegen die doet wat ik prettig vind! Voor elk potje een deksel, en Peter laten we geen potjes en deklsel gaan viesmaken. Wat je zelf niet hebt, heb je meestal afkeer van.

En dat werkt beide kanten op. Spieren willen hersenen en hersenen willen spieren. Komt er ook nog bij kijken dat het voor het gezichtsveld van een vrouw vrij bepalend is hoe ze zich voelt menstruatie, zwanger, veilig enz. Laat elkaar in waarde, zeuren of afgunst tonen is zonde van je energie. Steek je energie in wat je wilt.

Ik was eerst de lieve jongen tot 20 jaar , voelde daarna gewoon de drift om plat gezegd, veel te neueken. Heb ik gedaan, sportschool, reizen en de bad boy uithangen. Nu ben ik bijna 27 en voel de urge meer veranderen in een vaste partner willen. Geen idee hoe ik nog meer verander. Laat dingen gewoon zijn loop en voel zonder te oordelen. Het probleem die hier omschreven word, komt me bekend voor. Ik heb zelf aardig wat relaties gehad, ze liepen allen uit op een teleurstelling. Ik moet zeggen, ik ben zelf een doorzetter als t gaat om een relatie.

Het is misschien raar en vreemd gezegd, maar juist mijn ervaring tijdens een relatie is dat ik maar één verlangen had, mijn eigen vriendin. Ik had ook totaal geen neigingen om een verlangen te leggen naar een ander vrouw. Want in de zin van relaties ben ik zelf ontzettend trouw. En het eerste gebod en eerste wet dat ik mezelf van af jongs af aan heb aangeleerd is; wie een relatie heeft of getrouwd is hoort niet met verlangen naar een ander te kijken, maar naar alleen naar zijn of haar eigen geliefde.

Ik heb zelf een goede kameraad gehad die had een vriendin maar mocht graag met fantasie naar andere meiden kijken, m. Dit was altijd al van af jongs af aan mijn gedachten geweest.

Al vanaf mijn 17e verlangde ik om een eigen gezin te stichten. Ik ben al van mijn jonge jaren iemand geweest die serieus is ingesteld. Het is niet iets dat blijkbaar van deze tijd is.

Maar wat ik wel geleerd heb is dat jongens zoals ik eigenlijks niet in trek zijn of alleen maar tijdelijk in trek zijn. En soms doet het me wel eens zeer, als ik soms om me heen zie, hoeveel mannen van mijn leeftijd al een vrouw en kind hebben, en dat ik het niet kan krijgen. Puur omdat ik simpel weg te anders ben. Ja, dat zijn van die dingen waarvan ik denk; waarom? Maar goed, het zijn maar van die dingen die ons doen leren van het leven.

Wat ik geleerd heb is dat je niet op je gevoel moet leven, maar op de wijsheid dat je hebt gekregen door de jaren heen. Want gevoel kan niet denken en zien, verstand kan denken en zien. Gevoel kan enkel voelen en reageren. Dat is wat ik geleerd heb, om deze beide dingen gescheiden te houden. Mensen spreken te gauw over geluk, maar geluk bestaat niet, als je verder er bij na denkt. Namelijk; als je niet goed genoeg bent of als er op je uitgekeken is, is dat stukje geluk weg. Geluk is zo dun als een blad van een boom, en bij bepaalde jaargetijde vallen die bladeren van de bomen af, door de wind.

En de oppervlakte van een blad kan enorm groot zijn, maar dat weerhoudt de wind niet om die bladeren doen af waaien van de boom. Zo is het ook met liefde, de oppervlakte kan enorm groot zijn, vergelijk die oppervlakte maar als een bepaalde tijd waarin twee geliefden van elkaar houden.

Maar het probleem is met mensen dat zij niet beseffen dat ware liefde ook gevolgen met zich mee brengt. Namelijk, elkaars karaktereigenschappen, daardoor raken mensen al snel op elkaar uitgekeken.

Dat is het probleem vandaag de dag. Het draait niet meer om wie ze geven maar om wat ze geven en om wat hun ogen zien. Maar liefde en tegenspoed zijn 2 dingen die je niet van elkaar kunt afscheiden. Tegenspoed is namelijk ook gebaseerd op momenten dat gevoelens voor elkaar dreigen weg te gaan, hoe sterk is men dan nog?

Is de liefde dan nog zo sterk in jezelf, is je liefde nog zo echt in jezelf? Ik betwijfel het bij velen. Juist in die tegenspoed moet er gestreden worden voor elkaar, dat is toch datgene wat je vanaf het begin in een relatie als hoofddoel zag?

Je doel was toch om voor altijd bij hem of haar te blijven? Liefde betekend namelijk ook strijden voor elkaar, elkaar geven zonder iets terug te hoeven verwachten. Terug verwachten is ook een menselijke ziekte. Wij verwachten altijd iets terug als we iets voor een ander hebben gedaan. Dat is ook het probleem in vele relaties. Er word vandaag de dag ook teveel verwacht van elkaar, soms het alleen maar geven zonder dat je er iets op terug krijgt.

Liefde is immers gebaseerd op wat je geeft aan je geliefde zonder iets terug te verwachten? Je geeft namelijk liefde. En liefde verwacht niks terug, dat is wat ik ken. Ik heb veel gegeven zonder iets terug te verwachten, ik heb ook nooit veel terug gekregen.

Maar ondanks dat, dat ik niks terug heb gekregen ben ik blij dat ik wel gegeven heb. Daarmee heb ik als t ware een blauwdruk achter gelaten in al die relaties die ik heb gehad, dat zal ook een soort aandenken van hun blijven. En waren er maar zoals valerie, zij spreekt woorden die op mijn hart liggen. Ik lees het nu pas, maar zij heeft procent gelijk. Wat is het fijn om een keer een meid zo te zien praten, die is teminste trouw.

Hoeveel kerels en hoeveel vele vrouwen zijn ontrouw? Ze kunnen maar een voorbeeld nemen aan valerie. Wat zij schreef ontroerde mijn hart van blijdschap, waarom? Omdat er zo weinigen vrouwen zo denken, dank je wel, valerie voor je goede reactie. Maar die justice geldt alleen voor hem zelf. Wat had ik veel gevoel voor deze man, gevangenisbewaarder, had veel last zei die, van pijn, verdriet en tegenslag, onrecht wat hem vaak werd aangedaan.

Dat voelt ie, maar wat ie een ander aan doet niet. Lacht zich dood om al die smsjes. Ondertussen zielige verhalen dat hij zijn ouders is verloren, veel onrecht wordt aangedaan. Maar wat denk je, meneer is ook in Brazilië geweest, in Thailand, je kunt raden wat hij daar deed. En altijd zonder condoom, hij weigert iets te gebruiken, daar moeten de vrouwen maar aan denken. Ik probeer nog steeds contact te krijgen, hij reageert nergens op,kreeg na 6 weken een mail van hem dat hij zei nog steeds voor me te voelen en zijn meisje nog ben.

Maar reageren, nee dus. Hij is allang weer met andere vrouwen in de weer, kon ik hem maar stoppen, vind het erg voor al die anderen. Op de datingsite noemde meneer zich saint diablo, wat betekent heilige duivel, denk toch dat ie niet spoort, schizoide persoonlijkheid denk ik.

Maar vind het zo rot voor mezelf, ik kan hem niet los laten, vind het zo zwak van mezelf, heb zoveel gevoel voor hem, maar ik moet los want voor hem besta ik allang niet meer, mensen betekenen voor dit soort lui niets….. Heel vreemd ik was al nooit het lieve type,, en meisjes noemden het ook vaak het type badboy en toen ze wisten dat ik was opgepakt en in de gevangenis had gezeten waren ze helemaal wild.

Nu heb ik het roer andersom gegooid ben eigenlijk gewoon lief nu haha en nu zien ze me lang niet meer zo zitten al eerst!! Kijk, ik ben zelf een simpele ziel, die zich niet mooier voordoet dan dat ie is. Ik ben geen brede stoere kerel, waarvan vele vrouwen er toch van dromen.

En dan komt er een simpele ziel als ik voor hun staan, en ik word meteen afgewezen, daarnaast durfen sommigen mij ook nog even te beledigen, ok niets. Maar mijn moeder zei altijd: Een knappe vent heeft 1 vrouw niet alleen, teminste niet altijd. Er zullen zeker wel knappe kerels tussen zitten die het wel goed bedoelen en trouw zijn naar hun vriendin toe, en dat is ook zo met vrouwen.

Maar toch het gevaar met een knap iemand van uiterlijk heb je over t algemeen nooit voor je alleen. Ik ben vaak afgewezen, en als ik een vriendin had dan was het even en dan was bij hun de vlam alweer over. Ik heb vele moeites in relaties gestopt, en het heeft me nergens naar toe geleid.

Daarom heb ik mezelf ook voor genomen om nu zelf niet meer de stap te doen om zelf nu de moeite te doen, laat het nu maar eens van de andere kant komen, en zo moet jij ook denken, Chontall. Laat die kerels maar eens vechten en zie daarin of ze het echt waard zijn, ik noem zoiets beproeving.

Beproef de persoon die voor je staat voordat je ermee in zee gaat. En vanuit die beproeving ontdek je of hij het echt meent en eerlijk is, of dat het een leugenaar is en het niet echt met je meent. Beproeven kun je op verschillende manieren, het zij door praten, het zij door te luisteren naar die persoon. En als je een beetje onderscheid hebt tussen echtheid en bedrog, tussen waarheid en leugen, dan zul je ontdekken of deze persoon echt degene is zoals hij op dat moment zich voor doet.

Kijk lieve Chontall, leugen en waarheid liggen heel erg dicht op elkaar. Mensen weten en begrijpen vaak niet wat bedrog nou precies in houd. Bedrog is namelijk iets dat gepaard gaat met een vleugje echtheid. De leugen gaat gepaard met een vleugje waarheid, want in ieder bedrog en ieder leugen zit een schrijntje van waarheid in. Als je deze dingen weet, dan ben je er zo uit of je met een goede jongen te maken hebt of met iemand die slechte bedoelingen heeft. Ik weet zelf wel hoe vele kerels in elkaar zitten, ze doen zich mooi voor om iemand voor zich te kunnen winnen, en als ze uiteindelijk diegene eenmaal hebben, dan pas begin je te ontdekken wat hun ware aard is.

Ik heb geleerd dat je niet een vrouwenhart behoord te winnen als een man, je kan het gewoon weg niet winnen, want een vrouwenhart is geen prijs, het is gunst, het is een gift die vrijwillig gegeven behoord te worden door de vrouw zelf.

Laat je nooit om praten door mooie praatjes van jongens, want ze zijn soms zo misleidend, op het stuit zie je t misschien niet, maar naderhand begin je pas te ontdekken wat voor jongens het eigenlijks werkelijk zijn. Jouw hart is iets dat jij geeft aan iemand waarmee jij een gelukkig leven mee op wilt bouwen.

Jij verwacht dat die persoon zich zelf is, want dat is namelijk ontzettend belangrijk. En juist dat een jongen zichzelf durft te zijn, dat moet de sleutel wezen tot je hart. Ik heb geleerd dat ik het hart van een vrouw niet kan winnen, al proberen vele kerels dat wel, maar dat zijn meestal indringers die meestal uit zijn om te roven op wat er in je hart zit.

Maar iemand die zichzelf durft te zijn, wint het hart niet van een vrouw door het tot zich te winnen, maar door de sleutel ervan te ontvangen waarmee hij toegang krijgt tot je hart. Hij hoort namelijk in jouw hart te gaan wonen, en jij in de zijne.

Dat is pas de ware liefde waarover ik spreek. En een vrouwenhart is geen eigendom, nogmaals het is een gunst en het is een gift, die alleen door een gegeven sleutel van een vrouw, gegeven kan worden uit vrije wil en verlangen van de vrouw zelf. Maar die liefde zie je niet meer in deze maatschappij. Omdat iedereen naar zichzelf toe gericht is. Ben zelf een filosoferend type, en om dit te lezen was zeer interessant. Wat ik daarmee bedoelde is dat een langdurige relatie vergelijkbaar is aan de opppervlakte van een blad van een boom.

Oppervlakte kan enorm groot zijn, langdurigheid van een relatie kan enorm groot zijn, totdat het van de boom afvalt. Ik ben zelf geen fylosoof, en ik hou me daar zelf persoonlijk ook niet mee bezig.

Ik ben zelf een gelovige, een christen. Ik denk zelf altijd vanuit de Bijbel. Daardoor kom ik ook heel anders over voor velen, zowel in mijn spreken als in de stukken dat ik typ. Ik hou er gewoon simpel weg niet van dat mensen zich anders voordoen in het begin van een relatie, dat was mijn uitgangspunt een beetje.

Er is zeker een manier om van die trekken af te komen. Juist door jezelf daarin over te geven. Let niet op hoe andere vrouwen zelfstandig zijn in de maatschappij, want ook dat heeft een gevolg.

Ik zal je heel fijn uitleggen hoe dat kan. Vandaag de dag begint men al heel vroeg aan kinderen, als we spreken over leeftijden tussen 18 en Ze gaan samenwonen of trouwen wat ik nog beter vind , ze beginnen aan kinderen en vervolgens hebben ze hun eigen gezin. Vooral wat ik hier in de buurt zie is dat heel veel van jonge leeftijden die al kinderen hebben, ook na een aantal jaren bij elkaar weg gaan.

Een grote pijn en leegte, en kinderen die daaruit zijn ontstaan zijn meestal de dupe van die pijn en leegte. Redenen dat er zou kunnen zijn is dat er geen liefde meer is voor elkaar, er is geen houden van meer onder elkaar, dat is de grootste oorzaak dat mensen al snel uit elkaar, het is vandaag de dag ook de trend geworden om daarmee dan maar uit elkaar te gaan.

Dat is een grote fout die men maakt. Want liefde en van elkaar houden is voor altijd bedoelt en niet voor even, dat houd in dat gevochten moeten worden, ook wanneer de liefde en het houden van dreigt weg te raken, juist dan zijn het momenten van tegenspoed.

Wat gebeurd er vervolgens als mensen uit elkaar gaan, wat vandaag de dag ons normaal is geworden. Ze blijven dan alleen over. En juist wanneer een vrouw voor het eerst er alleen voor staat om een kind alleen op te voeden na een scheiding, dan komen er al heel veel complicaties bij kijken. Namelijk; hardheid, en zelfstandigheid. Ze beginnen te proeven van de zelfstandigheid, en zagen daarmee in dat zij het ook zelf best wel alleen af kunnen. Deze gedachte is langzamerhand in deze maatschappij gekomen, en het is er zodanig ingeslopen dat het ons zelfs normaal is geworden.

Deze soorten gedachten is ook ingeslopen onder de jongeren die geen kinderen hebben en nooit hebben samengewoond of getrouwd geweest, ze beginnen te zien hoe een alleenstaande vrouw het voor elkaar krijgt om samen met het kind verder te gaan. En juist daar begint ook de ellende. Eerlijke mannen zijn heel erg zorgzaam, ik sluit mezelf daarbij buiten omdat ik een hekel heb aan hoogmoed, ik neem als voorbeeld mijn broer, hoe hij staat voor zijn gezin, ik zie het als een wonder.

Gelukkig is zijn vrouwtje die evenoud 26 jaar oud als mij is, van de oude stempel om het zo maar te zeggen. Maar ze waardeert het zo ontzettend hoe er voor haar is maar ook voor de drie kids die zij samen hebben. Zij zijn getrouwd vorig jaar, maar ze zijn nog even gelukkig, hun liefde is nooit anders geweest.

Ik kom er zo nu en dan. Maar hun liefde blijft vers ondanks de struikelingen die ze maken in hun huwelijk.

Zij vechten namelijk voor elkaar en voor hun kinderen, want vandaag de dag moet je vechten om bij elkaar te blijven, want de kilheid der liefde slaat zomaar toe en daarin moet men bewapend zijn. Zijn vrouw is afhankelijk van hem, maar ik zie juist dat het toch gezegender uit pakt, dan wanneer je als man en vrouw ieder zijn eigen gang maar gaat, want dat zal zeker rare gevolgen met zich mee brengen, namelijk; verdeeldheid in een relatie of huwelijk, en daarbij zal de communicatie ook weg trekken.

Huwelijken vandaag de dag zijn niet meer gebaseerd op gezonde fundamenten. Huwelijken in deze tijden hebben geen vaste en gezonde fundament meer. Want de kennis der liefde is er niet meer.

Want de hoogmoed is degene die daarbij de grootste oorzaak is van al die scheuringen van huwelijken en relaties. Daarom zie je dat relaties en huwelijken vandaag de dag steeds minder standvastiger zijn geworden, al zijn er wel standvastige huwelijken en relaties, maar buiten dat om zijn er wereldwijd teveel die naar de knoppen gaan en vaak op een onnodige manier, en dat grotendeels door gebrek aan communicatie.

Een vrouw is niet ondergeschikt aan een man, maar het gaat er gewoon om dat er één is die eindbesluiten neemt. In mijn geloofsleven heb ik geleerd wat een taak is van een man. Een man is de hoofdpriester in een gezin.

En ik zie meteen al tegenstrijdige partijen die dit leven, maar laat me uitspreken, aub. Een man die behoord te functioneren als een priester in een gezin is niet gebaseerd om de baas uit te hangen over zijn gezin. Een man mag geen baas zijn over zijn vrouw. Een man is een priester, en een priester dient degene die hij lief heeft, zijn gezin dus. En wanneer dient een man zijn gezin? Door zijn verantwoording te nemen, door aandacht en tijd met zijn gezin door te brengen. Door zijn liefde te blijven geven aan zijn vrouw en kinderen.

Een man behoord ook daarin de klappen op zich te nemen die een gezin kan overkomen. Hij hoort als een onderpand te wezen voor zijn gezin. Ik zie daarin dat weinig mannen daarin hun verantwoording nemen, omdat het teveel kost van hunzelf. Daardoor zie je dus dat heel veel mannen hun verantwoording niet volledig op zich nemen, daarbij komt dat vele vrouwen het alleen moeten doen in de opvoeding van hun kinderen, daardoor ontstaat er dus verdeeldheid in een gezin.

En dat kan uitlopen tot een scheiding. Er is geen ontferming meer vandaag de dag om elkaar. Er is meer verdeeldheid dan eenheid. De vrouw gaat haar eigen gang, en de man gaat zijn eigen gang, waardoor ze samen niets meer doen, hun besluiten worden niet meer met elkaar overlegd. De man gaat naar de winkel, en zijn vrouw gaat naar een vriendin.

Er is geen samenwerking meer in een relatie. En hoemeer men dit toelaat in een relatie, hoe hoogmoediger dat men word. Liefde betekend ook samenwerken. Trouw wezen aan elkaar betekend samenwerken met elkaar, in liefde. Maar kennen wij dat vandaag de dag nog? Nee omdat het voor velen ouderwets klinkt, dus daarbij gaan ze toch hun eigen gang, en tot het eindpunt nadert van hun relatie zien ze toch dat hun wegen niet hebben gewerkt. De meeste mensen zijn beschadigd geraakt door slechte exen, blijf dan gewoon lekker alleen.

Bij mij klopt dit helemaal niet ik heb liever een jongen die lief is en toont wat hij voelt dan een jongen die mij aan het lijntje houd en de bad boy speelt! In alle eerlijkheid en zonder arrogantie: Kom ik een café binnen, dan zie ik de blikken van dames op mij vallen.

Ik ben welbespraakt, niet overmatig bedeesd, sympathiek en jammer genoeg ook nogal lief en introvert. Zoals zoveel lieve jongens heb ik veel vrouwelijke vriendinnen zoals in: Ik heb mezelf wat klootzakkerig gedrag moeten bijbrengen om mijn situatie een beetje te wijzigen. Het heeft lang geduurd en succes is niet altijd gegarandeerd, maar voor mij was het een noodzakelijke stap. In essentie komt het erop neer niet te aanhankelijk te zijn, jezelf op te stellen als iemand die volstrekt onafhankelijk is.

Je mag complimentjes geven, maar met een air alsof je er niks voor terug wil. Bedelen om liefde is een afknapper! Neen, totale onafhankelijkheid en een snuifje onverschilligheid , dat is wat je moet uitstralen. Ik weet het, wanneer het niet in je aard ligt, dan kan dit bijzonder vermoeiend zijn.

Je moet een toneeltje opvoeren. Natuurlijk zullen er ook dames zijn die het meer hebben voor lieve mannen, maar ze zijn danig in de minderheid. En vergeet het cliché dat het de mannen zijn die jagen! Het is uw taak, beste mannen, de vrouwen op u te laten jagen. Dat is volgens mij de kern van de zaak. Laat haar het grote werk doen. Doet ze het niet? Op naar de volgende. Ook ik kan me hier totaal in vinden. Altijd moeite gehad met meisjes geintresseerd te houden terwijl ik van mezelf weet dat ik er goed uit zie, grappig en charmant ben.

Voor een avond meisjes regelen is geen probleem maar als ik meer wou was het altijd dat ik inderdaad te schattig ben.. Totaal het roer om gegooid. Minder mijn gevoelens uiten, minder aandacht besteden aan meisjes, af en toe ook gewoon beledigen en stuk minder aardig zijn.

Deze zei vertelt hoe veradelijk de gevoelens zijn en de gevolgen. We zouden allemaal nuttige dingen uit dit boek kunnen leren. Het is misschien oud maar het is allemaal waar.

Er is idd veel beeldspraak maar met hulp kom je ver. Het gaat er niet om wie of wat een vrouw is, maar om haar instincten. Een vrouw heeft nu eenmaal graag de holbewoner die een sabeltandtijger de hersenpan inslaat als het nodig is.

Dat diezelfde holbewoner ook de vrouw er van langs geeft als ze de biefstuk verkeerd heeft voorbereid neemt ze op de koop toe. Zelf ben ik lief. Ik houd van diepte en hersenloze fun.

Maar voor onbekenden ben ik ondoorgrondelijk. Komt omdat ik niet durf te laten zien dat ik echt lief ben. Daarnaast ben ik niet zelfverzekerd wat vrouwen betreft en zeker niet knap.

Ik krijg complimenten over mijn kleding en ik ruik altijd lekker. En ik krijg complimenten over mijn persoonlijkheid als ze eindelijk doorhebben waar ik voor sta. Maar dat is alleen goed genoeg om een vriend te worden.

Vrijen zit er niet in. Ik geloof niet dat ik een vriend van een vrouw kan zijn zonder seks. En ik heb er ook geen behoefte aan, hoewel ik vaak de vrouwelijk input mis. Je leert er veel van en het prikkelt. Maar ja, als het klikt dan wil ik haar doen. Dus wat ga ik doen? Tegenwoordig doe ik mij anders voor. Alsof ik een gezellige prater ben. Alsof ik haar maar een beetje wil.

Alsof ik goed luister ik ga af op gevoel i. Ik vind het niet leuk maar wat moet dat moet. En dan maar hopen op succes zonder een lekker bekkie en dat zelfverzekerde te hebben. Ik had al succes met mijn nieuwe benadering. De klik herken je aan de ogen die je blijven volgen. Ik moest wel teruglopen omdat ze door wilde kletsen. Uiteindelijk heb ik het verknald maar ach… bij wijze van oefening was het goed genoeg. Maar ik walgde eigenlijk van de situatie. Ze was namelijk niet geïnteresseerd in mij maar in de bevrediging van haar instincten.

En dat is iets heel anders! Maar ik ga door met mijn nieuwe benadering. Het gaat nu nog hakkelend maar komt wel goed. Ik moet een manier vinden om te vertellen dat ik gek wil doen. Spontaan reizen, dingen verkennen. En zo heb ik zelf ook wat. Het is geen kwestie van elkaar veroordelen. Zo hebben we allemaal wat. Het is een raar spel en ik kijk met plezier uit naar mijn nieuwe uitdaging om het anders te doen.

Maar soms is het moeilijk. Ik wil dat ze accepteren dat ik lief ben, en dat ik moeite voor haar wil doen en dat ik het leuk vind om dat te doen, al is het voor even. Juist je anders voor doen is verkeerd.

Ik zie veel mannen die zich tijdens eerste ontmoeting zich zelf niet zijn en altijd anders overkomen dan dat ze werkelijk zijn. Ze doen zich specialer of stoerder voor, en eenmaal dat een jongen relatie heeft met een meid, gaat die meid langzaam ontdekken hoe zijn werkelijke aard is, want dan gaat het aardig zijn van een man al snel weg, vooral wanneer men al snel in bed duikt….

Blijf gewoon in wie je werkelijk bent. Ik word vaak afgeschreven omdat ik mezelf ben, maar mijn zelf zijn laat ik niet verkwanselen omdat vrouwen mij niet interessant genoeg vinden.

Ik zal nooit proberen een vrouw tot mij te winnen, want een vrouw is geen prijs. Zij moet zelf aangeven dat zij iets in me ziet, ik ga een vrouw daarin niet op aandringen.

Kim is gwoon een zieke vrouw. Ze wil een foute man. Mag je trots op zijn. Dat betekent dat ze geen eerlijke relatie wil. Maar na jaren wel klagen dat ze verkeerd wordt behandeld.

Het is niet dat ik een man wil die naar andere vrouwen kijkt, me niet belt, me slecht behandelt, maar wat ik wil is spanning en passie en aantrekkingskracht.

Omdat ik niet het meisje wil zijn die een jongen afwijst omdat hij te lief is probeer ik nu een relatie met hem aan te gaan, maar het is moeilijk voor me omdat hij zo lief is dat het soms meer lijkt alsof ik met mn broertje zit. Hij heeft ook een onzekere houding, en ik merk dat ik hem veel leuker en aantrekkelijker vind op de momenten dat hij zelfverzekerd is.

Je kunt het wel proberen maar het zal niet slagen, dat kan ik je nu al verzekeren. Ik leer soms veel van het leven, ik leer veel van andere mensen en niet in de zin dat die mensen mij iets bewust leren.

Ik leer van hun door de mensen te observeren in hun doen en laten, in hun karaktereigenschappen. Het probleem is dat vele relaties naar de knoppen gaan is dat er geen gezag meer is in een relatie of huwelijk. En ik bedoel dan niet die gezag van baasje spelen, maar het gezag van je verantwoordelijkheid die je draagt.

Dit word dikwijls vergeten waardoor vele relaties snel naar de knoppen gaan. Ik ervaar aan jou dat jij je relatie vooral op je gevoel wilt beleven. Maar dat is niet alles. Een relatie, oftewel; voor iemand kiezen is een keuze waar je zelf voor kiest, en dan moet je er ook voor staan. Het probleem van vele mensen is dat zij hun gevoel te snel najagen. En geloof mij… ons gevoel bedriegd ons gauwer dan dat wij denken. En dat komt omdat de meeste mensen in hun huwelijk of relatie hun gevoel najagen.

Want we willen immers een goed gevoel hebben, want dat moet toch bevestigen dat het goed zal komen? Maar het tegendeel is waar. Je kiest voor iemand, dat doe je met je verstand en niet met je gevoel. Maar weinig mensen werken daar aan. Huwelijk en relaties gaan massaal kapot, ik zie dit zovaak om mij heen. Ik ben zelf een vrijgezelle persoon. Na een aantal keren bedonderd worden heb ik besloten om er eerst maar een punt achter te zetten, met het zoeken naar een vrouw.

Dit is een keuze die ik maakte met mijn verstand. Mijn gevoel zegt dat ik graag weer een vrouw wil. Als ik om me heen zie hoeveel mooie vrouwen er om lopen, ja… dan zegt mijn gevoel van; goh ik mis het toch wel. Maar dan rijst de vraag? Volg ik het gevoel dat gebaseerd is op blindheid, of volg ik mijn verstand dat gebaseerd is op ervaring, kennis en inzicht?

Ik volg liever mijn verstand. Maar goed… vandaag de dag wil iedereen een relatie dat vanzelfspreken gemakkelijk zal zijn. Maar helaas, die relatie bestaat niet. Je moet als man en vrouw, als vriend en vriendin eraan werken om een relatie goed te houden.

Daarvoor is geduld en passie voor genegenheid en tederheid nodig. Spanning is enkel een gevoelsbelevenis die eigenlijks alle keren weer gevoed moet worden, ik vergelijk dat als een drugs of drankverslaving. Maar dan komt de vraag weer naar boven: Liefde is gebaseerd op vechten en strijden voor elkaar en niet tegen elkaar wat vandaag de dag wel veel gebeurd.

Liefde betekend ook de tegenspoed aanvaarden. Wat is die tegenspoed? Juist wanneer gevoelens dreigen weg te raken is het nodig om te vechten, te vechten voor elkaar. Liefde is niet alleen genot en plezier het neemt ook een grote verantwoording met zich mee, en dat word vaak vergeten.

Liefde betekend vechten en strijden voor elkaar, en wat houd dat soms in? Dat we ons zelf als persoon ook regelmatig moeten onderzoeken. Soms liggen bepaalde problemen ook wel aan ons zelf, en dan is de vraag of we daaraan willen werken, is je liefde zo echt voor die persoon dat je dat er zelfs voor over hebt om jezelf te veranderen, ten goede voor die relatie of huwelijk?

Ik zeg niet dat je in alles moet veranderen. Maar van wat jij hierboven omschrijft dat je een spanning zoeker bent, word het misschien tijd dat je eens bij jezelf te rade gaat, en er langzaam aan gaat werken om dat te laten achterwegen.

Je beweerd misschien dat dit in je karakter zit, maar dat is een grote leugen. Die spanning waar je naar zoekt word ons door gegeven, door zowel de tv als tijdschriften, muziek en etc. Films kunnen ook een grote invloed daarin hebben. Je andere vriendinnen op school of wat dan ook kunnen daarin zelf een bepaalde invloed hebben, waardoor jij zo naar die spanning snakt. Nou spanning in een relatie lijkt opzich heel leuk, maar met de tijd, laten we zeggen….

En dan kan het soms wel eens te laat zijn en valt je relatie uit elkaar. Ik ben nog maar 26 jaar oud, maar door die enkele jaren heen heb ik ontzettend veel geleerd van die relaties die ik heb gehad. Ik ontdekte bij mij zelf vele gebreken, en daaraan begon ik te onderkennen dat we ons zelf soms moeten veranderen in bepaalde dingen en keuzes, de vraag is; is dat je geliefde waard, dat je zoiets ervoor over hebt?

Al die vrouwen die mij hebben bedonderd heb ik ook allemaal stuk voor stuk vergeven, want dat is namelijk goed voor de genezingsproces van je wond. Maar mijn vertrouwen is weg, al weet en besef ik dat niet alle vrouwen zo zijn. Maar het vertrouwen van een mens is als blad zo dun. Maar met de tijd zal mijn vertrouwen uit schade en schande weer herstellen, al zullen er altijd littekens er aan over blijven.

Maar om mij bij mijn betoog te houden; als we een goede relatie willen dan moeten we beginnen bij ons zelf. Onderzoek jezelf regelmatig, dat doe ik ook, en dat werkt zeer goed. Want ondanks dat ik vaak ben bedonderd, er zit ook een groot gedeelte mijn schuld in, en niet in de zin dat ik hun verkeerd behandeld heb maar in de zin dat zij iets misten bij mij.

Maar dit zijn allemaal dingen. Maar goed een ieder man en vrouw heeft zo zijn gebreken, wat de ene heeft, heeft een ander niet, en wat die ander heeft, heeft die ene niet. Daarom dat we onze koers van ons leven soms bij moeten stellen, is dat altijd leuk?

Nee, zeker niet, want het gaat tegen je gevoel in. Voor iemand ergens in veranderen dat tegen je gevoel in gaat is niet leuk. Maar de vraag is; hoe sterk is je liefde dat je het er toch voor over hebt? En op het stuit is die verandering niet leuk, maar na een tijdje zul je zien dat je er veel gelukkiger onder zult worden.

Maar goed ware liefde kost ook wat, namelijk dat je soms je gevoel niet moet betrekken in bepaalde keuzes die je maakt voor je geliefde. Want och, in deze maatschappij is het ons normaal geworden om ons gevoel na te jagen, het word zelfs gepromoot, via tv en radio en etc. Maar dat is niet de juiste weg van een kans van slagen.

De liefde van de maatschappij die door de maatschappij word gevoed en die liefde zoals die is van oorsprong zit een wereld van verschil in. De vraag is; hoe echt is onze liefde voor een ander?

Ik die dacht dat er nog hoop was voor mij, 17 jaar en ik ben al van plan om het gewoon op te geven. Kom ik dan toch een 16 jarig meisje tegen die net zoals mij verlegen is en absoluut niet over dit soort onderwerpen durft te praten. Mijn vrienden op school zeggen dat ik de eerste zet moet doen, maar ik durf niet. Het grappige vind ik dan nog dat ik mijn leerkracht nederlands vorig jaar heb uitgelachen toen hij zei dat ik liefde belangrijk zou beginnen vinden. De reden waarom ik op deze post een kijkje kwam nemen is dan omdat het enige dat meisjes tegen mij zeggen dat ik te lief ben.

De moed zakt mij in de schoenen, tijd om op te geven…. Je moet niet opgeven. Ik heb allang ontdekt waarom vrouwen hier in Holland en België moeite hebben met jongens zoals ons.

Omdat Holland een hufterig volk is geworden. Ik heb een vrouw ontmoet uit zuid afrika, van de blanke boeren. Ik heb ontdekt die vrouwen daar veel beschaafder zijn dan hier in Holland. Vrouwen zijn daar fatsoenlijk en letten niet op de gebreken van een man.

Zij aanvaarden daar gauwer mannen zoals ze zijn. Dus het geld echt niet alleen maar bij te lieve jongens, het geld ook voor te lieve meisjes. Zelf ben ik niet het dyke achtige type en val daar ook niet op no offence. Gewoon meisje meisje maar ja. Meisjes kunnen toch ook te lief zijn. Ik heb dit zelf ondervonden, ben je een lieve jongen dan heb je pech in deze wereld je zult nooit een vriendin vinden want deze vallen altijd op de bad boy.

Dit komt door dat wij moderne mensen nog steeds denken op het vlak van relaties met het brein van een oer mens. Vrouwen zochten in de oertijd en nu nog altijd naar een man die hun kon beschermen.

Vrouwen denken die eigenschappen te vinden in een bad boy omdat deze meer durft en zich niks aan trekt van een andere. Vrouwen vallen op mannen die gewoon zichzelf durven zijn. En altijd maar weer correct? Laten we eerlijk zijn…niemand is deep down toch zo? Als man val je toch ook niet op dat leuke lieve onschuldige meisje? Kom op, in welke wereld leef je dan? S wat voor debiel ben je dan eh! Willen vrouwen thuis mishandeld worden ofso!

Ik ben tegen een vruw niet vaak mij zelf als een vrouw mij commandeerd doe ik wat die vrouw zegt ik laat over mij heen lopen waarom groeten bert wilhelmy damsté. Het is een belangrijke reden waarom onze maatschappij steeds meer degenereert.

Huwelijken tussen bad boys en vrouwen die blijkbaar een perserve vorm van aantrekkingskracht ertoe ervaren krijgen kinderen, die of via de alleenstaande moeder wordt grootgebracht dan wel wordt opgevoed om zelf ook hufterig te worden want succelvol gedrag bij de vrouwen wordt snel gekopieerd door zoonlief. En dan vinden vrouwen het ineens zo vreemd dat zoveel mannen hufters zijn.

Het wordt gestimuleerd dat iemand die zich hufterig gedraagt, niet altijd, hij moet het wel slim spelen, omdat hij zo de vrouwtjes krijgt en zich — uiteindelijk — voortplant terwijl de beschaafde nette vriendelijke jongeman die zo aardig en voorkomend is alleen blijft.

Een voorbeeld voor andere mannen hoe je niet moet zijn blijkbaar. Hallo, Ik zelf doe aan bodybuilding 4 jaar nu. Waar ik naar toe wil gaan is. Het leven draait om zoveel meer dan alleen uiterlijker serieus. F CK all die meisjes die Badboys willen. Das als het mooiste eraf is, is een vrouw niet interessant meer? Nu klink jij zelf als een foute man; eentje die alleen voor het uiterlijk gaat.

Een echt lief mens in dat iemand kan veranderen. Een vrouw die eerst op klootzakken viel kan ook veranderen en inzien dat een lieve man tien keer beter is. Van je fouten leer je. Ik heb ook een theorie waarom vrouwen op foute mannen vallen: Er is ons dus vanaf jonge leeftijd ingestampt dat jongens die gemeen doen, je leuk vinden.

Dat is hoe jongens je liefde tonen; door je te pesten, te plagen, te laten huilen, misschien zelfs fysiek pijn te doen. Aangezien je dat van jongs af aan leert, ga je dat later in je leven onbewust ook toepassen. Hij gaat vreemd, hij slaat je, enzovoorts, allemaal uit liefde. Deze theorie is enkel een speculatie van me. Zo werkt het natuurlijk niet.

Ik ken werkelijk niemand die voor een vreemdganger of iemand die zich nooit lijkt te wassen kiest. Zolang je iemand niet persoonlijk kent, kun je ook niet zeggen of het een rotzak is.

Zeg nou zelf; er zijn niet eens genoeg klootzakken om de gehele vrouwenvoorraad te voorzien, dus waarschijnlijk zijn 9 van de 10 mannen stiekem toch wel lief. Ik heb zelf 2 jaar een relatie gehad dat bijna op het trouwen was uitgelopen waar ik ook naar uit keek. Ik was al druk bezig met dingen te regelen, zoals een huisje zoeken, inzet spul bij elkaar krijgen etc. Ook ging ik samen met haar naar de juwelier om trouwringen te bestellen. Ik was echt gelukkig, teminste zo voelde ik mij.

Ik heb geen moment gekend met haar dat ik op haar uitgekeken was. Maar helaas was dat niet wederzijds, van haar kant af. Zoiets breekt een mens, zoiets breekt je hart. Ik heb 4 weken lang alleen maar gelopen en water gedronken. Ik at weinig tot niks. Sindsdien ben ik veel kieskeuriger geworden. Vroeger werd ik al veel afgewezen door vrouwen.

Ik heb vaak mezelf daarin onderzocht waar dit aan zou kunnen liggen. Ik heb in die relaties die ik gehad heb mijn best gedaan. Ik heb een mooie tijd met hun gehad.

Ze is comfortabel met haar leven, gewoon zonder hem en zonder expres hard to get te zijn. Ze vertelt hem niet alles, laat hem niet altijd weten hoe zij zich voelt, heeft het soms te druk met niets belangrijks, want ze is comfortabel. Ze weet dat het goed is, vertrouwt anderen en heeft plezier in wat ze doet. Ze heeft en zal altijd hebben: Het duurt dus even. Maar als het gebaar steeds terugkomt, dan is het tijd en kan er gevoeld worden.

Ontvang hem zodra je weet dat hij aanhoudend is. Zijn liefde laat hij zien in daden. Luister naar zijn verhalen. Jouw liefde is ontvankelijkheid. Zodra hij bij jou wil zijn, wees dan vrijgevig in de liefde, liefkozing, lust en intimiteit. Het is het verschil tussen vriendschap en geliefden. De beste manier om zijn mannelijkheid aan te moedigen is door jouw vrouwelijkheid te vieren. Gooi je legervest af en toe even in de wilgen en stap in jouw zachte, minnelijke, gracieuze kant.

Ik weet dat onze maatschappij ons aanmoedigt om stoer en kordaat te zijn. Maar onbevangenheid is aantrekkelijk zodra jullie met elkaar zijn. Mannen vinden het een waar paradijs als jij zomaar een dansje doet, zingt of je handen in de lucht gooit. Maar gebruik ze wel. Stel grenzen en zorg dat je wat standaarden ontwikkelt voor jezelf. Laat het weten zodra jij het ergens niet mee eens bent. Een flinke korte discussie of een scherpe opmerking laat hem trillen op zijn grondvesten. Hard nodig af en toe.

Heel simpel en ontspannen eigenlijk, toch? En dan ellenlang praten over de diepe roerselen met: Ga ook op gezette tijd weg. Er is meer in het leven dan een man fijnknijpen in liefde. In ieder geval niet voor extended romance. Zo denken wij ook over nepjongens, toch? Neem maar van mij aan: Een meisje dat zichzelf in de hand heeft en die niet hysterisch wordt als haar mascara een tikkie is uitgelopen.

...

Ontvang hem zodra je weet dat hij aanhoudend is. Zijn liefde laat hij zien in daden. Luister naar zijn verhalen. Jouw liefde is ontvankelijkheid. Zodra hij bij jou wil zijn, wees dan vrijgevig in de liefde, liefkozing, lust en intimiteit.

Het is het verschil tussen vriendschap en geliefden. De beste manier om zijn mannelijkheid aan te moedigen is door jouw vrouwelijkheid te vieren. Gooi je legervest af en toe even in de wilgen en stap in jouw zachte, minnelijke, gracieuze kant. Ik weet dat onze maatschappij ons aanmoedigt om stoer en kordaat te zijn. Maar onbevangenheid is aantrekkelijk zodra jullie met elkaar zijn. Mannen vinden het een waar paradijs als jij zomaar een dansje doet, zingt of je handen in de lucht gooit.

Maar gebruik ze wel. Stel grenzen en zorg dat je wat standaarden ontwikkelt voor jezelf. Laat het weten zodra jij het ergens niet mee eens bent. Een flinke korte discussie of een scherpe opmerking laat hem trillen op zijn grondvesten. Hard nodig af en toe. Heel simpel en ontspannen eigenlijk, toch? En dan ellenlang praten over de diepe roerselen met: Ga ook op gezette tijd weg.

Er is meer in het leven dan een man fijnknijpen in liefde. In ieder geval niet voor extended romance. Zo denken wij ook over nepjongens, toch? Neem maar van mij aan: Een meisje dat zichzelf in de hand heeft en die niet hysterisch wordt als haar mascara een tikkie is uitgelopen. Hij kijkt wel degelijk of jij voor hem kan zorgen en hij zal uiteraard voor jou zorgen. Stiekem kijkt hij of jij de moeder van zijn kinderen kan worden. Hij wil trouwens veel liever dat jij zorgzaam BENT dan dat je de hele dag zegt hoeveel je van hem houdt.

Pamper hem als hij ziek is, verras hem af en toe, luister naar zijn verhalen, laat zien wat je aan hem wil vertellen want dit is precies waar hij naar op zoek is: Comfort, intimiteit, verbondenheid en zijn vrijheid om te jagen. Heb je een vraag over relaties, lichaam, geld, het leven, werk of andere dingen? U do not know what special things u got until u lose thm!

Na 4 jaar geven we ons sexleven nog steeds n Ik las dit artikel en ben er helemaal mee eens! Bad-boys, daar val ik op. Aan lieve jongens heb ik niet zoveel.. Een jongen moet wat tegengas geven! Bad-boys zijn zeker van zichzelf, vaak egotrippers en verdomd sexy met vaak een lekker lichaam. Ik geloof in lust op het eerste gezicht, maar zeker niet in liefde op het eerste gezicht. Helaas is het wel zo dat de relaties met dit type man niet voor lang zijn…. Helemaal eens met Valerie. Ik val juist op lieve mannen die romantische zijn en rustig, wat wil je nog als je vriend je een compliment geeft wees er blij mee niet je buur jongen komt je complimenteren waarmee niks hebt toch.

Aan relaties moet je werken zoals aan alle relaties die je hebt ouders broers, zussen etc. Maar ja we zijn mensen fouten kan je maken anders leer je het nooit. Maar ook niet zo een fout maken dat je later na 5 jaar weer terug komt dat is gewoon schandalig te doen al ben je een man of vrouw zijnde.

Heb het artikel met veel plezier gelezen en kan mezelf hier volkomen in herkennen. Eigenlijk had ik het stuk ook zelf kunnen schrijven. Ik heb dan ook het geluk dat ik een man heb die aan het volgende profiel voldoet: Ik ben ook één van die lieve jongens. Mijn ex-vriendin klaagde steen en been over haar vorige relaties, maar ik heb haar moeten laten gaan toen ze zich na 2 jaar blijkbaar té comfortabel maar verveeld nestelde.

Haar exen hadden haar bedrogen, geslagen, … en bij mij kon ze daarover niet klagen, en moet nou net dàt het probleem wezen bij dat soort vrouwen. Als ze dat naar hun vriendinnnen, ouders, … niet kunnen profileren, voelen ze zich slecht.

Veel succes gewenst met jouw relatie, Valerie, en je geeft mij hoop opdat er misschien nog wel een vrouw zou zijn die een brave jongen als jouw vriend en ik , ziet zitten.

Als ze geen medelijden kunnen opwekken over hoe slecht ze wel niet door hun partner worden behandeld, dan kunnen ze daar niet mee om.

Ik had vroeger een winkel, en daar kwam een vrouw die zichzelf achteraf wist ik dat pas , geschminkt had alsof ze werd mishandeld. Steeds veinsde ze spontaan dat ze tegen een deur was gelopen, in de hoop dat we dat dan niet zouden geloven… enfin, typisch.

Veel van die vrouwen doen dat ook onbewust foute mannen vinden — er zijn ook veel foute vrouwen — maar goed. Verveling zit vaak achter de hoek te luren. En dat hoeft niet seksueel te zijn. Zoals gezegd, de uitdaging, niet met sleur kunnen omgaan in een relatie, en het missen van de support die medelijden met zich meebrengt. Bad boys zijn verdomd aantrekkelijk…ze ogen zelfverzekerd maar zijn volgens mij hardstikke onzeker om zich te binden aan iemand.

Tijdverspilling dus voor vrouwen want huisje boompje beestje kan je niet verwachten van zo een vent. Lieve jongens zijn dus wat in het voordeel in dit opzicht…maar ik denk dat jongens op moeten passen en niet TE lief moeten zijn. Je kan lieve woorden ook op een beidehante toon overbrengen aan een vrouw dus mannen moeten gewoon creatiever zijn met de praatjes, dan denk ik dat een relatie niet zo snel saai wordt. Ik ben van mezelf heel rustig, aardige en teruggetrokken jongen.

Eigenlijk een typisch voorbeeld van een lieve jongen. Ik heb ook zeer grote moeite om een vriendin te vinden terwijl een paar jongens die ik kan met de grootste gemak vrouwen krijgen.

En waarom omdat ze vrouwen als stront behandelen. En het vervolg daarvan is dat mijn haat naar vrouwen steeds groter wordt.

Ik ben nu op het punt dat ik alle vrouwen zie als gestoorde onstabiele kut wijven. Psychopaten worden niet geboren ze worden gemaakt door vrouwen.

Ik kan mij volledig aansluiten bij Giovanny. Ik ben nu 28, heb een goede vaste job, ben lid van 2 verenigingen en kan ook geen vriendin vinden. Ik heb het eigenlijk opgegeven en heb me erbij neergelegd dat ik eenzaam zal sterven. Soms denk ik wel wat is er mis met mij, zijn er dan geen aardige vrouwen?

Ik heb eigenlijk net als Giovanny mijn respect verloren voor vooral jonge vrouwen jaar en begin hen ook stilaan te haten om wat ze zijn. Ik ben ook al een paar keer gedumpt omdat ik te lief was.

En dat doet heel erg veel pijn. Je doet nix verkeerd,maar je bent te lief zeggen ze dan. Paar weken later hebben ze dan een ander en vertellen overal dat ie zo lief is.

Snappen jullie het nog? Dan ook nog lekker zoenen recht voor mijn gezicht…Ik vermaak me wel hoor alleen maar had liever een fijne relatie met een lieve vriendin. Ik hoop het heel erg. Als je echt verliefd bent, ben je te lief. Als je alleen maar sex wil, kom je sowieso als een bad boy over, en ben je aantrekkelijker. Iedereen heeft dus beide in zich.

Maar als je ooit sex hebt gehad met iemand die echt verliefd op je is. Dat geeft toch ook echt iets extra. Ik begrijp er ook niks van waarom vrouwen niet voor mannen gaan die alles voor ze over hebben.

Ik begrijp mezelf daarmee dus niet. Ik had zo een man. Lief, zorgzaam, attent, knap….. In eerste instantie dacht ik: Maar uiteindelijk gaat het mis.

Ik denk dat het ook komt omdat hij te graag voor mij wilde zorgen, terwijl ik een zeer zelfstandige en onafhankelijke vrouw wil zijn. Dat is de grote verandering in de maatschappij. Mannen willen zorgen, man zijn. Vrouwen hebben dat niet echt meer nodig in de maatschappij. Ze zijn zelfstandiger geworden. Mijn vorige vriend was erg mannelijk, afstandelijk, zelfs bot soms. Dat vind ik erg aantrekkelijk. Ik wil dat eigenlijk niet, masr hoe kom ik er van af?

Je mag toch niet iedereen zomaar over dezelfde kam scheren? Ik wil alleen maar zeggen, niet iedereen valt op iedereen. Zo valt geen enkele van mijn vriendinnen op hetzelfde type man. Ik val op lieve jongens. Of het nu de man of de vrouw is. Het beste is om de rekening te delen. Als een man mij alles laat betalen, is dat de laatste keer dat hij me zag. Ach weet je, het ligt allemaal aan de persoon zelf.

Deze discussie is gebaseerd op een zeer globale kijk op de relatie tussen man en vrouw. Laat ik eerst mezelf een beetje voorstellen. Ik heb een vriendin en doe mijn uiterste best om het haar naar haar zin te maken!

Maar juist hierom loop ik altijd het risico om een uitbrander te krijgen, waarschijnlijk kennen jullie het wel. Ik ervaar altijd dat als je te lief bent, een meisje het voor elkaar krijgt boos op je te worden ze verzinnen altijd wel een reden. Het gekke is echter, dat wanneer je tegenspreekt en bot doet tegen je vriendin… je merkt dat ze er alles aan doet om het goed te maken. Je weet wat ze zeggen: Ik denk dat mannen over het algemeen sneller vallen op vrouwen die op foute mannen vallen. De vrouwen die zelf een stout kantje hebben.

En de mannen die die vrouwen kunnen krijgen zijn foute mannen. Al dat gezeik wat een vrouw wel en niet prettig vindt. Ik kom veel liever een vrouw tegen die doet wat ik prettig vind! Voor elk potje een deksel, en Peter laten we geen potjes en deklsel gaan viesmaken. Wat je zelf niet hebt, heb je meestal afkeer van. En dat werkt beide kanten op. Spieren willen hersenen en hersenen willen spieren. Komt er ook nog bij kijken dat het voor het gezichtsveld van een vrouw vrij bepalend is hoe ze zich voelt menstruatie, zwanger, veilig enz.

Laat elkaar in waarde, zeuren of afgunst tonen is zonde van je energie. Steek je energie in wat je wilt. Ik was eerst de lieve jongen tot 20 jaar , voelde daarna gewoon de drift om plat gezegd, veel te neueken. Heb ik gedaan, sportschool, reizen en de bad boy uithangen. Nu ben ik bijna 27 en voel de urge meer veranderen in een vaste partner willen. Geen idee hoe ik nog meer verander.

Laat dingen gewoon zijn loop en voel zonder te oordelen. Het probleem die hier omschreven word, komt me bekend voor. Ik heb zelf aardig wat relaties gehad, ze liepen allen uit op een teleurstelling. Ik moet zeggen, ik ben zelf een doorzetter als t gaat om een relatie. Het is misschien raar en vreemd gezegd, maar juist mijn ervaring tijdens een relatie is dat ik maar één verlangen had, mijn eigen vriendin.

Ik had ook totaal geen neigingen om een verlangen te leggen naar een ander vrouw. Want in de zin van relaties ben ik zelf ontzettend trouw. En het eerste gebod en eerste wet dat ik mezelf van af jongs af aan heb aangeleerd is; wie een relatie heeft of getrouwd is hoort niet met verlangen naar een ander te kijken, maar naar alleen naar zijn of haar eigen geliefde. Ik heb zelf een goede kameraad gehad die had een vriendin maar mocht graag met fantasie naar andere meiden kijken, m.

Dit was altijd al van af jongs af aan mijn gedachten geweest. Al vanaf mijn 17e verlangde ik om een eigen gezin te stichten. Ik ben al van mijn jonge jaren iemand geweest die serieus is ingesteld. Het is niet iets dat blijkbaar van deze tijd is.

Maar wat ik wel geleerd heb is dat jongens zoals ik eigenlijks niet in trek zijn of alleen maar tijdelijk in trek zijn. En soms doet het me wel eens zeer, als ik soms om me heen zie, hoeveel mannen van mijn leeftijd al een vrouw en kind hebben, en dat ik het niet kan krijgen. Puur omdat ik simpel weg te anders ben.

Ja, dat zijn van die dingen waarvan ik denk; waarom? Maar goed, het zijn maar van die dingen die ons doen leren van het leven. Wat ik geleerd heb is dat je niet op je gevoel moet leven, maar op de wijsheid dat je hebt gekregen door de jaren heen. Want gevoel kan niet denken en zien, verstand kan denken en zien. Gevoel kan enkel voelen en reageren. Dat is wat ik geleerd heb, om deze beide dingen gescheiden te houden. Mensen spreken te gauw over geluk, maar geluk bestaat niet, als je verder er bij na denkt.

Namelijk; als je niet goed genoeg bent of als er op je uitgekeken is, is dat stukje geluk weg. Geluk is zo dun als een blad van een boom, en bij bepaalde jaargetijde vallen die bladeren van de bomen af, door de wind. En de oppervlakte van een blad kan enorm groot zijn, maar dat weerhoudt de wind niet om die bladeren doen af waaien van de boom. Zo is het ook met liefde, de oppervlakte kan enorm groot zijn, vergelijk die oppervlakte maar als een bepaalde tijd waarin twee geliefden van elkaar houden.

Maar het probleem is met mensen dat zij niet beseffen dat ware liefde ook gevolgen met zich mee brengt. Namelijk, elkaars karaktereigenschappen, daardoor raken mensen al snel op elkaar uitgekeken.

Dat is het probleem vandaag de dag. Het draait niet meer om wie ze geven maar om wat ze geven en om wat hun ogen zien. Maar liefde en tegenspoed zijn 2 dingen die je niet van elkaar kunt afscheiden. Tegenspoed is namelijk ook gebaseerd op momenten dat gevoelens voor elkaar dreigen weg te gaan, hoe sterk is men dan nog?

Is de liefde dan nog zo sterk in jezelf, is je liefde nog zo echt in jezelf? Ik betwijfel het bij velen. Juist in die tegenspoed moet er gestreden worden voor elkaar, dat is toch datgene wat je vanaf het begin in een relatie als hoofddoel zag? Je doel was toch om voor altijd bij hem of haar te blijven?

Liefde betekend namelijk ook strijden voor elkaar, elkaar geven zonder iets terug te hoeven verwachten. Terug verwachten is ook een menselijke ziekte. Wij verwachten altijd iets terug als we iets voor een ander hebben gedaan.

Dat is ook het probleem in vele relaties. Er word vandaag de dag ook teveel verwacht van elkaar, soms het alleen maar geven zonder dat je er iets op terug krijgt. Liefde is immers gebaseerd op wat je geeft aan je geliefde zonder iets terug te verwachten?

Je geeft namelijk liefde. En liefde verwacht niks terug, dat is wat ik ken. Ik heb veel gegeven zonder iets terug te verwachten, ik heb ook nooit veel terug gekregen. Maar ondanks dat, dat ik niks terug heb gekregen ben ik blij dat ik wel gegeven heb.

Daarmee heb ik als t ware een blauwdruk achter gelaten in al die relaties die ik heb gehad, dat zal ook een soort aandenken van hun blijven. En waren er maar zoals valerie, zij spreekt woorden die op mijn hart liggen. Ik lees het nu pas, maar zij heeft procent gelijk. Wat is het fijn om een keer een meid zo te zien praten, die is teminste trouw. Hoeveel kerels en hoeveel vele vrouwen zijn ontrouw? Ze kunnen maar een voorbeeld nemen aan valerie.

Wat zij schreef ontroerde mijn hart van blijdschap, waarom? Omdat er zo weinigen vrouwen zo denken, dank je wel, valerie voor je goede reactie. Maar die justice geldt alleen voor hem zelf. Wat had ik veel gevoel voor deze man, gevangenisbewaarder, had veel last zei die, van pijn, verdriet en tegenslag, onrecht wat hem vaak werd aangedaan.

Dat voelt ie, maar wat ie een ander aan doet niet. Lacht zich dood om al die smsjes. Ondertussen zielige verhalen dat hij zijn ouders is verloren, veel onrecht wordt aangedaan. Maar wat denk je, meneer is ook in Brazilië geweest, in Thailand, je kunt raden wat hij daar deed.

En altijd zonder condoom, hij weigert iets te gebruiken, daar moeten de vrouwen maar aan denken. Ik probeer nog steeds contact te krijgen, hij reageert nergens op,kreeg na 6 weken een mail van hem dat hij zei nog steeds voor me te voelen en zijn meisje nog ben. Maar reageren, nee dus. Hij is allang weer met andere vrouwen in de weer, kon ik hem maar stoppen, vind het erg voor al die anderen.

Op de datingsite noemde meneer zich saint diablo, wat betekent heilige duivel, denk toch dat ie niet spoort, schizoide persoonlijkheid denk ik. Maar vind het zo rot voor mezelf, ik kan hem niet los laten, vind het zo zwak van mezelf, heb zoveel gevoel voor hem, maar ik moet los want voor hem besta ik allang niet meer, mensen betekenen voor dit soort lui niets…..

Heel vreemd ik was al nooit het lieve type,, en meisjes noemden het ook vaak het type badboy en toen ze wisten dat ik was opgepakt en in de gevangenis had gezeten waren ze helemaal wild. Nu heb ik het roer andersom gegooid ben eigenlijk gewoon lief nu haha en nu zien ze me lang niet meer zo zitten al eerst!! Kijk, ik ben zelf een simpele ziel, die zich niet mooier voordoet dan dat ie is. Ik ben geen brede stoere kerel, waarvan vele vrouwen er toch van dromen.

En dan komt er een simpele ziel als ik voor hun staan, en ik word meteen afgewezen, daarnaast durfen sommigen mij ook nog even te beledigen, ok niets. Maar mijn moeder zei altijd: Een knappe vent heeft 1 vrouw niet alleen, teminste niet altijd.

Er zullen zeker wel knappe kerels tussen zitten die het wel goed bedoelen en trouw zijn naar hun vriendin toe, en dat is ook zo met vrouwen. Maar toch het gevaar met een knap iemand van uiterlijk heb je over t algemeen nooit voor je alleen. Ik ben vaak afgewezen, en als ik een vriendin had dan was het even en dan was bij hun de vlam alweer over. Ik heb vele moeites in relaties gestopt, en het heeft me nergens naar toe geleid.

Daarom heb ik mezelf ook voor genomen om nu zelf niet meer de stap te doen om zelf nu de moeite te doen, laat het nu maar eens van de andere kant komen, en zo moet jij ook denken, Chontall. Laat die kerels maar eens vechten en zie daarin of ze het echt waard zijn, ik noem zoiets beproeving. Beproef de persoon die voor je staat voordat je ermee in zee gaat.

En vanuit die beproeving ontdek je of hij het echt meent en eerlijk is, of dat het een leugenaar is en het niet echt met je meent. Beproeven kun je op verschillende manieren, het zij door praten, het zij door te luisteren naar die persoon.

En als je een beetje onderscheid hebt tussen echtheid en bedrog, tussen waarheid en leugen, dan zul je ontdekken of deze persoon echt degene is zoals hij op dat moment zich voor doet. Kijk lieve Chontall, leugen en waarheid liggen heel erg dicht op elkaar.

Mensen weten en begrijpen vaak niet wat bedrog nou precies in houd. Bedrog is namelijk iets dat gepaard gaat met een vleugje echtheid. De leugen gaat gepaard met een vleugje waarheid, want in ieder bedrog en ieder leugen zit een schrijntje van waarheid in. Als je deze dingen weet, dan ben je er zo uit of je met een goede jongen te maken hebt of met iemand die slechte bedoelingen heeft.

Ik weet zelf wel hoe vele kerels in elkaar zitten, ze doen zich mooi voor om iemand voor zich te kunnen winnen, en als ze uiteindelijk diegene eenmaal hebben, dan pas begin je te ontdekken wat hun ware aard is. Ik heb geleerd dat je niet een vrouwenhart behoord te winnen als een man, je kan het gewoon weg niet winnen, want een vrouwenhart is geen prijs, het is gunst, het is een gift die vrijwillig gegeven behoord te worden door de vrouw zelf. Laat je nooit om praten door mooie praatjes van jongens, want ze zijn soms zo misleidend, op het stuit zie je t misschien niet, maar naderhand begin je pas te ontdekken wat voor jongens het eigenlijks werkelijk zijn.

Jouw hart is iets dat jij geeft aan iemand waarmee jij een gelukkig leven mee op wilt bouwen. Jij verwacht dat die persoon zich zelf is, want dat is namelijk ontzettend belangrijk. En juist dat een jongen zichzelf durft te zijn, dat moet de sleutel wezen tot je hart. Ik heb geleerd dat ik het hart van een vrouw niet kan winnen, al proberen vele kerels dat wel, maar dat zijn meestal indringers die meestal uit zijn om te roven op wat er in je hart zit. Maar iemand die zichzelf durft te zijn, wint het hart niet van een vrouw door het tot zich te winnen, maar door de sleutel ervan te ontvangen waarmee hij toegang krijgt tot je hart.

Hij hoort namelijk in jouw hart te gaan wonen, en jij in de zijne. Dat is pas de ware liefde waarover ik spreek. En een vrouwenhart is geen eigendom, nogmaals het is een gunst en het is een gift, die alleen door een gegeven sleutel van een vrouw, gegeven kan worden uit vrije wil en verlangen van de vrouw zelf.

Maar die liefde zie je niet meer in deze maatschappij. Omdat iedereen naar zichzelf toe gericht is. Ben zelf een filosoferend type, en om dit te lezen was zeer interessant. Wat ik daarmee bedoelde is dat een langdurige relatie vergelijkbaar is aan de opppervlakte van een blad van een boom. Oppervlakte kan enorm groot zijn, langdurigheid van een relatie kan enorm groot zijn, totdat het van de boom afvalt. Ik ben zelf geen fylosoof, en ik hou me daar zelf persoonlijk ook niet mee bezig.

Ik ben zelf een gelovige, een christen. Ik denk zelf altijd vanuit de Bijbel. Daardoor kom ik ook heel anders over voor velen, zowel in mijn spreken als in de stukken dat ik typ. Ik hou er gewoon simpel weg niet van dat mensen zich anders voordoen in het begin van een relatie, dat was mijn uitgangspunt een beetje. Er is zeker een manier om van die trekken af te komen. Juist door jezelf daarin over te geven. Let niet op hoe andere vrouwen zelfstandig zijn in de maatschappij, want ook dat heeft een gevolg.

Ik zal je heel fijn uitleggen hoe dat kan. Vandaag de dag begint men al heel vroeg aan kinderen, als we spreken over leeftijden tussen 18 en Ze gaan samenwonen of trouwen wat ik nog beter vind , ze beginnen aan kinderen en vervolgens hebben ze hun eigen gezin.

Vooral wat ik hier in de buurt zie is dat heel veel van jonge leeftijden die al kinderen hebben, ook na een aantal jaren bij elkaar weg gaan. Een grote pijn en leegte, en kinderen die daaruit zijn ontstaan zijn meestal de dupe van die pijn en leegte. Redenen dat er zou kunnen zijn is dat er geen liefde meer is voor elkaar, er is geen houden van meer onder elkaar, dat is de grootste oorzaak dat mensen al snel uit elkaar, het is vandaag de dag ook de trend geworden om daarmee dan maar uit elkaar te gaan.

Dat is een grote fout die men maakt. Want liefde en van elkaar houden is voor altijd bedoelt en niet voor even, dat houd in dat gevochten moeten worden, ook wanneer de liefde en het houden van dreigt weg te raken, juist dan zijn het momenten van tegenspoed. Wat gebeurd er vervolgens als mensen uit elkaar gaan, wat vandaag de dag ons normaal is geworden. Ze blijven dan alleen over. En juist wanneer een vrouw voor het eerst er alleen voor staat om een kind alleen op te voeden na een scheiding, dan komen er al heel veel complicaties bij kijken.

Namelijk; hardheid, en zelfstandigheid. Ze beginnen te proeven van de zelfstandigheid, en zagen daarmee in dat zij het ook zelf best wel alleen af kunnen. Deze gedachte is langzamerhand in deze maatschappij gekomen, en het is er zodanig ingeslopen dat het ons zelfs normaal is geworden. Deze soorten gedachten is ook ingeslopen onder de jongeren die geen kinderen hebben en nooit hebben samengewoond of getrouwd geweest, ze beginnen te zien hoe een alleenstaande vrouw het voor elkaar krijgt om samen met het kind verder te gaan.

En juist daar begint ook de ellende. Eerlijke mannen zijn heel erg zorgzaam, ik sluit mezelf daarbij buiten omdat ik een hekel heb aan hoogmoed, ik neem als voorbeeld mijn broer, hoe hij staat voor zijn gezin, ik zie het als een wonder. Gelukkig is zijn vrouwtje die evenoud 26 jaar oud als mij is, van de oude stempel om het zo maar te zeggen. Maar ze waardeert het zo ontzettend hoe er voor haar is maar ook voor de drie kids die zij samen hebben.

Zij zijn getrouwd vorig jaar, maar ze zijn nog even gelukkig, hun liefde is nooit anders geweest. Ik kom er zo nu en dan. Maar hun liefde blijft vers ondanks de struikelingen die ze maken in hun huwelijk. Zij vechten namelijk voor elkaar en voor hun kinderen, want vandaag de dag moet je vechten om bij elkaar te blijven, want de kilheid der liefde slaat zomaar toe en daarin moet men bewapend zijn.

Zijn vrouw is afhankelijk van hem, maar ik zie juist dat het toch gezegender uit pakt, dan wanneer je als man en vrouw ieder zijn eigen gang maar gaat, want dat zal zeker rare gevolgen met zich mee brengen, namelijk; verdeeldheid in een relatie of huwelijk, en daarbij zal de communicatie ook weg trekken.

Huwelijken vandaag de dag zijn niet meer gebaseerd op gezonde fundamenten. Huwelijken in deze tijden hebben geen vaste en gezonde fundament meer. Want de kennis der liefde is er niet meer. Want de hoogmoed is degene die daarbij de grootste oorzaak is van al die scheuringen van huwelijken en relaties. Daarom zie je dat relaties en huwelijken vandaag de dag steeds minder standvastiger zijn geworden, al zijn er wel standvastige huwelijken en relaties, maar buiten dat om zijn er wereldwijd teveel die naar de knoppen gaan en vaak op een onnodige manier, en dat grotendeels door gebrek aan communicatie.

Een vrouw is niet ondergeschikt aan een man, maar het gaat er gewoon om dat er één is die eindbesluiten neemt. In mijn geloofsleven heb ik geleerd wat een taak is van een man. Een man is de hoofdpriester in een gezin. En ik zie meteen al tegenstrijdige partijen die dit leven, maar laat me uitspreken, aub. Een man die behoord te functioneren als een priester in een gezin is niet gebaseerd om de baas uit te hangen over zijn gezin.

Een man mag geen baas zijn over zijn vrouw. Een man is een priester, en een priester dient degene die hij lief heeft, zijn gezin dus. En wanneer dient een man zijn gezin? Door zijn verantwoording te nemen, door aandacht en tijd met zijn gezin door te brengen. Door zijn liefde te blijven geven aan zijn vrouw en kinderen. Een man behoord ook daarin de klappen op zich te nemen die een gezin kan overkomen.

Hij hoort als een onderpand te wezen voor zijn gezin. Ik zie daarin dat weinig mannen daarin hun verantwoording nemen, omdat het teveel kost van hunzelf. Daardoor zie je dus dat heel veel mannen hun verantwoording niet volledig op zich nemen, daarbij komt dat vele vrouwen het alleen moeten doen in de opvoeding van hun kinderen, daardoor ontstaat er dus verdeeldheid in een gezin. En dat kan uitlopen tot een scheiding. Er is geen ontferming meer vandaag de dag om elkaar.

Er is meer verdeeldheid dan eenheid. De vrouw gaat haar eigen gang, en de man gaat zijn eigen gang, waardoor ze samen niets meer doen, hun besluiten worden niet meer met elkaar overlegd.

De man gaat naar de winkel, en zijn vrouw gaat naar een vriendin. Er is geen samenwerking meer in een relatie. En hoemeer men dit toelaat in een relatie, hoe hoogmoediger dat men word. Liefde betekend ook samenwerken. Trouw wezen aan elkaar betekend samenwerken met elkaar, in liefde. Maar kennen wij dat vandaag de dag nog? Nee omdat het voor velen ouderwets klinkt, dus daarbij gaan ze toch hun eigen gang, en tot het eindpunt nadert van hun relatie zien ze toch dat hun wegen niet hebben gewerkt.

De meeste mensen zijn beschadigd geraakt door slechte exen, blijf dan gewoon lekker alleen. Bij mij klopt dit helemaal niet ik heb liever een jongen die lief is en toont wat hij voelt dan een jongen die mij aan het lijntje houd en de bad boy speelt! In alle eerlijkheid en zonder arrogantie: Kom ik een café binnen, dan zie ik de blikken van dames op mij vallen.

Ik ben welbespraakt, niet overmatig bedeesd, sympathiek en jammer genoeg ook nogal lief en introvert. Zoals zoveel lieve jongens heb ik veel vrouwelijke vriendinnen zoals in: Ik heb mezelf wat klootzakkerig gedrag moeten bijbrengen om mijn situatie een beetje te wijzigen.

Het heeft lang geduurd en succes is niet altijd gegarandeerd, maar voor mij was het een noodzakelijke stap. In essentie komt het erop neer niet te aanhankelijk te zijn, jezelf op te stellen als iemand die volstrekt onafhankelijk is. Je mag complimentjes geven, maar met een air alsof je er niks voor terug wil. Bedelen om liefde is een afknapper! Neen, totale onafhankelijkheid en een snuifje onverschilligheid , dat is wat je moet uitstralen. Ik weet het, wanneer het niet in je aard ligt, dan kan dit bijzonder vermoeiend zijn.

Je moet een toneeltje opvoeren. Natuurlijk zullen er ook dames zijn die het meer hebben voor lieve mannen, maar ze zijn danig in de minderheid. En vergeet het cliché dat het de mannen zijn die jagen! Het is uw taak, beste mannen, de vrouwen op u te laten jagen. Dat is volgens mij de kern van de zaak. Laat haar het grote werk doen. Doet ze het niet? Op naar de volgende. Ook ik kan me hier totaal in vinden. Altijd moeite gehad met meisjes geintresseerd te houden terwijl ik van mezelf weet dat ik er goed uit zie, grappig en charmant ben.

Voor een avond meisjes regelen is geen probleem maar als ik meer wou was het altijd dat ik inderdaad te schattig ben.. Totaal het roer om gegooid. Minder mijn gevoelens uiten, minder aandacht besteden aan meisjes, af en toe ook gewoon beledigen en stuk minder aardig zijn. Deze zei vertelt hoe veradelijk de gevoelens zijn en de gevolgen. We zouden allemaal nuttige dingen uit dit boek kunnen leren.

Het is misschien oud maar het is allemaal waar. Er is idd veel beeldspraak maar met hulp kom je ver. Het gaat er niet om wie of wat een vrouw is, maar om haar instincten. Een vrouw heeft nu eenmaal graag de holbewoner die een sabeltandtijger de hersenpan inslaat als het nodig is. Dat diezelfde holbewoner ook de vrouw er van langs geeft als ze de biefstuk verkeerd heeft voorbereid neemt ze op de koop toe.

Zelf ben ik lief. Ik houd van diepte en hersenloze fun. Maar voor onbekenden ben ik ondoorgrondelijk. Komt omdat ik niet durf te laten zien dat ik echt lief ben. Daarnaast ben ik niet zelfverzekerd wat vrouwen betreft en zeker niet knap. Ik krijg complimenten over mijn kleding en ik ruik altijd lekker. En ik krijg complimenten over mijn persoonlijkheid als ze eindelijk doorhebben waar ik voor sta. Maar dat is alleen goed genoeg om een vriend te worden.

Vrijen zit er niet in. Ik geloof niet dat ik een vriend van een vrouw kan zijn zonder seks. En ik heb er ook geen behoefte aan, hoewel ik vaak de vrouwelijk input mis.

Je leert er veel van en het prikkelt. Maar ja, als het klikt dan wil ik haar doen. Dus wat ga ik doen? Tegenwoordig doe ik mij anders voor. Alsof ik een gezellige prater ben. Alsof ik haar maar een beetje wil.

Alsof ik goed luister ik ga af op gevoel i. Ik vind het niet leuk maar wat moet dat moet. En dan maar hopen op succes zonder een lekker bekkie en dat zelfverzekerde te hebben. Ik had al succes met mijn nieuwe benadering.

De klik herken je aan de ogen die je blijven volgen. Ik moest wel teruglopen omdat ze door wilde kletsen. Uiteindelijk heb ik het verknald maar ach… bij wijze van oefening was het goed genoeg. Maar ik walgde eigenlijk van de situatie. Ze was namelijk niet geïnteresseerd in mij maar in de bevrediging van haar instincten. En dat is iets heel anders! Maar ik ga door met mijn nieuwe benadering.

Het gaat nu nog hakkelend maar komt wel goed. Ik moet een manier vinden om te vertellen dat ik gek wil doen. Spontaan reizen, dingen verkennen. En zo heb ik zelf ook wat.

Het is geen kwestie van elkaar veroordelen. Zo hebben we allemaal wat. Het is een raar spel en ik kijk met plezier uit naar mijn nieuwe uitdaging om het anders te doen.

Maar soms is het moeilijk. Ik wil dat ze accepteren dat ik lief ben, en dat ik moeite voor haar wil doen en dat ik het leuk vind om dat te doen, al is het voor even. Juist je anders voor doen is verkeerd. Ik zie veel mannen die zich tijdens eerste ontmoeting zich zelf niet zijn en altijd anders overkomen dan dat ze werkelijk zijn.

Ze doen zich specialer of stoerder voor, en eenmaal dat een jongen relatie heeft met een meid, gaat die meid langzaam ontdekken hoe zijn werkelijke aard is, want dan gaat het aardig zijn van een man al snel weg, vooral wanneer men al snel in bed duikt…. Blijf gewoon in wie je werkelijk bent. Ik word vaak afgeschreven omdat ik mezelf ben, maar mijn zelf zijn laat ik niet verkwanselen omdat vrouwen mij niet interessant genoeg vinden.

Ik zal nooit proberen een vrouw tot mij te winnen, want een vrouw is geen prijs. Zij moet zelf aangeven dat zij iets in me ziet, ik ga een vrouw daarin niet op aandringen. Kim is gwoon een zieke vrouw. Ze wil een foute man. Mag je trots op zijn. Dat betekent dat ze geen eerlijke relatie wil. Maar na jaren wel klagen dat ze verkeerd wordt behandeld.

Het is niet dat ik een man wil die naar andere vrouwen kijkt, me niet belt, me slecht behandelt, maar wat ik wil is spanning en passie en aantrekkingskracht. Omdat ik niet het meisje wil zijn die een jongen afwijst omdat hij te lief is probeer ik nu een relatie met hem aan te gaan, maar het is moeilijk voor me omdat hij zo lief is dat het soms meer lijkt alsof ik met mn broertje zit.

Hij heeft ook een onzekere houding, en ik merk dat ik hem veel leuker en aantrekkelijker vind op de momenten dat hij zelfverzekerd is. Je kunt het wel proberen maar het zal niet slagen, dat kan ik je nu al verzekeren. Ik leer soms veel van het leven, ik leer veel van andere mensen en niet in de zin dat die mensen mij iets bewust leren. Ik leer van hun door de mensen te observeren in hun doen en laten, in hun karaktereigenschappen. Het probleem is dat vele relaties naar de knoppen gaan is dat er geen gezag meer is in een relatie of huwelijk.

En ik bedoel dan niet die gezag van baasje spelen, maar het gezag van je verantwoordelijkheid die je draagt. Dit word dikwijls vergeten waardoor vele relaties snel naar de knoppen gaan. Ik ervaar aan jou dat jij je relatie vooral op je gevoel wilt beleven. Maar dat is niet alles. Een relatie, oftewel; voor iemand kiezen is een keuze waar je zelf voor kiest, en dan moet je er ook voor staan. Het probleem van vele mensen is dat zij hun gevoel te snel najagen.

En geloof mij… ons gevoel bedriegd ons gauwer dan dat wij denken. En dat komt omdat de meeste mensen in hun huwelijk of relatie hun gevoel najagen.

Want we willen immers een goed gevoel hebben, want dat moet toch bevestigen dat het goed zal komen? Maar het tegendeel is waar. Je kiest voor iemand, dat doe je met je verstand en niet met je gevoel. Maar weinig mensen werken daar aan. Huwelijk en relaties gaan massaal kapot, ik zie dit zovaak om mij heen. Ik ben zelf een vrijgezelle persoon.

Na een aantal keren bedonderd worden heb ik besloten om er eerst maar een punt achter te zetten, met het zoeken naar een vrouw. Dit is een keuze die ik maakte met mijn verstand. Mijn gevoel zegt dat ik graag weer een vrouw wil.

Als ik om me heen zie hoeveel mooie vrouwen er om lopen, ja… dan zegt mijn gevoel van; goh ik mis het toch wel. Maar dan rijst de vraag? Volg ik het gevoel dat gebaseerd is op blindheid, of volg ik mijn verstand dat gebaseerd is op ervaring, kennis en inzicht? Ik volg liever mijn verstand. Maar goed… vandaag de dag wil iedereen een relatie dat vanzelfspreken gemakkelijk zal zijn. Maar helaas, die relatie bestaat niet. Je moet als man en vrouw, als vriend en vriendin eraan werken om een relatie goed te houden.

Daarvoor is geduld en passie voor genegenheid en tederheid nodig. Spanning is enkel een gevoelsbelevenis die eigenlijks alle keren weer gevoed moet worden, ik vergelijk dat als een drugs of drankverslaving.

Maar dan komt de vraag weer naar boven: Liefde is gebaseerd op vechten en strijden voor elkaar en niet tegen elkaar wat vandaag de dag wel veel gebeurd. Liefde betekend ook de tegenspoed aanvaarden. Wat is die tegenspoed? Juist wanneer gevoelens dreigen weg te raken is het nodig om te vechten, te vechten voor elkaar. Liefde is niet alleen genot en plezier het neemt ook een grote verantwoording met zich mee, en dat word vaak vergeten.

Liefde betekend vechten en strijden voor elkaar, en wat houd dat soms in? Dat we ons zelf als persoon ook regelmatig moeten onderzoeken. Soms liggen bepaalde problemen ook wel aan ons zelf, en dan is de vraag of we daaraan willen werken, is je liefde zo echt voor die persoon dat je dat er zelfs voor over hebt om jezelf te veranderen, ten goede voor die relatie of huwelijk?

Ik zeg niet dat je in alles moet veranderen. Maar van wat jij hierboven omschrijft dat je een spanning zoeker bent, word het misschien tijd dat je eens bij jezelf te rade gaat, en er langzaam aan gaat werken om dat te laten achterwegen. Je beweerd misschien dat dit in je karakter zit, maar dat is een grote leugen. Die spanning waar je naar zoekt word ons door gegeven, door zowel de tv als tijdschriften, muziek en etc.

Films kunnen ook een grote invloed daarin hebben. Je andere vriendinnen op school of wat dan ook kunnen daarin zelf een bepaalde invloed hebben, waardoor jij zo naar die spanning snakt.

Nou spanning in een relatie lijkt opzich heel leuk, maar met de tijd, laten we zeggen…. En dan kan het soms wel eens te laat zijn en valt je relatie uit elkaar. Ik ben nog maar 26 jaar oud, maar door die enkele jaren heen heb ik ontzettend veel geleerd van die relaties die ik heb gehad. Ik ontdekte bij mij zelf vele gebreken, en daaraan begon ik te onderkennen dat we ons zelf soms moeten veranderen in bepaalde dingen en keuzes, de vraag is; is dat je geliefde waard, dat je zoiets ervoor over hebt?

Al die vrouwen die mij hebben bedonderd heb ik ook allemaal stuk voor stuk vergeven, want dat is namelijk goed voor de genezingsproces van je wond. Maar mijn vertrouwen is weg, al weet en besef ik dat niet alle vrouwen zo zijn. Maar het vertrouwen van een mens is als blad zo dun. Maar met de tijd zal mijn vertrouwen uit schade en schande weer herstellen, al zullen er altijd littekens er aan over blijven.

Maar om mij bij mijn betoog te houden; als we een goede relatie willen dan moeten we beginnen bij ons zelf. Onderzoek jezelf regelmatig, dat doe ik ook, en dat werkt zeer goed.

Want ondanks dat ik vaak ben bedonderd, er zit ook een groot gedeelte mijn schuld in, en niet in de zin dat ik hun verkeerd behandeld heb maar in de zin dat zij iets misten bij mij. Maar dit zijn allemaal dingen. Maar goed een ieder man en vrouw heeft zo zijn gebreken, wat de ene heeft, heeft een ander niet, en wat die ander heeft, heeft die ene niet.

Daarom dat we onze koers van ons leven soms bij moeten stellen, is dat altijd leuk? Nee, zeker niet, want het gaat tegen je gevoel in. Voor iemand ergens in veranderen dat tegen je gevoel in gaat is niet leuk. Maar de vraag is; hoe sterk is je liefde dat je het er toch voor over hebt? En op het stuit is die verandering niet leuk, maar na een tijdje zul je zien dat je er veel gelukkiger onder zult worden.

Maar goed ware liefde kost ook wat, namelijk dat je soms je gevoel niet moet betrekken in bepaalde keuzes die je maakt voor je geliefde. Want och, in deze maatschappij is het ons normaal geworden om ons gevoel na te jagen, het word zelfs gepromoot, via tv en radio en etc. Maar dat is niet de juiste weg van een kans van slagen. De liefde van de maatschappij die door de maatschappij word gevoed en die liefde zoals die is van oorsprong zit een wereld van verschil in. De vraag is; hoe echt is onze liefde voor een ander?

Ik die dacht dat er nog hoop was voor mij, 17 jaar en ik ben al van plan om het gewoon op te geven. Kom ik dan toch een 16 jarig meisje tegen die net zoals mij verlegen is en absoluut niet over dit soort onderwerpen durft te praten. Mijn vrienden op school zeggen dat ik de eerste zet moet doen, maar ik durf niet. Het grappige vind ik dan nog dat ik mijn leerkracht nederlands vorig jaar heb uitgelachen toen hij zei dat ik liefde belangrijk zou beginnen vinden.

De reden waarom ik op deze post een kijkje kwam nemen is dan omdat het enige dat meisjes tegen mij zeggen dat ik te lief ben. De moed zakt mij in de schoenen, tijd om op te geven…. Je moet niet opgeven.

Ik heb allang ontdekt waarom vrouwen hier in Holland en België moeite hebben met jongens zoals ons. Omdat Holland een hufterig volk is geworden. Ik heb een vrouw ontmoet uit zuid afrika, van de blanke boeren. Ik heb ontdekt die vrouwen daar veel beschaafder zijn dan hier in Holland. Vrouwen zijn daar fatsoenlijk en letten niet op de gebreken van een man. Zij aanvaarden daar gauwer mannen zoals ze zijn.

Dus het geld echt niet alleen maar bij te lieve jongens, het geld ook voor te lieve meisjes. Zelf ben ik niet het dyke achtige type en val daar ook niet op no offence.

Gewoon meisje meisje maar ja. Meisjes kunnen toch ook te lief zijn. Ik heb dit zelf ondervonden, ben je een lieve jongen dan heb je pech in deze wereld je zult nooit een vriendin vinden want deze vallen altijd op de bad boy.

Dit komt door dat wij moderne mensen nog steeds denken op het vlak van relaties met het brein van een oer mens. Vrouwen zochten in de oertijd en nu nog altijd naar een man die hun kon beschermen. Vrouwen denken die eigenschappen te vinden in een bad boy omdat deze meer durft en zich niks aan trekt van een andere. Vrouwen vallen op mannen die gewoon zichzelf durven zijn.

En altijd maar weer correct? Laten we eerlijk zijn…niemand is deep down toch zo? Als man val je toch ook niet op dat leuke lieve onschuldige meisje? Kom op, in welke wereld leef je dan?

S wat voor debiel ben je dan eh! Willen vrouwen thuis mishandeld worden ofso! Ik ben tegen een vruw niet vaak mij zelf als een vrouw mij commandeerd doe ik wat die vrouw zegt ik laat over mij heen lopen waarom groeten bert wilhelmy damsté. Het is een belangrijke reden waarom onze maatschappij steeds meer degenereert. Huwelijken tussen bad boys en vrouwen die blijkbaar een perserve vorm van aantrekkingskracht ertoe ervaren krijgen kinderen, die of via de alleenstaande moeder wordt grootgebracht dan wel wordt opgevoed om zelf ook hufterig te worden want succelvol gedrag bij de vrouwen wordt snel gekopieerd door zoonlief.

En dan vinden vrouwen het ineens zo vreemd dat zoveel mannen hufters zijn. Het wordt gestimuleerd dat iemand die zich hufterig gedraagt, niet altijd, hij moet het wel slim spelen, omdat hij zo de vrouwtjes krijgt en zich — uiteindelijk — voortplant terwijl de beschaafde nette vriendelijke jongeman die zo aardig en voorkomend is alleen blijft. Een voorbeeld voor andere mannen hoe je niet moet zijn blijkbaar. Hallo, Ik zelf doe aan bodybuilding 4 jaar nu. Waar ik naar toe wil gaan is.

Het leven draait om zoveel meer dan alleen uiterlijker serieus. F CK all die meisjes die Badboys willen. Das als het mooiste eraf is, is een vrouw niet interessant meer? Nu klink jij zelf als een foute man; eentje die alleen voor het uiterlijk gaat.

Een echt lief mens in dat iemand kan veranderen. Een vrouw die eerst op klootzakken viel kan ook veranderen en inzien dat een lieve man tien keer beter is. Van je fouten leer je. Ik heb ook een theorie waarom vrouwen op foute mannen vallen: Er is ons dus vanaf jonge leeftijd ingestampt dat jongens die gemeen doen, je leuk vinden.

Dat is hoe jongens je liefde tonen; door je te pesten, te plagen, te laten huilen, misschien zelfs fysiek pijn te doen. Aangezien je dat van jongs af aan leert, ga je dat later in je leven onbewust ook toepassen. Hij gaat vreemd, hij slaat je, enzovoorts, allemaal uit liefde.

Deze theorie is enkel een speculatie van me. Zo werkt het natuurlijk niet. Ik ken werkelijk niemand die voor een vreemdganger of iemand die zich nooit lijkt te wassen kiest. Zolang je iemand niet persoonlijk kent, kun je ook niet zeggen of het een rotzak is. Zeg nou zelf; er zijn niet eens genoeg klootzakken om de gehele vrouwenvoorraad te voorzien, dus waarschijnlijk zijn 9 van de 10 mannen stiekem toch wel lief.

Ik heb zelf 2 jaar een relatie gehad dat bijna op het trouwen was uitgelopen waar ik ook naar uit keek. Ik was al druk bezig met dingen te regelen, zoals een huisje zoeken, inzet spul bij elkaar krijgen etc. Ook ging ik samen met haar naar de juwelier om trouwringen te bestellen.

Ik was echt gelukkig, teminste zo voelde ik mij. Ik heb geen moment gekend met haar dat ik op haar uitgekeken was. Maar helaas was dat niet wederzijds, van haar kant af. Zoiets breekt een mens, zoiets breekt je hart. Ik heb 4 weken lang alleen maar gelopen en water gedronken. Ik at weinig tot niks.

Sindsdien ben ik veel kieskeuriger geworden. Vroeger werd ik al veel afgewezen door vrouwen. Ik heb vaak mezelf daarin onderzocht waar dit aan zou kunnen liggen.

Ik heb in die relaties die ik gehad heb mijn best gedaan. Ik heb een mooie tijd met hun gehad. Maar tot op heden weet ik nog steeds niet wat de reden precies is geweest waarom zij mij weer links lieten liggen en met ander ervandoor gingen.

Ben ik niet goed genoeg geweest, heb ik ze nooit met respect behandeld? Al die vragen gaan soms door mij heen. En nu ben ik tot de punt gekomen dat ik niet meer op een meid durf af te stappen, bang om weer afgewezen te worden zoals altijd, of na een tijd relatie dat zij er ook weer vandoor gaat met een ander. Ik heb mijn exen altijd in grote liefde en respect behandeld, ik liet hun in hun waarde, ze waren vrij bij mij.

Ik legde geen eisen op. Een vrouw moet ook genieten van wat vrijheid binnen een relatie, ik heb t niet over dat ze vreemd moet gaan. Maar ik bedoel ermee te zeggen dat een man zijn vrouw geen wetten kan opleggen van wat zij moet doen, en andersom even goed ook zo.

Ik zie vandaag de dag hoe vele mannen onrespectloos met hun vrouwen omgaan. Vrouwen worden als lustobjecten gezien, maar ze zijn geen lustobjecten. Ze zijn vrouwen met evenveel waarde als mannen.


Pijpen tiener klusjesman natura


Op 29 juli trekt hij een vrouw van haar fiets verricht onder bedreiging van geweld seksuele handelingen bij haar. In de vroege ochtend van 4 augustus grijpt de man weer een vrouw bij haar arm als ze langs hem fietst, terwijl hij zichzelf bevredigt.

Hierdoor komtzij ten val en belandt in de sloot, waarna zij zich uit de voeten maakt. Eind houdt de politie hem aan op basis van zijn signalement. Agenten in burger surveilleren al een tijdje intensief rond de Dobbeplas. Zij doen zich voor als visser of jogger.

Tijdens de rechtszaak betuigt Kevin B. Hij zegt dat hij zich niet kan uiten en problemen uit de puberteit heeft opgekropt. Hij zou telkens eerst naar de coffeeshop zijn gegaan en daarna naar de Dobbeplas om onder invloed van drugs zijn misdrijven te plegen.

De rechtbank stelt dat de man licht verminderd toerekeningsvatbaar is. Ook moet hij een behandeling blijven volgen en hij mag als hij na zijn vrijlating negen maanden niet in het recreatiegebied komen. Jonge meisjes zijn het slachtoffer van een serie-aanrander die in de zomer van actief is in Lansingerland. De slachtoffers, die allemaal uit de buurt komen, zijn 12 tot 14 jaar oud. Tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek slaat hij begin juli op drie verschillende dagen toe bij het spoorviaduct over de HSL-lijn ter hoogte van het Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

De man zou de meisjes in alle drie de gevallen op dezelfde manier hebben benaderd. Hij sprak hen aan om de weg te vragen, waarna hij de meisjes bij hun kleding vastpakte en hen betaste.

Bij één meisje doet de man een poging tot aanranding. Daarna ging hij er vandoor op de zwarte scooter. De politie gaat er al snel vanuit dat het om dezelfde dader gaat, door zijn werkwijze en signalement. Een jarige man wordt op 18 juli aangehouden. Het is een van de weinige seriedaders, in de zaken die we kennen, die hier open over spreekt. Tien vrouwen jaagt hij de stuipen op het lijf door achter hen aan te rijden.

Hij heeft het gemunt op vrouwen met lang haar die alleen lopen. Hij betast ze en fietst dan snel weg. De angst zit er bij sommige buurbewoners goed in. De politie waarschuwt in via Twitter verschillende malen voor deze serie-aanrander. Tienermeisjes in Hilversum zijn gedurende een jaar het doelwit van een serie-aanrander. Hij wordt verdacht van zeker vijf aanrandingen. De serie-aanrander is telkens op de fiets als hij fietsende meisjes bij hun billen of borsten pakt. Volgens de politie had de jongen een voor de slachtoffers zeer beangstigende manier van werken.

Van 12 juni tot 2 juni een jaar later kan hij zijn gang gaan, ondanks uitgebreid onderzoek van de politie. Zijn aanhouding is toeval. Het meisje dat op de Hoge Larenseweg wordt aangerand slaat alarm en krijgt hulp van een onbekende man. Agenten komen op de vechtpartij af. Zij zien dat hij voldoet aan het signalement van de gezochte aanrander en pakken hem op. In augustus komt de zaak voor de rechter.

Een aantal zaken kan hij zich volgens zijn advocaat niet herinneren. Volgens de Gooi- en Eemlander is B. Het OM brengt vijf zaken voor de rechter. Volgens de krant is B.

Verdachte werkt nu mee aan een persoonlijkheidsonderzoek. De zaak is uitgesteld door een blunder van het Openbaar Ministerie. Dat vergat om alle slachtoffers van de vijf zaken die voorkomen op de hoogte te stellen van de rechtszaak. In de nachtelijke en vroege ochtenduren krijgen zeker 11 vrouwen in Nijmegen te maken met een serie-aanrander.

In de periode november tot juni volgt een man jonge vrouwen, vermoedelijk vanuit het centrum van de stad. Hij maakt zich schuldig aan een reeks aanrandingen of pogingen daartoe.

De incidenten vinden plaats in het gebied tussen het centrum, Graafseweg en de Berg en Dalseweg. De politie houdt in juli een jarige man aan op verdenking van deze misdrijven.

Status van deze zaak is onbekend. Van januari tot juni zoekt deze jongen in Rijswijk oudere vrouwen van 55 tot 85 jaar als doelwit. De jongen slaat elke keer op dezelfde manier toe. Hij rijdt op zijn fiets, tussen 13 en 16 uur, langs de vrouwen. Hij keert even verderop om en gaat naast hen rijden of staan.

Dan spreekt hij de vrouwen aan, alsof hij ze kent. Plotseling slaat hij onzedelijke taal uit en hij randt de vrouwen aan. Zijn aanhouding is toeval: Zij vatten hem in de kraag.

De politie jaagt op een serie-aanrander die drie keer toesloeg in mei en juni in Landgraaf en Kerkrade. Zijn slachtoffers zijn 14 en 16 jaar en mogelijk is er ook een vrouw van 18 jaar door dezelfde man aangerand. Deze verdachte rijdt op een zwarte scooter, spreekt de meisjes aan en pakt ze vervolgens vast om ze onzedelijk te betasten. De politie heeft in het volgende signalement verspreid: De man die de jarige vrouw lastig viel droeg een zwarte helm, een zwart shirt en hij had een stoppelbaard.

De status van deze zaak is niet bekend. In alle gevallen fietst hij naast de vrouwen en betast ze in het kruis of bij hun borsten. In het Groningse Winschoten is in het voorjaar van een serie-aanrander actief. Hij pleegt aanrandingen op vijf vrouwen van verschillende leeftijden.

De jongste is 15 jaar. Door het duidelijke signalement en politieonderzoek kan de man worden aangehouden. Het gaat om een jarige man uit Winschoten. Het vervolg van deze zaak onbekend. Een jongeman die een praatje aanknoopt en vervolgens het gesprek al snel op seksuele handelingen toespitst en vervolgens vrouwen aanrandt. In Dordrecht zoekt de politie naar een serie-aanrander die meerdere malen toeslaat. Op dinsdag 2 april tussen rond Dat gebeurt in het park aan de Dubbeldamseweg-Zuid ter hoogte van de Twintighoeveweg in Dordrecht.

In november en december en januari komt mogelijk dezelfde dader ook al in beeld wanneer hij in de omgeving van het centrum van Dordrecht vrouwen ongewenst betast. Meestal gebeurt dit in de middag of aan het begin van de avond. Van de verdachte is een compositietekening gemaakt.

De zaak is voor zover bekend nog niet opgelost. Lokagentes, extra cameratoezicht, helikopters met infraroodcamera's en extra surveillerende agenten. In de Maastrichtse buurt Randwyck jaagt de politie een maand lang op een serie-aanrander die steeds gewelddadiger wordt. Tien vrouwen doen in de periode van 3 tot 27 februari dit jaar aangifte van aanranding in deze wijk. Het begint als op één avond zeker drie vrouwen worden aangevallen en tegen de grond gewerkt, waarbij de man steeds agressiever wordt.

De vrouwen geven een goed signalement op. Bij een surveillance in Randwyck voor identiteitscontrole pakt de politie een jarige man op. Hij bekent volgens de politie een groot aantal aanrandingen.

De status van het onderzoek is onbekend. Deze serie-aanrander staat op de opsporingslijst 'gezochte seriedaders '. Deze vrij rondlopende serie-aanrander slaat 19 keer toe in Amsterdam in een lang tijdsbestek: Het gaat om een man die jonge, fietsende vrouwen vanachter benaderd en ze vervolgens onzedelijk betast op de borsten of het kruis van de slachtoffer. Een serie-aanrander uit Leeuwarden bekent dat hij negen aanrandingen heeft gepleegd in Leeuwarden en omgeving. Op de fiets benaderde hij fietsende vrouwen, meestal 's nachts laat of in de vroege ochtenduren.

De politie houdt de jarige verdachte begin aan en doet een oproep omdat niet wordt uitgesloten dat nog meer vrouwen slachtoffer van de man zijn geweest. Deze seriedader pleegt 4 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Amsterdam-Amstelland. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Utrecht. Deze seriedader pleegt 2 of 3 aanrandingen en 14 schennisplegingen bijvoorbeeld potloodventen.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode in verschillende regio's: Haaglanden, Midden- en West Brabant en België. Deze seriedader pleegt 2 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Brabant Zuidoost.

De politie zoekt een serie-aanrander die in Hoogstraten in de periode september-december meerdere jonge meisjes heeft aangerand. De man komt vermoedelijk uit Nederland of woont in de grensstreek. Hij spreekt zijn slachtoffers aan en betast ze vervolgens onzedelijk. De politie verspreid een signalement met een compositietekening. De politie doet er alles aan om hem te pakken, de serie-aanrander van Dordrecht.

Buurtonderzoeken, getuigenoproepen, extra surveilleren. Pas na de inzet van een lokagente loopt hij tegen de lamp. In het tijdschrift Marie Claire doet de agente haar verhaal. De man komt achter haar fietsen en maakt een praatje. Hij fietste tien minuten achter me, ik moest voor me blijven kijken. Ik moest mijn personage zijn, aangeschoten, onbewust van gevaar. Hij kwam naast me fietsen, onze sturen botsten. Ik voelde hoe mijn kleding bij mijn schouders door hem werd strakgetrokken.

Ik kon nergens naartoe. Terwijl ik opstond riep ik: Mijn collega's kwamen keihard aanfietsen. De man die de lokagente pakte is Kimball van der A. Hij maakt zich in een periode van tweeënhalf jaar schuldig gemaakt aan één verkrachting, vier aanrandingen en vijf pogingen daartoe.

Sommige slachtoffers zijn ten tijde van het delict nog maar zestien of zeventien jaar oud. Hij achtervolgt fietsende vrouwen en meisjes op de fiets. Dat doet hij na het uitgaan in de binnenstad van Dordrecht. De misdrijven vinden plaats op een fietsroute tussen de binnenstad en de buurten Krispijn en Sterrenburg, vaak bij een tunneltje.

De man had geen strafblad. Maar ik deed het toch. Het gebeurde in een soort waas. Ik denk dat alcohol en grote druk op m'n werk een rol speelden, maar ik wil graag weten wat ik mankeer". Zijn slachtoffers verklaren in de rechtszaal over de extreme angst tijdens de aanrandingen.

In het begin kwamen mijn vrienden bij mij, maar nu gaan ze toch echt zonder mij uit. Mijn sociale leven is naar de kloten. Kimball van der A. In hoger beroep is hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar. Hij wordt beschouwd als verminderd toerekeningsvatbaar. Een jarige asielzoeker pleegt begin november een serie aanrandingen met drie jonge meisjes als slachtoffer.

Hij wordt op heterdaad betrapt. Zijn slachtoffers zijn twee meisjes van 13 en 15 jaar en een jonge vrouw van 19 jaar. Ze maken angstaanjagende momenten mee als de man achter hen aankomt. Hij vraagt of de meisjes nog maagd zijn en gaat aan hun billen zitten. Begin november pakt de politie hem op. Op 24 december komt de zaak voor. Dan blijkt dat hij naast de aanranding van de tieners ook een medewerkster van het COA en politieagenten heeft bedreigd en een arrestantenverzorgster heeft uitgescholden en bespuugd.

De rechtbank bevindt hem schuldig maar hij krijgt geen straf omdat hij lijdt aan een psychotische stoornis en een ernstige trauma. Hij wordt één jaar opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Een zwakbegaafde serie-aanrander maakt in zeker vijf slachtoffers. Op de fietspaden tussen Ede en Bennekom valt hij jonge vrouwen lastig. De man fietst zijn slachtoffers voorbij en betast ze op hun borsten, benen en billen.

Dat gebeurt vooral in de avond- en nachtelijke uren. De politie sluit niet uit dat de man meer slachtoffers heeft gemaakt. De politie houdt de man aan en het blijkt dat hij aan een bipolaire stoornis lijdt en kortdurende psychoses. De zwakbegaafde man woont in een beschermde woonvorm.

Hij heeft spijt van zijn daden en erkent dat hij problemen heeft. De man gaat onder behandeling. Hij wordt veroordeeld tot 3 maanden celstraf. Die wordt niet ten uitvoer gelegd. Blanke man van ca. Dat gebeurt in de wijk Tolberg. Hij rijdt op een oranjekleurige fiets, mogelijk een mountainbike, heeft kort blond haar en draagt een muts en donkere jas.

Een vrouw wordt tot twee keer toe aangerand in Dordrecht. Dat gebeurt in de herfst van door een serie-aanrander die in de stad meerdere vrouwen en meisjes belaagt. Na haar melding kan de politie een jarige man op heterdaad oppakken. De eerdere aanrandingen zouden hebben plaatsgevonden in de Dordtse wijk Stadspolders, rond het Van Eesterenplein en in de buurt van de Plus-supermarkt in die buurt.

Een hele jonge serie-aanrander - 15 jaar - die ook een hoogbejaarde vrouw lastig valt. In Purmerend zorgt dat in september voor flinke onrust, ook onder de oudere bewoners. De jongen slaat meerdere malen toe in de omgeving van het park De Noord. In haar flat valt hij ook een jarige vrouw lastig en berooft haar ook van haar tas. De politie pakt een jarige inwoner van Purmerend in december op. De rechtbank veroordeelt hem tot dagen celstraf, waarvan voorwaardelijk, en een werkstraf van 80 uur.

In september betrapt de politie de jongen op heterdaad na een aanranding van een jonge vrouw. De jonge vrouw wordt in het park om half negen 's morgens vastgepakt door de man, maar weet zich los te maken.

Ze belt onmiddellijk Omdat zij een goed signalement geeft kan de man hem kort daarna, net buiten het park, aanhouden. Later verklaart de politie dat jaar al vijf aangiften te hebben gehad, zonder goed signalement, waardoor de zaak nooit naar buiten is gebracht. In het Tilburgse Wandelbos en de aangrenzende buurt de Reeshof is het in de zomer van niet veilig. Een serie-aanrander actief heeft het daar gemunt op volwassen vrouwen. Rijdend op zijn scooter en met zijn zwarte integraalhelm op benadert deze jarige serie-aanrander op klaarlichte dag vrouwen.

Hij slaat hen tijdens het voorbijrijden op hun billen of schouders of knijpt hen in de billen en rijdt vervolgens door. Een aantal keren heeft hij zich nog omgedraaid richting zijn slachtoffers en hun obscene teksten toegeroepen. Dat gebeurt in het voorjaar van In totaal pleegt de man zeker negen aanrandingen. De politie heeft al gauw een signalement. Het gaat om een gezette jongen op een scooter, actief bij de Aziëweg, Zegwaartseweg en in de omgeving van de Europaweg. Een getuige leidt de politie uiteindelijk naar de dader.

Die ziet hoe een meisje wordt betast en noteert daarop direct het kenteken van de scooter, die van de jarige man uit de Zoetermeerse wijk Noordhove blijkt te zijn.

Sommige slachtoffers worden meerdere keren door hem aangerand, waardoor hun angst dat dit persoonlijk op hen was gericht des te groter wordt en zij zich niet meer veilig voelen op straat. Dit blijkt ook uit de slachtofferverklaring die tijdens de rechtszitting is voorgelezen. Het grote aantal aanrandingen leidt tot grote onrust in Zoetermeer.

De rechter rekent dit de serie-aanrander aan, omdat mensen zich door dit soort misdrijven zich minder veilig voelen op straat. Volgens de rechters heeft de man alleen oog heeft gehad voor zijn eigen behoefte aan spanning en niet stilgestaan bij de gevolgen van zijn daden. Dat de verdachte in het verleden zou zijn gepest, is - hoe heftig dat voor de verdachte ook mag zijn geweest - geen excuus voor zijn handelen, aldus de rechtbank.

De Zoetermeerse serie-aanrander krijgt een taakstraf opgelegd van uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 4 maanden, met een proeftijd van 2 jaar. Tijdens zijn rechtszaak trekt hij ineens al zijn kleren uit en staat poedelnaakt voor de drie vrouwelijke rechters. Hij roept 'I didn't do it', net nadat een van de slachtoffers een verklaring heeft afgelegd.

Dat gebeurt in het park bij de Euromast in Rotterdam Daarnaast wordt hij verdacht van twee verkrachtingen in , ook in Rotterdam. In Amsterdam zou hij in hebben toegeslagen. Zijn actie om ontkleed in de rechtszaal te staan, heeft geen gevolgen. Het Openbaar Ministerie vindt het niet nodig om psychiatrisch onderzoek bij hem te doen, omdat de man na zijn veroordeling toch direct wordt uitgezet.

De advocaat van S. Deze seriedader pleegt 8 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in en in de regio Drenthe. Via de website Maroc. Hij doet zich voor als douanier of politieagent en spreekt met de vrouwen af om hen vervolgens te verkrachten, in hun eigen woning of zijn woning in de wijk Haagse Beemden.

In sommige gevallen heeft hij ze dagenlang vastgehouden. De serieverkrachter uit Breda dreigt ook naakfoto's van zijn slachtoffers op internet te zetten of hun familie in te lichten als zij naar de politie stappen.

De zaak komt aan het licht als eind een vrouw een hulpoproep-sms stuurt aan de politie. Die valt zijn woning binnen en vindt een mobieltje met daarop ook informatie over de andere slachtoffers.

De verdachte zelf ontkent. Een aantal vrouwen zou vrijwillig seks met hem hebben gehad, een aantal anderen zegt hij niet te kennen. In wordt hij veroordeeld tot 8 jaar cel en TBS. Dit is een van de ernstigste seriezaken die de politie tot topprioriteit heeft verklaard omdat deze nog steeds niet opgelost is. Een serieverkrachter in Breda pleegt een reeks van vier ernstige verkrachtingen of pogingen daartoe. En dat doet hij over een lange periode, in , , en De politie vraagt in de hulp van het publiek.

De man verkracht vrouwen van verschillende leeftijden van jaar. Dat gebeurt in de wijk Brabantpark in Breda, op locaties die hemelsbreed maar een paar honderd meter van elkaar zijn verwijderd. Daardoor gaat de politie er vanuit dat de man een bekende in de buurt kan zijn. In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september wordt een jarige vrouw het slachtoffer op de Brabantlaan in Breda.

Zij loopt naar haar geparkeerde auto maar op het moment dat zij wil instappen slaat de man toe. De vrouw verzet zich waardoor het tot een poging verkrachting blijft. Bij eerdere misdrijven lukt het de man wel de vrouwen te verkrachten. Er is vier keer DNA gevonden van deze verkrachter en op basis van vernieuwde onderzoekstechnieken zijn deze zaken gekoppeld.

Desondanks is de man nog niet gepakt. De zaak staat op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series'. Het gaat volgens de politie om een man van rond de dertig jaar oud met blond of donkerblond haar.

Hij spreekt met een Bredaas of regionaal accent. Slachtoffers die gilden of zich hevig verzetten konden aan hem ontkomen, de serie-aanrander van de Almeerse Staatsliedenwijk. Het is begin een lange periode onrustig in de wijk.

De man slaat van april tot juni vijf keer toe en heeft het gemunt op vrouwen tussen de 20 en 30 jaar. De jarige dader is telkens op de fiets en vraagt vrouwen de weg naar de Waterwijk. Daarna valt hij ze aan en pleegt de aanrandingen. De politie weet de dader te pakken door camera's te plaatsen, waarna de man op camerabeelden is herkend. Tijdens de rechtszitting verklaar de jongeman het voorzien te hebben op borsten en billen.

Hij wordt veroordeeld tot 15 maanden cel, waarvan 13 voorwaardelijk. Daarnaast krijgt hij een taakstraf van uur. Deze seriedader pleegt 17 aanrandingen. Over een periode van tien jaar pleegt de Rotterdamse serieverkrachter Khalid Y. In wordt hij aangehouden. De eerste verkrachting pleegt de man in als hij 19 jaar is. Het slachtoffer, een vrouw die hij niet kende, miste haar trein en moest rond middernacht een uur wachten op het station Hofplein. Daar wordt de vrouw onder bedreiging van een mes verkracht, nadat hij haar eerst berooft.

De politie begint een groot onderzoek maar het lukt niet de zaak op te helderen. Dat gebeurt pas als de man zich jaren later - opnieuw op een zeer gewelddadige manier - vergrijpt aan twee nieuwe slachtoffers, bekenden van hem. Een net jarig meisje gaat met hem mee naar zijn woning met de bedoeling daarna de stad in te gaan. Daar wordt zij onder dwang vastgehouden, gedwongen cocaïne te nemen, mishandeld en meermalen verkracht. Hierna zet hij haar af op een station afgezet en krijgt wat geld aangeboden om wat leuks te kopen.

Medewerkers van de RET treffen haar huilend aan. De derde verkrachting wordt gepleegd op 9 november , ook in de woning van de man. Soms heeft het te maken met de verbinding met hun partner en soms heeft het te maken met hun gevoel van eigenwaarde. Wat veel mannen in bed zoeken is de mogelijkheid om zich jeugdig, sierlijk, mannelijk, normaal, en goed in bed te voelen. Het helpt hierbij als je hem complimenten geeft. En ook dat vertaalt zich weer door in de bed prestaties van de man! Elke man droomt erover om een vrouw aan het bed vast te binden en te blinddoeken.

Om haar vervolgens te verrassen met wat er komen gaat. En geloof me, het zal hem zeker wat lijken! Speel ook in op dit dominante gevoel van de man en vertel hem wat je graag zou willen dat hij met jou doet.

Vervolgens kan jij hem natuurlijk weer verwennen in ruil voor deze heerlijke gebeurtenis. Dit voelt voor de man als beloning voor zijn bedprestaties.

Ondanks de populariteit van Fifty Shades of Grey is een heel andere trend onder de mensen te zien. Sommige mannen genieten als hun vrouw de controle heeft, maar niet op een agressieve manier. Meer op een verzorgende manier. Voor mannen betekent dit dat vrouwen intiem, teder en liefdevol zijn, dat ze seks initiëren en echt genieten van het verlangen van haar man.

Het is seks als als verzorging, dat is een enorm ding om echt naar hem te verlangen en hem dat verlangen te laten zien. Ze vinden het niet leuk wanneer vrouwen zichzelf naar beneden praten, of negatieve opmerkingen maken over hun lichaam. Maar wat nou als dat echt is hoe jij jezelf voelt? Oefen dan en vertel jezelf vooral dat je een lekker ding bent. Kennelijk zijn er meer mensen, of in ieder geval één, die het vinden dus dan mag je het zelf zeker vinden!

Mannen willen hoe dan ook verantwoordelijk zijn voor jouw plezier. Je moet je huiswerk gedaan hebben en de verantwoordelijkheid nemen om erachter te komen wat je echt lekker vindt door middel van masturbatie. Dit geeft hem ook weer een beter gevoel, aangezien hij zichzelf hierdoor mannelijk en competent zal voelen. Mannen willen intiem zijn met jou en openlijk vragen kunnen stellen.

Zonder het gevoel beoordeeld of bekritiseerd te worden. En als je wilt dat hij iets anders gaat doen, dan suggereer ik in plaats van: Op deze manier zal hij je begrijpen en het zal goed en zekerder voor hem voelen als hij weet wat hij nóg beter kan doen.

In plaats van weten wat hij niet goed doet. Als mannen moe of gestresst zijn, dan zijn ze niet altijd in staat om hun erectie te behouden. Als je het persoonlijk opvat, dan kan het ervoor zorgen dat de man faalangst krijgt. Het beste is om nog een stapje verder te gaan. Maak je man helemaal gek in bed, maar ga er zeker geen ruzie om maken!

Verras je man wanneer hij vol met energie zit. Er is geen lekkerdere manier om wakker te worden voor een man dan door verwend te worden door een vrouw.

Veel vrouwen zijn van mening dat de man het initiatief moet nemen, maar mannen vinden het daarentegen heerlijk om eens verrast te worden. Bespring hem eens zoals hij jou ook bespringt. Mannen willen een dame die zichzelf bloot geeft en initiatief durft te nemen tegenover de man.

De beste manier om zijn mannelijkheid aan te moedigen is door jouw vrouwelijkheid te vieren. Gooi je legervest af en toe even in de wilgen en stap in jouw zachte, minnelijke, gracieuze kant. Ik weet dat onze maatschappij ons aanmoedigt om stoer en kordaat te zijn. Maar onbevangenheid is aantrekkelijk zodra jullie met elkaar zijn. Mannen vinden het een waar paradijs als jij zomaar een dansje doet, zingt of je handen in de lucht gooit. Maar gebruik ze wel. Stel grenzen en zorg dat je wat standaarden ontwikkelt voor jezelf.

Laat het weten zodra jij het ergens niet mee eens bent. Een flinke korte discussie of een scherpe opmerking laat hem trillen op zijn grondvesten. Hard nodig af en toe. Heel simpel en ontspannen eigenlijk, toch? En dan ellenlang praten over de diepe roerselen met: Ga ook op gezette tijd weg. Er is meer in het leven dan een man fijnknijpen in liefde. In ieder geval niet voor extended romance.

Zo denken wij ook over nepjongens, toch? Neem maar van mij aan: Een meisje dat zichzelf in de hand heeft en die niet hysterisch wordt als haar mascara een tikkie is uitgelopen. Hij kijkt wel degelijk of jij voor hem kan zorgen en hij zal uiteraard voor jou zorgen. Stiekem kijkt hij of jij de moeder van zijn kinderen kan worden.

extreem hard neuken meiden van holland sex

Sex westland gangbang in rotterdam


Laat het weten zodra jij het ergens niet mee eens bent. Een flinke korte discussie of een scherpe opmerking laat hem trillen op zijn grondvesten. Hard nodig af en toe. Heel simpel en ontspannen eigenlijk, toch? En dan ellenlang praten over de diepe roerselen met: Ga ook op gezette tijd weg. Er is meer in het leven dan een man fijnknijpen in liefde. In ieder geval niet voor extended romance. Zo denken wij ook over nepjongens, toch?

Neem maar van mij aan: Een meisje dat zichzelf in de hand heeft en die niet hysterisch wordt als haar mascara een tikkie is uitgelopen. Hij kijkt wel degelijk of jij voor hem kan zorgen en hij zal uiteraard voor jou zorgen. Stiekem kijkt hij of jij de moeder van zijn kinderen kan worden.

Hij wil trouwens veel liever dat jij zorgzaam BENT dan dat je de hele dag zegt hoeveel je van hem houdt. Pamper hem als hij ziek is, verras hem af en toe, luister naar zijn verhalen, laat zien wat je aan hem wil vertellen want dit is precies waar hij naar op zoek is: Comfort, intimiteit, verbondenheid en zijn vrijheid om te jagen. Heb je een vraag over relaties, lichaam, geld, het leven, werk of andere dingen?

Stuur deze dan naar  janneke lerenrelativeren. Materiaal van deze site mag niet, in enigerlei vorm of wijze, worden verveelvoudigd, openbaar worden gemaakt of aan derden worden overgedragen, worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins op elektronische of mechanische wijze of door fotokopieën of opnamen worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hearst Media Nederland C.

Onze Privacyverklaring is gewijzigd. Nou, hier is schokkend nieuws: Je kunt nooit genoeg oraal plezier geven. Voor de goede orde, zowat elke man die we spraken zei dit. Het is voor mannen een van de lekkerste gevoelen die ze kunnen ervaren. Daarnaast geeft het hem een heerlijk gevoel tegenover jou. Helemaal als je hem eens verrast door onder de dekens te kruipen of zijn broek te laten zakken en hem eens heerlijk te verwennen. Voor een man hoeft er geen gelegenheid te zijn dus wat dat betreft hoef je nergens rekening mee te houden.

Soms heeft het te maken met de verbinding met hun partner en soms heeft het te maken met hun gevoel van eigenwaarde. Wat veel mannen in bed zoeken is de mogelijkheid om zich jeugdig, sierlijk, mannelijk, normaal, en goed in bed te voelen.

Het helpt hierbij als je hem complimenten geeft. En ook dat vertaalt zich weer door in de bed prestaties van de man! Elke man droomt erover om een vrouw aan het bed vast te binden en te blinddoeken.

Om haar vervolgens te verrassen met wat er komen gaat. En geloof me, het zal hem zeker wat lijken! Speel ook in op dit dominante gevoel van de man en vertel hem wat je graag zou willen dat hij met jou doet. Vervolgens kan jij hem natuurlijk weer verwennen in ruil voor deze heerlijke gebeurtenis. Dit voelt voor de man als beloning voor zijn bedprestaties.

Ondanks de populariteit van Fifty Shades of Grey is een heel andere trend onder de mensen te zien. Sommige mannen genieten als hun vrouw de controle heeft, maar niet op een agressieve manier. Meer op een verzorgende manier. Voor mannen betekent dit dat vrouwen intiem, teder en liefdevol zijn, dat ze seks initiëren en echt genieten van het verlangen van haar man.

Het is seks als als verzorging, dat is een enorm ding om echt naar hem te verlangen en hem dat verlangen te laten zien. Ze vinden het niet leuk wanneer vrouwen zichzelf naar beneden praten, of negatieve opmerkingen maken over hun lichaam.

Maar wat nou als dat echt is hoe jij jezelf voelt? Oefen dan en vertel jezelf vooral dat je een lekker ding bent. Kennelijk zijn er meer mensen, of in ieder geval één, die het vinden dus dan mag je het zelf zeker vinden! Mannen willen hoe dan ook verantwoordelijk zijn voor jouw plezier. Je moet je huiswerk gedaan hebben en de verantwoordelijkheid nemen om erachter te komen wat je echt lekker vindt door middel van masturbatie. Dit geeft hem ook weer een beter gevoel, aangezien hij zichzelf hierdoor mannelijk en competent zal voelen.

Mannen willen intiem zijn met jou en openlijk vragen kunnen stellen. Zonder het gevoel beoordeeld of bekritiseerd te worden. En als je wilt dat hij iets anders gaat doen, dan suggereer ik in plaats van: Op deze manier zal hij je begrijpen en het zal goed en zekerder voor hem voelen als hij weet wat hij nóg beter kan doen.

In plaats van weten wat hij niet goed doet. Als mannen moe of gestresst zijn, dan zijn ze niet altijd in staat om hun erectie te behouden. Als je het persoonlijk opvat, dan kan het ervoor zorgen dat de man faalangst krijgt. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode in de regio Amsterdam-Amstelland. Deze seriedader pleegt 11 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Hollands-Midden.

Deze seriedader pleegt 9 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Gelderland-Zuid. Deze seriedader pleegt 5 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Flevoland. Deze seriedader pleegt 3 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode in de regio Gelderland-Zuid.

Deze seriedader pleegt 2 aanrandingen en 10 schennisplegingen bijvoorbeeld potloodventen. Gewoon even naar het toilet tijdens een festival. Voor zeker tien vrouwen liep dat nogal anders af. Zij werden het slachtoffer van een serie-aanrander die het had gemunt op plassende vrouwen. Tijdens grote festiviteiten zoals Lowlands, de Sneekweek en de Visserijdagen in Harlingen maakt een jarige Sneker in zeker een tien slachtoffers. In november wordt deze serie-aanrander aangehouden. De politie vermoedt dat meer vrouwen slachtoffer zijn geworden en doet na zijn aanhouding nog een oproep aan slachtoffers om zich te melden.

In hoger beroep krijgt de man uiteindelijk een celstraf van 30 maanden, waarvan 15 voorwaardelijk. Het OM had vier jaar cel geëist, maar het hof vond die straf buitenproportioneel.

De Sneker mag vijf jaar geen festivals bezoeken en moet zich laten onderzoeken door een psychiater. Studentes in de Groningse binnenstad zijn in het slachtoffer van een serieverkrachter en -aanrander. In de periode augustus tot oktober slaat een jarige man tot vier keer toe. Hij achtervolgt studentes op de fiets. Op grove wijze betast hij zijn slachtoffers en scheurt hun kleding kapot.

De slachtoffers staan doodsangsten uit als zij worden aangerand. De man maakt zich in één geval ook schuldig aan een verkrachting. Op 9 oktober houdt de politie hem aan. Bij toeval omdat zijn fietsverlichting kapot is. Agenten herkennen hem op basis van zijn signalement. Tijdens de rechtszaak komt naar buiten dat de man eerder is veroordeeld voor een verkrachting in De man werd in al eens veroordeeld voor verkrachting.

Hij kreeg toen drie jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk. De man bekent de misdrijven nadat hij hoort dat er DNA is gevonden op de plaatsen delict. Maar hij geeft er een andere lezing aan. Hij zegt dat hij de vrouwen 'knuffelde' en per ongeluk tegen hen aanbotste met de fiets. Hij wil niet meewerken aan een onderzoek in het Pieter Baan Centrum. Tijdens de zitting blijkt ook de impact van deze misdrijven. Volgens de rechter was er veel angst in de stad.

Twee studentes zijn gestopt met hun studie en hebben Groningen verlaten. In de verklaringen van slachtoffers in deze zaak wordt duidelijk wat een ware nachtmerrie deze serieverkrachter veroorzaakte. De man, een Eindhovenaar wiens naam en leeftijd onbekend zijn, sluipt de woning van zijn eerste slachtoffer in door een openstaand raam en kruipt bij haar in bed terwijl ze ligt te slapen.

Ik voelde aan de rechterbovenkant een arm om mij heen en hij streelde over mijn buik. Ik dacht nog dat het mijn vriend was. Ik draaide mij om en pakte zijn gezicht vast en gaf hem een kus op zijn mond. Hij pakte mij steviger vast bij mijn borsten en billen.

Ik had zijn gezicht in mijn handen en voelde dat er iets niet klopte. Toen ben ik op mijn zij gedraaid en merkte ik dat hij mij probeerde te graaien. Ik ben opgestaan en naar de lichtschakelaar toegelopen. Ik heb het licht aangedaan en toen raakte ik in paniek. Hij had geen broek aan, wel een onderbroek en t-shirt. Wat doe je hier. Ze weet zich aan hem te ontworstelen en sluit zich op in de badkamer.

Toen ik de politie nog aan de lijn had, ben ik naar de slaapkamer gegaan en ik zag dat er niemand meer was. Ik zag daarna dat mijn buurman aan de voorzijde van mijn woning voor mijn raam stond. Ik heb ook nog gekeken of de voordeur openstond en daarna heb ik mijn buurman binnen gelaten. Daarna is hij met mij op de bank gaan zitten en hebben we samen gewacht tot de politie kwam.

Al die tijd was ik wel hysterisch en aan het huilen. Zijn andere slachtoffer denkt dat hij taxichauffeur is. Bij het station in Eindhoven biedt hij de vrouw aan om haar na een avondje stappen naar huis te brengen.

Hij rijdt naar een afgelegen bospad, doet de deuren van zijn auto op slot en verkracht de vrouw. De rechter oordeelt hard over de verkrachter, die zijn slachtoffers veel angst aanjaagt. Hij heeft zich alleen laten leiden door zijn lust.

Een jarige man wordt gepakt op verdenking van drie zedenmisdrijven in Nijmegen: Op 26 juli slaat hij voor het eerst toe in het bos nabij de Driehuizerweg waar hij een vrouw eerst betast en dan verkracht.

Op de avond van 19 augustus pleegt hij eerst een aanranding waarbij hij de vrouw ook bedreigd en later op de avond achtervolgt hij een vrouw waarbij hij haar betast en dit nog vaker probeert terwijl hij haar achtervolgt. Eind augustus houdt de politie de man aan. Status van de zaak onbekend.

Eén man pleegt meer dan 20 aanrandingen en laat nog eens 20 tot 30 keer zijn geslachtsdeel zien terwijl hij hen op de scooter passeert. De jarige Blerickse serie-aanrander bekent deze reeks misdrijven, gepleegd in Brabant en Limburg, zelf. Niet alleen slaat hij telkens op dezelfde manier toe.

Opvallend is ook zijn vaste manier van kleden. Tijdens zijn misdrijven draagt hij zijn zwarte winterjas, zijn driekwart witte zomerbroek met een kapot kruis en geen onderbroek eronder.

Hij hangt van tevoren een doek over het kenteken zodat zijn slachtoffers het kenteken niet konden lezen. In de zomer van wordt de man uit Blerick, van oorsprong een Duitser, opgepakt. Hij zegt niet te weten wat hem dreef en heeft niet heeft nagedacht over de gevolgen van zijn daden.

Zijn slachtoffers verklaren dat ze erg geschrokken zijn en bang waren dat verdachte hen zou achtervolgen. Enkelen geven aan dat ze nog steeds alert worden bij het geluid van een naderende scooter of dat ze een tijd lang niet meer alleen durfden te fietsen.

De Blerickenaar lijkt volgens de rechter aangeslagen te zijn na het horen van de slachtofferverklaringen. Toch maakt de rechter zich zorgen omdat de man zich niet goed kan inleven in de slachtoffers en vindt daarom behandeling dringend noodzakelijk.

De rechtbank veroordeelt hem begin voor 14 aanrandingen en 8 schennisplegingen tot een gevangenisstraf van dagen, waarvan dagen voorwaardelijk en een proeftijd van 3 jaar. Ook krijgt hij een locatieverbod. Alleen een potloodventer kan hij niet meer genoemd worden. Op 29 juli trekt hij een vrouw van haar fiets verricht onder bedreiging van geweld seksuele handelingen bij haar.

In de vroege ochtend van 4 augustus grijpt de man weer een vrouw bij haar arm als ze langs hem fietst, terwijl hij zichzelf bevredigt. Hierdoor komtzij ten val en belandt in de sloot, waarna zij zich uit de voeten maakt. Eind houdt de politie hem aan op basis van zijn signalement.

Agenten in burger surveilleren al een tijdje intensief rond de Dobbeplas. Zij doen zich voor als visser of jogger. Tijdens de rechtszaak betuigt Kevin B.

Hij zegt dat hij zich niet kan uiten en problemen uit de puberteit heeft opgekropt. Hij zou telkens eerst naar de coffeeshop zijn gegaan en daarna naar de Dobbeplas om onder invloed van drugs zijn misdrijven te plegen.

De rechtbank stelt dat de man licht verminderd toerekeningsvatbaar is. Ook moet hij een behandeling blijven volgen en hij mag als hij na zijn vrijlating negen maanden niet in het recreatiegebied komen. Jonge meisjes zijn het slachtoffer van een serie-aanrander die in de zomer van actief is in Lansingerland. De slachtoffers, die allemaal uit de buurt komen, zijn 12 tot 14 jaar oud. Tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek slaat hij begin juli op drie verschillende dagen toe bij het spoorviaduct over de HSL-lijn ter hoogte van het Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

De man zou de meisjes in alle drie de gevallen op dezelfde manier hebben benaderd. Hij sprak hen aan om de weg te vragen, waarna hij de meisjes bij hun kleding vastpakte en hen betaste. Bij één meisje doet de man een poging tot aanranding. Daarna ging hij er vandoor op de zwarte scooter. De politie gaat er al snel vanuit dat het om dezelfde dader gaat, door zijn werkwijze en signalement.

Een jarige man wordt op 18 juli aangehouden. Het is een van de weinige seriedaders, in de zaken die we kennen, die hier open over spreekt. Tien vrouwen jaagt hij de stuipen op het lijf door achter hen aan te rijden.

Hij heeft het gemunt op vrouwen met lang haar die alleen lopen. Hij betast ze en fietst dan snel weg. De angst zit er bij sommige buurbewoners goed in. De politie waarschuwt in via Twitter verschillende malen voor deze serie-aanrander. Tienermeisjes in Hilversum zijn gedurende een jaar het doelwit van een serie-aanrander.

Hij wordt verdacht van zeker vijf aanrandingen. De serie-aanrander is telkens op de fiets als hij fietsende meisjes bij hun billen of borsten pakt. Volgens de politie had de jongen een voor de slachtoffers zeer beangstigende manier van werken. Van 12 juni tot 2 juni een jaar later kan hij zijn gang gaan, ondanks uitgebreid onderzoek van de politie. Zijn aanhouding is toeval. Het meisje dat op de Hoge Larenseweg wordt aangerand slaat alarm en krijgt hulp van een onbekende man.

Agenten komen op de vechtpartij af. Zij zien dat hij voldoet aan het signalement van de gezochte aanrander en pakken hem op. In augustus komt de zaak voor de rechter. Een aantal zaken kan hij zich volgens zijn advocaat niet herinneren. Volgens de Gooi- en Eemlander is B.

Het OM brengt vijf zaken voor de rechter. Volgens de krant is B. Verdachte werkt nu mee aan een persoonlijkheidsonderzoek. De zaak is uitgesteld door een blunder van het Openbaar Ministerie. Dat vergat om alle slachtoffers van de vijf zaken die voorkomen op de hoogte te stellen van de rechtszaak. In de nachtelijke en vroege ochtenduren krijgen zeker 11 vrouwen in Nijmegen te maken met een serie-aanrander.

In de periode november tot juni volgt een man jonge vrouwen, vermoedelijk vanuit het centrum van de stad. Hij maakt zich schuldig aan een reeks aanrandingen of pogingen daartoe. De incidenten vinden plaats in het gebied tussen het centrum, Graafseweg en de Berg en Dalseweg. De politie houdt in juli een jarige man aan op verdenking van deze misdrijven. Status van deze zaak is onbekend. Van januari tot juni zoekt deze jongen in Rijswijk oudere vrouwen van 55 tot 85 jaar als doelwit. De jongen slaat elke keer op dezelfde manier toe.

Hij rijdt op zijn fiets, tussen 13 en 16 uur, langs de vrouwen. Hij keert even verderop om en gaat naast hen rijden of staan. Dan spreekt hij de vrouwen aan, alsof hij ze kent.

Plotseling slaat hij onzedelijke taal uit en hij randt de vrouwen aan. Zijn aanhouding is toeval: Zij vatten hem in de kraag. De politie jaagt op een serie-aanrander die drie keer toesloeg in mei en juni in Landgraaf en Kerkrade.

Zijn slachtoffers zijn 14 en 16 jaar en mogelijk is er ook een vrouw van 18 jaar door dezelfde man aangerand. Deze verdachte rijdt op een zwarte scooter, spreekt de meisjes aan en pakt ze vervolgens vast om ze onzedelijk te betasten.

De politie heeft in het volgende signalement verspreid: De man die de jarige vrouw lastig viel droeg een zwarte helm, een zwart shirt en hij had een stoppelbaard. De status van deze zaak is niet bekend.

In alle gevallen fietst hij naast de vrouwen en betast ze in het kruis of bij hun borsten. In het Groningse Winschoten is in het voorjaar van een serie-aanrander actief. Hij pleegt aanrandingen op vijf vrouwen van verschillende leeftijden.

De jongste is 15 jaar. Door het duidelijke signalement en politieonderzoek kan de man worden aangehouden. Het gaat om een jarige man uit Winschoten. Het vervolg van deze zaak onbekend. Een jongeman die een praatje aanknoopt en vervolgens het gesprek al snel op seksuele handelingen toespitst en vervolgens vrouwen aanrandt.

In Dordrecht zoekt de politie naar een serie-aanrander die meerdere malen toeslaat. Op dinsdag 2 april tussen rond Dat gebeurt in het park aan de Dubbeldamseweg-Zuid ter hoogte van de Twintighoeveweg in Dordrecht. In november en december en januari komt mogelijk dezelfde dader ook al in beeld wanneer hij in de omgeving van het centrum van Dordrecht vrouwen ongewenst betast.

Meestal gebeurt dit in de middag of aan het begin van de avond. Van de verdachte is een compositietekening gemaakt. De zaak is voor zover bekend nog niet opgelost. Lokagentes, extra cameratoezicht, helikopters met infraroodcamera's en extra surveillerende agenten. In de Maastrichtse buurt Randwyck jaagt de politie een maand lang op een serie-aanrander die steeds gewelddadiger wordt. Tien vrouwen doen in de periode van 3 tot 27 februari dit jaar aangifte van aanranding in deze wijk.

Het begint als op één avond zeker drie vrouwen worden aangevallen en tegen de grond gewerkt, waarbij de man steeds agressiever wordt. De vrouwen geven een goed signalement op.

Bij een surveillance in Randwyck voor identiteitscontrole pakt de politie een jarige man op. Hij bekent volgens de politie een groot aantal aanrandingen. De status van het onderzoek is onbekend.

Deze serie-aanrander staat op de opsporingslijst 'gezochte seriedaders '. Deze vrij rondlopende serie-aanrander slaat 19 keer toe in Amsterdam in een lang tijdsbestek: Het gaat om een man die jonge, fietsende vrouwen vanachter benaderd en ze vervolgens onzedelijk betast op de borsten of het kruis van de slachtoffer.

Een serie-aanrander uit Leeuwarden bekent dat hij negen aanrandingen heeft gepleegd in Leeuwarden en omgeving. Op de fiets benaderde hij fietsende vrouwen, meestal 's nachts laat of in de vroege ochtenduren.

De politie houdt de jarige verdachte begin aan en doet een oproep omdat niet wordt uitgesloten dat nog meer vrouwen slachtoffer van de man zijn geweest. Deze seriedader pleegt 4 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Amsterdam-Amstelland. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Utrecht. Deze seriedader pleegt 2 of 3 aanrandingen en 14 schennisplegingen bijvoorbeeld potloodventen.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode in verschillende regio's: Haaglanden, Midden- en West Brabant en België. Deze seriedader pleegt 2 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Brabant Zuidoost. De politie zoekt een serie-aanrander die in Hoogstraten in de periode september-december meerdere jonge meisjes heeft aangerand.

De man komt vermoedelijk uit Nederland of woont in de grensstreek. Hij spreekt zijn slachtoffers aan en betast ze vervolgens onzedelijk. De politie verspreid een signalement met een compositietekening.

De politie doet er alles aan om hem te pakken, de serie-aanrander van Dordrecht. Buurtonderzoeken, getuigenoproepen, extra surveilleren. Pas na de inzet van een lokagente loopt hij tegen de lamp. In het tijdschrift Marie Claire doet de agente haar verhaal. De man komt achter haar fietsen en maakt een praatje. Hij fietste tien minuten achter me, ik moest voor me blijven kijken. Ik moest mijn personage zijn, aangeschoten, onbewust van gevaar.

Hij kwam naast me fietsen, onze sturen botsten. Ik voelde hoe mijn kleding bij mijn schouders door hem werd strakgetrokken. Ik kon nergens naartoe. Terwijl ik opstond riep ik: Mijn collega's kwamen keihard aanfietsen. De man die de lokagente pakte is Kimball van der A. Hij maakt zich in een periode van tweeënhalf jaar schuldig gemaakt aan één verkrachting, vier aanrandingen en vijf pogingen daartoe. Sommige slachtoffers zijn ten tijde van het delict nog maar zestien of zeventien jaar oud.

Hij achtervolgt fietsende vrouwen en meisjes op de fiets. Dat doet hij na het uitgaan in de binnenstad van Dordrecht. De misdrijven vinden plaats op een fietsroute tussen de binnenstad en de buurten Krispijn en Sterrenburg, vaak bij een tunneltje. De man had geen strafblad. Maar ik deed het toch. Het gebeurde in een soort waas. Ik denk dat alcohol en grote druk op m'n werk een rol speelden, maar ik wil graag weten wat ik mankeer".

Zijn slachtoffers verklaren in de rechtszaal over de extreme angst tijdens de aanrandingen. In het begin kwamen mijn vrienden bij mij, maar nu gaan ze toch echt zonder mij uit. Mijn sociale leven is naar de kloten. Kimball van der A. In hoger beroep is hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar.

Hij wordt beschouwd als verminderd toerekeningsvatbaar. Een jarige asielzoeker pleegt begin november een serie aanrandingen met drie jonge meisjes als slachtoffer.

Hij wordt op heterdaad betrapt. Zijn slachtoffers zijn twee meisjes van 13 en 15 jaar en een jonge vrouw van 19 jaar.

Ze maken angstaanjagende momenten mee als de man achter hen aankomt. Hij vraagt of de meisjes nog maagd zijn en gaat aan hun billen zitten. Begin november pakt de politie hem op. Op 24 december komt de zaak voor. Dan blijkt dat hij naast de aanranding van de tieners ook een medewerkster van het COA en politieagenten heeft bedreigd en een arrestantenverzorgster heeft uitgescholden en bespuugd.

De rechtbank bevindt hem schuldig maar hij krijgt geen straf omdat hij lijdt aan een psychotische stoornis en een ernstige trauma. Hij wordt één jaar opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Een zwakbegaafde serie-aanrander maakt in zeker vijf slachtoffers. Op de fietspaden tussen Ede en Bennekom valt hij jonge vrouwen lastig. De man fietst zijn slachtoffers voorbij en betast ze op hun borsten, benen en billen. Dat gebeurt vooral in de avond- en nachtelijke uren.

De politie sluit niet uit dat de man meer slachtoffers heeft gemaakt. De politie houdt de man aan en het blijkt dat hij aan een bipolaire stoornis lijdt en kortdurende psychoses. De zwakbegaafde man woont in een beschermde woonvorm. Hij heeft spijt van zijn daden en erkent dat hij problemen heeft.

De man gaat onder behandeling. Hij wordt veroordeeld tot 3 maanden celstraf. Die wordt niet ten uitvoer gelegd. Blanke man van ca. Dat gebeurt in de wijk Tolberg. Hij rijdt op een oranjekleurige fiets, mogelijk een mountainbike, heeft kort blond haar en draagt een muts en donkere jas.

Een vrouw wordt tot twee keer toe aangerand in Dordrecht. Dat gebeurt in de herfst van door een serie-aanrander die in de stad meerdere vrouwen en meisjes belaagt. Na haar melding kan de politie een jarige man op heterdaad oppakken. De eerdere aanrandingen zouden hebben plaatsgevonden in de Dordtse wijk Stadspolders, rond het Van Eesterenplein en in de buurt van de Plus-supermarkt in die buurt. Een hele jonge serie-aanrander - 15 jaar - die ook een hoogbejaarde vrouw lastig valt.

In Purmerend zorgt dat in september voor flinke onrust, ook onder de oudere bewoners. De jongen slaat meerdere malen toe in de omgeving van het park De Noord. In haar flat valt hij ook een jarige vrouw lastig en berooft haar ook van haar tas.

extreem hard neuken meiden van holland sex