Erg nat kutje tussen haar billen

erg nat kutje tussen haar billen

Hoeren in noord holland jonge negerinerg nat kutje tussen haar billen

Verkrachting sex buiten sex film


Hij pakte haar bij de heupen en trok haar billen naar zich toe. Hij kuste haar billen op een tedere manier en likte met zijn tong door haar spleet. Oohhhh ze kreunde van geilheid en duwde haar billen nog verder naar achteren om zijn tong te voelen. Nee nog niet zij hij, ga naar de slaapkamer. Daar aangekomen kleedde ze zich allebei snel uit. Ze moest op bed gaan liggen, maar in plaats van dat hij erbij kwam ging hij voor haar staan met zijn gezwollen voor haar gezicht. Pijp me maar eens lekker en laat zien dat je een echt geil sletje bent, zie die, en met zijn eikel wreef hij over haar lippen.

Hmmm dit gaf hem een gevoel van macht en toen ze haar mond opendeed om hem eens een lekkere pijpbeurt te geven trok hij zijn lul terug. Ze deed haar mond weer dicht en voelde zijn gezwollen eikel over haar lippen wrijven.

Hij begon met zijn lul tegen haar wang aan te slaan terwijl hij zei dat ze zijn geile sletje was. Nu voelde ze zijn eikel op haar tong en een druppeltje voorvocht kwam op haar tong. Dat vond ie een geil gezicht en hij trok langzaam zijn lul van haar tong zodat er een sliertje ontstond. Wat een geil gezicht was dat. Ze deed wat hij vroeg en proefde de zilte smaak van zijn voorvocht.

Ze vond het lekker en automatisch deed ze haar mond weer open en stak haar tong uit. Eigenlijk geneerde ze zich een beetje om zichzelf te vingeren terwijl hij tegenover haar zat. Ze sloot haar ogen waarop hij gelijk reageerde door te zeggen dat ze die moest openhouden omdat hij wilde zien hoe geil ze was. Terwijl ze zich vingerde met 2 vingers in haar natte kut begon hij ook lekker met zijn lul te spelen, met langzame lange halen trok hij aan zijn lul en werd botergeil. Opeens zei hij; “vergeet je niet iets?

Je hebt nog een lekker gaatje waar vast wel een vinger in kan. Ze begreep wat hij bedoelde maar omdat ze dit eigenlijk nog nooit gedaan had stribbelde ze wat tegen door te zeggen dat ze zo’n strak gaatje heeft.

Ze haalde een vinger uit haar soppende kut, gelukkig door de kutsappen nat geworden en draaide daarmee kringetjes rond haar sluitspier. Ze ontspande zich en duwde beetje bij beetje een vinger in haar geile aars. Dit wond hem zo op dat hij opstond en met zijn lul weer voor haar kwam staan. Als een volleerde pijpslet zoog ze hem vakkundig af. Hij begon haar mond nu te neuken en stootte diep in haar keel.

Ze kon een braakneiging niet verbergen omdat hij zo diep stootte maar hij ging gewoon verder met het neuken van die geile pijpmond. Hij stak zijn tong uit en met lange halen likte hij haar heerlijke kaalgeschoren kut. Heerlijk zond ze het om op zijn tong te rijden. Ze duwde zich harder op zijn gezicht en met zijn tong neukte hij haar geile kut. Hij proefde haar kutsappen die uit haar vloeiden en werd alsmaar geiler en geiler. Hij voelde dat ze kaar ging komen en met 2 vingers in haar kut likte hij haar klitje.

Ze kwam gillend klaar maar hij bleef maar likken zodat ze niet de tijd kreeg om bij te komen. Ze dacht dat ze nu wel genomen zou worden maar nee hoor, ze voelde dat hij haar billen uiteen trok en een tong zich door haar spleetje voelde. Ze meten alles precies op, je zoekt de stof uit en ze maken het helemaal op maat.

In gedachten zag ik onmiddellijk een verkoopster die een meetlint rond Doriens middel en fraaie kont legde om de maat te nemen en ik werd warm van binnen.

Dorien ging op een stoel zitten en sloeg haar ene been over de andere waardoor een onbeschaamd groot stuk van haar lange linkerbeen zichtbaar werd, met nog net niet het uiteinde van haar kousenboord. Ik dwong mijzelf met de grootste moeite er niet constant naar te kijken en stelde voor na het koffiedrinken de stad in te gaan. Lijkt me heel leuk eens in Rotterdam te winkelen, ben ik nog nooit geweest!

Het was schitterend weer dus we konden zonder jas naar de stad en hadden veel bekijks. Dorien met haar korte rokje, strakke, goedgevulde, truitje waarin haar borsten lekker heen en weer wiegden door de geringe steun die de lingerie gaf. Ik had mij uiteraard ook lekker aangekleed met een heel strakke legging met een piepklein stringetje en een lekker diep uitgesneden truitje waar mijn borsten door de push-up bh uit leken te willen springen.

Stijf gearmd liepen we door de winkelstraten en schoten winkel in winkel uit tot we aan het eind van de middag helemaal afgepeigerd op een terrasje neerstreken voor een lekker glaasje drinken. Ik wilde de sfeer echter op geen enkele manier negatief beïnvloeden. Dat ene glaasje werden er al gauw een paar en op een gegeven moment zaten we als een stel bakvissen vrolijk op het terras te lachen en te babbelen en commentaar te geven op iedere lekkere vent die voorbij kwam.

Tegen een uur of half zeven zei ik tegen Dorien dat we maar weer eens op huis aan moesten. Laten we maar naar huis gaan. Ik kon niets anders dan mijn arm om haar heenslaan en haar onder haar borsten vastpakken.

Jezus, wat een lekker lijf had dat mens! Ik werkte Dorien op de achterbank en ging naast haar zitten.

Ik zat strak tegen haar aan want ze was niet verder dan de middenplaats gekomen en zat met haar benen aan weerszijde van de middenconsole. De taxichauffeur, een jongen van een jaar of twintig, draaide zich om en verschoot van kleur toen hij bijna rechtstreeks in Doriens kruis keek. Ik boog mij voorover en gaf het adres op waar we naar toe moesten.

Met moeite wendde de chauffeur zijn blik weer naar voren, maar ik zag dat hij snel zijn binnenspiegel verstelde, zodat hij goed zicht bleef houden.

Ik boog mij naar Dorien over en fluisterde in haar oor: Dorien keek opzij en zag dat ik mijn truitje wat verder naar beneden trok en mijn borsten wat meer omhoog duwde zodat ze bijna uit de halve cups vielen. We waren bij mijn appartement aangekomen. Dorien schudde heftig met haar hoofd en zei: Ik richtte mij tot de chauffeur en vroeg op rustige toon wat de rit kostte.

Met moeite wendde hij zijn blik van mijn boezem af en keek op de meter: Ik boog mij naar Dorien toe en fluisterde in haar oor: Binnengekomen liep ik meteen door naar de keuken om het eten klaar te gaan maken. Ik had mosselen gekocht, mosselgroente erbij, beetje witte wijn, sausjes openmaken, wat stokbrood, even wat kaasjes op een plankje, wat tomaat en komkommer en klaar is Klara!

Al gauw zaten we met een dampende pan mosselen tussen ons in aan de eetkamertafel. Dorien pakte een mossel tussen duim en wijsvinger en zei tegen mij: Ik nam het initiatief over. Ik pakte een grote mossel en goot daar voorzichtig wat gele saus tussenin en begon die met voorzichtige lange halen leeg te likken: Ik opende mijn mond om de mossel uit de schelp in mijn mond te laten verdwijnen en nadat ik hem had doorgeslikt zei ik: We verplaatsten ons naar de bank waar Dorien op neerplofte met haar benen behoorlijk uit elkaar zodat ik goed zicht had op haar stringetje.

Ik ging naar de keuken en zette snel koffie. Ik hoorde uit de huiskamer dat Dorien aan het zappen was en wat ik had gehoopt, gebeurde. Ze kwam langs het kanaal van de DVD-speler en kreeg een stevige lesbische pornofilm voorgeschoteld; een Nederlandstalige film die ik na heel lang zoeken in een seksshop had gevonden. Ik kwam met twee kopjes koffie zachtjes binnengelopen en zag dat Dorien wat onderuit was gezakt, naar het scherm staarde en wat afwezig met haar hand richting haar kruis bewoog.

Ik liep naar haar toe en zette de kopjes voor haar op de salontafel. Ze schrok op uit haar trance en keek mij verward aan. Dorien keek opzij en met een hoogrood gezicht zei ze: Op de DVD was een scène te zien waarbij de ene vrouw de andere ging neuken met een voorbinddildo. Dorien begon met haar billen heen en weer te schuifelen over de zitting van de bank.

Ik keek haar van opzij aan en besloot dat het tijd werd voor echte actie. Ik bracht mijn mond bij haar oor en schoof met een hand tussen haar blouse in, de knoopjes met een beweging los makend. Ik likte zachtjes aan haar oor en fluisterde: Als in trance liet Dorien zich omhoog hijsen maar bleef staan om te kijken wat er verder op het scherm gebeurde. We willen jullie daarom vragen: En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten? Spanking Forum » Verhalen Forum » Diverse verhalen, allerhande schrijvers » Diverse verhalen, Allerhande schrijvers - eerste sectie » Geen weg terug.

Gepost op woensdag 12 april - Geen weg terug over een geil sletje die denkt dat ze dat niet is Ze bleef stil staan voor de deur onderaan de trap. Hij duwde hem voor haar open. Geschokt keek ze de kamer in. Er hingen kettingen aan het plafond met daaraan handboeien.

Er stond een grote kast waarin allerlei zwepen hingen, er stond ook een vreemd soort bed die in verschillende standen kon buigen. Ze draaide zich om en zag hoe hij de deur achter zich dicht deed.

Verlegen onder zijn doordringende blik keek naar beneden. Ze voelde zijn hand onder haar kin en hij dwong haar hem aan te kijken. Hij liet haar kin los en hij liep naar een comfortabele stoel. Haar tepels waren hard en duidelijk te zien door het shirtje.

Daarna maakte ze haar broek los en deed die ook uit. Ze stond nu alleen nog in haar rode kanten bh en broekje. Onzeker keek ze hem aan. Zijn ogen gleden over haar lichaam en haar lichaam leek te gloeien onder zijn blik.

Ze draaide zich om zodat hij haar van alle kanten kon bekijken. Nog nooit had ze zich zo opgelaten gevoeld! Toen ze weer met haar gezicht naar hem toe stond, zei hij dat ze haar bh uit moest doen. Ze maakt de opening aan de achterkant los en haalde langzaam de bh voor haar borsten weg. Haar tepels stonden nu fier overeind, keihard. Ze leken te gloeien en dat was niet het enigste wat ze voelde gloeien!

Te voelde dat ze nat was tussen haar benen, ze kon er niets aan doen maar ze was opgewonden. Ze was overgeleverd aan een wildvreemde en ze voelde zich supergeil. Met rode wangen deed ze wat hij van haar verlangde. Geamuseerd keek hij haar aan: Ben je zo'n geil sletje.

Haar eigen lichaam verraadde haar. Ben je een geile slet ja of nee. Hij sloeg haar hard op beide billen en ze kreunde het uit. Zijn vingers gleden door haar schaamlipjes heen en weer. Ze voelde hoe haar lipjes zwollen onder zijn aanraking.

Heel zachtjes gleed een vinger over haar harde klitje heen en haar lichaam schokte. We zullen eens even voelen! Weer kreunde ze het uit. De vinger stoten in en uit haar, ze bewoog onrustig op zijn schoot.

erg nat kutje tussen haar billen