Druipende kut shemale thuisontvangst

...

Neuken zuid holland wil jij mij neuken

Mijn man en ik houden er van om elkaar met fantasieën een beetje op te winden en vaak maakt dat ons sexspel extra leuk. Alle denkbare varianten komen dan wel eens voorbij. Een populaire fantasie van mijn man waar ik altijd erg opgewonden van werd was als hij vertelde dat hij me als hoertje zou verhuren aan een vreemde man.

Ik vroeg er soms zelfs om die fantasie tijdens ons sexspel te vertellen en werd dan altijd supergeil. Toch kwamen we er steeds bij terug en we bedachten steeds vaker dat we die spanning toch wel erg leuk vonden. Tijdens onze vakantie in Zuid Frankrijk zaten we op een gegeven moment na een lange dag strand en rijden in de hitte wat uit te zakken in ons hotel. We hadden net wat gegeten en het was midden op de avond.

We dronken een lekker glas Ricard en raakten in gesprek met mensen om ons heen. Er was een man uit Nederland bij die een bedrijf had en voor zijn werk in hetzelfde hotel verbleef. Omdat het onze laatste avond was bleven we lekker lang zitten en uiteindelijk bleven we alleen met de man achter op het terras.

Het was een leuke vent en we konden het goed met hem vinden. We kletsten wat over van alles en ik merkte dat hij me steeds geïnteresseerd bekeek. Ik had ook een lekker zomerjurkje aan waarin je mijn vormen goed kon zien. Toen de man even weg was naar het toilet zei mijn man dat hij het spannend zou vinden als ik iets deed met die man. Toch voelde ik daarna een soort spanning. Een man die me steeds vleiend aankeek en een echtgenoot die eigenlijk wel wilde dat ik wat spannends met die man zou doen.

Ik ging ongemerkt wat dichter bij de man zitten en luisterde aandachtig naar zijn verhalen. Opeens zei mijn man: Ik bleef alleen met de man, Peter, en samen zaten we in de late warme avond nu op het terras.

Hij trakteerde me nog op een laatste glas voordat ook hij zou opstappen. Tijdens ons gesprek keek hij me steeds vaker aan en ik voelde mijn lichaam langzaam opgewonden raken. Het was een lekkere man, hij was geïnteresseerd in me en ik was opgewonden. Hij vroeg wat dingen over ons huwelijk en ik merkte dat hij aan het inschatten was hoe het tussen mij en mijn man zat.

Hij aaide een keer door mijn haar en hij merkte mijn opwinding. Opeens vroeg hij de ober om af te rekenen en vroeg of ik ook al naar boven naar de kamers ging. Al pratend liepen we naar de lift en ik voelde dat hij voorzichtig mijn hand pakte.

Toen ik zijn hand ook vasthield begreep hij de situatie en terwijl we de lift in stapten legde hij een arm om mij heen. Hij moest naar de 2e en ik naar de 4e verdieping maar voor we op het knopje konden drukken waren we verwikkeld in een tongzoen. Tijdens die zoen drukte hij op de 2 en toen wist ik dat ik vandaag de stap naar het verwerkelijken van mijn fantasieën ging zetten.

Ik liep mee naar zijn kamer waar we binnen een paar seconden zoenend op zijn bed lagen. Hij kneedde mijn borsten, streelde mijn lichaam en werkte me in no time uit het jurkje. Zelf had hij zijn shorts, schoenen en shirt zo uit en toen lag ik voor het eerst met een andere naakte kerel in bed. Hij vingerde me en ik kwam van geiligheid al bijna klaar.

Ik voelde aan zijn stijve pik en zonder aan iets anders meer te denken liet ik hem over me heen komen. Hij gleed soepel in mijn natte kutje. Hij had een lekkere stevige pik en begon stevig op me in te stoten.

Ik was supergeil en ontving iedere stoot met een geile kreun. Toen begon hij tegen me te praten. Ik voelde dat hij harder begon te stoten en klaar ging komen. Met een felle kreet vulde hij mijn hele kutje met zijn zaad. Ik werd helemaal volgespoten door hem. Hij bleef nog even op me liggen en kuste me. Ik zei dat ik snel naar mijn man wilde dus ik gaf hem nog een snelle afscheidskus en bedankte hem voor de gezelligheid en trok snel het jurkje over me heen en verdween met mijn slipje in mijn hand.

In ongeveer een minuut was ik op de 4e etage bij onze kamer. Gerard, mijn man was nog wakker en zag me binnenkomen met verwilderde haren. Ik trok mijn jurkje uit en liet hem zien hoe het geil van Peter uit mijn kutje droop. Meteen kwam hij over me heen en stoote zijn pik in het geil van Peter. Hij ging meteen naast me liggen en ik voelde hoe de twee soorten zaad uit mijn kutje dropen. We vielen heerlijk samen in slaap en toen we wakker werden plakte ik nog van het zaad.

Peter hebben we niet meer gezien maar met hem had ik wel de toon gezet voor de komende belevenissen. Nadat we van die vakantie terug waren hebben Gerard, mijn man en ik het er nog vaak over gehad en natuurlijk verder gefantaseerd.

We merkten dat het ons in de relatie niet stoorde dat ik sex met een andere man had gehad. Integendeel, het maakte ons nog meer opgewonden en we fantaseerden er lustig op los als we samen sex hadden.

Nog vaak heb ik de vrijpartij met die man met Gerard nagebootst en steeds wond het ons op als ik zei dat ik me zijn hoer genoemd had. Gerard vroeg wel eens of ik dat eens onverwacht echt zou willen meemaken. Het leek me erg eng maar wel spannend.

Het leek me een beetje gevaarlijk om zoiets uit te voeren. Een tijdje later kwam Gerard tijdens ons sexspel met een voorstel. Ik zei dat ik dat dan wel durfde. Ik stamelde een beetje geschrokken dat ik dat wel erg snel vond maar Gerard zei vastberaden dat ik zaterdagavond om 9 uur moest zorgen dat ik er sexy uitzag. In de dagen erna vroeg ik af en toe of hij het wel meende en ik betrapte me er op dat ik het zelf een geil idee begon te vinden. Gerard zou me niet in een vervelende situatie brengen en ik zou mijn fantasie nog verder kunnen uitleven.

Het werd zaterdag en ik was de hele dag een beetje afwezig en voelde me een beetje gek. Gerard zelf zou pas rond 9 uur komen en dan moest ik er sexy uit zien.

Meer wist ik niet. Ik belde hem tussentijds nog een keer om te vragen of het echt allemaal waar was maar zonder me verder iets te vertellen maakte hij duidelijk dat ik gewoon zoals afgesproken klaar moest zitten. Ik nam een lekker bad, lakte mijn nagels en zocht wat leuke kleding bij elkaar. Rokje, kousen, pumps, strak bloesje en daarna maakte ik me op. Tegen 9 uur kwam Gerard binnen.

Hij vond dat ik er geweldig uit zag. We gingen met de auto op pad zonder dat ik de bestemming wist. We reden de stad uit en kwamen na een kwartier bij een andere stad aan. Het werd al enigszins donker. We reden door een buitenwijk van die stad en Gerard voelde een keer onder mijn rokje. Ik was zenuwachtig maar geil tegelijk. Het idee dat ik sex zou hebben met een onbekende wond me erg op maar ik vond het toch wel eng.

Ze hield het net boven haar taille vast en we zagen de mooi met kant afgewerkte BH waar haar tepels bijna doorheen staken. Ze liep terug naar de keuken van Dolf om de broodjes te smeren en alles klaar te zetten. Dolf en ik keken elkaar aan. Dolf keek me aan alsof hij vuur zag branden.

Toen kwam Jetty met het eten naar buiten, wasten we ons en spraken er verder niet meer over. Toen we die avond in bed lagen greep Jetty mijn lul vast en begon er hartstochtelijk aan te zuigen.

In plaats van dat te bevestigen spoot ik diep in haar keel. We speelden nog een tijdje met elkaar en aansluitend kwam ik nog eens diep in haar kut klaar. De volgende dag gingen we overdag samen boodschappen doen. In de supermarkt vroeg Jetty duidelijk mijn aandacht. Ze zat gebukt met een tube tandpasta in haar handen. Ik begreep haar niet meteen, maar toen wees ze op de spiegel achter het rek.

Ik zag hoe ze haar benen spreidde en ik haar glimmende kut kon zien, ze keek me lachend aan. Toen we naar de auto liepen moesten we een kleine trap op, ik droeg de boodschappen en liep voor haar.

Even later hoorde ik iemand fluiten. In de auto stak ik vlug een vinger in haar kut en daarna in mijn mond, ze was weer kletsnat. Omdat het een warme dag was bleven we vrij lang in de tuin zitten. We maakten een paar flessen wijn leeg en waren allemaal een beetje aangeschoten. Jetty moest even plassen en kwam daarna weer buiten naast me zitten.

Ze schoof tegen me aan en trok mijn hand onder haar jurkje. Ze bleek haar slipje te hebben uitgetrokken en ze gaf me zo de kans haar ongemerkt te vingeren terwijl Dolf nog geen anderhalve meter van ons af zat. Ze moest wel hevig slikken toen ze klaar kwam. Tegen half een gingen we naar binnen. We gingen in de woonkamer zitten en Jetty nam een houding aan die ze al eerder had gekozen om Dolf haar slipje en later haar kut te laten zien.

Ze had duidelijk teveel gedronken en lag er ongegeneerd bij. De televisie stond aan en op een van de erotische kanalen draaide een pornofilm. Jetty bleef geobsedeerd kijken naar een meisje dat met drie jonge mannen aan de slag was. Jetty schoof haar hand naar mijn gulp en begon er zachtjes over te wrijven.

Ik zag Dolf vanuit zijn ooghoeken kijken, maar Jetty was duidelijk te ver heen om daar aandacht aan te schenken. Het meisje op de TV nam een lul in haar mond. Langzaam maakte ze mijn gulp open en haar hand gleed in mijn onderbroek om mijn lul vast te grijpen. Jetty boog voorover terwijl ze mijn lul in haar mond nam. Vol overgave begon ze me te pijpen. Ik stak in de tussentijd mijn vingers in haar kletsnatte kut en begon haar te vingeren.

Het duurde niet lang of ze kwam heftiger klaar dan ik van haar gewend was. Ze stond op, knielde op de grond en nam mijn lul weer in haar mond. Ik zag dat Dolf ondertussen zijn lul uit zijn broek had gehaald en zich langzaam aan het aftrekken was.

Zijn ogen waren daarbij voortdurend op de pijpende mond van Jetty gericht. Toen hij me even aankeek, maakte ik een knikkende beweging richting Jetty. Hij begreep me onmiddellijk, trok zijn broek en onderbroek uit en knielde achter Jetty. Ze had niets in de gaten. Ik nam haar hoofd in mijn handen en begeleidde haar pijpbewegingen.

Ik knikte naar Dolf. Ik zag dat ze wilde reageren, dat ze dit niet wilde, maar met mijn lul in haar mond en met mijn handen haar hoofd vasthoudend negeerde ik haar signalen en boog genietend mijn hoofd achterover. Ik gaf haar de indruk dat ik niet in de gaten had dat Dolf haar aan het neuken was.

Al snel voelde ik dat Dolf hard in haar stootte. Ik keek Jetty aan en ik zag dat ze haar ogen gesloten had, ze verzette zich niet, ze had het aanvaard en leek er nu van te genieten. Ze bleef me pijpen, ook toen ik haar hoofd weer losliet.

Ze opende haar ogen en keek me aan. Die blik staat me nu nog helder voor de ogen, zo geil had ik haar nog nooit zien kijken. Ze liet mijn lul uit haar mond floepen en likte langs haar mond. Dolf keek me recht in mijn ogen, maar hij zag me niet. Hij neukte alsof zijn leven er van af hing, maar opeens hield hij zich in en ik zag hoe hij alle moeite deed om niet in Jetty klaar te komen. Jetty had het ook in de gaten en stond op.

Ze drukte Dolf op de grond, knielde schuin naast hem en nam zijn lul in haar mond. Ik stond op, plaatste mijn lul voor haar ver openstaande kut en drukte hem naar binnen. Ik begon haar langzaam te neuken.

Telkens wanneer hij klaar dreigde te komen, stopte ze even en kneep iets harder in zijn lul zonder hem nog te bewegen. Jetty ging op de grond liggen, trok haar benen op en spreidde haar kut zo ver ze kon. Dolf nam tussen haar benen plaats, hij stopte heel even zijn tong in haar kut om vervolgens zijn lul weer diep in de kut van mijn vrouw te stoten. Hij neukte haar heel hard. Ik keek Jetty even aan en kuste haar op haar mond. We tongden heftig en ik wist zeker dat ze wilde wat ze nu aan het doen was.

Ik stond op en knielde zijlings over haar heen zodat ze mijn lul in haar mond kon nemen. Ze begon me weer te pijpen, maar nu met de bedoeling me klaar te laten komen.

Het duurde niet lang of Dolf was zo ver. Hij kreunde hard en riep dat hij haar zou gaan volspuiten. Jetty volgde zijn ritme volledig. Natuurlijk kon ik Dolf niet in haar zien spuiten, maar Jetty was zo geil dat ik aan haar bewegingen iedere straal van Dolf voelde.

Ze stond even op en keek Dolf aan. Dolf keek me verbaast aan alsof hij goedkeuring wilde vragen. Hij had me ooit verteld dat zijn ex-vrouw hem nooit in de mond had laten klaarkomen omdat ze dat onsmakelijk vond. Hij genoot er nu zichtbaar van. Ik wist niet of ik dat echt lekker zou vinden, maar ik knielde achter haar. Het feit dat ze zojuist een andere lul in zich had laten klaar komen maakte me echter alleen maar geiler, ik hield mijn lul voor haar opening en drukte hem naar binnen.

Ik voelde haar nauwelijks, zo nat was ze. Ik begon in haar te pompen terwijl zij Dolf nog steeds aan het schoonlikken was. Toen ze klaar was vroeg ze me te stoppen en in haar mond te komen.

Ik ging op de grond liggen en ze knielde naast me terwijl ze me begon te pijpen. Dolf greep haar borsten en begon die te strelen....Sex 50 sex 18 foto


Toen ze zag hoe alleen al de gedachte me opwond, gaf ze toe. Het duurde een tijdje voordat Dolf op bezoek kwam en de gelegenheid zich voordeed. Jetty had al aardig wat wijn gedronken en keek me met pretoogjes aan toen ze met wat hapjes uit de keuken de kamer in kwam. Even later kwam ze op de bank tegen me aanzitten en trok haar benen op.

Omdat Dolf er een beetje schuin voor had zat, kon hij nog niets zien. Maar toen hij naar voren boog om een toastje met wat salade te pakken, had hij een perfect uitzicht op haar slipje. Die avond viel me op dat hij heel wat meer toastjes at dan gebruikelijk. En ze had natuurlijk gelijk. In bed kwam ik snel in haar mond klaar en wat later nog eens in haar geile kut. Die nacht werd ik wakker en heb ik haar weer geneukt. De gedachte aan mijn geile vriend die zo uitbundig naar het slipje had kunnen kijken bleef me opwinden.

Maar na enige tijd vertelde ik Jetty dat ik het nog geiler zou vinden als ze hem haar blote kut zou laten zien. Jetty vroeg wat Dolf wel niet van haar zou denken, maar ik stelde haar gerust. Ga dan weer tegen me aan liggen en zorg ervoor dat je ochtendjas open valt zodat Dolf je blote kut kan zien. Hij hoeft dan niet te weten dat je het met opzet doet.

Die avond ging Dolf met een stijve naar het toilet en keerde wat later zonder stijve terug. Toen Dolf de voordeur verliet maakte Jetty mijn gulp open en begon me onmiddellijk te pijpen. Ik spoot haar binnen 2 minuten vol maar neukte haar daarna nog ruim 2 uur. We begonnen op de trap en eindigden in bed. Jetty was zo geil en kon er maar niet genoeg van krijgen.

Ze had al eerder gezegd dat ze vond dat ze niet meer zo aantrekkelijk was, maar na wat er vanavond was gebeurd dat had haar duidelijk een flinke steun in de rug gegeven.

Twee weken later had ik een afspraak met Dolf om hem te helpen met het aanleggen van een vijver in zijn tuin. Het was een erg warme dag en we stonden in onze blote buiken te graven in de tuin toen Jetty kwam. Ze was boodschappen gaan doen en had wat broodjes meegenomen en een paar flesjes ijskoude cola die ze in de keuken neerzette.

Ze vertelde dat ze een nieuwe bikini had gekocht en 3 setjes mooi ondergoed. Ik vroeg haar het ondergoed te laten zien. Ze liep terug naar de keuken en kwam even later terug met een bijna transparant zwart setje en een mooi rood setje.

Een beetje blozend vertelde ze dat ze het gele setje aan had. Ik zag dat Jetty een lichte blos op haar wangen kreeg, me even twijfelend aankeek en vervolgens langzaam haar jurkje omhoog trok. Dolf en ik stonden beiden grofweg 80 cm lager in de pas gegraven kuil. We kregen een prachtig uitzicht op een schitterend geel kanten slipje. Het was deels doorzichtig en haar dikke schaamlippen waren goed te zien. Dolf floot tussen zijn tanden terwijl Jetty haar handen op de rug deed en de ritsluiting aan de achterzijde omlaag trok.

Het jurkje viel aan de voorkant open en ze deed het omlaag. Ze hield het net boven haar taille vast en we zagen de mooi met kant afgewerkte BH waar haar tepels bijna doorheen staken. Ze liep terug naar de keuken van Dolf om de broodjes te smeren en alles klaar te zetten. Dolf en ik keken elkaar aan.

Dolf keek me aan alsof hij vuur zag branden. Toen kwam Jetty met het eten naar buiten, wasten we ons en spraken er verder niet meer over. Toen we die avond in bed lagen greep Jetty mijn lul vast en begon er hartstochtelijk aan te zuigen. In plaats van dat te bevestigen spoot ik diep in haar keel.

We speelden nog een tijdje met elkaar en aansluitend kwam ik nog eens diep in haar kut klaar. De volgende dag gingen we overdag samen boodschappen doen. In de supermarkt vroeg Jetty duidelijk mijn aandacht. Ze zat gebukt met een tube tandpasta in haar handen. Ik begreep haar niet meteen, maar toen wees ze op de spiegel achter het rek. Ik zag hoe ze haar benen spreidde en ik haar glimmende kut kon zien, ze keek me lachend aan.

Toen we naar de auto liepen moesten we een kleine trap op, ik droeg de boodschappen en liep voor haar. Even later hoorde ik iemand fluiten. In de auto stak ik vlug een vinger in haar kut en daarna in mijn mond, ze was weer kletsnat. Omdat het een warme dag was bleven we vrij lang in de tuin zitten.

We maakten een paar flessen wijn leeg en waren allemaal een beetje aangeschoten. Jetty moest even plassen en kwam daarna weer buiten naast me zitten. Een zeer intensieve, plagerige massage, met lekker veel body contact en natuurlijk, het zo lang mogelijk uitstellen van je hoogtepunt. Escort en Thuisontvangst in Waalwijk. Massage Utrecht 28 jaar 51 foto's.

Hai met Cinthia, Ik ben een exotische meid van 28 jaar die dol is op sex. Telefoonnummer Houdt dit formaat aan om Uw 06 nummer in te voeren bijv. Massage Soest 38 jaar 6 foto's. Geile choclatje Hallo lieve mannen, MIjn naam is Destiny 25 jaartjes, ondeugend, knap, spontaan en lief van Arubaanse afkomst. Maar het grootste gedeelte van al de advertentie die je ziet, van bijvoorbeeld amateur hoeren Amsterdam, of amateur hoeren Rotterdam, dat zijn voor 99 procent zeker dames die zich uitgeven als amateur hoer en er wel degelijk geld voor vragen.

Pin It on Pinterest. Ik nam de lift en ging naar de derde etage. Voor me zag ik een lange galerij en ik durfde haast niet de deur door te gaan de galerij op. Ik realiseerde me dat Gerard me daar kon zien en dat hij gezegd had dat alles veilig zou zijn dus ik zette me over de angst heen en liep de galerij op.

Ik schuifelde voorbij een aantal deuren en de vijfde deur was nummer Ik zag dat Gerard naar me keek vanuit de auto en drukte toen op de bel. Het leek een eeuw te duren voor de deur open ging. Een man van ongeveer 45 jaar deed de deur open. Toen de deur achter me in het slot viel wist ik dat ik niet meer terug kon.

Het was een aardige man en hij bood me een glas wijn aan. Kort daarna zei hij dat we ons glas wel mee konden nemen naar de slaap kamer. Ineens stond ik me uit te kleden voor een onbekende en ik zag dat hij me van top tot teen opnam terwijl hij ook zichzelf uitkleedde. Hij ging op het bed liggen en ik kwam naast hem. Meteen begon hij met mijn borsten te spelen. Het idee dat ik hier als een echte hoer was wond me op en de manier waarop de man als een klant met me omging was opwindend.

Ik besloot mijn best te doen zoals Gerard me gezegd had. Ik masseerde zijn pik en vond dat de man lekker schoon gewassen was en lekker rook. Al snel nam ik zijn flink grote pik in mijn mond en zoog er lekker aan wat hem deed kreunen. Hij vond het lekker en ondertussen speelde hij met mijn borsten en aaide hij over mijn billen. Ik geloof dat ik hem wat al te enthousiast pijpte want op een gegeven moment vroeg hij me te stoppen.

Hij was bang dat hij te vroeg klaar kwam. Ik ging naast hem liggen en aaide hem. Hij wilde met mij zoenen en dat deed ik ook. Ik werd bloedgeil van het hoer zijn. Een wildvreemde man die mij, ook al wist ik niet hoe, gehuurd had om sex te hebben. Ik zoende hem innig en streek over zijn borstharen. Af en toe beroerde ik zijn pik totdat hij zei dat het er maar eens van moest komen. Ik wil je graag op me hebben zei hij en trok me over zich heen.

Met gespreide benen ging ik over zijn lichaam zitten en ik voelde dat hij zijn pik pakte en rechtop zette om in mijn kutje te kunnen. Ik hielp hem een beetje en liet me langzaam over zijn best wel lekkere pik heen zakken. Langzaam liet ik me zakken en voelde hoe mijn kutje werd gevuld met zijn staaf.

Hij pakte me bij mijn billen en gaf op die manier het ritme aan wat ik moest aanhouden. Ik was zo geil als boter en hoopte dat hij het even vol zou houden. Ik stampte echt op en neer over zijn stevige pik en voelde mijn kletsnatte kut heerlijk over hem glijden. Ik bleef het ritme volhouden en voelde dat ik tegen klaarkomen aan zat. Ik was zo geil. Ik genoot van mijn eigen woorden en ineens hoorde ik een luide kreun en voelde ik de man schokken.

Ik werd volgespoten, volgespoten met het zaad van een vreemde vent. Ik kwam zelf net niet klaar maar o wat was ik geil geworden. Mijn hele kutje zat vol met zijn zaad. Ik bleef even op hem liggen en draaide toen van hem af. Ik begreep dat dit meteen het einde van ons samenzijn was en ik kleedde me snel aan, mijn kutje nog druipend van het sperma. Voor ik de deur uit ging gaf de man me nog een briefje van 20 Euro.

Ik gaf hem een korte kus en vertrok. Met het geil uit mijn kutje druipend liep ik terug over de galerij. Ik was nog bloedgeil en ik had zo nog wel iemand kunnen neuken.

Wat een hoer was ik. Gerard had al die tijd in de auto zitten wachten en toen ik bij hem instapte vroeg hij hoe het was. Ik vingerde en voelde het geil van die vreemde kerel over mijn vingers lopen. Gerard keek naar me en ik keek hem aan. Gerard streelde me door mijn haar en startte de auto om snel naar huis te rijden. Daar duurde het maar een paar seconden voordat Gerard me over de tafel legde en me nog een keer als een geile hoer vol neukte.