Dikke leuter neuken op de dansvloer

dikke leuter neuken op de dansvloer

Toen ik zag dat ze wat bij was gekomen van haar heerlijke orgasme zag ik dat ze met nog steeds zijn dikke pik in haar handen vooroverboog en zo zonder condoom zijn pik in haar mondje nam.

Nog steeds trekkend aan zijn pik likte ze af en toe zijn ballen en zo via de onderkant met haar tong over z, n dikke bruine pik naar boven om dan zijn pik weer in haar mondje te nemen.

Ik zag dat hij zijn handen op haar hoofd deed, en zijn onderlichaam ging bewegingen maken die een man maakt als hij heerlijk gaat spuiten. Heftig trekkend met alleen haar tongetje over zijn eikel zag ik dat hij zijn hoofd achterover deed zijn kont wat omhoog, , , , en ja daar begon hij te spuiten, , heftig trekkend trok ze zijn pik leeg alles zo haar mondje in, ook zag ik haar slik bewegingen maken en haar tong over haar lippen gaan, wat een spuitpik zeg dacht ik. Toen hij klaar was gekomen zat haar mondje over zijn pik hem heerlijk schoon te zuigen, , daarna bleven ze nog even in elkaars armen liggen.

Toen zag ik m, n vriendin wat in z, n oor fluisteren, hij keek haar aan en knikte ja, ja? Zij deed haar string goed hij zijn short, ze stonden op en gaven elkaar een hand en liepen naar de andere hoek van de dansvloer waar een trap was om naar boven naar de kamertjes te gaan. Vanaf een afstand voldge ik ze, jeetje dacht ik het leek wel een verliefd stelletje, af en toe stopte ze en stonden dan elkaar heftig te tongen en elkaars lichaam te bevoelen.

Die zijn echt wat van plan wist ik al, heel even lette ik niet op, ik zag een heerlijke vrouw lopen die alleen een kamertje binnenging, tegelijk zocht ik m, n vriendin en die donkere man maar was ze kwijt.

Ok dacht ik ver kunnen ze niet zijn, ik liep rustig alle kamertjes langs, de meeste waren open en sommige dicht, maar bij die dicht waren kon je door een luikje kijken wat er in dat kamertje gebeurde.

Zo kwam ik bij 1 van de laatste kamertjes en hoorde ik een gekreun eruit komen die zeker weten van m, n vriendin was. Toen ik door het luikje keek zag ik in het schemerige kamertje dat ze beiden stonden, hij stond achter haar met z, n pik tegen haar kontje zij had haar hoofd achterover en tongde elkaar, 1 hand streelde haar heerlijke borsten en de ander hand streelde haar kutje, , mm ooooh mm kreunde ze je maakt m, n kutje zo nat oh jjaa heerlijk, al staande boog hij haar iets voorover en bleef haar vingeren, mm oh wat doe je oh jaa eindelijk ga ik je pik voelen oh ja ga door oh, , , oh en langzaam zag ik zijn dikke bruine pik zo haar kutje in gaan.

Met langzame stoten begon hij haar te neuken, , , oh ja doe het neem me diep allang heb ik zo verlangt naar jou geile pik mm eindelijk kom doe maar, pak mijn kontje vast, neuk me, voel m, n strakke kutje om je dikke pik ik ben zo geil van je, , , oh langzaam aan werden zijn stoten sneller en dieper en harder, , , ik hoorde het soppen van haar natte kutje en zijn ballen tegen haar aanslaan.

Ineens stopte ze, , , ging liggen spreide haar benen zo wijd mogelijk en zei, , , , kom kom in me neem me hij kwam ook op het bed en kroop naar haar toe, , zoenend kuste hij haar benen haar dijen haar buik haar borsten en toen hij vlak bij haar mond was pakte ze zijn hoofd en trok in 1 keer hun monden op elkaar en tegelijkertijd schoof zijn pik in haar, , mm oh zooooojaa hellemaal tot aan zijn ballen schoof zijn pik erin oh jaa dit is zooooo geilllllll, , , hij begon haar nu heerlijk te neuken, , ritmische stoten en bewegingen van haar deden haar in een hoge staat van geiligheid brengen.

Zo lagen ze denk ik 10 tot 15 minuten heerlijk te neuken te tongen en elkaar te bevoelen, , , , tot ze zij tegen hem, , , ik hou het niet meer ik ben zo geil van jou en je dikke pik, , je neukt me zoals ik nog nooit geneukt ben, , , nog nooit zo, n dikke lekkere pik in me gevoeld, , , , oh mm, , , laat me je oh pik dik voelen worden ohjaa spuit me, , , oh je komt voel ik spuit me vol ik kom, , , , , , oh ik, , , ik, , , , ooh, , , je pik word zoooooo oh dik, , , jaa ik kom ik kom, , , , oh jaa ik voel je spuitennnnnnnnnnn ooooh mm tong me spuit me vol neuk me ik komm, , oh.

En dit bleef maar doorgaan een paar minuten lang. Ze lagen op elkaar elkaar te tongen en te bevoelen, , , en ik hoorde haar nog zeggen, , , , de heerlijkste geilste pik ooit in, m, n kutje en je spuit zo heerlijk veel in me, , , , , mm, , , lekkere neukhengst, , , , , , , ik moet weer gaan nu anders valt het zo op bij mijn vriend beneden, ben je hier volgende week weer? Waarop hij zij natuurlijk ben ik er weer jij toch ook? Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen.

Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, "wat wil je dat ik doe? Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naarbinnen waardoor ze bol en strak werden, "spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de lakbus leeg is" zei ze. Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten recht- overeind staan, omhoog geduwt en bol.

Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenli- chaam zat,de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar.

Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje rugloos. Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelings kettingtjes. Ze pakte een korte broek en zei " deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bijkan straks". Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren.

We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waar- door ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten. De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen.

Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppe- lingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul stijgerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de ver- snellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten. Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellings pook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupten.

Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden. Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klitteband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd. Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol. Al wippend naderden we een cafe met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken," stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je".

Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte.

We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafel- tjes die op het terras stonden.

Via de ontstane opening trok ze mijn lul naarbuiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte. Net optijd want een meisje van een jaar of 20, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen. Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte.

Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt.

Even later kwam het meisje terug met de bestel- ling, opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij carla neer te zetten. Haar strakke tepels schuurden "per ongeluk" over mijn schouder terwijl ze dit deed. Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun Het meisje keek er gefasineerd naar, carla deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het rose vlees zag glimmen.

Ik zag haar tepels ineen seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield, ze stammelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde carla een bolletje met ijs in haar kale kutje "je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten.

Terwijl ze dat zei verdween er een hand van carla onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk. Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje. Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring.

Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versiert, "als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen" fluisterde mijn geile teef. Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger.

Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw. Verward stopte ze de dingen in haar schortje en liep verder.

Geil keek carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De creme wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustgevoelens maar een vervier voudiging kwam ook voor.

Ik hoopte maar dat de tepelklemmen haar lust gevoelens verder aan zou wakkeren en niet dat door de extra gevoeligheid de pijn zou gaan overheersen, maar als ze echt zo geil was als mijn vrouw dacht zou haar kut kletsnat worden en zou ze al drie keer klaar komen voordat ze bij ons aan tafel kon komen zitten. Het tweede effekt van de creme schoot me te binnen en ik werd alweer geil van het idee dat ze al haar remmingen kwijt zou raken.

Dat bood immers ongekende mogelijkheden!! Voor haar gold maar een ding zo vaak en zo intens mogelijk klaar komen, het hoe en waar werd onbelangrijk. Toen ze terug liep hield Carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaa- mlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw.

Geil keek Carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De creme wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustge- voelens maar een verviervoudiging kwam ook voor. Na ongeveer 10 minuten kwam de knappe serveerster naar onze tafel lopen, haar zwarte jurkje en dienst schort waren verdwenen en ze had nu een soort hele strakke jurk aan die als een tweede huid om haar goddelijke lijf spande, de jurk was voorzien van allerlei ritssluitingen en zat zo strak dat de tepelklemmen en het kettinkje wat er tussen zat duidelijk zichtbaar waren.

Ze keek zichtbaar geil schichtig in de het rond en vroeg mij of we ergens anders naartoe konden gaan, ik zag dat de binnenkant van haar dijen aan elkaar plakten van haar kut vocht. Carla riep het goddelijke wezentje bijzich en zonder pardon deed ze een rits op haar ene tiet open, de volle rijpe vrucht kroop in slowmotion naar buiten met de tepelklem er aanvast. Voor- zichtig maakte ze de klem los, rekening houdend met de extra gevoeligheid die door de creme opgewekt werd.

Vera antwoorde ze, terwijl ze zo ging staan dat iedereen buiten ons tafeltje alleen haar rug kon zien. Carla had niet stil gezeten en hat de andere volle tiet inmiddels ook uit zijn strakke verpakking gehaald. Daar stond ze met haar volle borsten die door de open ritsen opgezwollen naar buiten staken.

Carla trok het kettinkje voorzichtig uit haar jurk en maakte toen de klem weer vast aan de andere tepel. Met veel moeite slaagde ze er in haar volle, strak staande borsten weer terug te duwen in haar tweede huid. Er was nu echter een klein maar belangrijk verschil Carla keek naar mij en gaf hiermee te kennen dat we weg konden gaan. Ik ging staan en voelde opeens dat mijn pik haast uit mijn kruis scheurde, ik was vergeten dat hij aan mijn dij vastgeplakt zat.

Kreu- nend van wellust bleef ik staan om het gevoel op me in te laten werken. Met een geile lach op haar gezicht stond ze ook op en vroeg of ik Vera de weg wilde wijzen naar de auto. Ik wilde al voorop gaan lopen toen mijn vrouw zei; "waarom denk je dat ik die ketting uit haar jurk heb gehaald", ik pakte de ketting en trok Vera achter me aan naar de auto.

Carla en Vera gingen achterin zitten, ik achter het stuur. In mijn spiegel zag ik dat de dikke tieten weer uit hun schuilplaats waren gehaald en zag de tepels superstrak naar me kijken. De ritsen op haar dijbeen werden open gedaan en de rits in het midden ging open tot aan haar navel. Door de kleine ritsen reeg ze het tweede kettinkje met klemmen en deze werden aan haar opgezwollen schaamlippen bevestigd nadat de lus van deze ketting door de bovenste ketting gehaald was.

Ik begreep wat de bedoeling was, als ze straks moest gaan lopen zou bij iedere stap die ze maakte de klemmen op haar tieten aange- trokken worden en haar geile gezwollen schaamlippen zouden ver naar boven getrokken worden waardoor deze langs haar klit bewogen, in mijn verbeelding zag ik haar bij iedere stap een keer klaarkomen. Door de lak om de rest van haar bosten heen kon de geilheid maar op een plaats naar buiten, zachtjes begon Vera aan de gigantische tepels te draaien en te trekken, ik zag ze verder opzwellen, het leek wel of er een speen opgeplakt zat zo dik werden haar tepels.

Ik noemde het vroe- ger in mijn geilheid wel eens spenen maar nu zag ik dat het inwerkelijkheid ook echt spenen konden worden en wat voor spenen. Vera knelde de ringen snel om haar tepels omdat ze zag dat we bijna bij het nog redelijk drukke strand waren. Kreunend schoof ze de stof weer over haar borsten heen. De tepels waren zo dik dat er ruimte ontstond tussen haar tepels en haar stijve borsten, in de juiste stand zou straks iemand haar tieten praktisch geheel kunnen bewon- deren, haar tepels leken wel kleine tentstokken als ik er van de zijkant naar keek.

Ik parkeerde de auto langs de kant van de weg en hielp de beide dames uitstappen ik hoorde Vera kreunen bij de eerste stappen die ze deed. Door al die fan- tastisch geile dingen liep ik al bijna 3 uur met een dikke stijve pik, waar zou het record op staan? D dames gaven me een arm en we liepen gedrieen rustig over het stoep langs het strand. Mijn Carla vroeg me of ik eigenlijk wel wist waarom ze mijn lul aan mijn been geplakt had zodat mijn eikel recht naar beneden keek.

Ik zei dat ik het niet wist waarop ze antwoordde dat ik op die manier een constante erectie hield maar toch niet kon klaar komen. Als we ons bezig gaan houden met jouw paal zul je iets beleven wat je nog nooit met mij of enig andere geile meid hebt meege- maakt.

Terwijl we daar langzaam liepen werden er af en toe bewonderende blikken onze kant uit geworpen, immers twee goddelijk mooie vrouwen, sexy gekleed waarvan de een 2 stij- ve, bolle tieten uit haar blouse liet puilen en waarop duide- lijk de tepels zichtbaar waren en een tweede met een jurk die als een tweede huid alle vormen liet zien, waarop bovendien twee kettinkjes hingen op plaatsen waar de fantasie heelwat bij kon denken.

Of ze ooit de waarheid konden vermoeden betwijfelde ik. Vera stopte opeens met lopen en leunde zwaar hijgend op mijn schouder Oh.. Ik trok aan de twee kettinkjes en een siddering van intense opgefokte geilheid trok door haar lichaam, waarbij ik haar volle tieten op en neer zag gaan, hierdoor werden ook haar schaamlippen verder open en dicht getrokken wat een gilletje van genot tot gevolg had.

We liepen naar een strand tentje wat in het donker nog net zichtbaar was en gingen op het bijna lege terras achter een tafel zitten. Carla boog over me heen en deed de middel- ste rits terhoogte van vera's kruis helemaal open tot aan haar navel en duwde de losse stukken terug onder de strakke rok.

De nu ontstane omgekeerde V vorm liet haar dijen en natte kruis volledig bloot, de natte klemmen aan haar rose schaamlippen glommen zacht in het weinige maan licht terwijl ik hiernaar keek, trok Carla het klitteband van mij broek los waardoor ik zonder broek op de stoel kwam te zitten.

Ze haalde het plak- band los en mijn lul sprong als een losgelaten veer recht overeind. Met haar andere hand pakte ze een stalen sluitring en klikte deze dicht om mijn zak aan de onderkant van mijn klop- pende pik.

Vera keek supergeil naar mijn pik die inmiddels wel 25 cm lang was en de dikte van een komkommer benaderde. Carla bestelde de drankjes en vroeg om veel ijsblokjes inverband met het warme weer,terwijl lette ze goed op of de ober zag dat twee van de drie personen met ontbloot onderli- chaam aan de tafel zat maar hij reageerde totaal niet zodat carla tevreden vaststelde dat hij niets kon zien.

Toen de drankjes kwamen viste ze een ijsblokje uit de drank en duwde deze in haar kut het zelfde deed ze ongevraagd bij vera. Vera hield het niet meer en ging met gespreide benen over me heen staan en liet haar wijd open staande schaamheuvel langzaam over mijn lul zakken, het samen getrokken kutje gleed langzaam over mijn hete paal tot hij er tot de sluitring in verdwenen was.

Langzaam zonder op tevallen begon ze op mijn paal op en neer te schuiven mijn ballen kookten maar mijn hete sperma kon er door de sluitring niet uit. Vera voerde het tempo op en begon nu duidelijk op en neer te bewegen. Hard begon ze over de klit te wrijven waardoor vera direkt klaar kwam met een diepe steun zakte ze tot het uiterste puntje over mijn lul naar beneden en bleef zo uitgeput aan mijn kloppende lul gespietst zitten.

Carla liet haar echter niet met rust en trok de ritsen van haar borsten open de hevig opgezwollen tepels sprongen uit hun kooi en stonden strak vooruit. Als nu de ober terug zou komen moest hij blind zijn om niet te zien waar we mee bezig waren, hij was echter binnen en liet ons verder met rust. Carla ging staan en begon aan de bovenste ketting Vera van mijn lul af te trekken wat een protestkreet van Vera oplever- de, want zowel haar tepels als haar schaamlippen werden vrij hard naar boven getrokken de overgevoeligheid van haar ge- notsdelen zouden pijn gaan doen als ze niet precies deed waar de ketting haar toe dwong, namelijk van mijn pik afstappen.

Ze probeerde met haar kut spieren mijn pik vast te houden waardoor haar tepels ver naarboven werden getrokken en maxim- aal uitgerekt werden, ze gaf zoveel weerstand dat ik begon te vermoeden dat Vera ook niet vies was van SM. Toen mijn pik eindelijk uit haar schede sprong kreunde ze teleur gesteld. Ze boog voorover en schoof met haar mond over mijn stam, verder en verder schoof mijn pik in haar mond tot ik mijn eikel helemaal achter in haar keel voelde, met een kort stootje duwde ze echter door en mijn eikel gleed verder haar keel in ik pakte de ketting die aan haar tieten vast zat en begon er aan te trekken en dwong haar zo om mijn hete pik steeds verder op te eten.

Geil pakte Carla de omlaag wijzende tieten van vera en begon er in te knijpen, met een laatste ruk aan haar overgevoelige tepels verdween mijn 25 cm lange lul tot aan de sluitring van mijn pik in haar keel.

Terwijl Vera me rustig aan het pijpen was vond ik dat het tijd werd om mijn eigen vrouw nu ook eens goed onderhanden te nemen. Omdat ze vooroverboog om vera haar tieten te kunnen kneden kon ik makkelijk bij haar tieten komen, ik trok dan ook met een ruk haar blouse open waardoor haar tentstokken in de openlucht kwamen te staan.

Met mijn vinger begon ik tegen haar onna- tuurlijk ver opgezwollen tepels te tikken, Carla kreunde en ik wist dat ze van uiterst genot een keer klaarkwam. Wat super gevoelig moesten haar tieten inmiddels zijn, dat ze hiervan direkt al klaarkwam.

.

Sex in emmen afgetrokken lul

Toen ik zag dat ze wat bij was gekomen van haar heerlijke orgasme zag ik dat ze met nog steeds zijn dikke pik in haar handen vooroverboog en zo zonder condoom zijn pik in haar mondje nam. Nog steeds trekkend aan zijn pik likte ze af en toe zijn ballen en zo via de onderkant met haar tong over z, n dikke bruine pik naar boven om dan zijn pik weer in haar mondje te nemen.

Ik zag dat hij zijn handen op haar hoofd deed, en zijn onderlichaam ging bewegingen maken die een man maakt als hij heerlijk gaat spuiten. Heftig trekkend met alleen haar tongetje over zijn eikel zag ik dat hij zijn hoofd achterover deed zijn kont wat omhoog, , , , en ja daar begon hij te spuiten, , heftig trekkend trok ze zijn pik leeg alles zo haar mondje in, ook zag ik haar slik bewegingen maken en haar tong over haar lippen gaan, wat een spuitpik zeg dacht ik. Toen hij klaar was gekomen zat haar mondje over zijn pik hem heerlijk schoon te zuigen, , daarna bleven ze nog even in elkaars armen liggen.

Toen zag ik m, n vriendin wat in z, n oor fluisteren, hij keek haar aan en knikte ja, ja? Zij deed haar string goed hij zijn short, ze stonden op en gaven elkaar een hand en liepen naar de andere hoek van de dansvloer waar een trap was om naar boven naar de kamertjes te gaan.

Vanaf een afstand voldge ik ze, jeetje dacht ik het leek wel een verliefd stelletje, af en toe stopte ze en stonden dan elkaar heftig te tongen en elkaars lichaam te bevoelen. Die zijn echt wat van plan wist ik al, heel even lette ik niet op, ik zag een heerlijke vrouw lopen die alleen een kamertje binnenging, tegelijk zocht ik m, n vriendin en die donkere man maar was ze kwijt.

Ok dacht ik ver kunnen ze niet zijn, ik liep rustig alle kamertjes langs, de meeste waren open en sommige dicht, maar bij die dicht waren kon je door een luikje kijken wat er in dat kamertje gebeurde. Zo kwam ik bij 1 van de laatste kamertjes en hoorde ik een gekreun eruit komen die zeker weten van m, n vriendin was. Toen ik door het luikje keek zag ik in het schemerige kamertje dat ze beiden stonden, hij stond achter haar met z, n pik tegen haar kontje zij had haar hoofd achterover en tongde elkaar, 1 hand streelde haar heerlijke borsten en de ander hand streelde haar kutje, , mm ooooh mm kreunde ze je maakt m, n kutje zo nat oh jjaa heerlijk, al staande boog hij haar iets voorover en bleef haar vingeren, mm oh wat doe je oh jaa eindelijk ga ik je pik voelen oh ja ga door oh, , , oh en langzaam zag ik zijn dikke bruine pik zo haar kutje in gaan.

Met langzame stoten begon hij haar te neuken, , , oh ja doe het neem me diep allang heb ik zo verlangt naar jou geile pik mm eindelijk kom doe maar, pak mijn kontje vast, neuk me, voel m, n strakke kutje om je dikke pik ik ben zo geil van je, , , oh langzaam aan werden zijn stoten sneller en dieper en harder, , , ik hoorde het soppen van haar natte kutje en zijn ballen tegen haar aanslaan.

Ineens stopte ze, , , ging liggen spreide haar benen zo wijd mogelijk en zei, , , , kom kom in me neem me hij kwam ook op het bed en kroop naar haar toe, , zoenend kuste hij haar benen haar dijen haar buik haar borsten en toen hij vlak bij haar mond was pakte ze zijn hoofd en trok in 1 keer hun monden op elkaar en tegelijkertijd schoof zijn pik in haar, , mm oh zooooojaa hellemaal tot aan zijn ballen schoof zijn pik erin oh jaa dit is zooooo geilllllll, , , hij begon haar nu heerlijk te neuken, , ritmische stoten en bewegingen van haar deden haar in een hoge staat van geiligheid brengen.

Zo lagen ze denk ik 10 tot 15 minuten heerlijk te neuken te tongen en elkaar te bevoelen, , , , tot ze zij tegen hem, , , ik hou het niet meer ik ben zo geil van jou en je dikke pik, , je neukt me zoals ik nog nooit geneukt ben, , , nog nooit zo, n dikke lekkere pik in me gevoeld, , , , oh mm, , , laat me je oh pik dik voelen worden ohjaa spuit me, , , oh je komt voel ik spuit me vol ik kom, , , , , , oh ik, , , ik, , , , ooh, , , je pik word zoooooo oh dik, , , jaa ik kom ik kom, , , , oh jaa ik voel je spuitennnnnnnnnnn ooooh mm tong me spuit me vol neuk me ik komm, , oh.

En dit bleef maar doorgaan een paar minuten lang. Ze lagen op elkaar elkaar te tongen en te bevoelen, , , en ik hoorde haar nog zeggen, , , , de heerlijkste geilste pik ooit in, m, n kutje en je spuit zo heerlijk veel in me, , , , , mm, , , lekkere neukhengst, , , , , , , ik moet weer gaan nu anders valt het zo op bij mijn vriend beneden, ben je hier volgende week weer? Waarop hij zij natuurlijk ben ik er weer jij toch ook? Kleine ballerina is een ordinair zaadsletje. Young Juan Fucks His Stepmom.

Spierbal Johnny en een klein kutje. Vluggertje op de WC met fragiel sletje. Rossige knul diep in een grote sappige negerinnen ass. Rijpe dame nodigt kleine deugniet uit om even binnen te komen. Lekkere Duitse chick drukt een dikke lul in haar nauwe aarsje. Lege blaas maar wel een volle kut. Thomas voelt een klik met zijn nieuwe secretaresse. Nacho's Insane Fuck Competition. Abby word fijn in haar mooie Braziliaanse kontje geneukt.

Chris poeiert z'n dikke lul in 2 exotische sletjes. Dikke lul in haar Chineze kutje. Pottenkijker krijgt de uitnodiging van zijn leven! Ik zat net te masturberen met jou in gedachten.

Hier heb je een dikke vette pik om aan te zuigen! Klein getint kutje hard geneukt door een ouder man. Dikke snikkel bezorgt Veronica een spuitend orgasme.

Knap krap kutje geneukt door een dikke lul. Kissi Kapri is dol op zwaar en zwart geschut. Sexy bazin blij verrast met de dikke lul van haar nerdy werknemer. Mama onder de indruk van schoonzoons dikke pik.dikke leuter neuken op de dansvloer

Toen ik zag dat ze wat bij was gekomen van haar heerlijke orgasme zag ik dat ze met nog steeds zijn dikke pik in haar handen vooroverboog en zo zonder condoom zijn pik in haar mondje nam. Nog steeds trekkend aan zijn pik likte ze af en toe zijn ballen en zo via de onderkant met haar tong over z, n dikke bruine pik naar boven om dan zijn pik weer in haar mondje te nemen.

Ik zag dat hij zijn handen op haar hoofd deed, en zijn onderlichaam ging bewegingen maken die een man maakt als hij heerlijk gaat spuiten.

Heftig trekkend met alleen haar tongetje over zijn eikel zag ik dat hij zijn hoofd achterover deed zijn kont wat omhoog, , , , en ja daar begon hij te spuiten, , heftig trekkend trok ze zijn pik leeg alles zo haar mondje in, ook zag ik haar slik bewegingen maken en haar tong over haar lippen gaan, wat een spuitpik zeg dacht ik. Toen hij klaar was gekomen zat haar mondje over zijn pik hem heerlijk schoon te zuigen, , daarna bleven ze nog even in elkaars armen liggen.

Toen zag ik m, n vriendin wat in z, n oor fluisteren, hij keek haar aan en knikte ja, ja? Zij deed haar string goed hij zijn short, ze stonden op en gaven elkaar een hand en liepen naar de andere hoek van de dansvloer waar een trap was om naar boven naar de kamertjes te gaan.

Vanaf een afstand voldge ik ze, jeetje dacht ik het leek wel een verliefd stelletje, af en toe stopte ze en stonden dan elkaar heftig te tongen en elkaars lichaam te bevoelen. Die zijn echt wat van plan wist ik al, heel even lette ik niet op, ik zag een heerlijke vrouw lopen die alleen een kamertje binnenging, tegelijk zocht ik m, n vriendin en die donkere man maar was ze kwijt.

Ok dacht ik ver kunnen ze niet zijn, ik liep rustig alle kamertjes langs, de meeste waren open en sommige dicht, maar bij die dicht waren kon je door een luikje kijken wat er in dat kamertje gebeurde.

Zo kwam ik bij 1 van de laatste kamertjes en hoorde ik een gekreun eruit komen die zeker weten van m, n vriendin was. Toen ik door het luikje keek zag ik in het schemerige kamertje dat ze beiden stonden, hij stond achter haar met z, n pik tegen haar kontje zij had haar hoofd achterover en tongde elkaar, 1 hand streelde haar heerlijke borsten en de ander hand streelde haar kutje, , mm ooooh mm kreunde ze je maakt m, n kutje zo nat oh jjaa heerlijk, al staande boog hij haar iets voorover en bleef haar vingeren, mm oh wat doe je oh jaa eindelijk ga ik je pik voelen oh ja ga door oh, , , oh en langzaam zag ik zijn dikke bruine pik zo haar kutje in gaan.

Met langzame stoten begon hij haar te neuken, , , oh ja doe het neem me diep allang heb ik zo verlangt naar jou geile pik mm eindelijk kom doe maar, pak mijn kontje vast, neuk me, voel m, n strakke kutje om je dikke pik ik ben zo geil van je, , , oh langzaam aan werden zijn stoten sneller en dieper en harder, , , ik hoorde het soppen van haar natte kutje en zijn ballen tegen haar aanslaan. Ineens stopte ze, , , ging liggen spreide haar benen zo wijd mogelijk en zei, , , , kom kom in me neem me hij kwam ook op het bed en kroop naar haar toe, , zoenend kuste hij haar benen haar dijen haar buik haar borsten en toen hij vlak bij haar mond was pakte ze zijn hoofd en trok in 1 keer hun monden op elkaar en tegelijkertijd schoof zijn pik in haar, , mm oh zooooojaa hellemaal tot aan zijn ballen schoof zijn pik erin oh jaa dit is zooooo geilllllll, , , hij begon haar nu heerlijk te neuken, , ritmische stoten en bewegingen van haar deden haar in een hoge staat van geiligheid brengen.

Zo lagen ze denk ik 10 tot 15 minuten heerlijk te neuken te tongen en elkaar te bevoelen, , , , tot ze zij tegen hem, , , ik hou het niet meer ik ben zo geil van jou en je dikke pik, , je neukt me zoals ik nog nooit geneukt ben, , , nog nooit zo, n dikke lekkere pik in me gevoeld, , , , oh mm, , , laat me je oh pik dik voelen worden ohjaa spuit me, , , oh je komt voel ik spuit me vol ik kom, , , , , , oh ik, , , ik, , , , ooh, , , je pik word zoooooo oh dik, , , jaa ik kom ik kom, , , , oh jaa ik voel je spuitennnnnnnnnnn ooooh mm tong me spuit me vol neuk me ik komm, , oh.

En dit bleef maar doorgaan een paar minuten lang. Ze lagen op elkaar elkaar te tongen en te bevoelen, , , en ik hoorde haar nog zeggen, , , , de heerlijkste geilste pik ooit in, m, n kutje en je spuit zo heerlijk veel in me, , , , , mm, , , lekkere neukhengst, , , , , , , ik moet weer gaan nu anders valt het zo op bij mijn vriend beneden, ben je hier volgende week weer?

Waarop hij zij natuurlijk ben ik er weer jij toch ook? Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen. Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, "wat wil je dat ik doe? Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naarbinnen waardoor ze bol en strak werden, "spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de lakbus leeg is" zei ze.

Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten recht- overeind staan, omhoog geduwt en bol. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenli- chaam zat,de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar.

Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje rugloos. Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelings kettingtjes.

Ze pakte een korte broek en zei " deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bijkan straks". Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren.

We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waar- door ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten.

De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen. Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppe- lingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul stijgerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de ver- snellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten. Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellings pook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupten.

Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden. Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klitteband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd.

Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol. Al wippend naderden we een cafe met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken," stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je".

Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte.

We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafel- tjes die op het terras stonden. Via de ontstane opening trok ze mijn lul naarbuiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte.

Net optijd want een meisje van een jaar of 20, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen. Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte. Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt.

Even later kwam het meisje terug met de bestel- ling, opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij carla neer te zetten. Haar strakke tepels schuurden "per ongeluk" over mijn schouder terwijl ze dit deed. Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun Het meisje keek er gefasineerd naar, carla deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het rose vlees zag glimmen.

Ik zag haar tepels ineen seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield, ze stammelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde carla een bolletje met ijs in haar kale kutje "je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten. Terwijl ze dat zei verdween er een hand van carla onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk.

Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje. Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring.

Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versiert, "als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen" fluisterde mijn geile teef. Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger.

Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw.

Verward stopte ze de dingen in haar schortje en liep verder. Geil keek carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De creme wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustgevoelens maar een vervier voudiging kwam ook voor. Ik hoopte maar dat de tepelklemmen haar lust gevoelens verder aan zou wakkeren en niet dat door de extra gevoeligheid de pijn zou gaan overheersen, maar als ze echt zo geil was als mijn vrouw dacht zou haar kut kletsnat worden en zou ze al drie keer klaar komen voordat ze bij ons aan tafel kon komen zitten.

Het tweede effekt van de creme schoot me te binnen en ik werd alweer geil van het idee dat ze al haar remmingen kwijt zou raken. Dat bood immers ongekende mogelijkheden!! Voor haar gold maar een ding zo vaak en zo intens mogelijk klaar komen, het hoe en waar werd onbelangrijk. Toen ze terug liep hield Carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaa- mlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw.

Geil keek Carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De creme wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustge- voelens maar een verviervoudiging kwam ook voor. Na ongeveer 10 minuten kwam de knappe serveerster naar onze tafel lopen, haar zwarte jurkje en dienst schort waren verdwenen en ze had nu een soort hele strakke jurk aan die als een tweede huid om haar goddelijke lijf spande, de jurk was voorzien van allerlei ritssluitingen en zat zo strak dat de tepelklemmen en het kettinkje wat er tussen zat duidelijk zichtbaar waren.

Ze keek zichtbaar geil schichtig in de het rond en vroeg mij of we ergens anders naartoe konden gaan, ik zag dat de binnenkant van haar dijen aan elkaar plakten van haar kut vocht. Carla riep het goddelijke wezentje bijzich en zonder pardon deed ze een rits op haar ene tiet open, de volle rijpe vrucht kroop in slowmotion naar buiten met de tepelklem er aanvast. Voor- zichtig maakte ze de klem los, rekening houdend met de extra gevoeligheid die door de creme opgewekt werd.

Vera antwoorde ze, terwijl ze zo ging staan dat iedereen buiten ons tafeltje alleen haar rug kon zien. Carla had niet stil gezeten en hat de andere volle tiet inmiddels ook uit zijn strakke verpakking gehaald. Daar stond ze met haar volle borsten die door de open ritsen opgezwollen naar buiten staken.

Carla trok het kettinkje voorzichtig uit haar jurk en maakte toen de klem weer vast aan de andere tepel. Met veel moeite slaagde ze er in haar volle, strak staande borsten weer terug te duwen in haar tweede huid.

Er was nu echter een klein maar belangrijk verschil Carla keek naar mij en gaf hiermee te kennen dat we weg konden gaan.

Ik ging staan en voelde opeens dat mijn pik haast uit mijn kruis scheurde, ik was vergeten dat hij aan mijn dij vastgeplakt zat. Kreu- nend van wellust bleef ik staan om het gevoel op me in te laten werken. Met een geile lach op haar gezicht stond ze ook op en vroeg of ik Vera de weg wilde wijzen naar de auto. Ik wilde al voorop gaan lopen toen mijn vrouw zei; "waarom denk je dat ik die ketting uit haar jurk heb gehaald", ik pakte de ketting en trok Vera achter me aan naar de auto.

Carla en Vera gingen achterin zitten, ik achter het stuur. In mijn spiegel zag ik dat de dikke tieten weer uit hun schuilplaats waren gehaald en zag de tepels superstrak naar me kijken. De ritsen op haar dijbeen werden open gedaan en de rits in het midden ging open tot aan haar navel.

Door de kleine ritsen reeg ze het tweede kettinkje met klemmen en deze werden aan haar opgezwollen schaamlippen bevestigd nadat de lus van deze ketting door de bovenste ketting gehaald was.

Ik begreep wat de bedoeling was, als ze straks moest gaan lopen zou bij iedere stap die ze maakte de klemmen op haar tieten aange- trokken worden en haar geile gezwollen schaamlippen zouden ver naar boven getrokken worden waardoor deze langs haar klit bewogen, in mijn verbeelding zag ik haar bij iedere stap een keer klaarkomen. Door de lak om de rest van haar bosten heen kon de geilheid maar op een plaats naar buiten, zachtjes begon Vera aan de gigantische tepels te draaien en te trekken, ik zag ze verder opzwellen, het leek wel of er een speen opgeplakt zat zo dik werden haar tepels.

Ik noemde het vroe- ger in mijn geilheid wel eens spenen maar nu zag ik dat het inwerkelijkheid ook echt spenen konden worden en wat voor spenen. Vera knelde de ringen snel om haar tepels omdat ze zag dat we bijna bij het nog redelijk drukke strand waren. Kreunend schoof ze de stof weer over haar borsten heen. De tepels waren zo dik dat er ruimte ontstond tussen haar tepels en haar stijve borsten, in de juiste stand zou straks iemand haar tieten praktisch geheel kunnen bewon- deren, haar tepels leken wel kleine tentstokken als ik er van de zijkant naar keek.

Ik parkeerde de auto langs de kant van de weg en hielp de beide dames uitstappen ik hoorde Vera kreunen bij de eerste stappen die ze deed. Door al die fan- tastisch geile dingen liep ik al bijna 3 uur met een dikke stijve pik, waar zou het record op staan?

D dames gaven me een arm en we liepen gedrieen rustig over het stoep langs het strand. Mijn Carla vroeg me of ik eigenlijk wel wist waarom ze mijn lul aan mijn been geplakt had zodat mijn eikel recht naar beneden keek. Ik zei dat ik het niet wist waarop ze antwoordde dat ik op die manier een constante erectie hield maar toch niet kon klaar komen. Als we ons bezig gaan houden met jouw paal zul je iets beleven wat je nog nooit met mij of enig andere geile meid hebt meege- maakt.

Terwijl we daar langzaam liepen werden er af en toe bewonderende blikken onze kant uit geworpen, immers twee goddelijk mooie vrouwen, sexy gekleed waarvan de een 2 stij- ve, bolle tieten uit haar blouse liet puilen en waarop duide- lijk de tepels zichtbaar waren en een tweede met een jurk die als een tweede huid alle vormen liet zien, waarop bovendien twee kettinkjes hingen op plaatsen waar de fantasie heelwat bij kon denken. Of ze ooit de waarheid konden vermoeden betwijfelde ik. Vera stopte opeens met lopen en leunde zwaar hijgend op mijn schouder Oh..

Ik trok aan de twee kettinkjes en een siddering van intense opgefokte geilheid trok door haar lichaam, waarbij ik haar volle tieten op en neer zag gaan, hierdoor werden ook haar schaamlippen verder open en dicht getrokken wat een gilletje van genot tot gevolg had.

We liepen naar een strand tentje wat in het donker nog net zichtbaar was en gingen op het bijna lege terras achter een tafel zitten. Carla boog over me heen en deed de middel- ste rits terhoogte van vera's kruis helemaal open tot aan haar navel en duwde de losse stukken terug onder de strakke rok.

De nu ontstane omgekeerde V vorm liet haar dijen en natte kruis volledig bloot, de natte klemmen aan haar rose schaamlippen glommen zacht in het weinige maan licht terwijl ik hiernaar keek, trok Carla het klitteband van mij broek los waardoor ik zonder broek op de stoel kwam te zitten.

Ze haalde het plak- band los en mijn lul sprong als een losgelaten veer recht overeind. Met haar andere hand pakte ze een stalen sluitring en klikte deze dicht om mijn zak aan de onderkant van mijn klop- pende pik. Vera keek supergeil naar mijn pik die inmiddels wel 25 cm lang was en de dikte van een komkommer benaderde.

Carla bestelde de drankjes en vroeg om veel ijsblokjes inverband met het warme weer,terwijl lette ze goed op of de ober zag dat twee van de drie personen met ontbloot onderli- chaam aan de tafel zat maar hij reageerde totaal niet zodat carla tevreden vaststelde dat hij niets kon zien. Toen de drankjes kwamen viste ze een ijsblokje uit de drank en duwde deze in haar kut het zelfde deed ze ongevraagd bij vera.

Vera hield het niet meer en ging met gespreide benen over me heen staan en liet haar wijd open staande schaamheuvel langzaam over mijn lul zakken, het samen getrokken kutje gleed langzaam over mijn hete paal tot hij er tot de sluitring in verdwenen was. Langzaam zonder op tevallen begon ze op mijn paal op en neer te schuiven mijn ballen kookten maar mijn hete sperma kon er door de sluitring niet uit.

Vera voerde het tempo op en begon nu duidelijk op en neer te bewegen. Hard begon ze over de klit te wrijven waardoor vera direkt klaar kwam met een diepe steun zakte ze tot het uiterste puntje over mijn lul naar beneden en bleef zo uitgeput aan mijn kloppende lul gespietst zitten. Carla liet haar echter niet met rust en trok de ritsen van haar borsten open de hevig opgezwollen tepels sprongen uit hun kooi en stonden strak vooruit.

Als nu de ober terug zou komen moest hij blind zijn om niet te zien waar we mee bezig waren, hij was echter binnen en liet ons verder met rust. Carla ging staan en begon aan de bovenste ketting Vera van mijn lul af te trekken wat een protestkreet van Vera oplever- de, want zowel haar tepels als haar schaamlippen werden vrij hard naar boven getrokken de overgevoeligheid van haar ge- notsdelen zouden pijn gaan doen als ze niet precies deed waar de ketting haar toe dwong, namelijk van mijn pik afstappen.

Ze probeerde met haar kut spieren mijn pik vast te houden waardoor haar tepels ver naarboven werden getrokken en maxim- aal uitgerekt werden, ze gaf zoveel weerstand dat ik begon te vermoeden dat Vera ook niet vies was van SM. Toen mijn pik eindelijk uit haar schede sprong kreunde ze teleur gesteld.

Ze boog voorover en schoof met haar mond over mijn stam, verder en verder schoof mijn pik in haar mond tot ik mijn eikel helemaal achter in haar keel voelde, met een kort stootje duwde ze echter door en mijn eikel gleed verder haar keel in ik pakte de ketting die aan haar tieten vast zat en begon er aan te trekken en dwong haar zo om mijn hete pik steeds verder op te eten. Geil pakte Carla de omlaag wijzende tieten van vera en begon er in te knijpen, met een laatste ruk aan haar overgevoelige tepels verdween mijn 25 cm lange lul tot aan de sluitring van mijn pik in haar keel.

Terwijl Vera me rustig aan het pijpen was vond ik dat het tijd werd om mijn eigen vrouw nu ook eens goed onderhanden te nemen. Omdat ze vooroverboog om vera haar tieten te kunnen kneden kon ik makkelijk bij haar tieten komen, ik trok dan ook met een ruk haar blouse open waardoor haar tentstokken in de openlucht kwamen te staan. Met mijn vinger begon ik tegen haar onna- tuurlijk ver opgezwollen tepels te tikken, Carla kreunde en ik wist dat ze van uiterst genot een keer klaarkwam.

Wat super gevoelig moesten haar tieten inmiddels zijn, dat ze hiervan direkt al klaarkwam.

.

Langzaam trok ze de rits van zijn broek open en haalde de dikke grote lul een klein eindje uit zijn onderbroek. Langzaam haalde ze zijn kloppende lul steeds verder uit zijn broek terwijl ze hem zachtjes bleef aftrek- ken, plotseling haakte ze zijn slip onder zijn ballen en werd zijn lul in zijn volle lengte zichtbaar voor Carlo en mij.

Door het weinige licht aan de bar glom toch zijn dikke eikel en kon je de werkelijk zeer grote lul duidelijk zien. Dit werd nog versterkt doordat de slip zijn ballen stijf omhoog gedrukt hield. Deze wist niet hoe hij het had en keek verward naar mij, "ga dansen zogauw er een lambada gedraaid wordt kerel, of ben je bang dat dat ze het kunnen zien? Mijn vrouw keek naar beneden en zei "Oh wat geil ik voel zijn pik diep in me, maar voor de buitenwereld lijkt het net of we dicht tegen elkaar aanstaan".

Ze lachte en trok ricardo aan zijn lul mee naar de dansvloer, door haar neukgleuf samen te trekken zat zijn lul muurvast en moest hij wel mee schui- velen. Tijdens de dans zagen we ricardo een steeds roder hoofd krijgen en hij leunde zwaar op carla. Ik wist war er aan de hand was, hij was klaar gekomen maar mijn geile vrouw liet zijn lul niet los en bleef met haar kut zijn lul kneden. Dit ook om te voorkomen dat zijn neukstaaf uit haar kut zou glippen.

Langzaam danste ze terug naar de bar en ging daar op haar tenen staan zodat de inmiddels slappe pik van ricardo uit haar kut kon glippen. Ik begreep dat ze zelf meerdere malen klaar gekomen was maar er nog steeds niet genoeg van had.

Ik zag dat ze haar benen iets gespreidt hield waardoor haar lippen dus open getrokken werden, daardoor moest haar, ongetwijfeld gezwollen klit, dus over zijn jeans wrijven. Het idee alleen al maakte me nog geiler dan ik al was en mijn fantasie begon te werken. Kreunend leunde ze op me en maakte allerlei geile geluiden de man naast me keek op van zijn drinken en begreep naturlijk niet wat er aan de hand was, "ze heeft kramp" zei ik en de man keek weer voor zich uit alsof er niets aan de hand was.

Wat ben jij geraffineerd kreunde carla in mijn oor, ik kneep hard in haar klit en voelde het kettinkje spannen, ik begreep dat de kleine lul diep in haar anus gedrukt werd en dat ze voor de zesde keer klaar kwam. Ik vroeg haar of ze genoot en kreeg te horen dat ze nog lang niet van plan was om op te houden. We namen afscheidt van carlo en ricardo en verlieten de discotheek van het hotel. Aangekomen in onze hotelkamer stapte ze met een beweging uit haar jurk waardoor ik haar goddelijke lichaam in volle glorie voor me zag.

Tergend langzaam deed ze haar benen wijd en haalde het "tepelkettinkje" los van haar opgezwollen rose schaamlippen terwijl keek ze schuin omhoog naar mijn gezicht om te kijken wat voor reactie dat opleverde van mij. Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen.

Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, "wat wil je dat ik doe? Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naarbinnen waardoor ze bol en strak werden, "spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de lakbus leeg is" zei ze.

Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten recht- overeind staan, omhoog geduwt en bol. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenli- chaam zat,de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar.

Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje rugloos. Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelings kettingtjes.

Ze pakte een korte broek en zei " deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bijkan straks". Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren.

We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waar- door ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten. De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen.

Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppe- lingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul stijgerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de ver- snellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten.

Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellings pook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupten. Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden. Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klitteband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd.

Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol. Al wippend naderden we een cafe met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken," stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je". Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte.

We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafel- tjes die op het terras stonden. Via de ontstane opening trok ze mijn lul naarbuiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte. Net optijd want een meisje van een jaar of 20, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen.

Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte. Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt. Even later kwam het meisje terug met de bestel- ling, opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij carla neer te zetten.

Haar strakke tepels schuurden "per ongeluk" over mijn schouder terwijl ze dit deed. Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun Het meisje keek er gefasineerd naar, carla deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het rose vlees zag glimmen.

Ik zag haar tepels ineen seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield, ze stammelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde carla een bolletje met ijs in haar kale kutje "je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten.

Terwijl ze dat zei verdween er een hand van carla onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk. Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje. Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring. Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versiert, "als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen" fluisterde mijn geile teef. Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger.

Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw.

Verward stopte ze de dingen in haar schortje en liep verder. Geil keek carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De creme wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustgevoelens maar een vervier voudiging kwam ook voor. Ik hoopte maar dat de tepelklemmen haar lust gevoelens verder aan zou wakkeren en niet dat door de extra gevoeligheid de pijn zou gaan overheersen, maar als ze echt zo geil was als mijn vrouw dacht zou haar kut kletsnat worden en zou ze al drie keer klaar komen voordat ze bij ons aan tafel kon komen zitten.

Het tweede effekt van de creme schoot me te binnen en ik werd alweer geil van het idee dat ze al haar remmingen kwijt zou raken. Dat bood immers ongekende mogelijkheden!! Voor haar gold maar een ding zo vaak en zo intens mogelijk klaar komen, het hoe en waar werd onbelangrijk. Toen ze terug liep hield Carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaa- mlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw.

Geil keek Carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De creme wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustge- voelens maar een verviervoudiging kwam ook voor. Na ongeveer 10 minuten kwam de knappe serveerster naar onze tafel lopen, haar zwarte jurkje en dienst schort waren verdwenen en ze had nu een soort hele strakke jurk aan die als een tweede huid om haar goddelijke lijf spande, de jurk was voorzien van allerlei ritssluitingen en zat zo strak dat de tepelklemmen en het kettinkje wat er tussen zat duidelijk zichtbaar waren.

Ze keek zichtbaar geil schichtig in de het rond en vroeg mij of we ergens anders naartoe konden gaan, ik zag dat de binnenkant van haar dijen aan elkaar plakten van haar kut vocht. Carla riep het goddelijke wezentje bijzich en zonder pardon deed ze een rits op haar ene tiet open, de volle rijpe vrucht kroop in slowmotion naar buiten met de tepelklem er aanvast.

Voor- zichtig maakte ze de klem los, rekening houdend met de extra gevoeligheid die door de creme opgewekt werd. Vera antwoorde ze, terwijl ze zo ging staan dat iedereen buiten ons tafeltje alleen haar rug kon zien. Carla had niet stil gezeten en hat de andere volle tiet inmiddels ook uit zijn strakke verpakking gehaald. Daar stond ze met haar volle borsten die door de open ritsen opgezwollen naar buiten staken.

Carla trok het kettinkje voorzichtig uit haar jurk en maakte toen de klem weer vast aan de andere tepel. Met veel moeite slaagde ze er in haar volle, strak staande borsten weer terug te duwen in haar tweede huid. Er was nu echter een klein maar belangrijk verschil Carla keek naar mij en gaf hiermee te kennen dat we weg konden gaan. Ik ging staan en voelde opeens dat mijn pik haast uit mijn kruis scheurde, ik was vergeten dat hij aan mijn dij vastgeplakt zat.

Kreu- nend van wellust bleef ik staan om het gevoel op me in te laten werken. Met een geile lach op haar gezicht stond ze ook op en vroeg of ik Vera de weg wilde wijzen naar de auto. Ik wilde al voorop gaan lopen toen mijn vrouw zei; "waarom denk je dat ik die ketting uit haar jurk heb gehaald", ik pakte de ketting en trok Vera achter me aan naar de auto.

Carla en Vera gingen achterin zitten, ik achter het stuur. In mijn spiegel zag ik dat de dikke tieten weer uit hun schuilplaats waren gehaald en zag de tepels superstrak naar me kijken. De ritsen op haar dijbeen werden open gedaan en de rits in het midden ging open tot aan haar navel.

Door de kleine ritsen reeg ze het tweede kettinkje met klemmen en deze werden aan haar opgezwollen schaamlippen bevestigd nadat de lus van deze ketting door de bovenste ketting gehaald was. Ik begreep wat de bedoeling was, als ze straks moest gaan lopen zou bij iedere stap die ze maakte de klemmen op haar tieten aange- trokken worden en haar geile gezwollen schaamlippen zouden ver naar boven getrokken worden waardoor deze langs haar klit bewogen, in mijn verbeelding zag ik haar bij iedere stap een keer klaarkomen.

Door de lak om de rest van haar bosten heen kon de geilheid maar op een plaats naar buiten, zachtjes begon Vera aan de gigantische tepels te draaien en te trekken, ik zag ze verder opzwellen, het leek wel of er een speen opgeplakt zat zo dik werden haar tepels.

Ik noemde het vroe- ger in mijn geilheid wel eens spenen maar nu zag ik dat het inwerkelijkheid ook echt spenen konden worden en wat voor spenen.

Vera knelde de ringen snel om haar tepels omdat ze zag dat we bijna bij het nog redelijk drukke strand waren. Kreunend schoof ze de stof weer over haar borsten heen. De tepels waren zo dik dat er ruimte ontstond tussen haar tepels en haar stijve borsten, in de juiste stand zou straks iemand haar tieten praktisch geheel kunnen bewon- deren, haar tepels leken wel kleine tentstokken als ik er van de zijkant naar keek.

Ik parkeerde de auto langs de kant van de weg en hielp de beide dames uitstappen ik hoorde Vera kreunen bij de eerste stappen die ze deed. Door al die fan- tastisch geile dingen liep ik al bijna 3 uur met een dikke stijve pik, waar zou het record op staan?

D dames gaven me een arm en we liepen gedrieen rustig over het stoep langs het strand. Mijn Carla vroeg me of ik eigenlijk wel wist waarom ze mijn lul aan mijn been geplakt had zodat mijn eikel recht naar beneden keek. Ik zei dat ik het niet wist waarop ze antwoordde dat ik op die manier een constante erectie hield maar toch niet kon klaar komen.

Als we ons bezig gaan houden met jouw paal zul je iets beleven wat je nog nooit met mij of enig andere geile meid hebt meege- maakt. Terwijl we daar langzaam liepen werden er af en toe bewonderende blikken onze kant uit geworpen, immers twee goddelijk mooie vrouwen, sexy gekleed waarvan de een 2 stij- ve, bolle tieten uit haar blouse liet puilen en waarop duide- lijk de tepels zichtbaar waren en een tweede met een jurk die als een tweede huid alle vormen liet zien, waarop bovendien twee kettinkjes hingen op plaatsen waar de fantasie heelwat bij kon denken.

Of ze ooit de waarheid konden vermoeden betwijfelde ik. Vera stopte opeens met lopen en leunde zwaar hijgend op mijn schouder Oh.. Ik trok aan de twee kettinkjes en een siddering van intense opgefokte geilheid trok door haar lichaam, waarbij ik haar volle tieten op en neer zag gaan, hierdoor werden ook haar schaamlippen verder open en dicht getrokken wat een gilletje van genot tot gevolg had.

We liepen naar een strand tentje wat in het donker nog net zichtbaar was en gingen op het bijna lege terras achter een tafel zitten.

Carla boog over me heen en deed de middel- ste rits terhoogte van vera's kruis helemaal open tot aan haar navel en duwde de losse stukken terug onder de strakke rok. De nu ontstane omgekeerde V vorm liet haar dijen en natte kruis volledig bloot, de natte klemmen aan haar rose schaamlippen glommen zacht in het weinige maan licht terwijl ik hiernaar keek, trok Carla het klitteband van mij broek los waardoor ik zonder broek op de stoel kwam te zitten. Lieve schat zei ik, ik haal even wat te drinken, en ga even naar het toilet, en daarna ga ik even binnen aan de bar zitten want ik ben een beetje moe.

Ok zei ze, ik ging weg, maar eigenlijk wilde ik nu weleens weten wat zij ging doen hoe dat nu zat tussen haar en die donker man. Ik zag dat ze inmiddels al bij hem stond te dansen, ze stond met haar heerlijke borsten lekker te dansen tegen hem aan, zo nu en dan spraken ze wat en kwamen hun gezichten wat dichter bij elkaar, toen ik weer dacht dat ze wat zeiden tegen elkaar deed hij zijn handen op haar schouders, trok haar tegen zich aan en ging met zijn mond naar haar mond, gewillig zag ik dat ze haar mond opende en haar lippen nat maakte, en ja ineens stonden ze daar op de dansvloer elkaar te tongen, ze stond nog dichter tegen hem aan en sloeg haar armen om hem heen.

Terwijl ze zo stonden te dansen en te tongen zag ik dat zijn handen over haar rug gleden langzaam naar haar heerlijke kontje, hij had haar kontje beet en zijn tong in haar mond en stonden daar heerlijk op de muziek elkaar op te geilen. Ik zag zijn handen haar kontje kneden, en haar stevig met haar onderlijf tegen zich aan duwen. Op dat moment stopte m, n vriendin met tongen en keek hem aan met een onwijs geile uitstraling uit haar ogen, logisch dacht ik, want ze voelde natuurlijk zijn harde pik tegen haar aan.

Even zeiden ze wat tegen elkaar, en daarna zag ik ze hand in hand lopen naar 1 van de donkere hoeken net naast de dansvloer waar kleine bankjes stonden en vaak sex werd bedreven. Ikzelf moest een andere plek uitzoeken om naar ze te kijken, toen ik bij het andere baretje was kon ik precies in de hoek kijken waar ze zaten, , nou ja!

M, n vriendin had haar benen al wat gespreid, haar string was al opzij geschoven, en zijn hand was bezig haar kutje te vingeren. Haar hand had zijn boxershort omlaag gedaan en had inmiddels een knoert van een pik in haar hand die ze licht aan het trekken was, dit alles gebeurde terwijl ze in elkaars armen elkaar lagen te tongen.

Dit duurde zo, n kleine 10 minuten, ik zag zijn vingers diep in haar kutje tekeer gaan, en zij zat hem heftig af te trekken, en toen zag ik haar onderlichaam schokken, ze was gewoon geil aan het klaarkomen zag ik. Toen ik zag dat ze wat bij was gekomen van haar heerlijke orgasme zag ik dat ze met nog steeds zijn dikke pik in haar handen vooroverboog en zo zonder condoom zijn pik in haar mondje nam. Nog steeds trekkend aan zijn pik likte ze af en toe zijn ballen en zo via de onderkant met haar tong over z, n dikke bruine pik naar boven om dan zijn pik weer in haar mondje te nemen.

Ik zag dat hij zijn handen op haar hoofd deed, en zijn onderlichaam ging bewegingen maken die een man maakt als hij heerlijk gaat spuiten. Heftig trekkend met alleen haar tongetje over zijn eikel zag ik dat hij zijn hoofd achterover deed zijn kont wat omhoog, , , , en ja daar begon hij te spuiten, , heftig trekkend trok ze zijn pik leeg alles zo haar mondje in, ook zag ik haar slik bewegingen maken en haar tong over haar lippen gaan, wat een spuitpik zeg dacht ik.

Toen hij klaar was gekomen zat haar mondje over zijn pik hem heerlijk schoon te zuigen, , daarna bleven ze nog even in elkaars armen liggen. Toen zag ik m, n vriendin wat in z, n oor fluisteren, hij keek haar aan en knikte ja, ja?

Zij deed haar string goed hij zijn short, ze stonden op en gaven elkaar een hand en liepen naar de andere hoek van de dansvloer waar een trap was om naar boven naar de kamertjes te gaan.Geile turkse vrouwen clitoris likken

  • Geile kont neuken gratis pjes com
  • Carla bestelde de drankjes en vroeg om veel ijsblokjes inverband met het warme weer,terwijl lette ze goed op of de ober zag dat twee van de drie personen met ontbloot onderli- chaam aan de tafel zat maar hij reageerde totaal niet zodat carla tevreden vaststelde dat hij niets kon zien.
  • Kutje volspuiten negerin gezocht
  • 888Erotische massage in brabant hete poesjes


Nacho's Insane Fuck Competition. Abby word fijn in haar mooie Braziliaanse kontje geneukt. Chris poeiert z'n dikke lul in 2 exotische sletjes. Dikke lul in haar Chineze kutje. Pottenkijker krijgt de uitnodiging van zijn leven! Ik zat net te masturberen met jou in gedachten. Hier heb je een dikke vette pik om aan te zuigen! Klein getint kutje hard geneukt door een ouder man. Dikke snikkel bezorgt Veronica een spuitend orgasme. Knap krap kutje geneukt door een dikke lul. Kissi Kapri is dol op zwaar en zwart geschut.

Sexy bazin blij verrast met de dikke lul van haar nerdy werknemer. Mama onder de indruk van schoonzoons dikke pik. Oma doet alles om haar jongere lover te bevredigen.

Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst. Grote lul voor het hongerige pruimpje van Karmen. Gelikt en genomen als een sletje. Ouder koppel neukt de babysitter. Perfecte kont op een dikke lul. Slapend meisje word wakker met een dikke lul in haar bek. Cassidy word hard geneukt in alle holletjes. Mooie cougar in haar nopjes met een jonge pik. Kennelijk vond ze dat niet genoeg, want toen ze van de wc terug kwam, vertelde ze mij dat ze haar slipje had uitgetrokken.

Toen de Spanjaard, die ze op het oog had, haar kwam halen toen er rustige muziek gespeeld werd, besloot ik ook om iemand te vragen en begaf me eveneens op de dansvloer. De verlichting was sfeervol en op de dansvloer was het behoorlijk druk, kennelijk hadden ze allemaal op rustige muziek gewacht, om zodoende lekker tegen de vrouwtjes op te kunnen rijden.

Ik zag na enig zoeken carla en zag dat de spanjaard, met zijn handen haar billen aan het kneden was. Ik kon hem geen ongelijk geven, want carla heeft een heerlijk kontje.

Ze had haar handen om zijn nek geslagen en drukte haar volle borsten met de harde, uitstekende tepels stijf tegen hem aan. Ik wist dat zij haar harde tepels geraffineerd tegen zijn torso wreef, om hem duidelijk te maken dat ze meer wilde als alleen maar dansen.

Dat idee maakt me erg geil,want ik vind het juist zeer opwindend als mijn eigen vrouw genaaid wordt door een ander af en toe althans. Na afloop gingen ze samen naar de plek waar we onze drankjes hadden staan en daar was het zoals gewoonlijk in dit soort gelegenheden, schemerig duister, zo dat je niet zo in de gaten loopt, alleen de obers komen af en toe langs, iets dat het alleen maar spannender maakt.

Ik bracht het vrouwtje waar ik mee gedanst had weg en ging bij carla en haar aanwinst zitten. Hij stelde zich voor als Carlo en ik stelde mij ook voor. Hij sprak goed engels en hij vroeg me of ik het niet erg vond dat hij zo veel met carla danste. Toen ik hem vertelde dat wij dat juist leuk vonden en dat we hier al eerder waren geweest, ontspande hij zich. Door de spaanse sfeer die er heerste raakten we opgewonden en dat was nou juist onze bedoeling.

Ik bestelde nog wat te drinken en carla liet zich helemaal tegen Carlo aan hangen met haar hand op zijn dijbeen. Hij keek mij aan en toen ik zei dat ik juist erg opgewonden raakte als ik carla zo bezig zag, liet hij zijn arm om haar schouder glijden, hij kon net bij haar heerlijke volle tieten komen, die strak in haar jurk zittend, goed tot z'n recht kwamen.

Dat was trouwens niet zo moeilijk want de helft was onbedekt door het gewaagde diep uitgesneden decola- te, het bedekte deel liet echter nog genoeg over om over te kunnen fantaseren. Ik zag dat een behoorlijke bult in zijn broek ontstand toen hij het kettinkje van haar tepelklemmen ontdekte, wat alleen opviel als je over haar jurk streek met je handen.. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als hij haar een beurt gaf, want dat zou die avond heus wel gebeuren. Carlo vertelde dat hij hier samen met een vriend was en of het bezwaarlijk was dat hij ook bij ons aantafel kwam zitten.

Zijn vriend was een vent die een stuk groter was dan hij en erg donker. Hij stelde zich voor als Ricardo en ieder gingen zij aan een kant van carla zitten.

Ricardo vroeg carla mee om te dansen en Carlo vertelde toen tegen mij dat Ricardo zeer zwaar geschapen was. Dit wond mij al weer erg op en ik zag het helemaal voor me carla tussen twee van deze geile kerels! Toen ze terug kwamen keek carla erg hitsig uit haar ogen en zei dat ze veel zin had. Ik keek haar aan en vroeg of ze het hier in de discotheek wilde doen. Alleen van het idee kwam ik al bijna klaar en zei dat ik dat wel zou willen zien.

Wacht dan even, en ze ging naar het toilet. De linker split van haar jurk liep door tot voorbij haar taille waardoor iedereen kan zien dat ze geen slipje aanhad. Toen ze voor onze tafel stond schoof ze haar jurk iets verder open waardoor we haar kaal geschoren kutje konden zien.

Tot mijn grote geilheid zag ik de achterkant van haar vibrator tussen haar dijen zitten. Gaan jullie mee naar de bar vroeg ze, iets wat we ons maar een keer lieten vragen. Gaan jullie maar zitten ik blijf wel voor jullie staan zei carla en maakte terwijl een extra knoopje van haar decollate los.

De bovenkant van haar stijve tepels en een klein stukje van de "tiet knijper" werd zichtbaar. Vinden jullie dit geil vroeg ze, terwijl ze bij Ricardo over de gigantische bobbel in zijn broek wreef.

Carlo pakte het kettinkje en trok met een ruk haar tieten uit de jurk, met een onder- drukte kreet kwam ze voor de eerste keer klaar. Terwijl Ricardo nu met twee handen bezig was met carla haar kale spleet begon Carlo haar tieten te masseren hij keek echter wel steeds om of de barkeeper er niet aankwam, immers op openbare sex stonden in zijn land zware straffen. Hij keek naar mij en vroeg hoe hij aan haar tepels kon zuigen, immers de "tepel- klemmers" zaten in de weg. Geil als ik was, door de dingen die mijn vrouw deze twee mannen liet doen kwam ik op een idee.

Mijn vrouw keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze erg opgewonden was. Ik fluisterde in haar oor "eens kijken hoe ver je durft te gaan", terwijl haalde ik de tepel- klemmen los en schoof haar split iets verder open, zacht trok ik een schaamlip naar buiten en zette de klem vast,carla kreunde zachtjes ze wist niet wat ik van plan was, zacht trok ik aan de ketting en liet de twee heren zien hoe haar schaam- lip open getrokken werd.

De ketting om achterom haar dijen heen slaand, fluisterde ik in haar oor "eens kijken of je straks nog dansen kan zonder vier keer klaar te komen" en trok de ketting aan en maakte hem vast aan haar andere schaa- mlip. Ik trok haar jurksplit iets verder open en liet ricardo en Carlo zien wat ik gedaan had. Carlo schoof op de barkruk heen en weer en een natte plek ontstond in zijn strakke jeans " ah kom je daar al van klaar lekkere knul?

Ze duwde haar heerlijke borsten terug in haar jurk, gaf het jasje terug en wilde samen met Carlo naar de dansvloer lopen, "wacht even" zei ik en haalde mijn "penus sleutelhanger" uit mijn zak ik haakje het klipje aan het kettinkje vast trok het iets omhoog en duwde de 3 cm lange mini penus in daar kontgaatje " zo ga jij maar lekker dansen, dan bedenk ik intussen weer iets geils voor je" zei ik "als ze moet kreunen of als ze klaar komt op de dansvloer druk haar mond dan stijf tegen je aan Carlo, anders valt het teveel op".

Al gauw zag ik carla haar mond tegen zijn schouder drukken en wist dat ze klaarkwam, ik stelde me voor hoe bij iedere stap die ze deed ,hoe klein ook, haar schaamlippen open gingen en de "sleutelhanger" in haar anus getrokken werd. Na ongeveer 5 minuten en drie orgasmes kwamen ze terug naar de bar. Carlo ging weer zitten en ik zag dat zijn lul als een grote bobbel weer in zijn jeans zichtbaar was, ik wees mijn vrouw er op maar die had zich inmiddels tot ricardo gekeerd en wreef zachtjes over zijn kruis waar een kloppende bult zichtbaar was.

Langzaam trok ze de rits van zijn broek open en haalde de dikke grote lul een klein eindje uit zijn onderbroek. Langzaam haalde ze zijn kloppende lul steeds verder uit zijn broek terwijl ze hem zachtjes bleef aftrek- ken, plotseling haakte ze zijn slip onder zijn ballen en werd zijn lul in zijn volle lengte zichtbaar voor Carlo en mij.

Door het weinige licht aan de bar glom toch zijn dikke eikel en kon je de werkelijk zeer grote lul duidelijk zien. Dit werd nog versterkt doordat de slip zijn ballen stijf omhoog gedrukt hield.

Deze wist niet hoe hij het had en keek verward naar mij, "ga dansen zogauw er een lambada gedraaid wordt kerel, of ben je bang dat dat ze het kunnen zien? Mijn vrouw keek naar beneden en zei "Oh wat geil ik voel zijn pik diep in me, maar voor de buitenwereld lijkt het net of we dicht tegen elkaar aanstaan". Ze lachte en trok ricardo aan zijn lul mee naar de dansvloer, door haar neukgleuf samen te trekken zat zijn lul muurvast en moest hij wel mee schui- velen.

Tijdens de dans zagen we ricardo een steeds roder hoofd krijgen en hij leunde zwaar op carla. Ik wist war er aan de hand was, hij was klaar gekomen maar mijn geile vrouw liet zijn lul niet los en bleef met haar kut zijn lul kneden.

Dit ook om te voorkomen dat zijn neukstaaf uit haar kut zou glippen. Langzaam danste ze terug naar de bar en ging daar op haar tenen staan zodat de inmiddels slappe pik van ricardo uit haar kut kon glippen. Ik begreep dat ze zelf meerdere malen klaar gekomen was maar er nog steeds niet genoeg van had. Ik zag dat ze haar benen iets gespreidt hield waardoor haar lippen dus open getrokken werden, daardoor moest haar, ongetwijfeld gezwollen klit, dus over zijn jeans wrijven.

Het idee alleen al maakte me nog geiler dan ik al was en mijn fantasie begon te werken. Kreunend leunde ze op me en maakte allerlei geile geluiden de man naast me keek op van zijn drinken en begreep naturlijk niet wat er aan de hand was, "ze heeft kramp" zei ik en de man keek weer voor zich uit alsof er niets aan de hand was.

Wat ben jij geraffineerd kreunde carla in mijn oor, ik kneep hard in haar klit en voelde het kettinkje spannen, ik begreep dat de kleine lul diep in haar anus gedrukt werd en dat ze voor de zesde keer klaar kwam. Ik vroeg haar of ze genoot en kreeg te horen dat ze nog lang niet van plan was om op te houden.

We namen afscheidt van carlo en ricardo en verlieten de discotheek van het hotel. Aangekomen in onze hotelkamer stapte ze met een beweging uit haar jurk waardoor ik haar goddelijke lichaam in volle glorie voor me zag.

Tergend langzaam deed ze haar benen wijd en haalde het "tepelkettinkje" los van haar opgezwollen rose schaamlippen terwijl keek ze schuin omhoog naar mijn gezicht om te kijken wat voor reactie dat opleverde van mij. Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen. Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, "wat wil je dat ik doe?

Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naarbinnen waardoor ze bol en strak werden, "spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de lakbus leeg is" zei ze.

Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten recht- overeind staan, omhoog geduwt en bol. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenli- chaam zat,de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar. Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje rugloos.

Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelings kettingtjes. Ze pakte een korte broek en zei " deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bijkan straks". Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren. We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waar- door ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten.

De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen. Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppe- lingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken.

Mijn lul stijgerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de ver- snellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten. Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellings pook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupten. Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden.

Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klitteband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd. Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol. Al wippend naderden we een cafe met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken," stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je".

Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte. We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafel- tjes die op het terras stonden.

Via de ontstane opening trok ze mijn lul naarbuiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte. Net optijd want een meisje van een jaar of 20, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen. Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte.

Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt.

Even later kwam het meisje terug met de bestel- ling, opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij carla neer te zetten. Haar strakke tepels schuurden "per ongeluk" over mijn schouder terwijl ze dit deed.

Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun Het meisje keek er gefasineerd naar, carla deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het rose vlees zag glimmen. Ik zag haar tepels ineen seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield, ze stammelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde carla een bolletje met ijs in haar kale kutje "je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten.

Terwijl ze dat zei verdween er een hand van carla onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk. Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje. Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring. Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versiert, "als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen" fluisterde mijn geile teef. Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger.

Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield carla haar staande en gaf haar een "tepelklem kettinkje en een tube met zalf " klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten" commandeerde ze de jonge vrouw.

dikke leuter neuken op de dansvloer