Borsten kneden geile turkse vrouwen

borsten kneden geile turkse vrouwen

Hij trok El tegen zich aan en kuste haar. Duidelijk zag ik haar gulzig tongen. Hij haakte onderwijl zijn vingers in de rand van haar string en trok die over haar billen omlaag. Ik zag zijn hand tussen haar benen gaan en ik hoorde haar kreunen. Ze sloeg haar armen om zijn nek en al kussend begon ze geil op zijn hand te rijden.

Met grote ogen bekeek ik het geile tafereel. Veel had ik niet nodig. Ik liep de hele week al op mijn tenen. En zeker na dat voorval in de tuin maakte dat ik op slag bloed geil werd van wat ik nu weer zag. Alec had nog steeds een hand op mijn kont.

Zijn andere hand streelde heel laag over mijn buik en ik merkte hem pas op toen zijn hand de bovenkant van mijn schaamstreek raakte. Een siddering ging door mijn lichaam en instinctief deed ik mijn benen wat uit elkaar.

Alec nam dit op als uitnodiging want zijn hand gleed nu over mijn kutje en streelde daar door mijn jurkje heen. Zijn andere hand ging vol op mijn kont en hij kneedde mijn billen. Op dat moment dacht ik totaal niet aan mijn man en kinderen.

Ik voelde Alec zijn hand onder mijn jurkje gaan hij kuste mij geil in mijn nek. Toen hij zijn hand het kleine stukje stof opzij trok en met een vinger tussen mijn vochtige lippen gleed was ik verloren. Hij stak een vinger in mij en kwam met die natte vinger naar mijn klit.

Het was lang geleden dat ik zo geil was geweest. Berat had El nu bij haar haren en drukte zijn pik zo diep in haar mond dat haar neus tegen zijn buik kwam.

Ik zag haar paniekerig tegen zijn buik duwen en toen hij terug trok haalde ze proestend adem. Alec maakte het ritsje van mijn jurkje op mijn rug open en trok hem over mijn schouders. Ik stond nu met alleen mijn broekje nog aan op mijn pumps voor een wild vreemde vent. Hij fluisterde in mijn oor dat ik er lekker uitzag en gebood mij mijn broekje uit te doen. Ik deed gewillig mijn broekje omlaag en stapte er uit. Hij bekeek mij en fluisterde: Hij trok mij naakt tegen hem aan.

Terwijl hij met een hand mijn billen kneedde speelde zijn andere hand met mijn kutje. Geil en nat tongde hij mij en ik kon een kreun in zijn mond niet onderdrukken. Mijn tepeltjes stonden zo hard dat ze bijna pijn deden. Toen stapte hij terug pakte mijn hand en leidde mij naakt een paar meter verder door de gang naar de ingang van de ruimte.

Berat en El waren zo druk bezig dat ze ons pas opmerkte toen Alec iets in het Turks zei tegen Berat. Berat zei iets terug en ze begonnen allebei te lachen. El keek mij met grote ogen aan en glimlachte alleen maar. Alec trok zijn shirt uit en liet zijn broek zakken. Ik zag dat hij een flinke pik had. Hij trok mij tegen zich aan. Hij stond achter mij en ik voelde zijn pik tegen mijn billen zijn armen kwamen om mij heen en hij kneedde mijn borsten.

Berat stond voor ons en was geil aan het kussen met El en voelde aan haar kont. Wat een geil gezicht. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen rijden. Een hand speelde met mijn tepels en de andere gleed over mijn billen, tussen mijn benen door naar mijn kutje. Ik deed mijn benen uit elkaar en voelde zijn vingers hard tegen mijn klit tikken. Met twee vingers kwam hij in mij en wild haalde hij ze op en neer terwijl hij met zijn andere hand hard in mijn tepel kneep.

Ik hoorde mijzelf kreunen. Ruw pakte hij mijn haar vast en drukte mij omlaag. Ik kon niet anders dan gehoorzaam op mijn hurken gaan. Hij trok mijn hoofd wat naar achter en tikte hard met zijn pik op mijn wang en neus en zette hem tegen mijn lippen.

Ik opende mijn mond en wild drukte hij zijn pik diep in mijn keel. De tranen sprongen in mijn ogen, ik werd als een slet gebruikt en ik werd er super geil van. Gulzig deed ik mijn best. In mijn ooghoek zag ik El staan kijken terwijl Berat achter haar stond en met haar tietjes speelde. Alec trok mij weer omhoog en kuste mij geil. Op dat moment duwde Alec mij richting de want en drukte mij voorover. Ik pakte snel de spijlen vast anders was ik gevallen. Ik stond nu voorover met mijn kont naar achter.

Alec gaf mij een harde tik op mijn kont en zei dat ik mijn benen uit elkaar moest zetten. Toen kwam hij met zijn pik tegen mijn kutje en drukte die in een stoot tot aan zijn ballen in mij.

Ik gilde hard en terwijl Alec mij begon te neuken hoorde ik mijzelf kreunen en smeken. Ik had mijzelf niet meer in de hand. Ik hoorde Berat iets zeggen, ik weet niet wat, maar ik hoorde El zeggen: Berat begon toen in het Turks te praten en Alec antwoordde hem lachend en gaf mij een paar harde klappen op mijn kont.

Hij trok zijn pik terug trok mij recht, kuste mij en speelde met mijn kutje. Zo schat dus je bent getrouwd en laat jezelf door een vreemde vent neuken terwijl je man thuis is met je kids. Lekker geil ding, ik hou ervan om getrouwde vrouwtjes als een geile slet te gebruiken. Zijn woorden drongen tot me door en ik voelde mijzelf kleuren.

Maar dat was van korte duur, ik kon er niets aan doen, ik had mijzelf niet in de hand. Mijn verstand protesteerde maar mijn lichaam reageerde het tegenovergestelde. Toen hij weer twee vingers in mijn kutje schoof reed ik op zijn hand. Ik kreunde en was bloed geil. Op de een of andere manier geilde ik enorm op zijn dominante gedrag. Hij pakte me weer van achter bij mijn haren en kuste mij wild.

Ik voelde zijn kwijl op zijn tong. Gulzig likte ik zijn lippen en zoog op zijn tong. Gek werd ik van natte kussen. Ik keek opzij en zag dat El werd geneukt terwijl ze zat op de leuning van een oude bank die er stond. Ze had haar mond half open en keek mij met glazige ogen kreunend bij elke stoot aan. Wat zag zij er lekker uit zo. Alec zag dat ik keek hij zei iets en duwde mij twee stappen richting het andere koppel.

Berat trok zijn pik uit El keek opzij en kwam met zijn hand tussen mijn benen. Hij zei weer iets en voelde aan mijn natte kutje streelde mijn klit en kwam toen met twee vingers in me. Twee vreemde mannen zaten aan me terwijl ik naakt bij ze stond, waar was ik in hemelsnaam mee bezig, Ik werd gek. Hij trok El tegen mij aan en zei tegen haar, kis her.

Ik stond te trillen op mijn benen, ik voelde handen aan mijn borsten, mijn kont en kutje, zo geil, het drong niet echt tot me door. El kreeg een flinke tik op haar kont en ze reageerde gelijk door mij voorzichtig te kussen. Alec streelde over haar kont en voelde haar kutje. Zo stonden we met zijn vieren tegen elkaar. Nu met een hand van Alec tussen haar benen reageerde ze gelijk en kuste mij teder op mijn mond.

Alec gaf haar nu weer een harde tik op haar kont, ik hoorde haar kreunen, Come bitch use your tong. Ze kuste mij op de mond en ik voelde haar tong op mijn lippen. Ik wilde wel en kuste terug en bloed geil stonden we elkaar te tongen. Het kon mij op dat moment allemaal niet meer zoveel schelen. Ik was zo ontzettend geil. Ik genoot en had het nodig. Vier handen kneden onze borsten, knepen in onze tepels, en vingerde onze kutjes.

Kreunend in elkaars mond stonden we te scharrelen. Ik zat nu schuin op de bank met mijn kont omhoog en leunde op de armleuning van de bank. Ik voelde een pik tegen mijn kutje. Rustig schoof hij in me. Ik drukte mijn kont naar achter en keek opzij. Ik hoorde haar kreunen en kokhalzen. De pik zat nu diep in mijn kutje en ik werd met lange halen geneukt.

Alec pakt mijn haar weer en trok mijn hoofd iets opzij hij drukte zijn pik tegen mijn lippen en gebood mij te pijpen. Voor het eerst in mijn leven twee pikken.

Ik werd geneukt en ik pijpte. Alec trok nu Sas aan der haar dichterbij en beval haar te helpen. Om beurten pijpte we hem nu.

We likten aan zijn ballen of langs zijn staaf. We likten tegelijk zijn pik terwijl onze tongen elkaar raakte. Het leek wel een porno film.

Opeens hoorde we een stem. Even werd er Turks gesproken. Toen zei Alec, het zijn twee lekkere geile teven. Trok mij ophoog en zei, deze teef is getrouwd en bloed geil. We zijn nog lang niet klaar ik weet zeker dat ze best drie pikken aan kunnen. De man die volgens mij het oudste was kwam dichterbij haalde zijn telefoon uit zijn zak zei souvenir, en begon ons te fotograferen. Ik moest Alec zijn pik in de mond nemen terwijl Berat me weer neukte. Toen hetzelfde met El. Op verschillende manieren moesten we poseren.

We hadden niets te willen. El moest op de bank gaan zitten met haar benen wijd. Ik moest haar likken. Nog nooit was ik met een vrouw geweest. Het kussen met haar was al nieuw voor mij. Ik voelde een hand tussen mijn benen gaan, een paar vingers haalde wat geil uit mijn spleet en gingen over mijn klitje.

Weer het commando, kom slet likken. Op dat moment kneep de hand hard in mijn klit. Een paar harde klappen op mijn kont volgde. Ik moest gehoorzaam zijn. Die zou graag willen zien met wat voor slet hij getrouwd was.

El streelde door mijn haar en zei, kom schat we kunnen er beter van genieten. Ik liet mijzelf door haar leiden. Ik rook haar en waar ik heimelijk wel eens over had gefantaseerd gebeurde. Ik tak mijn tong uit en proefde haar. El kreunde en ik hoorde haar zeggen, kom schat lik me. Ja, goed zo Sas, Ja wees mijn slet, mijn geile teef. O ja, wat lik je lekker. Die nieuwe man, ik weet niet hoe hij heet, ging naakt op de bank staan en pakt El bij haar hoofd en drukte zijn pijp in haar mond.

Berat stapte toen ook naakt op de bank aan haar andere kant. Dan weer pijpte ze luid kreunend Berat en dan weer die ander terwijl ik uitgebreid haar kutje likte. Toen zakte de man op de bank en trok mij aan mijn haren omhoog hij trok mij op de bank en liet mij over hem heen stappen. Hij plaatste zijn pik tegen mijn kutje en moeiteloos drukte hij hem diep in me. Hij trok mijn hoofd naar zich toe en kuste mij heel geil.

Ik proef het kutje van je vriendin. Kom geile teef neuk jezelf op mij pik. Ik wilde niets liever. El werd van de bank getrokken en moest achter mij zitten. Ze drukte haar naar mij toe en ik voelde haar tong.

Ze likte de pik en de onderkant van mij kutje terwijl die in me op en neer schoof. Ik voelde hoe mijn billen uit elkaar werden getrokken en ik hoorde Alec zeggen, doe het slet. Op dat moment voelde ik haar tong over mijn sterretje en kwam bijna klaar. Ik hoorde El kreunen en keek opzij. Terwijl ze mijn sterretje likte werd ze van achter geneukt. Ze begon harder en harder te kreunen en haar tong flitste als een klein pikkie in mijn sterretje.

Ik kuste geil met de man die mij neukte en die kneep een paar keer flink hard in mijn tepels. Op hetzelfde moment drukte iemand heel diep een vinger in mijn maagdelijke kontje en kwam ik jammerend klaar. Zo lang had het bij mij nog nooit geduurd. Terwijl ik verdoofd op de pik zat en het orgasme wegebde, hoorde ik El ook gillend klaar komen. Heel rustig bleef de pik in mij stoten en als vanzelf begon ik weer mee te doen en ik kreunde in de man zijn mond.

Ik voelde een vinger rond mijn sterretje en wilde omhoog komen. Maar de man hield mij tegen. Een vinger gleed mijn kontje in en draaide rondjes. De man zijn pik begon harder op en neer te stoten. Ik voelde een tweede vinger tegen mijn kontje en wilde weer omhoog komen maar de man onder mij snauwde iets in het Turks tegen mij en hield mij aan mijn haren omlaag. Ik wilde mijn kont wegdraaien maar kreeg een paar harde klappen op mijn kont.

De tranen sprongen in mijn ogen. Twee vingers neukte nu mijn kontje en de pik in mijn kutje klopte stijf en drukte diep in mij. Ik begon als vanzelf weer te bewegen. De vingers gingen weer uit mijn kontje en ik vond het eigenlijk jammer. De man pakte weer mijn haren en trok me voor over en kuste mij.

Ik voelde op dat moment weer iets maar in plaats van de vingers drukte er nu een pik tegen mijn sterretje. Een paar harde klappen op mijn kont maakte mij weer rustig. Flits, Flits constant flitste dat ding. Ik voelde nu harder drukken en met een pijnscheut gleed de eikel in me. Het gekke was dat het toen gelijk geen pijn meer deed. Wel voelde het heel vol toen de pik dieper in ging.

El zat naast me en keek geil naar het gebeuren en speelde met haar kutje. De pik in mijn kontje begon mij rustig te neuken en die in mijn kutje drukte omhoog als de pik in mijn kontje ook drukte alsof ze elkaar wilde raken.

Langzaam werd ik gek, ik hoorde mijzelf kreunen en draaide met mijn kont. Nog nooit had ik mijzelf zo geil gevoeld ik werd door twee pikken tegelijk geneukt. El kwam naar voren en kuste mij. Oh, wat geil Sas. Jij laat je door twee pikken pakken. Jij bent echt een geile teef. Berat drukte El de telefoon in haar handen en gebood haar een foto van mij te maken. Ze deed het gewoon.

Toen klom hij op de bank trok mij wat omhoog en wilde gepijpt worden. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was deed ik het. Drie, drie pikken Sas zei El. Laat je getrouwde kutje en kont neuken en pijp die gast. Tjee, wat ben jij een lekkere geile hoer. Ze vingerde zichzelf terwijl ze geile dingen bleef zeggen. Berat werd wilder en trok zijn pik uit mijn mond en spoot flinke geile klodders in mijn gezicht en mond.

Ook de pik in mijn kutje ging wilder en ik kwam bijna. Een harde stoot terwijl hij ruw in mijn tepels kneep maakte dat ik als een trein klaarkwam terwijl zijn pik diep in mij spoot. Toen ik gillend klaar lag te komen kreeg ik een paar petsen op mijn kont en ook die pik spoot voor de eerste keer mijn kontje vol. Uitgeteld lag ik op de bank.

El naast mij kreeg een pik in haar gezicht die ze moest aflikken. Alec trok zijn sport broekje aan, trok mij op en nam mij aan zijn hand mee, kom we gaan wat drinken.

Naakt liep ik naast hem door de gang mee naar het dek. Ik herkende mijzelf niet, ik was nog steeds best geil. Gelukkig was het wat schemerig aan dek want ik zag vlak lang onze boot een stelletje langs lopen. Hij schonk twee wijntjes in die we staand op dronken. Hij trok me tegen zich aan en ik voelde zijn pik tegen mijn billen. Hij kuste mij in mijn nek en pakte mijn borsten. Terwijl hij met zijn pik tegen mijn billen begon te rijden kneedde hij mij borsten en streelde mijn kutje.

We stonden best wel zichtbaar bleek toen twee jonge knullen dichter bij kwamen en bleven staan kijken. Alec draaide mij met mijn gezicht hun richting uit en toonde hen mijn naakte lichaam.

Mijn tepels werden weer keihard en vreemd genoeg genoot ik van zijn dominante gedrag en vond ik het best geil om gezien te worden. Ik wist dat die jongens precies konden volgen wat er gebeurde. Ik voelde mijn kutje open gaan en werd bloedgeil. Pakte mijn hand en nam mij weer mee de trap af.

Zijn hand gleed over mijn billen en voelde tussen mijn benen. Geile teef, vond je het lekker om die jongens te laten kijken? Ik voelde mijn wangen rood worden. Ik kan ze halen hoor en je door ze laten neuken. Nee, nee reageerde ik gelijk. Lachend zei hij, kom schat, hoeft ook niet, hier zijn pikken genoeg voor je.

Achter in de gang hoorde we El al kreunen. Ik zag hoe ze op zijn hondjes werd geneukt door Berat en tegelijk die andere man pijpte. Alec zette mij naast haar in dezelfde houding. Berat trok zijn pik uit El kwam achter mij en drukte zijn pik in zijn volle lengte in mij en begon mij wild te neuken. Alec begon naast mij El te neuken. Ik aarzelde, want ik wist dat ik in één klap de band met mijn buurmeisje kon verpesten of misschien juist wel een hele goede band kon opbouwen. Ik zei haar dat ze zich anders voor mij wel eens wat leuker kon kleden.

Ik stelde voor dat ze de volgende keer zich hier zou omkleden. Ik zou wat leuks voor haar kopen, wat ze dan kon aandoen. Daarna kon ze het weer uittrekken en hier laten, zodat haar ouders er niet achter zouden komen. Dit was meteen een mooi excuus voor mij om haar maten te weten te komen. Ze twijfelde even, maar ging gelukkig akkoord. Zonder schaamte zei ze dat ze een 85D cup had en ik sloeg dit snel op in mijn hoofd. De volgende dag ging ik meteen naar de stad en kocht wat kleding, waarvan ik vond dat het er extreem sexy uitzag.

Een zwart kanten lingeriesetje, een uitdagende tanktop met diepe open zijkanten en een strakke denim short voor erbij. Poeh ik kreeg het al knap benauwd bij het idee dat Gulseren dit zou dragen.

Nu maar hopen dat ze het niet te uitdagend vond en het niet wilde dragen. Drie dagen later was het dan zover en rende snel naar de deur toen Gulseren aanbelde. Ze kwam binnen en ik zei haar dat boven in de badkamer de kleding lag en meteen ging ze naar boven. Tien minuten later kwam ze beneden en ik wist niet wat ik zag.

Ze zag er nog beter uit dan ik had durven dromen. Ze was een beetje mollig, maar had perfecte vrouwelijke vormen met twee knoeperds van een borsten als toppunt. Ik probeerde haar echter niet af te schrikken en zei haar gewoon dat ze er leuk uitzag en we gingen aan de slag met de stof voor vandaag.

Ik kon mijn hoofd er echter niet goed bijhouden, maar gelukkig snapte Gulseren dit beter en hoefde ik weinig uit te leggen. Ik gaf haar uiteindelijk weer enkele sommen en keek nu naar haar diepe decolleté, die de tanktop veroorzaakte. Nadat we klaar waren, bleef Gulseren weer even plakken en ze bedankte me voor de kleding en zei dat ze deze graag had gedragen naar school toe, maar wist ook wel dat haar ouders gek zouden worden als ze haar hierin zouden zien.

Ze zei zelf dat ze zich sexy voelde en voordat ik er erg in had, floepte bij mij eruit dat ik haar ook knap vond. Ze keek me direct strak in mijn ogen aan en vroeg wat ik dan zo knap vond aan haar.

Shit zeg, daagde ze me nou uit? Ik antwoordde eerlijk dat ik haar een mooie meid vond en ze een prachtig lichaam had. Gulseren zei daarop lachend dat ook ik er zeker niet verkeerd uitzag en nu werd het voor het eerst echt ongemakkelijk.

Wilde ze nu verder gaan of was ze gewoon heel eerlijk? Ik besloot om maar de gok te wagen, want tot dusverre had ze nog nergens raar op gereageerd. Ik vroeg haar wat ze van het lingeriesetje vond en ze gaf aan het heel mooi te vinden. Ik vond het alleen jammer dat ik niet kon zien hoe het er stond, zei ik er meteen achteraan. Zou ze happen of had ze nu door dat ik aan het uitdagen was? Ze bleek echter de nodige seksuele spanningen te hebben opgebouwd, want ze stelde meteen voor dat ik anders wel mocht zien hoe ze eruit zag.

Ja daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en ongegeneerd stond ze op en trok in de woonkamer haar broek en topje uit. Haar billen zagen er al lekker uit in de shorts, maar nu zo bloot zaten ze veel lekkerder uit in het zwarte kant. Ik liet mijn ogen hun gang gaan en bekijk haar bijna volledig blote lichaam centimeter voor centimeter.

Ze ging weer naast me zitten en fluisterde nu zachtjes wat ik ervan vond. Nu hield ik me niet meer in en ik zei haar dat ze wel mocht voelen wat ik ervan vond en legde haar hand op mijn broek, waaronder mijn erectie verborgen zat. Ondanks haar onervarenheid deinsde Gulseren niet terug of wachtte ze af wat ik zou doen, maar begon ze over mijn broek te wrijven. Ze keek me aan en zei dat het toch niet eerlijk was dat ik nog al mijn kleren aanhad, terwijl zij in haar ondergoed zat?

Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en trok snel alles op mijn boxershort na uit en zag hoe ditmaal Gulseren mij nauwkeurig bekeek. Ik ging naast haar zitten en nu was het mijn beurt en ik begon haar borsten te kneden door de BH heen.

Onze monden vonden elkaar en een beetje onwennig begon ik met haar te zoenen. Ze had nog helemaal geen ervaring met jongens en dit was dan ook pas haar eerste zoen. Ik maakte ondertussen ook de BH los en keek nu tegen haar heerlijke Turkse borsten aan met twee donkere tepels, die zo stijf waren als het maar kon zijn.

Ik verliet haar mond en zette nu mijn mond op haar borsten en liet haar tepels tussen mijn lippen doorglijden. Na even met haar borsten te hebben gespeeld, wilde ik haar onervaren mond wel eens ergens anders voelen. Ik ontdeed mij nu van mijn boxer en mijn lul stond stijf vooruit. Ik schoof mijn stoel wat naar achteren en zei dat ze mij maar eens moest laten zien hoe blij ze nu echt was met haar kleding. Dit was niet aan dovemansoren gericht, want meteen ging ze op haar knieën en nam ze plaats voor mij.

Eerst trok ze wat aan mijn penis en daarna begon ze langzaam haar mond te gebruiken. Eerst likte ze voorzichtig over mijn eikel en over mijn schacht, maar daarna probeerde ze ook eens mijn eikel in haar mond. De onervarenheid droop er vanaf, maar juist dit maakte het ook wel ergens heel geil.

Alles wat ze vandaag deed, deed ze gewoon voor het eerst. En dan te bedenken dat ze normaal in niets verhullende kleding liep met een hoofddoek. Telkens ging ze nu verder en verdween mijn penis dieper in haar mondje.

Ik pakte haar hoofd beet en begon haar ook telkens verder om mijn penis te duwen en voerde het tempo wat op. Wat bleek, niet alleen met wiskunde was ze een snelle leerling, want ook met pijpen maakte ze snelle stappen. Ik was echter zo opgewonden dat ik wist dat ik dit geen minuten meer ging volhouden en zei haar dat het heerlijk was, maar dat als ze zou doorgaan, we snel klaar zouden zijn. Een beetje sip liet ze mijn penis uit haar mond floepen, maar ik had wel iets waarmee ze weer blij zou zijn.

Ik tilde haar op en legde haar op de keukentafel en gooide alle boeken van de tafel af. Ik trok haar billen net over de rand van de tafel en zei dat ze zelf haar benen moest optrekken en vasthouden met haar handen. Ik trok vervolgens langzaam haar slipje over haar heupen en haar prachtige vagina kwam tevoorschijn. Ze schoor zich blijkbaar wel, want er was geen haartje te bekennen op haar blote kruis. Ze liet haar benen even los en ik kon zo haar slipje helemaal uittrekken en nam nu weer plaats tussen haar benen.

Ik begon haar te beffen, ondanks dat ik zelf hier ook niet zo goed in was, maar dit tienerkutje leek er wel om te roepen om gelikt te worden. Ik proefde dat ze al flink nat was en haar sappen vermengde zich met mijn speeksel en Gulseren begon goedkeurend te kreunen. Even zette ik een vinger tegen haar schaamlippen aan, maar ze zei dat er niks in haar vagina mocht, uit angst dat ik haar maagdenvlies zou scheuren.

Ze zei echter wel, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, dat haar kont geen verboden terrein was. Tja toen wist ik genoeg, deze meid was niet dat gelovige meisje waarvoor ik haar eerst had aangezien toen ze naast me kwam wonen. Waar de meeste Hollandse meiden het niet zo op anale seks hadden, wilde deze meid zelfs de eerste keer al meteen iets in haar kont hebben.

Ik trok haar billen dan ook nog iets verder over de rand van de tafel en zei dat ze haar benen nog iets hoger moest houden, zodat haar sterretje vrij kwam.

Langzaam begon ik haar ook daar te likken en al snel begon ze weer zachtjes te kreunen door toedoen van mijn tong. Ik liet mijn vinger vervolgens over haar schaamlippen glijden totdat deze goed vochtig was en drukte het puntje langzaam tegen haar sterretje aan.

Ze spande haar kringspier nog iets te veel aan, dus ik zei haar dat ze moest proberen te ontspannen, want anders zou het niet lukken. Ik duwde nog een keer en ditmaal kwam ik een stuk makkelijker binnen.

Ik begon haar kontje te vingeren en ondertussen haar kutje weer te likken en ditmaal begon ze wat luider te kreunen en me zelfs aan te moedigen om maar door te gaan. Ik vingerde en befte haar dan ook nog even door, maar wilde daarna toch echt dat stapje verder gaan. Ik ging met mijn stijve penis voor haar staan en keek haar even aan, waarna ze goedkeurend knikte.

Ik pakte snel een condoom en trok deze over mijn penis en zette mijn eikel nu tegen haar sterretje. Langzaam duwde ik hem naar binnen en ik voelde hoe Gulseren zich langzaam ontspande en telkens makkelijker kon ik bij haar naar binnen glijden. Ik begon haar nu in haar kontje te neuken en zag hoe haar borsten heerlijk op en neer gingen door mijn stootten.

Gelijktijdig stimuleerde ik haar clitje met mijn duim en Gulseren kreunde van genot.

...

Vrouwen die gratis seks willen trio prive ontvangst
borsten kneden geile turkse vrouwen

Hij trok El tegen zich aan en kuste haar. Duidelijk zag ik haar gulzig tongen. Hij haakte onderwijl zijn vingers in de rand van haar string en trok die over haar billen omlaag. Ik zag zijn hand tussen haar benen gaan en ik hoorde haar kreunen. Ze sloeg haar armen om zijn nek en al kussend begon ze geil op zijn hand te rijden. Met grote ogen bekeek ik het geile tafereel. Veel had ik niet nodig. Ik liep de hele week al op mijn tenen. En zeker na dat voorval in de tuin maakte dat ik op slag bloed geil werd van wat ik nu weer zag.

Alec had nog steeds een hand op mijn kont. Zijn andere hand streelde heel laag over mijn buik en ik merkte hem pas op toen zijn hand de bovenkant van mijn schaamstreek raakte. Een siddering ging door mijn lichaam en instinctief deed ik mijn benen wat uit elkaar. Alec nam dit op als uitnodiging want zijn hand gleed nu over mijn kutje en streelde daar door mijn jurkje heen. Zijn andere hand ging vol op mijn kont en hij kneedde mijn billen. Op dat moment dacht ik totaal niet aan mijn man en kinderen.

Ik voelde Alec zijn hand onder mijn jurkje gaan hij kuste mij geil in mijn nek. Toen hij zijn hand het kleine stukje stof opzij trok en met een vinger tussen mijn vochtige lippen gleed was ik verloren.

Hij stak een vinger in mij en kwam met die natte vinger naar mijn klit. Het was lang geleden dat ik zo geil was geweest. Berat had El nu bij haar haren en drukte zijn pik zo diep in haar mond dat haar neus tegen zijn buik kwam. Ik zag haar paniekerig tegen zijn buik duwen en toen hij terug trok haalde ze proestend adem. Alec maakte het ritsje van mijn jurkje op mijn rug open en trok hem over mijn schouders.

Ik stond nu met alleen mijn broekje nog aan op mijn pumps voor een wild vreemde vent. Hij fluisterde in mijn oor dat ik er lekker uitzag en gebood mij mijn broekje uit te doen. Ik deed gewillig mijn broekje omlaag en stapte er uit. Hij bekeek mij en fluisterde: Hij trok mij naakt tegen hem aan. Terwijl hij met een hand mijn billen kneedde speelde zijn andere hand met mijn kutje. Geil en nat tongde hij mij en ik kon een kreun in zijn mond niet onderdrukken.

Mijn tepeltjes stonden zo hard dat ze bijna pijn deden. Toen stapte hij terug pakte mijn hand en leidde mij naakt een paar meter verder door de gang naar de ingang van de ruimte. Berat en El waren zo druk bezig dat ze ons pas opmerkte toen Alec iets in het Turks zei tegen Berat.

Berat zei iets terug en ze begonnen allebei te lachen. El keek mij met grote ogen aan en glimlachte alleen maar. Alec trok zijn shirt uit en liet zijn broek zakken. Ik zag dat hij een flinke pik had. Hij trok mij tegen zich aan. Hij stond achter mij en ik voelde zijn pik tegen mijn billen zijn armen kwamen om mij heen en hij kneedde mijn borsten. Berat stond voor ons en was geil aan het kussen met El en voelde aan haar kont.

Wat een geil gezicht. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen rijden. Een hand speelde met mijn tepels en de andere gleed over mijn billen, tussen mijn benen door naar mijn kutje. Ik deed mijn benen uit elkaar en voelde zijn vingers hard tegen mijn klit tikken. Met twee vingers kwam hij in mij en wild haalde hij ze op en neer terwijl hij met zijn andere hand hard in mijn tepel kneep.

Ik hoorde mijzelf kreunen. Ruw pakte hij mijn haar vast en drukte mij omlaag. Ik kon niet anders dan gehoorzaam op mijn hurken gaan. Hij trok mijn hoofd wat naar achter en tikte hard met zijn pik op mijn wang en neus en zette hem tegen mijn lippen.

Ik opende mijn mond en wild drukte hij zijn pik diep in mijn keel. De tranen sprongen in mijn ogen, ik werd als een slet gebruikt en ik werd er super geil van.

Gulzig deed ik mijn best. In mijn ooghoek zag ik El staan kijken terwijl Berat achter haar stond en met haar tietjes speelde.

Alec trok mij weer omhoog en kuste mij geil. Op dat moment duwde Alec mij richting de want en drukte mij voorover. Ik pakte snel de spijlen vast anders was ik gevallen. Ik stond nu voorover met mijn kont naar achter. Alec gaf mij een harde tik op mijn kont en zei dat ik mijn benen uit elkaar moest zetten. Toen kwam hij met zijn pik tegen mijn kutje en drukte die in een stoot tot aan zijn ballen in mij.

Ik gilde hard en terwijl Alec mij begon te neuken hoorde ik mijzelf kreunen en smeken. Ik had mijzelf niet meer in de hand. Ik hoorde Berat iets zeggen, ik weet niet wat, maar ik hoorde El zeggen: Berat begon toen in het Turks te praten en Alec antwoordde hem lachend en gaf mij een paar harde klappen op mijn kont. Hij trok zijn pik terug trok mij recht, kuste mij en speelde met mijn kutje.

Zo schat dus je bent getrouwd en laat jezelf door een vreemde vent neuken terwijl je man thuis is met je kids. Lekker geil ding, ik hou ervan om getrouwde vrouwtjes als een geile slet te gebruiken.

Zijn woorden drongen tot me door en ik voelde mijzelf kleuren. Maar dat was van korte duur, ik kon er niets aan doen, ik had mijzelf niet in de hand.

Mijn verstand protesteerde maar mijn lichaam reageerde het tegenovergestelde. Toen hij weer twee vingers in mijn kutje schoof reed ik op zijn hand. Ik kreunde en was bloed geil. Op de een of andere manier geilde ik enorm op zijn dominante gedrag. Hij pakte me weer van achter bij mijn haren en kuste mij wild. Ik voelde zijn kwijl op zijn tong.

Gulzig likte ik zijn lippen en zoog op zijn tong. Gek werd ik van natte kussen. Ik keek opzij en zag dat El werd geneukt terwijl ze zat op de leuning van een oude bank die er stond. Ze had haar mond half open en keek mij met glazige ogen kreunend bij elke stoot aan. Wat zag zij er lekker uit zo. Alec zag dat ik keek hij zei iets en duwde mij twee stappen richting het andere koppel. Berat trok zijn pik uit El keek opzij en kwam met zijn hand tussen mijn benen.

Hij zei weer iets en voelde aan mijn natte kutje streelde mijn klit en kwam toen met twee vingers in me. Twee vreemde mannen zaten aan me terwijl ik naakt bij ze stond, waar was ik in hemelsnaam mee bezig, Ik werd gek. Hij trok El tegen mij aan en zei tegen haar, kis her.

Ik stond te trillen op mijn benen, ik voelde handen aan mijn borsten, mijn kont en kutje, zo geil, het drong niet echt tot me door. El kreeg een flinke tik op haar kont en ze reageerde gelijk door mij voorzichtig te kussen. Alec streelde over haar kont en voelde haar kutje. Zo stonden we met zijn vieren tegen elkaar. Nu met een hand van Alec tussen haar benen reageerde ze gelijk en kuste mij teder op mijn mond. Alec gaf haar nu weer een harde tik op haar kont, ik hoorde haar kreunen, Come bitch use your tong.

Ze kuste mij op de mond en ik voelde haar tong op mijn lippen. Ik wilde wel en kuste terug en bloed geil stonden we elkaar te tongen. Het kon mij op dat moment allemaal niet meer zoveel schelen. Ik was zo ontzettend geil. Ik genoot en had het nodig. Vier handen kneden onze borsten, knepen in onze tepels, en vingerde onze kutjes.

Kreunend in elkaars mond stonden we te scharrelen. Ik zat nu schuin op de bank met mijn kont omhoog en leunde op de armleuning van de bank.

Ik voelde een pik tegen mijn kutje. Rustig schoof hij in me. Ik drukte mijn kont naar achter en keek opzij. Ik hoorde haar kreunen en kokhalzen. De pik zat nu diep in mijn kutje en ik werd met lange halen geneukt. Alec pakt mijn haar weer en trok mijn hoofd iets opzij hij drukte zijn pik tegen mijn lippen en gebood mij te pijpen. Voor het eerst in mijn leven twee pikken. Ik werd geneukt en ik pijpte.

Alec trok nu Sas aan der haar dichterbij en beval haar te helpen. Om beurten pijpte we hem nu. We likten aan zijn ballen of langs zijn staaf. We likten tegelijk zijn pik terwijl onze tongen elkaar raakte. Het leek wel een porno film. Opeens hoorde we een stem. Even werd er Turks gesproken.

Toen zei Alec, het zijn twee lekkere geile teven. Trok mij ophoog en zei, deze teef is getrouwd en bloed geil. We zijn nog lang niet klaar ik weet zeker dat ze best drie pikken aan kunnen. De man die volgens mij het oudste was kwam dichterbij haalde zijn telefoon uit zijn zak zei souvenir, en begon ons te fotograferen.

Ik moest Alec zijn pik in de mond nemen terwijl Berat me weer neukte. Toen hetzelfde met El. Op verschillende manieren moesten we poseren. We hadden niets te willen. El moest op de bank gaan zitten met haar benen wijd.

Ik moest haar likken. Nog nooit was ik met een vrouw geweest. Het kussen met haar was al nieuw voor mij. Ik voelde een hand tussen mijn benen gaan, een paar vingers haalde wat geil uit mijn spleet en gingen over mijn klitje. Weer het commando, kom slet likken. Op dat moment kneep de hand hard in mijn klit. Een paar harde klappen op mijn kont volgde. Ik moest gehoorzaam zijn. Die zou graag willen zien met wat voor slet hij getrouwd was. El streelde door mijn haar en zei, kom schat we kunnen er beter van genieten.

Ik liet mijzelf door haar leiden. Ik rook haar en waar ik heimelijk wel eens over had gefantaseerd gebeurde. Ik tak mijn tong uit en proefde haar. El kreunde en ik hoorde haar zeggen, kom schat lik me. Ja, goed zo Sas, Ja wees mijn slet, mijn geile teef.

O ja, wat lik je lekker. Die nieuwe man, ik weet niet hoe hij heet, ging naakt op de bank staan en pakt El bij haar hoofd en drukte zijn pijp in haar mond. Berat stapte toen ook naakt op de bank aan haar andere kant. Dan weer pijpte ze luid kreunend Berat en dan weer die ander terwijl ik uitgebreid haar kutje likte. Toen zakte de man op de bank en trok mij aan mijn haren omhoog hij trok mij op de bank en liet mij over hem heen stappen. Hij plaatste zijn pik tegen mijn kutje en moeiteloos drukte hij hem diep in me.

Hij trok mijn hoofd naar zich toe en kuste mij heel geil. Ik proef het kutje van je vriendin. Kom geile teef neuk jezelf op mij pik. Ik wilde niets liever. El werd van de bank getrokken en moest achter mij zitten. Ze drukte haar naar mij toe en ik voelde haar tong. Ze likte de pik en de onderkant van mij kutje terwijl die in me op en neer schoof.

Ik voelde hoe mijn billen uit elkaar werden getrokken en ik hoorde Alec zeggen, doe het slet. Op dat moment voelde ik haar tong over mijn sterretje en kwam bijna klaar. Ik hoorde El kreunen en keek opzij. Terwijl ze mijn sterretje likte werd ze van achter geneukt. Ze begon harder en harder te kreunen en haar tong flitste als een klein pikkie in mijn sterretje.

Ik kuste geil met de man die mij neukte en die kneep een paar keer flink hard in mijn tepels. Op hetzelfde moment drukte iemand heel diep een vinger in mijn maagdelijke kontje en kwam ik jammerend klaar. Zo lang had het bij mij nog nooit geduurd. Terwijl ik verdoofd op de pik zat en het orgasme wegebde, hoorde ik El ook gillend klaar komen. Heel rustig bleef de pik in mij stoten en als vanzelf begon ik weer mee te doen en ik kreunde in de man zijn mond.

Ik voelde een vinger rond mijn sterretje en wilde omhoog komen. Maar de man hield mij tegen. Een vinger gleed mijn kontje in en draaide rondjes. De man zijn pik begon harder op en neer te stoten. Ik voelde een tweede vinger tegen mijn kontje en wilde weer omhoog komen maar de man onder mij snauwde iets in het Turks tegen mij en hield mij aan mijn haren omlaag.

Ik wilde mijn kont wegdraaien maar kreeg een paar harde klappen op mijn kont. De tranen sprongen in mijn ogen. Twee vingers neukte nu mijn kontje en de pik in mijn kutje klopte stijf en drukte diep in mij. Ik begon als vanzelf weer te bewegen. De vingers gingen weer uit mijn kontje en ik vond het eigenlijk jammer. De man pakte weer mijn haren en trok me voor over en kuste mij. Ik voelde op dat moment weer iets maar in plaats van de vingers drukte er nu een pik tegen mijn sterretje.

Een paar harde klappen op mijn kont maakte mij weer rustig. Flits, Flits constant flitste dat ding. Ik voelde nu harder drukken en met een pijnscheut gleed de eikel in me.

Het gekke was dat het toen gelijk geen pijn meer deed. Wel voelde het heel vol toen de pik dieper in ging. El zat naast me en keek geil naar het gebeuren en speelde met haar kutje. De pik in mijn kontje begon mij rustig te neuken en die in mijn kutje drukte omhoog als de pik in mijn kontje ook drukte alsof ze elkaar wilde raken. Langzaam werd ik gek, ik hoorde mijzelf kreunen en draaide met mijn kont.

Nog nooit had ik mijzelf zo geil gevoeld ik werd door twee pikken tegelijk geneukt. El kwam naar voren en kuste mij. Oh, wat geil Sas. Jij laat je door twee pikken pakken. Jij bent echt een geile teef. Berat drukte El de telefoon in haar handen en gebood haar een foto van mij te maken.

Ze deed het gewoon. Toen klom hij op de bank trok mij wat omhoog en wilde gepijpt worden. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was deed ik het. Drie, drie pikken Sas zei El.

Laat je getrouwde kutje en kont neuken en pijp die gast. Tjee, wat ben jij een lekkere geile hoer. Ze vingerde zichzelf terwijl ze geile dingen bleef zeggen. Berat werd wilder en trok zijn pik uit mijn mond en spoot flinke geile klodders in mijn gezicht en mond.

Ook de pik in mijn kutje ging wilder en ik kwam bijna. Een harde stoot terwijl hij ruw in mijn tepels kneep maakte dat ik als een trein klaarkwam terwijl zijn pik diep in mij spoot. Toen ik gillend klaar lag te komen kreeg ik een paar petsen op mijn kont en ook die pik spoot voor de eerste keer mijn kontje vol. Uitgeteld lag ik op de bank.

El naast mij kreeg een pik in haar gezicht die ze moest aflikken. Alec trok zijn sport broekje aan, trok mij op en nam mij aan zijn hand mee, kom we gaan wat drinken. Naakt liep ik naast hem door de gang mee naar het dek.

Ik herkende mijzelf niet, ik was nog steeds best geil. Gelukkig was het wat schemerig aan dek want ik zag vlak lang onze boot een stelletje langs lopen. Hij schonk twee wijntjes in die we staand op dronken. Hij trok me tegen zich aan en ik voelde zijn pik tegen mijn billen. Hij kuste mij in mijn nek en pakte mijn borsten. Terwijl hij met zijn pik tegen mijn billen begon te rijden kneedde hij mij borsten en streelde mijn kutje.

We stonden best wel zichtbaar bleek toen twee jonge knullen dichter bij kwamen en bleven staan kijken. Alec draaide mij met mijn gezicht hun richting uit en toonde hen mijn naakte lichaam. Mijn tepels werden weer keihard en vreemd genoeg genoot ik van zijn dominante gedrag en vond ik het best geil om gezien te worden. Ik wist dat die jongens precies konden volgen wat er gebeurde. Ik voelde mijn kutje open gaan en werd bloedgeil.

Pakte mijn hand en nam mij weer mee de trap af. Zijn hand gleed over mijn billen en voelde tussen mijn benen. Geile teef, vond je het lekker om die jongens te laten kijken? Ik voelde mijn wangen rood worden. Ik kan ze halen hoor en je door ze laten neuken. Nee, nee reageerde ik gelijk. Lachend zei hij, kom schat, hoeft ook niet, hier zijn pikken genoeg voor je. Achter in de gang hoorde we El al kreunen. Ik zag hoe ze op zijn hondjes werd geneukt door Berat en tegelijk die andere man pijpte.

Alec zette mij naast haar in dezelfde houding. Berat trok zijn pik uit El kwam achter mij en drukte zijn pik in zijn volle lengte in mij en begon mij wild te neuken. Alec begon naast mij El te neuken. Ik aarzelde, want ik wist dat ik in één klap de band met mijn buurmeisje kon verpesten of misschien juist wel een hele goede band kon opbouwen.

Ik zei haar dat ze zich anders voor mij wel eens wat leuker kon kleden. Ik stelde voor dat ze de volgende keer zich hier zou omkleden.

Ik zou wat leuks voor haar kopen, wat ze dan kon aandoen. Daarna kon ze het weer uittrekken en hier laten, zodat haar ouders er niet achter zouden komen.

Dit was meteen een mooi excuus voor mij om haar maten te weten te komen. Ze twijfelde even, maar ging gelukkig akkoord. Zonder schaamte zei ze dat ze een 85D cup had en ik sloeg dit snel op in mijn hoofd. De volgende dag ging ik meteen naar de stad en kocht wat kleding, waarvan ik vond dat het er extreem sexy uitzag.

Een zwart kanten lingeriesetje, een uitdagende tanktop met diepe open zijkanten en een strakke denim short voor erbij. Poeh ik kreeg het al knap benauwd bij het idee dat Gulseren dit zou dragen. Nu maar hopen dat ze het niet te uitdagend vond en het niet wilde dragen. Drie dagen later was het dan zover en rende snel naar de deur toen Gulseren aanbelde. Ze kwam binnen en ik zei haar dat boven in de badkamer de kleding lag en meteen ging ze naar boven.

Tien minuten later kwam ze beneden en ik wist niet wat ik zag. Ze zag er nog beter uit dan ik had durven dromen. Ze was een beetje mollig, maar had perfecte vrouwelijke vormen met twee knoeperds van een borsten als toppunt. Ik probeerde haar echter niet af te schrikken en zei haar gewoon dat ze er leuk uitzag en we gingen aan de slag met de stof voor vandaag.

Ik kon mijn hoofd er echter niet goed bijhouden, maar gelukkig snapte Gulseren dit beter en hoefde ik weinig uit te leggen. Ik gaf haar uiteindelijk weer enkele sommen en keek nu naar haar diepe decolleté, die de tanktop veroorzaakte. Nadat we klaar waren, bleef Gulseren weer even plakken en ze bedankte me voor de kleding en zei dat ze deze graag had gedragen naar school toe, maar wist ook wel dat haar ouders gek zouden worden als ze haar hierin zouden zien.

Ze zei zelf dat ze zich sexy voelde en voordat ik er erg in had, floepte bij mij eruit dat ik haar ook knap vond. Ze keek me direct strak in mijn ogen aan en vroeg wat ik dan zo knap vond aan haar. Shit zeg, daagde ze me nou uit? Ik antwoordde eerlijk dat ik haar een mooie meid vond en ze een prachtig lichaam had.

Gulseren zei daarop lachend dat ook ik er zeker niet verkeerd uitzag en nu werd het voor het eerst echt ongemakkelijk. Wilde ze nu verder gaan of was ze gewoon heel eerlijk? Ik besloot om maar de gok te wagen, want tot dusverre had ze nog nergens raar op gereageerd. Ik vroeg haar wat ze van het lingeriesetje vond en ze gaf aan het heel mooi te vinden. Ik vond het alleen jammer dat ik niet kon zien hoe het er stond, zei ik er meteen achteraan. Zou ze happen of had ze nu door dat ik aan het uitdagen was?

Ze bleek echter de nodige seksuele spanningen te hebben opgebouwd, want ze stelde meteen voor dat ik anders wel mocht zien hoe ze eruit zag. Ja daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en ongegeneerd stond ze op en trok in de woonkamer haar broek en topje uit. Haar billen zagen er al lekker uit in de shorts, maar nu zo bloot zaten ze veel lekkerder uit in het zwarte kant. Ik liet mijn ogen hun gang gaan en bekijk haar bijna volledig blote lichaam centimeter voor centimeter.

Ze ging weer naast me zitten en fluisterde nu zachtjes wat ik ervan vond. Nu hield ik me niet meer in en ik zei haar dat ze wel mocht voelen wat ik ervan vond en legde haar hand op mijn broek, waaronder mijn erectie verborgen zat.

Ondanks haar onervarenheid deinsde Gulseren niet terug of wachtte ze af wat ik zou doen, maar begon ze over mijn broek te wrijven. Ze keek me aan en zei dat het toch niet eerlijk was dat ik nog al mijn kleren aanhad, terwijl zij in haar ondergoed zat?

Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en trok snel alles op mijn boxershort na uit en zag hoe ditmaal Gulseren mij nauwkeurig bekeek. Ik ging naast haar zitten en nu was het mijn beurt en ik begon haar borsten te kneden door de BH heen.

Onze monden vonden elkaar en een beetje onwennig begon ik met haar te zoenen. Ze had nog helemaal geen ervaring met jongens en dit was dan ook pas haar eerste zoen. Ik maakte ondertussen ook de BH los en keek nu tegen haar heerlijke Turkse borsten aan met twee donkere tepels, die zo stijf waren als het maar kon zijn.

Ik verliet haar mond en zette nu mijn mond op haar borsten en liet haar tepels tussen mijn lippen doorglijden. Na even met haar borsten te hebben gespeeld, wilde ik haar onervaren mond wel eens ergens anders voelen. Ik ontdeed mij nu van mijn boxer en mijn lul stond stijf vooruit. Ik schoof mijn stoel wat naar achteren en zei dat ze mij maar eens moest laten zien hoe blij ze nu echt was met haar kleding.

Dit was niet aan dovemansoren gericht, want meteen ging ze op haar knieën en nam ze plaats voor mij. Eerst trok ze wat aan mijn penis en daarna begon ze langzaam haar mond te gebruiken. Eerst likte ze voorzichtig over mijn eikel en over mijn schacht, maar daarna probeerde ze ook eens mijn eikel in haar mond.

De onervarenheid droop er vanaf, maar juist dit maakte het ook wel ergens heel geil. Alles wat ze vandaag deed, deed ze gewoon voor het eerst. En dan te bedenken dat ze normaal in niets verhullende kleding liep met een hoofddoek. Telkens ging ze nu verder en verdween mijn penis dieper in haar mondje. Ik pakte haar hoofd beet en begon haar ook telkens verder om mijn penis te duwen en voerde het tempo wat op. Wat bleek, niet alleen met wiskunde was ze een snelle leerling, want ook met pijpen maakte ze snelle stappen.

Ik was echter zo opgewonden dat ik wist dat ik dit geen minuten meer ging volhouden en zei haar dat het heerlijk was, maar dat als ze zou doorgaan, we snel klaar zouden zijn.

Een beetje sip liet ze mijn penis uit haar mond floepen, maar ik had wel iets waarmee ze weer blij zou zijn. Ik tilde haar op en legde haar op de keukentafel en gooide alle boeken van de tafel af. Ik trok haar billen net over de rand van de tafel en zei dat ze zelf haar benen moest optrekken en vasthouden met haar handen. Ik trok vervolgens langzaam haar slipje over haar heupen en haar prachtige vagina kwam tevoorschijn.

Ze schoor zich blijkbaar wel, want er was geen haartje te bekennen op haar blote kruis. Ze liet haar benen even los en ik kon zo haar slipje helemaal uittrekken en nam nu weer plaats tussen haar benen.

Ik begon haar te beffen, ondanks dat ik zelf hier ook niet zo goed in was, maar dit tienerkutje leek er wel om te roepen om gelikt te worden. Ik proefde dat ze al flink nat was en haar sappen vermengde zich met mijn speeksel en Gulseren begon goedkeurend te kreunen. Even zette ik een vinger tegen haar schaamlippen aan, maar ze zei dat er niks in haar vagina mocht, uit angst dat ik haar maagdenvlies zou scheuren.

Ze zei echter wel, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, dat haar kont geen verboden terrein was. Tja toen wist ik genoeg, deze meid was niet dat gelovige meisje waarvoor ik haar eerst had aangezien toen ze naast me kwam wonen.

Waar de meeste Hollandse meiden het niet zo op anale seks hadden, wilde deze meid zelfs de eerste keer al meteen iets in haar kont hebben. Ik trok haar billen dan ook nog iets verder over de rand van de tafel en zei dat ze haar benen nog iets hoger moest houden, zodat haar sterretje vrij kwam. Langzaam begon ik haar ook daar te likken en al snel begon ze weer zachtjes te kreunen door toedoen van mijn tong.

Ik liet mijn vinger vervolgens over haar schaamlippen glijden totdat deze goed vochtig was en drukte het puntje langzaam tegen haar sterretje aan. Ze spande haar kringspier nog iets te veel aan, dus ik zei haar dat ze moest proberen te ontspannen, want anders zou het niet lukken. Ik duwde nog een keer en ditmaal kwam ik een stuk makkelijker binnen. Ik begon haar kontje te vingeren en ondertussen haar kutje weer te likken en ditmaal begon ze wat luider te kreunen en me zelfs aan te moedigen om maar door te gaan.

Ik vingerde en befte haar dan ook nog even door, maar wilde daarna toch echt dat stapje verder gaan. Ik ging met mijn stijve penis voor haar staan en keek haar even aan, waarna ze goedkeurend knikte. Ik pakte snel een condoom en trok deze over mijn penis en zette mijn eikel nu tegen haar sterretje. Langzaam duwde ik hem naar binnen en ik voelde hoe Gulseren zich langzaam ontspande en telkens makkelijker kon ik bij haar naar binnen glijden.

Ik begon haar nu in haar kontje te neuken en zag hoe haar borsten heerlijk op en neer gingen door mijn stootten. Gelijktijdig stimuleerde ik haar clitje met mijn duim en Gulseren kreunde van genot.

...

Nu begonnen allebei de vrouwen te kreunen. En ik werd zelf ook steeds geiler, de heerlijke kutsmaak van mijn vrouw maakte me steeds wilder. Ik pinde Fatima vast op de bank. Met m'n stijve lul begon ik de tienermoeder steeds sneller te neuken. Het viel niet mee, mijn vrouw werd zo geil dat ze haar kut steeds harder tegen m'n gezicht aan duwde. Fatima werd hier zo opgewonden van dat ze een vibrator die naast haar op de bank lag, oppakte en het trillende ding over haar klit begon te wrijven.

Ik had twee handen vrij en ik masseerde Anne's stevige billen. Ik wist dat ze daar van hield. Ik geloof dat we alledrie op het zelfde moment ons hoogtepunt kregen. Anne begon te schreeuwen toen ik haar klit steeds sneller begon te likken. Op dat moment spoot ik hijgend het klaarkomende kutje van Fatima vol.

Ik trok m'n pik uit haar kutje en we zagen een straaltje zaad uit haar gleufje lopen. De volgende morgen, het was zondag. Een rustdag, tenminste dat was vroeger zo. Nu we vader en moeder waren was dat nu wel even anders. Anne was al vroeg opgestaan om Tim te voeden en in bad te doen. Het was nu natuurlijk een stuk gezelliger voor haar, er was nog een jonge moeder in huis. Fatima was ook al vroeg wakker, want ze moest ook haar dochter verzorgen.

Ik bleef nog even lekker liggen, tot ze me riep om te ontbijten. De eerste drie kwartier dat ze uit bed waren was het beneden een drukte van belang. De vrouwen waren druk bezig met de kinderen. Toen ze klaar waren werd het stil. Ik had eigenlijk wel verwacht dat Anne weer naar boven zou komen, maar niks van dat alles. Na een tijdje vond ik het dan wel eens tijd om poolshoogte te gaan nemen.

Het was stil toen ik beneden kwam. Ik had beide dames zittend aan de ontbijttafel verwacht, maar niets was minder waar. Anne stond met haar ochtendjas geopend tegenover Fatima. Fatima's bovenlichaam was ontbloot, ze droeg alleen nog een slipje. Ze duwden hun stijve tepels tegen elkaar. Wat een geil gezicht was het om die twee vrouwen te zien vrijen.

Binnen de kortste keren stond ik met een stijve lul in m'n ondergoed. Fatima duwde de ochtendjas van Anne's schouders die achter haar op de grond viel. Ze betaste elkaar, terwijl ze druk met elkaar aan het tongen waren. Anne stak haar hand in het slipje van Fatima en ze begon haar kutje te vingeren. Het meisje liet haar slipje zakken en zette haar benen wat uit elkaar zodat Anne beter bij haar poesje kon. Ze kreunde toen ze Anne's vingers over haar schaamlipjes voelde glijden.

Fatima likte aan Anne's stijve tepels. Ze trok nu zelf ook haar onderbroekje uit. De vrouwen hadden mij nog steeds niet gezien. Mijn pik was zo hard van het zien van de twee vrijende vrouwen, dat ik het niet kon laten om zachtjes aan mijn lul te trekken.

Zo stonden ze elkaar intens te vingeren en te kussen. Ik liep voorzichtig naar binnen met m'n stijve in mijn hand. Ze waren zo druk met elkaar bezig dat ze helemaal niet in de gaten hadden dat ik binnen kwam lopen. Ik gaf een klein tikje tegen Anne haar billen. Ik kreeg van allebei een kus. Ze vingerde en kuste Fatima gewoon door. Ik nam een stoel en ging rustig zitten kijken, naar wat ze aan het doen waren. Anne kreunde, Fatima wreef met haar volle hand over Anne's natte kut.

Nu begon Anne, Fatima wat steviger te verwennen. Ze zoog op het meisje haar harde tepels en duwde een vinger in haar kutje. Anne vingerde het meisje naar haar hoogtepunt.

De vrouwen omhelsde en kusten elkaar. Ik zat nog steeds met een gigantische stijve lul te wachten of ik misschien ook nog een keer aan de beurt kwam om verwend te worden. Onvoorstelbaar, ze keken even naar me, en deden net of ze niks zagen. Alsof er niks aan de hand was gingen de vrouwen aan de tafel zitten en begonnen te ontbijten.

Ik keek naar mijn vrouw. Ze had niet echt hele grote borsten, maar net zwaar genoeg om al een klein beetje te 'hangen' vooral als ze wat voorover kwam om iets van de tafel te pakken.

Fatima had een paar stevige lichtbruine kleine tietjes die uitdagend recht voorruit stonden. Ik voelde me gewoon niet goed worden met al dat moois om me heen. Het werd helemaal erg toen Anne om de marmelade vroeg aan Fatima. Vervolgens smeerde ze een beetje van de zoetstof op haar tepels en liep naar Anne die het er overdreven af likte. Ik was het beu om genegeerd te worden, ik stond op en zei, "ik ga me even douchen, tot straks!!

Ze zoog mijn pik diep in haar keel. Fatima kwam er ook bij zitten, ze streelde m'n ballen. Om de beurt namen ze even mijn pik in hun mond. Anne maakte ruimte op de tafel, ze ging voorover op de tafel liggen. Ik duwde mijn lul tegen haar kontgaatje aan. Anne was daar geen maagd meer, ze vond het heerlijk om in haar kontje geneukt te worden. Ze kreunde toen ze mijn pik in haar kontje voelde.

Ik begon haar zachtjes te neuken, af en toe kneep Anne met haar kringspier in m'n pik. Een geil gevoel is dat. Het lijkt dan net of haar gaatje dan nog krapper word. Ik voerde het tempo op, als ik mijn lul diep in haar duwde sloegen m'n ballen tegen haar zachte kut aan. Ik voelde dat ik klaar ging komen. Met een schreeuw spoot ik haar kontje vol.

De volgende dag ging Anne weer aan het werk. Ze is wethouder en een goeie! Ze is geliefd en heeft zo'n beetje overal op het gemeentehuis goede connecties.

Ze had Fatima belooft om die man van haar aan te pakken. Ze legde de situatie uit aan haar collega die met de bijstand belast was.

Die maakte dit soort zaken wel meer mee. Ik ga die meneer eens uitnodigen voor een gesprek, en misschien heb je dan tijd om erbij te komen zitten? Achmed de man van Fatima mocht zichzelf dezelfde middag nog melden op het gemeentehuis. De man werd apart genomen in een kamertje. Hij oogde niet echt zenuwachtig. Dat werd hij pas toen de ambtenaar vertelde dat zijn uitkering waarschijnlijk werd stop gezet wegens fraude. Trouwens ze wil van me scheiden.

Dit was meteen een mooi excuus voor mij om haar maten te weten te komen. Ze twijfelde even, maar ging gelukkig akkoord. Zonder schaamte zei ze dat ze een 85D cup had en ik sloeg dit snel op in mijn hoofd. De volgende dag ging ik meteen naar de stad en kocht wat kleding, waarvan ik vond dat het er extreem sexy uitzag. Een zwart kanten lingeriesetje, een uitdagende tanktop met diepe open zijkanten en een strakke denim short voor erbij.

Poeh ik kreeg het al knap benauwd bij het idee dat Gulseren dit zou dragen. Nu maar hopen dat ze het niet te uitdagend vond en het niet wilde dragen. Drie dagen later was het dan zover en rende snel naar de deur toen Gulseren aanbelde. Ze kwam binnen en ik zei haar dat boven in de badkamer de kleding lag en meteen ging ze naar boven. Tien minuten later kwam ze beneden en ik wist niet wat ik zag. Ze zag er nog beter uit dan ik had durven dromen.

Ze was een beetje mollig, maar had perfecte vrouwelijke vormen met twee knoeperds van een borsten als toppunt. Ik probeerde haar echter niet af te schrikken en zei haar gewoon dat ze er leuk uitzag en we gingen aan de slag met de stof voor vandaag. Ik kon mijn hoofd er echter niet goed bijhouden, maar gelukkig snapte Gulseren dit beter en hoefde ik weinig uit te leggen. Ik gaf haar uiteindelijk weer enkele sommen en keek nu naar haar diepe decolleté, die de tanktop veroorzaakte.

Nadat we klaar waren, bleef Gulseren weer even plakken en ze bedankte me voor de kleding en zei dat ze deze graag had gedragen naar school toe, maar wist ook wel dat haar ouders gek zouden worden als ze haar hierin zouden zien. Ze zei zelf dat ze zich sexy voelde en voordat ik er erg in had, floepte bij mij eruit dat ik haar ook knap vond.

Ze keek me direct strak in mijn ogen aan en vroeg wat ik dan zo knap vond aan haar. Shit zeg, daagde ze me nou uit? Ik antwoordde eerlijk dat ik haar een mooie meid vond en ze een prachtig lichaam had. Gulseren zei daarop lachend dat ook ik er zeker niet verkeerd uitzag en nu werd het voor het eerst echt ongemakkelijk. Wilde ze nu verder gaan of was ze gewoon heel eerlijk? Ik besloot om maar de gok te wagen, want tot dusverre had ze nog nergens raar op gereageerd.

Ik vroeg haar wat ze van het lingeriesetje vond en ze gaf aan het heel mooi te vinden. Ik vond het alleen jammer dat ik niet kon zien hoe het er stond, zei ik er meteen achteraan. Zou ze happen of had ze nu door dat ik aan het uitdagen was? Ze bleek echter de nodige seksuele spanningen te hebben opgebouwd, want ze stelde meteen voor dat ik anders wel mocht zien hoe ze eruit zag.

Ja daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en ongegeneerd stond ze op en trok in de woonkamer haar broek en topje uit. Haar billen zagen er al lekker uit in de shorts, maar nu zo bloot zaten ze veel lekkerder uit in het zwarte kant. Ik liet mijn ogen hun gang gaan en bekijk haar bijna volledig blote lichaam centimeter voor centimeter. Ze ging weer naast me zitten en fluisterde nu zachtjes wat ik ervan vond.

Nu hield ik me niet meer in en ik zei haar dat ze wel mocht voelen wat ik ervan vond en legde haar hand op mijn broek, waaronder mijn erectie verborgen zat. Ondanks haar onervarenheid deinsde Gulseren niet terug of wachtte ze af wat ik zou doen, maar begon ze over mijn broek te wrijven. Ze keek me aan en zei dat het toch niet eerlijk was dat ik nog al mijn kleren aanhad, terwijl zij in haar ondergoed zat?

Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en trok snel alles op mijn boxershort na uit en zag hoe ditmaal Gulseren mij nauwkeurig bekeek. Ik ging naast haar zitten en nu was het mijn beurt en ik begon haar borsten te kneden door de BH heen.

Onze monden vonden elkaar en een beetje onwennig begon ik met haar te zoenen. Ze had nog helemaal geen ervaring met jongens en dit was dan ook pas haar eerste zoen. Ik maakte ondertussen ook de BH los en keek nu tegen haar heerlijke Turkse borsten aan met twee donkere tepels, die zo stijf waren als het maar kon zijn. Ik verliet haar mond en zette nu mijn mond op haar borsten en liet haar tepels tussen mijn lippen doorglijden. Na even met haar borsten te hebben gespeeld, wilde ik haar onervaren mond wel eens ergens anders voelen.

Ik ontdeed mij nu van mijn boxer en mijn lul stond stijf vooruit. Ik schoof mijn stoel wat naar achteren en zei dat ze mij maar eens moest laten zien hoe blij ze nu echt was met haar kleding. Dit was niet aan dovemansoren gericht, want meteen ging ze op haar knieën en nam ze plaats voor mij. Eerst trok ze wat aan mijn penis en daarna begon ze langzaam haar mond te gebruiken. Eerst likte ze voorzichtig over mijn eikel en over mijn schacht, maar daarna probeerde ze ook eens mijn eikel in haar mond.

De onervarenheid droop er vanaf, maar juist dit maakte het ook wel ergens heel geil. Alles wat ze vandaag deed, deed ze gewoon voor het eerst. En dan te bedenken dat ze normaal in niets verhullende kleding liep met een hoofddoek.

Telkens ging ze nu verder en verdween mijn penis dieper in haar mondje. Ik pakte haar hoofd beet en begon haar ook telkens verder om mijn penis te duwen en voerde het tempo wat op. Wat bleek, niet alleen met wiskunde was ze een snelle leerling, want ook met pijpen maakte ze snelle stappen. Ik was echter zo opgewonden dat ik wist dat ik dit geen minuten meer ging volhouden en zei haar dat het heerlijk was, maar dat als ze zou doorgaan, we snel klaar zouden zijn.

Een beetje sip liet ze mijn penis uit haar mond floepen, maar ik had wel iets waarmee ze weer blij zou zijn. Ik tilde haar op en legde haar op de keukentafel en gooide alle boeken van de tafel af. Ik trok haar billen net over de rand van de tafel en zei dat ze zelf haar benen moest optrekken en vasthouden met haar handen.

Ik trok vervolgens langzaam haar slipje over haar heupen en haar prachtige vagina kwam tevoorschijn. Ze schoor zich blijkbaar wel, want er was geen haartje te bekennen op haar blote kruis. Ze liet haar benen even los en ik kon zo haar slipje helemaal uittrekken en nam nu weer plaats tussen haar benen.

Ik begon haar te beffen, ondanks dat ik zelf hier ook niet zo goed in was, maar dit tienerkutje leek er wel om te roepen om gelikt te worden. Ik proefde dat ze al flink nat was en haar sappen vermengde zich met mijn speeksel en Gulseren begon goedkeurend te kreunen. Even zette ik een vinger tegen haar schaamlippen aan, maar ze zei dat er niks in haar vagina mocht, uit angst dat ik haar maagdenvlies zou scheuren. Ze zei echter wel, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, dat haar kont geen verboden terrein was.

Tja toen wist ik genoeg, deze meid was niet dat gelovige meisje waarvoor ik haar eerst had aangezien toen ze naast me kwam wonen. Waar de meeste Hollandse meiden het niet zo op anale seks hadden, wilde deze meid zelfs de eerste keer al meteen iets in haar kont hebben.

Ik trok haar billen dan ook nog iets verder over de rand van de tafel en zei dat ze haar benen nog iets hoger moest houden, zodat haar sterretje vrij kwam. Langzaam begon ik haar ook daar te likken en al snel begon ze weer zachtjes te kreunen door toedoen van mijn tong. Ik liet mijn vinger vervolgens over haar schaamlippen glijden totdat deze goed vochtig was en drukte het puntje langzaam tegen haar sterretje aan.

Ze spande haar kringspier nog iets te veel aan, dus ik zei haar dat ze moest proberen te ontspannen, want anders zou het niet lukken.

Ik duwde nog een keer en ditmaal kwam ik een stuk makkelijker binnen. Ik begon haar kontje te vingeren en ondertussen haar kutje weer te likken en ditmaal begon ze wat luider te kreunen en me zelfs aan te moedigen om maar door te gaan. Ik vingerde en befte haar dan ook nog even door, maar wilde daarna toch echt dat stapje verder gaan. Ik ging met mijn stijve penis voor haar staan en keek haar even aan, waarna ze goedkeurend knikte.

Ik pakte snel een condoom en trok deze over mijn penis en zette mijn eikel nu tegen haar sterretje. Langzaam duwde ik hem naar binnen en ik voelde hoe Gulseren zich langzaam ontspande en telkens makkelijker kon ik bij haar naar binnen glijden.

Ik begon haar nu in haar kontje te neuken en zag hoe haar borsten heerlijk op en neer gingen door mijn stootten. Gelijktijdig stimuleerde ik haar clitje met mijn duim en Gulseren kreunde van genot. Het duurde dan ook niet lang voor het Turkse tienertje klaarkwam en luid kreunend lag ze daar dan op de tafel, met mijn penis in haar kont.

Ik voelde hoe haar lichaam zich strak trok rondom mijn penis en het was een heerlijk gevoel. Zo nauw had ik het nog nooit gevoeld. Ik ging nog even verder met diep in haar kontje te stootten, maar zodra ik merkte dat ik op het punt stond om klaar te komen, trok ik mij weer terug.

Ik wilde niet klaarkomen in de condoom, ik wilde echt mijn sperma kunnen lozen in dit mooie tienertje.Prive dames belgie halfbloedje neuken

  • Oma zoekt man voor sex anaal
  • Ik sprak Gulseren eigenlijk nooit, maar via haar vader kwam ik erachter dat zij niet zo goed stond voor wiskunde. Ze begon harder en harder te kreunen en haar tong flitste als een klein pikkie in mijn sterretje. Bijna voorin was rechts een soort van lounge ruimte.
  • CHINESE KUTJES SPERMA IN JE ANUS
  • Ik voelde mijn wangen rood worden.

Tiener geneukt tienerkontjes


Zijn blanke stijve lul word door de geile negerin met dikke tieten gepijpt en laat haar mond en tieten neuken, waarna hij klaar komt en de sperma op haar grote borsten spuit. Hij neukt haar vette kut in alle standjes. Opgewonden streelt ze haar tieten en haar kutje. Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer, hierdoor kun je de video's niet vooruitspoelen.

Tweedehands auto's Een interessante occasie of de oldtimer van je dromen? Sexfilm is geplaatst in sex categorie: Niet te missen op gratis live sex chats met BongaCams! Sexy lingerie dikke tieten en een grote lul, die haar grote borsten en kale kut hard neukt en zijn sperma op haar dikke tieten spuit.

Lekker buiten neuken met motordue Bekeken: Gratis Live Sex Webcams. MinuPorno heeft een 'zero-tolerance' beleid tegen elke vorm van illegaal pornografisch materiaal, zoals minderjarigen betrokken.

Jonge meiden met enorm grote memmen en dikke tieten, pik tussen meloenen klemmen. We raden je aan om jezelf te verdiepen in onze site en wat vrienden te maken. Gepijpt door een negerin met dikke tieten. Volvo Selekt 9 Volvo Selekt 9.

Duidelijk zag ik haar gulzig tongen. Hij haakte onderwijl zijn vingers in de rand van haar string en trok die over haar billen omlaag. Ik zag zijn hand tussen haar benen gaan en ik hoorde haar kreunen.

Ze sloeg haar armen om zijn nek en al kussend begon ze geil op zijn hand te rijden. Met grote ogen bekeek ik het geile tafereel. Veel had ik niet nodig. Ik liep de hele week al op mijn tenen. En zeker na dat voorval in de tuin maakte dat ik op slag bloed geil werd van wat ik nu weer zag.

Alec had nog steeds een hand op mijn kont. Zijn andere hand streelde heel laag over mijn buik en ik merkte hem pas op toen zijn hand de bovenkant van mijn schaamstreek raakte.

Een siddering ging door mijn lichaam en instinctief deed ik mijn benen wat uit elkaar. Alec nam dit op als uitnodiging want zijn hand gleed nu over mijn kutje en streelde daar door mijn jurkje heen.

Zijn andere hand ging vol op mijn kont en hij kneedde mijn billen. Op dat moment dacht ik totaal niet aan mijn man en kinderen. Ik voelde Alec zijn hand onder mijn jurkje gaan hij kuste mij geil in mijn nek. Toen hij zijn hand het kleine stukje stof opzij trok en met een vinger tussen mijn vochtige lippen gleed was ik verloren.

Hij stak een vinger in mij en kwam met die natte vinger naar mijn klit. Het was lang geleden dat ik zo geil was geweest. Berat had El nu bij haar haren en drukte zijn pik zo diep in haar mond dat haar neus tegen zijn buik kwam. Ik zag haar paniekerig tegen zijn buik duwen en toen hij terug trok haalde ze proestend adem.

Alec maakte het ritsje van mijn jurkje op mijn rug open en trok hem over mijn schouders. Ik stond nu met alleen mijn broekje nog aan op mijn pumps voor een wild vreemde vent. Hij fluisterde in mijn oor dat ik er lekker uitzag en gebood mij mijn broekje uit te doen. Ik deed gewillig mijn broekje omlaag en stapte er uit. Hij bekeek mij en fluisterde: Hij trok mij naakt tegen hem aan. Terwijl hij met een hand mijn billen kneedde speelde zijn andere hand met mijn kutje.

Geil en nat tongde hij mij en ik kon een kreun in zijn mond niet onderdrukken. Mijn tepeltjes stonden zo hard dat ze bijna pijn deden. Toen stapte hij terug pakte mijn hand en leidde mij naakt een paar meter verder door de gang naar de ingang van de ruimte. Berat en El waren zo druk bezig dat ze ons pas opmerkte toen Alec iets in het Turks zei tegen Berat. Berat zei iets terug en ze begonnen allebei te lachen. El keek mij met grote ogen aan en glimlachte alleen maar. Alec trok zijn shirt uit en liet zijn broek zakken.

Ik zag dat hij een flinke pik had. Hij trok mij tegen zich aan. Hij stond achter mij en ik voelde zijn pik tegen mijn billen zijn armen kwamen om mij heen en hij kneedde mijn borsten. Berat stond voor ons en was geil aan het kussen met El en voelde aan haar kont. Wat een geil gezicht. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen rijden. Een hand speelde met mijn tepels en de andere gleed over mijn billen, tussen mijn benen door naar mijn kutje.

Ik deed mijn benen uit elkaar en voelde zijn vingers hard tegen mijn klit tikken. Met twee vingers kwam hij in mij en wild haalde hij ze op en neer terwijl hij met zijn andere hand hard in mijn tepel kneep. Ik hoorde mijzelf kreunen. Ruw pakte hij mijn haar vast en drukte mij omlaag. Ik kon niet anders dan gehoorzaam op mijn hurken gaan. Hij trok mijn hoofd wat naar achter en tikte hard met zijn pik op mijn wang en neus en zette hem tegen mijn lippen.

Ik opende mijn mond en wild drukte hij zijn pik diep in mijn keel. De tranen sprongen in mijn ogen, ik werd als een slet gebruikt en ik werd er super geil van. Gulzig deed ik mijn best. In mijn ooghoek zag ik El staan kijken terwijl Berat achter haar stond en met haar tietjes speelde. Alec trok mij weer omhoog en kuste mij geil. Op dat moment duwde Alec mij richting de want en drukte mij voorover. Ik pakte snel de spijlen vast anders was ik gevallen.

Ik stond nu voorover met mijn kont naar achter. Alec gaf mij een harde tik op mijn kont en zei dat ik mijn benen uit elkaar moest zetten. Toen kwam hij met zijn pik tegen mijn kutje en drukte die in een stoot tot aan zijn ballen in mij. Ik gilde hard en terwijl Alec mij begon te neuken hoorde ik mijzelf kreunen en smeken. Ik had mijzelf niet meer in de hand. Ik hoorde Berat iets zeggen, ik weet niet wat, maar ik hoorde El zeggen: Berat begon toen in het Turks te praten en Alec antwoordde hem lachend en gaf mij een paar harde klappen op mijn kont.

Hij trok zijn pik terug trok mij recht, kuste mij en speelde met mijn kutje. Zo schat dus je bent getrouwd en laat jezelf door een vreemde vent neuken terwijl je man thuis is met je kids. Lekker geil ding, ik hou ervan om getrouwde vrouwtjes als een geile slet te gebruiken. Zijn woorden drongen tot me door en ik voelde mijzelf kleuren. Maar dat was van korte duur, ik kon er niets aan doen, ik had mijzelf niet in de hand. Mijn verstand protesteerde maar mijn lichaam reageerde het tegenovergestelde.

Toen hij weer twee vingers in mijn kutje schoof reed ik op zijn hand. Ik kreunde en was bloed geil. Op de een of andere manier geilde ik enorm op zijn dominante gedrag.

Hij pakte me weer van achter bij mijn haren en kuste mij wild. Ik voelde zijn kwijl op zijn tong. Gulzig likte ik zijn lippen en zoog op zijn tong. Gek werd ik van natte kussen.

Ik keek opzij en zag dat El werd geneukt terwijl ze zat op de leuning van een oude bank die er stond. Ze had haar mond half open en keek mij met glazige ogen kreunend bij elke stoot aan. Wat zag zij er lekker uit zo. Alec zag dat ik keek hij zei iets en duwde mij twee stappen richting het andere koppel. Berat trok zijn pik uit El keek opzij en kwam met zijn hand tussen mijn benen. Hij zei weer iets en voelde aan mijn natte kutje streelde mijn klit en kwam toen met twee vingers in me.

Twee vreemde mannen zaten aan me terwijl ik naakt bij ze stond, waar was ik in hemelsnaam mee bezig, Ik werd gek. Hij trok El tegen mij aan en zei tegen haar, kis her. Ik stond te trillen op mijn benen, ik voelde handen aan mijn borsten, mijn kont en kutje, zo geil, het drong niet echt tot me door. El kreeg een flinke tik op haar kont en ze reageerde gelijk door mij voorzichtig te kussen.

Alec streelde over haar kont en voelde haar kutje. Zo stonden we met zijn vieren tegen elkaar. Nu met een hand van Alec tussen haar benen reageerde ze gelijk en kuste mij teder op mijn mond. Alec gaf haar nu weer een harde tik op haar kont, ik hoorde haar kreunen, Come bitch use your tong. Ze kuste mij op de mond en ik voelde haar tong op mijn lippen.

Ik wilde wel en kuste terug en bloed geil stonden we elkaar te tongen. Het kon mij op dat moment allemaal niet meer zoveel schelen. Ik was zo ontzettend geil. Ik genoot en had het nodig. Vier handen kneden onze borsten, knepen in onze tepels, en vingerde onze kutjes.

Kreunend in elkaars mond stonden we te scharrelen. Ik zat nu schuin op de bank met mijn kont omhoog en leunde op de armleuning van de bank. Ik voelde een pik tegen mijn kutje. Rustig schoof hij in me. Ik drukte mijn kont naar achter en keek opzij. Ik hoorde haar kreunen en kokhalzen. De pik zat nu diep in mijn kutje en ik werd met lange halen geneukt. Alec pakt mijn haar weer en trok mijn hoofd iets opzij hij drukte zijn pik tegen mijn lippen en gebood mij te pijpen.

Voor het eerst in mijn leven twee pikken. Ik werd geneukt en ik pijpte. Alec trok nu Sas aan der haar dichterbij en beval haar te helpen. Om beurten pijpte we hem nu. We likten aan zijn ballen of langs zijn staaf. We likten tegelijk zijn pik terwijl onze tongen elkaar raakte. Het leek wel een porno film. Opeens hoorde we een stem. Even werd er Turks gesproken. Toen zei Alec, het zijn twee lekkere geile teven.

Trok mij ophoog en zei, deze teef is getrouwd en bloed geil. We zijn nog lang niet klaar ik weet zeker dat ze best drie pikken aan kunnen. De man die volgens mij het oudste was kwam dichterbij haalde zijn telefoon uit zijn zak zei souvenir, en begon ons te fotograferen. Ik moest Alec zijn pik in de mond nemen terwijl Berat me weer neukte. Toen hetzelfde met El. Op verschillende manieren moesten we poseren. We hadden niets te willen.

El moest op de bank gaan zitten met haar benen wijd. Ik moest haar likken. Nog nooit was ik met een vrouw geweest. Het kussen met haar was al nieuw voor mij. Ik voelde een hand tussen mijn benen gaan, een paar vingers haalde wat geil uit mijn spleet en gingen over mijn klitje.

Weer het commando, kom slet likken. Op dat moment kneep de hand hard in mijn klit. Een paar harde klappen op mijn kont volgde. Ik moest gehoorzaam zijn. Die zou graag willen zien met wat voor slet hij getrouwd was. El streelde door mijn haar en zei, kom schat we kunnen er beter van genieten. Ik liet mijzelf door haar leiden. Ik rook haar en waar ik heimelijk wel eens over had gefantaseerd gebeurde. Ik tak mijn tong uit en proefde haar.

El kreunde en ik hoorde haar zeggen, kom schat lik me. Ja, goed zo Sas, Ja wees mijn slet, mijn geile teef. O ja, wat lik je lekker. Die nieuwe man, ik weet niet hoe hij heet, ging naakt op de bank staan en pakt El bij haar hoofd en drukte zijn pijp in haar mond. Berat stapte toen ook naakt op de bank aan haar andere kant. Dan weer pijpte ze luid kreunend Berat en dan weer die ander terwijl ik uitgebreid haar kutje likte. Toen zakte de man op de bank en trok mij aan mijn haren omhoog hij trok mij op de bank en liet mij over hem heen stappen.

Hij plaatste zijn pik tegen mijn kutje en moeiteloos drukte hij hem diep in me. Hij trok mijn hoofd naar zich toe en kuste mij heel geil. Ik proef het kutje van je vriendin. Kom geile teef neuk jezelf op mij pik.

Ik wilde niets liever. El werd van de bank getrokken en moest achter mij zitten. Ze drukte haar naar mij toe en ik voelde haar tong. Ze likte de pik en de onderkant van mij kutje terwijl die in me op en neer schoof. Alleentieners - Dit moet je zien! GangBangAmateurs - Snoeiharde amateurporno! Snolletje - Echte amateurs! Ze pakte mijn stevig vast en mijn pik kwam tegen haar zachte dijen aan.

Ik kreeg een harde pik. Mijn moeder merkte dat en het past eigenlijk niet in onze turkse cultuur en geloof. Ze zei wat is dat. Ze wou het zien. Ze zag mijn pik duidelijk in uit mijn broek. Ze nam me mee naar binnen. Ze vroeg of ik ging zitten ik zat en mijn moeder kwam naast me.

Ze keek me aan en greep naar me broek ze deed m uit. Ze pakte me pik vast en begon het te strelen en ze stopte het in haar mond ze ging op en neer, ik voelde die warmte in haar mond. Ze zei tegen mij: