Bi sexe kut dicht naaien

bi sexe kut dicht naaien

Zodoende heeft ze altijd een maxi maandverbandje in haar onderbroek. Sinds de bevalling draagt ze geen strings meer maar degelijke slips om haar maandverbandjes in vast te plakken.

Vorige maand is ze samen met haar moeder bij de huisarts om voor de eerste keer in haar leven een recept voor de pil aan te vragen.

Ze gaat binnenkort weer met haar ouders en kindje Katja op vakantie. En voorlopig vind Mandy een kindje wel genoeg. Ook komt het plasprobleem ter sprake. De huisarts doet het af dat het wel vaker voorkomt bij bevallen vrouwen. Mandy moet er maar mee leren leven. Hij schrijft wel een recept voor om bij de apotheek een soort van luierbroekjes te kunnen ophalen. Speciaal voor vrouwen met urineverlies. Maandverband is hier niet echt geschikt voor stelde de huisarts. Sindsdien heeft Mandy net als haar dochtertje ook een luiertje aan.

Mandy vond het eigenlijk helemaal niet leuk. Maar op zich vind ze het dikke luierbroekje best lekker zitten. Ze heeft zich zelf in de spiegel gezien en vind het best sexy staan haar luierbroekje. Helaas vallen de jongens die ze aardig vind niet op een luiermeisje. Mandy heeft het opgegeven om bij iedere aandrang, bijna ieder half uur soms al, direct naar de wc te rennen. Soms laat ze haar plasje maar lekker gaan. Haar moeder vind dat maar niks en is verder gaan zoeken en neemt geen genoegen met de reactie van de huisarts om het maar zo te laten en er mee te moeten leren leven.

Ze heeft dan een gespecialiseerde prive kliniek gevonden. Heeft contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Een paar dagen later konden ze al komen. Wel een anderhalf uur rijden met de auto maar dat maakte haar moeder niets uit. Voor Katja was een oppas gevonden en al vroeg in de ochtend reden ze weg.

De kliniek was gevestigd in een wat sjiek pand. Ze deden ook plastische chirurgie en dat soort dingen. Borstvergroting of verkleining dat soort dingen. Mandy en haar moeder kregen koffie voor het wachten Even later mochten ze de spreekkamer binnen. Ze hadden een heel gesprek met de arts en zijn vrouwelijke assistent. Mandy vertelde haar hele verhaal. De arts gaf aan dat hij eerst alles moest onderzoeken voordat hij een oordeel over een oplossing voor Mandy's probleem kon geven.

Hij gaf alvast wel enige mogelijk heden. Dit zou de controle op haar sluitspier versterken. Een simpele oplossing dus. Misschien een kleine operatie als haar spieren of blaas of wat dan ook op een of andere manier bekneld zaten sinds de zwangerschap.

Of iets anders als beide voorgaande mogelijkheden niet van toepassing zouden zijn. Bijvoorbeeld het plaatsen van een katheder om haar urine op te vangen. Dit laatste antwoord viel bij Mandy nogal verkeerd. Het maakte haar overstuur. Ze zag het niet zitten om de rest van haar leven met een plaszak rond te moeten lopen. De arts stelde haar gerust. Hij gaf aan dat ze zich nu van onderen maar moest uitkleden en stuurde haar naar de onderzoekskamer.

De assistente ging Mandy voor en hielp haar zelfs met uitkleden. Ze hielp haar schoenen en sokken uittrekken. Haar broek en lange blouse.

Haar luierbroekje en bh bleven aan. Ze had haar voedingsbh aan. Ze gaf Katja natuurlijk nog steeds borstvoeding. Mandy lekte meestal wat en had speciale padjes voor op haar tepels zodat de melk niet in haar blousje trok. Op school was dat een keer gebeurt.

Ze was toen meteen de klas uitgelopen en naar huis gegaan om een schone blouse aan te doen. Maar dat was vorige week. Haar moeder had toen die antidoorlekdingen voor haar gekocht. Mandy ziet alle atributen en dingen in de onderzoekskamer.

Mandy ziet centraal in de onderzoekskamer een soort van bed staan. Een soort hoge tandartsstoel maar dan zonder zitgedeelte. Daar zit een rond gat met een roestvrij stalen schaaltje eronder. Aan de zijkanten ijzeren beugels met daarin ook weer een ijzeren beugel waar je je benen in kan leggen.

De assistente help Mandy's luierbroekje uittrekken. Dat is aardig nat en de assistente trok het daarom maar gewoon bij haar heupen kapot. Ze hebben hier ook medische broekjes op voorraad en zou straks wel een schone krijgen.

De assistente hielp Mandy op het onderzoeksbed. Ze was wat bang en zenuwachtig. De assistente legde haar benen in de beugels. Ze maakte haar benen met riempjes aan de beugels vast. Ze duwde de beugels zo ver als Mandy's heupen aankonden uit elkaar. Mandy vond dit erg pijnlijk. Was deze houding niet gewend. Zelfs tijdens haar bevalling gingen haar benen niet zo wijd uit elkaar. Ze voelde haar vagina bijna opengetrokken worden. Haar moeder mocht ook plaats nemen in de onderzoekskamer en zat precies in het zicht van de wijd geopende vagina van haar dochter.

Ze zag haar mooie gladde poesje en opengetrokken roze schaamlippen. Haar schattig lichtbruine anus. Zo lief en schattig en toch al moeder van haar kleinkind. Ze zag een klein geel druppeltje lekken tussen haar lipjes. Het lekte uit haar urineleider. De arts kwam de onderzoekskamer binnen. Ontsmette zijn handen en trok latex handschoenen aan en ging op een krukje met wieltjes zitten.

De assistente deed het zelfde en ging op een krukje naast hem zitten. De arts bestudeerde Mandy's vagina. Hij sommeerde zijn assistente wat ze aan moest geven. En de assistent gaf hem de eendebek aan. Ervaren plaatste hij de eendebek in Mandy's vagina en trok haar vagina open.

Hij zag dat haar vagina onlangs gehecht was. Hij gaf de hechter een compliment: Mandy's grapte hierop als reactie: Mandy gilde daarop als reactie: Ik laat mij nu echt niet meer zomaar zwanger maken hoor! Mandy was nu nog steeds niet blij en opgelucht, de arts trok haar inmiddels na de bevalling alweer redelijk strak geworden vagina ver open. Op de maximaal geopende stand zette hij de eendebek vast. Met een klein cameraatje ging hij naar binnen. Op een monitor keek hij naar de beelden.

Haar moeder vond het erg interesant. Mandy vond het gepruts in haar vagina maar niks en keek de andere kant op. De arts kon niet echt een probleem vinden. Dus nu een nog pijnlijker onderzoek. Hij zou met een dunne metalen naald met camera in haar urineleider kijken. Dat duurde even nog. De assistente maakte alles gereed en pakte de juiste instrumenten bij elkaar. De arts keek nog even of de eendenbek nog goed vast zat. Ondertussen druppelde er telkens enkele druppels urine uit haar plasbuis uit haar vagina in het opvangschaaltje.

De assistente gaf de naald aan de arts die het ding in haar urineleider schoof. Ook nu weer was alles op de monitor te volgen. Het deed erg pijn. Ze was niet eens plaatselijk verdoofd geworden.

Het leek een eeuwigheid te duren maar toen werd de naald er weer uitgetrokken. De arts zweeg en keek zorgelijk. Wij gaan naar Uw huis op opgeven datum, bellen aan als collectant en wanneer er open gegaan wordt dringen wij naar binnen, overmeesteren haar en voeren haar af in onze auto.

We spraken een datum af en ik zorgde er voor dat ik die datum zogenaamd in het buitenland was. Ik spoedde er heen en nam plaats in de ruimte naast de behandelkamer. Daar stond voor de doorkijkbare spiegel met twee scheidsrechtersstoelen, zoals bij tennis, zodat je alles goed van boven af kon zien. Een stoel was voor de behandelchef die tijdens de sessie in verbinding stond met het koppel en zo nodig aanwijzingen en opdrachten kon geven. Even later werd ze binnen gebracht de handen en voeten gebonden en een prop in de mond.

Ik stond verbaasd over de jonge lui. Ze leken eerder 17 als De man met de video was ook aanwezig om alles in van dichtbij op te nemen. Er werd een touw met een haak uit het plafond naar beneden getrokken.

De haak werd vastgemaakt aan de touwen om haar polsen en het touw werd opgetrokken totdat ze nog net op haar tenen staan kon.

De prop in haar mond werd verwijderd en vervangen door een bal in de mond die met een riempje werd vastgezet. Het blouse werd in stukken gescheurd en zo kwamen haar in een bh verpakte borsten te voorschijn. Ze werd nu verder uitgekleed eerst haar rokje en toen werden de schouderbandjes van haar bh stuk geknipt en de bh verwijderd. Haar volle borsten kwamen te voorschijn voorzien van rose tepels.

Het stel betasten haar borsten en zeiden dat het straks genieten word. Toen ging ook het broekje uit en was ze spiernaakt. Ze werd aan alle kanten bekeken en betast. Ze moest buigen om de volle omvang van haar borsten te tonen. Gelukkig was haar kutje mooi glad geschoren. Het touw werd gedaald en ze werd naar een tafel gebracht in de vorm een kruis. De planken waar de benen op moesten gespreid worden waren verstelbaar. Ze werd er ondanks haar verzet er opgelegd.

De touwen om haar polsen werden achter haar hoofd aan een touw vastgemaakt aan een soort cylinder, die er voor zorgde dat het touw tijdens de behandeling aangetrokken kon worden om haar nog meer uit rekken.

Haar benen werden met touwen vast gemaakt aan de planken vastgemaakt en toen werden de planken uit elkaar getrokken zover als haar benen het toelieten. Nu konden ze overal goed bij. Eerst werd het touw boven haar hoofd nog even aangetrokken zodat ze volledig uitgerekt bij lag. Van kronkelen kon geen sprake zijn. Eerst begonnen ze haar lichaam te betasten en te bevoelen en gaven commentaar over haar volle en toch stevige borsten , haar kutje,stevige benen en een strak buik.

Haar borsten kwamen het eerst aan de beurt. Op een ingenieuze wijze werden met touwen om haar borsten gelegd zodat ze maximaal naar voren kwamen. Ze werden gekneed en de tepels werden gelikt en gezogen. Van de werkbank werden allerlei attributen gehaald.

Eerst werden zuigpompjes op de tepels gezet zodat de tepels in een buis gezogen werden en opgerekt werden. Els vond het kennelijk niet fijn en begon te kreunen door de bal heen.

Vindt je het niet leuk. Dan zullen we nu een andere pomp nemen met een grotere aanzuiging die de tepels naar nog beter aanzogen.

Ze hadden allerlei speeltjes gemaakt om te tepels te bewerken. Zoals twee schroeven van 5 cm met twee elastiekjes aan het uiteinde aan elkaar gebonden met aan elke kant een kop.

De schroeven werden uit elkaar getrokken en om elke tepel gespannen. Met hun vinger gaven ze tikjes tegen de schroeven. Ze brulde het uit maar het stel ging door en lachten haar uit.

Hoe meer ze te keer ging hoe harder zij de schroeven bewogen. Alles werd van dichtbij opgenomen op video en telkens ook haar gezicht. Zo hadden ze meer speeltjes. Tepeldopjes met van binnen harde haartjes die over haar tepels rond gedraaid werden etc. Het laatst pakten ze ieder een soort pen waarmee kleine stroomstootjes gegeven konden worden. Met de tepels weer voorzien van de schroeven werd het topje van de tepel steeds heel even aangeraakt.

Het schokte door haar hele lijf. Ze probeerde steeds weg te schuiven dus moest het touw achter haar hoofd opnieuw aangetrokken worden. Weer werden de schroeven aangebracht en werden de tepels er extra lang er door heen getrokken.

Op de uitgerekte tepels werden tepelklemmen aangebracht die met een touw en een spanveer verbonden werden met de riempjes van de bal in haar mond. Elke keer als zij haar mond bewoog werden de tepelklemmen aangespannen en brulde ze het uit. Ze probeerde te kronkelen maar dat was niet de bedoeling. Weer werd het touw waarmee haar handen achter haar hoofd vastgebonden was aangespannen zodat ze weer meer uitgerekt werd. Nu was haar kutje aan de beurt. Haar kutje werd bekeken en bevoeld.

Even later werd op dezelfde manier waar kontje opgerekt. Maar eerst was het handwerk. Ze trokken zwarte plastic handschoenen aan die van de binnenkant een beetje ruw waren. Daarmee gingen ze haar kutje in en gingen heen en weer alsof ze genaaid werd. Eerst met een vinger later met twee en zelfs met drie vingers.

Ze sloeg haar hoofd steeds achterover maar dat had alleen het gevolg dat de tepelklemmen werden aangetrokken en de schroeven hun nuttige functie vervulden. Lachend gingen ze te werk en trachten haar zo veel mogelijk te vernederen. Ze toonden geen enkel medelijden. Ze jutten elkaar op en uiten schunnige taal over de seksuele attracties van Els. Allereerst werd er een plug in haar kontje geduwd. Wat door Els niet leuk gevonden werd en heftig protesteerde.

Voor straf werd de plug nog extra naar binnen geduwd en ze vroegen of ze nu tevreden was. Er werd een grote vibrator in haar kut gedrukt.

Het leek het meeste een soort maiskolf die ronddraaide. Daarmee werd ze genaaid. Ze brulde het uit en weer deden de tepelklemmen hun werk. De vibrators werden afgewisseld door het al oude handwerk. Op het laatst ging een hand haar kut en was er sprake van fisting. Zo ging het hele tijd door en kreeg ze hiermee echt wel een goede beurt. Na 45 minuten zo bewerkt te zijn met allerlei attributen werd het tijd voor de sex.

Ze wisten dat Els een gruwelijke hekel aan sex met een vrouw.

..

Milf masturbeert ero massage heerlenbi sexe kut dicht naaien

Zodoende heeft ze altijd een maxi maandverbandje in haar onderbroek. Sinds de bevalling draagt ze geen strings meer maar degelijke slips om haar maandverbandjes in vast te plakken. Vorige maand is ze samen met haar moeder bij de huisarts om voor de eerste keer in haar leven een recept voor de pil aan te vragen.

Ze gaat binnenkort weer met haar ouders en kindje Katja op vakantie. En voorlopig vind Mandy een kindje wel genoeg. Ook komt het plasprobleem ter sprake. De huisarts doet het af dat het wel vaker voorkomt bij bevallen vrouwen. Mandy moet er maar mee leren leven. Hij schrijft wel een recept voor om bij de apotheek een soort van luierbroekjes te kunnen ophalen. Speciaal voor vrouwen met urineverlies. Maandverband is hier niet echt geschikt voor stelde de huisarts. Sindsdien heeft Mandy net als haar dochtertje ook een luiertje aan.

Mandy vond het eigenlijk helemaal niet leuk. Maar op zich vind ze het dikke luierbroekje best lekker zitten. Ze heeft zich zelf in de spiegel gezien en vind het best sexy staan haar luierbroekje. Helaas vallen de jongens die ze aardig vind niet op een luiermeisje. Mandy heeft het opgegeven om bij iedere aandrang, bijna ieder half uur soms al, direct naar de wc te rennen. Soms laat ze haar plasje maar lekker gaan. Haar moeder vind dat maar niks en is verder gaan zoeken en neemt geen genoegen met de reactie van de huisarts om het maar zo te laten en er mee te moeten leren leven.

Ze heeft dan een gespecialiseerde prive kliniek gevonden. Heeft contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Een paar dagen later konden ze al komen. Wel een anderhalf uur rijden met de auto maar dat maakte haar moeder niets uit.

Voor Katja was een oppas gevonden en al vroeg in de ochtend reden ze weg. De kliniek was gevestigd in een wat sjiek pand. Ze deden ook plastische chirurgie en dat soort dingen. Borstvergroting of verkleining dat soort dingen. Mandy en haar moeder kregen koffie voor het wachten Even later mochten ze de spreekkamer binnen.

Ze hadden een heel gesprek met de arts en zijn vrouwelijke assistent. Mandy vertelde haar hele verhaal. De arts gaf aan dat hij eerst alles moest onderzoeken voordat hij een oordeel over een oplossing voor Mandy's probleem kon geven. Hij gaf alvast wel enige mogelijk heden. Dit zou de controle op haar sluitspier versterken. Een simpele oplossing dus. Misschien een kleine operatie als haar spieren of blaas of wat dan ook op een of andere manier bekneld zaten sinds de zwangerschap.

Of iets anders als beide voorgaande mogelijkheden niet van toepassing zouden zijn. Bijvoorbeeld het plaatsen van een katheder om haar urine op te vangen. Dit laatste antwoord viel bij Mandy nogal verkeerd. Het maakte haar overstuur. Ze zag het niet zitten om de rest van haar leven met een plaszak rond te moeten lopen. De arts stelde haar gerust. Hij gaf aan dat ze zich nu van onderen maar moest uitkleden en stuurde haar naar de onderzoekskamer. De assistente ging Mandy voor en hielp haar zelfs met uitkleden.

Ze hielp haar schoenen en sokken uittrekken. Haar broek en lange blouse. Haar luierbroekje en bh bleven aan. Ze had haar voedingsbh aan. Ze gaf Katja natuurlijk nog steeds borstvoeding. Mandy lekte meestal wat en had speciale padjes voor op haar tepels zodat de melk niet in haar blousje trok. Op school was dat een keer gebeurt. Ze was toen meteen de klas uitgelopen en naar huis gegaan om een schone blouse aan te doen.

Maar dat was vorige week. Haar moeder had toen die antidoorlekdingen voor haar gekocht. Mandy ziet alle atributen en dingen in de onderzoekskamer. Mandy ziet centraal in de onderzoekskamer een soort van bed staan. Een soort hoge tandartsstoel maar dan zonder zitgedeelte. Daar zit een rond gat met een roestvrij stalen schaaltje eronder. Aan de zijkanten ijzeren beugels met daarin ook weer een ijzeren beugel waar je je benen in kan leggen. De assistente help Mandy's luierbroekje uittrekken.

Dat is aardig nat en de assistente trok het daarom maar gewoon bij haar heupen kapot. Ze hebben hier ook medische broekjes op voorraad en zou straks wel een schone krijgen. De assistente hielp Mandy op het onderzoeksbed. Ze was wat bang en zenuwachtig.

De assistente legde haar benen in de beugels. Ze maakte haar benen met riempjes aan de beugels vast. Ze duwde de beugels zo ver als Mandy's heupen aankonden uit elkaar. Mandy vond dit erg pijnlijk. Was deze houding niet gewend. Zelfs tijdens haar bevalling gingen haar benen niet zo wijd uit elkaar. Ze voelde haar vagina bijna opengetrokken worden.

Haar moeder mocht ook plaats nemen in de onderzoekskamer en zat precies in het zicht van de wijd geopende vagina van haar dochter. Ze zag haar mooie gladde poesje en opengetrokken roze schaamlippen. Haar schattig lichtbruine anus. Zo lief en schattig en toch al moeder van haar kleinkind. Ze zag een klein geel druppeltje lekken tussen haar lipjes.

Het lekte uit haar urineleider. De arts kwam de onderzoekskamer binnen. Ontsmette zijn handen en trok latex handschoenen aan en ging op een krukje met wieltjes zitten. De assistente deed het zelfde en ging op een krukje naast hem zitten. De arts bestudeerde Mandy's vagina. Hij sommeerde zijn assistente wat ze aan moest geven. En de assistent gaf hem de eendebek aan. Ervaren plaatste hij de eendebek in Mandy's vagina en trok haar vagina open. Hij zag dat haar vagina onlangs gehecht was.

Hij gaf de hechter een compliment: Mandy's grapte hierop als reactie: Mandy gilde daarop als reactie: Ik laat mij nu echt niet meer zomaar zwanger maken hoor! Mandy was nu nog steeds niet blij en opgelucht, de arts trok haar inmiddels na de bevalling alweer redelijk strak geworden vagina ver open.

Op de maximaal geopende stand zette hij de eendebek vast. Met een klein cameraatje ging hij naar binnen. Op een monitor keek hij naar de beelden. Haar moeder vond het erg interesant. Mandy vond het gepruts in haar vagina maar niks en keek de andere kant op. De arts kon niet echt een probleem vinden. Dus nu een nog pijnlijker onderzoek. Hij zou met een dunne metalen naald met camera in haar urineleider kijken.

Dat duurde even nog. De assistente maakte alles gereed en pakte de juiste instrumenten bij elkaar. De arts keek nog even of de eendenbek nog goed vast zat.

Ondertussen druppelde er telkens enkele druppels urine uit haar plasbuis uit haar vagina in het opvangschaaltje.

De assistente gaf de naald aan de arts die het ding in haar urineleider schoof. Ook nu weer was alles op de monitor te volgen. Het deed erg pijn. Ze was niet eens plaatselijk verdoofd geworden. Het leek een eeuwigheid te duren maar toen werd de naald er weer uitgetrokken.

De arts zweeg en keek zorgelijk. Wij gaan naar Uw huis op opgeven datum, bellen aan als collectant en wanneer er open gegaan wordt dringen wij naar binnen, overmeesteren haar en voeren haar af in onze auto.

We spraken een datum af en ik zorgde er voor dat ik die datum zogenaamd in het buitenland was. Ik spoedde er heen en nam plaats in de ruimte naast de behandelkamer. Daar stond voor de doorkijkbare spiegel met twee scheidsrechtersstoelen, zoals bij tennis, zodat je alles goed van boven af kon zien.

Een stoel was voor de behandelchef die tijdens de sessie in verbinding stond met het koppel en zo nodig aanwijzingen en opdrachten kon geven. Even later werd ze binnen gebracht de handen en voeten gebonden en een prop in de mond. Ik stond verbaasd over de jonge lui. Ze leken eerder 17 als De man met de video was ook aanwezig om alles in van dichtbij op te nemen. Er werd een touw met een haak uit het plafond naar beneden getrokken. De haak werd vastgemaakt aan de touwen om haar polsen en het touw werd opgetrokken totdat ze nog net op haar tenen staan kon.

De prop in haar mond werd verwijderd en vervangen door een bal in de mond die met een riempje werd vastgezet. Het blouse werd in stukken gescheurd en zo kwamen haar in een bh verpakte borsten te voorschijn. Ze werd nu verder uitgekleed eerst haar rokje en toen werden de schouderbandjes van haar bh stuk geknipt en de bh verwijderd. Haar volle borsten kwamen te voorschijn voorzien van rose tepels. Het stel betasten haar borsten en zeiden dat het straks genieten word.

Toen ging ook het broekje uit en was ze spiernaakt. Ze werd aan alle kanten bekeken en betast. Ze moest buigen om de volle omvang van haar borsten te tonen. Gelukkig was haar kutje mooi glad geschoren. Het touw werd gedaald en ze werd naar een tafel gebracht in de vorm een kruis. De planken waar de benen op moesten gespreid worden waren verstelbaar. Ze werd er ondanks haar verzet er opgelegd.

De touwen om haar polsen werden achter haar hoofd aan een touw vastgemaakt aan een soort cylinder, die er voor zorgde dat het touw tijdens de behandeling aangetrokken kon worden om haar nog meer uit rekken. Haar benen werden met touwen vast gemaakt aan de planken vastgemaakt en toen werden de planken uit elkaar getrokken zover als haar benen het toelieten. Nu konden ze overal goed bij. Eerst werd het touw boven haar hoofd nog even aangetrokken zodat ze volledig uitgerekt bij lag. Van kronkelen kon geen sprake zijn.

Eerst begonnen ze haar lichaam te betasten en te bevoelen en gaven commentaar over haar volle en toch stevige borsten , haar kutje,stevige benen en een strak buik. Haar borsten kwamen het eerst aan de beurt. Op een ingenieuze wijze werden met touwen om haar borsten gelegd zodat ze maximaal naar voren kwamen.

Ze werden gekneed en de tepels werden gelikt en gezogen. Van de werkbank werden allerlei attributen gehaald. Eerst werden zuigpompjes op de tepels gezet zodat de tepels in een buis gezogen werden en opgerekt werden.

Els vond het kennelijk niet fijn en begon te kreunen door de bal heen. Vindt je het niet leuk. Dan zullen we nu een andere pomp nemen met een grotere aanzuiging die de tepels naar nog beter aanzogen. Ze hadden allerlei speeltjes gemaakt om te tepels te bewerken. Zoals twee schroeven van 5 cm met twee elastiekjes aan het uiteinde aan elkaar gebonden met aan elke kant een kop.

De schroeven werden uit elkaar getrokken en om elke tepel gespannen. Met hun vinger gaven ze tikjes tegen de schroeven. Ze brulde het uit maar het stel ging door en lachten haar uit.

Hoe meer ze te keer ging hoe harder zij de schroeven bewogen. Alles werd van dichtbij opgenomen op video en telkens ook haar gezicht.

Zo hadden ze meer speeltjes. Tepeldopjes met van binnen harde haartjes die over haar tepels rond gedraaid werden etc. Het laatst pakten ze ieder een soort pen waarmee kleine stroomstootjes gegeven konden worden.

Met de tepels weer voorzien van de schroeven werd het topje van de tepel steeds heel even aangeraakt. Het schokte door haar hele lijf. Ze probeerde steeds weg te schuiven dus moest het touw achter haar hoofd opnieuw aangetrokken worden. Weer werden de schroeven aangebracht en werden de tepels er extra lang er door heen getrokken.

Op de uitgerekte tepels werden tepelklemmen aangebracht die met een touw en een spanveer verbonden werden met de riempjes van de bal in haar mond. Elke keer als zij haar mond bewoog werden de tepelklemmen aangespannen en brulde ze het uit. Ze probeerde te kronkelen maar dat was niet de bedoeling. Weer werd het touw waarmee haar handen achter haar hoofd vastgebonden was aangespannen zodat ze weer meer uitgerekt werd. Nu was haar kutje aan de beurt. Haar kutje werd bekeken en bevoeld.

Even later werd op dezelfde manier waar kontje opgerekt. Maar eerst was het handwerk. Ze trokken zwarte plastic handschoenen aan die van de binnenkant een beetje ruw waren.

Daarmee gingen ze haar kutje in en gingen heen en weer alsof ze genaaid werd. Eerst met een vinger later met twee en zelfs met drie vingers. Ze sloeg haar hoofd steeds achterover maar dat had alleen het gevolg dat de tepelklemmen werden aangetrokken en de schroeven hun nuttige functie vervulden. Lachend gingen ze te werk en trachten haar zo veel mogelijk te vernederen.

Ze toonden geen enkel medelijden. Ze jutten elkaar op en uiten schunnige taal over de seksuele attracties van Els. Allereerst werd er een plug in haar kontje geduwd. Wat door Els niet leuk gevonden werd en heftig protesteerde. Voor straf werd de plug nog extra naar binnen geduwd en ze vroegen of ze nu tevreden was. Er werd een grote vibrator in haar kut gedrukt. Het leek het meeste een soort maiskolf die ronddraaide. Daarmee werd ze genaaid. Ze brulde het uit en weer deden de tepelklemmen hun werk.

De vibrators werden afgewisseld door het al oude handwerk. Op het laatst ging een hand haar kut en was er sprake van fisting. Zo ging het hele tijd door en kreeg ze hiermee echt wel een goede beurt. Na 45 minuten zo bewerkt te zijn met allerlei attributen werd het tijd voor de sex. Ze wisten dat Els een gruwelijke hekel aan sex met een vrouw.

..Gratissex.com film downloaden


Het maakte haar overstuur. Ze zag het niet zitten om de rest van haar leven met een plaszak rond te moeten lopen. De arts stelde haar gerust. Hij gaf aan dat ze zich nu van onderen maar moest uitkleden en stuurde haar naar de onderzoekskamer.

De assistente ging Mandy voor en hielp haar zelfs met uitkleden. Ze hielp haar schoenen en sokken uittrekken. Haar broek en lange blouse. Haar luierbroekje en bh bleven aan. Ze had haar voedingsbh aan. Ze gaf Katja natuurlijk nog steeds borstvoeding. Mandy lekte meestal wat en had speciale padjes voor op haar tepels zodat de melk niet in haar blousje trok. Op school was dat een keer gebeurt. Ze was toen meteen de klas uitgelopen en naar huis gegaan om een schone blouse aan te doen.

Maar dat was vorige week. Haar moeder had toen die antidoorlekdingen voor haar gekocht. Mandy ziet alle atributen en dingen in de onderzoekskamer. Mandy ziet centraal in de onderzoekskamer een soort van bed staan. Een soort hoge tandartsstoel maar dan zonder zitgedeelte.

Daar zit een rond gat met een roestvrij stalen schaaltje eronder. Aan de zijkanten ijzeren beugels met daarin ook weer een ijzeren beugel waar je je benen in kan leggen.

De assistente help Mandy's luierbroekje uittrekken. Dat is aardig nat en de assistente trok het daarom maar gewoon bij haar heupen kapot.

Ze hebben hier ook medische broekjes op voorraad en zou straks wel een schone krijgen. De assistente hielp Mandy op het onderzoeksbed.

Ze was wat bang en zenuwachtig. De assistente legde haar benen in de beugels. Ze maakte haar benen met riempjes aan de beugels vast. Ze duwde de beugels zo ver als Mandy's heupen aankonden uit elkaar. Mandy vond dit erg pijnlijk. Was deze houding niet gewend. Zelfs tijdens haar bevalling gingen haar benen niet zo wijd uit elkaar.

Ze voelde haar vagina bijna opengetrokken worden. Haar moeder mocht ook plaats nemen in de onderzoekskamer en zat precies in het zicht van de wijd geopende vagina van haar dochter. Ze zag haar mooie gladde poesje en opengetrokken roze schaamlippen. Haar schattig lichtbruine anus. Zo lief en schattig en toch al moeder van haar kleinkind. Ze zag een klein geel druppeltje lekken tussen haar lipjes.

Het lekte uit haar urineleider. De arts kwam de onderzoekskamer binnen. Ontsmette zijn handen en trok latex handschoenen aan en ging op een krukje met wieltjes zitten. De assistente deed het zelfde en ging op een krukje naast hem zitten. De arts bestudeerde Mandy's vagina. Hij sommeerde zijn assistente wat ze aan moest geven.

En de assistent gaf hem de eendebek aan. Ervaren plaatste hij de eendebek in Mandy's vagina en trok haar vagina open. Hij zag dat haar vagina onlangs gehecht was. Hij gaf de hechter een compliment: Mandy's grapte hierop als reactie: Mandy gilde daarop als reactie: Ik laat mij nu echt niet meer zomaar zwanger maken hoor!

Mandy was nu nog steeds niet blij en opgelucht, de arts trok haar inmiddels na de bevalling alweer redelijk strak geworden vagina ver open. Op de maximaal geopende stand zette hij de eendebek vast.

Met een klein cameraatje ging hij naar binnen. Op een monitor keek hij naar de beelden. Haar moeder vond het erg interesant. Mandy vond het gepruts in haar vagina maar niks en keek de andere kant op. De arts kon niet echt een probleem vinden. Dus nu een nog pijnlijker onderzoek. Hij zou met een dunne metalen naald met camera in haar urineleider kijken. Dat duurde even nog.

De assistente maakte alles gereed en pakte de juiste instrumenten bij elkaar. De arts keek nog even of de eendenbek nog goed vast zat. Ondertussen druppelde er telkens enkele druppels urine uit haar plasbuis uit haar vagina in het opvangschaaltje. De assistente gaf de naald aan de arts die het ding in haar urineleider schoof.

Ook nu weer was alles op de monitor te volgen. Het deed erg pijn. Ze was niet eens plaatselijk verdoofd geworden. Het leek een eeuwigheid te duren maar toen werd de naald er weer uitgetrokken. De arts zweeg en keek zorgelijk. Liep weg naar de spreekkamer met zijn assistente. Was daar even en riep toen Mandy's moeder. Maar ze wil heel graag weten hoe, wat en waar je die operatie kan doen en hoeveel het ongeveer kost Hoop dat jullie er begrip voor hebben en sta niet te wachten op jullie Commentaar!!!

Je krijgt een maagdenvlies operatie halve dag ziekenhuis dan kun naar huis. Maar het is een zaak tussen haar en allah swt. En als die gast echt van haar houd dan accepteert ie haar zoals ze is Zieke mensen hun kut dichnaaien. Het is een eenvoudige ingreep die ongeveer 3 tot 7 dagen voor het huwelijk moet gebeuren.

Alleen jij en ik. Dat was het begin van mijn verwerkingsproces. Het was dan ook even slikken voor je vrouwtje dat je me al acht jaar belazerde en bovendien een liefje had met wie je zelf al kindjes had gemaakt. Ik wil geen kinderen, ik hoor het je nog zeggen. Hij zweeg, want natuurlijk kon hij hier niks tegenin brengen.

Als ik een vuile stoephoer ben zoals ik iedere keer van je te horen krijg, oké, dan ben jij mijn vaste klant. Ik leid een nieuw leven.

Aan je ogen te zien heb je nu al spijt daar geen deel meer van uit te maken. De aanleiding waarom we samen kwamen leek hij nu al te zijn vergeten. Mannen denken te vaak met hun pik. Hij had moeite om zijn gulzigheid naar me te verbergen en was nieuwsgierig geworden.

Ik was er om het interieur compleet te maken terwijl jij stiekem voor pappie speelde bij je kutje. En ja, ik heb een vriend, en wat voor een. Hij maakt deurtjes in me open waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. En weet je wat ik besloten heb toen hij ze opende? Dat hij de eerste is in een hele lange rij. Ik heb immers heel wat jaren in te halen. Je kunt ook stoppen met het betalen van alimentatie.

Ineens keek hij meer dan geïnteresseerd. Dit was een ongelooflijk gunstig aanbod dat hij niet kon weigeren, maar hij wantrouwde het daarom. Ik wil van je af, je nooit meer zien, je bent als je instemt een omgeslagen bladzijde in mijn leven. Ik pakte het contract dat ik had gemaakt uit mijn tas en liet het hem lezen. Het stond echt op papier met naam en toenaam alleen nog zonder onze handtekeningen.

Geen poging om mij op andere gedachten te brengen want ik leek nu alles weg te geven waar mijn advocaat keihard voor gevochten had. Ieder woord van hem, bedacht hij vast, zou me aan het twijfelen kunnen brengen. En wat voor een.

Ik heb hier en hotelkamer gehuurd en jij gaat me vanmiddag een paar ongelooflijke geile beurten geven, die je me toen we getrouwd waren nooit gegeven hebt. Ik wil het goed afsluiten, pas als ik tevreden ben, teken ik’ ‘Ik zag zijn oogleden zich even verwijden. Ik voelde dat hij een harde pik had. Zo had ik nog nooit tegen hem gesproken. Ik voelde me sterk als nooit tevoren. Een werelddeal of altijd gezeik. Je ex een afneukbeurt geven als een dekhengst en nooit meer chagrijn over misgelopen geld of mij een levenslang voor stoephoer uit blijven maken?

Ik kan tegenwoordig pijpen als de beste. Maar hij liet het toe. Zijn pik was keihard. Hij wist zich even geen raad. Hij legde snel zijn hand op mijn arm. Even later belde hij zijn kutje op. Ik hoorde kinderstemmen op de achtergrond. Ik ben laat thuis. Maar ik had mij er al lang overheen gezet. Je komt er niet mee weg om even snel bovenop me te klimmen en dan zoals vroeger snurkend naast me in slaap te vallen. Er moet gepresteerd worden. Ik gaf hem een viagra pilletje die ik in de medicijnkast van Bauke had gevonden.

Hij had door dat hij maar het beste mee kon werken. Hij was van mij af en hij had tegelijk een werelddeal gesloten. Mijn tepels voelden keihard en mijn kut droop van het geil. Ik ging mijn ex gebruiken. Misbruiken, eerlijk gezegd en het gaf me ongelooflijk veel energie.

Hij liep met open ogen in de val. We gingen de lift in en ik duwde mijn hand tegen zijn kruis. Zijn pik voelde hard. Ik keek hem indringend aan. Het lag ook aan mij, dat je je geluk ergens anders zocht. Ik wil dat je me herinnert als een warme geile vrouw.

Eenmaal in de hotelkamer deed ik de deuren van het tussen portaaltje dicht. Het zou vast luidruchtig worden. Zijn natte pik sprong meteen tevoorschijn. Ik wilde hem eerst pijpen. Ik was zo geil dat ik overigens op iedere harde pik had kunnen zuigen. Ik duwde hem achterover op bed en stroopte zijn kleren uit en hij vergreep zich aan de mijne. We waren al snel naakt. Ik had alleen mijn holdups nog aan. Ik pijpte hem als een bezetene en hij wist niet wat hem overkwam.

Maar ik wilde niet dat hij meteen klaarkwam. Toen ik stopte wilde me gelijk bespringen. Maar ik weerde hem af. Ik wil dat je me daar in neukt. Ik weet dat je je altijd stiekem aftrok in mijn panty’s. Nou neuk je me er maar een keer in. Hij voelde zich betrapt en tegelijk geil ook. Hij moest eens weten wat ik voor hem in petto had. Even later trok hij een paar panty’s aan.

De domoor had gedacht dat toen we getrouwd waren ik nooit iets gemerkt had. Zijn fetisj kwam me nu goed van pas. Ik trok de panty aan de voorkant open en zijn lul sprong tevoorschijn. Hij ramde in me naar binnen en het was geweldig geil zoals hij op me te keer ging. Hij kneep hard in mijn tieten. Het voelde heerlijk om hem zo te raken. Het bed kraakte heftig en de achterwand stootte tegen de muur.

Klotsend voelde ik zijn ballen tegen mijn dijen aanslaan. Hij begon luidruchtig te grommen en we kwamen vrijwel tegelijk allebei klaar. Mijn lichaam verkrampte en hij spande zijn hele lichaam toen zijn zaad in mijn kut spoot. Zoals nu hadden we nog nooit met elkaar geneukt. Ik had een geweldige climax, niet in de laatste plaats door de macht die ik voelde omdat mijn plan op rolletjes verliep.. Hij plofte naast me neer, voor even moegestreden.

Ik kroop tegen hem aan en vertelde hoe geweldig hij was. Ik heb je nooit durven vertellen dat ik eigenlijk vreselijk pervers ben, net als jij. We speelden allebei altijd met de handrem erop. Ik heb een keer gezien hoe je je aftrok met mijn lingerie aan. Ik was geschokt, maar het wond me ook op al wilde ik dat niet toegeven. Ik streelde zijn pik die dankzij de viagra al weer flink hard voelde.

Ik ben nog veel extremer dan jij. Ik laat binnenkort misschien mijn kut dichtnaaien. Ik voelde dat hij schrok en ik vertelde eerlijk dat ik een SM relatie had. Die had mijn ogen geopend. Ik vertelde dat ik voor het eerst het gevoel had dat ik leefde en dat ik er zeer leergierig op los experimenteerde. Wat hij niet wist, dat ik hem had uitgekozen om eindelijk met al mijn schroom af te rekenen.

Hij had me nooit serieus genomen en geestelijk vernederd. Hij had nooit de moeite genomen rekening te houden met mijn gevoelens. Nu pas op dit moment toen hij geile seks met me had, stelde hij zich voor me open. Maar het was te laat. Ik was uit op wraak. Mijn haat zat te diep. Al zijn wantrouwen was verdwenen en zijn nachtmerrie kon beginnen.

Ik kuste hem geil en gulzig en trok aan zijn keiharde pik.