Afgebonden lul meesteres thuis

afgebonden lul meesteres thuis

Het psychologisch effect kan enorm zijn. Wees er wel van overtuigd dat je weet wat je doet. Een andere mogelijkheid is het oppervlak van de afgebonden balzak te volgen met een radeerwieltje te koop in een handwerkzaak. Weer zal de gebruikte druk bepalend zijn voor de reactie die je krijgt. Als je het radeerwieltje vooraf een paar uur in de vriezer stopt, vermeng je het effect van het wieltje met dat van een ijsklontje.

In feite kun je ongeveer alles gebruiken om mee te krassen, hoewel je misschien liever niet iets neemt dat in de huid snijdt of prikt. Of misschien wil je dat juist wel …. Een onderdanige letterlijk bij de ballen grijpen is een van de simpelste vormen van balmarteling. Je plet dan de loshangende ballen in je handpalm, net of je in een rubber bal knijpt. Begin met een lichte druk en verhoog deze geleidelijk totdat je onderdanige zijn grens heeft bereikt.

Terwijl je de ballen plet, kun je ze laten rollen in je handpalm zodat ze tegen elkaar wrijven. Deze beweging zorgt ervoor dat er druk komt op zenuwen die aan de buitenkant van de ballen liggen en veroorzaakt een felle, scherpe pijn, die doorwerkt tot in het abdomen dat is me tenminste verteld. Wat ook gemeen is, is je nagels tegelijk in de huid boren. Om het schikeffect te verhogen is dit het leukste om te doen als je onderdanige er niet op bedacht is. Een enorm voordeel van deze manier van marteling is dat je hem bijna overal kunt toepassen.

Je onderdanige hoeft er niet naakt voor te zijn en met een graai tussen de benen heb je altijd prijs. Slaan is een andere effectieve en simpele methode om de ballen te martelen. Sla, als de balzak vrij hangt, met een voorzichtige doch doortastende tik. Door frontaal te slaan raak je beide ballen tegelijk. Daarentegen, als je beurtelings tegen de zijkanten slaat, zullen de ballen door de tikken tegen elkaar botsen in de zak wat een behoorlijke pijn oplevert.

Gezien de gevoeligheid van de ballen kun je in het algemeen beter niet te hard slaan. Als je de ballen vooraf hebt afgebonden is kloppen met de vingertoppen genoeg om pijn te veroorzaken. Je kunt het slaan afwisselen met zachte erotische strelingen. Expres misslaan en op het bovenbeen terechtkomen of op het laatste moment stoppen brengt je onderdanige ook behoorlijk in de war. Op een gegeven moment weet hij niet meer wat hij kan verwachten.

Een bijzondere manier van slaan is een knietje of een schop geven tegen de ballen. Deze manier wordt ball busting genoemd. Het is zeer simpel, zeer effectief en zeer pijnlijk. En niet aan te raden voor beginners of voor onderdanigen met een sterke kinderwens. Wasknijpers zijn zeer geschikt om op de huid van de balzak te zetten. Laat ze er een tijdje op zitten, zodat de onderdanige went aan de druk en de pijn.

Als je de hele balzak versiert met vele wasknijpers komt de huid vanzelf een stuk strakker te staan. Kijk eens hoeveel je erop kunt zetten voordat de huid te strak is, of je geen plek meer hebt, of je onderdanige zijn grens heeft bereikt. Vergeet niet dat elke wasknijper er ook weer afgehaald moet worden. En het weghalen van de knijpers doet meestal meer pijn dan het zetten ervan, omdat de bloedcirculatie wordt hersteld. Trouwens, door die plek te masseren, verhoog je de pijn. Probeer wasknijpers te kopen met een gaatje aan het uiteinde van de knijper je kunt dat gaatje er ook zelf in boren — of laten boren.

Nadat je er een aantal op het oppervlak van de balzak heb gezet, rijg je ze aan elkaar met een dun stukje touw of schoenveter. Eenmaal aan elkaar geregen, kun je aan het touwtje trekken en op die manier willekeurig over de hele zak pijn veroorzaken.

Je kunt ook meer gericht werken door de wasknijpers één voor één aan te tikken met je nagels. Naast wasknijpers zijn ook tepelklemmen hoewel ze van oorsprong bedoeld zijn om — zoals de naam het al zegt — gebruikt te worden op de tepels , zeer geschikt voor op de balzak.

Je kunt ze kopen in vele verschillende vormen en maten. Sommige zijn meer geschikt om gewichten aan te hangen. Dat is vaak een kwestie van uitproberen. De krokodillenbek kan aangepast worden via een schroefje, dat aan- en losgedraaid kan worden, waardoor druk en dus pijn gevarieerd kan worden. Ongeacht waar je je klemmen koopt, was ze in warm water met zeep en steriliseer ze met alcohol, voordat je ze voor de eerste keer gebruikt.

Dit zal korte meten maken met de bacteriën die er misschien zijn op gekomen tijdens het verpakken en vervoeren. Maak je speelgoed schoon na elke spelsessie; de huid van de balzak is zeer dun en je zit echt niet te wachten op een ontstoken wond daar. Hoewel je met alleen klemmen al zeer veel plezier kunt beleven, maak je het nog leuker door er gewichten aan te bevestigen.

Een goede bron voor gewichten is de winkel voor visserijbenodigheden. Daar kan je visloodjes van verschillende vormen en gewichten kiezen. Je kunt daar allerlei dingen vinden van verschillende grootte en gewicht, zoals bijvoorbeeld moeren, waaraan je makkelijk draden kunt bevestigen.

Een assortiment gewichten biedt de mogelijkheid om het aantal gewichten te verhogen bij ieder spel; zo maak je het uitdagender voor je onderdanige. Wil je het echt moeilijk maken voor je onderdanige en kan hij het hebben natuurlijk? Vul een kunststof fles met water en doe een draad om de hals. Met een koordje kun je dat aan de bovenkant van de balzak vastbinden. Of aan een parachute.

Een parachute heeft een enorme toegevoegde waarde als je gewichten aan de ballen wilt hangen. Je bevestigt hem tussen de testikels en de basis van de penis. Aan de parachute hangen een paar meestal drie kettingen die samenkomen in een ring waaraan je de gewichten kunt hangen. Door de bouw wordt het gewicht evenwichtig verdeeld. Hoewel niet echt pijnlijk, vinden de meeste mannen die van balmartelingen houden de constante druk op hun ballen erotisch.

De Domina kan de onderdanige ook laten rondlopen terwijl de gewichten tussen zijn dijen bungelen. En natuurlijk kun je er ook een zwiep aan geven. Parachutes kunnen gekocht worden in één maat, maar, wanneer mogelijk, is het beter om ze op maat te laten maken. Dan heb je ook de mogelijkheid om aan de binnenkant kleine prikkertjes te laten zetten die tegen de balzak zullen drukken.

Dit veroorzaakt ongemak, vooral wanneer gewichten zijn toegevoegd of wanneer het wordt gedragen onder kleding. De testikels kunnen op verschillende manieren worden vastgebonden. Terwijl je de ballen naar beneden trek, kun je touw of lederen veters, herhaaldelijk om de zak wikkelen voordat je er een knoop in legt. Deze bondage, die er in mijn ogen mooi uitziet, zorgt voor het uitrekken van de balzak en een scheiding daarvan met de penis.

Je kunt het koordje dat overblijft wat langer houden en deze door een open getornde broekzak naar buiten laten bungelen. Op die manier kun je je onderdanige overal op een discrete en pijnlijke manier aan de ballen trekken. De testikels kunnen ook uit elkaar gehaald worden, zodat elke bal in zijn eigen kleine zak wordt gebonden.

Begin met de bal die het meest naar beneden hang en zodra die stevig is gebonden ga je naar de volgende. Wanneer beide ballen apart zijn gebonden, kun je touw of huishoud folie om het geheel wikkelen. De ballen worden dan tegen elkaar aan gedrukt. Wees wel voorzichtig met het afbinden van de ballen, aangezien de bloedtoevoer wordt verstoord. Een andere mogelijkheid zijn leren of metalen balzakringen, die in verschillende maten te koop zijn.

Deze kunnen boven de ballen worden geplaatst. De lederen variant heeft de neiging om in de loop van de tijd uit te rekken. De metalen variant zorgt voor een plezierige druk op de ballen en rekt het hele zaakje het meest uit. In plaats van een bondage om te hinderen, kun je ook een bondage om het esthetische en vernederende aspect maken. Maak eens met een gekleurd lint een soort paasei van de ballen en show het op een feestje.

Of gebruik een materiaal dat in contrast staat met de mannelijkheid van de ballen; een parelketting is hiervoor heel toepasselijk.

Een variant op bondage is mummificatie. Dat is niet voorbehouden aan het hele lichaam. De ballen kunnen helemaal worden omwikkeld met touw, huishoud folie, gaas, of tape. Ook oude lakens en kussenslopen maken voortreffelijk bondage- en mummificeermateriaal.

En, net als met touw, kunnen ze gewassen worden na elke sessie. Begin aan de bovenkant van de zak en werk van daaruit naar beneden. Dit zorgt ervoor dat er meer druk is op de zak en de ballen als je klaar bent.

Wees in dit geval voorzichtig wanneer je de ballen aanraakt. Omdat ze zo strak zijn gebonden kunnen ze vlug worden beschadigd. Als je tape gebruikt, hoef je je niet te ongerust te maken over hoe strak je het erop zet, aangezien de echte marteling pas begint wanneer je het eraf haalt.

Kaarsvet over de ballen is een andere manier om pijn toe te dienen. Druppel het kaarsvet langzaam en met tussenposes over het hele oppervlak van de losse of gebonden ballen. Kaarsvet houdt warmte vast zodat je meerdere lagen over elkaar heen kunt zetten zonder bang te hoeven zijn voor serieuze brandwonden. Let wel op het soort kaars dat je gebruikt; niet alle kaarsen zijn geschikt om mee te spelen zie Spelen met kaarsen. Als de ballen vooraf zijn geschoren zijn ze gevoeliger en is het verwijderen van het kaarsvet makkelijker.

Is de onderdanige daarentegen niet geschoren, dan krijgt hij een vervelend moment wanneer het kaarsvet wordt verwijderd. En dat kan natuurlijk ook heel leuk zijn. Je kunt een botermesje gebruiken om het kaarsvet te verwijderen, wat weer nieuwe sensaties oplevert. Of je kunt de ballen een harde knijp geven zodat het kaarsvet in kleine stukjes wordt gebroken, die je daarna weer langzaam van de ballen afpelt. Een penis kan zowel in erectie als in rust geslagen worden met een zweep.

Als je onderdanige een erectie heeft, zijn de bloedvaten van de penis verwijd waardoor je extra voorzichtig moet zijn. Een breuk van een bloedvat heeft veel tijd nodig om te genezen en kan een probleem vormen bij toekomstige erecties.

Je kunt allerlei verschillende zwepen gebruiken, zolang je niet met volle kracht slaat. Het is het beste om de penis alleen te beroeren met het topje van de strengen; als de strengen zich om de penis wikkelen kan dit lelijke wonden opleveren. Deze zijn, gezien de kleine omvang, zeer effectief om de penis mee te slaan.

Een andere suggestie is het kopen van schoenveters en die samen te binden om zo een zelfgemaakte handzweep te creëren. Dit type zweep is zeer effectief en handzaam gezien zijn lengte.

De plastic topjes van de schoenveters komen erg hard aan. Indien dit te zwaar is voor je onderdanige, kun je ze er natuurlijk van afknippen. In plaats van schoenveters kun je ook wat leren veters aan elkaar binden. Deze korte, makkelijk te gebruiken zweep komt wat harder aan. Net als met de ballen kun je ook kaarsvet druppelen op de hele penis.

Zelfs de eikel hoef je niet te sparen. Het kan, voor zowel de Domina als de onderdanige, leuk zijn een mal van verschillende kleuren kaarsvet om de penis te maken zie Spelen met kaarsen. Als je in een creatieve bui bent, kun je een verjaardagskaars op het topje van de eikel zetten wanneer je een spel met kaarsvet begint. Zorg ervoor dat de ondergrond zoveel kaarsvet heeft dat de verjaardagskaars goed op zijn plek blijft staan.

Pas op dat je het kaarsje niet in de urethrabuis plasbuis schuift. Als de hele oppervlakte van de penis omringd is door kaarsvet, steek je de verjaardagskaars aan en kijk je hoe hij opbrandt. De druppels van de verjaardagkaars zullen op het bestaande kaarsvet vallen en deze opnieuw opwarmen. Voor het binden van de penis kun je dezelfde materialen gebruiken als voor de testikels touw, leer, ketting, gaas, linten of tape.

Het zal deze zachtjes verhinderen een erectie te krijgen. Het kan ook een bijkomend instrument voor marteling zijn terwijl je andere activiteiten onderneemt. Deze kunnen om de penis worden gezet terwijl hij in slappe toestand is en zo een erectie tegengaan. Als je hem zelf maakt of laat maken, kun je aan de binnenkant prikkertjes laten zetten. Deze zullen, zodra een erectie de kop op steekt, hun werk doen.

Sommige onderdanigen blijven zo in een continue toestand van geilheid; de lichte pijn kan zeer erotisch werken. Een andere mogelijkheid is zoveel mogelijk condooms op de penis te zetten.

Elk condoom zal extra druk toevoegen en de hoeveelheid sensatie die de onderdanige kan voelen verminderen. Ik raad voor deze activiteit goedkopere condooms aan, maar gebruik die niet voor bescherming tegen SOA's.

Condooms zonder glijmiddel zullen het grootste ongemak bezorgen aan de onderdanige. Je kunt ook besluiten om je onderdanige in vuur en vlam te zetten door het gebruik van een olie. Denk bijvoorbeeld aan menthololie, tandpasta of tijgerbalsem. Deze middelen geven een warm tot branderig gevoel.

Het effect hiervan wordt verhoogd als je de penis daarna een condoom omdoet. Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd. Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen. Tijd dus voor een nieuwe versie! Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken.

De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne re technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon. Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6. Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren.

Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken. We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd. De klos The Boss. De klos The boss is een verhaal uit , van de hand van René. Hoe versier je een Domme? Een veelgehoorde klacht van onderdanige mannen is dat het zo moeilijk is een leuke dominante vrouw te vinden.

Madame schreef een aantal tips die je kunt gebruiken om je kansen te vergroten. Memory Lane Het internet is een goudmijn van informatie en vermaak. Zeker ook waar het sm betreft. Wat velen echter nog niet weten is dat je meer kunt vinden dan alleen datgene wat vandaag online staat. We hebben allemaal de beschikking over een archief van tien jaar internet. Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Maar hoe pak je zoiets aan? Madame dook in de theorie én in de praktijk en schreef er een uitgebreid artikel over.

Hoewel deze webstek al een paar jaar een slapend bestaand leidt, krijgen we er nog met enige regelmaat commentaar op. Vaak leuk en positief commentaar. Hommage à Madame is kennelijk nog altijd een plek die mensen waarderen.

Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. Al enige tijd sluimert bij ons de behoefte de webstek nieuw leven in te blazen. Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven. U mag het dus binnenkort online verwachten. Maar we hebben nóg een verhaal liggen. En dat verhaal is zo leuk dat we het vandaag meteen plaatsen. Wat als je meesteres je in het vooruitzicht stelt dat een langgekoesterde droom werkelijkheid zal worden?

Je hoeft er alleen maar een weddenschap voor te winnen. Boefje schreef er een leuk verhaal over, met een briljante clue. Vandaag zijn alle links nagelopen. Er zijn er 22 aangepast en 4 verwijderd. Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken. Het verwijderen van links geeft soms een wat weemoedig gevoel. De parenclub waarin wij onze eerste voorzichtige cuckolding-stappen zetten, Le Cour in Oisterwijk, bestaat niet meer.

Ook het favoriete restaurant van DP uit Uit eten met Madame is verdwenen. Niets is eeuwig, maar toch is het jammer dat er dingen uit je verleden verdwijnen. Uiteraard blijven de herinneringen! Dit bureau blijkt al enige tijd niet meer te bestaan. Miss Nora uit Duitsland heeft haar studio kennelijk opgegeven; haar literatuuropsomming is gelukkig nog wel terug te vinden op het Internet Archief, en daarom verwijst de link daar nu naartoe.

Ooooo, wat ben ik blij met Linux!! Dolblij met Linux, mag je wel zeggen. Echt, ik kan niet beginnen te vertellen hoe enorm goed ik me voel terwijl ik deze woorden schrijf. En dat komt door Linux. Een ieder die Hommage à Madame een beetje heeft gevolgd in de tijd, weet dat er eerdere versies zijn geweest. En die weet ook, of zou kunnen weten — of heeft ergens in het achterhoofd iets van "Owja" — dat ergens, jaren geleden, verhalen zijn gepubliceerd die ergens tussen twee versies in verloren zijn gegaan.

Ik had die verhalen nog wel. Maar ik kon er niet bij. Telkens als ik die oude harddisk aan een andere pc koppelde ik heb het een keer of drie geprobeerd , molesteerde ik daarmee meteen de harddisk van die andere pc.

Ik begon daarom te geloven dat er misschien ergens kortsluiting zat in die oude harddisk. Of een ander technisch mankement. In ieder geval zorgde die oude harddisk er steeds voor dat ook andere harddisks de geest gaven. En dus kon ik niet bij mijn verhalen. Waarom ik dat kreng dan toch zo lang heb bewaard? Nou, je leest weleens wat. En je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog heel veel data van oude harddisks kunnen halen.

Zelfs als die krengen op het oog verwoest zijn door brand of door waterschade. Nou zijn die bedrijven hartstikke duur, en is mijn portemonnaie niet overdreven gevuld en dus lag dat ding daar jaar na jaar braaf te wachten op betere tijden.

Ergens in de afgelopen week kreeg ik problemen met mijn pc. Die zijn voor een groot deel opgelost, al vertrouw ik het ding niet helemaal. En toen dacht ik: Zo gezegd, zo gedaan, en wat denk je? Linux mount het kreng probleemloos!! Alles heb ik terug kunnen halen! Je kunt je dus misschien wel voorstellen in wat voor euforische bui ik nu ben. Enfin, snel alles op Hommage plaatsen dus maar. En dit keer wél backups maken!

Vandaag dus een aantal verhalen van lang geleden. Een jaar of vijf geleden. Het doet mijn lief en mij veel plezier u ze te kunnen presenteren. Een jaar of vijf geleden heb ik enige tijd een Prince Albert gedragen. Het verhaal rond het zetten van dat ding is al lange tijd op Hommage te lezen namelijk hier. Niet veel later ben ik mijn PA verloren. In dit nieuwe verhaal kunt u lezen hoe dat zo kwam. De titel van dit verhaal is gejat van de gelijknamige film.

En niet zonder reden: Hoe vertel ik het mijn Domme? Gewoon zin hebben in een pak slaag. Als onderdanige kun je je domina moeilijk opdragen de zweep ter hand te nemen. Gelukkig zijn er truukjes te bedenken die soms heel goed werken. Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden Mijn lief had me opgedragen een minnaar voor haar te zoeken.

En dat kwam hard binnen. In de afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met het op de rails krijgen van Cuckolds à Madame. Inmiddels hebben zich ruim mensen aangemeld, zijn er meer dan berichten geplaatst en een kleine foto's. Voor een ieder met interesse in cuckolding dus inmiddels echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Geluk zit vaak in de kleine dingen. Madame schreef een stukje over een gelukkig moment in een reis naar huis. Eric Masters schreef al enige tijd geleden dit verhaal. Speciaal voor Madame nu eens een keertje met de man in de onderdanige rol; iets wat in het normale leven ver van zijn bed staat.

Met welgemeende excuses aan Eric's adres, voor het feit dat het zo lang heeft geduurd voordat het verhaal hier op Hommage à Madame geplaatst werd. Veel nieuws hebben we niet te bieden, maar wat we te bieden hebben kan heel erg leuk worden voor mensen die graag meedoen; mensen dus, die van het interactieve werk houden.

Daarvoor zijn we een nieuwe webstek gestart: Het is uiteraard nog erg leeg daar. Aan u de mooie taak om de ruimte te vullen. Wanneer u onze wijzigingen eens doorneemt, zult u tot de ontdekking komen dat we regelmatig schreven dat een nieuwe aanvulling toch wel enige tijd geleden was.

Zoals men Einstein vaak in de mond legt: Dit keer is het pas écht een hele tijd geleden. Wel ruim anderhalf jaar! We hebben regelmatig aan u gedacht. We hebben regelmatig aan onze webstek gedacht. Maar door privé-omstandigheden hadden we absoluut de tijd en vaak de zin niet om zelfs maar na te denken over Hommage à Madame.

Laat staan dat we er aan hadden kunnen werken. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de webstek. Zoals u direct kon zien toen u hier binnenkwam, is de vormgeving drastisch aangepast. De factor 'tijd' zal een bepalende rol blijven spelen. En het onderhouden van de webstek zoals we die hadden, vreet tijd.

We hadden en hebben behoefte aan een webstek die makkelijk te onderhouden is. En dus is rené zich een beetje in php en css gaan verdiepen. Het resultaat is dat we nu mallen hebben gemaakt, die ons in staat stellen in een minuut of tien een nieuwe tekst online te brengen. Daarnaast hoeven we aan de menu's en aan de sitemap hoegenaamd niets meer te doen: Maar wat nog het meest helpt, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken.

Het nemen van de foto's, het uitzoeken van de meest geschikte exemplaren en het bewerken van de afbeeldingen waren de grootste tijdslorpers.

Om toch ook nog een leuke grafische versie te kunnen bieden, hebben we besloten het idee bij elke tekst een passend plaatje te maken los te laten. Bij een tekst wordt nu een willekeurige afbeelding geplaatst. Wat hebben we op dit moment wel en wat hebben we niet? Alle verhalen, kronkels, informatieve stukken en recensies zijn er nog. We hebben ze stuk voor stuk doorgespit en de kapotte links hersteld waar dat kon, vervangen wanneer dat nodig was en verwijderd als de betreffende pagina niet meer bestaat iets wat helaas nogal eens voorkomt.

Een gastenboek is er nog niet. Ze zitten wel in de planning, maar onze prioriteit ligt nu eenmaal bij de teksten. En dat zal altijd zo blijven. U, onze bezoeker, heeft nu de keuze uit twee verschillende vormgevingen. Nog een belangrijk voordeel van het werken met php: Als die eenmaal gemaakt is, hoeft er hoegenaamd geen onderhoud op te worden gepleegd.

Helemaal tevreden zijn we nog niet. In Firefox ziet onze webstek er prima uit. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes. We doen ons best daar verandering in te brengen, maar aangezien we thuis geen Windows-machine hebben en dus ook geen IE , is het lastig testen.

Tips zijn van harte welkom, maar bedenk wel dat we alleen code gebruiken die voldoet aan de W3C-standaards. Behalve een nieuwe versie hebben we ook wat spiksplinternieuwe teksten. Eén daarvan plaatsen we vandaag online:. Vrouwen horen onderdanig te zijn. Dat is nu eenmaal iets wat de natuur zo voorzien heeft. Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven. U vraagt, ik draai. Op mailing-lijsten, groepen en allerlei andere interessante plekken waar mensen samenkomen, wordt soms heel wat op elkaar gevit.

Men is te lief, te gemeen, doet zus en zo niet zoals het hoort … en ga zo maar door. Om alle gekissebis eens een keertje voor te zijn, schreef Madame haar avontuur eens op verschillende manieren op. Is het nu een verhaal of een kronkel? Het zit er een beetje tussenin. Madame en René schreven allebei een deel van dit stuk dat handelt over opdrachten in hun relatie.

Wie de afgelopen twee of zo weken een kijkje is komen nemen op onze webstek, zal het opgevallen zijn dat we openden met een In Memoriam. Nu is Peter het absoluut waard dat we wat aandacht aan hem besteden, maar het werd wel tijd dat we weer met de normale openingspagina zouden komen. Het was ook de bedoeling dat na een dag of drie al te doen.

Maar toen kreeg ik het op m'n heupen en hebben we iets gedaan dat we al heel lang wilden: En wel cold turkey. Het is hartstikke leuk, het is heerlijk, maar het is ook erg tijdrovend geweest en nog.

En dat terwijl 'tijd' nu juist iets is waar we toch al niet al teveel van hebben. Hoe dan ook, inmiddels zijn we zover dat we internet weer op kunnen, bewegend beeld en geluid hebben, een tekstje kunnen schrijven en een plaatje kunnen bewerken. Nu nog leren omgaan met al dat moois, nog een beetje fijnstellen de Eudora-mails bijvoorbeeld zien te importeren in Evolution en we zijn weer helemaal paraat. We hebben ondertussen aardig wat materiaal voor Hommage verzameld en gaan daar nu snel mee aan de slag.

Hoewel 'snel' natuurlijk, gezien onze beperkte tijd, waarschijnlijk een relatief begrip zal blijven. Voor wie het In Memoriam nog eens wil nalezen: Bijna twee maanden lang is Hommage à Madame niet ge-update.

En de update die we u nu bieden is helaas niet erg groot. De oorzaak ligt in het feit dat rené een nieuwe baan heeft gevonden en daardoor heel veel minder tijd aan de webstek kan besteden. We hopen dat we in de toekomst weer wat meer tijd zullen kunnen vrijmaken voor onze webstek, al zal de update-frequentie permanent lager liggen dan het afgelopen jaar het geval is geweest.

Husbands and lovers film. Een film over een echtpaar, waarvan de vrouw besluit een minnaar te nemen. En er haar echtgenoot alles over te vertellen. International Order of Secular Cybelians. Een heel bijzondere webstek is die van de International Order of Secular Cybelians.

Het betreft een groep mensen die een levensstijl aanhangt waarin de vrouw de dominant is. Ze hebben er zelfs een religie van gemaakt. Men sluit onder meer huwelijken, waarin cuckolding een belangrijke plaats inneemt. Persoonlijke omstandigheden hebben ons genoodzaakt het gastenboek bij Ejuca te sluiten. Maar we stellen uw reacties buitengewoon op prijs. Daarom hebben we een andere manier gezocht, die ons in staat stelt toch een gastenboek te handhaven.

Er kleeft een klein nadeel aan: Wij vinden dat jammer, maar niet onoverkomelijk. Hopelijk bent u het daar mee eens. Anna nog flink opgewonden trok opeens haar kleren uit met de bedoeling Erik nog meer op te hitsen. Daar slaagde ze dan ook wel in want Erik kwam op haar toe en wilde haar bij haar borsten en kutje pakken. Het enige wat je mag doen is je ook helemaal naakt uitkleden dan kan ik lekker geil worden en jou daarna nog beter bewerken. Eindelijk was de avond aangebroken en dat was ook wel nodig want Anna kon zich nauwelijks nog bedwingen.

Al gedurende een tijd was haar kutje reeds nat en ze wou zo snel mogelijk het geile spel beginnen. Ze trok Erik mee naar hun speciaal voor SM en Bondage spel ingerichte kamer. Ze duwde Erik tegen de aan de muur bevestigd kruis en maakte hem met riemen daar aan vast. Hij stond daar wijdbeens geheel naakt. Ook z'n hoofd was vastgemaakt. Anna had de riemen stevig aangetrokken zodat Erik zich nauwelijks nog kon bewegen.

Zo nu zal ik eerst dat slappe lulletje van jou eens stijf maken en daarna zal ik die eens goed gaan afbinden. Als jij niet meewerkt pak ik de zweep en doe hetzelfde wat jij altijd met mij hebt gedaan. De zweep gaat dan wel over je lul en net zo hard als jij hem altijd over m'n kut liet gaan. Dus je weet het spartel maar niet tegen. Anna begon met haar hand z'n lul te masseren tot hij al bijna stijf was en zei 'zo nu neem ik hem in de mond en bewerk hem verder en ik raad je aan om niet klaar te komen'.

Klaarkomen mag je alleen als ik het wil en zeg en dan ook nog daarin waar ik het hebben wil. Maar voorlopig ben ik met jouw nog lang niet zover. Erik's lul was al flink gegroeid en was al flink stijf. Het was al voldoende voor hetgeen Anna van plan was. Ze nam een koord bond die strak om zijn ballen en nog eens om z'n lul.

Het was zo strak dat Erik kreunde van lichte pijn. Anna nam nog een koord en maakte die strak vast achter Erik's eikel. De beide uiteinden van het koord maakte Anna vast aan het kruis waardoor Erik's lul precies mooi recht vooruit bleef staan.

Z'n ballen en eikel werden al enigszins paars van kleur. En nu zal ik die lul eens met het spaanse rietje gaan bewerken op dezelfde manier als jij altijd doet bij mijn afgebonden tieten. Anna pakte het rietje en begon zachtjes op de z'n lul te slaan. Erik kreunde want hoe voelde het wel degelijk vooral toen Anna wat harder begon te slaan.

Erik's lichaam wipte telkens op als het rietje z'n lul raakte. Ze nam de paars aangelopen en gloeiende eikel in haar mond en begon daaraan eerst zachtjes te zuigen daarna afwisselend zette ze haar tanden in de eikel. Erik kreunde wel maar dit kreunen was zeker niet van pijn maar eerder van opwinding Ook Anna werd steeds heter, ze voelde hoe het geile sap bij haar begon te vloeien.

Het is toch wel opwindend dacht ze om eens een man zo te bewerken Erik voelde wel hoe z'n lul verder verstrakte en hoe inwendig z'n zaad begon op te komen maar Anna die dat bemerkte hield dan even op. Ik weet wel wat ik nu met je ga doen zei ze opeens. Jou lul gaat nu in m'n kutje en ik ga jou neuken. Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is m'n kutje juist op de goede hoogte.

Anna boog zich voorover kwam naar achter tot ze voelde hoe Erik's lul tegen haar schaamspleet aan kwam. Gebukt deed ze met beide handen haar geile natte spleet uiteen en drukte zich over de lul van Erik. De lul schoof er gedeeltelijk in. Anna bewoog heen en weer tot Erik's lul er helemaal in zat. Ze bleef even licht bewegend in die houding. Ik wil dat sap wel hebben maar op het moment dat ik het wil en niet eerder.

Spuit je eerder dan ga ik in die lul van je bijten als straf. Jij hebt mij zo vaak gestraft als ik te vroeg klaarkwam. Erik was van de bijna van de kaart, het was toch wel lekker om zo eens door een vrouw geneukt te worden.

Maar hij wist ook dat Anna het meende als hij te vroeg klaar kwam. Hij deed alle pogingen om het uit te houden tot Anna wilde dat hij spoot. Tot op dit moment lukte hem dat nog. Anna voelde dat Erik's lul telkens begon te kloppen en dan opeens het weer op hield. Nou zo was het lekker en ze duwde telkens haar kontje verder naar achteren. Ze voelde hoe het geile gevoel in haar steeds sterker en dat ze niet meer zover van een orgasme af was. Of hem dat lukken zou met de strak afgebonden ballen en lul betwijfelde Anna.

Geen nood dacht ze, als ik klaar ben gekomen maak ik de koorden om z'n lul wat minder strak en zuig ik dat geile sap van hem er wel uit. Opeens golfde het klaarkomen door haar heen en op het zelfde moment voelde ze een enorme lading sperma in haar kut spuiten. Oooooh Erik wat geil ooooh jaaaa spuit maar flink ik ben zo geil oooooh wat een genot. Toch wel lekker he als ik jou eens neuk en ook nog klaar mag komen en mij vol mag spuiten.

Erik beaamde het maar voegde er aan toe 'wacht tot jij in de kettingen of vast zit, dan zal ik je zo bewerken dat je om genade smeekt'. Ze maakte Erik van het kruis los. Erik had, door de lange duur dat hij aan het kruis vast gebonden was, niet meer de energie om zich te verweren.

Hij werd door Anna toen hij los was direct op het bed geduwd. Precies zo zoals zij het wilde namelijk op z'n rug.

.

Sex film grtis spuitende meisjes
afgebonden lul meesteres thuis

Het psychologisch effect kan enorm zijn. Wees er wel van overtuigd dat je weet wat je doet. Een andere mogelijkheid is het oppervlak van de afgebonden balzak te volgen met een radeerwieltje te koop in een handwerkzaak.

Weer zal de gebruikte druk bepalend zijn voor de reactie die je krijgt. Als je het radeerwieltje vooraf een paar uur in de vriezer stopt, vermeng je het effect van het wieltje met dat van een ijsklontje. In feite kun je ongeveer alles gebruiken om mee te krassen, hoewel je misschien liever niet iets neemt dat in de huid snijdt of prikt.

Of misschien wil je dat juist wel …. Een onderdanige letterlijk bij de ballen grijpen is een van de simpelste vormen van balmarteling. Je plet dan de loshangende ballen in je handpalm, net of je in een rubber bal knijpt. Begin met een lichte druk en verhoog deze geleidelijk totdat je onderdanige zijn grens heeft bereikt.

Terwijl je de ballen plet, kun je ze laten rollen in je handpalm zodat ze tegen elkaar wrijven. Deze beweging zorgt ervoor dat er druk komt op zenuwen die aan de buitenkant van de ballen liggen en veroorzaakt een felle, scherpe pijn, die doorwerkt tot in het abdomen dat is me tenminste verteld. Wat ook gemeen is, is je nagels tegelijk in de huid boren. Om het schikeffect te verhogen is dit het leukste om te doen als je onderdanige er niet op bedacht is. Een enorm voordeel van deze manier van marteling is dat je hem bijna overal kunt toepassen.

Je onderdanige hoeft er niet naakt voor te zijn en met een graai tussen de benen heb je altijd prijs. Slaan is een andere effectieve en simpele methode om de ballen te martelen. Sla, als de balzak vrij hangt, met een voorzichtige doch doortastende tik. Door frontaal te slaan raak je beide ballen tegelijk. Daarentegen, als je beurtelings tegen de zijkanten slaat, zullen de ballen door de tikken tegen elkaar botsen in de zak wat een behoorlijke pijn oplevert.

Gezien de gevoeligheid van de ballen kun je in het algemeen beter niet te hard slaan. Als je de ballen vooraf hebt afgebonden is kloppen met de vingertoppen genoeg om pijn te veroorzaken. Je kunt het slaan afwisselen met zachte erotische strelingen. Expres misslaan en op het bovenbeen terechtkomen of op het laatste moment stoppen brengt je onderdanige ook behoorlijk in de war. Op een gegeven moment weet hij niet meer wat hij kan verwachten. Een bijzondere manier van slaan is een knietje of een schop geven tegen de ballen.

Deze manier wordt ball busting genoemd. Het is zeer simpel, zeer effectief en zeer pijnlijk. En niet aan te raden voor beginners of voor onderdanigen met een sterke kinderwens. Wasknijpers zijn zeer geschikt om op de huid van de balzak te zetten.

Laat ze er een tijdje op zitten, zodat de onderdanige went aan de druk en de pijn. Als je de hele balzak versiert met vele wasknijpers komt de huid vanzelf een stuk strakker te staan. Kijk eens hoeveel je erop kunt zetten voordat de huid te strak is, of je geen plek meer hebt, of je onderdanige zijn grens heeft bereikt. Vergeet niet dat elke wasknijper er ook weer afgehaald moet worden.

En het weghalen van de knijpers doet meestal meer pijn dan het zetten ervan, omdat de bloedcirculatie wordt hersteld. Trouwens, door die plek te masseren, verhoog je de pijn. Probeer wasknijpers te kopen met een gaatje aan het uiteinde van de knijper je kunt dat gaatje er ook zelf in boren — of laten boren. Nadat je er een aantal op het oppervlak van de balzak heb gezet, rijg je ze aan elkaar met een dun stukje touw of schoenveter.

Eenmaal aan elkaar geregen, kun je aan het touwtje trekken en op die manier willekeurig over de hele zak pijn veroorzaken. Je kunt ook meer gericht werken door de wasknijpers één voor één aan te tikken met je nagels. Naast wasknijpers zijn ook tepelklemmen hoewel ze van oorsprong bedoeld zijn om — zoals de naam het al zegt — gebruikt te worden op de tepels , zeer geschikt voor op de balzak.

Je kunt ze kopen in vele verschillende vormen en maten. Sommige zijn meer geschikt om gewichten aan te hangen. Dat is vaak een kwestie van uitproberen.

De krokodillenbek kan aangepast worden via een schroefje, dat aan- en losgedraaid kan worden, waardoor druk en dus pijn gevarieerd kan worden. Ongeacht waar je je klemmen koopt, was ze in warm water met zeep en steriliseer ze met alcohol, voordat je ze voor de eerste keer gebruikt.

Dit zal korte meten maken met de bacteriën die er misschien zijn op gekomen tijdens het verpakken en vervoeren. Maak je speelgoed schoon na elke spelsessie; de huid van de balzak is zeer dun en je zit echt niet te wachten op een ontstoken wond daar.

Hoewel je met alleen klemmen al zeer veel plezier kunt beleven, maak je het nog leuker door er gewichten aan te bevestigen. Een goede bron voor gewichten is de winkel voor visserijbenodigheden. Daar kan je visloodjes van verschillende vormen en gewichten kiezen. Je kunt daar allerlei dingen vinden van verschillende grootte en gewicht, zoals bijvoorbeeld moeren, waaraan je makkelijk draden kunt bevestigen. Een assortiment gewichten biedt de mogelijkheid om het aantal gewichten te verhogen bij ieder spel; zo maak je het uitdagender voor je onderdanige.

Wil je het echt moeilijk maken voor je onderdanige en kan hij het hebben natuurlijk? Vul een kunststof fles met water en doe een draad om de hals. Met een koordje kun je dat aan de bovenkant van de balzak vastbinden. Of aan een parachute. Een parachute heeft een enorme toegevoegde waarde als je gewichten aan de ballen wilt hangen. Je bevestigt hem tussen de testikels en de basis van de penis.

Aan de parachute hangen een paar meestal drie kettingen die samenkomen in een ring waaraan je de gewichten kunt hangen. Door de bouw wordt het gewicht evenwichtig verdeeld.

Hoewel niet echt pijnlijk, vinden de meeste mannen die van balmartelingen houden de constante druk op hun ballen erotisch. De Domina kan de onderdanige ook laten rondlopen terwijl de gewichten tussen zijn dijen bungelen. En natuurlijk kun je er ook een zwiep aan geven. Parachutes kunnen gekocht worden in één maat, maar, wanneer mogelijk, is het beter om ze op maat te laten maken.

Dan heb je ook de mogelijkheid om aan de binnenkant kleine prikkertjes te laten zetten die tegen de balzak zullen drukken. Dit veroorzaakt ongemak, vooral wanneer gewichten zijn toegevoegd of wanneer het wordt gedragen onder kleding. De testikels kunnen op verschillende manieren worden vastgebonden. Terwijl je de ballen naar beneden trek, kun je touw of lederen veters, herhaaldelijk om de zak wikkelen voordat je er een knoop in legt.

Deze bondage, die er in mijn ogen mooi uitziet, zorgt voor het uitrekken van de balzak en een scheiding daarvan met de penis. Je kunt het koordje dat overblijft wat langer houden en deze door een open getornde broekzak naar buiten laten bungelen. Op die manier kun je je onderdanige overal op een discrete en pijnlijke manier aan de ballen trekken.

De testikels kunnen ook uit elkaar gehaald worden, zodat elke bal in zijn eigen kleine zak wordt gebonden. Begin met de bal die het meest naar beneden hang en zodra die stevig is gebonden ga je naar de volgende.

Wanneer beide ballen apart zijn gebonden, kun je touw of huishoud folie om het geheel wikkelen. De ballen worden dan tegen elkaar aan gedrukt. Wees wel voorzichtig met het afbinden van de ballen, aangezien de bloedtoevoer wordt verstoord. Een andere mogelijkheid zijn leren of metalen balzakringen, die in verschillende maten te koop zijn.

Deze kunnen boven de ballen worden geplaatst. De lederen variant heeft de neiging om in de loop van de tijd uit te rekken. De metalen variant zorgt voor een plezierige druk op de ballen en rekt het hele zaakje het meest uit. In plaats van een bondage om te hinderen, kun je ook een bondage om het esthetische en vernederende aspect maken. Maak eens met een gekleurd lint een soort paasei van de ballen en show het op een feestje.

Of gebruik een materiaal dat in contrast staat met de mannelijkheid van de ballen; een parelketting is hiervoor heel toepasselijk. Een variant op bondage is mummificatie. Dat is niet voorbehouden aan het hele lichaam. De ballen kunnen helemaal worden omwikkeld met touw, huishoud folie, gaas, of tape.

Ook oude lakens en kussenslopen maken voortreffelijk bondage- en mummificeermateriaal. En, net als met touw, kunnen ze gewassen worden na elke sessie. Begin aan de bovenkant van de zak en werk van daaruit naar beneden. Dit zorgt ervoor dat er meer druk is op de zak en de ballen als je klaar bent. Wees in dit geval voorzichtig wanneer je de ballen aanraakt. Omdat ze zo strak zijn gebonden kunnen ze vlug worden beschadigd.

Als je tape gebruikt, hoef je je niet te ongerust te maken over hoe strak je het erop zet, aangezien de echte marteling pas begint wanneer je het eraf haalt.

Kaarsvet over de ballen is een andere manier om pijn toe te dienen. Druppel het kaarsvet langzaam en met tussenposes over het hele oppervlak van de losse of gebonden ballen. Kaarsvet houdt warmte vast zodat je meerdere lagen over elkaar heen kunt zetten zonder bang te hoeven zijn voor serieuze brandwonden. Let wel op het soort kaars dat je gebruikt; niet alle kaarsen zijn geschikt om mee te spelen zie Spelen met kaarsen. Als de ballen vooraf zijn geschoren zijn ze gevoeliger en is het verwijderen van het kaarsvet makkelijker.

Is de onderdanige daarentegen niet geschoren, dan krijgt hij een vervelend moment wanneer het kaarsvet wordt verwijderd. En dat kan natuurlijk ook heel leuk zijn. Je kunt een botermesje gebruiken om het kaarsvet te verwijderen, wat weer nieuwe sensaties oplevert. Of je kunt de ballen een harde knijp geven zodat het kaarsvet in kleine stukjes wordt gebroken, die je daarna weer langzaam van de ballen afpelt. Een penis kan zowel in erectie als in rust geslagen worden met een zweep.

Als je onderdanige een erectie heeft, zijn de bloedvaten van de penis verwijd waardoor je extra voorzichtig moet zijn.

Een breuk van een bloedvat heeft veel tijd nodig om te genezen en kan een probleem vormen bij toekomstige erecties. Je kunt allerlei verschillende zwepen gebruiken, zolang je niet met volle kracht slaat. Het is het beste om de penis alleen te beroeren met het topje van de strengen; als de strengen zich om de penis wikkelen kan dit lelijke wonden opleveren.

Deze zijn, gezien de kleine omvang, zeer effectief om de penis mee te slaan. Een andere suggestie is het kopen van schoenveters en die samen te binden om zo een zelfgemaakte handzweep te creëren. Dit type zweep is zeer effectief en handzaam gezien zijn lengte. De plastic topjes van de schoenveters komen erg hard aan. Indien dit te zwaar is voor je onderdanige, kun je ze er natuurlijk van afknippen. In plaats van schoenveters kun je ook wat leren veters aan elkaar binden.

Deze korte, makkelijk te gebruiken zweep komt wat harder aan. Net als met de ballen kun je ook kaarsvet druppelen op de hele penis. Zelfs de eikel hoef je niet te sparen. Het kan, voor zowel de Domina als de onderdanige, leuk zijn een mal van verschillende kleuren kaarsvet om de penis te maken zie Spelen met kaarsen. Als je in een creatieve bui bent, kun je een verjaardagskaars op het topje van de eikel zetten wanneer je een spel met kaarsvet begint.

Zorg ervoor dat de ondergrond zoveel kaarsvet heeft dat de verjaardagskaars goed op zijn plek blijft staan. Pas op dat je het kaarsje niet in de urethrabuis plasbuis schuift. Als de hele oppervlakte van de penis omringd is door kaarsvet, steek je de verjaardagskaars aan en kijk je hoe hij opbrandt. De druppels van de verjaardagkaars zullen op het bestaande kaarsvet vallen en deze opnieuw opwarmen.

Voor het binden van de penis kun je dezelfde materialen gebruiken als voor de testikels touw, leer, ketting, gaas, linten of tape. Het zal deze zachtjes verhinderen een erectie te krijgen. Het kan ook een bijkomend instrument voor marteling zijn terwijl je andere activiteiten onderneemt. Deze kunnen om de penis worden gezet terwijl hij in slappe toestand is en zo een erectie tegengaan.

Als je hem zelf maakt of laat maken, kun je aan de binnenkant prikkertjes laten zetten. Deze zullen, zodra een erectie de kop op steekt, hun werk doen. Sommige onderdanigen blijven zo in een continue toestand van geilheid; de lichte pijn kan zeer erotisch werken. Een andere mogelijkheid is zoveel mogelijk condooms op de penis te zetten. Elk condoom zal extra druk toevoegen en de hoeveelheid sensatie die de onderdanige kan voelen verminderen.

Ik raad voor deze activiteit goedkopere condooms aan, maar gebruik die niet voor bescherming tegen SOA's. Condooms zonder glijmiddel zullen het grootste ongemak bezorgen aan de onderdanige. Je kunt ook besluiten om je onderdanige in vuur en vlam te zetten door het gebruik van een olie.

Denk bijvoorbeeld aan menthololie, tandpasta of tijgerbalsem. Deze middelen geven een warm tot branderig gevoel. Het effect hiervan wordt verhoogd als je de penis daarna een condoom omdoet. Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd. Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen.

Tijd dus voor een nieuwe versie! Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken. De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne re technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon.

Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6. Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren.

Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken. We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd. De klos The Boss. De klos The boss is een verhaal uit , van de hand van René. Hoe versier je een Domme? Een veelgehoorde klacht van onderdanige mannen is dat het zo moeilijk is een leuke dominante vrouw te vinden.

Madame schreef een aantal tips die je kunt gebruiken om je kansen te vergroten. Memory Lane Het internet is een goudmijn van informatie en vermaak. Zeker ook waar het sm betreft. Wat velen echter nog niet weten is dat je meer kunt vinden dan alleen datgene wat vandaag online staat.

We hebben allemaal de beschikking over een archief van tien jaar internet. Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Maar hoe pak je zoiets aan? Madame dook in de theorie én in de praktijk en schreef er een uitgebreid artikel over. Hoewel deze webstek al een paar jaar een slapend bestaand leidt, krijgen we er nog met enige regelmaat commentaar op.

Vaak leuk en positief commentaar. Hommage à Madame is kennelijk nog altijd een plek die mensen waarderen. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. Al enige tijd sluimert bij ons de behoefte de webstek nieuw leven in te blazen.

Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven.

U mag het dus binnenkort online verwachten. Maar we hebben nóg een verhaal liggen. En dat verhaal is zo leuk dat we het vandaag meteen plaatsen. Wat als je meesteres je in het vooruitzicht stelt dat een langgekoesterde droom werkelijkheid zal worden? Je hoeft er alleen maar een weddenschap voor te winnen. Boefje schreef er een leuk verhaal over, met een briljante clue.

Vandaag zijn alle links nagelopen. Er zijn er 22 aangepast en 4 verwijderd. Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken. Het verwijderen van links geeft soms een wat weemoedig gevoel.

De parenclub waarin wij onze eerste voorzichtige cuckolding-stappen zetten, Le Cour in Oisterwijk, bestaat niet meer. Ook het favoriete restaurant van DP uit Uit eten met Madame is verdwenen. Niets is eeuwig, maar toch is het jammer dat er dingen uit je verleden verdwijnen. Uiteraard blijven de herinneringen! Dit bureau blijkt al enige tijd niet meer te bestaan. Miss Nora uit Duitsland heeft haar studio kennelijk opgegeven; haar literatuuropsomming is gelukkig nog wel terug te vinden op het Internet Archief, en daarom verwijst de link daar nu naartoe.

Ooooo, wat ben ik blij met Linux!! Dolblij met Linux, mag je wel zeggen. Echt, ik kan niet beginnen te vertellen hoe enorm goed ik me voel terwijl ik deze woorden schrijf.

En dat komt door Linux. Een ieder die Hommage à Madame een beetje heeft gevolgd in de tijd, weet dat er eerdere versies zijn geweest. En die weet ook, of zou kunnen weten — of heeft ergens in het achterhoofd iets van "Owja" — dat ergens, jaren geleden, verhalen zijn gepubliceerd die ergens tussen twee versies in verloren zijn gegaan. Ik had die verhalen nog wel. Maar ik kon er niet bij. Telkens als ik die oude harddisk aan een andere pc koppelde ik heb het een keer of drie geprobeerd , molesteerde ik daarmee meteen de harddisk van die andere pc.

Ik begon daarom te geloven dat er misschien ergens kortsluiting zat in die oude harddisk. Of een ander technisch mankement. In ieder geval zorgde die oude harddisk er steeds voor dat ook andere harddisks de geest gaven. En dus kon ik niet bij mijn verhalen. Waarom ik dat kreng dan toch zo lang heb bewaard? Nou, je leest weleens wat. En je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog heel veel data van oude harddisks kunnen halen. Zelfs als die krengen op het oog verwoest zijn door brand of door waterschade.

Nou zijn die bedrijven hartstikke duur, en is mijn portemonnaie niet overdreven gevuld en dus lag dat ding daar jaar na jaar braaf te wachten op betere tijden. Ergens in de afgelopen week kreeg ik problemen met mijn pc. Die zijn voor een groot deel opgelost, al vertrouw ik het ding niet helemaal. En toen dacht ik: Zo gezegd, zo gedaan, en wat denk je?

Linux mount het kreng probleemloos!! Alles heb ik terug kunnen halen! Je kunt je dus misschien wel voorstellen in wat voor euforische bui ik nu ben. Enfin, snel alles op Hommage plaatsen dus maar. En dit keer wél backups maken! Vandaag dus een aantal verhalen van lang geleden. Een jaar of vijf geleden.

Het doet mijn lief en mij veel plezier u ze te kunnen presenteren. Een jaar of vijf geleden heb ik enige tijd een Prince Albert gedragen. Het verhaal rond het zetten van dat ding is al lange tijd op Hommage te lezen namelijk hier.

Niet veel later ben ik mijn PA verloren. In dit nieuwe verhaal kunt u lezen hoe dat zo kwam. De titel van dit verhaal is gejat van de gelijknamige film. En niet zonder reden: Hoe vertel ik het mijn Domme?

Gewoon zin hebben in een pak slaag. Als onderdanige kun je je domina moeilijk opdragen de zweep ter hand te nemen. Gelukkig zijn er truukjes te bedenken die soms heel goed werken.

Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden Mijn lief had me opgedragen een minnaar voor haar te zoeken. En dat kwam hard binnen. In de afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met het op de rails krijgen van Cuckolds à Madame. Inmiddels hebben zich ruim mensen aangemeld, zijn er meer dan berichten geplaatst en een kleine foto's.

Voor een ieder met interesse in cuckolding dus inmiddels echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen. Geluk zit vaak in de kleine dingen. Madame schreef een stukje over een gelukkig moment in een reis naar huis. Eric Masters schreef al enige tijd geleden dit verhaal. Speciaal voor Madame nu eens een keertje met de man in de onderdanige rol; iets wat in het normale leven ver van zijn bed staat.

Met welgemeende excuses aan Eric's adres, voor het feit dat het zo lang heeft geduurd voordat het verhaal hier op Hommage à Madame geplaatst werd. Veel nieuws hebben we niet te bieden, maar wat we te bieden hebben kan heel erg leuk worden voor mensen die graag meedoen; mensen dus, die van het interactieve werk houden. Daarvoor zijn we een nieuwe webstek gestart: Het is uiteraard nog erg leeg daar. Aan u de mooie taak om de ruimte te vullen. Wanneer u onze wijzigingen eens doorneemt, zult u tot de ontdekking komen dat we regelmatig schreven dat een nieuwe aanvulling toch wel enige tijd geleden was.

Zoals men Einstein vaak in de mond legt: Dit keer is het pas écht een hele tijd geleden. Wel ruim anderhalf jaar! We hebben regelmatig aan u gedacht. We hebben regelmatig aan onze webstek gedacht. Maar door privé-omstandigheden hadden we absoluut de tijd en vaak de zin niet om zelfs maar na te denken over Hommage à Madame. Laat staan dat we er aan hadden kunnen werken.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de webstek. Zoals u direct kon zien toen u hier binnenkwam, is de vormgeving drastisch aangepast. De factor 'tijd' zal een bepalende rol blijven spelen. En het onderhouden van de webstek zoals we die hadden, vreet tijd. We hadden en hebben behoefte aan een webstek die makkelijk te onderhouden is. En dus is rené zich een beetje in php en css gaan verdiepen. Het resultaat is dat we nu mallen hebben gemaakt, die ons in staat stellen in een minuut of tien een nieuwe tekst online te brengen.

Daarnaast hoeven we aan de menu's en aan de sitemap hoegenaamd niets meer te doen: Maar wat nog het meest helpt, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken. Het nemen van de foto's, het uitzoeken van de meest geschikte exemplaren en het bewerken van de afbeeldingen waren de grootste tijdslorpers. Om toch ook nog een leuke grafische versie te kunnen bieden, hebben we besloten het idee bij elke tekst een passend plaatje te maken los te laten. Bij een tekst wordt nu een willekeurige afbeelding geplaatst.

Wat hebben we op dit moment wel en wat hebben we niet? Alle verhalen, kronkels, informatieve stukken en recensies zijn er nog. We hebben ze stuk voor stuk doorgespit en de kapotte links hersteld waar dat kon, vervangen wanneer dat nodig was en verwijderd als de betreffende pagina niet meer bestaat iets wat helaas nogal eens voorkomt.

Een gastenboek is er nog niet. Ze zitten wel in de planning, maar onze prioriteit ligt nu eenmaal bij de teksten. En dat zal altijd zo blijven. U, onze bezoeker, heeft nu de keuze uit twee verschillende vormgevingen.

Nog een belangrijk voordeel van het werken met php: Als die eenmaal gemaakt is, hoeft er hoegenaamd geen onderhoud op te worden gepleegd. Helemaal tevreden zijn we nog niet. In Firefox ziet onze webstek er prima uit. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes.

We doen ons best daar verandering in te brengen, maar aangezien we thuis geen Windows-machine hebben en dus ook geen IE , is het lastig testen. Tips zijn van harte welkom, maar bedenk wel dat we alleen code gebruiken die voldoet aan de W3C-standaards. Behalve een nieuwe versie hebben we ook wat spiksplinternieuwe teksten. Eén daarvan plaatsen we vandaag online:. Vrouwen horen onderdanig te zijn. Dat is nu eenmaal iets wat de natuur zo voorzien heeft.

Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven. U vraagt, ik draai. Op mailing-lijsten, groepen en allerlei andere interessante plekken waar mensen samenkomen, wordt soms heel wat op elkaar gevit. Men is te lief, te gemeen, doet zus en zo niet zoals het hoort … en ga zo maar door. Om alle gekissebis eens een keertje voor te zijn, schreef Madame haar avontuur eens op verschillende manieren op.

Is het nu een verhaal of een kronkel? Het zit er een beetje tussenin. Madame en René schreven allebei een deel van dit stuk dat handelt over opdrachten in hun relatie. Wie de afgelopen twee of zo weken een kijkje is komen nemen op onze webstek, zal het opgevallen zijn dat we openden met een In Memoriam. Nu is Peter het absoluut waard dat we wat aandacht aan hem besteden, maar het werd wel tijd dat we weer met de normale openingspagina zouden komen.

Het was ook de bedoeling dat na een dag of drie al te doen. Maar toen kreeg ik het op m'n heupen en hebben we iets gedaan dat we al heel lang wilden: En wel cold turkey. Het is hartstikke leuk, het is heerlijk, maar het is ook erg tijdrovend geweest en nog. En dat terwijl 'tijd' nu juist iets is waar we toch al niet al teveel van hebben. Hoe dan ook, inmiddels zijn we zover dat we internet weer op kunnen, bewegend beeld en geluid hebben, een tekstje kunnen schrijven en een plaatje kunnen bewerken.

Nu nog leren omgaan met al dat moois, nog een beetje fijnstellen de Eudora-mails bijvoorbeeld zien te importeren in Evolution en we zijn weer helemaal paraat. We hebben ondertussen aardig wat materiaal voor Hommage verzameld en gaan daar nu snel mee aan de slag. Hoewel 'snel' natuurlijk, gezien onze beperkte tijd, waarschijnlijk een relatief begrip zal blijven. Voor wie het In Memoriam nog eens wil nalezen: Bijna twee maanden lang is Hommage à Madame niet ge-update.

En de update die we u nu bieden is helaas niet erg groot. De oorzaak ligt in het feit dat rené een nieuwe baan heeft gevonden en daardoor heel veel minder tijd aan de webstek kan besteden. We hopen dat we in de toekomst weer wat meer tijd zullen kunnen vrijmaken voor onze webstek, al zal de update-frequentie permanent lager liggen dan het afgelopen jaar het geval is geweest.

Husbands and lovers film. Een film over een echtpaar, waarvan de vrouw besluit een minnaar te nemen. En er haar echtgenoot alles over te vertellen. International Order of Secular Cybelians. Een heel bijzondere webstek is die van de International Order of Secular Cybelians. Het betreft een groep mensen die een levensstijl aanhangt waarin de vrouw de dominant is. Ze hebben er zelfs een religie van gemaakt. Men sluit onder meer huwelijken, waarin cuckolding een belangrijke plaats inneemt.

Persoonlijke omstandigheden hebben ons genoodzaakt het gastenboek bij Ejuca te sluiten. Maar we stellen uw reacties buitengewoon op prijs. Daarom hebben we een andere manier gezocht, die ons in staat stelt toch een gastenboek te handhaven. Er kleeft een klein nadeel aan: Wij vinden dat jammer, maar niet onoverkomelijk. Hopelijk bent u het daar mee eens.

Anna nog flink opgewonden trok opeens haar kleren uit met de bedoeling Erik nog meer op te hitsen. Daar slaagde ze dan ook wel in want Erik kwam op haar toe en wilde haar bij haar borsten en kutje pakken. Het enige wat je mag doen is je ook helemaal naakt uitkleden dan kan ik lekker geil worden en jou daarna nog beter bewerken.

Eindelijk was de avond aangebroken en dat was ook wel nodig want Anna kon zich nauwelijks nog bedwingen. Al gedurende een tijd was haar kutje reeds nat en ze wou zo snel mogelijk het geile spel beginnen. Ze trok Erik mee naar hun speciaal voor SM en Bondage spel ingerichte kamer. Ze duwde Erik tegen de aan de muur bevestigd kruis en maakte hem met riemen daar aan vast. Hij stond daar wijdbeens geheel naakt. Ook z'n hoofd was vastgemaakt. Anna had de riemen stevig aangetrokken zodat Erik zich nauwelijks nog kon bewegen.

Zo nu zal ik eerst dat slappe lulletje van jou eens stijf maken en daarna zal ik die eens goed gaan afbinden. Als jij niet meewerkt pak ik de zweep en doe hetzelfde wat jij altijd met mij hebt gedaan.

De zweep gaat dan wel over je lul en net zo hard als jij hem altijd over m'n kut liet gaan. Dus je weet het spartel maar niet tegen. Anna begon met haar hand z'n lul te masseren tot hij al bijna stijf was en zei 'zo nu neem ik hem in de mond en bewerk hem verder en ik raad je aan om niet klaar te komen'. Klaarkomen mag je alleen als ik het wil en zeg en dan ook nog daarin waar ik het hebben wil. Maar voorlopig ben ik met jouw nog lang niet zover.

Erik's lul was al flink gegroeid en was al flink stijf. Het was al voldoende voor hetgeen Anna van plan was. Ze nam een koord bond die strak om zijn ballen en nog eens om z'n lul.

Het was zo strak dat Erik kreunde van lichte pijn. Anna nam nog een koord en maakte die strak vast achter Erik's eikel. De beide uiteinden van het koord maakte Anna vast aan het kruis waardoor Erik's lul precies mooi recht vooruit bleef staan. Z'n ballen en eikel werden al enigszins paars van kleur. En nu zal ik die lul eens met het spaanse rietje gaan bewerken op dezelfde manier als jij altijd doet bij mijn afgebonden tieten.

Anna pakte het rietje en begon zachtjes op de z'n lul te slaan. Erik kreunde want hoe voelde het wel degelijk vooral toen Anna wat harder begon te slaan. Erik's lichaam wipte telkens op als het rietje z'n lul raakte. Ze nam de paars aangelopen en gloeiende eikel in haar mond en begon daaraan eerst zachtjes te zuigen daarna afwisselend zette ze haar tanden in de eikel. Erik kreunde wel maar dit kreunen was zeker niet van pijn maar eerder van opwinding Ook Anna werd steeds heter, ze voelde hoe het geile sap bij haar begon te vloeien.

Het is toch wel opwindend dacht ze om eens een man zo te bewerken Erik voelde wel hoe z'n lul verder verstrakte en hoe inwendig z'n zaad begon op te komen maar Anna die dat bemerkte hield dan even op. Ik weet wel wat ik nu met je ga doen zei ze opeens.

Jou lul gaat nu in m'n kutje en ik ga jou neuken. Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is m'n kutje juist op de goede hoogte. Anna boog zich voorover kwam naar achter tot ze voelde hoe Erik's lul tegen haar schaamspleet aan kwam.

Gebukt deed ze met beide handen haar geile natte spleet uiteen en drukte zich over de lul van Erik. De lul schoof er gedeeltelijk in. Anna bewoog heen en weer tot Erik's lul er helemaal in zat. Ze bleef even licht bewegend in die houding. Ik wil dat sap wel hebben maar op het moment dat ik het wil en niet eerder. Spuit je eerder dan ga ik in die lul van je bijten als straf. Jij hebt mij zo vaak gestraft als ik te vroeg klaarkwam.

Erik was van de bijna van de kaart, het was toch wel lekker om zo eens door een vrouw geneukt te worden. Maar hij wist ook dat Anna het meende als hij te vroeg klaar kwam.

Hij deed alle pogingen om het uit te houden tot Anna wilde dat hij spoot. Tot op dit moment lukte hem dat nog. Anna voelde dat Erik's lul telkens begon te kloppen en dan opeens het weer op hield.

Nou zo was het lekker en ze duwde telkens haar kontje verder naar achteren. Ze voelde hoe het geile gevoel in haar steeds sterker en dat ze niet meer zover van een orgasme af was. Of hem dat lukken zou met de strak afgebonden ballen en lul betwijfelde Anna. Geen nood dacht ze, als ik klaar ben gekomen maak ik de koorden om z'n lul wat minder strak en zuig ik dat geile sap van hem er wel uit. Opeens golfde het klaarkomen door haar heen en op het zelfde moment voelde ze een enorme lading sperma in haar kut spuiten.

Oooooh Erik wat geil ooooh jaaaa spuit maar flink ik ben zo geil oooooh wat een genot. Toch wel lekker he als ik jou eens neuk en ook nog klaar mag komen en mij vol mag spuiten. Erik beaamde het maar voegde er aan toe 'wacht tot jij in de kettingen of vast zit, dan zal ik je zo bewerken dat je om genade smeekt'.

Ze maakte Erik van het kruis los. Erik had, door de lange duur dat hij aan het kruis vast gebonden was, niet meer de energie om zich te verweren. Hij werd door Anna toen hij los was direct op het bed geduwd. Precies zo zoals zij het wilde namelijk op z'n rug.

.

Wederom hadden mijn gedachte moeten gaan naar de dingen die ik zou doen om een goede slaaf te worden voor deze heerlijke Vrouw. Mijn gedachte waren echter volledig van de kaart geveegd. Ik was ongelofelijk geil. Mijn pik was hard en ik wilde stimulatie!

Opnieuw probeerde ik of ik met mijn hand bij mijn pik kon. Hard trok ik aan de ketting die onder de tafel door liep. Als ik echt heel hard trok voelde ik heel langzaam de ketting onder het plastic door glijden! Het vrij snijden van mijn pik had er voor gezorgd dat de folie rond mijn heupen minder strak zat!

Mijn linker hand werd verder naar de zijkant van de tafel getrokken terwijl mijn rechterhand heel langzaam steeds dichter bij mijn pik kwam.

Ik wurmde mijn hand tussen de folie en mijn heup tot op een gegeven moment mijn linker boei niet verder kon. Nèt kon ik met het topje van mijn rechter wijsvinger bij het topje van mijn pik! Ik wreef over mijn met voorvocht bedekte plasgaatje en mijn complete onderlichaam tintelde! Ik was zo ongelofelijk geil nu! Dit was overigens niet voor lange duur. Om bij mijn pik te kunnen, moest ik continu met grote kracht met mijn rechter hand aan de ketting trekken. Zodra ik niet met volle kracht aan de ketting trok, lag mijn pik buiten bereik.

De brandende spieren zorgde voor een afwisseling van genot en frustratie terwijl een ontlading volledig uit zicht lag. Lang heb ik er overigens zo niet bij gelegen, want al na 3 of misschien 4 minuten hoorde ik wederom die heerlijke hakken snel dichterbij komen. Vliegensvlug probeerde ik mijn hand terug te trekken. Dit lukte alleen niet zo snel als dat ik gehoopt had aangezien ik mijn hand tussen de strakke folie en mijn heup door had geperst.

Met alle macht trok ik met mijn toch al verzuurde arm aan mijn hand. Net voordat de deur open ging schoot hij er tussenuit. Ik hoopte met alles dat ik had dat Meesteres Denise me niet gehoord had. Direct na het toetreden van de kamer voelde ik hoe ze de blinddoek af deed. Mijn ogen moesten wennen aan het licht en het masker zorgde dat ik niet zo veel kon zien als normaal. Ik voelde hoe mijn pik steigeren bij het aanzicht van deze heerlijke vrouw. Jij wist niet helemaal wat je je voor moest stellen bij een slettentraining heh!

Ze hield met één hand mijn gezicht op zijn plaats terwijl ze dat van haar dicht bij de mijne bracht. Recht keek ze me in mijn ogen. Ik ga je gebruiken! Je zult mannen voor mij pijpen! Je zult geneukt worden, je zult gepijpt worden!

Alles, ga je voor mij doen! Die ogen en de strenge toon waarmee ze aangaf waar ze met me naartoe wilde. Mijn god, wat wist deze vrouw precies de juiste knoppen in te drukken! Ik heb de bi-dagen al meerdere malen voorbij zien komen op de site van Domination Palace, maar nooit de moed gehad om me daarvoor in te schrijven. Zou ze me dwingen aanwezig te zijn? We gaan van jou een echt sletje maken. Behendig klom ze op de tafel. Voor ik goed en wel door had wat er gebeurde, zat ze met haar heerlijke in zwart spandex omhulde billen op mijn borst terwijl ik vlak voor mijn neus een voorbinddildo in de lucht zag steken!

Al mijn pogingen om het kokhalsen onder bedwang te krijgen waren tevergeefs. Ik heb mijn betraande ogen strak dichtgeknepen terwijl ik aan de eisen van Meesteres Denise probeer te voldoen.

Achteraf denkende moet het uitzicht ongelofelijk zijn geweest. Een boven mij uit torende Meesteres Denise. Haar strak omhulde heerlijk volle borsten. Haar gezicht dat grijnzend neer kijkt op die twee betraande ogen die hulpeloos opkijken vanachter dat latex masker.

Het enige waar ik echter mee bezig was, was de dildo die tegen mijn gehemelte aan in mijn mond op en neer ging. Even gaat ze weer zitten. De dildo blijft diep in mijn mond. Ik hoor mezelf rauw ademen met mijn keel vol dildo en speeksel. Ze pakt nu mijn hoofd vast en neukt me weer dieper. Mijn lichaam vast aan de tafel, mijn nog altijd kei harde pik nu op haar ritme dansend in de lucht. Ik kan letterlijk niets anders dan het over me heen laten komen. Alleen maar lippen en tong!

Ik voel me zo vernederd. Na een tijdje trekt ze mijn hoofd een stuk verder over haar pik heen. Voor mijn gevoel gaat hij letterlijk helemaal naar binnen. Ze heeft letterlijk mijn leven in haar handen nu.

Direct nadat ze me loslaat klimt ze van me af. Mijn longen zuigen zich vol met verse lucht. Ik hoest en proest. Zodra ze weer op de grond staat, ritst ze de flappen dicht die aan het masker zitten. Mijn gezicht wordt volledig afgesloten. De diepe teugen kan ik wel vergeten nu. Ik moet mijn best doen om te kunnen ademen maar als ik moeite doe is het prima vol te houden. Ondertussen hoor ik haar door de ruimte lopen en wat rommelen. Hoe voelt dat nou? Hoe vaak moet ik nog zeggen dat je me maar aan het eind bedankt?!

Als je me tussentijds nog één keer bedankt ga je een cadeautje voor me kopen! Het masker werd weer open geritst en ik zag haar gezicht weer vlak boven het mijne. Het leek steeds zo betoverend. Haar gezicht zo dicht bij het mijne. Ik heb zelf ook kuisheidsgordels. Ik heb ze van plastic, staal, groot, klein. Ik heb ze met sounds. Misschien moet ik je daar maar in opsluiten. Daar heb je ook geen sleuteltje van. Zou ze dat doen? Zou ze me werkelijk opsluiten en zo naar huis sturen?

Het idee leek me enorm geil, maar ik had geen idee of ik het aan zou kunnen. Van alles ging er door mijn hoofd. Hoe zou het moeten op mijn werk? Zou ik kunnen slapen? Hoe zou het sporten gaan? Zouden mensen het kunnen zien?

Andere avontuurtjes zouden uit den bozen zijn. A zou mijn volledige seksleven beheren. Mij in de ogen kijkend legde ze vanuit het niets een hand op mijn mond en hield ze met haar andere hand mijn neus dicht. Je bestaat alleen maar om mij te dienen.

Alleen maar om er voor te zorgen dat ik geniet! Je bent een ding dat door mij gebruikt wordt. Ik probeer of ik toch door een spleetje adem kan halen, maar alles is goed afgesloten. Ik ben niet echt in ademnood geweest, maar ze heeft haar punt duidelijk gemaakt.

Zonder nog iets te zeggen verlaat ze de ruimte weer en laat ze me volledig overspoeld door gedachten alleen achter.

Ze heeft de blinddoek niet terug opgedaan en voor het eerst heb ik de kans om de ruimte, waarin ik voor mijn gevoel al uren lig vastgebonden, eens goed in me op te nemen. Aan de muur hangt een takel waarvan de kabel door middel van katrollen midden boven de tafel naar beneden komt. Er hangen zwepen en stalen boeien aan de muur. Er staat een rek waar een doos of een kist in stond waarvan ik de inhoud niet ken. De muren hadden de structuur van grote ruwe rotsblokken en de ramen en deuren hadden tralies.

Ook zag ik een klok hangen. Wat vloog de tijd! Niet lang daarna dwaalde mijn gedachte af naar de dingen die Meesteres Denise me had verteld.

Hoe zou het zijn om werkelijk door haar te worden gebruikt. Om werkelijk haar ding te zijn. Alleen maar te bestaan om haar te dienen. En zou ze werkelijk mij pik opsluiten in één van haar kooitjes? De gedachtes hielden mijn brein en pik onder controle. Na een kwartiertje kwam ze terug.

Lekker na kunnen denken? En welke dingen wil je dat ik bij je doe dan? Deze werden alleen overschaduwd door de nieuwsgierigheid naar haar volledige overheersing.

Daadwerkelijk een ding zijn. Alleen maar gebruikt worden en doen wat je wordt opgedragen. Veel tijd om mijn armen en benen te strekken kreeg ik echter niet. Mijn benen op de rand van de tafel ver uit elkaar.

Mijn neus in het leer, ellebogen op de tafel en mijn handen in een kommetje voor me. Les twee van de slettentraining. Ik hoor glijmiddel uit een tube geknepen worden en zonder enige verder waarschuwing wordt er een vinger naar binnen geschoven. Natuurlijk ben ik veel te gespannen en alsof ik dat niet aan het proberen was,krijg ik al snel te horen dat ik me wat meer moet ontspannen.

Al snel volgt een tweede vinger. Ik zucht en steun zachtjes. Ik probeer me sterk te houden terwijl ze vingers toevoegt. Ik heb geen idee hoeveel er uiteindelijk in zitten. Het zou moeten voelen alsof je moet plassen. Mijn lichaam reageert heftig op deze stimulatie. Een onwennig gevoel trekt door onderbuik. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Het is een ander gevoel dan dat ik ooit eerder heb ervaren. Ik kan een luid gekreun simpelweg niet onderdrukken.

Daar kan ik wel wat mee. Met mijn neus nog altijd in het leer, hoor ik haar hakken weer op de vloer tikken terwijl ze wat pakt. Het geluid van het uit een tube komend glijmiddel is weer aanwezig.

Natuurlijk was het niet geheel onverwacht, maar het formaat vraagt wel om de nodige rek en mijn lichaam spant zich aan. Ik gok dat ik een dildo in me heb zitten nu. Meesteres Denise lacht weer. Hij voelt wel groot maar het doet geen pijn. Stevig greep ik de randen van de tafel vast.

Ik kreunde hard en ongecontroleerd. Het was ongelofelijk vernederend, maar ik kon er niets aan doen! Dit had ik werkelijk nog nooit gevoeld! Hier hou ik van! Ik wordt steeds harder en steeds sneller geneukt met de dildo. Steeds heviger begint er een gevoel in mijn onderlichaam op te borrelen dat ik nog nooit eerder ervaren heb. Ik lek werkelijk stralen voorvocht en mijn lichaam begint steeds meer te kronkelen.

Ik voel hoe Meesteres Denise mijn pik vast pakt en er hard in knijpt. Met het zelfde ritme als de dildo in mijn slavenkutje trekt ze me af. Mijn hoofd wordt licht en ik voel dat het op deze manier niet lang meer gaat duren.

Abrupt laat ze mijn pik los en trekt Ze ineens de dildo uit mijn me. Ik heb het gevoel dat ik zweef. Ik ben totaal van de wereld! In de verte hoor ik haar voetstappen.

De voetstappen van die heerlijke laarzen die ik eerder heb mogen kussen. Ik duizel een beetje maar probeer te doen wat me wordt opgedragen. Snel stap ik van de tafel af en loop ik naar haar toe.

Jij loopt niet als je hier bent! Je hoort op de grond! Waarom ben ik hier zo slecht in? Snel laat ik me op mijn knieën vallen. Waar ik minder dan een minuut geleden nog volledig op de wolken door de lucht zweefde, werd ik nu plat tegen de koude grond gedrukt en kreeg ik een figuurlijke emmer ijs over me heen. Waarom kon ik ook niets goed doen? Zo snel als ik kon kroop ik aan haar zijde met Meesteres Denise mee.

In de naastgelegen ruimte aangekomen voel ik mijn oor branden als het wordt losgelaten. Ik zit op mijn knieën met gebogen hoofd in een ruimte die overheerst wordt door een groot van kettingen gemaakt web. Voor het web staat wederom een tafel tot heuphoogte op wieltjes met een zachte door leder omhulde bovenkant. Deze is alleen minder lang waardoor je er niet languit op kunt liggen.

Zo snel ik kan doe ik wat me opgedragen wordt. Ik hoor achter me weer de hakken op de vloer klakken en vraag me af wat me te wachten staat. Uit het niets voel ik hoe ik weer volledig gevuld wordt! Ik grijp de randen van de tafel vast en heel mijn lichaam lijkt zich aan te spannen.

Diep gaat de dildo naar binnen. Ik kreun en steun en heb het niet gemakkelijk. Niet dat het heel veel pijn doet, maar het als ingang gebruiken van mijn uitgang is niet iets dat snel went.

Het blijft een ongemakkelijk gevoel. Achter mij hoor ik Meesteres Denise lachen om mijn ongemak. Een paar keer beweegt ze de dildo op en neer. Diep laat ze hem in me zitten als ze me opdraagt om op de tafel te klimmen en er op mijn buik op te gaan liggen.

Met de dildo bungelend uit mijn kont doe ik snel wat me is opgedragen. Ik lig met mijn hoofd naar het midden van het ijzeren web en al snel voel ik hoe mijn polsboeien ver uit elkaar aan het web worden vast geklikt. Dan voel ik hoe er extra boeien om mijn enkels worden vastgemaakt. Ik schrik als ineens de elektrische takel in het midden van het plafond tot leven komt. Meesteres Denise moet hem hebben laten zakken, want niet veel later voel ik hoe mijn voeten ver uit elkaar aan een spreidstang worden vastgemaakt.

De takel komt weer tot leven en mijn voeten worden omhoog gehesen waardoor ik met een licht gekromde rug met mijn heupen los kom van de tafel. Daar lig ik weer. Ik kan me bijna niet voorstellen hoe idioot ik er bij moet liggen zo met die dildo die nog altijd tussen mijn benen door naar achteren steekt.

Volledig overgeleverd aan een vrouw die ik amper ken maar om de een of andere vreemde reden volledig vertrouw. Dan zonder enige waarschuwing, voel ik uit het niets een harde klap op mijn billen!

Ik dacht een paddle te voelen. Pijn is een fragiel onderwerp bij mij. Pijn moet een reden hebben. Het is niet iets dat bij mij geil is om de pijn zelf. Het is een stuk gereedschap dat me kan dwingen dingen toch te doen of me genadeloos kan straffen na foutief gedrag. Ook vind ik het enorm geil als een Meesteres het simpelweg voor eigen genot toedient. Achteraf vind ik overigens eigenlijk altijd wel een erg geile gedachte als ik er aan terug denk.

Je bent volledig ondergeschikt aan mij! De vaardigheid bij het toedienen had ik nog niet eerder meegemaakt. Ja ik had pijn. Ik trek aan de boeien. Ik kan slecht tegen pijn, maar ik besefte maar al te goed dat ik dit verdiend had.

Daarbij bewoog mijn pik hevig tegen het leder van de tafel door de klappen die ik kreeg en leek het gewiebel van de dildo in mijn kont nu haast aangenaam.

Ze stopt met slaan. Ze pakt de dildo vast en neukt me er hard en snel mee. Precies raakt ze weer dat plekje! Mijn complete onderlichaam wordt week. Wat doet ze toch met me! Mijn billen staan werkelijk in brand. Mijn onderlichaam lijkt niet van mij. Ik kreun hard terwijl ik kort word geneukt. Ze lacht en laat de dildo los. Ik hoor haar weer weg lopen. Handen vast aan het web, mijn voeten omhoog getakeld, die dildo die nog altijd erg aanwezig is en mijn billen brandend van de straf die zijn punt maar al te duidelijk heeft gemaakt.

Omdat ik op mijn buik lig, weerhouden de flappen van het masker dat ik nog altijd op heb, me van het bekijken van de kamer. Het enige dat ik kan zien is een stukje van het web en de muur daar achter. Mijn positie was redelijk comfortabel en natuurlijk begon ik wederom mijn boeien te testen. Al snel deed zich in mijn hoofd de zelfde afweging voor als eerder. Mijn polsen zaten ieder met twee aan elkaar gehaakte karabijnhaken vast aan het web.

Ik kon ze zo los klikken. De zojuist ontvangen straf maakte echter een zeer overtuigend argument. Dit was een straf geweest voor één gelopen meter. Ik huiverde al bij mijn gedachte aan de straf die ik zou krijgen als ik zou proberen te ontsnappen!

Het gevoel in mijn billen was nog in overvloede aanwezig, maar ondanks of juist mede dankzij dit brandende gevoel was ik nog altijd ongelofelijk geil. Het bewegen van mijn pik tegen het leer had al voor een flinke plas voorvocht gezorgd. Al snel merk ik dat ik mijn pik perfect op de tafel kan stimuleren als ik mijn heupen op de juiste manier beweeg.

De neukbewegingen tegen de tafel zorgen er echter tegelijkertijd voor dat de dildo in mijn kont omhoog en omlaag wipt. Wat zou ik me dood schamen als iemand me op deze manier zou zien. Ik ben gewoon de tafel aan het droogneuken met een wiebelende dildo in mijn kont! Het effect hiervan is echter niet alleen een gevoel van extase, maar ook gerinkel van de kettingen die aan de takel hangen als ik te wild beweeg. Ik ben als de dood dat Meesteres Denise het gerinkel hoort.

Stel dat ze binnen komt en ziet wat ik aan het doen ben! Het voelt alleen zoo lekker!! Na een tijdje voel ik dat als ik het precies op de juiste manier doe, dat de achterkant van de dildo tegen de tafel tikt waardoor ik nog meer gestimuleerd wordt.

Ineens hoor ik de deur open gaan! Direct stop ik met wat ik aan het doen was. Ik had helemaal geen hakken gehoord! Het kan haast niet anders dan dat de nog op en neer verende dildo volledig verraad wat ik aan het doen was. Ik hoor iemand gniffelen terwijl er wat van een plank gepakt wordt. Doodstil en zenuwachtig lig ik te wachten op wat komen gaat, maar de deur gaat weer dicht en de stilte verraad dat ik weer alleen ben. Eigenlijk direct begin ik de tafel weer te neuken.

Ik voel letterlijk het voorvocht uit mijn pik lekken. Van klaarkomen is overigens geen sprake. De stimulatie is genoeg om me ongelofelijk geil te houden, maar bij langena niet voldoende om me tot een orgasme te brengen. Maar natuurlijk was ik op dat moment nog niet tot die conclusie gekomen.

Ik was alleen maar bezig met mezelf te voorzien van dat heerlijke geile gevoel. Ik lag mezelf helemaal gek te maken. Na een tijdje begon zich echter naast het geile gevoel, en ander gevoel te manifesteren. Naar de wc gaan was alleen voorlopig nog geen optie. Ik KON simpelweg niet. Veel zin had ik er ook niet in. Ik ging veel liever door met mijn nieuwe favoriete bezigheid.

Het neuken van een tafel. Al snel hoorde ik weer die hakken aan de andere kant van de deur. Ik stopte met mijn bezigheid en wachtte gespannen af of ik op tijd was gestopt.

Waarom vond ik het toch zo ongelofelijk geil om zo te worden vernederd? Ik had afgesproken met een vriendin van me wat te gaan eten. Ruw pakte ze de dildo vast. Ik voelde hoe gevoelig mijn slavenkutje zoals Meesteres Denise dat noemde ondertussen was geworden en probeerde enige vorm van houvast te genereren door de kettingen van het web vast te pakken. Weer neukte ze me. Weer precies op die manier! Ik kreunde niet meer omdat het me werd opgedragen, maar omdat ik niet anders kon.

Het gevoel kon ik nog altijd niet plaatsen. Het bleef een ongemakkelijke maar erg intense mengeling tussen zeurende pijn en vreemd genot. Abrupt liet ze ineens de dildo los. Blijf jij zo nog maar even liggen. Ik baalde van de afspraak die ik had staan.

Zou ze me werkelijk heel de dag hebben gehouden? Wat zou ze nog allemaal met me doen? Het gevoel dat mijn blaas voort bracht werd sterker. Ik moest nogsteeds plassen. Niet heel veel later kwam Meesteres Denise terug met een andere Dame. Ik steigerde en kreunde hard. Zonder verder enige vorm van aandacht aan mij te besteden liepen de Dames de kamer weer uit. Zelfs na het sluiten van de deur was mijn vernedering nog duidelijk hoorbaar. Ik probeerde me voor te stellen hoe ik er voor hun bij lag.

Half op dat tafeltje. Armen vast, dat masker nog altijd op. Benen ver uit elkaar omhoog getakeld en dan die dildo die zo voor de helft naar buiten steekt en die plas voorvocht die nu onder mijn pik zou moeten liggen. Ik had nogsteeds niet gedurfd te vragen of ik naar de wc mocht.

De nood was inmiddels hoog en ik durfde de tafel niet meer te neuken in verband met de druk van de dildo op mijn binnenste. De positie was ook niet meer fijn. Ik lag met mijn hoofd net over de rand en mijn nek begon pijn te doen van het omhoog houden.

Ik probeerde zeer ongemakkelijk te gaan verliggen zonder te veel herrie te maken met de kettingen en voelde me steeds machtelozer. Zou ik het hier zometeen dan moeten laten lopen als Meesteres Denise niet op tijd terug zou zijn? Gelukkig hoorde ik haar heerlijke hakken weer net voordat de deur open zwaaide. Ik kreunde nu hard. Ze lachte me uit.

Begon me los te maken en zei. Ik had niet verwacht dat er wat tegenover zou komen te staan! Dat koppie van jou werkt ook niet echt zoals het zou moeten heh! Wat zou voldoende zijn om mij mijn blaas te laten legen?

Een kuisheidsgordel van haar? Kan ik daar mee naar huis? Waar is ze toe in staat? Ik ben niet zo van de pijn. Een trap in mijn ballen? Meerdere trappen in mijn ballen? Waar zou ze tevreden mee zijn? Hoe hard zou ze schoppen? Mijn brein werkte overuren om te proberen een gepaste vergoeding te bieden voor haar genereusheid. Tien trappen in mijn ballen?

Ik weet niet hoe hard ze schopt. Ik ben nog nooit in mijn ballen getrapt. Zou ik dat aan kunnen? Lichte paniek brak mij uit. Wat heb ik gezegd! De takel werd weer naar beneden gelaten en langzaam maar zeker werd ik uit mijn positie bevrijd. Het verwijderen van de dildo ging gepaard met een vreemd gevoel.

Ik had geen idee hoe lang hij er in had gezeten. Nadat als laatste mijn polsen werden losgemaakt gebood Meesters Denise me achter haar aan te komen. Direct liet ik me op mijn knieën zakken en kroop ik achter haar aan. Bij de wc aangekomen maakte ze de deur open. Ze liet de deur gewoon open en ze bleef staan kijken hoe ik daar zat.

Ik wist niet goed waar ik moest kijken. Daar zat ik op de wc in het bijzijn van haar ongelofelijk mooie verschijning. Naakt, masker op, pols en enkelboeien om. Zij volledig gekleed in zwart op mij neerkijkend. Normaliter had ik hier niet echt moeite mee. Dan doe je je ding. Je schiet wel op, want ik ga niet op je staan wachten. Als je klaar bent zorg je dat de wc schoon is.

Als dat niet zo is lik je hem schoon! Daarna doe je de deur van het slot en wacht je op je knieën tot ik je weer op kom halen. Wat een opluchting maar bij elke druppel die me verliet, liep de spanning op.

Zou ik het trekken? Die trappen in mijn ballen? Op mijn knieën met de deur van het slot zat ik gespannen te wachten tot Meesteres Denise me kwam halen.

Ik hoorde haar hakken weer aankomen. Terug in de kamer ging ze op een stoel zitten die daar stond. Op mijn knieën zat ik voor haar. Zou ze de vergoeding vergeten zijn? Ik snapte niet goed wat er nu gebeurde.

Een beetje achterdochtig antwoordde ik: Ik had trappen in mijn ballen verwacht! Ik mocht zomaar haar zolen schoon likken! Voorzichtig pakte ik teder haar voet vast en gulzig begon ik de onderkant van haar laars schoon te likken. Er zat veel stof en gruis onder maar het deed me niets. Ik vond het zo geil om te doen en deed alles om die zere ballen te voorkomen.

Ik liet ondertussen mijn handen over haar voet en onderbeen gaan. Dit was zo ongelofelijk geil! Pijp hem zoals die warme slavenpikken die je voor me gaat pijpen. Ik zabbelde er op en zoog er enthousiast aan. Het zelfde deed ik met haar andere voet. Wat was het geil om Meesteres Denise zo te mogen dienen. Ik voelde het zand en de haren in mijn mond, maar dat was van ondergeschikt belang.

Dit was zoo geil! En daarbij was ik hier voor haar. Ga voor het web staan met je gezicht naar voren. Ze genoot hier echt van. Ik daarentegen, stond te trillen op mijn benen. Ik heb mezelf wel eens wat toegedaan, maar dat doe je toch niet echt hard. Er zit altijd een rem op bij jezelf. En natuurlijk heb ik wel eens wat per ongeluk in mijn ballen gehad. Nu de controle niet meer bij mezelf lag mag je gerust weten dat ik bang was voor water zou komen.

Al kon het trillen op mijn benen ook van geilheid zijn geweest in plaats van angst. Ik weet het niet meer. De cocktail daarvan maakte me totaal van de kaart.

Ik keek Meesteres Denise aan. Lachend, nee genietend stond ze voor me. Ik bijna een kop groter. Naakt in de boeien, vast aan het web, een zielig hoopje angst. Ze torende ver boven me uit op dat moment. Wat een lading bracht die met zich mee. De pijn was te handelen. Ik voelde dat ze me niet te hard aanpakte. Niet dat het gemakkelijk was om te blijven staan.

Pijn deed het zeker. Angst voor volgende trappen werd vertienvoudigd. De tweede trap kwam er heel snel achteraan. Ik blies mijn longen leeg. Ik probeerde mezelf te verweren maar het had geen nut. Handen en voeten vast. De laatste twee trappen. God wat deed dit een pijn! Was het dat waard geweest? Ik ging er van uit dat ik de weg van de minste pijn had weten te kiezen. Ik kreeg weer een blinddoek om en hijgend liet ze me geketend aan het web achter. Achterover hing ik tegen het web aan terwijl mijn volledige gedachte alleen maar bij mijn ballen waren.

Ze deden veel pijn, maar nu al was het wel weer te verdragen. Na te zijn bijgekomen, wilde ik kijken wat mijn boeien toelieten. Ik kon gaan staan, in plaats van achterover tegen het web aan leunen. Ik had het gevoel er op die manier niet verkeerd bij te staan. Mijn spieren spanden zich op het moment dat ik aan de boeien trok. Buik een beetje in. Ja, dit zou er niet verkeerd uit zien, dacht ik. Ik wilde me voor Meesteres Denise op mijn best laten zien als ze weer binnen zou komen. Ik was niet niets!

Ik was wel degelijk goed genoeg! Het duurde echter lang voordat Ze weer terug kwam. Meerdere malen ging ik terug hangen in het web en meerdere malen dacht ik te horen dat ze terug zou komen waardoor ik tevergeefs snel terug ging staan in de eerdergenoemde positie.

Ik hoorde haar laarzen op de vloer tikken en snel ging ik weer staan. Ik hoorde de deur open gaan. Ik hoorde haar wat rondlopen en voelde haar lichaam dicht bij het mijne terwijl ik hoorde dat er achter me een stekker in een stopcontact werd geschoven. Uit het niets voelde ik een vibrator tegen mijn pik! Daar ging mijn stoere houding. Bijna meteen werd de vibrator weer uitgezet. Ik was wederom vakkundig terug naar de grond gebracht.

Nog in de zelfde positie aan het web, werd er een extra touwtje om mijn pik en ballen gebonden. Ik was me al aan het voorbereiden op een brandend gevoel toen ik de electro-plakkers herkende die ze op mijn pik aanbracht. Slavin in latex verdient een fikse straf en haar kut wordt ferm gepijnigd meesteres verplicht haar slaaf haar te neuken.

Sm slaaf vast aan een lantaarnpaal sm spel tussen dominate man en zijn slavin thuis. Een amateuristisch frans meisje neuken secretaresse pijpt haar baas onder zijn bureau.

Meisje begint hard te kreunen als ze gebeft wordt mijnheer de boer zal ik u even pijpen. Halfbloedje in geile lingerie vingert haar heerlijke kleine strakke kutje nadat hij de snol helemaal gek geneukt heeft zeikt hij haar hele bek onder! Meesteres laat haar onderdanige slaaf voor straf knielen ze wordt vernederd als een slaaf.

Geile moeder geeft haar neefje een geile pijpbeurt   tijdens het aftrekken likt geile meid lekker aan de ballen. Slaven lul aftrekken terwijl meesteres klysma anaal inbrengt pijpen anal neuken en aftrekken.

Lief zwart meisje in een pov donker meisje bijt in ballen tijdens aftrekken van lul. Donker meisje bijt in ballen tijdens aftrekken van lul intense handjob in de badkamer. Geile brunette pijpt en neukt haar hond waarna ze zijn vuurrode pik onderpiest sm meesteres sluit stroom stoot apparaat aan vastgebonden ballen.

Behaarde dikke vent wordt gepijpt door sexy blondje pijpen aftrekken tieten neuken neuken en haar mondje met zaad vullen hij heeft alles gefilmd. Geile meid laat haar biseksuele vriend jongen pijpen perfecte orale seks met grote ejaculatie in haar mond.

Een goede lading zaad in haar mond tijdens het aftrekken likt geile meid lekker aan de ballen. Pik lekker aftrekken met de voetjes sperma spuiten in mond en gezicht van indische prostituee.

Amateur aziatisch meisje volledig toegewijd geile swingers sletten gaan pik van geile kerel aftrekken. Aziatisch schoolmeisje gaat haar schoolmeester aftrekken aziatisch meisje zit met zoet sappige kut op harde pik.Gratis neuk films prive ontvangst leiden


afgebonden lul meesteres thuis